Lányok, annyit irtatok, hogy alig birom követni.
Regina!
3 hét egy bokatörésre??? A gipsz az kb 6 hét, nem? Jó fejek.
Igazad van, egy vállakozó annyi tb-t fizet, hogy néha nem árt kicsit vissza is kapni belőle. Az én uram is utoljára kib 16 éve volt táppénzen, mikor leesett az emeletről és eltört 3 bordája.De májustól decemberig tartott ,mire megkaptuk a táppénzt.
Viszont rendes a dokitok, hogy próbál ügyeskedni.
Hajduszoboszló? Nekem is régi vágyam, csak visszatart a várható tömeg mindig. Jó hogy mégis el tudtok menni együtt.
Igen, iszom, rengeteget, kb napi 4 liter is lecsuszik, meg ki is pisilem, de tej az nem sok lesz belőle.
Sheila!
Még mindig nem tudom beilleszteni az aláirásomba(talán sose szülök meg?
), pedig babafalvásat csináltam. Már megvan rajta minden, el is küldték a kódot, de nem tudom berakni. Milyen ctrl gombot vagy mi az anyám kinjákat kell megnyomni, le tudnád irni esetleg?
Zsókababa nem hizik
Kicsit elült a mizéria ezügyben, most a toronyépitéssel vagyunk leginkább elfoglalva. Már több mint 3 hete nem épitkeztünk, és mivel ujból le tudok ülni (és főleg felállni!) a földre, elővettük a kockákat. Sokat ügyesedett, olyan óvatosan rakosgatja nehogy ledőljön mielőtt jó magas nem lesz. Mikor mégis eldől, nagy jajgatások közepette sajnálkozik a betyár
És kezdjük előlről. Elkezdtem mondogatni hogy milyen szinü kockát rakunk éppen, lassan letesztelem, vajon megismeri-e mondjuk a pirosat.
Köszönjük a névnapi üdvözlést, majd megmutatom Pörinek a macskát
Kedves Druszám!
Nincs a Kolpingban "lékondi"
? Nem is gondoltam, hogy egy ilyen hiper-szuper szállodában (ami ráadásul nem is olcsó) ne lenne.
Zalakaroson, a Hotel Karos-Spa-ban van, és ott is minden a gyerekek körül forog. Próbáljátok ki egyszer.
Máté ismeri a további terveinket, illetve régebben szinte lemondó sóhajjal annyit kérdezett: és hányat akartok még?
A kisöccse elvarázsolja, nem tud ugy feljönni, hogy ne puszilja meg, ha pedig Luka ránéz, akkor már most elolvad. Pörit is imádja.
Timi!
Szerintem is nyugodtan bánhatnál ugy a kicsivel, mint a nagyobbakkal, még Ritus előtt is. Kénytelen hozzászokni szegény, ha már egyszer nincs returjegye Marcellnek
Régebben én is sokat filóztam, hogy is legyen ezután. Nálunk sokkal kisebb a korkülönbség, 19 hónap, ez mondjuk teljesen más. De mostmár leülepedett bennem a kezdeti megilletődöttség, és lassan bevonjuk Lukát a napi teendőkbe, tegnap is együtt hallgatták a Cica-meg a Kutyatárt. Pár napja reggel is együtt ébredeznek, persze rögtön éhes a pici, a nagyocska meg az ágyban hancurozik még, mi ott szopunk, Pöri meg Luka lábát simogatja vagy játszik a kezével. Nálunk a baba továbbra is a csodálat tárgya
Fanny!
Lehet hogy tényleg ilyesmit gondolt szegény Pörikém. Bár továbbra is fotózom egyedül is, sőt inkább mindkettőt külön, mert a kettőt együtt azért nehezebb jól elcsipni, + ki tudja mi történik mig én nem figyelek oda
Meg a nagy családi fotó is várat még magára, nem tud a gép egyedül fényképezni
De akarok csinálni mindenképp, mert a ki akarok nagyittatni egy teljes családi fotót. Van hármunkról, van négyünkről, és most ötünkről is szeretnék. A gyerekek babaképei is ott diszlenek sorban, van 1 hosszu de keskeny falunk, épp ilyen fényképeknek jó, az a kár, hogy nem tudjuk megtölteni a teljes hpsszuságát, pedig az lenne az igazi
Oda sajnos már legfeljebb csak 1 képet tehetünk (hacsak nem szülök négyesikreket)
Megigérem, hogy igyekszem sürübben feltenni képeket.
A legényke alakul, lassan visszaszedi a születési sulyát. Ám most épp csak 20-at szopott
Hát ez van. Egyre figyelmesebben néz, a szemét a szemembe mélyeszti ha felveszem, és vizsgálgatja az arcomat, de már nem csodálkozik, hanem olyan szépen néz, lehet hogy már megismer. És már Pörivel is váltottak több tekintetet. Tegnap Pöri ölébe tettem a bébit, el volt ragadtatva a gyönyörtől, olyan féltve ölelte majdnem mint a Zsókababát. Luka meg puszit adott Neki, mivel két cici között volt épp, csak tányért cseréltünk
és azt hitte Pöri lesz a következő fogás
Mandulácska!
nagyon örülök hogy meggyógyult a kis Meséd, és Neki is boldog névnapot kivánok! Már üldögél az a pici lányka! Ugy szalad az idő. Nem gondolod, hogy tényleg kéne Neki 1 kistesó?
A befőzőknek jó befőzést (én nem szoktam lehéjazni a sárgabarackot), én az idén kihagyom. Meggyem van a mélyhütőben, rengeteget magoztam boldogult terheskoromban. Kezdem visszanyerni uralmamat a háztartásom felett, tegnap végre vasaltam én, már 1 hete mosogatok (főzés az még nem volt), ugyhogy haladok az önállóság felé. Azért nem akarom kihasználni az anyukámat (na nem kell nagyon félteni, ugy látom mostmár szivesen lemond a kiszolgálásomról).
Mindenkinek irtam?