Sziasztok!
Visszaolvastam.
Tündi!
Nem semmi izgalmakat éltettek át. Örülök, hogy minden rendben van.
Dóra!
Petinek utólag is sok boldog névnapot kívánok.
Tünde!
Szerencsére Apuék is el tudtak jönni. Pont nyaralás időpontjára hívta volna vissza a doki egy terhelésre, és kivizsgálásra. De mint mindig Apu alkudozott a dokival, hogy majd csak nyaralás után. Így csütörtökre kellett mennie 11-re. Szerdán este értük el a határt, ott megaludtunk. Apu reggel elindult és haza is ért időben Debibe. Mi meg anyut hazavittük. Tehát sosincs egy nyugodt hetük.
De szerencsére Apunál minden ok.
Képzeld, az üdülőben rengetegen voltak Quinny zapp babakocsival, ami nektek is van.
A magyarokat megint ki lehetett szúrni, akinek a gyereke motorral volt, az mind magyar volt.
Na és, ahogy talán Te írtad anno, aki szopiztat az is.
Nyaralás alatt, Manó nagyon jól viselkedett, ugyan első nap szarkát játszott. Mindenkitől lenyúlta a játékokat. Elcsórt egy kislapátot, szaladt, mert tudta, hogy nem szabadna, De egyből vitte helyette az Ő nagy lapátját. Nem csinált volna jobb üzletet. Itthon megszokta, hogy csere-bere van.
Na és a homokvárak sem maradtak éppen körülötte.
Sok helyen az apukák dolgoztak vele. És mikor este összepakoltak, hogy indulnak, még gyönyörködött a munkájába, Manó odament és széles vigyorral taposni kezdte. Bocsi, de én csak mosolyogni tudtam, mert a család olyan döbbent arcot vágott, még rá is szóltak Manóra (nem magyarok voltak), de körülöttünk is röhögtek az emberek. Zolko legszívesebben elmenekült volna.
Ja, elvileg kér turnus, van Horvátországban. Szerda és Szombat. Mi szerdától voltunk és talán jobb is így, mert kisebb volt a forgalom, nem is volt. Tavaly, szombaton mentünk, de 2 dugót is kaptunk. Ugyan akkor még csinálták az alagutat is.
Ne haragudjatok, hogy nem reagáltam a mai talira, de tegnap elég rosszul voltam. Hétvégén meghűlhettem, mert tegnap már azt hittem, hogy nincs hús a csontomon. De reggelre minden ok, de inkább lustálkodunk.
Ma voltunk vérvételen is. Ezt már nem mertem arrébb tolni, így is késtem már vele, ugyancsak vérképet néznek. Tehát itt hallottam a többi kismamától, hogy a tanácsadást felújítják és addig a kis sztk-ba költöznek. Remélem még a szeptembert kivárják.
Mese!
Nálunk most a Verdák mennek. Nyaralásra vittünk dvd lejátszót és pár mesét, hogy míg az apartmanba vagyunk, kajafőzés, ébredés alatt szóljon valami. De már nagyon untuk a meséket, persze ----Manó nem...
Így elmentünk a spárba és vettünk kint egy verdák dvd-t, persze magyar szinkronnal. Azóta ez a kedvenc Manónak, haza felé már kapott két verdás kocsit is. Most is ezeket szereli a körömkészletemmel.
Tünde!
A csoki mániával szembe a Tanároda mellett van egy játékbolt, ott lehet kapni mese sorozatok figuráit, kiegészítőit. Pl. Thomas is van, millió verzióban, na és a Bambiba is láttam már, pl. Noddyt. Sam is, tuti van.
Köszönjük a dicséretet. Fürdőrucisat is csináltattam Zolkóval, de...... bálnát nem akartam feltenni. Pedig, míg nem nézek tükörbe és nem nézzem vissza a képeket, addig meg vagyok magammal elégedve.
Azt hiszem, bepótoltam 1 hét kimaradást. MÉg írni akartam valamit, de nem jut eszembe, akit kihagytam és nem reagáltam előre is bocsi.
Ja még Annamari!
Doki azt mondta, hogy Manónak nincs semmi baja sem. Se a torka se a tüdejével nincs baj. Azzal intézett el, hogy nekik is lehet frontjuk. :S köszi....Ja, és mikor elkezdtem mondani, hogy mi van, azt mondta, hogy hétfőn már van saját dokink, majd Ő kikúrálja... Tehát én sem látok semmit Manón, legfeljebb köhög, de lehet , hogy ma, csak megnézzük a mi kedves dokinéniket.
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok