Jaj, nem!
![Kép](http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/clipart/happy.gif)
A tojás levesbõl is a "savanyú tojáslevest" szeretem amiben egyben vannak megfõzve a tojások.
Hamár benne fõttekrõl van szó van aki a töltött paprikát is úgy csinálja, hogy külön sós vizben fõzi ki a húsgombócokat. Szerintem abból is finomabb ha a paradicsomos lében fõ meg.
Alig várom már, hogy legyen új karalábé és lehessen csinálni töltött karalábét. Én kitaláltam egy klasszikus módszert. Nem vacakolok a karalábé fõzésével, kivájásával, hanem kis kockára vágom a karalábét az csinálom meg a mártással és belefõzõm a tölteléket apró pici húsgombocók formájában. Nyami nyami. de megkívántam pedig nem is várok babát.
![Kép](http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/clipart/happy.gif)
![Kép](http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/clipart/happy.gif)
![Kép](http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/clipart/happy.gif)
Orsoly!
Pont ez a süti receptje tronol itt a számítógép tetején, hogy beírjam nektek meg megsüssem húsvétra a családomnak.
![Kép](http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/clipart/happy.gif)
Nagyjából ez az én receptem. Nekem a tészta fele viz fele tejjel van, de szerintem csak vizzel is jó.
A krémben nekem nincs pudinpor csak a klasszikus tej liszt tojásból van.
Én ezt a krémet nagyon szeretem olyan mókás ahogy a szép sárga krém között ott van a tojásfehérje apró darabokban.
Anyukám, szokott tepsi hátán lapokat sütni és ezzel a krémmel megtölteni. Mi ezt hívjuk krémesnek. Egy napot állni kell hagyni, hogy a lapok megpuhuljanak.
bigacsiga Kata