Mindjárt indulunk a telekre a fiúkért, úghogy csak gyorsan......
Megann!
Hát nem biztos, hogy ezt akarod olvasni, de azért leírom
Férjednek totálisan igaza van abban, hogy el kell fogadni a segítséget, mert különben nagyon-nagyon nehéz lesz. És valóban nem az első év a leggázabb, hanem a második (legalábbis nálunk így volt).
Szóval a helyedben már most kezdeném szoktatni Lénát a nagyihoz, ráhagynám egy héten 1-2x. Így legalább Te is tudnál pihenni, aludni, ha Lénával vagy, sokkal kipihentebb lennél, aktívabban tudnál vele foglalkozni.
Azt mondtad, anyós szereti Lénát, meg ő ia anyóst, akkor nem értem, mi a gond
Az szerintem tök lényegtelen, hogy mivel eteti, mennyi túró rudit ad neki, nem? Nem ott tölti az ideje legnagyobb részét, az, hogy heti 1-2x esetleg nem olyanokat eszik, mint amit Te gondolnál, az elhanyagolható, ha cserébe van 2 szabad napod
Én tuti megkattanntam volna, ha nem passzoltam volna le annó Nolcsit és most ugye mind a kettőt......
Meg nézd meg, Róki is rendszeresen anyujánál hagyja Zsuzsát, aki ott is alszik.
Több 2 gyerekes, kis korkülönbséges anyuka így van ezzel, de ez nem baj, hidd el.
Jobb lesz neked is, meg Lénának is, mert az együtt töltött időben sokkal türelmesebb leszel vele.
Ha a kistesó meg lesz, akkor meg főleg szükséged lesz a segítségre.
Léna valószínű többet lesz beteg, ha elkezdi a bölcsit és az is valószínű, hogy a bébit is gyakran megfertőzi.
Nálunk az első évben többet voltak betegek, ez az év már jobb volt, de pl. én szerencsére szinte soha nem kaptam el tőlük.
Ezt is túl lehet élni, de úgy tuti könnyebb, ha egy kicsit leveszik a terhet a válladról.
Én a helyedben fontolóra venném anyóst.
Ja és igen, nagyon sok mindenre megoldás, ha lepasszoljuk a gyereket (férj szavaival élve)
Én nagyon fel tudok töltődni azalatt az 1-2 nap alatt, amikor nincsenek a fiúk.
Meg a házaséletünknek is jót tesz, ha kicsit kettesben vagyunk
Na rohanok, pusza! És ne keseredj el, örülj, hogy van segítséged, mert más a fél kezét odaadná, ha lenne hova lepasszolni a gyereket..........