Meli,
A szuri miatt ne aggódj, Mausnak meg se kottyant
.
Azért a biztonság kedvéért írass fel a dokival lázcsillapító kúpot, és váltsd ki, hogy legyen otthon, de nem hiszem, hogy szükség lesz rá.
Mausnak másnap már keresnem kellett a combján, hogy hova is kapta a szurit, alig látszott!
Dóri,
Be kell vallanom őszintén, mi nem tervezünk kistesót Mausnak
.
Sem a terhesség, sem a szülés, sem az első hat hét nem jött be nekem, szóval inkább passzolok.
Tudom, hogy jó dolog a testvér, ha mégis rászánnám magamat, az azért lenne, hogy Mausnak jó legyen, mert én is örülök (mostmár), hogy van egy öcsém (de 18 évig utáltam…
)
Vvviki, Maus is szeret meztelenkedni…kis szégyentelenek
Kata, apának jobbulást kívánok! Vagy lehet, hogy azóta már jobban is van
A napszúrás nem túl kellemes dolog, volt benne részem nekem is, egy szuper bringatúra után, ahol a nyereg feltörte a hátsómat + izomlázzal fűszereztem. Tisztára ki voltam ütve, mindenhol fájt – nem szokta a cigány a szántást
Icus, a látottakat fogd előedzésként
. Nálunk is voltak anno a barátnőmék az akkor 6 hónapos lányukkal. Egy órát bírtuk élvezni egymás társaságát, utána a kicsi rázendített, hiába csináltunk bármit is, nem hagyta abba, így hazamentek.
Apa kommentárja aggódó fejjel: ugye a mienk nem ilyen lesz?!
Áááááááááááááá, neeeeeeeeeeem.
Most is kint ordít az utazóágyban, anyu, a nagynéném, a leendő sógornőm, és az öcsém ugrálnak körülötte, de „nevelik”, és nem veszik fel (most még, hehehe
)
Bea, Andi, akkor most mi legyen? Megyünk mindannyian a kertészetbe – hegy meg Mohamed randiját utánozva?
Vettem ma Mausnak olyan orrsprayizét, este kipróbáljuk Köszönjük a tippet!
Gabi, az erdő szélén házikót nem ismerem (ami persze nem nagy teljesítmény, hiszen a többi gyerekdalt sem…
)
Megpróbálom előkeríttetni anyuékkal a régi halászjutka kazettáinkat, hátha
A tuskóban nálunk NEM VETTEM SEMMIT
. Kinéztem a saját helyi szórólapjukból egy csomó mindent, erre megyek a boltba, feltúrom, semmi sincs
. Letámadom az osztályos eladót, magyarázom neki, hogy miket keresek, ááá, olyan náluk nincsen
. De ravasz voltam, vittem magammal a külön újbudára vonatkozó akciós újságjukat, előhalásztam a táskámból (mióta Maussal közlekedem, a világ legnagyobb táskája sem lenne elég), szóval előhalászom, és megmutatom
. Válasz: ja, akkor elfogyott…
hogyaza…pipa voltam, mert utálok feleslegesen rohangálni
Aztán ma anyuéknál táborozunk, (apa maratoni edzésen Csopakon
), elkocogtam az érdi tacskóba, és rommá vásároltam magamat
. Ők nem reklámoznak, hanem cselekszenek.
Az újbudai tuskó meg tehet egy szívességet
Szóval Gabi, a kérdésedre a válasz: IS