Új privát üzeneted érkezett!

Barbi!
Nagyon tutik a szerzeményeid, a gyerekruhák is meg a Tieid is. Én már ezer éve nem turiztam magamnak, csak Bendegúzig jutok mindig. :lol:
Hiába nyugiban turizni csak gyerek nélkül lehet, én meg sosem vagyok úgy.. :roll:

And!
Te szegény, gyógyulj meg gyorsan. Nem lehet hogy huzatot kaptál, ha csak féloldali?

Prüntyi!
Te is szegény a viszerek miatt. De jó nyaralást! :)

Csikken!
Gratula a punishoz! Én sem tudtam felfedezni a képen sajna. Hiába a fütyiket könnyebb azért meglátni. :lol:

Bendegúzt még nem kapta el szerencsére ez a szófogadatlanság meg hisztihullám. De akkor várom. Ő csak rosszalkodik néha a játszótéren, de csak olyan huncutul, hogy megeszem miközben nevelem. :lol: Viszont már most látszik a szemén, hogy miylen rossz is lesz majd, ha rákap az ízére.
És eddig szerencsére mintha a hisztiket is bírnánk kezelni. De most gyorsan sokat kopogtam a fán.. :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

And
lehet egy kis kóbor baci, okozza ha csak fáj, intézz egy repi nyaki uh-!!!(cysta?)az fura, és jóó szerintem, hogy nincs se lázad, se hőem!!!)
majd írj mindenképp!!!lehet reggelre elmúlik!
azt hiszem, alvástéren Esztitesónál nem érhet csak jó meglepetés Titeket!!
Kuha
nekem is hasonló napom volt Pannival!délelőtt fél tízkor hideg vízzel jó alaposan meg kellett mosdatnom a pofiját, kb.öt percig használt, utánna kezdődött a visítás, senki nem tudja miért.este fürcsinél újra.de érdekes, mert ha cumit adtam neki, egyből csend lett. :roll: :roll: de azt meg már csak alváshoz akarom neki adni.

mióta kezd kilábalni a takonykórból, visszajött az étvágy:reggeli:nesguik gabonapehely 1.5 dl.tejjel, ebéd krumplifőzi két halrúddal, délután görögdinnye minden mennyiségben, este vacsi brassói+anyuméknál egy sz.kenyér+sültszalonna.
Kriszti

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Hali!

nyilas : puni (szeméremajkak?)
bekockázva: fül.
Kriszti
Kép Kép

KépKép
Kép
csikken
 
 

 
 

az ágyrácsokkal az lett, hogy bennt hagytuk, az összes párna a földön. ma eddig semmi gond, betettük, mondta, hogy szia, kicsit dalolászott, és már húzza a lóbőrt. egy hét múlva megyünk anyuékkal sopronba, az úgyis felborítja egy kicsit, úgyhogy úgy döntöttünk, addig nem csinálunk semmit, drukkolunk, hogy ne másszon ki, aztán majd meglátjuk.

Évi,
bili :D fog az még neketek zenélni :lol: :lol: :lol:
ma voltunk az árkádban, a babaházba is benéztünk, mert kapott az Eszti göncöt, ami kicsit volt rá, na mindegy. nézegettem a ruhákat hátul, mondom az apunak szól a zenélő bili :D épp reklamált egy anyuka, hogy nem akarja abbahagyni a zenét. az eladócsajok ott bizonygatták, hogy semmi baja. a teszt abból állt, hogy ráspriccelt egy pár csepp vizet, majd letörölte. mondtam, hogy a gyerekek ennél kicsit többet szoktak pisilni, aztán meg ki is kell mosni azt a bilit... úgy látszik, nem csak mi jártunk így :(

Csikken!
hű micsoda sztárfotók :) fura, de egyszer hallottam egy kisfiúról, akinek nem nőtt ki valahogy a füle, és az esztinél is nagyon sasoltam, hogy tuti meglegyenek. a tietek nagyon szépen látszik :)
még 2 hét az uh. most vérvételre kellene megint mennem. meg fogorvoshoz. és a védőnőnél sem jártam még :oops:

KépKép
KépKép
and
 
 


Hajni, köszi!
sztem tuti nem ciszta, ma reggelre nőtt oda, az nem tudna ilyen gyorsan, nem? gondoltam,n hogy megmutatom valakinek, de lusta voltam, meg hanyag, aztán délutánra teljesen lelapult, de most megint tök nagy.
ha meg baci, akkor kellene antibigyó? ezen tökölök, hogy kell-e. egyelőre hagyom, csak annyira utálom ezt a rossz közérzetet, ami vele jár, meg kezdek aggódni...

KépKép
KépKép
and
 
 


Eszti is szokott hisztizni, toporzékolni! na az durva. meg csapkod. és mostanában mindent dobál, ami nagyon örjítő. a szemembe néz, majd felemeli a kezét és huss... tollat, kaját, bugyit, akármit. és ilyenkor tuti nem veszi fel, ha kérem, hogy szedje fel, amit ledobott. most már én is kezdek szankciózni. néha bejön.

gyümi: ma összeturmixoltam egy sárgabarackor egy kis behűtött sárgadinnyével, és megette. mondjuk a végét szankcióztam :D
tegnapelőtt meg pudinggal adtam a gyümölcsöt és úgyis evett elég jól belőle. és még a turmix. ennyi ötletem van gyümölcsre.

KépKép
KépKép
and
 
 


holnap szeged, úgyhogy lassan átengedem a terepet apának, jóéjt :)

KépKép
KépKép
and
 
 


Hinyje, írtam az előbb megint, hát nem odalett...!! :cry: :evil:
And:
kistesó miatt ha holnap is fáj, csak mutasd meg szakinak!Pannival 12 hetesen beszedettek velem egy doboz Augmentint, pneumónia miatt!!emlékszem, akartak mrtg-t de mondtam, hogy vagy diagnosztizálják hallgatózás és kopogtatás alapján, de én sugár közelébe nem megyek, ezt úgy elég határozottam jelentettem ki!!
szerintem jól csináljátok az Esztialvást!! :)
Barbi:
aztarézfánfütyülőset! :D nagyon klassz, csajos rucikat szereztél be!!!!!(a fiúké is jó, de én azokhoz nem értek! :oops: :lol: )
KrisztI:
így már OK!!! :D nekem a 12 hetesen az volt a második kérdésem(a keze és láb megléte után), hogy mutassa meg a fülét, és a nóziját!!! :D :lol: Megmutatta Panni is rendi volt, a doki meg profi!!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


And
jobbulást!!!

Csikken
Köszi!!!
Nekem a füle az orra volt! :lol: :lol:
De úgy, hogy az az orra, ti látjátok a rajzfilmfigurát??? :wink:

Kuha
dehogy haragszom!!! Remélem, nektek is hamarosan összejön a költözés!!!
Nem irigyellek a hiszti miatt!!! pihizz sokat!

Hajni
Téged sem!!!

Rókica
szerintem nyugodtan berakhatod ugyanabba a babakocsiba, járókába, stb... de ezt nem tudnám tudományosan alátámasztani, csak egy érzés...
talán meg kellene tanulnia, hogy ilyen nagyobb dolgokat meg kell osztania a testvérével, és mondjuk valami kisebb játék, vagy ruha vagy akármi meg lehet csak az övé, ha van valami kedvenc, vagy lesz. szerintem...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Megyek alukálni, apa beteg lett, ápolni is kell még... :roll:
viszont most nem annyira rájátszós, mert láza is van... :lol: :wink:
jó éjt mindenkinek

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Megann
én a folsavból egyet szedtem!!!!!!!!szedsz terhesvitamint?
jaj, ha leszáltok Krétán, mondd meg kérlek a szigetnek, hogy Totka szerelmes belé, és visszavágyik!!!!! :lol: :lol: :lol: Jóóó?

asszem, én is mentem aludi, szemet kivenni!

Ja, és 7 kg mínusz!!!!!!!!már majdnem be bírom gombolni a diplomaosztó kösztümöm!!!!!!(mondjuk még egy 5 kg híjja!!)eddig csak a térdemig jött fel!!elképesztő jó érzés! :oops: :D :D

csóközön

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


brr, elképesztő sok helyesírási hibám!!!!bocsii!!!tényleg ki kell a lencséket venni, tök homály...

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


hmm hányszor írom azt hogy elképesztő? :lol: :oops:

tényleg mentem

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Jó reggelt! :D

Hát nincs az a kimondottan strandidő, úgyhogy shoppingolni megyünk barinőmmel :P :P
Azért ez se lesz olyan rossz :wink:

Csikken!
A fülét én is rögtön kiszúrtam, de a puncit én se látom :roll:
Mondjuk nekem moindig csak fütyiket kellett nézni ugye.......
Azért néznék már nunit is :wink:

Róki!
Nálunk ebből nincs gond, hogy Leon beleült Nolcsi kocsijába, etetőszékébe, Noel soha nem tette szóvá, hogy az az övé.
Ruhákat is néha felismeri, hogy ezt már kinőttem, ugye? Akkor Leonnak adjuk, neki még jó.
Inkább a játékaihoz ragaszkodik, ott van ami az övé, de természetesen Leon is játszhat vele.
Meg próbálunk mindig úgy játékot venni, hogy valami hasonlót kapjanak (pl. a thomasból mind a ketten valami másfajta favonatot, vagy lego-t mind a ketten) és akkor lehet cserélni a másikkal. Na mondjuk ebből azért vannak problémák, ha csak az egyik akar cserélni...... :?

Csibb!
Éljen a költözés!!! :D
Én is jobban szeretem a szakembereket, mert nálunk is Gabi hajlamos kijelenteni, hogy majd ő megcsinálja, de se ideje, se igazán ügyessége nincs a szerelésekhez...... :oops:
Mondjuk az utóbbi időben sokat fejlődött azért, de egy teljes lakásfestést nem bíznék rá :lol:

Márti!
Na igen, én turizni soha nem megyek a fiúkkal, úgy lehetetlen lenni bármit is venni :D

Megann!
Ja, én se folsavat, se semmilyen terhesvitamint nem szedtem, nem bíííírom a bogyókat..... :oops:
Aztán 4 kiló felett lett mind a két fiú, tök egészséges :D

Hajni!
Gartula a -7 kilóhoz, az már nagyon szép!!! Csak így tovább :wink:

And!
Jobban vagy már?

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Hajni!

Én is gratulálok a - 7kg-hoz, nagyon ügyes vagy!!
Képzeld, tegnap felírattam a dokival én is a bogyót, minden szó nélkül felírta. Sőt, mondta, hogy nyugi, nem lesz semmi mellékhatása, nagyon jó kis bogyó ez.
Kiváltani még nem váltottam ki, egyelőre a pénztárcám nem engedi.
Viszont azért írattam fel, mert ugye 30 napom van rá, utána már elévül a recept. Így viszont kényszerülve vagyok némi spórolásra... :) :) :)
Szóval, egy hónapon belül, valamikor én is elkezdem!!!

Te folytatod még?? Elkezdesz mégegy adagot?

Kép
kuha
 
 


Életjel! :) :) :)

Ma takarítós szerda van, fiúk nincsenek itthon. Dani az Anyuéknál van, Beni meg focitáborban. Hétfőn kezdte, most már tetszik is neki, bár kicsit nehezen indult. Volt is egy kis lelkiismeretfurdalásom miatta, hogy lehet, hogy korai volt, mert ő szinte a legkisebb, de tegnap már nagyon jó élmények érték és így ma már nagy örömmel ment. Nem szerettem volna feladni már az első nap után, de azt sem akartam, hogy olyan helyen legyen, ahol nem érzi jól magát. Persze kiderült, hogy más gyerek is kicsit megtorpan az elején, de a második-harmadik napra beleszoknak az új helyzetbe!

Kajatéma
Csibb Fannijához hasonlóan, Dani is jól eszik. Imádja a dinnyét, a meggyet, a cseresznyét, a barackot, de minden főtt kaját is. :) Nem baj, hogy meleg van, vagy hideg, csak legyen jó kaja! :)

Bilitéma
Tegnap vettünk bilit Daninak és rögtön bele is kakilt. Többszöt mondta már a napokban kakilás előtt, hogy "kaki", gondoltam, hogy aktuálissá vált a bilikérdés. A szobatisztaságtól még nagyon nagyon messze vagyunk persze. Tudtam, hogy aktuális a kakilás, levettem a pelusát, rohangált egy szál trikóban és mikor láttam, hogy legugol és nyomná, gyorsan odavittem a bilire és sikerült. Legalább rögtön megtanulta a funkcióját! :) És nem is zenél!!!!

És egyre többet dumál Dani is. Tegnap kiabált a játszón Beninek, hogy "Bebi gyere csúszdázni!!!" Ez már egész jó kis mondat! :)
Meg Beni tanít neki mindenféle "hülyeséget". Nálunk használatos a "majd a jövő héten" kifejezés. Főleg Beni és persze az apja mondogatja, ha valamit épp nincs kedve megcsinálni. Ezt Dani is megtanulta és kiabál állandóan, hogy "jovóóóó héten". :) Annyira vicces! :)

Hiszti nálunk is kezd lenni, de még egész jól kezelem, azt hiszem.... Egyelőre..... Ha szomjas és szól, hogy kér vizet, de ha nem kapja meg abban a percben, akkor iszonyú nagy a balhé. Mondjuk ha épp három szatyor lóg még a fülemen is, nyitom ki a kaput és nem tudom előkapni hirtelen. Azt még nem érti meg, hogy majd ha felérünk a lakásba. :?

Az új lakásunk is elég jól áll. Tegnap egész nap autóztam a fürdőszobai csempe miatt (Dunakeszi-Nagykőrösi út, elég durva útvonal, főleg, hogya Hungária krt járhatatlan), de megoldottam a problémát. Már ki van festve, majdnem kész a burkolás, azt holnap fejezik be. Hétvégén meg már rakják a parkettát.

És mire emlékszem.... :oops: :wink: :oops: :wink:

Totka,
Nagy gratula a -7 kilóhoz! Az már jelentős!!! Milyen bogyót szedsz? Már ha publikus? :oops: :oops:

Barbi,
Nagyon szuper a tegnapi turis felhozatal!!! A fiúkkal én sem mennék turizni! :wink:

Márti,
Bendegúz nagyon édes kis csibész! :) Én is el tudom képzelni a jelenetet! :)

Rokica,
Nagyon szuper a babakocsi! :) Nagyon szépek a lányok! :) Zsuzsának nagyon jól áll, ha copfba fogod a haját!
Én is nagyon büszkén tolnám és mutogatnám a gyönyörű gyerekeimet, nem beszélve arról, hogy a funkciója is igen hasznos. :)

Csibb,
Éljen az új lakás! Nálunk Apa pont az ellentétje. Inkább fizet a szakembernek, csak csinálják meg. Ő nem egy ezermester típus. :wink:

Na, most már lőjetek le! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Rokica,
Szerintem simán megszokja Zsuzsa, hogy már Szilvi is használja a tárgyait és idővel természetes lesz. Ez is előnye a kicsi korkülönbségnek. :) Nála talán még a játékokkal sem lesz gond.
Beninél a játékok bajosak, hajlamos elvenni a Danitól olyan játékot, amivel már évek óta nem játszik, meg együtt játszani sem nagyon tudnak még.... Remélhetőleg később ez menni fog!

Annamami,
Éljen a hazaköltözés, az új konyha! Drukk, hogy most már minden így is maradjon! Mazsi nagyon édes a Cicamamával! :)

Kuha, Mea,
A Buy Way-ben is voltatok tegnap? Mert mi ott voltunk Danival, meg az Auchannal szembeni autómosóban. Kár, hogy nem futottunk össze!

Csikken,
Tök jók az UH képek! A fület én is láttam, de puncival nekem sincs még tapasztalatom. :wink:

And,
Jobban vagy? Szerintem is jól csináljátok Eszti altatását. Drukk, hogy megszokja!
Dani tegnap majdnem kimászott az ágyából, remélem, még egy ideig majdnem marad, mert az ő ágyán nincsenek kivehető rácsok. Majd a költözéskor, az új szobájába fog csak másik ágyat kapni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Szép jó napot!

Szia Benianyu!!!! :D
Dani tényleg szép kerek mondatot kiabált!!!Panna dumál szinte mindent, de nem rakja egymás mellé a szavakat, tehát nekünk még egy nyúlfarknyi mondatunk nincs!!!!
Végül And taliján szinte mindenki halotta, hogy mit szedek(azért nem publikáltam, mert nem akartam támadások keresztüzébe kerülni :roll: ):Reductil a neve.Eddig huszonakárhányezer volt, most 8800-ra levitték az árát, nálam nagyon nyerő, nincsennek falási rohamaim.
Kuha
Igen, ma voltam reggel a dokinőnél, szerinte látványosat produkálok, bíztat, és így kaptam újra egy recit-a 10mg-ból-, a 15-t nem ajánlja, mivel a kisebb is klasszul "beindított". :D

délután készülök Pannival a temetőbe(már ha nem lesz eső), régen voltunk már, meg akarom mutatni, hol csicsikálnak a dédipapik.
Holnap meg megyek vásárolni férjnek ajándékot-asszem a lopás miatt aktuell lesz Neki egy szép pénztárca! :)

Barbi
olyan gondban vagyok:Panninak van a tavalyi első komolyabb bőr asso félcipője, alig volt a lábán, ill.téli klassz bársonynacik.
Szerinted(szerintetek) nem szemétség, smucikság egy jó ismerőstől(oszt.társam volt, fél évente összejárunk) pénzt kérni ezekért?????? :oops: :?:
A cipőt 7800-ért vettem-úgy 2000-t gondoltam, a nacikért meg úgy 800ft-t???
azért vagyok gondban, mert már egy csomó szép rucit ajándékoztam, és nem kértem soha semmit, de úgy gondoltam, hogy ezeken majd kap Panna őszi cuccokat.
köszi.

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Totka,
Szerintem, egyáltalán nem szemétség, sőt! Nem is volna korrekt, ha elfogadna mindent ingyen, hiszen nem családtag, még csak nem is közeli barát, azt írod, hogy félévente találkozgattok. Neki is sok pénzbe kerül/ne megvenni ezeket a szép cuccokat. A cipőért simán kérhetsz többet is, ha alig volt Panna lábán.
Lesz még annyi mondatotok, hogy néha már szeretnéd, ha egy kicsit csönd lenne! :) :) :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Sziasztok!

Barbi!

Aztaaaaaaaaaaa ez aztán a jó fogás....
Hogy te milyen ---------áhhhhhh de már úgyis mondtam ezerszer :wink: :wink: :wink:

Totka!

Egyetértek Benianyuval hogy nem szenyóság, csak valahogy olyan kellemetlen lehet az egész...pláne ha már ezelőtt neki is ajándékoztál ingyen...
Legalábbis én igy képzelem :roll: :roll:
Ha te is igy érzed, lehet hogy célravezetőbb lenne eladni a babaszobán ahol konkrét "pénzes" üzletetek köttetnek.
Vagy már odaigérted????

Benianyu!

Nagyon ügyes Dani a bilizéssel...
Sajnos mi egyáltalán leálltunk, pláne hogy ennyire nem vagyok magamnál :roll: :roll: :roll:
Úgy gondoltam hogy augusztusban majd megint rászállok a témára :roll:

Kuha!

Ezek szerint az akupunktúrás kúra után megállt a fogyás???
Illetve a diéta még tart?????
Mikor szándékozod elkezdeni???
Amúgy szerintem ha munkába állsz, tuti hogy magától is indul megint a súlycsökkenés.

Rókica!
Meg is értelek, ilyen szép gyerekekkel csakis dicsekedni lehet :wink:

Pihenés:

Léna tegnap is ma is tök jó nagyokat szunyált.
Én is lefeküdtem a szobájában, és aludtam is 1 órát.
Viszont annyi a nagy különbség hogy Léna- terhesség alatt szó szerint álomkóros voltam, most viszont nem kimondottan álmos, hanem iszonyú fáradt vagyok és ólomból vagyok.
Tartalékolni???
Hát azt jó lenne ha valaki megmondaná hogy hogy csináljam???
Én ugyanis született mormota vagyok :roll: :roll: foggalmam sincs hogy mi lesz ha két gyereket kell majd kiszolgálnom :roll: :roll:
De hát csak lesz valahogy..
Férjnek is mondtam hogy úgy készüljön hogy egy gyerek tuti az övé éjszaka...
Persze ezen felháborodott :? :? hogy dehát akkor ki dolgozik..mire mondtam hogy más is felvállalja ezt...és nekem is itt az egész nap az éjszakai ügyelet mellett :? :?
Maximum majd nem jár éjfélig focikázni egy ideig és időben lefekszik......

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Sziasztok,

írtam jó sokat , és eltűnt:((

Tudom rég írtam, de szinte mindennap olvaslak titeket.Munka mellett nagyon nehéz, pláne úgy, hogy 3 ember helyett csak ketten vagyunk.Szabadságra is menni kelll ugye, nehéz megoldani.

Bazsi és Bence mostanában folyamatosan beteg, Bence már 3 hete, hol torokgyuszi, hol, hányás-hasmenés, amit rajtam kívül mindeki elkapott, ezt a Bazsi hozta haza.Majd mandulagyulladás, amit a Bence kapott el, és most a Bazsi is beteg.Neki tüszös lett a mandulája, péntek óta magas láza volt, ma az második nap, hogy nincs láza.Hétfőn kapott csak antibiotikumot, az ügyelet szombaton egy legyintéssel elintézte, hogy vírus, csillapítsuk a lázat.De szegény a fájdolom miatt a vízen kívűl mást nem kért, és állandóan fogta a torkát.
Hát így vagyunk, nem egyszerű, még jó, hogy apum tud rájuk vigyázni, így én is tudok dolgozni is.Mondjuk még hétfőn és kedden otthon maradtam táppénzen, a láz miatt.

Megann, And, Márti, Prüntyi,Csikken

gratulálok a kis jövevényhez mindenkinek:))

Totka,

nagyon jók ezek a bogyók, esetleg tudnál mondani valamit róluk, mellette mit kel csinálni?Rám is rámférne.

Rókica,

Nálunk is a Bence etetőszékét kapta Bazsi, az ő ágyában alszik, mondjuk nagyobb nálunk a korkülünbség, de szerintem ez nem okoz náluk gondot.Inkább a játékok, na azért van harc.És sajna Bazsi nagyon akaratos.

Benianyu,

mindig megnyukszom mikor téged olvaslak, hogy szinte azonosak a "problémáink" a gyerekekkel kapcsolatban, jó érzés, hogy nem vagyok egyedül.

Evés:

hát Bazsi most minimálisat eszik, semmi gyümölcs, ha eszik is akkor üvegeset sajna, meg banánt, és talán az alma.Egyébként a főzikből minden csúszik neki, csak egyszer gyógyuljunk meg.

Bence meg nem is tudom mitől hízik madárnyi falatkakákat eszik, már nem is tudom őt semmivel rávenni, hogy egyen.Hagyom kiéhezni, nagyobb szüneteket hagyok két étkezés között, és nincs már nasi sem.

Bocsi, ha nem tudok mindenkinek reagálni, hisz hosszú idő telet el, mióta utoljára írtam.De most már próbálok visszarázódni.

Remélem, azért még "vissza fogadtok":)

Üdv.:

Kati
királykat
 
 


megnyukszik=megnyugszik

bocsi
királykat
 
 


Sziasztok!

Benianyu!

Örülök, hogy ilyen jól haladtok az új lakásban!
Dani tényleg nagyon ügyes, főként a dumálás miatt irigykedem már egy kicsit. Nekünk még mindig nem megy :(
Örülök, hogy BEni végül ráérzett a tábor ízére, szerintem is így van, hogy eleinte minden gyerek félénk egy kicsit. Aztán belejön.

Egyébként ma Gergő is egész délelőtt a bilin trónolt, nem is értem, hgoy miért? Szólt ugyanis, hogy pisi-pisi (akkor szokott szólni, mikor mát bepisilt vagy kakilt). Szóval, ráültettem, pelus nélkül. Jól elbohóckodtunk, mondtam neki, hogy fog zenélni a bili, a belepisil. Le sem akart szállni róla, ült rajta vagy egy órát. Majd később dobok képet, ha Robi összerakja este.
Aztán végül csak nem történt semmi, majd láttam, hogy már nagyon kell pisilnie, egy-két csepp ment is a bilibe, de több nem, mert felugrott, és hozta a korábban levetett pelust, és mutatta, hogy tegyem fel, és mondta, hogy pisi-pisi.
Úgyhogy végül adtam rá új pelust, szerintem bele is pisilt rögtön.
Hát kezdetnek így jártunk. Már ez is nagy szó, mert anyunál már volt bilije, ott rá sem akart ülni.

Totka!

Szerintem sem ciki pénzt kérni, pláne, ha még szép állapotban vannak a ruhák, cipők. Azért egy ASso cipő nem olcsó, és ha Panna nemigen használta el, akkor én sem adnám oda csak úgy, azért, hogy ne legyen ciki. És csakúgy, mint Benianyu, lehet, hogy egy picit többet kérnék érte. Dehát Te tudod, meg látod, hogy milyen állapotban van.
Egyébként meg igaza van Megannak, ha nem akarod, hogy ciki legyen, dobd fel a babszobára, vagy a vaterára. Meglátod, pikk-pakk elviszik, és nincs kényelmetlen érzésed az ára miatt.

Megann!

Nem akarom elkiabálni, de ma Gergő is extra hosszút alszik. Leraktam 3/4 2-kor, és még mindig alszik (bár lehet, hogy most fog felébredni, mert após :twisted: :twisted: talált haza, és jó szokásához híven ebben a pillanatbanúgy bebaszta az ajtót, hogy még a fal is beleremegett ... A büdös k..va életbe!!! )

Fogyi: diétát próbálom tartani, nagyjából sikerül, persze nem mindig. Ami inkább szar, hogy továbbra is szerettem volna olyan sok folyadékot inni, mint a kúra alatt, de nem sikerül.
(vazzeeeeee, már ordít is Gergő... hogy az az... most komolyan, szét tudnék b@szni valamit - folyt. rögtön. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

Na, itten vagyok.
Szóval, kúra előtt is nagyon keveset ittam, de alatta valahogy meg tudtam inni a 3-3,5 lityi folyadékot. Most meg örülök, ha megint a másfél - két liter lecsúszik.
Fogyás egyébként megállt, legalábbis, mióta hazajöttünk a nyaralásból. Ott ugye felszedtem egy-másfél kilót, azóta stagnál a helyzet. Talán ma reggelre ment le néhány dekát, de nem sokat.

(egyébként a doktornő mondta, mikor vége lett a kúrának, hogy készüljek fel, másfél-két kiló vissza fog jönni. az a sok méreg, salakanyag, ami kitisztult belőlem a kúra alatt)

Királykat!
Sajnálom, hogy a fiúk ilyen betegek, pont a nyár kellős közepén.
Remlem, mostmár elkerül titeket sok nyavaja!

Egyébként ha már itt tartunk, kérném a véleményedet, meg persze a többiekét is, akik értenek ezekhez a dolgokhoz.
Szeptemberben GErgő ugye kezdi a bölcsit, és gondoltam, hogy júli vége - aug eleje felé elkezdenék adni neki valami vitaminkombinációt, vagy immunerősítőt, vagy valamit. Jó lenne, ha egy kicsit megerősödne a kis szervezete (na nem mintha gyenge lenne), hogy ne robbanjon nekem le rögtön a második héten a bölcsiben. Mert különben hamar lapátra kerülök a munkahelyemen.
Szóval, szerintetek???

Kép
kuha
 
 


Csajok, azt akartam még írni, már egy jó ideje, hogy van egy felesleges meghívóm. Nem érdekelne valakit? Csak gyorsan, mert pár nap múlva lejár.
Komolyan, már ezer éve igényeltem, mostanában kaptam meg. Akinek kellett volna, kapott mástól, most meg nem tudom elpasszolni.
Szóval, ha valaki igényt tart rá...

Kép
kuha
 
 


...természetesen az iwiw-re van meghívóm... :wink: :wink: :wink:

Kép
kuha
 
 


Szia Kuha,

sajnos semmilyen jól bevált recept nincs erre, én a Béres Cseppet, meg a Vitacolant adtam neki, de így is volt-van-lesz beteg, sajna ezen át kell esni, az első év nagyon húzós, én sajna mindkét fiamnál ezt tapasztaltam.
Kaptunk mi is immunerősítőt, amit receptre lehetett kiváltani addig jó volt még szedte utána 1 hétre rá már megint beteg volt, és ezt nem lehet folyamatosan szedni.

Most amit adok nekik az a echinacia szirup, ami tiszta gyógynövény és a felső légúti megbetegedéskre hatásos, nem tudom, hogy ez segít-e.

Mi már annyit járunk a dokinénihez, hogy múltkor meg is dicsért, mert hétvégére lett beteg Bazsi és már a tünetek alapján tudtam, hogy mit adjak neki.Természetesen nem antibiotikum, hanem fenistil csepp, illetve a spiropent( högőtágító), sajna ez a leggyakoribb, hogy rámegy a hörgőkre.

Félre ne értsél, nem akarlak elkeseríteni, lehet, hogy nektek tök simán fog menni minden, hisze nyáron kezditek, mi meg mind kétszer télen kezdtük.Illetve Gergő már két éves lesz, így idősebb, és talán immunisabb lesz, mint akár Bazsi, akár Bence, ők 1 évesen kezdték.

A másik oldal, hogy nagyon sokan lázasan, nagyon rossz állapotban is behozzák a gyermekeket, és hát egy bölcsiben, amikor mindent megfognak, egymásra köhögnek, tüsszentenek, gyorsan terjed minden.Ez kivédhetetlen.

Üdv.:

Kati
királykat
 
 


Kuha!

Épp én is ezen morfondiroztam hogy mit is kellene adni Lénának..
Nekem Barbi Forever Livinges Aloe-Verajára gondoltam....
Ráadásul itt a helyben van valaki aki be tudja szerezni...
Én is féltem Lénát a betegségektől..és őszinte leszek magamat is...és a ketteskét is....
Én szörnyű beteg tudok lenni, és ha még betegen nekem kell majd Lénát ápolni non-stopp...na hát akkor elszakad a cérna az biztos :?

Lányok.

Én tök kivagyok...
Nemsokára megyünk egy kis bulizásra...búcsúztatjuk férj titkárnőjét (augusztusban szül)...és most hogy lehűlt az idő, megpróbálkoztam felvenni egy farmert....
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
A tavasz óta felszedett 2 kiló megtette hatását, semmi nem jön rám :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Én már elő is irányoztam magamnak plusz 20 kg-t a terhességre....
Pedig azt hittem hogy a másodikkal már nem fogok 16 ot hizni...
Nem a fenét nem....lehet hogy még többet :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Azt hiszem ha vége szopinak akkor én is elmegyek már valahova hogy fogyasszanak végre le...vagy én is elkezdek Reduktilt szedni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Sziasztok!

Visszaolvasni nem volt időm, itt a hugom és nagyon jól szórakozunk :)

Aki ma reggel 3/4=kor privit küldött, azt jelentem nem kaptam meg. A levelező rendszerem kiírta, hogy üzim van, de maga az üzenet nem érkezett meg.

ayse
 
 


3/4 7kor[/quote]

ayse
 
 


Királykat!

Igen, sajnos tudom, hogy ez vár rám... Nem is nagyon álmodozom arról, hogy majd megússzuk a betegségeket, csak jó lenne az elejét kibírni legalább. Mondjuk, amíg én is belerázódom a munkába. És nem rögtön az elején (a nemlétező) szabimmal kezdek. Erre az évre ugye időarányosan jár a szabim, tehát van összesen 12 napom.
Erről az echinacia szirup-ról már én is hallottam, lehet, hogy utána nézek...

Megann!
Nekem is megfordult a fejemben az Aloe gél, csak az a bajom, hogy Gergő a színtiszta vízen kívül nem hajlandó semmit sem meginni. Még a lázcsillapító szirupot sem tudtam beletenni a vízébe, mert rögtön érezte, hogy valami van benne, és nem itta meg.
Képzeld, már ugye nem tápszerezünk, kb. egy hónapja, és áttértünk a tejre. Dehát azzal is mit össze nem szenvedtünk!!! Napokig nem volt hajlandó meginni. Megkóstolta, és már adta is vissza.
Most már eljutottunk odáig, hogy reggel megissza, este viszont az istennek sem hajlandó. Kakaó dettó...
Na, szóval az aloe gélt azért lehet, hogy kipróbálom...
Ilyet csak olyantól lehet venni, aki benne van ebben az egész bűvöletben, vagy lehet kapni boltban is valahol???

Na, akkor az ígért mai bilis kép:

Tiszta apja :) :) :)


Kép Kép

Kép
kuha
 
 


Évi!
Nagyon édes Gergő, ahogy komolyan olvas a bilin :lol: :lol: :lol:
Látom, még jó rá a Tündés póló :wink:

Aloe gél én egy teáskanálnyit adtam a fiúknak, de nem kevertem bele semmibe, csak úgy kanálból.
Azt nem tudom, hogy boltban lehet-e kapni.... :roll:
Egyébként létezik egy ún. bronhovaxon kúra is, amit asszem 1 hónapig kell szedetni a gyerekkel, szintén immunerősítésre szolgél. Én is augusztusban végigcsinálom mind a két fiúval, meg elkezdik inni a gél is, hátha így jobban indulunk neki a bölcsi-ovinak..........
Gondold el, hogy nekem egyszerre kezdik, fosok én is nagyon, hogy mi lesz, ha valamelyik mindig beteg......én se vehetek ki szabit az első pár hónapban, miután 4 év után visszamegyek. :?

Királykat!
Sajnálom, hogy megint betegek vagytok, hát nem lehet könnyű így munka melett. :(

Ayse!
Jó hugizást :D

Megann!
Hát, a reduktilt szerintem nem az 1-2 kiló felesleggel küzdőknek adják :wink:
Szerintem neked a doki fel se írná, ha meglátna...... :lol: :P

Hajni!
Szerintem nem szemétség egyátalán pénz kérni a kinőtt rucikért, cipőkért. A fiúk ruháit innen is viszik a csajok, megbeszéltünk egy olyan összeget, ami nagyon kedvező, így én is kapok egy kis pénzt és a vevő is jól jár, mert ennyiért neki is megéri. :D
Pl. a kisebb ruciknál 500 ft/ db volt, a cipőket én is 1500-2000-ért adtam oda.
Persze az újonnan vásárolt, több ezer forintos naciért én se ennyit kérnék :wink:
Meg az én ruháimból Cleo rendszeresen válogat, ott is megbeszéltük az 500/db árat. Mondjuk a múltkor Gabi jól le is basz....t, hogy merek Tőle pénzt kérni..... :roll:

Benianyu!
Nagyon ügyes Dani, hogy rögtön a bilibe ment a nagydolog!
Focitábor biztos jó lesz Beninek, ott azért csak gyerekek között van, talán jobban érzi magát, mint mindig otthon veled, nem?!

Ma a mamutban voltunk vásárolgatni (én nem vettem semmit, mondjuk a tegnapi költés után talán nem is baj..... :P ) és a promod-ban összefutottam Zsuzsával. Anna babával volt, jaj haláli husi ez a kislány. :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Barbi!

Jól látod, a Tündés póló van rajta. Bár azért már elég necces, kezd rá rövid lenni. Erről a bronhovaxon kúráról írnál majd egy kicsit részletesebben is???
Hát azért neked sem lesz majd könnyű, ráadásul nálatok az egyik fiú is simán megfertőzheti a másikat. Csak azért mégiscsak könnyebbség neked, hogy ott van anyud, a nagyid, akik vészhelyzet esetén be tudják vállalni a fiúkat.
Nálunk még ez sincs, anyumék is dolgoznak...

Megann és a reduktil??? Ha-ha!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hajni!
Igen-igen, tök igaza van Barbinak. Már én is vásároltam tőle gyerekrucikat, amik már Leonnak kicsik voltak! Sőőőt, már saját részre is vettem BArbitól ruhát, azokat is imádom!

Tényleg, Barbi, nem szelektálod mostanában a ruháidat???
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha
 
 


Totka!

Ha nem baj, szakmai kérdéssel fordulnék hozzád. :) Szilvi topikjában felmerült a kérdés, hogy szabad-e hogy víz menjen a babák fülébe pl fürdetés közben, merthogy az idősebb generáció (magyarul: nagymamák) azt mondják, nem szabad. Most szabad vagy nem szabad, és ha nem, akkor mi baj származhat belőle? Ezek most már 2-4 hónapos babák.

Előre is köszi! :)

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Szép jó estét!

Rokica
persze hogy mehet víz a fülbe!!!Én Pannit ötnapos korától úgy fürdettem, hogy benne feküdt a kiskádban, mko.-i fülcsije teli vízzel.
Akinek már volt hallójárat gyulladása annak szokták mondani, hogy pl.uszodában ne érje víz a fülét.az otthoni kádban meg csak Ti fürödtök, idegen baci, vírus nem kerül bele, meg ha nem fogékony rá, akkor akár úszhattok is Szilvivel!
szóval nyugodtan mehet víz a fülbe. :)

köszi mindenkinek a rucis-pénzes válaszokat.azért kérdeztem, mert asszem kezdenek hülyének nézni, hogy mekkora hatalmas szívem van, és úgy gondolják(volt már rá nem egy példám), hogy kölcsönkérnek tőlem egy-két Pannicuccot, mondván ha a gyerek kinővi visszaadják. :roll: -utánna meg úgy járok vele, mint a bébihordozóval-

Ma Andot beprotezsáltam az annyira ISTENített volt főnökömhöz!
Andi is szimpinek találta, hál Istennek nem komoly a csomó a nyakán.

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Szép jó estét!

Rokica
persze hogy mehet víz a fülbe!!!Én Pannit ötnapos korától úgy fürdettem, hogy benne feküdt a kiskádban, mko.-i fülcsije teli vízzel.
Akinek már volt hallójárat gyulladása annak szokták mondani, hogy pl.uszodában ne érje víz a fülét.az otthoni kádban meg csak Ti fürödtök, idegen baci, vírus nem kerül bele, meg ha nem fogékony rá, akkor akár úszhattok is Szilvivel!
szóval nyugodtan mehet víz a fülbe. :)

köszi mindenkinek a rucis-pénzes válaszokat.azért kérdeztem, mert asszem kezdenek hülyének nézni, hogy mekkora hatalmas szívem van, és úgy gondolják(volt már rá nem egy példám), hogy kölcsönkérnek tőlem egy-két Pannicuccot, mondván ha a gyerek kinővi visszaadják. :roll: -utánna meg úgy járok vele, mint a bébihordozóval-

Ma Andot beprotezsáltam az annyira ISTENített volt főnökömhöz!
Andi is szimpinek találta, hál Istennek nem komoly a csomó a nyakán.

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


nemtom miért kétszer ment el... :roll:

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Kuha.
Bilin olvasó Gergő :lol: :lol: :lol:
Nálunk a család közeli-távoli tagjai között senki nincs aki olvasna a wc-n!!!
na de majd jövő héten a szlovák vendégeink!!bevonulnak a HVG-vel és vagy fél óra....... :roll: :lol: :lol: (engem piszkosul idegesít, ha valaki olvas a wc-n!)
de kinek a pap, kinek a papné :lol:

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Rókica, a tárgyak közös használata nálunk nem merült még fel problémaként. A kiságy új, a járókát már rég elfelejtette Julcsi, etetőszék meg úgyis kell majd még egy, ha ilyen törpe marad a lány.
A játékoknál néha gond van, mert Julcsi elveszi Annától, mondja is, hogy Julcsié, de ha kérem (na nem elsőre, persze), ad neki másikat, vagy visszaadja, amit elvett. Ő amúgyis nagyon jószivű, és a kedvenc alvókutyusát is rendszeresen Annának adja, ha sir, vagy csak úgy.
Persze biztos jó sok vita lesz még a tárgyakon, de még nem nagyon érzem ennek az előszelét.

Hajni, mi lenne, ha szólnál a lánynak, hogy el akarod adni a babaszobán a ruhákat, de ha akarja, előbb megmutatod neki?

Igenigenigen, végre ma vásárolhattam egy kicsit (na jó, másfél órát, és Annával együtt, de nekem már ez is nagy felüdülés volt)! És még Barbival is összefutottam.

Ma vettem pár biozöldséget Annának, pároltam és fagyasztottam. kezdődik a hozzátáplálás-korszak, amit annyira nem szeretek a sok pepecselés miatt. De Annának is a legjobbat akarom adni, mint annak idején Julcsinak, úgyhogy elkezdtem turmixolgatni. Sajnos arra biztos nem lesz időm, hogy mindennap frissen beszerezzem és megfőzzem a semmi kis mennyiséget, amit először meg fog enni. Ha Julcsi megenné a zöldségeket, főznék én mindennap ilyet, de sajnos ő rá sem néz mostanában, ma a lecsóból csak a tojást ette meg :(

KépKép

KépKép
majola
 
 


jóestét!

Hajni!!!!
köszikösziokösziköszi :D
ez a csomó a nyakamon tényleg nem akar múlni, Hajni segített fülészhez mennem szegeden, mert ma ott voltam. mire haza értem volna már a hült helyük sem lett volna az itteni kórházban. szóval a Hajni egy csomó telcsi egységét rám áldozta, és a végén a volt főnöke vizsgált meg, aki egy nagyon-nagyon szimpatikus főorvos. jó alaposan megvizsgált, kicsit csóválta a fejét, és ellátott mindenféle utasításokkal, meg jótanáccsal, meg a névjegyével, hogy mindenképpen referáljak, hogy mi a helyzet. nagyon kedves volt. mindenzt egy magánrendelőben nulla pénzért :oops:
érnek még kellemes meglepetések :)
ja, persze nagyon furcsállta, hogy milyen atípusos helyen van ekkora nyirokcsomó, én már ugye ezen meg sem lepődök.
viszont estére ez a fránya köhögés romlott, abszolút nem jön semmi, csak kínoz, ez azért kezd aggasztani, de majd csak túléljük ezt is... szerencsére mindenki más rendben, kopp-kopp-kopp (bal kézzel alulról ;) )

most mennem kell dunsztolni ezt a vacakot, jóéjt!

Évi! imádnivaló a kis trónolód :)

ja és Hajni! HOGY FOGOM ÉN EZT MEGHÁLÁLNI??????!!! :lol: o9lyan fini kolbival biztos nem, mint amit tőled kaptunk :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
and
 
 


Hellyel-közzel átfutottam a termést...

And!
Jobbulást Neked!

Kuha!
Ügyes Gergő! :)

Barbi!
Nagyon jó cuccok, de ezt, hogy is mondjam, el is várjuk Tőled! :wink:
Tök jó, hogy kiírtad az árat is, szerintem ez mindenkit érdekel.

Hajni!

A wc-n olvasók védelmében:
talán azért olvasnak ott, mert várni kell az eredményre, és akkor már izgalmasabb az olvasás... :roll:

És ellenében:
az orvos, aki az érintett testtájamat kezelte (és beszédes neve van - Túri :shock: :lol: ), azt mondta, hogy akkor kell elmenni, amikor érzi az ember, hogy jön és azonnal fel kell állni, mert ez a fajta üléshelyzet nagyon rosszat tesz, túl nagy nyomás helyezkedik a végbélre.

ayse
 
 


Szép jó reggelt!

KEDVES AYSE, MSKE!

NAGYON SOK SZÉP, BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKTEK!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


EMESÉK:

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors üdvözlésre futja, ne haragudjatok, de máris indulok Gergővel Pestre, ki tudja, mikor jövök haza (ill. tudom, majd csak német óra után)

Szóval:

Kedves Emesék!
Névnapotok alkalmából minden jót kívánok!!!

Kép
kuha
 
 


Mse, Ayse
Én is sok boldogságot kívánok nektek névnapotok alkalmából!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Totka,
Te miért keltél fel ma 4:20-kor? :oops: :oops: :oops: :wink:

Kuha,
Gergő nagyon édes, ahogy trónol! :)

And,
Éljenek a meglepetések, meg hogy nincs nagyobb baj! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Emeséknek nagyon boldog névnapot kívánunk mi is!!!

Mi jól vagyunk, de mivel már 2 hete alig alszom, ezért elég fáradt vagyok+ez az idő és Lívis em alszik mostanában jól napközben....

Éjjel igen, de én meg csak éjfékor fekszem le, mert nem tudok hamarabb, nem emgy az alvás nekem sem most....

Kuha!

Én vagy Lenkei italporját ajánlom vagy Ökonet tudod amit mondtam, megnézted???

Na megyek, hátha végre elalszik Lívi és én is tudnék.... :?

Mea
mea
 
 


Azt hiszem. én is benyeltem valami vírust. :( Pedig nem szoktam. :( Tegnap este eszméletlenül fájt a torkom, reggel meg alig értem a wc-re, hánytam, de utána valamivel jobban lettem. Csak a fejem fáj egész nap.
Ehhez képest, reggel 8 óta most csak értünk haza, egész nap ügyeket intéztünk a lakással és a hitellel kapcsolatban.
Dani elaludt a kocsiban, de át tudtam tenni a babakocsiba, úgy hogy nem ébredt fel és még most is alszik.
Most megyek befejezem az ebédet, mert biztos éhes lesz, ha felébred. Én persze rá sem tudok nézni a kajára. :? :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Sziasztok!
Benianyu
Jaj, jobbulást Neked!!Én ritkány hányok, de annyira útálom(gondolom, Te se szeretsz :twisted: )
A babanet órája zavaros, 5.20-kor írtam.! :lol: Ált.felkelek én is férjjel(fél ötkor), -Ő ötkor indul a vonathoz dógiba-pisilni, inni, meg puszit adni Neki, meg betakarom Pannit.most meg nem bírtam visszaaludni, így úgy gondoltam, felköszöntöm Emeséket! :P

ma egész de.t az enyém volt, Panni tesómmal volt!!Csaviztam, vásároltam apának szép pénztárcát, ébresztőórát, Panninak zoknikat, tüllös hajcsattokat, magamnak meg egy blúzikát! :D :D
három után meg ha hazajön férj, Panna felkel, megyünk dm-be, tescóba-ehhez ugye már kell az autó.... -:?

And
ne csináld már...!!!Te hányszor segítettél rajtam????ez volt a min., és így is még visszahívattam magam Veled..... :oops: A kolbi bio, Esztitesónak sincs benne semmi tartósítószer, csak a búzán-kukoricán nevelkedett pocahusi..... , ill.finom fűszerek:P Kedves egészségetekre!
Kíváncsi vagyok, mit intézel ma, remélek OK lesz a labor, és a nyaki uh is!!!!!!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Sziasztok!
Benianyu
Jaj, jobbulást Neked!!Én ritkány hányok, de annyira útálom(gondolom, Te se szeretsz :twisted: )
A babanet órája zavaros, 5.20-kor írtam.! :lol: Ált.felkelek én is férjjel(fél ötkor), -Ő ötkor indul a vonathoz dógiba-pisilni, inni, meg puszit adni Neki, meg betakarom Pannit.most meg nem bírtam visszaaludni, így úgy gondoltam, felköszöntöm Emeséket! :P

ma egész de.t az enyém volt, Panni tesómmal volt!!Csaviztam, vásároltam apának szép pénztárcát, ébresztőórát, Panninak zoknikat, tüllös hajcsattokat, magamnak meg egy blúzikát! :D :D
három után meg ha hazajön férj, Panna felkel, megyünk dm-be, tescóba-ehhez ugye már kell az autó.... -:?

And
ne csináld már...!!!Te hányszor segítettél rajtam????ez volt a min., és így is még visszahívattam magam Veled..... :oops: A kolbi bio, Esztitesónak sincs benne semmi tartósítószer, csak a búzán-kukoricán nevelkedett pocahusi..... , ill.finom fűszerek:P Kedves egészségetekre!
Kíváncsi vagyok, mit intézel ma, remélek OK lesz a labor, és a nyaki uh is!!!!!!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


na, már megint guruskodom ezzel a géppel..... :oops: :oops: :evil:

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?