Sikerült az ÖSSZES képet megnéznem, hát, egyik szebb mint a másik
! Ez a babákra és a mamákra is vonatkozik
.
Köszi, hogy megerõsítettétek a torna iránti elhatározásomat
. Egyí kis energiát nem tudna valaki adni, hogy meg is tudjam valósítani az elhatározástO)O)O)?
Zulu!
Noémi nagyon szeret mamázni (fõleg az egyik mamit szereti, mert õ naggggggyon engedékeny
), nekem inkább az a gond néha, hogyan tudnám itthontartani. Azóta van többet a mamiknál (fõleg Anyukámnál), mióta Ádám születésekor kórházban voltam (10 napig), és õk vigyáztak rá.
Mostanában ált. kéthetente hétvégén nincs itthon (péntek estétõl vasárnap délutánig), de van, hogy ritkábban megy, de elõfordul, hogy 3 egymásutáni hétvégén is nagyizik.
Nálunk is volt olyan, hogy Noémi kijelentette, hogy márpedig õ haza akar jönni, de a nagyik ügyesen meg tudják oldani ezeket a helyzeteket
. Mondjuk, mi közel lakunk egymáshoz mindkét maával (kb. 10 perc autóval), úgyhogy, ha minden kötél szakad, hát elmegyünk érte.
Szerintem érdemes kipróbálni, bár az elsõ éjszaka, mikor nem lesz otthon Malacka, nem sokat fogsz aludni
.
Mona!
De jó hogy megint itt vagy!
Sajnos, Ádám még mindig min. 3x ébred éjszakánként. De van, hogy többször is
. Ehhez járul még Noémi 1-2 riasztása, szóval, éjszaka sem unatkozom. Meg aludni sem nagyon szoktam, legalábbis egyszerre sokat.
Lányok, Titeket nem bolondít meg ez az óraállítás? Mert eddig mindig sötétben volt a fürdetés, vacsoráztatás. Most meg még tök világos van, aztán, mire észbe kapok, már 7 óra is elmúlt, a gyerekek meg még nem is vacsoráztak. A héten ez 2x is elõfordult...
Ma cirkusz volt az elalvásnál, pedig nem szokott sírni Ádám. Letettem, 2 perc múlva üvölt, mint a sakál. Picit vártam, aztán bemente, szopi, kijöttem. 2 perc múlva újra, picit vártam, bementem, szopi. Megszólalt a telefon, úgyhogy le kellett tennem, és kijönni a szobából. A kis büdös meg simán elaludt, nem szólt egy szót sem.
Most viszont megyek, mert Apa nemsokára hazaér
!
Jó éjt,
Panda