Sziasztok!!!
Na,vegre bekeveredtem a hazba....Egesz delutan haz falat festettem es viragokat ultettem.Innen -oda,onnan ide.Mostanra alig erzem a kezem,a falnak(a szomszed fala ,es a kertunk elso reszeben tundokol,iszonyu ronda volt ezert altam neki lefesteni)a fele meg regi allapotaban leledzik,ugyhogy folytathatom talan holnap.Az hogy a zongorazashoz mit szolnak majd kacsoim...Hihetetlenul atlenyegul a kez egy felnapos ilyen jellegu munka utan.Sajnos vigyazni kell,pedig uuugy imadom ezeket csinalni.
Az az igazsag hogy meg delben irtam egy hosszu levelet,amit megint elnyelt a gep.Orommel konstatalom,nem csak en jarok igy mostanaban
Bocs...
A lenyeget mar megirtatok,gyakorlatilag en is igy gondolom.Erdekes volt olvasni Timi allaspontjat,kivancsi is voltam,hiszen O a szakmai oldalt is ,,kepviseli''.
Szoval az a baj hogy a magyar korhazi allapotok tenyleg undoritoak,es talan a borzalmakban egyetlen szerencsem volt nekem is hogy mindez Weimarban tortent velem.Ha ilyen korhaz es garda letezne Mo-n is valoszinuleg kevesebben gondolkodnanak az otthon szulesben.Mondjuk en az elozmenyek,a korom es a streptococcus miatt is(lehet hogy kovetkezo alkalommal is szamithatunk ra aterhessegi hormonok miatt,bar REMELEM NEM)en korhazi szulesben gondolkodom.Viszont ugy erzem mindenkinek szive-joga kellene hogy legyen,hogyan szeretne ezt a gyonyoru dolgot atelni,megelni.Mindket oldalanak van pozitivuma es negativuma is.Timi meg is emlitette pl.miert lehet surgos egy korhazi ellatas,de az is kozbe johet hogy hirtelen csaszarozni kell mert elakad a szules valami miatt stb.Errol mi Deveny Annaval sokat beszelgettunk mar.Viszont sajnos a legtobb hipoton,spasztikus gyerek megis korhazi,orvosi mulasztas miatt szuletik eppen ez okbol.Tortenetesen hogy nem csaszaroznak akkor amikor az mar regen indokolt lenne.Tisztelet itt mindig a kivetelnek,mert biztosan ilyen is van mind orvosban,mind apolokban,en sajnos meg mindig nem taalaltam meg azt a nogyogyaszt akiben maradektalanul meg tudnek bizni ezek utan.
Gyulolom amikor valaki nem tudja felvallani a felelosseget a hibajaert es annyit mondani hogy bocsanat az en hibam volt.Valahogy az embernek sokkal jobb erzese lett volna...Ehelyett konnyebb szakmai protokollra hivatkozni es egyszeruen eltunni....
Arrol csak zarojelben irnek hogy a begyoposodott gondolkodas meg mindig aranykorat eli itthon.Pl.vitaminok,nyomelemk tekinteteben.Keptelenek normalis mennyisegben gondolkodni.Persze halkan hozzatennem hogy intenziv osztalyon nincsen C vitamin,multivitamin,nyomelemeket tartalmazo ampulla.
Mi megvettunk mindent anyukamnak,nehogy azt higgyetek hogy normalis mennyisegben adtak,kozoltek hogy telitodve van a szervezet pl.Cvitaminnal......Kivancsi lettem volna ezt hogyan allapitjak meg.Arrol mar nem is beszelek hogy a gyogyteat nem ismerik.Citromot-gondolom soha nem latott fekete teat adnak folyadekkent pl.komas betegnek!Es meg sorolhatnam.
Nem akarok igazsagtalan lenni,mert termeszetesen ott is voltak lelkiismeretes apolok akik meg a kerdeseinkre is hajlandoak voltak valaszolni,de nem ez volt a jellemzo.Es persze orvosok kozott is volt aki mindent megprobalt,de valahogy a szemlelet egesz egyszeruen sok tekintetben elavult.
Weimarban gyogymasszoradott nekem minden nap 1\2 ora ajurvedikus(nem tudom hogy kell irni)masszazst,kb.5-6 fele kulonbozo gyogytea kozul lehetett valasztani.Es ezek nem luxusok,hanem a gyogyulast szolgaljak!!!!
Na most errol kar volt irnom.Iszonyu hamar at tudok kerulni a masik oldalra,amikor minden nehez....Gyorsan masrol irok...
Pl.Hogy mennyire orulok hogy Evi,Timi,Ibolya jelentkeztetek!!!!!!
Hogy Virag pottyei muloban vannak,csupa jo hir!!!!!Hogy Szandi is egyre jobban van!!!!!Hogy Marti pocakja novekszik es hogy O pontosan tudja mi jop Neki es a babajanak,es nem is veletlenul miutan oriasi tapasztalata van ebben!!!!
Hogy Julcsival lehet hogy megi egyszerre leszunk pocakosok,mivel meg ido kell,es mi sem akarjuk jovo ev elott kezdeni!!!!Meg a tobbieknek is mindenkinek!!!
Es meg annak is orulok hogy alapvetoen minden kezd rendbejonni es annyi klassz ember van korulottem!!!!
Most megyek mert vacsizni kell,es utana megnezem szamitogeepen(ugye mert a TV rossz)a Zene es szoveg cimu filmet Denessel.En mar lattam moziban es imadtam.Ismeritek???
Puszi mindenkinek
Julcsi!!!Koszi a privit es holnap irok is Neked!!!Koszikoszi