Új privát üzeneted érkezett!

Anita3, Ági! Köszönöm a köszöntést! :)

Én pedig Petinek kívánok utólag is boldog névnapot!

Jóéjt mindenkinek!

Annamari

Ádimama

Annamari, boldog névnapot!!!

Ági, igen, mi lehettünk meg az öcsém is velünk volt. Kár, hogy nem taliztunk :(

Most csak ennyi, mert csak ennyit olvastam vissza :oops:

Hosszú volt a mai nap :wink: (diplomaosztó :D)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!!

Boldog névnapot kívánok a kis Petinek így utólag is

Annamari neked is Boldog névnapot.

Anita A diplomádhoz mégegyszer gratulálok!

Most visszaolvasok ugyanis a legutóbbi vihar ami valamikor másfél hete volt telibekapta a gépet eddig nem volt netünk most ment el a szerelő de ezt a modemet is ki kell cserélni pedig ez csak péntektől van itt nem is használtuk és még is melegszik de azt monta h netezzünk addig is mig nem hoznak egy másikat.

Addig is minden jót neketek sziasztok Tündi .

Kép
Kép
kispaszuly

Sziasztok!

Annamarit és Petit így utólag is köszöntjük, sok boldogságot nekik!!!

Köszönöm a jókívánságokat apukámnak, ma szerencsésen haza tudtuk hozni, és el tudjuk mondani, hogy azon szerencsések közé tartozik, akik túléltek egy mélyvénás trombózist (bal lábában két helyen teljes elzáródás) egy tüdőembóliával (6 kisebb röggel) kiegészítve :D

Egy kis helyzetjelentés rólunk:
Kibújt Tomcsi hatodik fogacskája, (viszonylag zökkenőmentesen zajlott), gyönyörűen "kutyázik", úgyhogy nem sok választja el a négykézlábazástól, egyébként kommandósként közelít meg mindent :lol: ma feltolta magát négykézlábból ülésbe, de szerintem ez még csak véletlen volt... sőt, ma alvásidőben kimászott a kiságyból a pelenkázóra, csak a cuccok koppanását hallottuk, még jó hogy le nem vágódott... azonnal leraktuk a fekvőfelületet alsó helyzetbe...
Kristóffal nagyokat hancúroznak, aranyosan lefoglalják egymást. Kristóf második hete itthon van, de szerencsére még nem volt semmi nagyobb konfliktus (nálunk is a Nusiék állapota: homokozó kész, csak homok nincs benne :lol: )

Dorkamama Anita!
Ebédre mindenképp babakaját kap Tomi, időnként este, fürdés előtt is, fürdés után tejcsizik persze. Éjszakára beállt az éjféli evés, meg a hat-hét óra (ritkán háromkor is, bár akkor csak egy kicsit szopcsizik, inkább csak megnyugvásnak) szerencsére viszont 8-9-nél hamarabb nem kelünk. Kristóf nem alszik délután, így ő is tovább alszik reggel, apa meg ugye nyári szüneten... :oops:

Ági!
Lassan beszámíthatóak leszünk, kerestelek ma, próbálkozom később is :)

Petra!
Hajrá kistesó :wink:

Tünde!
Hol álltok a lakásvásárlásban?

Szép napot mindenkinek, megpróbálok később egy képet is feltenni, csak előbb le kell kicsinyítenem..

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

A beígért képek:
Kép Kép Kép
(biztos, hogy Drakuláék Erdélyből származnak??? :lol: itt még négy foggal...)
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Zsuzsi! Láttam, hogy hívtál, strandoltunk :lol: . Holnap nekem jó, ha talizunk, délelőtt. Itt van tesóm egy hétig! :lol: A fiúk nagyon édesek a képen. Mindketten nagyon sokat nőttek! Gratula a fogacskához!!!

ANita! Én is sajnálom, hogy nem tudtunk kicsit dumcsizni, de elég messze voltatok ahhoz, hogy kiabáljak! Meg egy barát családdal voltunk! :lol:

Szép estét!
ágimanó1

Sziasztok!

Még egyszer köszönöm mindenkinek a köszöntést!

Zsuzsi! Tomi hatalmas lett, mióta nem láttam, ebből is látszik, milyen régen találkoztunk! :( Tündériek a fiúk! :)

Most én dobnék fel egy taliidőpontot: jövő hét hétfő? Délelőtt 11-től lenne jó nekünk, délután bármikor. Nnnna?

Voltunk ma strandolni, természetesen itt a Tiszánál. :) Ádám nagyon élvezte, eleinte csak nézelődött, motorozott, homokozott, majd amikor már indulni akartam haza, bement a vízbe egészen pelenkáig. Ment volna tovább is, ha hagyom, de 7 után már nem volt az a nagy kánikula, féltem, hogy megfázik. De nagyon örülök, hogy megtört a jég a vízzel kapcs.-ban. :) Ha jó idő lesz, holnap is megyünk.
Berakok pár képet.

Kép

Kép

Kép

Kép

Sziasztok, jóéjt!
Annamari

Ádimama

Sziasztok,

Annamari, Először is Nagyon Boldog Névnapot igy utólag!
Mindjárt irok egy ujabb privit, de azért majd felrobbantam, amikor olvastam, h. nem kaptad meg, mivel elég hosszan ecseteltem a részleteket.
Ádám és a többiek is -mégha elcsépeltnek is hangzik, de nagyon sokat változtak arcra, testalkatra. Egyszóval sokat nöttek. Egyelőre talira én nem mondok semmit, nem csak a jövő hétfőre, hanem egyáltalán, mert akkor leszünk benne épp a nyaralástémában nyakig. Ugyanis 14-29-ig terjedő időszakból szeretnénk egy hetet, esetleg 10 napot a Balcsinál eltölteni, de mióta közbejött a lakáscserénk ezzel egyáltalán nem foglalkoztunk és egyébként is volt ilyen verzió kezdetektől, h. akkor foglalunk, amikor már lehet látni valamennyire az időjárást. Amúgy évek óta igy szoktunk a Balcsira menni és mindig találtunk jó szállodát, házat indulás előtt pár nappal is.

Lakástémánk egyelőre nem sokat változott. Nézelődünk mi is, hiszen biztosak szeretnénk benne lenni, h. amit kinéztünk az a tuti, de ha egy másik nagyon jóba belebotlunk, akkor arra startolunk. Vannak érdeklődök, de gyerekkel elég nehéz kivitelezni a lakásbemutatót, emiatt csak este vagyunk fogadóképesek, na meg nem a legókon, kisautók között cikázva akarom az embereket fogadni.

Többiek, akik készültök nyaralni ki, hova és mikor?

Jó éjt mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Még visszapattantam pár sorra.

Zsuzsi,
Nagyon örülök, h. Apukád ilyen hamar rendbejött, amiket leirtál azokhoz képest mindenképp.

Annamari, Azért azt továbbra is elmondhatjuk, h. nem laktok rossz helyen.

Tündi, Remélem már megjavul a gép és tudsz jönni. Elvonási tünetek nem jelentkeztek, mig nem volt gépetek? :) Írj magatokról.

Bilizéssel ki próbálkozik? Sikerrel? Zalus a wc szükitőt ugyan imádja tenni-venni, de arra is és a bilire is csakis pelenkásval hajlandó ráülni. Suttogó néni meg ugy egyáltalán a szakik ebben a témában jól ledorongolnának, ha ezt olvasnák. De ez van. El meg nem tilthatom, de jelen állás szerint egyértelműen kisszéknek használja. :oops:

KépKép
tuzal

Tünde! Köszönöm Neked is!
Megkaptam a privit, válaszoltam is.
Lehet, hogy uakkor leszünk a Balcsin, de mi csak 4 napra megyünk.
Én egyszer próbáltam Ádit wc-be pisiltetni, de nem rajongott az ötletért, úgyhogy inkább még várok. Még nem is szól egyáltalán, ha pisil, vagy kakil.

Ádimama

Sziasztok!

jó sokat irtatok. de nem baj igy van ez jól. :D

Velünk nincs senmmi különös most a gyerkőcök jól vannak.kopp...kopp.. Sokat vagyunk kint az udvaron, na meg Dórám sokszor van a kis barátnőnél itt laknak az utcánkaban. Persze Dávid olyankor unatkozik,de még ő kicsi hozájuk.
Aranyosak vagytok, h hiányoztunk köszi az érdeklődést, már rendesen elvonási tüneteim voltak, mert nem tudtam jönni.A héten megint mondja a zivatarokat de remélem most minket kikerül. Az a villám ami tönkretette a modemünket a környéken több elektromos hibát is csinált elektromos kapunyitó meg a barátnőméknél a szoba termosztátba csinált olyan hibát h a kazán folyamatosan fűtött pont elutaztak és 3 napig fütött a házban 50 fok volt.Na ennyi magunkról.

Nusi!!
Szuper a ház, tényleg nagyok a gyerkőcök úgy össze fognak nőni, egy éven belül jól ellesznek és neked egyre könnyebb dolgod lesz.

Zsuzsi!
neked is csak azt tudom irni szépek a gyerekek. De jó h a párod othol van veletek nyáriszüneten.

Tünde!
mi a helyzet a felújjitással, akkor már kész vagytok? Újjúlt erővel keztek lakás után nézni? vagy ez már csak a nyaralás utánra marad.

Jolka!
Látom ti most épp nyaraltok!!Jó pihenést és várunk az élménybeszámolóval. :D

Annamari!!
tényleg szép helyen laktok neketek az egész nyár olyan mintha nyaralnátok.messze laktok a tiszához?Az én kis Dávidom biztos nagyon élvezné azt a homokos partot ahol lehet sározni, imád retkesnek lenni, néha úgy néz ki mint egy malac.most ez a kedvenc szórakozása a sározás.kérdés: mi van a kutyussal meg lett végül?
Lehet, h irtad de nem emlékszem.

Petra!
Én is csak biztatni tudlak tesó ügyben. :lol:

Anita!
nem voltál vasárnap óta kipihented már a diploma osztót?

Dorkamama.
nagyon cuki a te kislányod is, az én Dórám sem volt egy nagy alvós.

Ági!
hogy vagytok? A te Dórád is aranyos és tényleg nagynövésű. Gratulálok a vizsgákhoz.

Remélem nem hagytam ki senkit.
üdv mindenkinek.
Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

na vissza jöttem

Andi!

Mi újság régen irtál remélem nincs baj jelentkezz!!!!

Dóra, Timi

irjatok ti is na megyek mert ébredezik a nagylegény.

Kép
Kép
kispaszuly

Sziasztok!

Annamari! Mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!!

Nyaralás: mi is Balatonra megyünk 1 hétre, meg Szarvasra 1 hétre.
Amúgy mi jól vagyunk, nincs semmi különös.
Petra

Kép
ppetra

Gyorsan csak:

Nyaralás: mi a Balcsira megyünk szintén, júl 24-től (5 nap)

Annamari!
Nekünk jó a hétfő!!

Tündi!
Milyen figyelmes vagy, hogy mindenkit számba veszel :D

Szép estét mindenkinek:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Nekünk is jó a hétfői tali!

Nyaralás: jövő héten péntek-hétfő megyünk egy hosszúhétvégére Noszvajba baráti társasággal. Augusztusban még szeretnénk elmenni a Balcsira egy hétre, de még nem találtam helyet :( De nem adom fel!

Most megyek!
Sziaszok!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Mi július 26.-augusztus 2. között leszünk a Balcsin. :lol: :lol:

Zsuzsi! Minden nap várom jelkezésed!!!! Ma délelőtt egyedül vagyunk.

Annamari! Ádám tényleg sokat változott, mióta nem taliztunk!
Mi is voltunk hétfőn Sóstón, Dóra nagyon élvezte a pancsit!

Szép napot!
Kép
ágimanó1

Tünde!!!
Nekünk volt egy katalógus, ahol családi házak voltak kiadók! Aktuális még? Keressem? Bár nem 100, hogy meg is van!
ágimanó1

Ági!
Legkedvencebb védőnőnk hívott hétfőn, h jönne, de ugye akkor hoztuk haza apukámat, mondtam, nem aktuális, erre adott egy tág intervallumot: akkor szerdán vagy pénteken jön....na, ma nem jött :( ellenben mi vártuk...(de legalább összepakoltam itthon :lol: )
szóval, ha holnap megfelel, akkor randizhatnánk :D a játszótér megfelel? Mert akkor Kristófot is hoznám, ha sétálni akarsz, akkor K marad apával, Tomival megyünk csak... benézek később, hátha írtál...
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!
mi is vagyunk, csak igazából semmi ülönös nem történik velünk, ezért is nem írtam! a napjaink többnyire egyformán telnek, ahogy eddig is.
a 18 hós oltás semmi lázat és egyebet sem hozott szerencsére. a hétvégén túl vagyunk, megvolt a diplomaosztó is amire hivatalosak voltunk. nem volt nagy szám, na meg nagy kedvünk sem volt hozzá. petit nem vittük, ő anyával maradt, é,s nagyon jól elvoltak. :D
Az éjjel P. nagyon szarul aludt, amitől mi már elszoktunk, tehát zokon esett. nem tudom mi volt vele, talán a front?! :shock:
mindenkinek további szép napot. szerencsére kicsit lehűlt az idő!!
ANNAMARI!! utólag is Isten éltessen sokáig!

Kép
dora1980

Néhány fotó!! a veszélyesebbeken kéretik nem megrémülni!! :D
Kép komoly
Kép
Kép
Kép Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

mst látom milyen hosszan tapétáztam!! BOCSI!!!!!!!!! :oops:

Kép
dora1980

Sziasztok!

Zsuzsi! Nekem jó a holnapi nap! Megcsörgetnél előtte? Dóra nehogy aludjon! :lol: 10-11? Neked jó?

Tünde! Nem jelkeztél! Délután megyünk fel a városba, beadom a katalógust a metropolba, ahova az úszógumit adtuk be, talán hasznát veszitek még! Jó?

Dóra! Peti nagyon ari a képeken!!!

Szép estét!
Kép
ágimanó1

Ági!
Szupeeer, akkor holnap :D
Zsuzsi
zsuzsimano

Sziasztok,

Az elöbb elszállt a épp a végén a hsz-om, ugyhogy rövid leszek.

Ági, Nagyon köszi, h. gondoltál rám, de talán holnapra már meg is lesz a szállásunk. B.lelle mellett döntöttünk, mert kisgyerekkel állitólag különösen jó a strand, fel van töltve tengerparti homokkal.

Tünde, Egyelöre semmi nagy változás. Nézelödünk és miénket is nézegetik.

Nem lesz valaki épp Lellén, a jövö hét után? Többiek, akik Balatonra mentek konkrétan hova?

Peti nagyon vagány, bátor srác. Teljesen egyedül közlekedik? Zalust én még kisérem a csúszdára.

Jó éjt mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Ági!
Ilyen nincs.... esik :cry: amint eláll, és van remény, h nem folytatja, akkor felhívlak....

Tünde!
Mi Vonyarcvashegyre megyünk, Keszthely mellett. Tavaly ott voltunk, és nagyon bejött....

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

velünk mindíg történik valami.

Miután a keddi hsz-emt elküldtem és abban lekopogva h a gyerekekkel minden oké. Ennek ellenére a kedd éjjszakát a gyerekintenzíven töltöttük :shock: :shock: ma jöttünk haza.
Dávid volt olyan bátor és letesztelte a firellét a házban az a szerencséje h tökéletesen működik és miután kíhúzta a tv-t a konektorbol h egy hullámcsatot dugjon a hejére. az egész házban áramszünet lett. valszeg az a kicsi csípés érhette mert sírni kezdett. A biztong kedvéért azért bevittem és ekg-ra tették egész éjjel 10 órán át szerencsére ezt is megúszta. Nem tudom mit kell még megélni ezzel a gyerekkel míg felnő de a második gyerekkemmel úgy látszik meggyűlik a bajom egy kis égedelem.De az összes nővért elcsábította.

Na később visszaolvasok de most alig látok két éjjszaka széken pihentem kicsit elgémberettek az izzmaim.

Sziasztok
tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Na, írok már pár sort!

Sziasztok! :)

Nem hiszitek el, de komolyan semmi időm.... Főleg két napja, hogy alig lehet kimenni....

Tündi, ez borzasztóan hangzik :( Jessszusom. Egyébként én is, hogy bent vagyunk egész délelőtt, már csaknem agyérgörcsöt kaptam, már én untam állandóan mondani, h ezt nem szabad, azt nem szabad. Boti éppen majdnem a hangfalakat (házimozi) borította magára :shock: És fejjel lefelé lóg a kanapéról. Ááááááá............
Örülök, hogy jól van Dávid.

Tünde, mi 15-től leszünk B.földváron. Az nincs messze, úgy tudom, de majd megnézem :wink:
Egyelőre ez a 8 nap, ami tuti az idei nyaralásból. Ho. még kérdéses. Idén lehet, nem megyünk. Örülök, ha a Balcsiig lejutnun B-vel :D
Sikerült bevásárolnom B-nek, bár még nadrág kell majd. De már megint méretzavarban (?) vagyok... :roll:

Dóra, nagyon édes Peti. Kis vakmerő. Pólója nagyon tetszik :wink:

Annamari, tényleg sokat nagyfiúsodott Ádám arca. Édeske. Nem is tudtam, hogy nincs nagy barátságban a vízzel :D Na, lassan csak megbékél vele, aztán majd ki sem tudjátok húzni a vízből.

Zsuzsi, a fiaid vmi tünemények. Hihetetlen, mennyire jó fej Kristóf az öcsivel. Tomi meg iszonyat sokat nőtt.

Anita, neked még talán jól jöhet az Ági katalógusa! :wink:

Ági, mesélj már Dóráról! Az FP járássegítőjére "gyűjtöttél" Dórának? Szereti? Lehet, nem jól emlékszem... :oops:

Hétfői tali nekünk is jó. De akkor mikor legyen? Inkább délután? Még meglátjuk, milyen az idő?

Jolkáék két hétre mentek?

Úgy látom, akkor közel egy időben, illetve kis eltérésekkel sokan leszünk a Balcsinál. :D

Remélem, délután ki lehet menni majd egy picit!

Pussz.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nem tudom, olvas - e még minket, de boldog névnapot Mesinek! :)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok,

Tündi, Hűha. Remélem, h. ez volt az UTOLSÓ éjszakátok a kórházban. Átfutott rajta az áram,? Jogosan mentetek a kórházba? Mit mondtak? Bocs, de fogalmam sincs mi az a firelle? Remélem most egyik "kedves" nővérke sem fokozta az ilyenkor amugy sem kicsi lelkifurkót.

Elmentünk Zalánnal nemrég kiplakátolni a számunkra szimpatikus házakba, h. lakást keresünk. Annyira utálom, ahogy ezek az ingatlanosok verik át az embert. A miénket most épp az alatt az ár alatt hirdeti az egyik, amennyire le sem megyünk? Ki érti ezeket? Világosan elmondtam, h. mennyit akarunk ezért a lakásért, mégis képes lenne ideráncigálni a vevőt az olcsóbb árért. Vajon ő fizeti ki a különbözetet? És még nekik nem tetszik, ha az ember nem szivesen áll velük szóba. Ráadásul, ha a szomszédba annyiért ment el a u.ilyen lakás nemrég, amennyiért mi szeretnénk eladni, akkor csak nem lehetünk nagyon elrugaszkodva. A net-en találtam meg természetesen olcsóbban, biztos azt hitte, h. ott nem nézem. Na most legalább kiadtam a mérgem.

Ági, Zsuzsi, Volt tali?

Szép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!!
Szép kis idő! de kell ez!!!!
mi a mai napot kibekkeltük a körte u.-i játszóházban!Szólt egy ism. h. mennek a kisfiával, menjünk mi is. mi meg elmentünk, így legalább eltelt a de. de még ott a du! remélem már kicsit job idő lesz.. bár minden csupa víz!
Anita!! a póló turis! ha a pirosra gondolsz. de most jut eszembe, h. nekünk csak turis pólóink vannak! :oops:

Kép
dora1980

Sziasztok!

Tünde!

Az a "firellé" de lehet h nem igy kell leirni de igy kell mondani. ennek az a feladata h ha valami zárlatos dolgot akarsz bedugni a konektorba akkor ez azonnal leold vagy uram bocsá :shock: a gyerek beledug valamit ami nálunk bekövetkezett. De emlékszem amikor a férjem intézte ezt a vilannyszerelőkkel, még külön kellet megvenni.ez valami biztonsági dolog lehet, és valóban nagyon megéri áldozni rá főleg kis gyerek mellet. Amikor megtörtént ez a dolog felhívtam két szakembert h mekorra áram érhette a gyereket azt monták h szinte semmi, felhívtam a dokinénit is ő azt javasolta egy ekg- mindenkit megnyugtatna.Ugy hogy bevittem bár a férjem biztos volt benne h nincs baj. Egyébként nem voltak elenségesek sem a dokik sem a nővérkék tehát nem voltak bántó megjegyzések.

Anita!

igy első hallásra tényleg borzasztó szóval úgy is voltunk felvéve az intenzívre h áramütött, de ha megütötte volna az áram akkor lett volna áramjegye de nem volt semmi égés nyom, de ha már ott voltunk 24-órás megfigyelés kell igaz h csak akkor tudták az ekg- rákapcsolni mikor aludt mert amikor felkelt azonnal leszaggata magárol az összes vezetéket. A dokik is hamar megnyugottak mert igen elemében volt a gyerek szóval mikor rájöttek h nem tudom az ágyban tartani mert folyton ki akart mászni, megengeték h a szobában járkáljon de egy intenzív osztály tele van kanóccal meg fecskeddőkel, mert ott rögtön kéznél kell legyen minden , de ez az én kisfiamnak nagyon bántotta a szemét, meg folyton kiszökött a folyosóra és a főnővér megsajnált minket mert rájött h egy egésszséges 18-hónapost nem lehet 10nm2 -be bezárni, és szerda délután átraktak a sebészetre az ITO val szembe van mert ott ki lehet jönni a szobábol, meg le lehet menni az udvara tehát járkálhattunk, igy egy kicsit könnyeben telt a délután.Na bocsi h sok voltam.
:oops: :oops:
egy kép a kis bajkeverőről.
Kép még most sem tudtam aludni egy kicsit a férjem délutános és Dóra nem akart pihenni délben, Dávid még alszik végre normálisan kipiheni magát.ja ezt a képet nem most csináltam.

sziasztok.felkelt manókám megyek mert már pakol.

Kép
Kép
kispaszuly

Sziasztok!

Huu, ez az idő! Kimerészkedtünk amikor kisütött egy kicsit a nap, a vége az lett, hogy bőrigáztam :) Persze a gyerkőcnek vittem minent, lábzsákot, esővédőt, kispulcsi, kiskabát, így ő tökre élvezte, hogy szaladunk a babakocsival :D

Tündi, nem semmi Dávid! De az a lényeg, hogy nem lett baja! Nem is tudom mit csinaltam volna első ijedelmemben! Azért jó, hogy kapcsoltál, hogy akkor irány a kórház!

Ági! Milyen katalógusod van? Érdekelne, ha lehet!

A mai délelőttünk kész katasztrófa volt! :evil: Dorka 7kor kelt, de 8kor már dörgölte a szemét, hogy álmos. Le is feküdtünk, el is aludt szépen szopi közben, de mihelyt felálltam mellőle és betettem a kiságyba már pattant is fel, hogy ő is jön. Mivel ezt tegnap meg tegnap előtt este is lejátszotta és nem volt hajlandó csak hosszas (legalább fél órás) altatás után elaludni, úgy döntöttem, hogy ezt még most kell beszüntetni. Szóval leengedtem a kiságyat a legalsó szintre, hogy ki nem tudjon esni belőle ha feláll és hagytam dünnyögni. Ha elkezdett sírni bementem, visszakapta cumiját, lefektettem és kijöttem. 5 perc múlva ismét. Ez ment egy órán át, de aztán már ha közelített a feje akiságyhoz már akkor úgy üvöltött mint akit nyúznak :? :oops: gondoltam majd álomba sírja magát. Ez ment még egy órát, ő a kiságyban sírt én a nappaliban. Aztán végül kapott cicit és elaludt.
Tudom hogy következetesnek kellene lennem de ezek után?! Ja és eddig is a kiságyában aludt el, ritka kivételekkel, csak visszagondolva kb 2 hete van ez h egyre tovább igényelte szopi után hogy mellette maradjak! Szóval nem kértem tőle semmi újat! Ez már a szeparációs szorongás lenne? Szerencsére most ebéd után egy nyikk nélkül aludt el!
Na most jól kipanaszkodtam magam, bocsi! :oops: :oops:

Anita! A visszalvasásban most jutottam odáig, hogy voltatok Botival hasi ultrahangon a reflux miatt! Nektek mikorra szünt meg? Dorka is szokott még bukni, de olyan kiszámíthatatlan, hogy mikor. Van amikor egyaltalan nem bukik egész nap, van amikor minden kaja után még órákkal is :( A gyerekorvos azt mondja ne aggódja, kinövi, fejlődik szépen. De én is gondolkodom az UH-on. Nagyon megviselte Botit?
Zsuzsi! Tominál mi a helyzet?

Húú, nagyon hosszú voltam, mostmár befogom!
Kitartás mindenkinek ehhez az esős naphoz!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Anita!
Szerintem mintha én írtam volna a te hozzászólásod nagy részét :lol:
Tomi is vagy egy hete kezdte, hogy ha a kiságy felé közelítünk, égtelen üvöltésbe kezd, na meg a komfortszopizás is bejönne neki egész nap ( bebámul a dekoltázsomba, ha öltözöm, visít a melltartóm, helyesebben a benne levő után- mondtam is, h 8 hónaposan nagyobb gyakorlata van a melltartó lerángatásában, mint némely felnőttnek... :lol: ) de hát nem lóghat egész nap rajtam!!!
Eddig ő is elaludt szépen magától... Én azt csinálom, hogy kaja után beteszem a helyére, ha üvölt, hagyom egy ideig, vagy bealszik, vagy visszateszem egy kicsit enni (lehet, h csak előtte elterelte valami az evéstől),kicsi dajkálás, aztán a helyére, ha igazán fáradt, akkor másodszor már vagy nem üvölt, vagy kevesebbet sír és bealszik.
Büfi: nálunk is így van, van, h egész nap semmi, másnap minden kaja után sok... apja szerint olyankor kár bele a kaja... szerintem még ez nem kóros, ha minden evés után sok lenne, akkor is lehet, h többet eszik, mint ami kellene neki. De ha egyébként nincs semmi más kísérője (mondjuk sűrűbben éhes, és a többségét visszabukja, mellette pelusproblémák- mondjuk több kakás, vagy épp h kevesebb kakás pelus, v valami feltűnő)akkor szerintem várj a vizsgálattal, feleslegesen teszed ki magad /magatokat az idegeskedésnek. :wink:

Boti anyukája Anita!
Köszi! Minket is meglep néha, h milyen jól elvannak a fiúk. Bár résen kell lenni, mert K néha bepörög, T meg csak tűr :D

Tündi!
Húúúúúúúúúúúú, akkor Ti sem unatkoztok! Azt hittem eddig, h ha van vmi készülék a konektorban, akkor azzal le van rendezve. De úgy látszik, h résen kell lenni mindig...
(nem az olvadóbiztosíték a rellé? nem vagyok egy műszaki szaki, de mintha az rémlene....)
Aranyos Dávid, ahogy alszik :)

Tünde!
Esőnapot fogunk tartani Ágival, mert a mai talit bizony a rossz idő miatt el kellett napolni. Mire kisütött, addigra meg már a zurak is családközelben voltak :lol: talán holnap....

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Csak két mondat:
Zsuzsi! Nem örülök neki, hogy Tomi is ilyen kis nyügi, de legalabb tudom, hogy nem én csinálok vmit rosszul :)
Jolka üdv újra itthon!!! Remélem jó volt a nyaralás és kipihented magad egy kicsit! Várjuk majd a képeket ha szusszantál kettőt :)
Jó éjt mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Csak egy gyors életjeladás, elkezdtem visszaolvasni, de most nagyon fáradt vagyok hozzá. :( Meg vár egy halom szennyes. :) Holnap délután megyünk tovább anyosómékhoz.

A nyaralás szupi volt, remélem holnap már lesz egy kis időm élménybeszámolót tartani.

Szép estét mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka!
Üdv újra itthon!! Örülök, h szerencsésen hazaértetek!! Várjuk a beszámolót!

Anita!
Az a baj, h én már elfelejtettem, h Kristófnál is volt ilyen időszak... :lol: Tényleg jó hallani, ha másnál is előfordulnak ezek a problémák, mert így talán a korukból adódnak. Egyébként megnyugtatlak, hogy arra emlékszem, mikor K hajnali 4-től 7-ig játszott, bementem hozzá, elaludtam, csak arra keltem, amikor a hajamba tekeredett a kisautó kereke ( a fejemen toligálta). Éééés most, az ég világon semmi baj nincs az alvásával....szóval túlélhető :) Ez az együtt sírósdi pedig előfordult már nálunk is :wink:

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Tünde! Mi aug. 4-én megyünk egy hétre Balatonkenesére. Ingatlanosok brrr.

TÜndi! Ez az áramdolog nagyon borzasztóan hangzik. Nekünk az alacsonyan lévő konnektorokban - konyha kivételével mindenhol - van ez a dugó, a dm-ben vettük, de 100 ft-osban is láttam már, szerintem érdemes beszerezni, nem nagy összeg. Örülök, hogy szerencsés véget ért ez a "kaland", neked pedig mielőbbi jó pihenést kívánok.

Anita3! Együttérzek veled, sajnos én is pont így jártam Bencével, de már tudom, hogy az én hibám volt. Sajnos ha egyszer-kétszer megengedsz valamit, akkor rájön, hogy így is lehet - mint pl. anyával és apával aludni - addig eszébe sem jut... Na majd a következő gyereknél okosabb leszek, remélem. Kitartás!

Jolka! Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás, várjuk a beszámolót!

Dóra! NAgyon édes Peti a képeken! Melyik turiba jársz? Én a Jósába, de a mi méretünkben már nincs, inkább kisebbekre valók.

Annamari! Ez érdekes, Tiszaparti kisfiad nem szereti a vizet?? Remélem, hamar megbarátkozik vele.

Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!

Jolka!

üdv hithon. :D Remélem azért volt egy kis jó idő rátok, ha rendbe teted a dolgokat és kipihented magad irj. :lol:

Petra!

nekünk is minden konektorba van ez a gyerekzár amibe csak akkor tudsz belerakni egy dugajt ha a villás részével elforgatom, de amelykbe beledugta a csipeszt abba a tv- volt bedugva és nem gondoltam , h ki birja húzni belőle, de már beleragasztot a férjem egy gyerekzárat. nem is értem h eddig mért nem tettük meg mikor volt is ithol. :oops: na ez már megtörtént és tényleg szerencsésen megusztuk ezt a kalandot, és tanulságnak is jó hiába nem nézem ki a gyerekből, de ő azért képes lehet rá, és h mindent számba kell venni, pláne ha ilyen kis örökmozgó a gyerkőc. :roll:
A te kisfiad is ilyen kis vakmerő és örökmozgó,? volt már egy két extrém helyzetetek?, de ahogy nézem a képet róla ami itt van a vonalzódon elég kis huncut a szeme. irj egy két sztorit ha van kedved.

Nyaralás jó h szinte mindenki tud menni valahová, mi nem megyünk idén nyaralni. lesz egy lagzi agusztusban, és ennyi.
nem tudom mikor mernék elinulni velük bárhová is ha csak a pünközsdi hétvégére gondolok vissza. mikor az ügyeletet jártam a gyerkőcökkel. meg aztzán a férjem beválalt egy kis maszek munkát és ha van ideje akkor azt csinálja.

még benézek később most megyek mert már álmosak Dóra is megigérte h alszik egyet kiváncsi leszek rá. :roll:

Kép
Kép
kispaszuly

Sziasztok!

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=12395&page=2
Itt lehet megnézni pár képet a nyaralásról, hirtelen ennyit szortíroztam, a többi pedig, inkább családi. :) Na meg a kamera is ott van még, a tájképekkel.

Nyaralás gyorsan eltelt. Nagyon jól éreztük magunkat, de örülök, hogy itthon vagyunk. Manóval együtt nagyon jól bírtuk az utat. Végig hátul ültem, feltett lábakkal, tehát kényelem is volt. :)
Az idő végig nagyon jó volt. A víz 25 fokos, az idő általában 30 fok körüli, de amikor Zadarban kirándultunk akkor 36 fok, de az óváros szúk kis utcáin kellemes idő volt.
Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a üdülőt. Nagyon igényesen, felújított minden épület, csodás parkokkal, rengeteg szórakozási lehetőséggel. Az egész üdülőtelep körbe van kerítve, biztonságiak vigyáznak a vendégekre. Bolt, éttermek, trafikok, rengeteg fagyis, millió játszótér.... várja a vendégeket. A kempingje is van, hatalmas területén. A tengerpartja szép, nagy, és tiszta. Minden nap programokkal szórakoztatták a kicsiket és a nagyokat. Ja és még külön disco épülete is volt. :)
A kicsiknek minden nap volt kitalálva téma, és erről szóltak a foglalkozások is. Esténként verseny, vagy mini disco volt nekik.
Ha Manó nem aludt mindig a parton voltunk, délután mi felmentünk pihizni, a férfiak tovább buliztak lent. :) A sátor, a matracokkal sokszor egyedül voltak, míg mindenki csavargott. Nem kellett félni a lopásoktól sem.
Igazi családi paradicsom, szinte csak családosok voltak. A külföldieknél előfordult 4-5 gyerek is. :)
Ennyi babakocsit és gyereket, sőt pocakos nőt egy rakáson még nem láttam. :D Szinglik alig voltak.
Hazafelé a tengerpart mentén jöttünk, jó élmény volt.
Dugó az idén nem volt. Az árak kb. Balatoni szinten, vannak.
Hirtelen ennyi voltam, megyek is, mert apa már itt topog mellettem, követeli a helyét. A lemaradt olvasmányokat laptopra mentem és hétvégén anyósék kiértékelem. Vasárnap remélem már mindenki hozzászólására, tudok reagálni. :)

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

Jolka, Nagyon jó volt olvasni az élménybeszámolód. Már a képeken, amit hónapokkal ezelőtt küldtél lehetett látni, h. ez egy szuper hely. Az meg, h. még jó idő volt és jól is birtátok a hosszú utat is, nagy szerencse.
Anyukádék végül veletek tartottak?
Amugy Ho.o-ba mindenki szombattól szombatig megy, ti hogy csináltátok, h. szerda volt a váltónap? Szerintem ezért is tudtatok jól közlekedni.

Légyszi akinek van ötlete, h. lehetne Zalusnál a kakát kivarázsolni? Ma már szilvát is adtam neki. Mégsincs eredmény. A héten ez nehéz ügy lett, nem tudom miért?

Jó éjt mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Anita3! Szívesen odaadom a katalógusokat. APartmanok, nyaralók vannak benne, északi és déli parton. Küldöm priviben a számom.

Zsuzsi! Sajnálom, hogy nem jött össze a tali. Volt a kedveske? 3 órát itt volt vmelyik lépcsőházban, engem még csak meg sem csörgetett. Nem mintha hiányozna :lol: , de mire kapott díjat? :lol: Na ezt majd megdumcsizzuk személyesen.

Boti anyukája! Köszi kérdésed, jól vagyunk, Dóra egy angyal!!! Olyan ügyesen megérteti magát. Ha felkel, kiált, anya!!!!
A fp járássegítőt megkaptuk, csak már későn. Nem is érdekelte igazán első perctől. Akkor már ügyesen próbálkozott a járással. Most már egyedül megy, bár a járdán még féltem. Az elmúlt 1 hétben nagyon sokat esett. Bár tudom, még fog is esni. Most az orra bibis. :cry: Szaladt a szobában, és az orrával csillapította az esést! :cry: Te is mesélj magatokról!!!!!! Nem jöttök a héten a környékünkre?

Jolka! Üdv itthon! Nagyon jók a képek, nagyon szép helyen voltatok. Bár én csak most tudtam meg, hol is voltatok igazán.

Tündi! Nem semmi éjszakáid voltak! Remélem mostmár pihi, nem lesz több ilyen!

Lépek, Dóra itt topog mellettem!
Szép napot!
Ági
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

Jolka! Jó volt olvasni az élménybeszámolódat! Szép helyen voltatok, Márk milyen nagyfiú már! Te pedig csini vagy!

Tünde! Én szilvalekvárt hallottam hashajtásra, de vannak gyógyszertári készítmények, ha súlyos a helyzet. Az unokatesóm kislánya a profis szénsavas bodzalét issza, és állítólag attól tud kakálni :?

Mi most az unokatesóméknál vagyunk, bográcsolunk én pedig pizzát sütöttem. Bence megint Ttelken volt szerda estétől, ma hoztuk haza, mert holnap megyünk a Dinó kiállításra. Volt valaki? Bence dinó fun, ezért muszáj elvinni :D
Hétfőn lesz tali? Délelőtt v. délután?
Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!

Jolka! Jó volt olvasni az élménybeszámolót, nagyon tuti helyen voltatok! A képek is nagyon jók, Márk tényleg nagy fiú már, látszik, hogy ő is élvezte! A családi képetek nagyon jó, jól nézel ki!

Tünde! Nálunk a sárgabarack megoldja a nagydolgokat, bár nincs baj vele amúgy sem (kopp-kopp). De én is a szilvalekvárról hallottam, vagy gyógyövényboltban is lehet hashajtó lekvárt kapni (most nem jut eszembe a neve :oops:)

Zsuzsi! Az autótologatós sztori aranyos, bár ha én leszek hasonló helyzetben biztos nem ez a jelző fog először eszembe jutni :) Én is azzal vigasztalom mindig magamat egy egy nyügis nap után hogy ez se tart örökké :) amúgy azóta az ominózus nagy hiszti óta megint úgy alszik el mint régen, csak el ne kiabáljam!

Ági! Előre is köszi a katalógust, ha hétfőn lesz tali ott meg is oldhatnánk az dolgot, ha nem akkor csörgök és elfordulunk felétek vmikor a héten.

Mindenki! Lesz akkor hétfőn tali??? Mikor, hol?

Na megyek vacsizni :oops: :oops: Ha valaki kimaradt volna akkor bocsi, majd visszaolvasok mégegyszer.
Jó éjt mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok,

Petra, Anita, köszi az ötleteket, megjegyzem, de a tegnapi "probléma" hajnali 2-kor megoldódott. Akkor ugyanis elég büdire ébredtem és a kisfiam állt a kiságyban. Egy éve tuti nem volt éjszaka nagydologügyintézés, de most még ilyenkor is tudtam örülni.
Tegnap óta rájöttem, h. Zalus a héten nem evett paradicsomfözeléket, ráadásul hetente kétszer is szokott, szal lehet ez volt a baj. Ö amugy egyértelmüen a szorulásra hajlamos tipus. Gyerekorvos mondta, h. az emberek fele a szorulásra, a másik a hasmenésre hajlamos, ami már egész kisgyerekkorban kiderül.

Petra, A dinóörület honnan ered? Könyvekböl v. mese? Zalusnak A Sam a tüzoltó a no.1. Esetleg lehet kapni ennek a mesének is játékoltban a tüzoltóját v. figurát? Valaki hátha tudja. Bár mi egy tescos tüzoltóautót neveztünk el Samröl, de nem hiszem, h. sokáig beveszi.

Tali most ugy fest nekünk is jó, de én a lakáseladás miatt sem tudok tutit mondani.
Amugy ugy fest sikerült 9 napra találnunk házat Lellén. És nagyon szuperul néz ki, ráadásul uj ház, a vizhez közel. Szóval hiszem, ha látom.

Jó éjt.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy Ádámnak a héten kezdődő k.hártyagyuszija volt, amit már kikezeltünk, eléggé időben el is kaptuk, úgyhogy nem volt durva. Biztos, hogy már nem fertőz, de nem tudom, hogy mehetünk-e így a talira. Mit gondoltok?
Amúgy az erdei játszin jó lesz? Az időpontot se fixáltuk még le. 11?
Reggel még benézek. Jó éjt!

Annamari

Ádimama

Megpróbálunk kinézni, csak B. írtó korán kelt :( Elviszem úszni, hátha legalább a nyávogást abba hagyja...

Anita
Kép
Kép
_anita_

abbahagyja

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Visszaolvastam. :)

Tündi!
Nem semmi izgalmakat éltettek át. Örülök, hogy minden rendben van.

Dóra!
Petinek utólag is sok boldog névnapot kívánok.

Tünde!
Szerencsére Apuék is el tudtak jönni. Pont nyaralás időpontjára hívta volna vissza a doki egy terhelésre, és kivizsgálásra. De mint mindig Apu alkudozott a dokival, hogy majd csak nyaralás után. Így csütörtökre kellett mennie 11-re. Szerdán este értük el a határt, ott megaludtunk. Apu reggel elindult és haza is ért időben Debibe. Mi meg anyut hazavittük. Tehát sosincs egy nyugodt hetük. :) De szerencsére Apunál minden ok.
Képzeld, az üdülőben rengetegen voltak Quinny zapp babakocsival, ami nektek is van.
A magyarokat megint ki lehetett szúrni, akinek a gyereke motorral volt, az mind magyar volt. :)
Na és, ahogy talán Te írtad anno, aki szopiztat az is. :)

Nyaralás alatt, Manó nagyon jól viselkedett, ugyan első nap szarkát játszott. Mindenkitől lenyúlta a játékokat. Elcsórt egy kislapátot, szaladt, mert tudta, hogy nem szabadna, De egyből vitte helyette az Ő nagy lapátját. Nem csinált volna jobb üzletet. Itthon megszokta, hogy csere-bere van. :)
Na és a homokvárak sem maradtak éppen körülötte. :)
Sok helyen az apukák dolgoztak vele. És mikor este összepakoltak, hogy indulnak, még gyönyörködött a munkájába, Manó odament és széles vigyorral taposni kezdte. Bocsi, de én csak mosolyogni tudtam, mert a család olyan döbbent arcot vágott, még rá is szóltak Manóra (nem magyarok voltak), de körülöttünk is röhögtek az emberek. Zolko legszívesebben elmenekült volna. :D
Ja, elvileg kér turnus, van Horvátországban. Szerda és Szombat. Mi szerdától voltunk és talán jobb is így, mert kisebb volt a forgalom, nem is volt. Tavaly, szombaton mentünk, de 2 dugót is kaptunk. Ugyan akkor még csinálták az alagutat is.

Ne haragudjatok, hogy nem reagáltam a mai talira, de tegnap elég rosszul voltam. Hétvégén meghűlhettem, mert tegnap már azt hittem, hogy nincs hús a csontomon. De reggelre minden ok, de inkább lustálkodunk.

Ma voltunk vérvételen is. Ezt már nem mertem arrébb tolni, így is késtem már vele, ugyancsak vérképet néznek. Tehát itt hallottam a többi kismamától, hogy a tanácsadást felújítják és addig a kis sztk-ba költöznek. Remélem még a szeptembert kivárják. :)

Mese!
Nálunk most a Verdák mennek. Nyaralásra vittünk dvd lejátszót és pár mesét, hogy míg az apartmanba vagyunk, kajafőzés, ébredés alatt szóljon valami. De már nagyon untuk a meséket, persze ----Manó nem...:) Így elmentünk a spárba és vettünk kint egy verdák dvd-t, persze magyar szinkronnal. Azóta ez a kedvenc Manónak, haza felé már kapott két verdás kocsit is. Most is ezeket szereli a körömkészletemmel. :)

Tünde!
A csoki mániával szembe a Tanároda mellett van egy játékbolt, ott lehet kapni mese sorozatok figuráit, kiegészítőit. Pl. Thomas is van, millió verzióban, na és a Bambiba is láttam már, pl. Noddyt. Sam is, tuti van.

Köszönjük a dicséretet. Fürdőrucisat is csináltattam Zolkóval, de...... bálnát nem akartam feltenni. Pedig, míg nem nézek tükörbe és nem nézzem vissza a képeket, addig meg vagyok magammal elégedve. :)

Azt hiszem, bepótoltam 1 hét kimaradást. MÉg írni akartam valamit, de nem jut eszembe, akit kihagytam és nem reagáltam előre is bocsi.

Ja még Annamari!
:)
Doki azt mondta, hogy Manónak nincs semmi baja sem. Se a torka se a tüdejével nincs baj. Azzal intézett el, hogy nekik is lehet frontjuk. :S köszi....Ja, és mikor elkezdtem mondani, hogy mi van, azt mondta, hogy hétfőn már van saját dokink, majd Ő kikúrálja... Tehát én sem látok semmit Manón, legfeljebb köhög, de lehet , hogy ma, csak megnézzük a mi kedves dokinéniket.

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ja nem a tanácsadást, hanem a tanácsadót újítják fel... :D

Lelle, nagyon jó hely. Kicsi, nem bulis környék, de a gyerekes családnak ideállis. Most is ott áltunk meg kajálni. A szabad strandja is nagyon kulturált az a másik oldalon van (stégtől balra).

Kenesét meg egyszerűen imádjuk. Apával idejártunk fősulis korukban, tehát csak jó emlékünk van.

Mind a két helyről könnyen lehet menni vonattal és hajóval is a környékre. Gyerkőcök tuti élvezni fogják.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

Vissza se olvastam, de gondoltam hamar lecsapok az 5000. hsz-re! :lol:

KépKép
tuzal

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?