Sziasztok!
Megint csak futtában, mert hulla vagyok.
Tali:
Név:---------------------------Időpont:------------------------Óra-perc:
1., Tinu ...............................18., 19., 20...........................mindegy
2. Mágnes............................ 18. 19 ... ...........................délután
3., Zsuzsi ......................... .. 18, 19 ........................ ha délután, akkor 14 óra, de ahogy a többség akarja
4. Kiscsikó......................... 18, 19, 20 ............................ahogy a többség akarja
5. Niki (csernusn).............18,19..........................ahogy a többség akarja
6. Antekirt..............................18,19 ..........................délután
7. Kernico................................19.............................14 óra
Na, pontos voltam? De ha a 18 a jó, azt is megoldom, meg ha 15 órakkor talizunk, azt is. De nekem ez jobb lenne.
Bio: Én is úgy tudom, hogy azért ellenőrzik őket. Mivel nekünk nincs nagyon már lehetőség a házira (csak mamáméktól, de hozzájuk egy évben kb. 3x jutunk le csak), így azért neki szeretnék bio gyümiket, zöldséget venni. Persze biztos, hogy nem tudunk majd mindig, de legalább eleinte megpróbálom azért.
Csajszi olyanokat kúszik és gurulgat hozzá, hogy már bedugaszoltam a konektorokat, és megvan a lépcsőrács is. Általában eltalál a ruhaszárítóig, és annak a kerekeit nyalogatja.
De olyan kis ügyi! Meg a virágokat is kezdhetem biztonságba helyezni.
Ma meg kapott spenótot krumplival, és tejcsi nélkül, szájhúzogatás nélkül benyomott tejcsi után egy fél üveggel.
Úgy tervezem, hogy majd a jövő héten már megpróbálok kiváltani egy hamit vele, és sűrűbben kiegészíteni gyümivel, zöldséggel, meg tejpéppel, aztán majd husit meg csak kb. 9 hónapos korában.
Ja és rám is visszatérve. Amióta felnyitottátok a szemem, hogy halat ehetek, csak tengeri herkentyűket nem, azóta asszem behoztam a lemaradást. A Metroban volt akciós norvég lazac, ha 3 kg.-ot vettél, akkor az 3 ezer forintba került. Én nem tudtam ellenállni
, és már csak kb. fél kiló van. Kiszoktam a kertbe grillezni, és hát ................. köszönöm. Már nagyon elvonási tüneteim voltak halügyben.
Ja és nállunk a vízzel sincs probléma. Imádja szerencsére.
Kata: üdv. itthon. Élvezzétek ki, bár most legalább nincs olyan rettentő meleg.
Nagyon jóképűek a srácok!
Niki: Jó a gardrób. Én is szeretnék ilyen nagyot.
Ihianya: Gyönyörűek a gyerkőcök! A lányos is már kész kis nő!
Nektek nem frontérzékenyek a babók? Nekem tegnap délután már bejelzett a térdem
, és ma meg Kiara olyan nyüszi, hogy csak na. Le se tudom szinte rakni, aludna folyton, de nem tud, csak sír, alig bírom elaltatni, ... Úgy sajnálom szegényt, de ezzel tényleg nem tudok most mit csinálni, pedig a szeretgetés most nem nagyon elég neki.
Na sziasztok (és még azt írtam, hogy csak bekukkantok
)