Új privát üzeneted érkezett!

Emeséknek Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!!!

Barbi
Már megint nagyon jó cuccokat vásároltál.

Kuha
Gergő nagyon édes a bilin. Látom Ő is szeret művelődni.

And, Benianyu
Mielőbbi gyógyulást!

Már akartam írni a hiszti témához, hogy Brigi is nagyon belehúzott az utóbbi időben. És nem csak hisztizik, hanem nagyon szófogadatlan is. Szólok neki többször szépen, majd egyre erőteljesebben, de semmi. Sőt, sokszor az sem hatja meg ha rácsapok a popsijára vagy a kezére. Egyszerűen már nem tudok mit csinálni vele. Estére már teljesen kész vagyok. Van valami ötletetek mit csináljak vele?

Kép
Kép
maresz
 
 


En is nagyon sok boldog nevnapot kivanok minden Emesenek!!

Jaj lanyok ne haragudjatok, de en teljesen el vagyok veszve, visszaolvasni is csak ugy ahogy tudtam! Ez a het mar csak ilyen lesz egesz vasarnapig ugy erzem! :oops: Keden kirandulni volunk a Mat osztalyaval, tegnap be kellett mennem innen 40 km-re egy nagyobb varosba, hogy Mat szulinapjara megvegyem a kiegeszitoket :oops: ebben a hulye kisvarosban mar semmi sincs :cry: , utana persze ki kellett hasznalnom a nyari akciot vasrlasra, utana beugrottam egy baratnomhoz, akinek harom fia van es ott maradtunk vacsizni is, miutan ferj utanunk jott :lol: :lol:
Ma meg munka, ballagas a suliban es holnap a suliban is meggunepli a tanarno Mat szulinapjat, ugyhogy meg var ram egy bevasarlas, szombaton a 12 gyerek otthoni zsurra stb-stb :oops: :oops: ugyhogy nem igazan nezegettem bele a babanetbe mostanaban :oops:
Ami eszembe van meg,

Jobbulast Benianyu!!!! Remelem hamar tul leszel rajta!!
Mat is megy jovo heten 4 napra focitaborba, o mar nagyon varja!

And,
Remelem semmi komoly ez a csomo

Megann,
En cirka 22 kilot szedtem fel mind a ket terhesseggel, de le lehet adni, ami most rajtad van az meg csak a viz, ne aggodj!!

Totka,
Nagyon ari Panna lanyod a ruhacskaban es ne aggodj a vendegek miatt, sok jo ember kis helyen is elfer, mint ahogy a mondas is szol! Amikor tavaly kijott az egsz csalad, anya, nover ocsikem csaladostol voltunk 11-n a hazban, hat neha olyan erzesem volt, mintha kempingeznenk, de a hangulat szuper jo volt :lol: :lol:

Barbi,
Mint mindig jok a cuccok a nagyon, meg mindig irigyellek az ilyen nagyikert!! :lol: :lol: :lol:

Kiralykat,

Jobbulast a gyerekeknek!

Kuha,
Igazi belevalo kis srac Gergo, olyan vagany a bilin, ahogy olvas!
Nalunk stagnal a bilizes, teljes elutasitas van eppen!

Rokica,
Egy magankerdes, tudom, hogy te angolul beszelsz Zsuzsaval, de milyen formaban?? Peldaul ha anyukaddal vagy, akkor milyen nyelven szolsz hozza??Milyen formaban valaszol o neked? vagy anyudnak?
Azert kerdezem, mert Mattal nem igazan volt gond, de Balazs nem beszel vagy nem akar beszelni magyarul, holott en "majdnem" csak magyarul szolok hozza! Hiaba mondom neki, megert mindent, hozza a megnevezett dolgokat, vagy csinalja kert dolgokat, de mostanaban "csak" franciaul beszel es valaszol!!! Azert idegesit a dolog, mert anyaek jonnek es majd megint hallgathatom, hogy a gyerek nem beszel magyarul :oops: :shock: :shock:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Maresz,

Tudom, meg nagyon kicsik, de nagyreszt azert nalam szuperul bevallt a "buntetes" sarokbaallitas formajaban. Ez persze inkabb jelkepes, nem hagyom ott, csak addig, amig megnyugszik vagy nehany percig legfeljebb, utana nagyon eroteljes hangon elmondom neki, hogy miert is volt megbuntetve! Ha hosszabb utra megyek vele, vagy bevasarolni, akkor mar elotte elmagyarazom neki, hogy mit varok eltole es 80%-ban sikerul hiszti nelkul meguszni kirandulasokat vagy bevasarlat! Utana persze nagyon megdicserem erte! Otthon hal Istennek nincs sok hiszti, altalaban eleg, ha felemelem a hangom es emlegetem egy kicsit a sarkokat :lol: :lol: , mivel ugy gondolom eleg kovetkezetesen be is allitottam oda, amikor "kierdemelte", szerintem mostmar osszekototte a dolgokat!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 

 
 

Sziasztok,

Emese névnaposoknak, Boldog Névnapot Kívánok!!

Nagyon ránk jár a rúd:

Bazsi és Bence is anyuéknél van most.Bazsit ma kellett visszavinni délelőtt orvoshoz.Reggel párom vitte őket anyuékhoz, és miután otthagyta bazsi minden második lépés után összesett és sírt, hát már fél tízkor az orvos ajtaja előtt álltak.Képzeljétek a Spiropentenk van ilyen mellékhatása, ami izomgyengeséget okoz.Annyit mondott a dokinéni, hogy 8 órának kell letelnie, hogy kitisztuljon a szervezetből, ha nem, akkor menni kellet volan a Bethesdába, már a beutalót is megírta.Szerencsére mire felkelt, már csak egy picit sántított, aztán teljesen rendbe jött.Anyu csak most merte elmondani nekem.nem akart idegesíteni, hiszen ma, meg holnap egyedül dolgozom.Épp elég ez.

Kaptunk másik köptetőt, és holnap más miatt, de még vissza kell vinni őt a dokinénihez.

Hát lányok le vagyok rendesen törve, ennek soha nem lesz vége.

Üdv.:

Kati
királykat
 
 


Kati,

Jaj de sajnalom, gondolom igaza volt anyudnak, hogy nem akart idegesiteni, de azt hiszem en is nagyon megijedtem volna! Szegeny kissracok, hatha mostmar kijonnek ezekbol a nyavajakbol!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Anikó
Igen, a múltkor már írtad ezt a sarokbaállítós fegyelmezést. Ki is próbáltuk a hétvégén és ott maradt. De olyan szívfakasztóan tud ott sírni, hogy nincs szívem hozzá. Lehet, hogy kicsi még hozzá. Viszont valamit tényleg tenni kell, mert ez már én nem bírom sokáig. Hála istennek csak itthon csinálja a műsort általában.
Most megyek, ébredés van.

Kép
Kép
maresz
 
 


Sziasztok,

Boldog névnapot Emeséinknek!

Kriszti

Kép

KépKép
Kép
csikken
 
 


Én is nagyon boldog névnapot kívánok, kedves druszám, Mske!(hiába, ez már csak egy ilyen gyakori név, kettő is jutott ide belőle :lol: )

Köszönöm a köszöntéseket, nagyon kedvesek vagytok! :D:D:D

A mai nap egy kicsit izgire sikeredett. Sétálni mentünk a hegyre, de a semmiből felénk szállt egy esőfelhő és elkezdett zuhogni. Beálltunk egy olyan ház erkélye alá, ahol még nincs erkély. Szerencsére nem voltak otthon, de Lili állandóan kérdezte, hogy kihívják.e a rendőrséget. :lol:

Sajnos volt egy rosszabb is. Lili nyakán reggel kiútés kezdődött, ami egyre terjedt és délután úgy döntötem, hogy akkor irány az orvos. Gondoltam, hogy allergia, de azt hittem, hogy visszajött a tejcukor érzékenyésg, mivel it a parlagfűszezon és akkor minden erőteljesebben és aggreszívebben jön ki. Az allaergia stimmelt, de a görögdinnyétől, ami keresztreakcióba lépett a perlagfűallergiával :(:(:(. És ezért is alakult ki a nyaka a körül (és nem a pocakján, mint a tejnél). reggel panaszkodott is torokkaparásra. Kaptunk Ractodelt kúpot is, hogyha gázabb lenne a helyzet, és akkor menni kell a kórházba is. Azért megnyugtatott a doktornő, hogy szerinte a súlyosabb helyzet már kialakult volna reggel óta, csak biztos, ami tuti. Hát nem vagyok 100%-ig nyugodt :(:(:(

Benianyunak és Királykat-csemetéknek jobbulást!

ayse
 
 


apa csinálja nekem a teát, addig jöttem.

nekem is marhára fáj a torkom, szerintem ettől a kínzó köhögéstől is lehet. a csomó változatlan. a laborok lényegében rendben.
bocs Hajni, hogy nem hívtalak, lemerült a telefonom, és nem találom, sztem valahova az Eszti rakta el....
jó, hopgy mondod az uh-ot, egész elfelejtettem, ma annyi minden volt.

holnap elvisszük Esztit fodrászhoz, az apja bejelentette :)

Benianyu, neked is jobbulást!!

ennyi tellett, kész a teám :) jóéjt

KépKép
KépKép
and
 
 


A háznak kerítése nem volt, hiába húzos volt a mai nap...

ayse
 
 


elnézést :oops:

Királykati!!
nektek is jobbulást!!! nagyon szörnyű lehetett ezt utólag is megtudni, borzasztó :( :( :( :( :(

és boldog névnapot az illetékeseknek! a maradék két és fél órára ;) :)

KépKép
KépKép
and
 
 


sziasztok lányok,

csak gyors becsekkolás...sokat nem látok a monitor fénynél, így lehet, hogy sok elütés lesz....

renden megérkeztünk balcsira, jó szeles idő volt egész nap...
egyenlőre magáól a hoteltól nem vagyok elájulva, de az udvar, a part rész nagyon szép... a szobák kissé lelakotak...de egyenlőre jók a tapasztalatok...

majd még jelentkezem néha...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok!

Királykat,
De szörnyű lehetett utólag megtudni, de igaza volt Anyukádnak, csak halálra idegítetted volna magad! :( Remélem, most már mind a két fiú jobban lesz és elkerülnek benneteket ezek a csúnya betegségek! Drukkdrukk! :wink: :wink:
Nálatok mikor lesz ovi és bölcsi szünet? Hogy tudod megoldani? Te is szabin leszel?

And,
Neked is további jobbulást! Eszti biztos nagyon szépséges lesz a fodrászolás után! :)

Ayse,
Lilinek is jobbulást! Szegény már ilyen kicsi korban szenved a :twisted: :twisted: allergiától! :twisted: :twisted:

Prüntyi,
Mi többször voltunk már a Marinában. A szobák tényleg lelakottak, bár tisztaság van. Viszont a part a nagy kerttel és az all incl. ellátás mindenért kárpótól! Ráadásul Füred annyira gyönyörű város! A szállodától minden félórában megy kisvonat(szerű busz) a kikötőhőz! Tüncsi biztos nagyon élvezné! :) Jó nyaralást! :)

Aniko,
Tényleg jó sűrű a programotok a napokban, nem unatkozol az biztos! Kitartást a sok szervezéshez és jó bulizást a szülinapon! :) És jó focitábort Matnek.
Beninél nem jött be mégsem igazán. Kicsi még hozzá, majd jövőre újra megpróbáljuk. Edzésre meg járhat évközben is, a körítés nem tetszett neki, az edzéseket itt is imádta.


Ma én is megyek fodrászhoz, végre!!! :) Tegnap elég szörnyű, gyomorgörcsös délutánom volt, de estére már egész jól elmúlt, csak étvágyam nincs, de ez kifejezetten hasznos! :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Totka,
Panniapunak boldog névnapot! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Benianyu
Örülök, hogy már jobban vagy, hajrá szép frizura!!! :D

And
Neked is jobbulást!!! a torokfájás nálunk is tarol, apa alig tud beszélni, nekem is elkezdett kaparni, Fanni meg még mindig taknyi, és köhög.
Tegnap olyan köhögésrohama volt, hogy kihányta, amit előtte evett... :?

Ayse
szegény Lili... :( az a fránya allergia... és ráadásul a fincsi görögdinnyére... :?

Királykat
Szegénykéim, rátok jár a rúd... Jobbulást nektek!!!

Hajni
de jó lehetett a csavargás!!! Én is úgy szeretnék...

Kuha
a bilizős Gergőképek haláli jók!!! :lol: :lol: :lol:

Lakás:
tegnap felhívott a festő, hogy nem talált seprűt, és felmosóvödröt, nem vinnék-e át! :D :shock: :shock: :shock:
hát vittem... :lol: olyan szépen és tisztán dolgozik, hogy csak na!!! teljesen el vagyok ájulva, ma viszek még neki egy kis kikevert festéket, amivel még apa kezdett el festeni, utólag sajnos, mert amivel ő dolgozik, jobb is és olcsóbb is, na most már mindegy...
jaj, de szép lesz!!! és mindjárt kész!!!! :P :P :P

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Anikó
Matnek boldog szülinapot!!! :D
Jó készülődést!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Bodza!

Remélem, olvasgatszt minket! Nagyon Boldog Szülinapot kívánok!!!

Kép
kuha
 
 


Szép jó napot! :)

Kuha
nagyon ari vagy, köszöni férj!!!tegnap este odaadtuk neki a pénztárcát, nagyon meglepődött, és pirult, hogy nem kellett volna ilyen drága.......
Királykat
uhh, ez durva, nem is hallottam még ezt a spiropentes dolgot!Jobbulást nektek!!
And
örülök, hogy jó a laborod, tegnap hívtalak(feltöltöttem magam :oops: )-de nem értelek el, olvasom, hogy miért!kúráljad csak magad, pihikézzetek sokat!
Ayse
Szegény Lili!! :( :( jobbulást Neki is!
Csibi:
családodnak is gyors gyógyulást a kórságból!Panninak már két napja nem szívtam a nóziját, talán kilábalt!
Éljen a szép lakás!!Milyen színűek lesznek a szobák???

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Köszönjük a jobbuláskívánásokat Lilinek!!!

Lányok, szerencse, hogy nincs itthon vérnyomásmérő, mert a pulzusom szerintem bőven a százas tartomány felett jár :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Az ingatlanadót max (hahaha) 2%-ra tervezik!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Mit is jelent ez????

Például azt, hogy ha mondjuk 30 éves korodra megszerezted azt a lakást, amiben életed végéig élsz, és vagy olyan szerencsés, hogy a magyar átlagéletkort meghaladóan 80 éves is leszel, akkor szépen mégegyszer befizetted az államnak a lakásod árát. Köszönetképpen, hogy itt éltél ötven évig és megengedték neked, hogy ezalatt saját magad gondoskodj a fedélről a fejed felett.... :evil: :evil: :evil:

Vagy számokban:

Vegyünk egy átlagos budapesti ingtalant, mondjuk 20 milló forintért, az éves szinten 400000 forintot jelent, havi bontásban 33 ezret. De akinek budapesten, vagy környékén kertes háza van, netán egy nagyobb négyzetméterű budai lakása, hát az bizony a hétszámjegyű összeggel is számolhat. :evil: :evil: :evil: :evil:

remélem az önkormányzatok belátják, hogy ezt képtelenség bevasalni a magyar lakosságból :evil: :evil: :evil: :evil:

ayse
 
 


Én is jártam ma fodrásznál. Feleakkorára vágta, mint amiről szó volt és egyenesre szárította. :shock: A férjem tuti nagyot fog nézni! :twisted:

ayse
 
 


sziasztok!

ihaj, de vaksi vagyok!! :oops:
Benianyuuuuuuu!!!!!!
köszi, köszi, köszi Csaba nevében is(nemtom miért hittem azt, hogy Kuha kívánta!) :twisted: :twisted:

úgy látszik, ma fodrászosdi nap volt!!! :P :P

Megann:
jól vagytok, ma nem jelentkeztél!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Hajni
Mi is boldog névnapot kívánunk férjednek!!!
Fanni szobája fűzöld lesz, a másik kettő napsárga, a közlekedő és a nappali, konyha fehér. azért fehér, mert van a nappaliban 3 oszlop, asszem a dór stílus a görög oszlopok közül... :shock:
na és ezek úgy olvadnak bele legjobban a környezetbe, ha fehér a fal... amerikai volt a tulaj, és hát ehhez képest még aránylag jó ízléssel is volt megáldva, de hát nem bújhatott ki a bőréből... már bocsánat, ha valakit ezzel megbántok... szóval most nincs pénzünk gondolkodni az oszlopok eltávolításán. :wink:

Ayse
Fotó az új frizkóról???? :)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


ja és majd Fanni zöld falára sk csinálok rózsaszín virágokat és/vagy pillangókat! 8) 8) 8)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Csibb!
Fanni majd szeret szaladgálni körülötte! :D
És neki legalább azt lehet mondani, hogy téged sem kellett kergetni a dór oszlopok körül, hogy megedd a spenótot! :lol: (már ha szereti)

Ma a gyerekeim a következő párbeszédet folytatták.
Andris: Majaaaaaaccc!
Lili: Az nem malac, az elefánt! :lol:

ayse
 
 


Ayse
Persze, hogy szereti... 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:
jó megközelítés, még a végén örülök is neki! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Sziasztok,

lassan,lassan de javul Bazsi állapota.Kapott inhaláló készüléket, mert azért még mindig hall hörgést a doktornéni.Hétfőig kell használni, de ugye közben vasárnap elutazunk, mondjuk a Balatonhoz, de egy kicsi félsz van bennem.De megoldjuk.

Azért várom már a pihenést, nagyon hajtós hónapok vannak mögöttünk, a párommal egyetmben.Csak egy pár napot voltunk ketteseben, mondjuk az szupi volt, Olaszban voltunk:)

Benianyu,

nálunk nem zár be a bölcsi , ovi.Nincs nyári szünet.De ugye Bence már 3 hete nem jár,Bazsi meg kettő.Ilyenkor apu+anyu vigyáznak rájuk, illetve ha még lázasak, akkor vagy a párom, vagy én maradunk itthon táppénzen.
Ha hazajövünk a Balcsitól, akkor mennek 3 hetet, majd anyuméknál lesznek, még nem tudom mennyit.Aztán aug 12-től a párom van itthon nagyon sokat.Szeptember 1-től pediig Horvát országba megyünk egy baráti házaspárral, 1 hétre.
Nálunk probléma majd 2 év múlva nyár lesz a suli miatt, de szerencsére, apukám igen sokat be tud vállalni.Suliba is Fótra fog menni, ott épül apu utcájuk végében az új suli.Már be is jelentettük Bencét apumékhoz, hogy tuti legyen a felvétel:)

Totka,

a párodnak és Boldog Névnapot kívánunk:)


Mindenkinek szép hétvégét kívánok:)

Kati
királykat
 
 


Íme :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

ayse
 
 


Ayse
Hoppá!!!! nagyon csini!!!! :D :D :D
Lili, mint főszakértő mit szólt hozzá?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Ayse

Nagyon, nagyon jól sikerült az új frizód!!!!!!!!!Olyan lágyak lettek a vonásaid!!!!!(a talin én feltűzve láttam?????)Szóval nekem sokkal-sokkal jobb mint a régi!!!!!!!!!

Csibi, Királykat
Kösziii Nektek is!!!Bár férj nem egy névnapos fajta!!! :lol: :lol:
Csibi, húú de megnézném a házatokat!!!!( megint ájuldoznék egy sort a sok széptől!!)

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Benianyu ismét :)
A Te frizurád milyen lett, ill.hogy vagy, gyomorügyileg??????

And
Csomód, torkod, Esztid, Esztitesó hogy van???Beszéltél Lacival???? :wink: :oops:

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Hajni
Szerintem meg fogod nézni!!! 8) remélem! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Hoppá, figyelitek, nem egész egy év alatt ma régi felhasználó lettem!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :P :P :P :P :P :P :P

Olyan jó!!

Nagy hálával kell tartoznom Mskének, mert anno az iwiwen Ő invitált hogy jöjjek, írta is, hogy pl.akkor részt vehetnék klassz kis talikon(megmondom őszintén, akkor lehetetlennek tűnt, és tessék!!), már kétszer is jártam Nálatok, bár még így sem sikerült mindenkivel találkozni!

Remélem, nem bánjátok, hogy egy falusi , alföldi is színesíti a társaságot!! :oops: :oops:

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


jól van nem nosztalgiázom, elmentem aludni, apa nyühög a gépért!!

Szép álmokat Mindenkinek!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Ayse,
Nagyon jó lett a hajad! :) :) Apa mit szólt? És a gyerekek?
Beni meg volt az enyémmel elégedve, ami semmi különös csak 5-6 centivel rövidebb és be van festve, mert igen őszül. :?
Párbeszéd :) ingatlanadó :twisted: :twisted:

Csibb,
Látod, mindennek van előnye, még az amerikai lakó furcsa ízléssel odarakott oszlopainak is! :) Csak nehogy Fanni rákenje a zöld spenótot a fehér oszlopra rohangálás közben! :) :oops:
Dani is szereti a spenótot is! :)
Éljen a mindjárt kész, szép lakásotok! :)
Jobbulást Fanninak és Fanniapának is! Neked meg drukk, hogy el ne kapd!

Királykat,
További jobbulást a fiúknak és jó nyaralást a Balatonnál! :) Csak most fogtam fel, hogy Spiropent már Dani is kapott nem egyszer, (először 4 hónapos korában) és erről a mellékhatásról nem is tudtam. :(
Furcsa ilyet hallani, de nagyon jó, hogy nem zár be az ovi nyáron. Elég nehéz megoldani 5 hetet azoknak a szülőknek, akik dolgoznak.

Totka,
Semmi baj! :) Általában Kuha szokott lenni a napi első, de ma én voltam.
Éljen Panna gyógyulása! :)

Megann,
Én is hiányollak? Álomkór? Várjunk a második harmadig? Na, nem akartam ám gúnyolódni! De tényleg! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Totka,
Épp lekéstelek! :( Köszi, már jól vagyok, nem tudom, mi lehetett, de a lényeg, hogy elmúlt. Én amúgy sem vagyok egy orvoshoz járó típus. A szüleim a "majd ha visznek már" elvet vallják és ezt örököltem én is. :oops: :wink: :oops: :wink:
Éljen az 1000. hozzászólásod! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Sziasztok, csak gyorsan bejelentkezem, mielőtt eltűnök egy hétre. Holnap indulnunk a Balatonra.
Vidám hetet nektek!

KépKép

KépKép
majola
 
 


Köszönöm a dícséreteket! :) Andris gyanúsan méregetett, de végül megismert. :) Lilinek nagyon tetszett, de hát szerinte én vagyok a világon a legszebb ( :lol: ), mint ahogy Ti is a Ti gyerekeiteknek, csak legfeljebb még nem tudják elmondani... :D

ayse
 
 


Helló!

Aranyosak vagytok hogy hiányoltok, jól vagyok.
De azt hiszem tényleg jobb lenne átugrani ezt a trimesztert.
Szörnyű szar ez a kedvetlenség, szegény Lénával szinte egyáltalán nincs kedvem/türelmem/ingerenciám foglalkozni és ez iszonyú szar érzés :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Étvágytalan is vagyok, és ha eszem is, akkor is hülyeségeket, vagy épp olyan telitettségérzetem van, mintha egy malacot ettem volna meg....

Ezen kivül férj tegnap valami kétgyerekes családnál volt látogatóba és este elmesélte hogy kb mire számithatunk...és hogy őszerinte én meg fogok kattani :( , ha nem is az első évben, de a másodikban tuti...mert nem vagyok egy acélidegzetű ember....
És hogy ott a két gyerek mellé fogadtak bébiszittert, mert hol az egyik volt beteg hol mindkettő :(
Úgyhogy most tele vagyok kétségekkel és félelmekkel, hogy

1. Léna mennyire lesz beteges
2.Mi lesz ha nonstopp megfertőzi az újszülöttet is
3. Mi lesz ha én is nonstopp beteg leszek???
4. És egyáltalán hogy fogok kettő gyerekkel boldogulni amikor egyel is kivagyok néha..

Ha tud valaki irni valami biztatót azt megköszönném...

Férj szerint nekem kellene lejjebb adni, és elfogadni több segitséget(itt elsősorban anyósra gondolt)...
Ez a fixaideája, hogy bármire megoldást az jelenthet ha lepasszoljuk Lénát anyóshoz :? :? :?

Most nem is telik tőlem másra...bocsi...

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Mindjárt indulunk a telekre a fiúkért, úghogy csak gyorsan......

Megann!
Hát nem biztos, hogy ezt akarod olvasni, de azért leírom :?
Férjednek totálisan igaza van abban, hogy el kell fogadni a segítséget, mert különben nagyon-nagyon nehéz lesz. És valóban nem az első év a leggázabb, hanem a második (legalábbis nálunk így volt).
Szóval a helyedben már most kezdeném szoktatni Lénát a nagyihoz, ráhagynám egy héten 1-2x. Így legalább Te is tudnál pihenni, aludni, ha Lénával vagy, sokkal kipihentebb lennél, aktívabban tudnál vele foglalkozni.
Azt mondtad, anyós szereti Lénát, meg ő ia anyóst, akkor nem értem, mi a gond :oops:
Az szerintem tök lényegtelen, hogy mivel eteti, mennyi túró rudit ad neki, nem? Nem ott tölti az ideje legnagyobb részét, az, hogy heti 1-2x esetleg nem olyanokat eszik, mint amit Te gondolnál, az elhanyagolható, ha cserébe van 2 szabad napod :wink:

Én tuti megkattanntam volna, ha nem passzoltam volna le annó Nolcsit és most ugye mind a kettőt......
Meg nézd meg, Róki is rendszeresen anyujánál hagyja Zsuzsát, aki ott is alszik.
Több 2 gyerekes, kis korkülönbséges anyuka így van ezzel, de ez nem baj, hidd el.
Jobb lesz neked is, meg Lénának is, mert az együtt töltött időben sokkal türelmesebb leszel vele.

Ha a kistesó meg lesz, akkor meg főleg szükséged lesz a segítségre. :roll:

Léna valószínű többet lesz beteg, ha elkezdi a bölcsit és az is valószínű, hogy a bébit is gyakran megfertőzi.
Nálunk az első évben többet voltak betegek, ez az év már jobb volt, de pl. én szerencsére szinte soha nem kaptam el tőlük.

Ezt is túl lehet élni, de úgy tuti könnyebb, ha egy kicsit leveszik a terhet a válladról.
Én a helyedben fontolóra venném anyóst.

Ja és igen, nagyon sok mindenre megoldás, ha lepasszoljuk a gyereket (férj szavaival élve) :wink:
Én nagyon fel tudok töltődni azalatt az 1-2 nap alatt, amikor nincsenek a fiúk.
Meg a házaséletünknek is jót tesz, ha kicsit kettesben vagyunk :P

Na rohanok, pusza! És ne keseredj el, örülj, hogy van segítséged, mert más a fél kezét odaadná, ha lenne hova lepasszolni a gyereket..........

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Megann!

Most biztosan a nagy fáradtság miatt is látod sötéten a dolgokat!

Szerintem is húzósabb a második év és szerintem is minden segítséget el kell fogadni. (ez úgyis csak elmélet, mert ha ott leszel, hidd el egy pillanatig sem fogsz gondolkodni, hogy elfogadd a segítő kezet :wink: )

DE

Nekem úgyszólván nulla segítségem van és mégesem zakkantam meg, sőt a házasságom is remek (bár megzakkanásra hajlamos vagyok és még papírom is van róla :oops: :lol: ). Ahogy Téged az írásaid alapján ismerlek, és személyesen is figyelgettelek, Te rendkívül sok energiával rendelkező, tűzrőlpattant lányka vagy, biztosan meg fogod oldani.

Biztos leszel beteg is, én is voltam, idén is jó sokszor, de ismered a közhelyet, ami nem öl meg, az megerősít. :)

Nálunk más a korkülönbség persze, de ez meg más miatt nehéz (különböző igények, pl. Lili különóráinak kivárása Andrissal, mindennapos oviba hurcika ide-oda, teljesen más játék és szórakoztatás-szükséglet a szülők részéről, hogy csak egyet-kettőt említsek).

Viszont a második évnek megvan az az előnye, hogy már tudnak azért együtt játszani és amíg főzök mondjuk, nem rajtam lógnak, hanem egymást szórakoztatják. Úgy látom, hogy Lili élete sokkal boldogabb tesóval (persze ehhez biztosan a személyisége is hozzájárul).

Ez a babuska Hozzátok akart jönni és éppen most, úgyhogy biztos így lesz a lehető legjobb, majd meglátod! :D

ayse
 
 


Megann,
Nem kéne ilyen sötéten látnod a jövőt! Annyi örömöd lesz a két gyerekben, hogy az majd kárpótol mindenért! :)
Tényleg nem mindig egyszerű két gyerekkel, ezt én is tanusíthatom és valóban az első félév tényleg könnyebb, mint később.
Osztom Barbi és Ayse véleményét, ki kell használni a segítséget, ha adódik. Épp azért, hogy te egy kicsit lazíts és Léna egy kipihentebb, nyugodtabb anyukát kapjon vissza. Ez már mostanra is érvényes, meg persze akkor is, ha a pici megszületik. Hidd el, addig Lénával nagy örömmel és türelemmel foglalkoznak, kényeztetik a nagyszülők. A nassolást meg mindig ródd fel, akkor valamennyire be fog állni egy, még elfogadható mértékre.
Dani csak egyszer kapott el Benitől egy vírusos betegséget eddig, igaz abból kórház lett, de ez nem törvényszerű. A pici babát védi az anyatej. Én meg szinte semmit nem kaptam el tőlük, max egy kis takonykórt.
Te elég maximalista csaj vagy, de ha tudod, vedd egy kicsit lazábban a dolgokat! :wink: :wink:
Dani felébredt....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Jaj lányok, olyan aranyosak vagytok hogy igy probáljátok belém önteni a lelket és nagy szükségem is van rá :oops: :oops: :oops: :oops:

Biztos hogy azért fosok, mert jelenlegi állapotomban egy hangyának is több energiája és ereje van, mint nekem....

És Ayse-nek igaza van...nem ismerek magamra :roll: :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: , még az életben nem voltam ilyen erőtlen és gyenge :? :? , és tök nem az vagyok, aki 2 hónappal ezelőtt.....

Lénával legalább végigaludtam az első 3 hónapot, az tök jó volt..
De most meg ez az őrült fáradtságérzet álmosság nélkül :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Azt hiszem hogy tényleg fontolóra kell vennem komolyabban anyós segitségét, azt hiszem hogy nagy része van a "hülyeségemnek" is a dolgok állásában, mert féltékeny vagyok Léna szeretetére is :oops: :oops: :oops: , mármint az irányban, hogy jobban szeretném, hogy inkább anyukámat imádná Léna, mint az anyósomat.
Nagy hülyeség ez, tudom , irtó gyarló és minden.......... :(
De azt hiszem hogy tudatosan kell programoznom magam, ha nem akarok tényleg meghülyülni :roll: :roll: :roll:

Amúgy meg mostmár hogy ugye 2 évesek a gyerekek, egyre inkább nem szempont, illetve nem olyan fontosságú az evés mint eddig volt.Ráadásul anyósomék a múltkori irgumburgum után tényleg hallgatnak rám..
Múltkor, amikor délelőttre otthagytam, felhivott, hogy Léna 11 órakkor követelte az ebédre elkészitett pörköltnek való tésztát és hogy adhat-e már neki enni :) :) :) :)
Úgyhogy igazából már ez sem lehet ellenérv.
És változatlanul kifogástalanul bánnak Lénával, sőt még a nagypapa is, aki most kicsit összekapta magát az alkoholproblémájából.

folyt.

Kép

Kép
megann
 
 


Sziasztok,

Megann, remélem megoldodik a problémád és lassan fel is fogsz töltődni :)
A segítséget meg el kell fogadni, főleg, ha tényleg nincs semmi olyan akadály ami esetleg veszélyeztetné Lénát.

Abba meg gondolj bele, hogy milyen lenne neked, ha az gyerekeid (főleg, ha fiú lesz a következő) házastársa így gondolkodna rólad..
Szerintem nagyon szar :(
Még mindig nincs vonalzód, hogyhogy?

pusz mindenkinek: Kriszti

KépKép
Kép
csikken
 
 


Csikken!

Teljesen igazad van, és tudom én is hogy ez nem helyes...hidd el..
Majd igyekszem változtatni ezen a nagyon rossz tulajdonságomon..

Vonalzó :roll: :roll: :roll: :roll:
Igen csinálhatnék már egyet, de talán majd a következő dokilátogatás után.....akkor elvileg már lesz szivhang is :wink: :wink: :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Sziasztok!

Kicsit megkésve bár, de őszintén kívánok Emeséinknek nagyon boldog névnapot!!!!!

Ayse
Húú! Nagyon jó az új frizurád! Férjnek elakadt a lélegzete?

Kicsit visszaolvasok....

Kép
Kép
thomasanne
 
 


jónapot :)

tegnap egész nap ágyban kellett feküdni, apa volt a háziorvosom :) ágyba kaptam a reggelit, egy csomó teát, nem bújhattam ki a takaró alól, úgyhogy ma jobban is vagyok :) és olyan sokat aludtam, hogy még én is mglepődtem.
még köhögök, stb, de már sztem javulok.

Hajni :oops: nem tartottam be a fődoki utasítását, mert nem szedtem be az antibigyót, hiába, nem tudok kibújni a bőrömből, rossz beteg vagyok ;)
majd holnap felhívom..

pár képet gyorsan feldobok, annyira tetszenek. ma még úgysem írt senki ;)
és bocs, hogy még mindig nem reagálok....
csak annyit, hogy Megann!!!! fel a fejjel, hidd el, ezt a pár hetet kell kibírni, utána erről is más lesz a véleményed! egy anya mindent kibír, és két gyerek az dupla öröm :) gondolom ;) ;) :) hallgass a kétgyerekes anyukákra, én is igyekszem :)

na a képek..

anyu, nézd milyen csinos vagyok! :)

Kép

vagány is vagyok :)

Kép

reszkessetek férfiak ;) :D

Kép

és az új frizkóm hátulról :)

Kép

KépKép
KépKép
and
 
 


And,
Egyszerűen tüneményes! :) Annyira édes ez az Esztilány! :) Nagyon csinos és szép lett az új frizurája is! :)
Apa nagyon kedves, hogy ápol, ágyba parancsol és tartja a frontot. Csak gyógyulgass tovább! :)
Ez a híres "márnemzenélő" bili a háttérben?

Thomasanne,
Belealudtál a visszaolvasásba? :wink: :oops: :wink: Ennyire unalmas a topic?
Dani hiányolta a vonalzótok mellől Tomi (a baba) képét?


Párbeszédem Benivel az imént, aki épp bünetésben van, mert igen rosszul viselkedett egész délelőtt és most nem nézhet tévét. Mondtam neki, hogy ha kicsit nyugiban marad és szinez, akkor később megengedem majd neki.
B: Anyaaaaaaa, mikor nézhetek máááááááááár?
A: Ülj le szinezni és gondolkodj el rajta, hogy hogyan kéne máskor viselkedned.
B: De én már elgondoltam és már szineztem is!
Brrrrrrrrrrrrrrrrr.............. Nem egyszerű! Megalkudtunk még 10 perc szinezésben, aztán nézheti, mert csak akkor engedem, mikor Dani alszik ebéd után.

Ma a Kikában töltöttünk egy másfél órát, lámpákat vettünk, bútort nézegettünk, méricskéltünk, mindezt a két fiúval. Külön-külön is rosszcsontok, de együtt meg aztán nagy az összhang! :wink: Beni összebarátkozott egy kisfiúval, akivel rohangáltak, bújócskáztak, meg lufikardoztak. Dani közben kiszórta a kavicsot a növényekről, aztán minden szekrényajtót kinyitott. :wink: Nem unatkoztunk! :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


köszi :)
nem, ez nem az a bili :D ezt az anyuéktól kaptuk ezer éve...
hát érdekes lehetett ez a kikázás :D csak ezt ne olvassa Megann :lol: :lol: :lol:

na megyek, mert suttyomban ültem ide, amíg apa aludt, nehogy lebukjak :D

KépKép
KépKép
and
 
 


Tényleg nagyon csini Eszti! Milyen jó kis pózokba állt be! :D

Ma kirándultunk, Andris folyamatosan szaladt előttünk, és amikor mondtuk, hogy sétálunk, lassabban menjen, mondta, hogy JÓ és szaladt tovább, a kis tájfutó :D

A férjem ma jött haza a töritáborból (hihi, mondtam, hogy oda mehet, de zenetáborba NEM :wink: ), és egy forró váltással már előtte megérkeztek a húgom gyerekei, akik nálunk fognak "táborozni" egy hétig. Szerencse, hogy a húgom is itt van még egy napig, így az ágak-gyerekek elrendezése gördülékenyebben ment. Háááát mit mondjak, jó kis gyakorlás, hogy mit is jelent négy gyerek :shock: :shock: :shock:

ayse
 
 


Szép jó estét!

And

Szenzációs jól pózol Eszti a fényképezőgépnek!!!!!!!! :D :D Annyira édes, szép Csajsziiiii!!!!!!!! :D :D :D
Örülök, hogy jobban vagy!
Benianyu
Kika :lol: :lol:

Tegnap jól sikerült(mit jól, szuperül!!) a kerti partink!!!
Panni kapott egy halom babys virágcsokrot, meg egy rakás jobbnál jobb nyári cuccot!!(meg egy halom pénzt..... :oops: )
Apa meg csörgőórát, sportzoknikat, meg Ő is egy halom pénzt.... :oops:
Ő volt a szakács, mindenki ájuldozott, hogy milyen jól tud sütögetni, salikat gyártani!!Hát nem panaszkodom, nekem tényleg semmi dolgom nem volt!!! :oops:
irtó büszke is vagyok rá(bár néha piszkosul kiakadok a maximalizmusán..... :roll: )

holnaptól meg gyúrunk a csütörtöktől-vasárnapig terjedő időszakra-akkor jönnek a szlovák barátaink, és nagyon-nagyon sírós, rossz alvó a 11 hónapos Patrikuk..... :roll: :roll:
Megbeszéltem magammal, hogy miket főzök, és hogy hová visszük Őket kajálni, ill.kiket látogatunk meg.

Apukám ma megkérdezte, hogy mit csinálok magammal(v.mit nem), mert Ő úgy látja, nagyon fogyok........?????

Mondtam Neki, Norbizom.......... 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Ja, és kaptam ma estefelé egy tapsvihart a lányomtól, mert anyuméknál vagy tíz percig ugróköteleztem Neki(k).
Jobb volt, min egy óra edzés Norbival, v.a kedves nejével, Rékával.... :roll: :roll: :roll:

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?