Mégegyszer sziasztok!
Előszőr privit akartam írni Babicskónak!De aztán mivel úgy látom egyre többen vagytok akinek problémája van,és az orvos nem megfelelően kezeli,úgy gondoltam akkor most mégegyszer(utoljára,ígérem)leírom kicsit részletesebben a történetemet!
Aki már ismeri attól bocsi,de azt gondolom jó lenne ha mindenki látná és merne dokit váltani!
Babicskó!
Igen nekem néztek hormonszintet terhesség alatt!
De hosszú ideig tartott amíg egyátalán eljutottam odáig,hogy terhes legyek!
Nekem az első két gyereknél egyáltalán nem okozot problémát a teherbesés!Szinte rögtön összejött!
Aztán elkezdtük a próbálkozást a következö babáért!Gyorsan terhes lettem!Örültem is nagyon!De a 6.héten elkezdtem vérezgetni!Azt mondták semmi baj!11 hetesen egy keddi napon voltam UH-n ahol nem láttak semmi olyat ami miatt aggódni kelett volna!De aznap fájt a hasam!Aznap éjjel begörcsöltem és elöntött a vér!Irány a kórház!Itt kiderült,hogy elhalt a baba!Műtéttel kellett befejezni a terhességet!
Végül nem derült ki (akkor),hogy mi volt a baj!Azt mondta a dokim,hogy várjunk 3 hónapot,van már két gyerekem biztosan lesz harmadik is!
Újra terhes lettem!Az első UH-n minden rendben volt!Örültem nagyon!Egy hét múlva volt a következő!Akkor azt mondta,hogy vagy nem vagyok terhes és hamarsan meg fog jöni,vagy méhen kívüli terhességem van!
Menjek vissza egy hét múlva!
Kijöttem a kórházból,vettem egy tesztet és otthon megcsináltam!Pozitív volt!
Pont aznap hívott egy barátnőm és meséltem neki mi volt!Azt tudtam,hogy neki nehezen jött össze az első két gyerek!Akkor ajánlotta azt aki neki segített!!Még aznap felhívtam a professzort elmondtam mi van,megbeszélünk pár nap múlva egy találkozót!
(akkor még nem tudtam,hogy ez az a prof akit már láttam a tévében arról beszélni,hogy Ő kifejlesztett sok évvel ezelőtt a hormonális problémákra egy módszert!)
Tehát,megvolt az időpont!De két nap múlva elkezdett fájni a derekam!Akkor már tudtam,hogy újra baj van!
Azonnal fogadott a prof.,de már nem volt mit tenni!
Beszélt arról a módszeről amit ő dolgozott ki,és mondta,hogy ez egy tök egyszerű elven alapszik,és Neki mekkora fájdalma,hogy más kórházakban nem vagy nem jól alkalmazzák!Igazából nem foglalkoznak a hormonproblémákkal megfelelően!Itt ebben a kórházban viszont minden orvos!(és akkor beugrott,hogy egyszer a TV2 Szülőszoba című műsorában is pont ebből a kórházból volt egy szülés és a lány ezzel módszerrel lett terhes két vetélés után!)
Tehát elkezdődtek a vizsgálatok!Kiderült,hogy a progeszteron szintem túl alacsony és a petesejt megtermékenyül,de nem tud megtapadni!Kaptam gyógyszert!Aztán jó lett az eredményem és én nem kérdeztem szabad e,terhes lettem!Nemkellet volna!Sajnos elvetéltem újra!Akor azt mondta a prof.addig amíg Ő nem ad rá engedélyt,ne próbálkozzunk!Én amúgy is egy türelmetlen ember vagyok,és teljesen rágörcsöltem arra,hogy babát szeretnék!A stressz nagyon sokat rontott az eredményeimen!Ráadásul apósom rákos lett és rohamosan romlott az állapota,ettől mégjobban siettettem volna a dolgot,mert már annyira várta Ő is,és tudtuk,hogy meg fog halni! :'( Ez mégjobban rontott az eredményeimen!Hol volt peteérésem,hol nem!Össze vissza!
Havonta minden ciklus kb.felénél 2 naponta jártam vérvételre és szedtem a gyógyszereket!Végül 20 hónap kezelés után lettem csak terhes és akkor is úgy,hogy éppen azt a hónapot kihagytuk volna!Tehát meggyőződésem,hogy sok mindenért a stressz volt a felelős!Már csak azért is mert volt olyan lány aki 6 vig próbálkozott és utlosónak gondolta még megpróbálja a profot,aztán ment volna lombikra!4 hónap alatt terhes lett!
De a lényeg az,hogy nekem is sikerült!
És ha nincs a prof.(akiről már rosszat is olvastam,de én a legmesszeb menőkig megvagyok Vele elégedve!!!!!))lehet,hogy most nincs Zalán!
Hozzátenném,hogy én előtte is olyan kórházba jártam ahol foglalkoznak meddőséggel!
Mégsem tettek semmit!Volt két gyerekem örüljek nekik és kész!Persze örültem,de a harmadik ugyanolyan fontos volt!Amikor valaki elveszít egy babát a fájdalma nem attól függ,hogy van e már gyereke vagy nincs!
Bocsi,hogy hosszú voltam!
sziasztok!