Hahó, jó estét!
Voltam teázni.. Lányok! Lehet, hogy tényleg terhes vagyok?!
Végülis sem a vajas, sem a fehér teát nem próbáltam ki, úgy döntöttem, maradok kedvencemnél. Minden OK volt addig, amíg bele nem szagoltam - olyan hányingerem lett tőle, h ihaj
Aztán apával találkoztunk a városban, ma ő hozott be, és haza is együtt mentünk, a kocsiban is azt hittem, hogy 'akció' lesz, 2x kellett megállni, egyszer azért, h vegyünk vizet, h jobban legyek tőle, másodszorra pedig azért, h egy kicsit kiszálljak a kocsiból, és levegőhöz jussak. Mindezt egy kb. 50 perces út alatt sikerült produkálnom, sztem a párom is elkezdte gyanítani, h vmi nem 'okés'.. Úh döntöttem! Holnap tesztelek! Reggel. Nagyon izgulok! Az eredményt lehet, h csak akkor tudom megírni nektek, amikor beérek a melóhelyre, de akkor bármennyi munka is legyen, ide jövök először! Légyszi nagyon szorítsatok, és nagyon gondoljatok rám 6-7 óra között!
Gabi! Hajrá! Nagyon klassz lehetett a 4D, tök jófej vagy, h ezt kapta tőled a barátnőd, én is elfogadnék majd ilyen ajándékot
Mindenképp szeretnék majd eljutni egyszer én is, ha babás leszek, és vmikor már így a vége felé, amikor rendesen lehet már látni a babát!
Na, megyek, még egyszer benézek, aztán majd holnap reggel jövök a teszt eredménnyel.. Ja és bocs, h ilyen hosszú lettem az elején magamról, de kivel osztanám ezt meg, ha nem veletek?
Ja, és Magi! Nem kell vennem tesztet
Tudod, írtam vmikor talán 2 hete, h volt itt egy külföldi barátnőm, aki tudja, h próbálkozunk, és hozott nekem tesztet, ami elvileg szintén extra érzékeny..