Sziasztok!
Hú de pocsék ez a nap, olyan lassan telik...
Szia Anikó!!!!!
Igen, nagyon sokáig evett órákon át! Volt maraton szopink is, azok általában az estiek voltak, volt hogy 3 órán át nyammogott. Persze ebben volt komfortszopi is, nem csak intenzíven szívta és nyelte. A hosszú szopi jót tesz a tejcsi mennyiségének úgyhogy nyugodtan adjál neki ha kér
Élvezd ki amíg összebújtok mert nagyon hamar eltelik egy-két hónap és kinyílik a világ felé. Akkor meg alig lehet majd rávenni a szopizásra. Mi most ott tartunk hogy minden érdekesebb a cicinél viszont visít ezerrel hogy éhes/szomjas. És az átlag evés max. 10 perc!!!! Szóval nyugi
Az hogy a császár miatt enne ilyen sokáig? Szerintem hülyesség. Ha igény szerint szoptatsz akkor annyit eszik amennyit akar és ahányszor akar és amennyi ideig akar. Persze ez az én felfogásom szerinti vélemény. Tudom hogy nagyon kemény mikor már ott görnyedsz a gyerek felett egy órája, a hátsód zsibbad, ő meg nyammog. Ha a komfort szopit nem akarod kielégíteni neki a cicin adj neki cumit
Meg vannak lusta babák akik sokáig esznek, de mondom pár hónap és alig bírod majd cicire tenni
Ari lehet ahogy alszik
Tej: az elején nagyon sok volt, aztán csökkent, majd megint sok lett.
Fejés: vannak anyukák akik sosem fejtek és évekig szoptattak. Nyugi
Párom nővére is ezek közé tartozik és 3 évesen még szoptatott.
a gyerek volt 3 éves
Éjszaka ne keltsd fel, ha éhes úgyis felkel. A doki és a védőnő is azt mondta nekem hogy felesleges felkelteni őket éjszaka. Az éhség nagy úr ám
Nappali evés: ja-ja, de utáltam hogy reggeltől estig szinte csak szoptattam, most meg visszasírom hogy milyen jó volt. Már szépült az emlék
Ha esetleg visszaolvasol a kezdetekhez akkor majd látod hogy én is folyamatosan panaszkodtam hogy állandóan szopi, meg mi nem aludtunk pluszban
Viszont hozzászoktam és most hogy van olyan hogy 6 órát is elvan szopi nélkül nappal már zaklatom hogy tessék enni
(persze ilyen csak akkor van ha nincs meleg, mert ha meleg van akkor mi is még óránként szopizunk)
Na befejezem az ész osztást
Gabó!
Lécci, lécci, lécci!!!!!! Mesélj a korházban töltött időről, nálad lehetett e Flóra éjjel-nappal, kapott e valami pótlást, csecsemősök, nővérek, szobák, dokik...... Sajna új korház után kell néznem mert a Máv már nem bababarát
sőt most szülni sem lehet ott, bezárt
Bár nem fenyeget a szülés veszélye azért jövőre remélem igen