Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Niki!

Boldog hófordulót! Hogy rohan az idő :shock:

Anikó!

Minden ok??????

Csilla!

Most hétvégén voltatok anyudéknál? Vagy jövőhéten mentek? Húha belegabajodtam :oops:

Anha!

A matta-kertről majd mesélek ha személyesen is voltunk az irodájukban. valószínű a héten elmegyünk. Nézd meg a Kissbau.hu-t.
Mesélj te is a manóidról!!!!!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Sziasztok!

Ezen a héten megyünk majd haza a szüleimhez, de hétvégén eljöttek meglátogatni minket a nagyszükleimmel. Elmondtuk a nagyszüleimnek is a jóhírt, mire kiderült, hogy már tudnak róla, mert az öcsém elszólta magát mikor náluk volt! :lol: Még szerencse, hogy nem sértődtek meg, hogy nekik nem szóltunk egy szót sem!
A tegnapi napunk ezzel a látogatással eléggé felborult, mert ugyebár jöttek a szüleim a nagyszüleimmel, az öcsémék már szombaton eljöttek és csak tegbnap délután mentek haza, délután pedig az anyósék is megérkeztek! Tökre olyan érzésem volt mint egy évvel ezelőtt! Akkor is mindenki miattunk gyűlt össze, meg tegnap is az első házassági évfordulónkon! :lol: Kicsit másképp képzeltem az a napot, de majd pótolunk valamikor! :?
rnecsi
 
 


Sziasztok!

Hú lányok, tegnap sikerült jól leégetnem magam a Gabóéknál. Nem tudtam megmondani hogy milyen pelust használunk :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: pedig már 5 hónapja pelenkázok :shock:

Gabó!

Megnéztem: Activ Baby-t :roll:
Jajj és ezer bocsi hogy bunkó modjára be sem mutattam a párom, hazafelé fejtágítást tartott. Nekem tökre olyan érzésem volt mintha már ezer éve ismernénk egymást és ti is ismeritek egymást. Közbe nem is :oops: :oops: :oops: Bocsi :oops: :oops:

Lányok! Flóra baba egy tünemény! Nagyon szép kiscsajszi, és olyan értelem tükröződik a szeméből. Le a kalappal az anyukája előtt :wink:

Csilla!

Gratulálok a házassági évfordulótokhoz!

Gabó! Megnéztük a sarki házat, holnap délután elmegyünk az ingatlanoshoz hogy belülről is látni szeretnénk. meg hogy még egyáltalán eladó e. A bővítéssel felcsigáztál. :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 

 
 

Sziasztok lányok!

Ilyen szerencsétlen is csak én lehetek! Kint 35-40 fok van, én pedig megfázva ülök a szobában a forró teával, és minden levegővételnél szenvedek!
A múlt hét csütörtök óta a bal oldalon a hátsóm is annyira fáj, hogy alig bírok ülni meg mozogni, sőt ha lábra állok, akkor kisugárzik az egész lábamba! Nem tudom mitől lehet, de ez a két dolog egyszerre kicsit kikészít! Ma megyek a táppénzes papíromért a háziorvoshoz, majd megkérdezem, hogy mit javasol! :roll:

Momi!
Szerintem nemcsak te lettél volna ilyen helyzetben, hogy elfelejted bemutatni apát! Itt beszélgetve már elég jól megismerhetjük egymást, sőt ti már személyesen is találkoztatok, tehát eszedbe sem jut, hogy a párod nem ismeri azt, akivel te napi kapcsolatban vagy!
Megnéztem a lakás honlapját, nagyon frankó házikók lesznek! :D

Gabó!
Köszi a gratulációt! Az az igazság, hogy annyi minden történt velünk az elmúlt egy évben, hogy ha csak az emlékezetünkre kellene hagyatkoznunk, és megkérdezné valaki, akkor biztos nemcsak egy évet mondanék! :)
rnecsi
 
 


Sziasztok!

Móni!
Dehogy voltál bunkó!
Én meg amiatt voltam zavarban, hogy csöcskidobós fürdőruciban voltam a párod előtt.
Előtted és a barátnőm előtt nem gond ,de azért a párod előtt nem kellett volna! :oops:
Azt meg hogy milyen pelust is használtok, csak azért kérdeztem, mert nekünk a pampersből minden kifolyt, de én sem tudom melyik pelus milyen alcímen van csak a nagy márkaneveket! :lol:

Csilla!
A megfázás normális.
Én 8 hetesen fáztam meg úgy, hogy azt hittem elmegy a babám, mert erős köhögőrohamaim voltak.
Szerintem ez azért van, mert aszervezeted átáll. Utána meg majd kicsattansz az egészségtől.

Végre átaludtuk az éjszakát!!! :lol:

Kép
gabriel79
 
 


Ja és Móni!
Köszönöm a bókot és a kedvességet, de szerintem mindannyian jó anyukák vagyunk!
Ricsibaba is zabálnivaló és azok a huncut szemek...

Kép
gabriel79
 
 


Sziasztok!

Csöcskidobós :lol: Van olyan fürdőruci ami nem csöcskidobós???? Ne aggódj emiatt, nem hiszem hogy zavarta a párom :wink: Gyönyörködhetett egy kicsit :wink: Nekem fel sem tűnt hogy mi a helyzet ez ügyben hisz a strandon sincs másképp.

na majd folyt.köv. sír a Ricsi

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Sziasztok


Gratula az első Északához . Mi még mindig fent vagyunk egyszer :)
anha
 
 


Sziasztok!

Köszi a jókívánságokat!

Nem győzök utánna olvasni!

A Patrik egész nap alszik, evés is így zajlik sajna 1 óráig eszük így! A fejés nem megy csak cseppek jönnek 1 óra alatt, úgyhogy inkább csak masszírozok - meg az orvos is azt mondta, hogy azt hagyjam abba, nincs értelme! Méregetem evés előtt, után 1x kb 60ml eszik. Napközben kb 2óránként éjszaka viszont 4-5 órát alszik olyan mélyen, hogy nem lehet felkelteni! Úgy alszik mint egy rongybaba, szétdobva keze lába!

Móni neked is ilyen sokáig evett? Ez a császár miatt van? - nekem ezt mondták! De viszont neked sok tejed van - először is volt ?

Üdv az új anyukának!

Csillának gratúla!

Majd még jövök, biztos ezer kérdésem lesz.


Anikó

Kép
h anikó
 
 


Sziasztok!

Hú de pocsék ez a nap, olyan lassan telik...

Szia Anikó!!!!!

Igen, nagyon sokáig evett órákon át! Volt maraton szopink is, azok általában az estiek voltak, volt hogy 3 órán át nyammogott. Persze ebben volt komfortszopi is, nem csak intenzíven szívta és nyelte. A hosszú szopi jót tesz a tejcsi mennyiségének úgyhogy nyugodtan adjál neki ha kér :lol: Élvezd ki amíg összebújtok mert nagyon hamar eltelik egy-két hónap és kinyílik a világ felé. Akkor meg alig lehet majd rávenni a szopizásra. Mi most ott tartunk hogy minden érdekesebb a cicinél viszont visít ezerrel hogy éhes/szomjas. És az átlag evés max. 10 perc!!!! Szóval nyugi :lol:
Az hogy a császár miatt enne ilyen sokáig? Szerintem hülyesség. Ha igény szerint szoptatsz akkor annyit eszik amennyit akar és ahányszor akar és amennyi ideig akar. Persze ez az én felfogásom szerinti vélemény. Tudom hogy nagyon kemény mikor már ott görnyedsz a gyerek felett egy órája, a hátsód zsibbad, ő meg nyammog. Ha a komfort szopit nem akarod kielégíteni neki a cicin adj neki cumit :wink: Meg vannak lusta babák akik sokáig esznek, de mondom pár hónap és alig bírod majd cicire tenni :wink:

Ari lehet ahogy alszik :lol:

Tej: az elején nagyon sok volt, aztán csökkent, majd megint sok lett.

Fejés: vannak anyukák akik sosem fejtek és évekig szoptattak. Nyugi :wink: Párom nővére is ezek közé tartozik és 3 évesen még szoptatott. :shock: a gyerek volt 3 éves :lol:

Éjszaka ne keltsd fel, ha éhes úgyis felkel. A doki és a védőnő is azt mondta nekem hogy felesleges felkelteni őket éjszaka. Az éhség nagy úr ám :wink:

Nappali evés: ja-ja, de utáltam hogy reggeltől estig szinte csak szoptattam, most meg visszasírom hogy milyen jó volt. Már szépült az emlék :lol: Ha esetleg visszaolvasol a kezdetekhez akkor majd látod hogy én is folyamatosan panaszkodtam hogy állandóan szopi, meg mi nem aludtunk pluszban :lol: Viszont hozzászoktam és most hogy van olyan hogy 6 órát is elvan szopi nélkül nappal már zaklatom hogy tessék enni :oops: (persze ilyen csak akkor van ha nincs meleg, mert ha meleg van akkor mi is még óránként szopizunk)

Na befejezem az ész osztást :oops: :oops:


Gabó!

Lécci, lécci, lécci!!!!!! Mesélj a korházban töltött időről, nálad lehetett e Flóra éjjel-nappal, kapott e valami pótlást, csecsemősök, nővérek, szobák, dokik...... Sajna új korház után kell néznem mert a Máv már nem bababarát :cry: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: sőt most szülni sem lehet ott, bezárt :shock: Bár nem fenyeget a szülés veszélye azért jövőre remélem igen :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


És hogy még untassalak titeket:

Kép Ugye milyen vagi vagyok? :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


na még valami:

Gabó! Azt hallottam hogy a Szt.Imre is hasonlóan bababarát mint a volt Máv. Igaz???? Lécci Pusz érte :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Elegem van ebből az időjárásból! Eddig melegem volt, most pedig fel kell öltöznöm, mert fázok! :x

Ricsi tündéri abban a szerkóban, vagány csávó nagyon! :lol:

Egyébként a barátnőm a Szent Imrében szült május elején, és nagyon megvolt elégedve a kórházzal. Azt mondta, hogy nagyon szuper volt, a baba és az anyuka van mindíg a középpontban! Remélem, mert az én orvosom is Szt. Imrés, bár februárig még nagyon sokminden történhet az egészségügyben! :roll:
rnecsi
 
 


Móni!
Igen szuper jó a Szt. Imre!
Mivel nekem Flóra egész éjjel sírt, így én nem adtam le, csak vígasztaltam és szopiztatni próbáltam.
Nem adnak semmit, csak akkor ha te kéred.
Én akkor adtam le a csecsemősökhöz, amikor fürdetni vitték /akkor fürödtem én is!/, és amikor a doki bekérte a vizit miatt!
Két ágyas szobik vannak és akivel voltam vigyázgattunk egymás babójára, amikor klotyóra mentünk. Szóval ennyire nem adtuk be őket!
Nekem tetszett és mindennel megvoltam elégedve!

Lányok!
Beültettem a sziklakertemet! Még a végén kertész leszek! :lol:
Na megyek még felmosom a konyhát, olvasok és fekszem.
Mindenkinek szép álmokat!

Kép
gabriel79
 
 


Sziasztok!

Gabó!

A szobába a látogatók bejöhetnek és van külön wc, zuhanyzó minden szobához?
Örülök hogy hasonló a máv-hoz, ott mondjuk vizitre nem kellett beadni de amúgy minden passzol. Lehet megleltem új korházam :wink: Majd keresek új dokit is, egyenlőre megvárom hogy a mostani hogy reagálja le ezt a kirúgást, remélem elmegy egy bababarát korházba. Nehéz lesz találnom egy olyat aki császi után nem automatikusan császit akar, bár sosem lehet tudni.

Tényleg nem csalódtam a tesz-veszes cuccban, nagyon jó. Majd feltesszük a falra őket :lol:

Képzeld megnéztük az ingatlanosnál a sarki házat "nálatok" és hát elszomorító a helyzet. 14milliót kérnek érte, de belülről tök gáz: új fürdőt és wc-t kell csinálni mert ez félig van kész de az is nagyon csúnya, át kell mindent festeni, ugye nincs kerítés, kertet rendbe rakni. És vajon amit nem is láttunk :shock: Hát 14milláért sok. Megpróbáljuk kideríteni hogy ki a tulaj (szomszédot majd kifaggatjuk) hátha alkudhatunk belőle.

Kiváncsi vagyok a sziklakertedre, bizti szép. Nálunk az utcában is sziklakert őrület van :lol:

Azért használjuk a pampers-t mert a liberó nekünk hamar átnedvesedett, aaz aktive pampers sokkal több pisit szív fel. Hát igen a kakit lesni kell mert ha nem kapom le róla gyorsan a csomagot akkor kifolyik. Dehát az csak kétnaponta van, pisi meg többször :lol: Kár viszont hogy nem gumis a háta :evil:

Csilla!

Tényleg te is ott fogsz szülni, el is felejtettem. :oops: Majd szállítod az infókat, ugye :wink: Magánrendelésre jársz? Jól emlékszem, érdre?

Gabó!

Miért sírt egész éjjel Flóra? Csak nem neki is fájt a pocija?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Sziasztok!

Igen Momi, jól emlékszel, hogy Érdre járok magánrendelésre. Eddig én meg vagyok elégedve az orvossal, de még most jön majd az igazi teszt! Kiváncsi vagyok mit fog arra mondani, hogy július 16-tól augusztus 6-ig szabadságon lesz, nekem pedig a 25-i héten kellene megcsinálni a 12 hetes nyakiredő UH-t. Ha nem lesz rendelés, akkor kiváncsi leszek mit fog javasolni! Remélem, hogy ad egy beutalót a Szt. Imrébe, és megcsináltatja a kórházban vagy szerez magahelyett valakit helyettesíteni (bár magánrendelésen ez lehet, hogy nem szokás! :? ), mert ha bejelentem az SZTK-ban, hogy itt vagyok, csak az orvosom van szabin valószinűleg kivágnak! :roll:

Kiváncsi vagyok, hogy mit akar a főnököm, mert tegnap voltam bent a munkahelyemen, de ő nem volt bent. Mondta az adminisztrátor csaj, hogy várt hétfőn is meg kedden is, de nem mentem mivel csak kedden délután lett meg a táppénzes papírom. Mondta, hogy telefonáljak be, hogy bent van -e a főnök és menjek be ma is! Valahogy nem hiányzik a találkozás vele, csak felbosszantom magam akárhányszor megyek oda mostanában! :evil:
rnecsi
 
 


:evil: :evil: :evil: :evil: Elegem van! Most beszéltem a főnökömmel, és megint tök ideg lettem! Állítólag nekem be kellett volna mennem hétfőn hozzá! Hogy minek azt nem tudom, mivel a táppénzes papírt csak kedden délután kaptam meg, és tegnap bevittem. Szerinte én elutaztam, azért nem jelentem meg, és mit képzelek, hogy a munkahelyem fizeti a táppénzemet, én pedig kirándulgatok veszélyeztetett tehesként?!
1. Szerintem semmi köze hozzá!
2. Nem is voltam sehol, csak nem éreztem szükségét annak, hogy bemenjek és felhúzzam magam!
Most már mindegy! Megrpóbálok megnyugodni, hisz csak magunknak ártok az ő hülyesége miatt!
rnecsi
 
 


Szia Csilla!

Bekaphatja a főnököd! Utazgatni nem utazgathatsz de hozzá járkáljál be, mi??? jópofa. Biztos reklamálni akar hogy hogy voltál képes tp-re menni. Külömben is csak az első 10 napot fizeti ő a többit a tb. Azért vontak tőled tb-t hogy el tudj menni tp-re ha kell. Hülye ez az ember. Ne foglalkozz vele, látod hogy csak a saját érdekét nézi, ha számítanál neki akkor nem idegesítene, hisz a kismamákat kímélni kell nem felhúzni. Büdös bunkó :evil: :evil:

Bocsánat a primitív megfogalmazásokért de AZ!!!!!!!!!!!

Tudom könnyű mondani hogy tojd le magasról, de tedd azt. :wink:

Mekkora szerencsém van, az én főnökeim örültek, legalábbis ugy csináltak :lol: mikor bejelentettem a nagy hírt.


Uh: szerintem majd a szt.imrébe kell menned. Az sztk-ból nem vághatnak ki, akkor mész oda amikor akarsz csak időpont kell meg beutaló. :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Keresgélek a hozzátápival kapcsolatosan ezt-azt és persze mindenbe belebotlok csak abba nem amit keresek :? de ez annyira megtettszett hogy gondoltam megosztom veletek:




Számla...-az én Édesanyámnak

Egy este, amikor az anya a vacsorát főzte, 11 éves fia megjelent a konyhaajtóban kezében egy cédulával. Furcsa, hivatalos arckifejezéssel nyújtotta át édesanyjának, aki megtörölte kezét kötényében és elkezdte olvasni azt:

- a virágágyás kigyomlálásáért: 500 Ft
- a szobám rendberakásáért: 1000 Ft
- mert elmentem tejért: 100 Ft
- mert 3délutánon át vigyáztam a húgomra:1500 Ft
- mert kétszer ötöst kaptam az iskolában:1000 Ft
- mert minden nap kiviszem a szemetet: 700 Ft
--------
Összesen: 4800 Ft

Anyja kedvesen ráemelte fiára tekintetét. Rengeteg emlék jelent meg előtte... Fogott egy tollat, és egy másik cédulára ezeket írta:

- mert 9 hónapig hordtalak a szívem alatt: 0 Ft
- az összes átvirrasztott éjszakáért: 0 Ft
- a sok-sok vígasztalásért: 0 Ft
- a könnycseppjeid felszárításáért: 0 Ft
-mindenért,amit nap mint nap tanítottam neked:0 Ft
- minden reggeliért,ebédért, vacsoráért és szendvicsért,amit készítettem neked: 0 Ft
- az életért, mit minden nap neked adok: 0 Ft
---------
Összesen: 0 Ft

Amikor befejezte, anyja mosolyogva nyújtotta át a cetlit fiának. A gyerek elolvasta, és két könnycsepp gördült ki a szeméből...
Szívére szorította a papírost, és saját számlájára ezt írta: FIZETVE
Ezután édesanyja nyakába ugrott és csókokkal halmozta el.

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Szia Csilla

Ne idegeskedj

Szard le Ö már csak ilyen . amig érdeke van kedves ha már nem tudsz neki jót tenni akkor szivat :twisted:
anha
 
 


Jaj én olyan béna vagyok hogy csináljátok a vonalzot nekem egyszerüen nem sikerül . :oops:
anha
 
 


Rá kell kattintani valamelyikünk vonalzójára, akkor előjön egy oldal, ahol meg tudod csinálni.
1. Katt a vonalzóra
2. Baloldalon keresd meg: Babafalva vonalzók (Ha pl. az enyémre kattintottál)
3. Csináld meg a lányoknak külön külön
4. Másold ki a Vonalzó link (PHPBB)-t (url=http//... stb.)
5. A lap tetején a segédletekre rákattintva le tudod nyitni, kiválasztod a profilt és bemásolod az aláírás helyére
rnecsi
 
 


Csilla!
látod, szinte éreztem...
Ne foglalkozz vele, ő már semmit nem tehet (lehet, hogy ezért dühös) és úgy csinálnak, mintha az ő pénze lenne!
Sz@rd le!

Móni!
Annyira meghatódtam ezen a kis történeten, hogy nekem is sikerült elbőgnöm magam!
Azért sírt Flóra éjjel, mert nehezen bújik ki a másik kis foga is.
De már látom, hogy kezdi áttörni, így egy-két nap és újra jól alszunk! :lol:

Majd még jövök, megyek elaltatom manót.

Kép
gabriel79
 
 


Sziasztok!

Eszünk alszunk, és már van fent is! Talán kezd helyre állni, már csak 40 perc az evés, és alig alszik közben! Már unatkozik mikor fent van valamivel mindig szórakoztatni kell, nem korai ez egy kicsit?

Csilla!
Ne foglalkozz semmivel, te csak pihenj, nézd a tv és sétálgass, olvasd a babakönyveket! :lol: Velem is ezt csinálták a munkahelyemen (csak még keményebben) én írtam nekik egy levelet, hogy hagyjanak békén! (egy ügyvéd segített megfogalmazni) és utánna soha többet nem hívtak és nem kerestek!

Móni!
Köszi amit írtál!
Cuki a Ricsi! Az orvosod ott marad, vagy megy másik kórházba?
Készül az új baba? :D

Gabó!
Ügyes vagy! Hozzánk is jöhetsz ültetni! :D

Anikó

Kép
h anikó
 
 


Kéne új vonalzó! De megint nem találom .... !
Ja, látom a Csilla éppen oktat!

Kép
h anikó
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: Bocsánat, ha oktatásnak tűnt! Sajnos a véremben van (a szüleim is pedagógusok)!
Azért örülök, hogy segíthettem neked is csinálni Patriknak egy másik vonalzót! :lol: :lol: :lol: :lol:
rnecsi
 
 


Sziasztok!

Csilla!
Nem volt baj, sőt, KÖSZi!

Anikó

Kép
h anikó
 
 


Sziasztok!

Annyit csuklik a kis Patrik, mikor végre fent van - na akkor csuklik, igaz a pocakban ez volt! Lehet elle tenni valamit?

Anikó

Kép
h anikó
 
 


Sziasztok!

Anikó!

A Ricsi is sokat csuklott mikor kisebb volt, állítólag ez nem zavarja a babákat. Bár én ezt nem hiszem el mert a Ricsi idegbajt kapott mikor már negyedórája csuklott. Nekünk semmi nem vált be ellene, mondjuk csak folyadékkal kínáltam egyszer kétszer vagy cicire raktam. Néha elmult tőle de általában nem. Valamelyik nap már fél órája csuklott a Ricsi (már megszokta így nem idegesítette magát ezen) és apa megsajnálta és megilyesztette. Szegény Ricsi akkorát ugrott de csuklott tovább :lol:

Egyenlőre arról nincs infóm hogy marad e szerződéssel a dokim a máv-nál vagy keres egy jobb korházat. Az utóbbiban reménykedem de nagyon. Nagyon jó doki, az összes gyerekemet nála szeretném szülni, de azt nem engedem hogy tápozzák meg cukros teával itassák az első napokban a leendő gyerekeimet így lehet hogy megválok tőle ha marad a máv-nál. Vannak még fantasztikus orvosok legalábbis reménykedem benne... :lol:

Gabó!

Én is sírtam rajta :wink: Olyan szép.... Amióta megvan a Ricsi, annyira máshogy látom ezt a szülő gyerek kapcsolatot. Olyan jó anyának lenni :lol:


Tele van ezzel a lakáskereséssel a hócipőm. Már kezdem feladni. Tegnap beszéltünk a matta-kerti értékesítővel és már az összes lakás elkelt. Viszont van másik két lakás, ugyanolyan mint a matta-kerti csak az erőmű úton van. Emeleti lakások, kis erkéllyel, azok is csak 50 nm-esek, a két lakásnak van egy közös 120 nm-es kertje és ajándékba adnak egy kocsibeállót. Nem hangzik rosszul de a kert az elég gáz. Azért elmegyünk megnézni a lakást belülről is de már most eldöntöttük hogy oda nem megyünk lakni. Na meg ezekkel a hitelekkel is tele van a hócipőm, csináltam egy pár előzetes kalkulácciót a neten és hát hanyat dobtam magam. Ha felvennénk 10 milliót 25 év mulva összesen 20 milliót fizetnénk vissza. :shock: és ez az emeleti lakás nem ér 20 millát. Azt hiszem most megpróbálom magam végleg meggyőzni :roll:
Inkább várunk és addig is megfogjuk a pénzt és gyüjtögetünk. :?


Utálom ezt az időt, teljesen kikészíti a Ricsit. Annyira nyűgös. Ti hogy viselitek?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Érdekes ez a vonalzó, tegnap is 4 hónapos és 4 hetesek voltunk és ma is :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Sziasztok!

Nemsokára hazaér a férjem, és (most tényleg :) ) indulunk haza a szüleimhez Borsodba! Elvileg vasárnap késő este érünk csak haza, hétfőn jövök és elmesélem mi történt otthon. :D
Addig is legyetek jók, vigyázzatok magatokra és a gyerköcökre!
rnecsi
 
 


(Móni!

Ne izgulj, az én vonalzóm sem váltott tegnaphoz képest! :? )
rnecsi
 
 


Sziasztok!

Csajok!
Van valami jó tippetek hogyan mossam ki a játszószönyeget (mivel és hol)?

Patrik éjszaka nem akar felkelni és kaki sincs , persze azért én próbálkozok felkelteni etetni - de nem nagy siekerrel - azt mondta doki lehet, hogy átált már, hogy az éjszak és kész! Szerintetek?

Móni!
El költöztök? (lemaradtam)

Gabó!
Nem te mondtad, hogy építkezni akartok?

Anikó

Kép
h anikó
 
 


Sziasztok!
Anikó!
Mosdd ki 30fokon és kímélőmosáson (persze, ha nincs rajta tiltás, hogy gépben nem moshatod!)!
De szeretnénk, de még el kéne adnunk a házat amiből építkezünk, vagy veszünk.

Tegnap megünnepeltük a mamám 70.szülinapját. Mindenesetre én jól elfáradtam
Flórának végra kibújt az a fránya másik fogacskája is!

Anikó!
Fel ne ébreszd éjszaka Patrikot, mert rászoktatod. Úgyis fel kel ha éhes!

Csilla!
Ha hazaértél írj!

Móni!
Sajna így megy ez a kölcsön dolog.
Jól van Ricsibaba?

Nagyon dili idő van!

Kép
gabriel79
 
 


Sziasztok!

Gabó!

Egész éjszaka ne keltsem fel? Hát megpróbálom ma éjszaka, mi lesz!

Anikó

Kép
h anikó
 
 


Sziasztok

Anikó ha beleszolhatok akkor 30 40 fokon moshatod én is igy mostam . mindig az én hepem semmit nem adok a gyereknek amit nem mostam ki . csak utána nekem nem lett semi baja .

És igaza van ne kelts fel a babaukát mert megszokja majd ha éhes akkor felkel . én egyszer azt halottam hogy alvó babát sose keltünk el soha . én ezt a második babámnál éreztem igazán nagyon keveset aludt az elsö planattol . és ezért örültem ha alszk kicsit . :P . Én még a a Védönéninek se engetem meg hogy felkeltse megnéze .

Bocsi hogy beleszoltam . :P
anha
 
 


Sziasztok!

Anikó!

Már én is irtam hogy NE KELTSD FEL éjjel!!!! Felkel ő magától ha valami baja van, nem kell piszkálni. NIncs éjjel kaki? Örülj neki, kevesebb pelus fogy. :wink:

Játszószőnyeg: nekünk nincs de én is 30 fokon mosnám mosógépben vagy ha nem lehet abban akkor kézzel.

Költözés: hát percről percre változik a helyzet, egyik pillanatban belátom hogy most ez korai, nincsenek meg a feltételei, másik pillanatban azonnal költöznék. Kedden megyünk megnézni egy emeleti új építésű lakást, de szinte 99% hogy azt nem vesszük meg, mivel épülnek még ugyanilyen lakások a matta-kertben, várunk egy kicsit és jobb kilátással, fsz-it akarunk és persze gyűjtjük addig a pénzt hátha két szoba helyett háromra telik majd. Na, most ez a felállás 8)



Holnap megyünk tanácsadásra, tegnap ruhástúl 10 kiló volt a Ricsi, kiváncsi vagyok holnap mennyit mérnek :shock: :lol: Olyan jó hogy vége az oltásoknak :lol: :lol: :lol: egy darabig :evil:



Gabó!

Hát pocsék napokon vagyunk túl, Ricsit még mindig kikészíti ez az időjárásváltozás. És amint látom kezdődik előről :? Flóra nem érzékeny ilyesmikre?

Gratulálok a második fogacskához, gyorsan növeszti őket :wink:

Képzeld, mi meg "egykézzel kapaszkodva" ülünk :lol:



Tegnap kétszer tökön rugta apát a Ricsi :shock: Szegénynek könny csordult a szemébe :shock:


Gabó!

Már annyiszor akartam mondani, hogy az uraink ismerik ám egymást, tudtad?!


Csilla!

Na milyen volt? Mesélj :wink:


Niki!

Minden ok? Nonókát nem viseli meg ez a fránya idő?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Szia Anha!

Téged kifelejtettelek :oops:

Na, hogy áll a baba projekt?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Sziasztok!

Móni!
Sajna nem jöttek gyorsan a fogak, mert a két alsó pár nap különbséggel, sőt van hogy egyszerre bújik ki, Flórának meg 2 és fél hét kellett mire a mellette lévő áttörte az ínyét!
Hát ha így fogunk szenvedni atöbbi foggal+ a sz@r idő akkor tuti belepistulok!

Anha!
Tényleg, hogy álltok a harmadik babóval?

Anikó!
Sikerült kimosni a játszó szőnyeget?

Képzeljéteg végre jól aludt a Flóra erre reggel 7-kor elkzdték a mezőn vágni a füvet! :twisted:

Anyósom megint alakított, de azt majd később leírom!

Kép
gabriel79
 
 


Sziasztok!

Tegnap késő este érkeztünk meg a szüleimtől. Nagyon élveztem a helyzetet, sokat voltam friss levegőn.
A nagymamámtól meg az anyukámtól kaptunk egy halom uborkát, hogy csináljak belőle kovászos ubit, de eddig sehol sem láttam kaprot. Lehet egyátalán venni valahol Battán?

Azt hiszem kezdődhet a para! Elkezdett fájni, helyesebben tök érzékeny lett jobb oldalon a bölcsességfogam. Már kb. 1/2 éve megállapították, hogy 45 fokban nekinő a többinek, de nem foglalkoztam eddig vele. Lehet, hogy minél hamarabb el kellene mennem vele egy fogászhoz? Félek a fogászattól is, a bölcsességfog kivételtől pedig még jobban! Lehet ilyenkor fájdalomcsillapítót kérni?

A párom egyik barátja nagyon aranyos volt, mikor indultunk hazafelé! Neki még nem mondtuk, hogy lesz baba, és mikor meglátott megkérdezte, hogy ennyire finom ebédet főzött az anyukán, vagy jön a trónörökös!?
Egyébként többen közölték, hogy hízok! Lehet, hogy igazuk van! Szinte egész nap bent ülök a lakásban, nem mozgok semmit! Mikor ti terhesek voltatok jártatok valahová kismamatornára, vagy otthon mozogtatok? Lehet, hogy szereznem kellene egy DVD-t kismamatornával, aztán elkezdeni mozogni, mert így tényleg hordó leszek! Valahol olvastam, hogy a 9. hónap végére az indulási súlynál 15%-al lehet többnek lenni. Én még csak ma töltöttem be a 9. hetet, de már lassan jó úton haladok felé! :lol:

Bocsika, kicsit hosszú lettem ma reggel! :oops:
rnecsi
 
 


Szasztok

Gabi

Folyamatba van a babakészités Várom a honap végét remélem jo lesz ma veszek ovulácios tesztet ahogy adr monta .

Rencsi Kapor aplusznál lévö zölibe van . Van dvd odadaom ha kell . Ja és 10 kg sz ideális
anha
 
 


Sziasztok!

Kapor: passz, én csak kiveszem a fagyóból, nem én vagyok a beszerző :oops:

Csilla!

Úgy tudom hogy a fogászaton lehet kérni érzéstelenítést mert az helyi és nem megy bele a véráramba vagy valami ilyesmi miatt. De hogy utána mivel csillapíts az passz. Szintén hangsúlyozom hogy úgy tudom hogy ugye az algopyrint lehet szedni terhesség alatt de csak a középső trimeszterben ajánlott. Az elsőben állítólag jobb semmit bevenni. Én nem mertem még algopyrint sem bevenni sem az első sem a harmadik trimeszterben.
Amúgy is ajánlott a 16.hétig egy fogászati szűrővizsgálatra elmenni amiről majd be is írnak a kiskönyvbe, így kérdezd meg őket hogy mit javasolnak. Persze ha nagyon fáj akkor gondolom nincs mese.


Kilók: nekem erről nagyon rossz tapasztalatom van, 12 kiló plusszal mentem szülni, régebben írtam erről de most nem mennék bele újból mert már fel is húztam magam :evil: szerintem egyél annyit amennyi jól esik és ha már túl soknak véled a kilókat egyél sok gyümit meg zöldséget, natur husikat.
Nekem nem engedte a doki hogy tornázzak terhesség alatt meg utána a vérnyomim miatt sem lehetett.


Gabó!

Nem tudtam hogy szinte egyszerre bújnak ki azok a fránya fogacskák :oops:

anyós: sajnállak!!!! nálunk most minden ok, bár most jöttek haza egy hét nyaralásból :cry:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Sziasztok!

Ismét itt vagyok! :lol:

Anha!
Köszi a tippet, majd megnézem a Plus mellett a kaprot! A DVD-t ha ideadod, akkor nagyon megköszönöm, bár most Móni kicsit megilyesztett, hogy nem mindenkinek enged az orvos tornázni! Egyébként neked mikor kell visszamenned a dokihoz?

Kicsit kiakadtam az előbb! Lementem megnézni, hogy hozott-e valamit a postás, erre a ládában találok egy értesítőt ajánlott levélről (valószinűleg a jogosítványom), hogy nem nyitott senki ajtót, fáradjak be érte a postára! Elképzelhetőnek tartanám, hogy nem volt itthon senki, ha kitettem volna a lábamat a lakásból! De nem! Itthon ültem egész nap! Hogy lehetnek ennyire lusták, hogy meg sem próbálnak felcsengetni, hátha van itthon valaki! :x
rnecsi
 
 


Szia Csilla!

Jajj, nem ilyeszgetni akartalank, ez eszembe sem jutott. Azért nem tornázhattam mert véreztem meg görcsöltem elég sokáig, így kímélni kellett magam. Szóval ha neked nincs semmi panaszod nyugodtan tornázz, főleg ha még jól is esik :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Csilla!
Nekem 2féle tornám is van szívesen odaadom neked!
A CBA-as zöldségesnél is lehet kaprot kapni.

Móni!
Tudod hirtelen felhúztam magam, mert anyós megint beszólogatott és más esetben elengedtem volna a fülem mellett, de valszeg kialvatlan voltam és ezáltal érzékenyebb is, így elküldtem melegebb éghajlatra!

Lányom felfedező úton van a lakásban és éppen a vasalt ruhákat rágja! :lol:
Veszek neki járássegítőt és kiváncsi vagyok beválik-e, mert a derekam leszakad néha!

Nemtudom mi van velem, de én nagyon szeretek levegőn lenni és Flórával is sokat kint vagyok, de tegnap meg ma valahogy nem kívánkoztam ki.

Kilók:
Na igen jobb ha nem beszélünk róla, hisz én is 12kg tulsúllyal kezdtem aterhességet és egy 10-es még most is rajtam van. :oops:

Kép
gabriel79
 
 


Sziasztok!
Csajok

Köszi a mosás tippet, azzal nincs is baj, hogy a fekvőfelületét beteszem a gépbe, de azért elég nagy ?! De a felső része ahol a macik lógnak azzal mit csináljak - a macikat leszedegettem, de az tök fix - na majd azt kézzel, és kiszem a napra! Na valahogy megpróbálom!

Na nem keltettem fel a Patrikot az éjjel - volt ám sírás egyszer 4kor, hogy ő éhes, evett és aludt tovább! Csak nem akar éhezni! Igazatok volt! Patrikom, a hasamban össze volt kuporodva, na most is úgy alszik, mintha nem lenne helye, a kezét is az arca elé teszi, van légzésfigyelőnk és meg-meg szólal! Nem is tudom mit csinálnék ha nem lenne, már megörültem volna, mindig ott ülnék melette!

Feszül a mellem - nem mindig és nem nagyon - remélem értitek - de fejésnél 1 óra alatt 20 ml jön - tehát azt inkább nem feszegetem, mindig masszírozom, kenegetem garmastan krémmel, iszom a laktoherb teát - ez normális hogy feszül vagy, valami van, lesz vele? Azt mondták tegyek rá nyers krumplit - szerintetek?

Csilla!
A battai rendelőben van kismama torna, én oda jártam, nagyon szerettem, sok barátot szereztem, és a gyogytornász tök jó fej! De kell az orvosod írásos véleménye, hogy te tornázhatsz!
Kilók:
Én 54kgról kezdtem 72kgval szültem, most 64kg vagyok! Megyegetnek lefelé a kilók, de jövöhéttől kezdődik a kemény torna! - ez a tervem, mert a régi ruháimat akarom felvenni!
A battai könyvtárban van kismama jóga! Nagyon jó! Kölcsönözd ki!
Meg a tescoban mindig le van akciózva egy csomó dvd és mindig van közte kismamás, meg baba-mamás! Midenképpen tornázz, mert úgy könnyebb lesz a mozgás ha nagy a pocakod, (és a szülés is) szerintem.
Már 9. hetes vagy! Ez igen!
Mikor mentek orvoshoz?

Anha!
Nyugodtan, szólj bele! Neked már van két gyereked? Őket hogy hívják? Mennyi idősek? Ti hol laktok? Készül a kövi baby! Gondolom akkor még dolgozol? Bocsi de levagyok maradva.

Gabó!
Ne idegeskedj, más hülyesége miatt! Azzal csak őt boldogítod, ezt magamból kiindulva tudom!

Móni!
Otthon nem mérítiket a Ricsit? Már az egyik képen ült, vagy nem? Vagy ez most egyedül ülést jelent?

Niki!
Te hogy vagy? Neked hogy állnak a kg? Nonóka hogy van?

Anikó

Kép
h anikó
 
 


Gabi!
Köszönöm szépen a DVD felajánlást, valószínűleg el fogom fogadni. Gondolom van többféle, valamelyik csak bejön! Egyébként eddig is nekiáltam párszor itthon tornázni, de 1 hét volt a leghosszabb, amíg volt kitartásom! :oops: Most a baba miatt muszáj lenne tovább kitartanom!

Móni!
Gondolom, hogy nem ilyesztegetni akartál! :lol: Azért biztos, ami biztos rá fogok kérdezni szerdán a dokinál, hogy lehet-e, és ha igen, akkor mikortól!

Anikó!
Holnapután délután 6-ra megyek a dokihoz. Utána héten elutazik 3 hétre, kiváncsi leszek, hol fogom tudni megcsináltatni a 12. héten a nyakiredő UH-t!
rnecsi
 
 


Szisztok

ha nem baj mesélek egy kicsit -.
2 lányom van Livia es zoé

Livi 6.5

Zoé 1 éves Ötvösbe lakok imár 4 éve
most nem dolgozom ithon vagyok a picivel .A t-mobilnál dolgozom . telefonos kisaszonyként.
És készitjük a 3 babát .

Csilla Kaptam 3 doboz gyogyszert ugyhogy csak akkor kel mennem ha baba van vagy ha elfogy a gyogyszer
anha
 
 


Sziasztok!

Anha!

És melyik T-mobilba dolgoztál? Livia most megy iskolába?
Hova jársz dokihoz? Melyik kórházban lesz majd a szülés? Az elző kettőt hol szülted? És hogyan?

Mikor van Zoé nap? Én még nem láttam a naptárban.
A Niki babáját sem láttam még a naptárban - Noel ?
Igaz még a Flórát sem találtam meg - na megyek felderítek egy naptárat azonnal ! :oops: :oops: :oops:

Anikó

Kép
h anikó
 
 


Szia

Bent a nagyközpontba Pesten

Oda járok ahova a Csilla .

Igen szeptemberbe megy . a 4 esbe

Zoé május 3

Az elsöt a rokusba
a Samunál

A másodikat a 2 es nöin

Dr Lintner Balázsnál és a
harmadikat is nála fogom

bár most nem járok hozzá

Csunya vagyok mi :oops:

De tök jo volt szülni vele a végén az utolso 2 hétbe kerültem hozzá mert a dokim szabira ment

de ha látatokmég Kedves aranyos orvost ö az
anha
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?