Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kellemes pénteket még jobb szombatot! :P

Alice aranyos vagy,remélem nemsokára teljesen hasonlíthat a pco-s utunk :P

Okr amint tisztázódik a dolog küldök privit :wink:

Kavics annyira jó az avatarod,olyan mulatós kedvem lesz tőle :lol:

megyek sütni
Vendég

Jó reggelt !

Kedves Lecso ! Tegnap este írtam, hogy "Kedves lányok, MINDENKI, aki nem olyan régen ír ide, sok szeretettel titeket is várlak !! "
Elnézést, hogy nem említettelek meg név szerint, de természetesen téged is nagy-nagy szeretettel várlak ! Egyébként én, mint vendéglátó csupán annyit kértem mindenkitől aki úgy érzi, hogy el tudna jönni, hogy írjon egy privit nekem, és postafordultával küldöm az infokat a bluiról. Te eddig nem írtál nekem, de én azért most elküldöm neked az infokat, hátha mégis lesz időd/kedved eljönni. Tudod, azért kértem ezt a hercehurcát, hogy tényleg csak annak adjam ki a címemet és telefonszámomat, aki eljön hozzánk, ez amolyan én hülyeségem, eddig kivétel nélkül mindenki írt egy pár sort, hogy eljönne, szerintem nem volt ez olyan nagy kérés. Tehát, infok mennek, várunk téged holnap !!
:lol: :lol: :wink:

Lányok, szolgálati közlemény !! Úgy látom ,hogy kevés lesz a székünk, ezért aki kocsival jön, és rendelkezik néhány összecsukható székkel, kérem szépen, hozza el, mert aggódom, hogy nem tud majd mindenki leülni !!!
Köszönöm !

Nagyon aggódom az idő miatt...... :? :? :? :? :? :? :? A fene enné meg.

A medencét holnap reggel, az idő függvényében töltjük fel....
zsizsik

Lecsó!!!

Ne mérgelj már............... A házigazdánk is hívott, szóval nagyon várunk!!!

Zsizsik! Mi tudunk vinni széket, mert egy Renault Masterral megyünk (abba befér egy jó pár darab.... :) ), de csak olyan 11-12 körül érkezünk. Jó lesz még akkor is???
Vendég

Na, le kell lépnem a hülye cégem miatt.... jön a 9 óra, lekapcsolnak a netről..... :evil:

De azért nektek is leírom, h beszéltem Zsizsikkel és lehet, h holnap el tudunk menni a párommal és megismerhetlek benneteket személyesen is. :D
Ez még ma kiderül.

Legyen szép napotok!!!!!

babszika

Jó reggelt !

Húha, micsoda hírekre jövök …

Alice :) Nem is tudom elmondani mennyire örülök a kismamaságodnak ! Nagyon sok erőt lehet ebből meríteni … Puszillak és vigyázz nagyon a kis Kincsedre !

Anyoo, szuper, hogy jössz Te is ! Dorkát is hozod, ugye ? (ja, látom már azóta, hogy jön ő is - de jóóóó !)

Dimet, gratulálok a diplomádhoz ! DVD-vel kapcsolatban ha van valami, írj egy pü-t ! Pihenni most egyedül megyek, 2 hétre, de igen aktív pihenés lesz, tekintve h 2 kiscsaj + felújítandó ház fog várni a barátnőméknél . Nem bánom, imádom, hogy 2 hétig csak angolul fogok csacsogni (meg próbálok németül a gyerekekkel, de azzal úgy is be fogok égni)
Apával télire tervezünk egy kis pihit.

Lafi, hihetetlen mennyire pofátlanok, erről érdemes lenne cikket írni! Meglátod itthon is szépen eltöltitek az időt, a Balcsi most úgy is hideg ! :wink:
Ha neked is megfelel, akkor Kavicskával együtt fel tudlak venni Kőbánya Kispesten (kék metró végállomás) úgy ¼ 11 körül !
Ja, a nyaraláshoz még annyit, hogy márciusban nem tudtunk foglalni szobát egy helyen Balatonfüreden, mert a tulaj azt mondta, hogy majd ha lesz hely a németek foglalása után, kiadja.
Jól megszívta, mert többször jártunk arra és 2-3 kocsi lézengett a parkolóban reggel-este. Szóval kapja be !

Zsizsik, a zöldséggel hogy álltok ? Vihetek paradicsomot, cukkinit, padlizsánt a grillre ? Ja, és van egy isteni görög fűszerkeverék salira, abból is vihetek ?
Istenien hangzik a pöri, a páromnak el sem merem mondani… mert holnap csak tojásos nokedlit fog kapni
Andihoz én is elmegyek, mindenki nagyon dícséri.

Rambóka, Normaflore-t már az AB kezdése óta iszom :) és ma van az utolsó nap, hogy el kell viseljem ezt a rohadt keserű ízt a számban, torkomban, nyelőcsövemben. Jupppiéééé !

Csajok, a felfázás mennyivel az "action" után jön elő ?
Kedden majd lefagyott papucsban a lábam (esett az eső) és tegnap óta biza nagyon fáj a pocim alja.

mniki

Zsizsik, köszönöm az infókat!!!!!!!!!!

Anyókám............Lécci..............Vigyetek el engem is..........Naaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
Valami metrómegálló (kék) nekem tökéletes, akár a kőbányai is.

Babszika, annyira jó lenne!
Azért kéne egy orvosi vizsgálat is, ne külföldről kérj segítsgéet előbb!

Rambóka, pocakosodom szépen!A fogyás szépen látszik a pocin kívül!

Mona, olyan édes vagy!!!!!!!!!
Asszem ez a nyár eltelik nyaralás nélkül......nem baj.Evvan.

kujvárapéntek van!!!!!!!

Holnap tali!!!!!!!!Zsizsik, jó idő lesz!!!!!!!!Tudom!!!!!!

Ja, és megfáztam...........várhat vót, hideg volt a hotelváróban.
Vendég

Niki, szerintem, kb jelentkezhet a felfázás akkorra, attól függ ki hogyan reagál rá....Én hamarabb szoktam.
Köszönöm a felajánlást!!!!!!!!Asszem élek vele, felhívlak majd megdumálni!
Vendég

lecso: ne bolondozz:) a meghívás mindnekinek szólt. csak írj zsizsiknek privit:)

lafi, de legalább tudsz jönni :lol:

csinálok kukorica salit is. krémest nem, emrt nemtok már kimenni a piacra, de vmi sütit kitalálok:) sőtttt, lehet regel gyúrok egy adag perecet is. végre hűvös van, tudok sütni :lol:

na, lépek. sok a dolog. és tuti jó buli lesz. essen akár eső, akár hó, mi ott leszünk. tényleg, ha ilyen borongós az idő, és van napernyőtök, olyan nagy, azt is lehetne hozni. ugye zsizsik??

na, megyke csinálok ebédre sajtmártásos durumtésztát. nyami.
páááááááá

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Niki
Lehet bizony,hogy apapucsos dolgot érzed! :?

Zsizsik
Ha medence be lesz üzemelve,nekünk légyszi egy ágyat is készíts,mert a gyereket nem lehet majd hazahúzni :oops: :wink:
Az időjárás nem tudom miért nem javul már?! :shock: Pedig holnapra 28 C ígérnek,na meg 25 km/h szelet :x de majd meglátjuk.Itt mindenesetre ma is nagyon hideg van 18 C :x :evil: Változó korban lévő asszonyokon kívül senki sincs az utcán. :D

Kincs
Várom a pü-t! :D

KépKép

KépKép
okr

Nikikém, nálam a felfázás általában 12 óra múlva jelentkezik, ha délelőtt mezitláb vagyok a lakában, estére már tuti, hogy fáj a pisilés... :twisted: Sajnálom, hogy még ezzel is meg kell küzdjél...

A székek jól jönnek, bármikor és bármennyi! Igazság szerint elvesztettem a fonalat, hogy hányan is leszünk, szerintem 15-20 felnőtt és 6 gyerek....
zsizsik

zsizsik széet viszünk amennyi befér a kombi hátuljába (van 4 kerti meg 3 benti összecsukható szék, amennyi befér belőle a kocsiba, az jön velünk)

sztem hőmérséklet nem gond, csak eső ne essen. Úgy érzem magam, mintha haza se jöttünk volna északról! :lol: :lol:

Kép

Kép
rejo

Okés Zsizsik, visszük a széket is, meg a napernyőt is!!!!

Most én is ellépek egy kicsit háztartást vezetni, lejárt a mosógép is!!!
Puszka!
Vendég

Lafi, várom a hívásodat !

Még van 1-2 hely a kocsiban, ha valaki szeretne csatlakozni hozzánk !

Na akkor mi a túrót csináljak ezzel a felfázásos tünetemmel ?
Sok folyadék, körömvirág, cickafark ülőfürdő, ezekre gondoltam..

fenébe :evil:

mniki

niki, van egy gyogyó. ami egy adagos, és kifertőtlenít. nem emlékszem a nevére:( rózsaszínes doboza van. és tuti jó. vki nem ismeri??? kérdezd meg a patikában.

nekem a sok kamillatea is segített már. áttisztít.

Kép

dimet

Niki, szerintem az amit írtál, mind jó, én még jó meleg zoknit is húzok ilyenkor és a derekamra pulcsit kötök. És rengeteg folyadék !!! Tényleg rengeteg ! Az átmossa a húgyvezetéket, elvileg ki si tudja mosni a bacikat. Ha nem jaul, akkor holnap adok Nitrofurantoint.
zsizsik

Jó reggelt!

Alice: Nagyon-nagyon gratulálok! Mikor az ember elfelejtené, jön valaki és bebizonyítja, hogy egy kis szünet a gyerekprojectben kifejezetten jót tehet. Problémamentes várandóságot kívánot neked is!

Mniki: Talán egy kis kamillafürdővel is ki lehet egészíteni... Mielöbbi jobbulást. Szegénykém, neked mostanában nagyon kijutott...

Lafi sajnálom, hogy így kútba esett a nyaralásotok. A fene egye meg ezeket a vendéglátósokat. Pedig ha egy kicsit gondolkodnak, akkor rájönnének, hogy egy hazai házaspár jobb eséllyel fog visszatérni hozzájuk, ha jól érzik magukat, mint egy külföldi. Hiszen a külföldiek többsége általában az országra kíváncsi, a magyarok viszont inkább pihenni szeretnének.

Zsizsik: Az a grilles választék nagyon beindította a nyálmirigyeimet. Imádom a grillen sütött cuccokat...
Összeírtam a listát, hogy legyen otthon holnap délelőtt minden a sütögetéshez. Ha megyek, akkor tuti egy nagy rakat sütivel fogok érkezni :lol:

Jaj, munka. Megyek is mert még a végén kikapok...

Kép

Kép
bettica

Dimet az a MONURAL, de Nikinek most tök felesleges szednie, bika adag antibiót eszik egy hete!

Niki medveszőlő tea, bár nem biztos neked van otthon épp a polcodon. sós meleg ülőfürdő. Jó meleg vízbe egy kilo só. vagy amennyit bírsz. nem fog csípni ne félj, annyit nem tudsz beleönteni. A só a legjobb természetes antibiós fertőtlenítő, meg a meleg is jó rá, aztán zsupsz a meleg ágyba jó sok teával.

Kép

Kép
rejo

Halihó!

Annyit de annyit írtatok!!!! :)

Alice, neked nagyon örülök! Jaj, nagyon! :D
Pogi, veled mi van??

A talizósokat irigylem, részletes beszámolót kérek majd!

Puszi

Kép
mamint

Jaj csajok, el sem tudom mondani mennyire hálás vagyok Nektek !
Érzem, hogy törődtök velem és ez már felér egy gyógyulással :wink:

A jó sok tea megy, de a zsupsz be az ágyba, majd csak este :lol:

Zsizsik, nem válaszoltál a zöldséges kérdésemre :wink:

Egyébként szomorúan látom, hogy sokan szinte "profik" vagytok a felfázás kikezelésében :?

mniki

Niki, igen, nem válaszoltam, bocsi. Szóval jöhet a padlizsán is, meg minden, amit a grillre fel tudunk dobni !

Sajnos a felfázás/hólyaghurut végig kísérte az életemet, voltam kórházban is miatta, gyengék a veséim, azt mondják. És még sajnosabb, hogy Eszter ezt örökölte tőlem, borzasztóan kell rá vigyáznunk, a "hólyagkurutty" ahogy hívjuk, már őt is többször meglátogatta, egyszer már véres pisilésig eljutottunk, vesemedence gyulladással.... :cry: :cry: :cry: Sírtam is miatta, hogy szegénykémnek pont ezt kellett tőlem kapnia...
zsizsik

Mamint!

Majd mi ketten meg tartjuk itt a frontot :wink: - hátha ide téved egy "kóbor" PCOS társunk, és el ne szaladjon rémületében, hogy innen mindenki elment bulizni :wink: :wink: :D :lol: :lol:
Bár én annak örülnék, ha senki nm tévedne erre soha többet, mert nem létezne ez a "állapot"

Pusza
csipi78

basszus elment anyu és két gyerek mellett nem lehet tanulni!!

zsizsik én is ugyanígy voltam, kislánykorom óta ez keseríti az életemet, ez a hólyaghurut, nem volt olyan hét hogy ne lett volna, de most lekopogom, a második szülés óta nem jött elő...kopp-kopp-kopp

Csakegy még ilyen hóraghurutos. sajna domin mrá látszik hogy örökölte.
jujj ne beszékjünk róla ennyit, mert mingyá megint érezni kezdem.

na elmegyek ebédet főzni, ha már tanulni nem bírok, meg kéne valami rend, rambókáék holnap nem tudnak bejönni... :oops: a háromheti cuccunk ott figyel az előszobában...

Kép

Kép
rejo

Sziasztok! :)

Csak egy nagyon gyors bequkkra van időm...
A talisoknak nagyon jó szórakozást kívánok, innen messziről! :D Legyen szép napotok, érezzétek jól magatokat! És majd részletesen számoljatok be mindenről, képekkel! :lol:

És kedves Alice, kimondhatatlanul örülök a zebrádnak! Gratulálok! :D

Pusszancsok,

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Sziasztok!

Rejo mikor lesz a vizsga?
Nekünk is egy hétig volt a bőrönd a nappaliban a nyaralás után..

Mniki majd a talin jól kibeszéljük magunkat és sokkal könnyebb lesz lelkileg..remélem :)
A betegségeknek pedig üzenjük,hogy hagyjanak végre békén!
Tényleg sok amit mostanában túlélsz,én csak dolgozok meg a baba téma megy de nekem is szalad a ház,csak néha főzök,az idén még nem pucoltam ablakot és nincs is kedvem,stb..
Pussz!

Felfázva csak egyszer voltam,viszont a pé-nél van kicsi felfázós érzésem.

Akik most jelezték ,hogy jönnek a PARTYRA nagyon örülök.
Lafi nektek sajnálom a pihit! :cry:

Zsizsik annyira aranyos vagy hogy ennyi pco-s nőcit vendégségbe hívtál! Köszi! :D
Székünk nincs ami a kocsiba is beférne,de tökéletes lesz füvön is :lol:

Okr privi ment!

Kész a süti,ehető lett :)

Kavics véletlen nem a süti miatt mondtad, hogy nehogy itthon maradjak ? :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Jéé, Kincs, nekem is hasonló a tickerem:)

Kavicska, Lafi, Apple
az 1/4 11-es találkozó Kőbánya Kispesten megfelel ? Ha bármi nem okés, hívjatok légyszi, addig nem leszek már gépközelben !

mniki

Nekem jó!!!!!!!!
Vendég

Mniki!
Nekem teljesen OK. De megírom smsben is! Kép

Kincs!
Most akkor lebuktam... :oops: :lol: :lol:
De azt is megbocsátom, ha süti nélkül jössz. Kép

Zsizsik!
A jó időt megrendeltük. Személy szerint nem bánnám, ha nem lenne kánikula.
De esni biztosan nem fog és nagyon jól fogjuk érezni magunkat! Kép Kép Kép

Széket nem tudok vinni! Kép De nagyon jól tudok a fűben ülni! :lol:

Zsizsik drágám, túlzásba ne vidd a készülődést. Ne izgulj, mindannyian nagyon jól fogjuk érezni magunkat. :D

cupp mindenkinek.
Vendég

Alice!

Gratula....hihetetlenül örülök nektek :wink:
Vendég

Gina, drága, nagyon szorítok neked, hogy sok szép tüszőcskét szívjanak le 3 nap múlva!!!!!!!!Ugye értesítesz bennünket??????És arról is mennyit kapsz vissza?????????!!!!!!!!!!!Drukkkkkkkkk
Vendég

Na zsizsik!

Eddig volt füvetek! Most jön egy csomó pco-s fehérnép és kiüli! :lol:

Ginuska!

De jó lenne, ha a házassági évfordulótokon egy kis kétcsíkos papírdarabot adhatnál a párodnak! :D

Kavics!

Enyém sütim is kész! :wink:

Rejo!

Vigyünk sátrat? :lol:

Mniki!

Hólyagkuruttyra sok sör! :wink:
Eddig feleslegesen ittad a Normaflore-t, mert azonnal ki is nyírtad szegényeket az antibigyóval! De majd mostantól! :lol:
Van egyébként egy jobb, de drágább bogyó, a Protexim protect. Ez 7 féle hasznos bacit tartalmaz + prebiotikumot (bacikaját :lol: ) + fokhagyma koncentrátumot. Az a nagy előnye, h. kapszula, tehát megvédi a kis jószágokat a gyomorsavtól így több marad életben (szemben az Aktíviával, ami nem védi meg :twisted: ). Kb 4000 Ft/60 db/1 havi adag.
Nálunk bevált.

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Sziasztok!

Zsizsik írtam pü!

Megyünk mi is a párommal meg a csepp fiammal Zsizsikékhez!Holnap ott talizunk!
Sziasztok!Mindenkinek nagyon jó éjszakát!Várom a holnapot!
Kép

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Megjöttünk a Balcsiról, kifogtuk a 3 napból a 3 napi rossz időt...
Nagyon fura, még nem tudom elhinni, hogy pozitív lett a teszt...
Jövő héten kedden megyek orvoshoz, remélem látunk majd valamit :D

Beszéltem az endokrines dokinővel, aki azt mondta, hogy abbahagyhatom a metet is meg a D-vitamint se igyam, szedjek vitamint...most azért én 2*500mg metet szedek (arra a háziorvos is csak legyintett anno, mintha placebo lenne) és 2*3mg folsavat...meg holnaptól reggel Elvitet.

Nagyon jó lesz a holnapi talisoknak, beszámolót azonnal írjatok!!!!!

Puszi Mindenkinek!

Gyöngyi
jokaliza

Jaaaj!

A lényeget elfelejtettem!

Köszönöm szépen a gratulációkat, nagyon kedvesek vagytok!

A D-vitaminos kúrához annyit még, hogy a dokinő az első adag után rögtön kért parathormon-kalcium ellenőrzést vérből és csak azután, hogy az eredmény rendben volt folytattuk a további kúrát!

Gyöngyi
jokaliza

Sziasztok!

Tudtok nekem segíteni,hogy hogyan tudom felrakni a vonalzómat?
A HTML kód nincs bekapcsolva,lehet ez a gond?Hol lehet bekapcsolni?
Köszike a segítséget!

Kép

Kép
lecso

Nekem is ki van az kapcsolva. Van egy url címe a tickerednek. Azt kell oda bemásolni mármint a profil aláírás részéhez!Ezután elküldöd , alul van ez az elküldés.
Vendég

Köszi Lafi!Sikerült!

Kép

Kép
lecso

Hali

Jó éjszakát kellemes pihenést mindenkinek!
Aki reggel utazik jó utat!!
Holnap találkozunk :D
Zsizsik ne izgulj! Mi izgulunk helyetted :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Szerintetek mitől lehet, hogy nagyon folyok :oops: :oops: ........így egyik percről a másikra
Bocsi, de úgy zavar, és ennyire nem szoktam

Pusszancs
csipi78

na, a barackos lepény sül a sütőben. a kukorica sali hűl a hűtőben. reggel még összedobok egy bólyi túrós lepényt :D

niki, viszem a filmeket. de nem tudtuk leírni a héten. majd leírjátok, és bedobod vmikor hozzánk.

csipi, de milyen jellegű?? a 28. cn-en vagy. lehet mensi előtti jel. nem???

jokaliza, azért remélem jó volt, és nem gondokodtad túl magad!!! pihenj hétvégén, és ne dolgozz oldószerekkel, ilyenekkel!!!!!

mondtam már,hogy a biológiatudományok doktora lettem :D ami nekem is meglepő volt, mert nem erre készültem. d ekiderült az a kinevezés megszűnt, amit eddig a mi doktori iskolánkon belül kaptunk.......

zsizsik, ne pörögj éjszaka. aludjál ám!!!!!

Kép

dimet

Sziasztok!

Végre szabin leszek!!!!!! :lol: :lol:

MA tök jó dolgok történtek velem. Monának hála, 26-án mehetek a Tűű dokihoz. Ezen a híren gyorsan felbuzdulva gyorsan kértem terheléses cukorra és inzulinra időpontot.... 13-án megyek és levetetem.
Remélem, h utána már midnen ok lesz!!! :lol: :lol:

Egyébként utána nézett az ismim és mondanom sem kell, h Amerikában RECEPT nélkül kapható... szóval, akár onnan is beszerezhetném.... nem értem, h akkor mit izélnek itthon a dokik.

babszika

Csipi!

Csak nem?????? :wink:
A múlt talin Lafi volt terhes, a mostanin te?

Dr. Dimet!

Gratula! :lol:

rambóka

Dimet!
Kép

babszika

ja, nem azért írtam,hogy körbegratuláljatok :oops: :D de köszönöm!!! csak "hangosan" gondolkoztam....

jaj, nagyon jó illata van a barackos lepénynek. itt terjeng a lakásban :)

tudtok pesten valami jó kis vendéglőt? vasárnap leszünk 1 éves házasok. vmi jó kis olasz kajáldát.

Kép

dimet

én nem nagoyn etem még olasz étteremben, úgyhogy sajna én nem fogok tudni segíteni.... Bár, a Gianni éttermébe elmehettek :wink:

babszika

(jujj, bocsi a helyesírásomért.... hulla vagyok....)

babszika

Sziasztok!

Zsizsik!

Ugye nem csak kajával készülsz hanem megfelelő számú mellékhelységgel is?! :D Ennyi "nem szabad" kaja, biztos fog azért gondokat okozni, bár kopp-kopp-kopp ne legyen igazam! :lol:
Mellesleg az én törpöm is teli van azzal hogy szinte semmit nem lehet enni ami jó. :evil: Az egyiket ezért, a másikat azért... Ennek örömére ma kalácsot ettem vacsira, lekvárral és CUKROS kakaóval. (Hajnalban meg majd szaladhatok... Nem baj, úgy kell nekem! :lol:) Mellesleg a cukor belekötött a küblibe, hetek óta hozzá sem nyúltunk. :)

Köszi szépen a meghívást, én biztosan nem élek vele. Csak úgy mint Rambóka, Pécs mellett lakok és innen kicsit nyűgös lenne a felutazás. Meg mellesleg mázolnom kell itthon, hogy mire jön majd a babuci, addigra minden szép legyen itthon! :)

Babiszka!

Ez komolyan hihetetlen hogy mennyi mindent össze nem hülyéskednek! 26.a már nincs nagyon messze, addig sztem lehet diétázni, azzal biztos nem ártasz.

Az én háziorvosom is felvonta a szemöldökét amikor elkezdtem neki habogni arról, hogy kellene terheléses cukor vizsgálat és a PCO és a met összefüggéséről. Látszott rajta hogy nem volt meggyőzve a dologról, de azért annyira nem állt ellen hogy megírja a beutalót a diabetológiára. Mellesleg, nagyon nem lett volna más esélye, mert másnapra már volt időpontom. :D
Aztán mikor meg lett az eredmény, csak annyit kérdezett hogy a többit ugye már intézi a diabetológus, nőgyógyász és neki ugye csak annyi a dolga, hogy felírja nekem a gyógyszert. Fel is írt 3 havi adagot... És ő egy idősebb nő és első alkalommal voltam nála, mert az én háziorvosom nyugdíjba ment.

Mniki!

Azt a rózsaszín dobozos-zacskós patiákban kapható cuccot nekem is ajánlották már. Perzse az ivás is sokat segít.
Jah és ne hagyjd elfajulni nagyon a dolgokat és próbáld minnél előbb kikúrálni magad, mert a vesemedence gyulladás baromira fáj. Nekem volt, mesélhetnék... Se ülve se állva, se háton, se kézenállva nem volt jó, láz, fájdalom, véres, gennyes vizelet, ügyelet és ló adag antibiotikum lett belőle. :roll: Nem volt finom, szóval sztem Te is vedd komolyan. :D

Annyit beszéltetek itt az ikrekről, hadd kérdezzem meg már, hogy tényleg nekünk ekkora az esély arra hogy ikerterhesek legyünk?! Vagy valamit félreértettem? :D

Jokaliza!

Hát elhiszem hogy furi.
Bármennyire szeretne az ember várandós lenni, mégis meglepi sztem ha az lesz. Most kezdődik a más állapot! ;) Mégegyszer gratula hozzá! :D

Had panaszkodjak egy kicsit...
A várandósok most csukják be a szemüket.
Ma beszéltem az egyik barátnőmmel, akinek hosszú idő küzdése után 1 héttel ez előtt 32. hétre megszületett a kisfia. Ő endos volt, spontán jött nekik össze a baba, mikor már minden reményt feladtak. A pici jól van, nagyon szépen fejlődik, csak sajnos nem lehet még haza vinni, mert 1400 g körül van most a súlya. És a barátnőm annyira de annyira szenved hogy ő otthon van, a pici meg a kórházban. Nincs tejcsi pedig kaphatná az övét, és nincs baba sem... Jajjjj, megint minnyá bőgök. Annyira sajnálom őt! :cry: :cry:
Tudjátok mit nem értek?! Azt hogy a környezetemben mineki csak megrántja a vállát, hogy ugyan minek keseregni, hiszen a pici jól van. Meg hogy felesleges a barántőmnek ezen rágódni, stb. Nekem meg rögtön az jutott az eszembe amikor szóltak hogy meg van a bébi, hogy úristen, mi lesz a barátnőmmel ha hazaengedik, a baba viszont nem lesz vele?! Hát az lett amire gondoltam... "Anya könnyére nincsen szó, a szó nem bír el a bánattal..." :cry: A telefonban együtt bőgtem vele... Tényleg ilyen nehéz ennek a dolognak a súlyát átérezni annak akinek régen vagy még egyáltalán nem született gyereke? Vagy bennem van valami elromolva?!

No mindegy, ez túl szomorú téma a holnapi buli előtt!
Érezzétek nagyon jól magatokat és várom én is a képeket!

Jó szórakozást!
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Na, megyek aludni!
Szép álmokat! Kép

babszika

Jaj csajok, annnnnnnyira édesek vagytok, látom ,mindenki süt, pakol, készülődik !!! Mi is ezt tettük egész délután, most fejeztem be a takarítást, férjecském pedig a húsok előkészítését... elég jól néztek ki ! Ezt el kell mondjam....! :wink:
Székek akkor lesznek, - előre is köszi Monácskának és Rejonak - kaja lesz, sütik lesznek, pia lesz, CSAK JÓ IDŐ LEGYEN !!! Még elalvás előtt elmondok egy imát az idő miatt, ugyanis 22 felnőtt és 7 gyerek nem tud elférni a lakásban, muszáj a kertben buliznunk....!

Na, megyek én is aludni, illetve..... :oops: :oops: (az LH teszt atom pozitiv, és elvileg tényleg ma van a pé napja, nyák is van, próba cseresznye... :oops: :lol: )

Holnap nagyon várunk mindenkit !
zsizsik

De az is lehet, h. Zsizsik lesz a talis zebra........ :wink:

rambóka

Jó éjt mindenkinek!Én még megyek teregetni!Holnap találkozunk! :D

Zsizsik:El ne aludj!!!!Apát se hagyd ma békén!!Kép

Én holnapra kávéféleségekkel,és comlettával felvértezve megyek.A nagy dobozos süti nem fért volna el a csomagunkban. :oops: :oops: Remélem azért nem dobtok ki!

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?