Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,

Na sikerült összerakni a bútort kb 4 órába tellett. Először azt hittem nem fogjuk tudni összerakni, főleg, hogy Dani itt van valakinek vigyáznia kell rá, meg majd nem fogom bírni tartani az elemeket. És azt kell, hogy mondjam, hogy a fiunk, egy "tökéletes" baba, annyira tudta, hogy mikor kell jól viselkednie, és így etetés után aludt vagy 2 órát úgy, hogy mi mellette az étkezőben dolgoztunk.Utána persze sírt, meg meg is kellett fürdetni, de utána megint tudta a dolgát, és azóta is alszik. Imádom őt, és bocsi, hogy így áradozok róla, de ő tényleg tudja mikor kell jól viselkednie, hálás vagyok, hogy ilyen.Na befejeztem az ömlengést.

Szilvi, Azért kérdeztem a hatszögletű járókát, mert én úgy hallotta, hogy a gyermek térlátásának nem jó.De lehet hogy rosszul tudom, meg az okot sem tudom, hogy miért. Viszont én ha lesz is járókánk, akkor csak az a hagyományos fa járóka., de azt hiszem Dani már túlnőtt ezen, és szerintem ha a szobájára teszek egy rácsos ajtót, akkor jobban járok.:)

Egyébként nekem a dokinő azt mondta, hogy a gyerekek 8 hós korukig kinőhetik a bandzsiságot.

Mi sem veszünk bio kaját, a vizet forralom, az ásványvizet csak akkor használom, ha nem hűlt ki a forralt víz. a sima piacról vásárolunk, a húst is most ott vettük a lehelen.
És egy jó ötlet, remélem nem itt hallottam.
Mivel a kisbabák még kevés húst esznek, így valaki azt mondta, hogy a jégkockatartóba teszi bele a húsdarabokat és mindig egyet kettőt vesz ki. Na én ezt továbbfejlesztettem és felkockáztam a húst, és úgy fagyasztottam le hogy a zacsiba ne érjenek egymáshoz, miután megfagyott, utána már össze lehetett borítani, mert bármikor elő tudok venni egy kockát. Az ebédhez két kocka húst főztem meg a 2 sült almához, és tetszett Daninak.

Talitábla:

Név:---------------------------Időpont:------------------------Óra-perc:
1., Tinu ...............................18., 19., 20...........................mindegy
2. Mágnes............................ 18. 19 ... ...........................délután
3., Zsuzsi ......................... .. 18, 19 ........................ ha délután, akkor 14 óra, de ahogy a többség akarja
4. Kiscsikó......................... 18, 19, 20 ............................ahogy a többség akarja
5. Niki (csernusn).............18,19..........................ahogy a többség akarja

csernusn

Zsu, egyébként egyetértek veled a bio témában, mert a föld annyira szennyezett már, hogy el sem tudom képzelni, hogy valami bio legyen.Mondjuk régen szerintem sokkal jobb minőségűek voltak a zöldségek mint most, több volt a vitamintartalmuk, kevésbé voltak szennyezettek, szóval a mai zöldség gyümi, már nem az igazi.

csernusn

Niki
En irtam ,hogy igy csinalom a hust,de nem jegkockatartoban ,hanem alufoliaba a kis kockakat es az osszeset egy zacsiba,igy nme fagynak ossze.Vagyis helyesbitek,Alexnal csinaltam igy a hust,Leon még nem eszik húst.
Ugyik vagytok a butorral,majd tegyel fel kepet :wink:

Kancsalsaghoz,szerintem ha ritkan de osszeer a szem az meg nem baj,csak ha allandoan kozel vannak a szemek.Ezt a dokinak kell eszre vennie es vizsgalatra kuldenie.Nalunk ilyen nincs, de lattam mar erolkodo babat aki kancsalitott picit neha,de megsem lett belole komoly utohatas.

Szemszin:
Szerintem mar nekunk megmarad a kek,annyira erosen az hogy mar tuti nem barnul :wink: Ezert alnak neki jol a vilagoskek ruhak,pedig elso gyerkocnek ruhelltem ezeket,most meg sok ilyen van neki.

Roni nagyi
nagyon jol leirtad,lenyeg a novenytarsitason es a komposztalason van.Mi pl a levagott fuvet is talaj takarasra hasznaljuk,marmint apu.Ha valakinek van kertje akkor az ott mgtermettek permetszer nelkul is nagyon jok.

Kép
Kép
kataa

Jó reggelt!

Kata: de jó, hogy itthon! És Leon... (ömlengés helye, de nem részletezem). És már ennyit kajál! Nem semmi.

Bio: mivel én sem eszek biokajákat - még, de szerintem el fog ez terjedni jobban és akkor inkább azt fogok én is venni, enni - csak az első időszakban tervezem, hogy azért ha tudok, veszek bio dolgokat Tündének. Amíg pici talán még inkább rossz megterhelni a szervezetét nem odavaló cuccokkal.
Bár én nem vagyok annyira pesszimista a mai gyümikkel kapcsolatban. Szerintem régen is permeteztek ugyanúgy, mint most. Nekem az a lényeg, hogy magyar gyümit vegyek és hogy leginkább idénygyümölcs legyen. De sajnos nagyon kevés gyümit eszünk, mert nem járok piacra. Nincs sétaközelben egy sem. Buszra kéne szállni és arra nehezen veszem rá magam.

Kép
Kép
tinu

1., Tinu ...............................18., 19., 20...........................mindegy
2. Mágnes............................ 18. 19 ... ...........................délután
3., Zsuzsi ......................... .. 18, 19 ........................ ha délután, akkor 14 óra, de ahogy a többség akarja
4. Kiscsikó......................... 18, 19, 20 ............................ahogy a többség akarja
5. Niki (csernusn).............18,19..........................ahogy a többség akarja
6. Antekirt..............................18,19 ..........................délután

Kép

Kép
antekirt

Sziasztok!
Gyors bekukk, aztán megyünk shoppingolni.
Tegnap a leányzó bevágott egy üveg sütőtököt! Ez az egy ,amire nyitja is a száját. :)

Nekünk azért jó a du-n talira, mert sok az út. Tudom, hogy más is lakik messze a Városligettől, de nekünk nem egy óra az utazás. A Hévtől mi 30 perc sétára lakunk!Ebbe bele kell kalkulálnom, hogy a vasúti ájárón is át kell libegnünk, ahol, ha kifogunk egy tehervonatot, az min. 10 perc ácsorgás, így a hévünk is ugrott, ergo 40 perccel hév indulás előtt indulni kell.hévre fel a babakocsit, aztán átszállni a 66-os buszra, onnan le a Határ úton, ott fel a metróra. Nem az átszállás a sok, hanem az, hogy nekünk mondjuk egy 11 órakor lévő talira el kellene indulni itthonról fél 9 kor. Anna ilyenkor tízóraizik. Bocsi, hogy ilyen részletesre sikeredett, csak azért írtam, hogy lássátok, meg van az ok a du-i időpontomra. :)

Ajajj mennem kell, meszólalt Sziréna Szeréna!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kata: üdv újra itthon. nagyon jól néztek ki mind a hárman. A fiúk a közös képen.....húúú nagyon vagány! Te is jól nézel ki, és édes a tappancsos fotó. Hát gondolom a család most fel van dobva, hogy itthon vagytok! Megy a dögönyözés ezerrel. Alex mesél sokat a nagyszülőknek? Akkor most nem is a lakásban vagytok, hanem anyukádéknál? Az jó, legalább van veled mindig valakik, és a srácok is levegőn vannak! De gondolom apának már most hiányoztok! :cry:
Üdgyes vagy babakocsi ügyben, remélem én is könnyen el tudom majd adni! Felteszem az aktuális topicba, hátha ráharap valaki, az biztos, hogy jól jár majd vele, mert szinte új állapotban van!

Bio: hát én nem is tudok itt Pécsen ilyen boltot, főleg ahol gyümit zöldséget lehet kapni. Piac van, de ott is ki tudja a bio valóban bio-e, és nem a nagybaniból van???? Ott vernek át, ahol akarnak.
Tecsós gyümit én sem szívesen adok majd Ákosnak, szerencsére anyuéknál van kert gyümölcsökkel, azért ott tuti a házivitamin! Majd jövőre már biztos anyuék is több mindent fognak vetni. Na meg itt van anyósom, akik falun vannak, és sok mindent megtermelnek. A tojás meg a hús tuti nincs manipulálva!

Ó, irígykedem, újra szervezitek a talit! Biztos klassz lesz!
Vendég

Tinu
Hat bevezettem egy ujabb kajalast,mert tejem erezhetoen kevesebb,es gondoltam akkormar inkabb az mint a tapszer,hiszen elmult mar 6 hos.Most egesz napomon etetem,meg fozok,puresitek neki 8)
Teljesen igazad van ,az elso par taplalasa meghatorzza a kesobbieket.nem csk az anytejjel kell mindentmegadni a babanak hanem kesobb is,ez az en velemenyem.A sok tartositoszeres es gyorsettermes kajakatrol mar ne is beszeljunk.Enyem meg nagyobb sem evett olyanhamburgert,de termesztesen mar felajanlottuk neki,(nehogy azt higgye tabu,es egyharapas utan nem kerte, hogy rossz :lol: ).Hiaba anya ezek szerint jobban foz :wink:

Szilvi
Hat igen megy a kenyeztetes nagyi fronton.Alex jol elvan egyenlore,mostminden iteni jatrk uj neki.Alex mesel,de mi onnan is minden nap telefoaltunk orakat,ugyhogy minden lepeserol tudtak :wink:
Igen anyueknal vagyunk,vegulis ezert jottunk :)
Babakocsihoz sok sikert.,de szerintem nekem azert is ment konnyen mert olcson adtam,marmint az itteniekhez kepest.De meg igy is dupla areret adtam el mint amiert vettem.Bar teny hogy csak ket honapot hasznaltuk es nagyon tisztan is volt tartva.Viszont labzsak nem volt hozza,ott ugye nem kell :lol:
Ha bio piac van nalatok akkor az bio is,mar ellenorzik oket szigoruan,ugyhogy abban bizhatsz :wink: Szerintem aki megteheti anyagilag az jol teszi ha ilyen helyen vasarol.
Jol teszed ha ahusit Akosnak anyosektol hozod,en is igy csinaltam.,Most ez is foglalkozat,de talaltom ott olyan csirke mellett ami bio gazdasagbol szarmazik,azt fogjuk majd venni neki jobb hijjan :?

Kép
Kép
kataa

Deszilvi, mi dokinéni útmutatása alapján ásványvizet iszunk/eszünk tápszernek elkészítve, Sztkirályi és Jana, amik nagyon alacsony ásv.anyagtartalmúak. Nem forraljuk és nem tartjuk hűtőben sem.

Bio témában:
Persze, hogy egészségesebb, de valóban, amit bionak tüntetnek fel, csak töredéke valóban az.
Igen, Roni nagyi nagyon szépen és részletesen leírta (köszi érte!), hogy a föld a kiindulópontja az egésznek. Gondoljátok, hogy a bioként árusított termékek esetén mindenki olyan nagy odafigyeléssel és szeretettel tutujgatja a terményét? A saját, az a legmegbízhatóbb - persze sokaknak nem adatik meg. Mi anyuméktól esszük a gyümölcsöt (meggy, cseri, sárga- és őszibari, szilva, alma), zöldséget viszont piacról. Tojás saját, sertéshús saját, nemsokára lesz pár csirke is, az is majd saját lesz.
Egyébként ha feltüntetnék az elárusítóhelyen, hog ymikor mivel kezelték a földet vagy a terményt, bzony nekem nem jelentene semmit , mert ugye nem értek hozzá :oops:

Kataa, üdv itthon, élvezzétek a jó kis magyar levegőt! Tök jó, hogy kényeztetnek! :lol:

Tinu: én sem látom bandzsinak Tündit, de az orvos majd megnyugtat. Ilyen korban pedig nem vész, hamar korrigálódik, ha mégis szükséges.
Rolandomnál is az orrnyereg miatt úgy tűnt, azt nem lett belőle semmi! :D

Dorina eszelősen kívánja a Kinder Paradiso-t! Tegnap akkora nyávogást levágott, amikor tesó ette és csak pár falat piskótát kapott belőle! Szerintetek nagyon korai lenne még, ha krém nélkül, de a piskótáját adnám neki?? Eddig már kapott párszor és nem csapta ki :roll:

Kép
Kép
marslakocska

Sziasztok,

Kata, da jó hogy itthon vagytok!!!!Kár hogy nem jössz a talira, pedig tök jó lett volna megint találkozni.:(
A bútor amit vettünk nem a szépségéről híres, mert Gardrób szekrény, nekem az tetszik benne hogy brutálisan nagy.:)))3m*2,35-ös, a szoba falát szinte teljesen betakarja. A fényképen nem jön ki jól, meg a tükörben látszik a szoba többi része, ami úgy hathat mint egy raktár. (hát lassan már raktár lesz belőle, éjszakai szállóvendégekkel:))))

Egyébként Dani "kárpótolt" minket a tegnapi jóságáért, mert 9 és reggel 6 között 3* kelt fel pontosan 3 óránként.:)))

Szilvi, én a talit pont a vidékiek miatt szeretném egyszer hétvégére tenni.:)))

csernusn

Kép

csernusn

Sziasztok!

Végre kicsit talán tudok írni, mert a Lidi nagyon anyás lett.

Tegnap este olyan hisztit levágott, hogy már sírtam annyira kiborúltam. Elvoltam fáradva, de ő sehogy nem akart aludni csak ha járkálok vele. Dehát a hátam majd leszakadt és a talpam is égett már a fáradtságtól.
Pedig ilyet még nem csinált. De aranyos volt mert csak egysezr kelt fel hajnalban.

Kataa, üdv itthon :-), esetleg nem oldható meg, hgoy elgyertek a talira?

Szilvi, én is eladnám a babakocsinkat a babahordozóval mert nekem nem igazán jött be. :-( Pedig olyan nagy reményekkel voltam iránta, de valahogy nem tudom milyet vegyek. Vagyis tudom de az baromi drága. :-)

Niki, de jó nagy szobátok van ha egy ilyen nagy szekrény is még befért. Bepakoltatok már a szekrénybe?

Kép

Kép
antekirt

Sziasztok!

Mági:
Teljes mértékben megértelek, hogy neked a délután a jó.
Én meghajlok mindenki akarata előtt, mert nekünk csak fél óra, 40 perc az oda ut és nem órák.
csak leírtam, ha ugy van, akkor Tinut is megértem, hogy nem akara d ugóban hazabumlizni.
Mindenkinek igaza van. :lol:

Most akkor le kéne azt is fixálni, hogy mennyi legyen az a délután.
megint 3 óra?
mert oké, hogy odaírtuk, hogy ahogy a többség akarja, de senki nem írt konkrétumot.
Egyedül én ragattam magamhoz a kezdeményezést és írtam oda a 14 órát.

Akkor lehetne adni az időbeni tippeket, kinek mi az optimális.
De lehet megint 15 óra is.
Mondom nekem igazán mindegy, na de valahol el kell indulnunk, nemdebááár????
:wink:

Kata:
Üdv itthon. Gondolom, hogy örülsz ennek, hogy itthon vagytok a családdal.Igen anyukámmal lakom, így azért van segítségem, nem vagyok totál egyedül. Akkor nem tudom hogy bírnám.
Képek nagyon aranyosak. Mindegyik.

Niki:
Jó a gardrób. Sok motyó elfér benne ahogy látom.

Tinu:
És ezt a bandzsaságot a dokinő mondta? :shock:
Ő küld szemészetre?Én sem látom annak. Szép nagy kék szemei vannak. És még mindig mekkora a haja. Ahogy fejjellefelé lóg.... :lol: Csúcs
Ja és mi van az orthopédián? kell még a lábéára az a cucc Tündinek?

Igen egy olyan tali is jó lenne akik vidékiek. Egyszer talán azt is meg tudjuk majd szervezni. Élőben is láthatnánk a Ti babáitokat is akkor nemcsak fotóról.

Majd teszek fel ülő képet.
Most ososnok, mert műsor van

Kép
zsuzsu74

MArslakócska,
én is adnék néha neki, de nem tesszem/szük még. Igaz hogy nálunk nincs allergiás beteg, és azoknál fokozottabb a veszélyezettség, de állítólag a lisztérzékenység is ma már sokkal rejtettebb formában fordulhat elő, és állítólag felnőtt korban jöhet ki a gyermekkorban korán adott glutánes termékek hatása. :shock:

csernusn

Sziasztok!

Hát ez az én formám, mikor van időm írni nektek, akkor tuti nincs mozgás, most meg két nap alatt van bőven termés, csak győzzem olvasni!:) :roll:

Veronika mostanság nálunk is szokatlanul nyügős!:( :roll: Nálunk az első pillanattól átaludta az éjjeleket, de mivel akkor még szétdurrantak a cicijeim, ezért egyszer megetettem éjjel is, aztán javasolták hogy ne adjak már neki éjjel, nehogy megszokja és akkor simán aludt 10 órákat egyben. :o Most 3-4 hete meg először egyszer, most meg már kétszer is kell. Igazából csukott szemmel hánykolodik az ágyában és nyüszizik, ilyenkor megszopiztatom és többnyire vissza is alszik, reggel 7-ig. Amúgy ő délelőtt alszik még 2 órát is és délután már alig. Viszont ma semmi sem tetszett neki, álmos volt, de nem aludt csak nagy nehezen fél 12-kor (Azóta is) és olyan hisztit levágott, hogy abba kellett hagynom az ebédkészítést. Úgy sajnáltam. Nálunk múlt héten (már írtam) kijött a foga, úgyhogy nem hiszem hogy ez lenne a nyügi oka. Vagy jön a következő? :roll:

Mági! Nagyon cukik a képek Annáról, a meztelen is, de a nyitott szájas egyszerűen isteni!:) Sziréna Szerena!:) :lol: :lol: :lol: Ez még új nekem

Ante! Lidi is édi bébi, főleg a járókás.
És persze Ihianyáéknál és Katáéknál is jók a képek! :wink:

Nektek amúgy ízlett a saját tejetek? Az elején én is megkóstoltam, de nagyon borzalmas volt!

Hát asszem mi leszünk kajával a legjobban elmaradva tőletek, de legalább tanulok tőletek! Szóval nálunk még az a nagy szám, hogy 1 hónap alatt tegnap végre Veronika bevágott 30 ml reszelt almalét. Amint egy icipici darabot megérzett, rögtön öklendezni kezdett, mintha félne hogy attól megfullad, vagy nem tom. Amúgy ti minden nap adtok a babáknak valamilyen hozzátápit? Szerintetek, ha a friss almát nem eszi meg, akkor az üvegeset meg probáljam? Hátha annak más az íze? Vagy még pépesebb?

Én eddig tök analfabéta voltam a bio témához és valahogy nem hittük el a párunkkal, hogy mi miért bio. (Hosszú lenne leírni!) Viszont Roni nagyi és Kata köszi, hogy így leírtátok, most már kezdem érteni. Amúgy annyit én is tudok, hogy a bio kertben termelteknek kb negyedét tudják eladni , mint a nem biosok. Mivel nem permeteznek, több a rossz és ez lehet az egyik fő ok a drágaságnak. Amit én is nagyon sajnálok, hisz én sem engedhetem meg magunknak, bár legalább Veronikának jó lenne egészségeset adni, legalább addig, míg nem eszi ugyanazt amit mi. Főleg hogy nálunk az allergia bejátszhat. :(

Tinu!

Én úgy láttam Veronikának,hogy néha behúz a balszeme, tehát bandzsit, ezért a dokinőnk leküldött a szemészetre, de mi akkor még csak 4-4,5 (?) hónaposak voltunk. Alaposan megvizsgálták a csajszit és azt mondták 1 évesen menjünk vissza, de nem láttak eltérést. Állítólag az orr formája miatt látszik kancsalnak. Persze mindenképp vizsgáltasd meg, hogy megnyugtassanak, hogy nálatok nincs gond.

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

Tali: legyen úgy, mint a múltkor, hogy Mági javasoljon időpontot, mert neki a legnehezebb az odaérkezés!

Zsu: sajna még kell a sín, pénteken megyünk az újért, mert a régit már kinőtte. :( A Dévényes csajszi viszont még mindig nem hívott vissza torna ügyben. :( :( :(

Most amúgy is :cry: vagyok, mert a lábujjam nem akar gyógyulni, sőt már a másik is belobbant, pedig istibizti nem vágtam be. Nem fogom megúszni a sebészetet... Csak tudnám, hogy mit fognak vele csinálni, meg hogyan organizálom le az egészet babával.
És álmos is vagyok. Miért kell a gyerekemnek olyan korán kelnie? :shock: (Ma megint 3/4 6 óta fent vagyok.)

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Megint csak futtában, mert hulla vagyok.

Tali:

6. Antekirt..............................18,19 ..........................délután
7. Kernico................................19.............................14 óra

Na, pontos voltam? De ha a 18 a jó, azt is megoldom, meg ha 15 órakkor talizunk, azt is. De nekem ez jobb lenne.

Bio: Én is úgy tudom, hogy azért ellenőrzik őket. Mivel nekünk nincs nagyon már lehetőség a házira (csak mamáméktól, de hozzájuk egy évben kb. 3x jutunk le csak), így azért neki szeretnék bio gyümiket, zöldséget venni. Persze biztos, hogy nem tudunk majd mindig, de legalább eleinte megpróbálom azért.

Csajszi olyanokat kúszik és gurulgat hozzá, hogy már bedugaszoltam a konektorokat, és megvan a lépcsőrács is. Általában eltalál a ruhaszárítóig, és annak a kerekeit nyalogatja. :roll:
De olyan kis ügyi! Meg a virágokat is kezdhetem biztonságba helyezni.

Ma meg kapott spenótot krumplival, és tejcsi nélkül, szájhúzogatás nélkül benyomott tejcsi után egy fél üveggel. :shock: :D
Úgy tervezem, hogy majd a jövő héten már megpróbálok kiváltani egy hamit vele, és sűrűbben kiegészíteni gyümivel, zöldséggel, meg tejpéppel, aztán majd husit meg csak kb. 9 hónapos korában.

Ja és rám is visszatérve. Amióta felnyitottátok a szemem, hogy halat ehetek, csak tengeri herkentyűket nem, azóta asszem behoztam a lemaradást. A Metroban volt akciós norvég lazac, ha 3 kg.-ot vettél, akkor az 3 ezer forintba került. Én nem tudtam ellenállni :roll: , és már csak kb. fél kiló van. Kiszoktam a kertbe grillezni, és hát ................. köszönöm. Már nagyon elvonási tüneteim voltak halügyben. :D :D :D :D :D :D

Ja és nállunk a vízzel sincs probléma. Imádja szerencsére.

Kata: üdv. itthon. Élvezzétek ki, bár most legalább nincs olyan rettentő meleg. :D Nagyon jóképűek a srácok! :D

Niki: Jó a gardrób. Én is szeretnék ilyen nagyot.

Ihianya: Gyönyörűek a gyerkőcök! A lányos is már kész kis nő!

Nektek nem frontérzékenyek a babók? Nekem tegnap délután már bejelzett a térdem :lol: :roll: , és ma meg Kiara olyan nyüszi, hogy csak na. Le se tudom szinte rakni, aludna folyton, de nem tud, csak sír, alig bírom elaltatni, ... Úgy sajnálom szegényt, de ezzel tényleg nem tudok most mit csinálni, pedig a szeretgetés most nem nagyon elég neki. :cry:

Na sziasztok (és még azt írtam, hogy csak bekukkantok :lol: )

Kép
kernico

Na és még egy pici, mert mire befejeztem (szaladni csajhoz, vissza, megint csajhoz, megint vissza, ...), azóta írtatok megint :lol:

Noémi: Front miatt? Én úgy vettem észre a hidegfront hat rá. Direkt figyeltem, mert olvastam valahol, hogy vannak ilyen érzékenyebb babák, és Kiara nagyon az. Máskor semmi nyüszi, ilyenkor meg nagyon-nagyon. :cry:

Alvás: Kiara ahogy átkerült a saját szobájába, átaludta az éjszakákat. Aztán mostanában néha felkel 4kor, illetve ő is csukott szemmel nyűglődik, megetetem, és berakom az ágyunkba, és így visszaalszik max. 7ig. De ha nem kel 4kor, akkor fél6-6 között kipattan a szeme, és nem lehet visszaaltatni sehogy. Pedig eddig olyan jókat tudott aludni. :(
És nappal is általában de. alszik fél-1 órát, aztán délután megint fél-1 órát. :?: :?: :?:

Na tényleg sziasztok most már!

Kép
kernico

Nico!

Múltkor én lemaradtam szerintem, de miért is nem ehetsz tengeri halat? :roll: Vagy ez csak a kagylóra, rákra meg ilyenekre vonatkozik?
Front? :roll: Hát nem tudom, mivel én nem vagyok ilyenre érzékeny, ezért nem is gondoltam rá, de majd figyelgetem.

Niki!

NAgyon tetszik a gardrób szekrény, én is szeretnék ilyet, bár nálunk nincs ekkora belmagasság. :cry:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

Kernico, óó dehogynem érzékeny Lidi. Tegnap kikészültem estére. Egész nap úgy sírt ha letettem mintha nyúztam volna, bezzeg kézben meg simán eldumált.

Lidi most ezt csinálja. Lehet tényleg előbb lesz járás.
Kép Kép

Kép

Kép
antekirt

Sziasztok,
Ádám is nyűglődik:-((( Ő sem akar aludni, csak a karomban. Tuti az idő:-((

Találtam kocsikat végül, holnap majd megszemlélem őket:-)))

Meg még ezt találtam, aki homeopátia párti:-)))

http://www.simonmed.hu/termekb.php?azon=787

Tinu, holnap akkor beszéljünk.

Winnie-t várjuk meg a végleges tali megbeszéléssel. Bár ő van a legközelebb, ha a nap megfelel neki:-)))

KépKépKép
kiscsiko

Ante, szenzációs Lidi:-)))

Ádám meg forog a saját tengelye körül:-))) Tolja fel magát és tegnap így sikerült visszafordulnia hasról. Picit koppant a feje a parkettán és nagyon megijedt. Volt sírás-rívás:-))))) Meg püföli a tárgyakat a földhöz:-)))
Foga nem akar kijönni:-(

KépKépKép
kiscsiko

Front: hát ezt Ákos sajna tőelm örökölte. Baromi érzékeny. Tegnap este 8 helyett háromnegyed 11-kor aludt be, addgi érezni lehetett, hgoy jön a rossz idő. Abban a pillanatban, hogy leszakadt az ég, meg elkezdett dörögni, a kis lurkó elájult! nekem meg szétrobbant a fejem, sőt, hajnalban már bogyót is vettem be, mert annyira fájt.

ja, és most is beájult nagy nyüglődés után! Mert hgoy nálunk szar idő van,de legalább tudtam főzni!

Anyatej: én még csak egy cseppet nyaltam meg, de az nem volt rossz. Jó édes íze van, nem csoda, hogy szereti a legény.

Niki: tényleg klassz a gardróbszekrény, hát nem semmi, hogy ezt a 7.re felkűzdötték! Ha jól látom, ilyen tolóajtós. nem szorul, nem nehéz kihúzni?

Ante: nektek milyen kocsitok van? miért nem szereted? Én nagyon szeretem a miénket, csak éppen marha nehéz, főleg a 3.-ra felcipelni, és az egész csomagtartót megtölti, pedig nagy autónk van. Így, meg ha már Ákos kinövi a babahordót, mózes már régóta nem kell, marad a sportkocsi. Inkább eladom, és veszek egy könnyű, praktikusan csukható kocsit, de azért stabil legyen. Autósülést meg mindenképp kell venni. Sajnálni fogom azért! Mivel tesót a köv egy-két évben nem tervezünk, ezért nem akarom mindenképp megtartani.

Tinu: htá ha gennyes, akkor tuti vágják, ha csak gyulladt, akkor szerintem kenőcsöt kapsz rá. Férjedet, vagy anyóst nem tudod megkérni, hogy kísérjenek el, hátha nem tudod hazacipelni Tündit? Vagy nemleht időpontot kérni, ne kelljen babával sokat várni? bár a jelenlegi kórházhelyzetet nézve, nem sok biztató dolog vár rád!

ortópédiára most kell visszamenni, azt írták a kiskönyvbe, hogy kontroll 4 hóanp múlva. Kértem időpontot, több mint egy hónap múlva adtak csak (juni közepén kértem, és juli végére adtak!) Na ok, mert csak kontroll, semmi gáz nincs elvileg, de ha valami fontos dolgot kéne megmutatni....agyrém a jelenlegi helyzet!

Most hallottam,hogy a Jana vizet nem kell forralni, és van két dl kiszerelésben is, ennek most úgy örülök! :P
Vendég

Kiscsikó: jó ez az oldal! Milyen kocsit találtál????

Ante: htá ez tényleg mutatvány, atya ég, ha belegondolok, Ákos is pár hét-hónap múlva ilyeneket fog csinálni... nem semmi. Eddig én még fogakkal sem tudtam elképzelni, erre itt az első foga....
Vendég

Szilvi, ilyenünk van Abc
Kép

Kép

Kép
antekirt

Ante!

Hát ez semmi, hogy mit tud Lidi! Már most megy a fekvőtámasz? :lol:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

Szilvi, még én sem tudom fogakkal elképzelni Lidit:-)

Kép

Kép
antekirt

Noémi, néha egykezes is van csak akkor a buksi bánja :-)

Kép

Kép
antekirt

Veronikának, boldog 7.-et így utólag is :-)

Kép

Kép
antekirt

Ante: nektek is szép babakocsitok van. Mi a bajod vele? Nehéz?

Fnoe: tényleg, boldog 7.-et így utólag Veronikának!

Na, összeszereltem a járókát....hát nem kicsi...de nagyon stabil. még azt nem tudom, hova tegyük! Most a mi szobánkban van,itt vanhelye, és a konyhából is idelátok. de lehet hogy a gyerekszobába teszem.
Vendég

Tinu:
Még mindig nem akar gyógyulni a lábad?
jajjaaajjj.
Gennyes is?
mert akkor ha igen, tegyél a gennyes részre paradicsomot.
Igaz, hogy először jobban kihozza, de kihozza a trutyit és akkor lehet hamarabb gyógyulna be. Szóval paradicsom, kis gézdarab, kössed be, majd nézegessed és ha lelohadt a pari, vagyis a leve átment a sebbe, akkor ha szükséges tegyél rá megint. Addig amig tuti nem lesz. Egyszer anno belevágtam én is a lábkörmömbe , fájt, begyulladt, gennyes lett, ha egy szőrszál hozzáért már a csillagokat láttam, majd tettem rá parit, na akkor is majdnem bepisiltem annyira fájt, hogy valami hozzáér, de végül segített. Ártani nem árthat, próbáld ki...Hátha......
De mindenképpen menj el dokihoz, hogy mit mond.

Csípőszűrés:
Nekem is mondták, hogy majd menni kell kontrollra, ha mászik. Igaz még nem mászik, de az előjegyzés így is 2 hónap. Szeptemberre kérek időpontot. Hívtam már őket, majd 2 hét múlva próbálkozzak, akkor majd adnak, még az augusztusiak vannak.

Ante:
Hogy Lidi miket tud??? :shock: :D

Szilvi:
Milyen kocsitok van?Mármint babaverda. :)

Kiscsikó:
És te milyet szeretnél? Illetve mit néztél ki magadnak?
Fotóról van fenn már képetek, hogy milyen lett?
Az a mozaikos.....

Fanni is extra nyűgi..... Tuti a front. nekem a fejem szokott fájni. Bár ez is csak 2 éve kb. Miután betöltöttem a mágikus harmadik x et. :lol:

Kép
zsuzsu74

Szana :
Ha még kell biobolt cím: lehel csarnokban is van . Nem tudom gyümi van-e, de bioételeket árulnak. fenn a galérián valahol. Egy liptais baba műsorban is volt a boltról szó.

Kép
zsuzsu74

Noémi:
Boldog 7.et! :D

Kép
zsuzsu74

ahoz képest hogy tegnap olvastalak benneteket utoljára baromi sokat írtatok :D:D:D:D nem panasz :D:D:D:D:D:D

Kataa: üdv újra itthon és Leon baba nagyon szép és igazi kiskrapek :):):):):):):) gondolom azért már hiányoztak a magyar barátok rokonok stb....

Niki: tényleg jó nagy a szekrényetek. Gondolom lesz bele mit pakolni:):):):):):)

újra csak azt tudom mondani hogy nagyon sajnálom hogy ilyen messze lakunk de majd ha nagyobbak lesznek a babák mondjuk jövöre akkor már könnyebb lesz vele utazni és akkor kéne egy nagy talit csinálni ahol már mi vidékiek is tudunk jönni:)

nika70
Salgótarján

Tulképpen csak megnéztem, h létezik-e. Elfogadható áron a neten olyat találtam, amihez adnak mózeskosarat. aaaz ugye már nem kéne:-)
Pl ez
http://bababirodalom.hu/product.php?id=2125
Majd széznézek a Kenguruban v a Minimanóban .

Zsu fenn van a kép, de töltsd le az eredeti méretet, mert így nem túl jól kivehető:-)
http://gillich-csikos.hu/kepek/2007_06_ ... 27_yP.html

KépKépKép
kiscsiko

KépKépKép
kiscsiko

Ante! Nagyon ügyi Lidi! Ugyanígy csinál majdnem Kiara is, csak neki egyenlőre vagy a feneke van így fent a lábujjain egyensúlyozva, vagy a fejét-hasát emeli, de akkor még a feneke nincs az égben.

Noémi: Arról volt szó még múltkor, hogy úgy tudom, 1 éves koráig, ha szoptatsz, nem igen lehet tengeri cuccost enni. Bennem meg az maradt meg belőle, hogy halat sem :oops: , de mondták, hogy azt lehet szerencsére.

Kiscsikó: a mozaikos képet ajiba küldték, vagy azt megrendeltétek? Ha igen, mennyiért csinálták? És mekkora?

Üdv. Niki és Kiara

Kép
kernico

Kernico, a mozaikosat 50*70-esben rendeltük és 4700 volt postaköltséggel együtt. Az ajiképek 20*15-sek és tuti jók azok is:-)) Főleg a vásznas:-)
Korrekt volt a pasi!!!! És tök jól be volt csomagolva.
Már néztem hozzá keretet az Ikeában:-)

KépKépKép
kiscsiko

Ja, és ha babakocsi ügyben nézelődik még valaki, akkor tudom ajánlani: www.arzuhanas.com
és amit most fedeztünk fel a neten: www.katibababolt.hu Vecsésen. Mi most vettük tőlük az esernyőkocsinkat, meg lépcsórácsot. Ez az esernyőkocsink:

http://www.katibababolt.hu/images/babak ... _2_3_b.jpg

Szerintem 6500-ért lépcsőrácsot sem találni máshol. Családi kis bolt, de tényleg a legolcsóbb, ahogy láttam máshol ezeket.

Na tényleg sziasztok

Kép
kernico

Hű, majd akkor adhattok tanácsot, hogy milyen babakocsit vegyünk. :)

A lábujjammal már 3 dokinál is voltam, de egyik sem segített maradandóan. Zsu, a parit már próbáltam, az volt az első. Genny már nem is folyik belőle, csak vér. (Bocsi, ha valaki rosszul van tőle.) Megpróbáltam kivágni, mert már teljesen bele van nőve a köröm, de csak a vér ömlik belőle. Á, én ezzel már nem tudok mit kezdeni. :? Persze jövő héten nem leszünk Pesten megint.

Kiscsikó: holnap mikor tervezitek az Árkádot? Hozzánk kb. 11 felé jön a védőnő. Utána ráérünk.

ANte: Lidi nagyon ügyes ám!

Tünci már tegnap is nyügi volt, de ma délután is. Igaz, ma legalább aludt is. De annyira nincs el egyedül. Sehol se jó neki. Most is nyafi...

Kép
Kép
tinu

Tinu, Ikeába is mennünk kell, úhogy a környéken leszünk sokáig. Ikeában fogok szoptatni. 11-nél előbb nem indulunk. kb. 3/4 óra az út.
Lehet a Minimanóban kezdünk:-)

Ádámnal tetszik, h gépelek, itt rötyög az ölemben:-)

KépKépKép
kiscsiko

Kiscsikó: akkor jó nagy túrátok lesz. :D
Mi meg, képzeljétek, holnap reggel a gyógytornásznál kezdünk. Felhívtam és végre kaptam időpontot is! Reggel 8-ra megyünk. Aztán gyorsan haza, mert jön a védőnéni.

Kép
Kép
tinu

Tinu:
Akkor más praktikát nem tudok ajánlani. bíztam a pariban, de ha már kilőtted.... Amúgy azóta nem tettél még rá? Hátha...Bár ha már csak vér van, akkor itt lehet ez már nem segít... :(

Kiscsikó:
Nagyon tuti a kép.
mennyit küldtetek el amiből alkották?
És amit ingyen küldtek az 1 darab? vagy kettő? Az a vászonkép vagy mi a csuda. Azt adják ingyen ugye? vagy mást is?

Kép
zsuzsu74

Kernico:
Jó a babakocsi.

Kiscsikó:
Amit te néztélk az is, de így a képről nekem az is batárnak tűnik. De lehet , hogy csak képen.Mármint az első olyan batáros kinézetű. A másik már nem. Az tényleg tutti. legalábbis én is valami ilyenfélét akarok. Könnyű kis kocsit.

Kép
zsuzsu74

És akkor az ülős képek.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
zsuzsu74

És kettő kerti pancsolós fotó. Intim rész kitakarásával... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Bocsi ha sok voltam.

Kép
zsuzsu74

Zsu, nagyon édes Fanni:-)
A mozaikos képet mi csináltuk. Letöltöttem a programot, amit 15 napig ingyé lehet használni és a lépések segítségével apa kb. 10 perc alatt megalkotta:-)) A honlapon lévő képekből van. Nem bonyolult egyáltalán és a kész képet küldtük el. +3000-et nem ér, h ő állítsa össze, annyira egyszerű:-)
Az ingyenes lehetőségnél pedig egy képet nyomtatott 2 féle papírra.
Itt van mégegyszer:
http://www.postershop.hu/tipp7.htm
http://www.postershop.hu/probanyomat.php

Egyébként elküldtük és másnap már küldte is:-)

Tinu, holnap már nem leszek net közelben, ha bármi van telcsizzünk.

Nyugodt éjszakát Mindenkinek!:-)

Már csak vasárnap jövök, lagzizunk a hétvégén:-))))

KépKépKép
kiscsiko

Tinu:
Nem okoskodásként kérdezem, van
pedikűrös ismerősöd? Általában Ők tudnak olyan sebészt ajánlani, aki köröm benövésekkel kapcsolatosan a gyulladásokat is remekül kikezeli. Ezt én is egy pedikűrös ismerősömtől tudom, mert bizony találkoznak problémás esetekkel és a vendégeik megtartásához ez is fontos.

Kataa: nagyon szépek a fiaid. Üdv. hazai földön és kívánom, hogy a nyaratok szép és vidám legyen.

Kiscsikó: nagyon aranyos a mozaikos kép, a fiam is remeknek találta az elrendezést és nem is volt olyan drága.

Zsuzsi: Fannikád milyen szenzációsan néz ki és csuda szemérmes...

Ante: Lidi nagyon ügyeske, lehet, hogy felhúzza magát hamarosan.

Nem akarok elfeljtkezni a kis druszámról sem. Köszöntöm sok szerettel és jó egészséget, vidám , örömteli életet kívánok.
Veronikának küldöm:
Kép

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi

Roninagyi: sajna nem ismerek pedikűröst, soha életemben nem voltam még pedikűrösnél. Na lehet mondani, hogy látszik. :oops:

Kép
Kép
tinu

Tinu
Igen ez is jo felfogas hogy magyar gyumiket venni,es nema kulfoldlrol behozott kitudjamit :twisted: En egyebkent ha lehet valasztani akkor mindenbol magyart veszek,babaruhanal is ha itthon veszem mindenkepp.Lokalpatriota vagyok ott is mert van Hungarian Hot Paprika es imadom :wink:

Marslakocska
Tok jo hogay van energiad allatot nevelni.Ciki de en videki letemre tuti nem vallalnek be :oops: Persze a nagyimnal az mas,de bizti elfelejetenem etetni aza tyukot :lol:
En sem adnek meg neki piskotat.

Niki
Garddrob szekrenynek jo nagynak kell lenni utana szepnek,de ez nem is rossz.Nekunk itthon meg ottis gardrob szobank van,na az kiraly.
Sajnos talira nem tudok menni,mert45km pest innen es kocsim itthon mar nincs,meg az a sok dugo Pesten egyedul ket gyerekkel nem allna kozel a szivemhez :?

Noemi
Mar en is hallotam ilyet hogy nehezen szokta a szilard etelt es oklendezett,de hogy mi lett ra a gyogyir sanos arra mar nem emlekszem.Remelem rendezodik , igen mi mar minden nap eszunk mast is,de O mar idosebb Veronikanal.

Kernico
Leon frontokra nem,de a szelre nagyon erzekeny,eztott figyeltem meg.

Ante
Hat ez nagyon jo kep :lol: Itt az ideje lentebb tenni a jarokat.

Nika
Erdekes de nem hianyozott igazan senki,jo persze anyuek meg dediek,de mivel napi szinten beszeltuk telefonon igy siman jo.Meg szerencsere megvan mar az ottani jo tarsasagom :wink:

Zsuzsu
Fanni ahogy akezt tarja az nagyon nocis :lol: Edesa kis sapikban.

Tinu
Sajnos a benott korom az anyasag velejaroja :? En miota van Alex csak jarok pedikuroshoz,mert magamnak nme tudom szepen megcsinalni.Pedig elotte mindiga nagyim jutotteszembe a pedikurosrol,hogy csak oreg csajok jarnak oda :lol: Most is penteken meggek meg mankikur is lesz :wink:
Szoval talan probalkozz egynel hatha tud elso korben O is segiteni.

Kép
Kép
kataa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?