Jó reggelt!
Móni
bocsi, remélem még benézel
tegnap délelőtt nem volt net, délután meg nem sokat ültem itt, bocsi még egyszer
Telefonszámát nem tudom, itt Pásztón ezzel nem foglalkoztak, hanem behívták a dokikat szüléshez automatikusan
Ha gond volt akkor a kórházba bementtem (ez csak Krisztikénél volt) v. 2 nap ő volt a rendelőben, + magán valamikor felkerestem.
De ha ő van Starjánban a rendelőbe, akkor menj nyugodtan, hozzá, nagyon jó orvos, és egyáltalán nem durva!
Na megnéztem, hogy az iwiwen van e telcsi szám, de nincs mobilszám megadva
Szuzy
igen 2 sikertelen terhességem volt, az első, és sorban a 3. Az első volt a koraszülés, a másik az kisidősen ért még véget, 8 hetesen nem láttak szívműködést, 9 hetesen bevéreztem
kórház. Berze a végsőkig kivárt(már mindenki kikapart volna rögtön)mert szopi után 35-40 naposciklusaim voltak, és ha mensi előtt estem volna teherbe, még belefért az időbe, a petezsák pedig folyamatosan nőtt, az utolsó uh.-ig, ott már beindult a vetélés, és 11. héten műszeres befejezés volt
Frizura, igen új, az enyém is
Adrika nem szeret fésüködni, gyönyörű göndör haját utálja rendben tartni+ iszonyatosan izzadós, és így nyáron ez kényelmesebb, na meg felcsatolni oldalt, ő is feltudná
Nekem meg muszály volt vágatni, mert nagyon elkezdett hullani, olyan érdekes, mert Adri után is hullott, akkor jó hosszú hajam volt, és nyár elején vágáttam le, akkor megállt, ugye az 3 hónap, most szülés előtt vágattam, hogy ne hulljon, most a 3. hónap után kezdte el
Ha nem áll meg, rövid haj lesz a vége
Nekem újra lett melírozva, meggypirossal, de jó mert a szőke nem lett világos, és így az eredeti barna, a piros, és a sötétszőke jól mutat
ppetike
SOTe 1. nekem is ismerős klinika
szülőszobailag szuper, hát osztály, mondjuk én a nőgyógyászati részben feküdten, az nagyon le van épülve
Nagyfiadat is ott szülted már?
Kitartás a dolgoztatáshoz
engem a legkisebben 16 hétig aktívan macerált, utána elkezdett mozogni ez a rész abbamaradt, jött a bökdösés
Timi
hogy tetszett a fiúknak a zene? A párom tegnap karaokét töltött le, nagyon sok külföldi, és magyar zene is van rajta, olyan jót szórakoztunk vele. Gyereket eddig csak a kacsatáncot találtuk rajta, de nem is néztük végig annyi zene van
Ildiékkel tegnmep beszéltem, a gyerekek már jól vannak. Danin már anyuéknál jött ki a betegség, de 1 nap alig-evés után helyrejött
Már Lilkónak is szép a torka is.
Zita
Veled mi ujság? Hogy telik a vakáció? Kicsid, elkezdte úgy igazán a pakolós korszakot? Mivel nekem a 2 nagyon az volt, gondolom most sem lesz ez máshogy, úgyhogy azt annyira nem is várom
Na, mindenkinek szép napot!
Gabi