Sziasztok!
Benianyu!
Örülök, hogy ilyen jól haladtok az új lakásban!
Dani tényleg nagyon ügyes, főként a dumálás miatt irigykedem már egy kicsit. Nekünk még mindig nem megy
Örülök, hogy BEni végül ráérzett a tábor ízére, szerintem is így van, hogy eleinte minden gyerek félénk egy kicsit. Aztán belejön.
Egyébként ma Gergő is egész délelőtt a bilin trónolt, nem is értem, hgoy miért? Szólt ugyanis, hogy pisi-pisi (akkor szokott szólni, mikor mát bepisilt vagy kakilt). Szóval, ráültettem, pelus nélkül. Jól elbohóckodtunk, mondtam neki, hogy fog zenélni a bili, a belepisil. Le sem akart szállni róla, ült rajta vagy egy órát. Majd később dobok képet, ha Robi összerakja este.
Aztán végül csak nem történt semmi, majd láttam, hogy már nagyon kell pisilnie, egy-két csepp ment is a bilibe, de több nem, mert felugrott, és hozta a korábban levetett pelust, és mutatta, hogy tegyem fel, és mondta, hogy pisi-pisi.
Úgyhogy végül adtam rá új pelust, szerintem bele is pisilt rögtön.
Hát kezdetnek így jártunk. Már ez is nagy szó, mert anyunál már volt bilije, ott rá sem akart ülni.
Totka!
Szerintem sem ciki pénzt kérni, pláne, ha még szép állapotban vannak a ruhák, cipők. Azért egy ASso cipő nem olcsó, és ha Panna nemigen használta el, akkor én sem adnám oda csak úgy, azért, hogy ne legyen ciki. És csakúgy, mint Benianyu, lehet, hogy egy picit többet kérnék érte. Dehát Te tudod, meg látod, hogy milyen állapotban van.
Egyébként meg igaza van Megannak, ha nem akarod, hogy ciki legyen, dobd fel a babszobára, vagy a vaterára. Meglátod, pikk-pakk elviszik, és nincs kényelmetlen érzésed az ára miatt.
Megann!
Nem akarom elkiabálni, de ma Gergő is extra hosszút alszik. Leraktam 3/4 2-kor, és még mindig alszik (bár lehet, hogy most fog felébredni, mert após
talált haza, és jó szokásához híven ebben a pillanatbanúgy bebaszta az ajtót, hogy még a fal is beleremegett ... A büdös k..va életbe!!! )
Fogyi: diétát próbálom tartani, nagyjából sikerül, persze nem mindig. Ami inkább szar, hogy továbbra is szerettem volna olyan sok folyadékot inni, mint a kúra alatt, de nem sikerül.
(vazzeeeeee, már ordít is Gergő... hogy az az... most komolyan, szét tudnék b@szni valamit - folyt. rögtön.
)
Na, itten vagyok.
Szóval, kúra előtt is nagyon keveset ittam, de alatta valahogy meg tudtam inni a 3-3,5 lityi folyadékot. Most meg örülök, ha megint a másfél - két liter lecsúszik.
Fogyás egyébként megállt, legalábbis, mióta hazajöttünk a nyaralásból. Ott ugye felszedtem egy-másfél kilót, azóta stagnál a helyzet. Talán ma reggelre ment le néhány dekát, de nem sokat.
(egyébként a doktornő mondta, mikor vége lett a kúrának, hogy készüljek fel, másfél-két kiló vissza fog jönni. az a sok méreg, salakanyag, ami kitisztult belőlem a kúra alatt)
Királykat!
Sajnálom, hogy a fiúk ilyen betegek, pont a nyár kellős közepén.
Remlem, mostmár elkerül titeket sok nyavaja!
Egyébként ha már itt tartunk, kérném a véleményedet, meg persze a többiekét is, akik értenek ezekhez a dolgokhoz.
Szeptemberben GErgő ugye kezdi a bölcsit, és gondoltam, hogy júli vége - aug eleje felé elkezdenék adni neki valami vitaminkombinációt, vagy immunerősítőt, vagy valamit. Jó lenne, ha egy kicsit megerősödne a kis szervezete (na nem mintha gyenge lenne), hogy ne robbanjon nekem le rögtön a második héten a bölcsiben. Mert különben hamar lapátra kerülök a munkahelyemen.
Szóval, szerintetek???