Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nos én a Gordosról nem hallottam, így nem tudom milyen. Horváth dokit viszont mindenki dicséri. A barátnőm is nála szült, és dicshimnuszt zengett róla.
Móni! Azt válaszd aki neked a legszimpatikusabb, akiben a legjobban meg tudsz bízni. Ha választasz ne azt nézd, hogy kihez tudsz könnyebben eljárni!

Gabi! Szépen gyarapszik a kishölgy!

Kép
szuzy
 
 


Elfelejtettem megköszönni azokat a recepteket Ildinek, melyeket kifejezetten az én kérésemre tett fel. Köszönöm Ildi! :D
Bemásoltam a süti-dokumentumomba őket. :wink:

Képek:
Kép Két tó van. Mi ennél horgásztunk, mert a másiknál tömeg volt. :wink:
Kép
Kép

Kép

Kép
thimó
 
 


Timi
Nagyon jók a képek! Szép ez a hely! Jövő héttől Lili is itthon lesz, ugyhogy sztem én is ritkábban fogok jönni.
A kis csibészke épp az előbb telefonált anyósommal, h nála szeretne aludni. Mami délutános, igy nem is kell olyan korán kelnie, mintha itthonról menne apával. Reggel óta nem láttam, hiányozni fog :lol:

Ma takaritottam és mostam egy adagot (ennyit birt a száritóm :roll: ) Mivel az elmult napok rohanással teltek szörnyen nézett ki a lakás :oops: Kberényben valóban nem volt sok árnyék, először jöttünk-mentünk, majd leültünk a domboldalon és a gyerköcök fölé esernyőt nyitottunk. Egyébként nagyon csodálkoztam, mert máskor ha egész nap a napon ültem estére elkapott a lüktetős fejfájás, de most szerencsére elkerült!!! Lehet, h az aloe verának köszönhetem?! Ráadásul a strandon uuuuugy leégtem, olyan vagyok, mint a főtt rák :?

Kép
Kép
mókuska
 
 

 
 

Sziasztok!

Alig ültem le, felébredtek a lányok... :D lehet, hogy nem leszek hosszú.


Nagyon tetszenek a képek, olyan jó nézegetni őket!!! :D Timi, gyönyörű ez a hely! (Köszi a horgászos infót!!! :wink: )

Ildi!
Szuper programjaitok voltak! :D Ezek az aquaparkok tényleg húzósak - mhelyi szponzorálás: :D - de sztem hatalmas élmény a családnak. :wink:

Gabi!
Vihar-net: :x
Oltás: :(
Viszont a bébi igen szépen gyarapodik!!! :D

Szuzy!
Ez az előadás tényleg jó lett volna, megértem, hogy örültél volna a segítségnek. Ez ilyen egyszeri szervezés volt, vagy egy előadássorozat része?
Nálunk sztem csak azért maradtak el alurkók a kocsiban, mert gyakran utaztunk és megszokták. Tudom, hogy biztonságos, de nem vmi kényelmes az utazás a kicsiknek szinte mozdulatlanra szíjazva egy ülésben. :?

Erről jut eszembe: tegnap este csalinkáztunk a kocsival itt a kieső falvak között és egy dimbes-dombos, tök ócska, keskeny mellékúton (épp dombra hajtottunk fel) hirtelen a semmiből felbukkant egy kocsi. A férjem alig bírta félrerántani a kormányt, mert a hely csak egy járműnek volt elegendő. Az az őrült le sem fékezett, ment tovább iszonyatos sebességgel. Később láttuk megállva az út szélén: korunkbeli szülők 4-5 kicsi gyerekkel bezsúfolódva . A kocsijuk nem épp mai gyártmány, gyerekülés egy szál se, de még öv sem. Ha véletlen ütköztünk volna, az ő hibájukból, akkorát borulnak, mint egy ház, tuti tragédia lett volna a vége abban a családban (mi valószínűleg egy karcolás nélkül megúsztuk volna). Csak azt akarom kihozni, hogy hogy lehetnek ilyen ostobák, felelőtlenek némelyek????? A férjemmel úgy el voltunk hűlve.

Móni!
Én nem ismerem a dokikat felétek, de csatlakozom az előttem szólóhoz: érdemes a helybélit részesíteni előnyben. :wink:

Timi!
Ezt a ráérzést:épp tegnap jött egyeztetni a kőműves. :wink: Remélem, hamarosan jöhetek a képekkel. :wink:
Ribizli: hétvégén mi is hoztunk 10 kilót, és nálunk is bejött a szemezgetés - legalábbis a sütirevalót megoldották a lurkók. :wink: (A többit éjszakai műszakban intéztem.)

No, egész jól elvoltak a gyerkők, viszont nem húzom tovább, megyek reggeliztetni. :D
Szép napot mindenkinek! :D Nálunk olyan kellemes az idő és csupa tiszta oxigén a levegő, úúúúgy szeretem! :D
zichy
 
 


Sziasztok!
Tegnap nem lehetett birni Szilárddal, sokat nyűgösködött, sírt, hisztizett..... Szegény gyerkőcnek beindultak újból a fogai. Így sajnos az éjszakánk sem telt nyugodtan, pedig este adtam neki Nurofent is. Hajnali négykor ébresztőt fújt, ordított torka szakadtából, persze aludt közben. Alig birtam fölébreszteni, és megvigasztalni. Gyorsan dentinox és mivel a sírás nem csillapodott újból Nurofen. Én még csak 2,5ml-t adok neki, a használati utasítás szerint egy éves kor fölött 5 ml az adag. Szerintetek adjak neki annyit?

Móni! Tényleg csábítóan nyugalmas és szép ez a tó és környéke. Hol van ez pontosan?

Zita! Csak egyszeri előadás volt, mindig más témában van előadás, így sajnos nem igazán tudtam figyelni az elhangzottakra. Bár amit hallottam, abból megállapítottam, hogy ezt bizony a férjeknek is hallani kellene....
Egyébként félúton kivettem Szilárdot az autós ülésből, de úgy sem volt el jobban. De nem szeretem így kézben a gyerkőcöt, mert bizony nagyon balesetveszélyes. S ő ott is jött,ment nem üldögélt szépen az ölemben.....

Ildi! Nálunk sem ártana egy kis takarítás. Igaz az emeleten nagyjából kitakarítottam egy pár napja, de a földszinten gyakrabban kell, mert ugye a konyhán és környékén mindig van mit csinálni, s a folyosóra is jobban behordódik a piszok. Ott sajnos cipővel is bejárunk. Már az ebédet megcsináltam: sült csirke comb és mell, sült krumpli és ubi sali lesz. S ha a férjem hazajön a bevásárlásból hozzá akarok kezdeni sütni: papgájtortát. No és ha ezek mellett marad időm , csak akkor lesz takarítás...

Szép napot mindenkinek!

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Tetszik ez a friss idő, csak ne fujna ilyen nagy szél :?
Tegnap Lilike anyósoméknál aludt, ő vitte el az oviból is. Ma 6 körül megriadtam, és szörnyülködve hallgattam mekkora szél fuj!!! Apa hajnalban ment dolgozni, apósom a telken, teljesen kétségbe voltam esve, h fog az én drágaságom menni a tegnapi kánikula ruhában+ papucsban. 1/4 9 körül riadtunk meg rendesen, hivtam is anyósomat, h mi ujság, akkorra a szél már csendesedett, de nem volt hőség. Igy gyorsan összekaptuk magunkat és áttrappoltunk a mai naphoz illő ruhákkal, cipővel :lol: Lehet, h ma is ott alszik, mert apa holnap is hajnalban megy :(

Zita
Az ilyen embereken én is nagyon ki tudok akadni :twisted: Ha magára nem is vigyáz legalább a saját gyerekeit óvná!!! Persze ha baj van, akkor mindenki hibás, csak ő nem :evil:

Ma kicsit lazább napom lesz, tegnapról maradt leves, ahhoz feldobok egy babfőzeléket, aztán lehet, h kihasználom a kellemesebb időt és vasalok egy kicsit....

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!
Gyors leszek, mert Szilárd itt poroszkál, s már egyszer a gépet is kinyomta....
Timi! Megcsináltam a papgájtortát. Másfél adagot, nagy gáztepsibe sütöttem, 180 fokon, 30 percig , isteni finom volt....
Ma én sem tervezek nagy főzést. Csak lecsót csinálok, még van egy kis sült csirke, sőt még töltött káposzta is. Takarítani kellene kicsit. Tegnap sikerült egy-két dolgot megcsinálnom. Mára fürdők, wc-k következnek. Na ezt utálom csinálni....

sziasztok

Kép
szuzy
 
 


Sehol senki??

Azt hittem ebben a szeles időben mindenki a gép előtt dekkol.
Hát igen, beköszöntött a szünidő, gondolom gyerkőcök nem hagynak unatkozni titeket. Megyek is, magamban nem esik jól beszélgatni....
Jó éjt mindenkinek!

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Csak gyors életjel... Este elment a netünk azért nem jöttem. Lilike beteg, tegnap belázasodott az oviban (már nagyon bánom, h még erre a két hétre elvittem oviba :roll: ), 4-ig volt orvos igy egyből oda mentünk, megint csunya a torka is, ugyhogy kaptunk gyógyszert. Szegény annyira nyügi volt a láz miatt, sztem teljesen legyengitette a végtagjait mert mindig azt mondta, h anya, mindenem fáj... Este hütőfürdő után 39 volt, kup+hideg borogatás a csuklókra, majd 2 óra mulva Nurofen, hajnalban Nurofen és szinte semmit nem ment le, csak szinten tartotta :cry: Viszont a kedve már a régi, ezt jó jelnek veszem. Éjszaka többször is felvoltunk, mert szomjas volt :wink: Holnap mennénk anyáékhoz, +a dokihoz is vissza kell vinnem, remélem már sokkal jobban lesz!

Majd még jövök :wink:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!

Ildi!
Jaj szegény Lilike! :( Képzeld Dávid tegnapelőtt volt ilyen lázas. Reggelről még csak hőemelkedés, de este már neki is 39,2. :? Ő is hűtőfürdőt kapott, amiben vacogott, pedig nem volt hideg a víz.
Ő is csak aludni akart egész nap, csak szenvedett. :cry: Nem is tudtam semmit sem csinálni, mert annyira nyűgös volt, hogy állandóan igényelte a babusgatást. :wink:
Én is elvittem a dokihoz, aki szerint vastagon hólyagos a torka. :twisted: Ő azt mondta, hogy most ilyen fertőzés van (járvány), vírus okozza-pár nap alatt elmúlik. :wink: Torokfertőtlenítőt javasolt, amit Dávid nem igazán díjazz. Valamint azt is mondta, hogy naponta 3X adjam neki a Nurofent, akkor is, ha nem lázas 2-3 napig. Gyulladáscsökkentő,fájdalomcsillapító és egy kicsit javít a kedélyállapoton is. :wink:
Na mindenesetre úgy tűnik igaza volt a dokinak, mert már sem tegnap, sem ma nem tért vissza a láz.

Ti kaptatok antibiotikumot is? Neki is a torkától volt a láz?
Ha ugyanez, mint Dávidnak, akkor 1-2 nap és átmegy rajta. :wink:
Jobbulást nektek! :D

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Timi
Sztem mi is ezt kaptuk el, ezért is irtam, h már bánom ezt a két hét ovit :cry: Maradhatott volna itthon és akkor lehet, h megusszuk... Mi kaptunk antibiotikumot is, bár én nem nagyon akartam volna, hiszen nemrég volt beteg (hónap elején), de akkor is a torkával+nyirokcsomókkal volt gond. Az estéhez képest sokkal jobb a helyzet, reggel 37,9-et mértem, egy picit evett is, a kedve már majdnem az igazi :lol:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Szuzy!

Szuper, hogy jó lett a papagájtorta! :D Lehet, hogy egyszer én is kipróbálom. :D

Tényleg bocsi, hogy nem igazán jövök! :oops: Valahogy nem jut időm írni. :wink: Most meg ez a betegeskedés is közbeszólt. Kedden szó szerint semmit nem csináltam, csak egy kis kaját. Tegnap dokinál,postán,gyógyszertárban stb. voltam (gyerekekkel :roll: ).
Ma muszáj kitakarítanom, kimosnom, ribizliszörpit üvegekbe szűrni és mellette a fiúkat is le kell foglalnom. Sajnos nem mindig vannak el maguknak. Tegnap festettünk. :lol:
Holnap Gyarmatra kell mennem busszal és két gyerekkel... :P Hivatalos ügyeket kell intézni.. Szorítsatok, még nem mentem egyedül buszon a két sráccal!

Szép napot mindenkinek! :D

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Ja, ma kakaós csigát kell sütnöm a leányzónak, napok óta kéri, hát most itt az alkalom, h kedveskedjek neki :lol:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Timi
Tök jó, egymást keresztezik az irásaink :lol: Drukkok mindenképp mennek holnapra++++++++ Biztos élvezni fogják a fiuk! Én már mentem velük helyijárattal, semmi gond nem volt :wink:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Köszi a drukkot! :D

Attól tartok én is, hogy nagyon is élvezni fogják! Benivel semmi gond nem lesz, ez bizti, de Dávid olyan kis eleven-nyüzsgős-csacsogós. :lol:

Kakaós-csiga: :D - tuti gyógymód!

Kép

Kép
thimó
 
 


sziasztok!

hát ez a hét nekem is "rohanós"volt. Hétfőn ajándék után szaldoztam, kedden Taron voltunk temetőbe sírt rendbetenni+köszönteni, tegnap piac. Ma végre itthon, és talán utol tudom érni magamat :shock: :shock:

Közben Eszterke meggyógyult, ez a hűvösebb idő is jobban tetszik neki :wink: :wink: nekem is, mit ne mondjak :D :D

Ildi
Lilinek sok-sok gyógypuszit küldök :wink:
Kép Kép Kép

Móni
Leventének boldog névnapot!!!!!!

Kép
Holnap mégy dokihoz? Orvos, hát én úgy tudom, hogy már életbe lépett az, hogy ügyeletes orvosnál kell szülni, ha még nem akkor júliusban fog :roll: :roll: _Ha ez igaz akkor tényleg mindegykihez fogsz menni :shock:

Timi
hú buszozást tuti díjazni fogják a fiúk. Enyémek hétvégén vonatot láttak, és azzal akarnának utazni :D :D :D majd még a nyáron beleférhet az is a programba :wink: :wink: :wink:

Szuzy
sose bánd ha eleven Szilárd :wink: :wink: :wink: Adri mai napig 5 percet nem bír egyhelyben ülni, kivéve iskola :roll: :roll: Krisztián, ő jobban bírja a várakozást, programokat.

Egyre jobban látom rajta, hogy hiányzik neki a hozzá korban illő társaság :cry: :cry: Múlt héten voltak babát látogatni nálunk egy 2 éves kisfiúval, azzal is olyan jól eljátszott, de Danival is szeret lenni. :wink:

Zita
na lehetett színezni? Most jó idő volt :wink: :wink: :wink:
Ribizli enni küldjetek fénypostával. Meg vagyok érte zavarodva :shock: :shock: évekig rá nem tudtam nézni, most meg olyan jól esik a savanykás íze :wink: :wink: :wink:

Na elaludt a cseppem,megyek főzni

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Én teljesen el is felejtettem, pedig mára tartogattam a köszöntést :oops:

Leventének nagyon boldog névnapot!
Kép

Tesó
Én éppen ezért akartam kis korkülönbséget :wink: Olyan édesen el tudnak játszani egymással! Reggelente van, amikor Dani sir Lilike után, ha a kisasztalnál eszik mindig hozza Lilike székét is -függetlenül attól, h nincs is itthon :lol:

Na, betermelték a pattogatott kukoricát, lehet porszivózni :lol:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!

Vírus??!! Jaj ne! Jobbulást a kis Lilinek! Az is lehet, hogy a strandon kapta el... Szilárdnak meg kicsit véres a szeme kb egy hete. Mi arra (is) gondoltunk, hogy a víztől... (persze az is lehet, hogy bele kapott, vagy huzatot kapott, mert a múlt heti hőségben minden nyitva volt szinte..)
Azt hiszem ha ilyen magas láza lenne picurnak én megzavarodnék. Hogy kell a hűtőfürdőt csinálni?????? Nem sírnak benne?? Csak, hogy tudjam, ha szükség lesz rá.

Móni! Jó ennek a Levinek. Minden héten névnapja van? Sok Boldogságot Neki!!!!

Gabi! Én úgy tudom, hogy végül elvetették az ügyeletes orvosnál szülést, és mégiscsak lehet választottnál szülni. Legutóbb ez volt a Híradóban. Sőt választott kórházban is.

Timi! Javaslom a papgájtorta kipróbálását, mert ez is elég gyors (bár mosatlan az több van utánna) és szerintem nagyon finom is!

Lilinek mielőbbi jobulást! Mindenkinek szép napot!

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Hát csajok sajna nem jutottam be a dokihoz. Reggel 8kor indultak apáék tűzoltóversenyre Berettyóújfaluba.Országos önkéntes tűzoltóverseny van, megye 3legjobbja megy. Vasárnap jönnek haza.Kíványcsi vagyok hanyadik helyezettek lesznek. Most megyei 1-ők voltak.Anyós nem tud bevinni a kocsival, mert amivel tudnánk menni, ő nem tudja vezetni.Komasszonyom meg tegnap este húzta a száját, jön kerianya takarítani segíteni. úgyhogy lefújva a doki mára, jövőhéten megyek apával. Megoldunk egyszerre több utat. Nincs mese.

Köszönjük a köszöntéseket, Levi nagyot nézett, ahogy mutattam, ezt is te kaptad......Jót mosolygott, ugye még nem érti teljesen, hogy miről van szó.

3napja magyarázom neki Levinek, hogy apa nélkül alszunk 2-őt, hát kíváncsi vagyok hogy reagál éjszaka, hogy nincs apa.

Na egyenlőre megyek. Megreggelizett a fiatalúr és játszunk egy kicsit alvás előtt.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Sziasztok!

Szuzy
Hütőfürdő: szokásos módon berakod a gyereket a fürdővizbe -olyan melegbe, amilyenben egyébként is szoktad, aztán fokozatosan el kezded hüteni. Ha jól emlékszem a könyvek 25-26 fokot irnak, de én nem szoktam mérni, mert ugyis érzed. Na és akkor a gyerek már el kezd remegni, akkor kell kivenni....

Lili már sokkal jobban van, tegnap délután már egyáltalán nem volt láza. De még visszaviszem a dokihoz, aztán megyünk anyáékhoz, ugyhogy egy hétig nem leszek!

Szép és tartalmas napokat mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska
 
 


sziasztok!

Hát olyan vakációs forgalom van mostanában :D :D :D
Én is ritkán jutok ide :cry: :cry: :cry:
Most is én még úgy aludnék, na de al egkisebbem kukorékol, na meg fél 8-ra le kell mennem a piacra, így meg fél óra miatt nem fekszem vissza, rosszabb felkelni :cry:

Adrika meg barátnőzik :D :D :D ott is aludt :wink: :wink:
Majd csak délután hozzuk haza. Délelőtt megyünk Tarra a temetővbe ültetünk virágot, meg beteglátogatóba.
Délután meg jó lenne beszabadulni a kertbe :roll: :roll: a sok esőtől, valami borzalmas gyorsasággal nől a fű :evil: :evil: :evil: :evil:

Timi
milyen volt a buszozás? Fiúk élvezték?

Móni
hú, sajnálom, hogy még mindíg nem láttad a manódat :shock: :shock: de már nemsokára jövőhét :D :D
Levinek, hogy telt az apa nélküli éjjel?

Lányok a találkozót mikor lenne jó összehozni? Akkor a Nyirjesnél nem lehet pecázni bárkinek :cry: :cry: :cry: esetleg a környéken van valami más gondozott tópart?

Szuzy
nekem még soha nem volt szükségem hűtőfürdőre, remélem nem is lesz :wink: :wink: :wink: én ha borogatni kellett, nagy férfi ruhazsepit bevizestem, és rá a bokáira, és a csuklójára, arra száraz ruha.
De egyszer volt erre is szükség-Adrika nem egy "lázasodó" típus, krisztike jobban, de nagyon még sosem ment fel. Kúp elég volt eddig mindíg nála lázcsillapításra :wink: :wink:

Eszterke szerencsére teljesen rendbejött, viszont már nem mindíg tetszik nemi a fekvő-élet :roll: :roll: :roll:
Jobban tetszik valakinek az öléből szemlélődni :twisted: :twisted:

Na kellemes hétvégét! Ha tudok azért benézek, ti isgyertek :wink: :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


nemi a fekvő élet-az természetesen neki a fekvő élet akart lenni, nemi élet még szerencsére jó sokára lesz neki :lol: :lol:

Sziasztok! Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok, ma mi is korán keltünk.

Anyósék fél6kor mentek piacra és természetesen Levi rögtön riadót fújt. Tiszta nyügi azóta.:( :(

Apa nélküli éjjel, hát énnekem jobban hiányzik ,mint Levinek. Ő mostmég nem keresi, de néha látni napközben, rájött, vmi nem stimmel. Holnap jönnek már, minden nap telcsizik. Majdnem eltévedtek odafelé. :lol: :lol: :lol:

Új hír: volt kedden a kárszakértő a kocsihoz, remélem hamarosan haldni tudunk az üggyel. :roll: Apropó, jött a másik fél is, és hozott magával autószerelőt. Nem engedtem be, mivel nincs joga bejönni, (ügyvédi tanács) kicsit szemtelen volt a drága.

Másik hír: Levi nem hajlandó tejcsit inni alváskor sem, és napközben sem. Inkább rengeteg(1,5l) folyadék naponta és fini kaja.

Ma nem jövök csak este kukk, mert jön anyum, segít sütni. Csinálok csokiszalámit és kakaóscsigát. Csokiszali apának meglepi holnapra. Csigabiga pedog nekem kell, KÍVÁNOM. :lol: :lol: :lol:

Köszönjük Levi köszöntését, vagy már írtam. :P

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Kukk és olvasok.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


kukk.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Bocs csajok csak szenved az óra és azért szórakozok.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


hát nem sokat kellett visszaolvasnom :shock:

Na, akkor mindenkinek: Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Na mindkét éjjel pocsék volt. Szombaton 05,30kor felkelt, vasásnap pedig 06,00kor. Sok alvás nem volt. Nappal jól bírtuk, mert nincs fent eredeileg sem apa mindíg. :D

Képek amiket tegnap sütöttem. Csokiszali és barackos piskóta lett, mert nem kelt meg a tésztám vmiért a kakaóscsigához.

Kép

Kép

Kép

Kép

Még egy kép a nappali alvásról:

Kép

Anyum volt kint tegnap és segített sütni. Kicsit kidumáltuk magunkat. Levi 3órát aludt nappal. Mire kelt elzsibbadt és kicsi sírás volt. Rengeteg folyadékot iszik, napi1,5l. Most kiszúrtam vele, mert sima vizet adok csak, nem ücsit v teát. Azt is issza.

Na ennyi. Amúgy apa egy nap kb 3xtelizik, én nem hívom,mert nem tudom mikor versenyeznek, v mikor mi van és nem akarom zavarni. Rossz vagyok? Azt mondta, ma lesz eredményhirdetés. Tegnap lehet volt egy tragédia is, de nem tudja mi lett a sráccal, ők addigra eljöttek a verseny helyszinéről. Leesett vhonnan elég csúnyán. A mi csapatunkban nem volt ilyen, max kissebb karcolás. Apa is megrántotta a lábát, de nem fáj már. Hát nem vagyok boldog, de ez van.

Na megyek egyenlőre.

Gabi van mit olvasnod. :lol:

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


sziasztok!

Hol van mindenki??

Én is csak gyorsan bekukkantottam, ruhákat válogatok, meg szekrényt pakolok :? :? úgy utálom, de muszály, a ygermekeim úgy össze tudját túrni :evil: :evil: :evil:

Gyertek és írjatok, a házimunka mindenkit megvár :wink: :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Látom csak Móni és Gabi tartotta hétvégén a frontot. Pénteken nálunk is sütés, főzés volt. Vasárnap mentünk Bpestre a komámékhoz köszönteni a keresztfiunkat. Neki sütöttem tortát. Persze így az egész szombat elment. Reggel indultunk, s csak este 7 körül értünk haza. Akkor vacsi, fürdés, alvás. Aztán vasárnap Jászárokszálláson voltunk strandon. Szintén 7 körül értünk haza, a program ugyanaz. Mindenki jól kifáradt. Ma reggel Szilárdot szemészetre vittem, mert most már a másik szeme is bepirosodott. Olyan mint aki vérben áll. Néha alig látszik neki valami, aztán újból vörös. Azt mondta a doki néni, hogy vagy fertőzés, vagy allergia. Írt is neki kétféle szempcseppet, egyet gyulladásra, egyet allergiára..... Remélem hamar elmúlik, mert ugye hétfőn indulnánk nyaralni....

Aztán gyorsna mosás, mosogatás, pakolás. Hihetetlne, ha az ember elmegy itthonról, mennyire felhalmozódik a házi munka.....

Móni! Remélem most már eljutsz dokihoz! Én nem birtam volna eddig az biztos!
A csoki szalámit én is szeretem, fénypostával küldhetnél belőle, már ha maradt még. Párodéknak, hogy sikerült a verseny?

Na megyek terigetni....

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok Lányok!
Egész nap senki? Na akkor én sem strapálom magam.
Azt hittem, hogy Szilárd szemébe tutira nem tudok bele cseppenteni, mert ugye korábban az orrába soha nem sikerült. De szerencsére tévedtem. Egész jól sikerült. Persze a célszerszám is jobb. Ebből tényleg csöppen ha nyomom, nem kell órákat várni mint az orrcsepp esetében, így ha ficánkol is jobban megy a dolog.
Na jó éjt mindenkinek!

Kép
szuzy
 
 


Szép Jó Napot Mindenkinek!

Móni voltál már dokinál? Vagy melyik nap mész?

Gabi! Látom Te is rendesen bele feledkeztél tegnap a pakolásba. Sikerült végezned? Én ma kivasaltam amit tegnap kimostam, aztán sütni készülök majd. De azt hiszem az már ebéd utánra marad.

Timi! Veletek mi van? Gyerkőcök teljesen lefoglalnak?

Zita? Folynak újból a munkálatok?

Na megyek, egyedül unalmas...

Kép
szuzy
 
 


Szia Móni!

Ahogy ígértem neked, úgy most meg is írom, ismét kismama vagyok. Remélem, hogy még emlékszel még rám (Dr.Szabó Gábor).


Üdv.
Vendég
 


sziasztok!

Nekünk a vihar ismét kiktatta a netet :cry: :cry: bár apa szerint ha bekapcsoltam volna a gépet, akkor visszajön :roll: :roll:
Na mindegy egész délelőtt főztem, hogy holnap ne keljen, hát nem jött össze, holnap is főznöm kell :evil: :evil: :evil:
Olyan rossz be vagyunk szorulva a lakásba, udvarra, Adrikám a lakáskulcsomat eltette, de rendesen :cry: :cry: :cry: 1 hete nem találom :roll: :roll: majd ez is úgy lesz, mint a szemüveg, majd vélatlenül előkerül valahonnan. Még jó, hogy az anyuék kulcsát levettem a múltkor róla :twisted: :twisted:

ppetike:
Üdv. közöttünk, remélem csatlakozol hozzánk :wink: :wink:
Gratulálok a pocaklakódhoz :D :D mesélj még magatokról.

Móni
mikor mégy dokihoz???

Szuzy
hallottad, hogy aug. 1-től újra lesznek 1 napos sebészeti, és nőgyógyászati műtétek a pásztói korházban?
Szemcsepp:hát nekem egy idő után nem rajongott érte Eszterke, amikor az apja ráfektette a pelenkázóra már picsogott :D :D
Milyen szemcseppet kaptatok?

Zita
elkészültetek már, Mi úgy döntöttünk idén semmit nem csinálunk :oops: :oops: őszintén én nem is bánom, így sem tudom soha utolérni magamat. Van, hogy hagyom az egészet, és játszom a gyerekekkel :wink: :wink: :wink:

Timi
fiúknak, hogy tetszik a szünet? Mi jót csinálgattok? És a Buszozás , hogy tetszett?

Mi jól vagyunk, kicsi egyre édesebb, olyan lehetetlen helyzetekben tud kicsavarodni a kiságyába, csak, hogy lássa a tv.-t :twisted: :twisted: :twisted:
Egyre többet "beszélget", most már kezdi a játékait is felvenni, és tuszkolni a szájába :wink: :wink:

Na megyek, gyertek Ti is írjatok:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Van egy 4 éves kisfiam, volt idén februárban egy sikertelen terhességem, amit 24 hétre be kellett fejezni (fejlődési-rendellenesség miatt). Most pedig megérkezett a 3-dik icuri-picuri pocaklakó, és nagyon-nagyon örülünk neki. Még csak 4 hetes vagyok, de már alig várjuk, hogy megszülessen. De a legjobban azt hiszem azért mégis én vagyok besózva, annyira szeretném már a karomban tartani, olyan jó őket fogni meg szeretgetni meg minden olyan dolog amit velük lehet csinálni. Annyira szeretem a gyerekeket. :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Jó reggelt!

ppetike
az előző terhességet sajnálom, de most minden rendben lesz :wink: :wink:
Hát a "csokromból" láthatod, hogy én is imádom a gyerekeket :wink: :wink: :wink: Nekem is 5 terhességből lett csak a 3 manó, de lényeg, hogy ők egészségesek.
Hol fogsz szülni majd?

Többiek, ti merre vagytok? :wink: :wink: :wink:

Rakok friss képeket:
Kép Eszter 3 hónaposan
Kép ilyen erősek vagyunk :wink: :wink:
Kép lányok együtt
Kép ami a legfinomabb egy egéren :twisted: :twisted:

Na szép napot mindenkinek!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

kis_plutó,

A SOTE I.sz Szülészeti és Nőgyógyászati klinikán fogok szülni. :lol: :lol: :lol: Én is nagyon bízom benne, hogy minden rendben lesz!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Alíz nagy grat a lakódhoz. Reméljük a legjobbakat.

Gabi írtam privit.

Hát még mindíg nem jutottam dokihoz, talán pénteken végre.

Szombaton megyünk névnapi buliba, egész napos lesz. Ugráló is jön a gyerekeknek. TEsóm lányának és Levimnek névnap, egy másik kissrácnak és egy nagyobb csajnak szülinap lesz.
Tesóm jön ki értem és apa jön értünk estére ha minden igaz. Apáék csinálják a gépet, készülnek aratni. Ritkán tudok jönni sajna.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Móni!
Ha most sem mész el dokihoz, elutazom hozzátok és "elnáspángollak"!
Ne borzold tovább a kedélyeket!

Szia PPetike! Gratulálok a pocaklakódhóz! Nagyon sajnálom én is az előző terhességed, sajnos nálunk is történt hasonló. Úgy látom borzasztó gyakoriak a terhességek körüli bonyodalmak mostanában. Gyors számvetésem alapján 7-ből hármunknál probléma.... Hát ez szörnyű!!!
Egyébként én a SOTE II-es Klinikáján szültem, s elégedett voltam ott a dolgokkal.

Gabi! Nekem még nem is említetted, hogy Te már kétszer is átéltél hasonló tragédiát. Én egyről tudtam. Hát jó, hogy túl tudtad élni ezeket a dolgokat!
Adrikának új frizurája van? Nagyon jól áll neki. Eszter pedig már nagyon ügyesen tartja a fejét, és támaszkodik a kezén.

Többiek merre vagytok?

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

http://gyermek3.multiply.com/

Erre bukkantam rá! Tele van gyerkőcöknek való dolgokkal: Sok-sok könyv van feltöltve (sógyurma, barkácsolós, klasszikus mesék stb) és zenei- illetve mesés albumok is. Olyanok, mint Halász Judit, Kolompos együttes, Alma együttes, stb, stb. Nos itt kezdődik az én problémám, mert nem tudom őket lejátszani a srácoknak. :(

SOS!!! Megnéznétek hogyan működik a lejátszás?

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Sikerült! Már hallgatjuk! :D

Kép

Kép
thimó
 
 


A kis pelenkás tökmag rendesen dolgozik itt bent a hasamban. De nem is baj hiszen addig amíg dolgozik bennem, tudom, hogy nincs semmi gond odabent. És ennek nagyon örülök.
Vendég
 


Gabi légyszi segíts.Holnap szeretnék dokihoz menni végre és ő is bent lesz.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Sziasztok!

Móni! Miben kell segíteni? Ha tudok én is segítek szivesen. A Gabi dokiját is ismerem.

Alíz! Hogy érezheted a pici mozgását ha még csak 4. hétben vagy? Vagy "dolgozás" alatt nem mozgás, hanem hányingert értesz? Te hogy viseled a terhesééged? Te is olyan szerencsés lennél mint a Móni? Neki se hányinger, se hányás, se szédülés.
Én mind a kétszer veszett rosszul voltam. Folyamatos hányinger, hányás, szédülés, gyengeség....stb.

Gabi Te merre jársz?

Kép
szuzy
 
 


Szuzy telcsiszám kellett volna, de holnap inkábbmegkeresem személyesen.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Jó reggelt!

Móni
bocsi, remélem még benézel :wink: :wink: :wink: tegnap délelőtt nem volt net, délután meg nem sokat ültem itt, bocsi még egyszer :roll:
Telefonszámát nem tudom, itt Pásztón ezzel nem foglalkoztak, hanem behívták a dokikat szüléshez automatikusan :shock:
Ha gond volt akkor a kórházba bementtem (ez csak Krisztikénél volt) v. 2 nap ő volt a rendelőben, + magán valamikor felkerestem.
De ha ő van Starjánban a rendelőbe, akkor menj nyugodtan, hozzá, nagyon jó orvos, és egyáltalán nem durva!
Na megnéztem, hogy az iwiwen van e telcsi szám, de nincs mobilszám megadva :cry:

Szuzy
igen 2 sikertelen terhességem volt, az első, és sorban a 3. Az első volt a koraszülés, a másik az kisidősen ért még véget, 8 hetesen nem láttak szívműködést, 9 hetesen bevéreztem :arrow: kórház. Berze a végsőkig kivárt(már mindenki kikapart volna rögtön)mert szopi után 35-40 naposciklusaim voltak, és ha mensi előtt estem volna teherbe, még belefért az időbe, a petezsák pedig folyamatosan nőtt, az utolsó uh.-ig, ott már beindult a vetélés, és 11. héten műszeres befejezés volt :cry: :cry: :cry:

Frizura, igen új, az enyém is :wink: :wink: :wink: Adrika nem szeret fésüködni, gyönyörű göndör haját utálja rendben tartni+ iszonyatosan izzadós, és így nyáron ez kényelmesebb, na meg felcsatolni oldalt, ő is feltudná :roll:

Nekem meg muszály volt vágatni, mert nagyon elkezdett hullani, olyan érdekes, mert Adri után is hullott, akkor jó hosszú hajam volt, és nyár elején vágáttam le, akkor megállt, ugye az 3 hónap, most szülés előtt vágattam, hogy ne hulljon, most a 3. hónap után kezdte el :cry: :cry: Ha nem áll meg, rövid haj lesz a vége :shock:
Nekem újra lett melírozva, meggypirossal, de jó mert a szőke nem lett világos, és így az eredeti barna, a piros, és a sötétszőke jól mutat :D :D :D

ppetike
SOTe 1. nekem is ismerős klinika :wink: :wink: :wink: szülőszobailag szuper, hát osztály, mondjuk én a nőgyógyászati részben feküdten, az nagyon le van épülve :cry:
Nagyfiadat is ott szülted már?
Kitartás a dolgoztatáshoz :shock: :shock: engem a legkisebben 16 hétig aktívan macerált, utána elkezdett mozogni ez a rész abbamaradt, jött a bökdösés :D :D :D :D

Timi
hogy tetszett a fiúknak a zene? A párom tegnap karaokét töltött le, nagyon sok külföldi, és magyar zene is van rajta, olyan jót szórakoztunk vele. Gyereket eddig csak a kacsatáncot találtuk rajta, de nem is néztük végig annyi zene van :shock: :shock: :shock:

Ildiékkel tegnmep beszéltem, a gyerekek már jól vannak. Danin már anyuéknál jött ki a betegség, de 1 nap alig-evés után helyrejött :wink: :wink: Már Lilkónak is szép a torka is.

Zita
Veled mi ujság? Hogy telik a vakáció? Kicsid, elkezdte úgy igazán a pakolós korszakot? Mivel nekem a 2 nagyon az volt, gondolom most sem lesz ez máshogy, úgyhogy azt annyira nem is várom :shock: :shock:

Na, mindenkinek szép napot!

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Szuzy,


Én azt, hogy dolgozik bennem a kisbaba nem arra értem, hogy mozog, hanem arra, hogy rosszul vagyok, émelygek, bántja a hasamat.


kis_plutó,


A nagyfiamat, azt a Hatvani kórházban szültem. Én teljes egészében meg vagyok elégedve a klinika ellátásával minden téren.
Vendég
 


Sziasztok!

Na végre voltam dokinál. Sajna Berze a kisműtőben volt, de lehet felkeresem legközelebb.
9hét és 4nap a UH szerint, szül idő 2008. 02. 04.
Szívhang látható és a pici 22mm.

Domonkos volt az orvos, Ildi ismeri. Hát nem szinpi, de már elegem volt hogy nem győztem múltkor kivárni a dokit.Most volt segítségem is, volt szomszédom a kartonzóban van és beírt reggel így 4.-ként mentem be. Levi kezdett rosszlkodni, úgyhogy mág elég időbe lement az egész.

Na rólam ennyi. Holnap egyáltalán nem jövök, megyünk köszoóönteni névnapot és szülinapot, tesóm kijön értünk és visz. Apa csinálja a gépet egész nap. Este meg vele jövünk haza. Előre is köszi mindent csajok.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Móni
ez nagyon jó hír :D :D :D örülök, hogy minden rendben :D

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors életjel... :wink:

Alíz: szia itt köztünk! :D De jó, hogy két pocakosunk is van!!!!! :D
Móni, neked még egyszer gratula, hogy mindn rendben!!! Csak így tovább! :D Kismamik! Van-e megérzésetek, hogy fiút vagy lányt vártok? Nevekkel hogy álltok?

Lányok, megvan végre a szín, gyönyörű lett!!!!! Köszönöm a bíztatásokat! :D Egyébként, egyszerű, hétköznapi házikó, de nekünk olyan nagy szám, hogy rendbetettük végre!Olyan happy vagyok, mert felrakva az az árnyalat lett, amit szerettünk volna, és hát összességében, a munka minősége is meg minden kiváló, megérte a rengeteg fáradságot. :D :D Most is sokat melózunk, mert azért még sok minden javítanivaló van, ami ránk vár (kerítésfestés, terasz,ereszcsere, udvar takarítása + bent is haladunk lassanként), a férjem itthon volt 3 napot a héten,sokat megcsináltunk. Lesz egy kis időm jövök a képekkel! :wink:

Gabi!
Csatlakozom: Adrinak nagyon csini az új frizuja!!! :D És Eszter nagyon erősnek, fejlettnek látszik a képeken, nem semmi!! :D

Megértem, hogy idén kihagyjátok az ilyen felújítós munkákat, idegörlő tud lenni, mikor minden szét van szedve, bár inkább az örökös készenlét, hogy folyton szemmel tartjuk a gyerekeket, ne nyúljanak semmihez, mert veszélyes... Meg a gyerkők mégiscsak a sok játéknak örülnek a legjobban! :wink: :D

Pakolás: nálunk úgy működik, hogy vannak "sarkok" a lakás pontjain, ahol biztonságosan lerakható a pici, itt garázdálkodhat is, mert csak néhány holmit pakol szét, ami utána gyorsan elrendezhető. Eddig megúsztuk a káoszt. :wink: (Elég a többi :? :wink: :D ) Nálunk egyébként a pici sokkal másabb, mint a tesói, annak ellenére, hogy vele van a legnagyobb rutinom, mégis vele kell a legtöbbet foglalkozni, szerencsére a tesói örömmel segítenek. :wink: Épp a napokban beszélgettük a férjemmel, hogy a 3 gyerek tök más egyéniség, temperementum, érdeklődés, meg minden szempontból, de így legalább színes a család. :D


Csak ennyi voltam, kezdődik a nap. :wink:

Mindenkinek további szép nyári napokat! :D
zichy
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?