Új privát üzeneted érkezett!

Mea!

Ha Lívi még iszik tápszert/tejet/kakaót, akkor az sokat dobhat a kalóriabevitelén... Zsuzsa is igényli a tejet elalváshoz, de napközben én már higítom neki, mert nem akarom hogy elvegye vele az étvágyát. De most megint szinte alig eszik valamit... nem mennyiségre eszik kevesen, hanem van egy pár bejáratott kaja amit hajlandó enni, különben nem. Magyarul válogat. Lehet hogy mivel jó húsban van, inkább kéne hagyni hogy legyen éhes, de igenis elérakni a más kajákat is, de az az igazság hogy nincs kapacitásom az ezzel járó nyűgösködés kezelésére. Úgyhogy most nagyjából 80%-ban tésztán él.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Róki!

Ezeket a sorokat én is írhattam volna!!! Nálunk dettó ez a helyzet, hogy válogat Gergő...
De én pár napja próbálgatom szárnyaimat, és bizony kegyetlenül hagyom éhezni... És bizony, ráfanyalodik arra, hogy megegye az elé rakott kaját...
Ma pl. vacsira tojásos lecsót evett, kenyérrel.
Délben mivel nem evett, nem kapott mást, érdekes módon, délután, mikor felkelt, megette a töltött tököt.

Egyébként amit eszik, még mindig baromi kevés, már ami a mennyiséget illeti. Ja, és minden kajában a borsót keresi, azt enné éjjel nappal!!!

IKerbabakocsi nagyon tuti, örülök, hogy sikerült szerezni!!!

És Zsuzsa baba tényleg nagyon-nagyon szép!!!

Kép
kuha
 
 


Kuha!

Zsuzsa jó mennyiségeket eszik - tésztából. És azt is üresen, max egy kis paradicsomszósszal. Édes tésztákat nem szereti, pestót a sajt miatt nem adhatok neki, úgyhogy marad ez. Ja meg a kínai sült tésztát is szereti.

És ha éhes, ő fogja, odamegy az etetőszékéhez, belekéredzkedik és mondja ám hogy mit akar! Nem úgy van az hogy csak elérakok valamit és azt megeszi! Hanem mondja ellentmondást nem tűrően hogy ő most mit kér. "Gip!" (=grape=szőlő) vagy "Pathta!" (=pasta=tészta) vagy "Maz!" (=muffins=muffins :lol:). Ha nem kap, hajlamos hisztisen lelökni az elérakott ételt az etetőszékéről. Na jó, ezt már nem meri mert egy párszor rácsaptam érte a kezére, de méla undorral odébbtolja ameddig meri és aztán nyüszít. Gergő ilyet nem csinál? Csak nem vagyok elég szigorú?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 

 
 

Róki!

Dehogyisnem!! Ugyanezt csinálja Gergő is ! Csak azzal különbséggel, hogy mivel ő nem igazán beszél még, belül a kis etetőszékébe, és közli, hogy "hamma-hamma". És ha nem tetszik, amit kap, dettó azt csinálja, amit Zsuzsa.

Nálunk a "kiszi" (kifli) megy, azt enné egyfolytában, meg az üres kenyeret. Nagy ritkán kér "páisi-t", az a párizsi. De pl. nem eszi meg a sajtot, a paradicsomot, a paprikát, a kígyóubit stb. Szóval, nem könnyű...
De mivel az én türelmem is véges (most kezd a végére érni), ezért mostanában bekeményítettem. Néha meg is van az eredménye, és puffogva, de megeszi, amit kap...

Kép
kuha
 
 


Sziasztok!

Ma Pannival takarítottam!!! :shock: :D Fürdőszobát, és vasaltunk is!!!Ilyen, hogy ne hisztizzen, még én mást csinálok, nemigen volt még! :)
Délután meg a 20 hetes kismami uncsitesót látogattuk meg.
Holnaptól meg a hétvégi Csaba_Panna napi grillparti előkészületeit fogjuk elkezdeni
And
hmm, Panni bilije is olyan mint Esztié, de mi komolyan(viccen kívül!!) mindhárman élvezzük a zenét!!!!Belepisil7elkezd zenélni=panni fölugrik, és mindenkinek tapsolni kell ezerrel.Ha papírtörlővel kitörlöm, már nem is zenél!!!Neee verz szét szegény kacsát!!!!
Rokica:
tényleg nagyon tuti hajszerkezete van Zsuzsalánynak!!!Éljen az új járgány!!!! :)
Juci:
Jaj de jó lesz Nektek!!!Remélem, a Jóisten majd valamikor a kezünkbe adja újra a lehetőséget hogy kimozdulhassunk!!Szép hetet Nektek!!! :D

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Aniko!

Köszi, aranyos vagy...
Vitamin?????hát nemtudom.....annyira nem kivánok semmit pedig éhséget az érzek...és mit ettem ma is, párizsis zsömlét.... :? :? csupa vitamin :? :? :?

Lányok !

Szerintetek túl fogom én élni ezt a pár hetet???
Komolyan mintha ólomból lenne a lábam :? :shock: :shock: :shock:

And!
Légy erőss....én most csinálom azt amit Te Eszti kis korában...
Már 10 órakkor várom délelőtt hogy mikor megy Léna ebéd utáni alvásra :? :? :?
Isten bizony, alig birok vele foglalkozni....csak feküdnék és néznék ki a fejemből :shock: :shock: :shock: :shock: és nem szólnék senkihez...
Na ezt pont Léna mellett lehet megcsináni ugyebár :? :? :?

Ja és émelyegni is émelygek...na nem vészesen csak épp egy picit....pont annyira hogy megrontsa a kedvem :? :? :? ű

Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........... :evil: :evil: nem ugorhatnánk mondjuk a 4.hónapba??????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Róki!

Irtó csini a járgány :P
Gondolod Zsuzsa még érdemben ki fogja tudni használni???

Kaja:
Én most nem szólok semmit....
egész jól eszik Léna..szerintem kicsit vastagodott is a combija....és aminek nagyon örülök hogy a gyümölcsök közül válogatás nélkül mindegyik jöhet....
Ma vettünk először görögdinnyét..hát amikor megkóstolta kb 4 szem őszibarack után :shock: ....visongva jött vissza repetáért.. :D :D
Ja és a legjobb móka a dinnyemagok kihalászása és marokba gyűjtése volt.... :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mentem kidőlni :evil:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


hát lányok nem tudom mi van az Esztivel, ma este is ment a cirkusz, nem tudom mi lesz. apa visszatette a rácsokat, most leskelődünk, hogy ne másszon ki. és csak a kanapén volt hajlandó elaludni apával, ahogy állítólag tegnap éjjel csinálták. amikor meg a kiságyban volt üvöltött ezerrel. egy éjszaka alatt hogy tud így elromlani? azért mondtam embernek, hogy legyünk kemények, de hát inkább rajta van a teher, ma este én egyáltalán nem csináltam semmit, ő próbálta elrendezni a dolgokat.
vannak tippek? szerintetek mit csináljunk??

jelentem a zenélő bili már megbánta, hogy ujjat húzott velem :D nem kalapáccsal, mert az Eszti aludt, hanem csavarhúzóval nekieste, és addig fabrikáltam le róla a műanyagot, amíg hozzá nem jutottam a gombelemhez. úgyhogy mostantól néma bilinek fogom hívni :lol:
amióta terhes vagyok különösen idegesítenek az ilyen zajok, amit dallamként árulnak. totál felmegy a pumpa.

Márti!
olyan jó, hogy neked a cicid nő, a hasad meg nem :) nekem pont fordítva. a cicim meg se nyekken, még az elején kicsit éreztem, hogy feszül, de most semmi. ember szerint a fenekem is nőtt, pedig ő is azt mondja, hogy annyit rohangálok az Esztivel, hogy biztos azért nem nő a cicim, mert azt égetem el :? na jellemző :?
még nem tudjuk a nemét, csak mindenki fiút jósol a környezetünkben, de az Esztivel is hasonló volt a helyzet ;)

Anikó!!
erőltesd meg magad és kérjük sóvárogva azokat a gyönyörű képeket!!!

Rokica, Évi!
jó, hogy ezt írtátok, egész megnyugodtam, hogy akkor az Eszti is miért csinálja ezt. ő egyszerűen kinyitja a frigóajtót, és onnan válogat, ha nem látja meg, amit akar, oda kell menni, fenekét odatolja, kezét hátra, és mondja, hogy emelj már fel, és akkor megmutatja, hogy mit akar. a túró rudiknak már kijelöltem egy eldugott helyet, mert apja sikeresen rászoktatta :?
én a gyümölccsel szenvedek. ma találtam azt ki, hogy gyümölcskoktélt fogok csinálni, mert inni hajlandó. ma csináltam valami borzalmat sárgadinnyéből, de megitta.

KépKép
KépKép
and
 
 


Hajni, igen, eszembe jutott, hogy nektek is ilyen van! azért gondolom, hogy biztos a hormonok miatt vagyok így megbuggyanva, mert tényleg már amikor megszólal szó szerint hülyét kapok, szinte viszketek tőle. és ugyanez van a mókuskás kedvenc cd-jével is, amin egyébként tök aranyos dalok vannak, de hányingerem lesz és vsizketek, ha meghallom. ez valami elmebeteg dolog a részemről, tisztában vagyok vele :oops: :lol:
ha esetleg annyit pisil Panni, hogy kimerül az elem, szólj, mert eltettem :lol: :lol: :lol:

Megann,
huss, mindjárt itt a 4. hónap! ezekkel a csibészekkel úgy röpül az idő, észre sem vettem, és már itt vagyok, az Esztivel lassabban ment az eleje.
én nem is bírtam minden nap jönni a babanetre, ha emlékszel, egyszerűen jártányi erőm sem volt ideülni a gép elé.
pihenj, amennyit csak tudsz, és használd embert, ő is szívesen veszi ki a részét! :)

KépKép
KépKép
and
 
 


jaj, Máti, annyira jót nevettem Bendegúz alakításán :lol: :lol: :lol: :lol: jó fej a csávó :D
amikor a húgom született, és még moccani sem bírt, olyan pici volt, egyszer ráfogtam, hogy ő öntötte ki a kakaót a szőnyegre, és nem értettem az anyukám honnan tudja, hogy én voltam :D asszem ez vár Bendegúz-tesóra is :lol: :lol:

KépKép
KépKép
and
 
 


még annyi, aztán befejezem a sormintát, hogy nagyon tetszik Róki ez a testvérbabakocsis kép! olyan, mintha egy kirakatot tolnál magad előtt :D olyan szépek együtt :)

KépKép
KépKép
and
 
 


And
Most nézem, hogy te 16 hetes vagy??? :shock: :shock: :shock:
Hát tényleg óriási a pocid!!! Nekem 16 hetes terhesen volt az esküvőm, és én azon bosszankodtam, hogy eltűnt a derekam, de a hasam szinte egyáltalán nem látszott... érdekes... milyen különbségek vannak...
Szerintem ne keseregj az alakod miatt... egyrészt lesz ez még így se... :lol: másrészt szerintem nagyon csinos kismami vagy, de most komolyan!!! a talin is teljesen kivirult voltál!!! Én speciel irígykedem a kis mellekre!!! terhesen meg pláne!!! az enyémek olyan brutálisak lettek, hogy csak na!!! szerintem csinosabb a kicsi... :oops:

Fanni humorát és vidámságát imádom!!! olyan jó vele lenni!!! :D :wink:

Megann
Kitartás!!! Már nincs sok hátra!!!

Anikó
Én is nagyon várom az óceános képeket!!!

Juci
a nyaralásos képeket is várom!!! 8)

Kajálás
Hát én inkább semmit sem mondok... talán annyit, hogy epekedem pár nap rossz evésért... :lol: :lol: :lol:
Na jó, nem... csak viccelek... :lol:
De legalább tényleg mindent megeszik, gyümit, zöldséget, tejterméket, mindent!

Lakásprojekt
Férj abba is belement, hogy az általa már lefestett alsó szintet is megcsinálhatja a festő!!! :wink:
Addig szekáltam, hogy ronda lett, és ráadásul a plafonhoz nem akart nyúlni, de annyival szürkébb volt, mint az új festés, hogy csak na!!! ezt nem hagyhattam, de tényleg!!! ráadásul foltos volt!!! hiába, nem lesz belőle soha ezermester!!! :wink:
én tényleg értékelem, hogy megpróbálta, de ami nem megy, azt nem kell erőltetni...
ha egy kicsivel előbb próbált volna rám hallgatni, már rég ott lakhatnánk... :roll: na mindegy... 8)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


And!
Látszik hogy most több energiád van már..írni is. :D

Ja, csak azt nem tudom mi lesz így a fürdőruháimmal, már hogy a fölsőkbe hogy fogok beleférni a nyáron.. :roll:

Róki!
Jópofa a testvérkocsi! Amúgy Bendegúzzal mi is még kocsival indulunk el mindenhova, de persze ott lóg a kismotor is, és aztán hazafelé ő jön kismotorral, vagy gyalog aztán ha akar beül, ha nem végig gyalogol.
Tényleg jól néz ki Zsuzsa, látszik rajta hogy hízott. És nagyon szép kislány, bájos pofival! :)

Anikó!
Köszi, igazad van, csak elég beszari vagyok, pedig tudom milyen klassz lenne elutazni valahova.
Szép lehetett ez az óceán-ünnep, kár hogy nincsenek képek.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


And
nagyon jót nevettem a kakaós sztorin!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Márti
tényleg, neked akartam még, hogy Bendegúz nagyon nagy csibész, de zabálnivaló!!! :D
Szerintem is irány külföld!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


:lol: :lol: :lol:
azóta is ezen nevetgélek, elképzeltem a fejed, ahogy nem érted, hogy honnan tudják... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Sziasztok!

Na még bekukkantok kicsit.

Márti
Bendegúz nagyon vicces kis pofa. Bár Marci is így adná elő a dobálózást, talán nem bosszantana annyira. Ő fogja és sikítozva kifobálja a dolgokat aztán egyből nyüszít,hogy adjam vissza. Persze azért, hogy ott üljek az ágya mellett.
Vmelyik nap rámadta a papucsot mert azt akarta, hogy menjek Vele rajzolni. Igazából mindig azt akarja, hogy Vele foglalkozzak és ha nem ezt teszem akkor irtó pipa lesz.

Rokica, Kuha
Válogatás és nem evés nálunk is terítéken ismét. Én betudom a melegnek. Nekem sincsen túl nagy étvágyam ilyen időben. Jó húsban van a kölök, addig próbálom nem stresszelni magamat. Bár irtó idegesítő amikor csak 3-4 falatot hajlandó enni.
Borsó nálunk is nagy szenzáció. Azzal lehet operálni.

Rokica
Jópofa a kocsitok. Lehet ezt vízszintbe is dönteni? Már Szilvi miatt kérdezem. Neki még nem korai ülni?

Megann
Szegényke. Az érzést én is ismerem. Már azt, hogy de jó lenne ha már aludna mert akkor én is aludnék. Tényleg nem túl kellemes.

And
Ha ez vígasztal Marci is pocsékul alszik 2-3 napja. Nem tudom mi ütött bele. Talán a meleg? :roll: :lol: :lol: Jó ez a meleg. Minden balhét elvisz.

Szóval igyekszem majd képeket prezentálni, de a fotógépünk kipurcant. Most Árpi próbálja javítgatni, de nem sok reményt fűzök hozzá, mert műszaki érzéke nulla.
Erről jut eszembe. Amikor megkérte a kezemet a lakásomban éppen elromlott a wc. Apukám azt mondta Neki, hogy ha megjavítja akkor elvehet :P Árpi kalapáccsal esett Neki a wc csészének. Én sejtettem,hogy ez nem szakszerű és ez be is bizonyosodott, ugyanis pár nap múlva(mi elutaztunk) szegény alattunk lakó telefonált, hogy ronggyá ázott a lakásuk. Persze, hogy a wc szerelés miatt. Na mind1. Azért igent mondtam. :wink: :P

Sziasztok Lányok vigyázzatok magatokra!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Juci, egyre több hasonlóságot fedezek fel párkapcsolataink kezdeti időszakáról :) Karcsi nálam egy tükröt akart felszerelni és belefúrt a vizcsőbe, ömlött a viz. Másnap buli volt nálam, ezért még éjjel elment gittet venni vagymiacsudát és megszerelte, visszatette a csempéket is. Szerencsére ő imád és tud is szerelni, de ezt a csődarabkát azóta is őrözzük.

Hú, de csibészek a gyerekek! Bendegúz nagyon édes lehetett. meg And is gyerekkorában :lol:

Julcsi sem eszik túl sokat mostanában, de a meleg miatt lehet, én nem erőltetem.

Rókica, jó a testvérkocsi. Biztosan Julcsi is élvezné, bele szokott ülni a sportkocsiba és mondja: Julcsi is beleül saját kocsijába. Aztán szegénynek ki kell szállnia, mert egyszerre nem tudok két kocsit tolni.

Megann, kitartás, én azt ittem, nem élem túl, de aztán hamar elrepült ez a két hónap, gyorsabban, mint az első alkalommal.

Szegény Anna megint szörcsög és jó rekedt hangja van. Csak tudnám, hol tud még kánikulában is megfázni.

KépKép

KépKép
majola
 
 


Márti
Brigi is hasonló módszerrel csalogat be reggelente a szobájába. Mikor már hallom, hogy koppannak az állatok a padlón (Kb.4-5 állattal alszik) próbálok kimászni az ágyból, mert lassan úgyis kiabál, hogy Nya, Nya (Anya, Anya)

And
Kakaós sztorin én is jót röhögtem :D

Brigi is elég rosszul, illetve rapszódikusan alszik az utóbbi pár napban. Van, hogy minden gond nélkül átalussza az éjszakát, majd pár napig felsír és meg sem nyugszik, csak ha áthozzuk magunkhoz.
Evés: Mióta beteg volt (több mint egy hónapja) reggelire és vacsorára egy-két alkalmat leszámítva kizárólag májkrémes kenyér jöhet szóba :roll: Már én unom.

Kép
Kép
maresz
 
 


Nagyon jó kis napunk volt ma. Kijöttek a Szilviék és egész nap nagy játszások voltak. Pancsiztunk, úszóleckéket adtunk a törpéknek kisebb-nagyobb sikerrel :oops: Este jó fáradtan hazaindultak, lehet, hogy Szilvi már piheni a nap fáradalmait.
Azt hiszem én is lefekszem, a családom már horkol :roll:

Kép
Kép
maresz
 
 


Sziasztok!

Én tiszta hülye vagyok..
Úgy emlékeztem hogy a folsavból csak egyet kell bevenni egy nap..
Erre most olvasom hogy 2-t :? :? :? :?
Ugye még nem késő?????

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Egyébként tök kész vagyok...
Megreggeliztünk és azzal a lendülettel le is feküdtem a kanapéra :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Na jó...nem rinyálok ennyire, összeszedem magam és felmegyünk vasalni :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

And!

Figyi ez az alvás dolog, én nem akarok tanácsokat osztogatni, de amikor kivettük a rácsot akkor Léna vagy 10-15 ször átjött amig el nem aludt.....és egy pár este óta betszem és már nem jön ki, hanem ott szépen elalszik...., maximum még egyszer jön hogy inni...
Lehet hogy ez köszönhető annak hogy mindig visszavittem még ha sirt akkor is.....de lehet hogy magától jött rá hogy semmi értelme az átmászkálásnak...
És éjszaka is csak egyszer keltünk inni....

Szóval én mindenképpen kitartáspárti lennék..

Szóval szerintem érdemes próbálkozni, de ha nagyon nem megy, visszatérhettek rá 1-2 hónap múlva.
M.

Kép

Kép
megann
 
 


Jaj, elfelejtettem, Maresz, köszönöm a tippet, asszem rendelek én is.

KépKép

KépKép
majola
 
 


Sziasztok!

Életjel :oops:

Hétvégén szokás szerint telkeztünk, tegnap este jöttünk haza, de csak Gabi meg én.
A héten szabadságon vagyunk, pontosabban főleg én, Gabi meg kivette a csüt., pénteket. Mivel anyáék elvitték a fiúkat tegnap és csak szombaton, vagy vasárnap kapjuk őket vissza :P :P
Egész héten programoznak, strand (ha lesz jó idő), vonatozás, kirándulás, hajógyári szigetre mennek, stb.
Annyira örülök, hogy így szeretnek a nagyinál lenni, tegnap Noel már be volt sózva, folyamatosan csak azt mondta anyunak, hogy indulhatunk-indulhatunk, Leon meg adott mind a két arcomra puszit és integetve kiabált, hogy sziasztok-sziasztok, miközben rohant anyu kocsijához. :D

Ma megyek kicsit turizni, holnap ha jó idő lesz, barátnőmmel strandra, csüt., vagy pénteken lemegyünk Gabival a Balcsira. Ma este mozi.

Nemesek!
Nagyon-nagyon sajnálom, ami veletek történt, csak sok kitartást tudok kívánni az egész családodnak és nagyon szeressétek egymást meg a pici babát is. Csodák valóban vannak.

Megann!
Hú, jó nehéz lehet most neked az álomkór időszak, de ne izgulj, ennek is vége lesz hamar, utána meg pörögni fogsz ezerrel. :wink:

Hajni!
Panna nagyon csini a h&m-es ruciban :D
Ha gondolod én szívesen veszek Pannának bármit, aztán elpostázom nektek. :wink:

Róki!
Szuper a járgány, kifér a kapun simán?
Én is ma megyek babakocsit venni, a tengerhez kell egy kis esernyőkocsi, nem merem enélkül nélkül bevállalni a 2 hetet. Sokat megyünk be este a városba, Leon tuti nem bírná és cipelni kellene. :?
Pedig egyébként már soha nem használjuk.....

Juci!
Nagyon jó nyaralást Krétán, ha még olvasod! :D

Evés:
Teljesen rapszódikusan eszik Leon, van, hogy szinte alig és válogat, van, hogy mindent fal. Gyümölcs is ilyen, egik nap imádja a málnát, két nap múlva rá se néz, csak a barack kell, vagy a dinnye.
Főtt kaja is hasonló. Tgnap pl. rendesen megette a húslevest, tésztával, s.és f. répával, karalábéval, zellerrel, stb. :shock:
Mondjuk én is kemény vagyok, ha nem eszi, nem kap mást........

Éjszaka:
A telken ugye rendes ágyban alszik Leon már és megvolt az első éjszaka, amikor 1/2 1-kor megjelent mellettem, hogy anya-anya....
De simán visszafeküdt és aludt reggelig, azóta se produkálta. Most kicsit félek itthon is áttelepíteni a rendes ágyba, nehogy nekem elkezdjen járkálni éjszaka.
Ja meg Nolcsi úgy szeret aludni, hogy kicsit nyitva van az ajtó. Leon viszont csukott ajtónál.......többször felkelt már lefekvés után kicsivel és becsukta az ajtó, majd visszament aludni :shock: :shock:
Persze erre Noel kezd el kiabálni, hogy anya gyere, nyisd ki az ajtót, mert Leon becsukta. Mintha ő nem tudná kinyitni. :?

Na ennyire emlékszem :oops:

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


életjel :oops: ........

....kész a nappali,kifestve,padló lerakva,képek a falon,könyvesszekrények visszapakolva,konyha összeszerelve,mosogatógép beépitve :P :P :P .......fúúú nagyon hullák vagyunk!

Konyhaszekrényt tegnap fullra kisikátam,már csak bepakolni kell,de előtte mindent átmosok az új géppel!!!! :P :P :P :D :D :D
ja,Totka,nekem eddig még pici konyhám sem volt..... :lol: :lol: :lol: ...mert ez ugye anyósé volt.. :? ...és én is éltem 33 évig mosogatógép nélkül,pedig 5 emberre kellett mosogatni! :wink:
De majd most!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én szerintem amilyen tündér a párocskád Te is hamarosn kapsz egyet!!!! :wink: :D :wink: :D


még a sötétitőket kell feltenni a nappaliba(vasalni - bleeee) meg mazsinak szivacsot venni a szobájába,ami alukálni fog,aztán

VÉGLEG MEGYÜNK HAZAAAAAA !!!!!! :D :D :D :D :D :D


namost tűzök vasalnivaló heyek várnak rám..... :evil: :evil: :evil:

kismamiknak minden jót,nyaralóknak szintén!!!! :D

pusszantás!
annamami
 
 


A gyerekem anyira édes,hogy meg kell zabálni!!!!

Mostanában cicónak becézem,erre tudjátok hogy hiv engem???

CICAMAMA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)


kész vagyok ettől a gyerektől........ :lol: :lol: :lol: :lol:
annamami
 
 


sziasztok!

Cicamama :D :D :D de jó, hogy már mindjárt költöztök!!!! :) :) :)

Csibb!
könyörgöm mondj már valami rosszat is erre a csajra! :lol:
férjekre néha rá kell hagyni a dolgokat, még akkor is, ha az többe kerül, viszont fele annyi veszekedés, annyit meg nem ér.
nekünk is van jó pár dolog, amire már azt mondtam, hogy na jó, le van tojva, én nem fogok ezért ennyit cívódni. viszont a festés is olyan, hogy, ha már beköltöztök, azt egy pár évig nem fogjátok újra csinálni. nekünk sajnos nagyon rondán lett kifestve :( úgyhogy csak keményen emberrel ;)

Márti, hát nekem nem lesz gond a fürdőruha felsőmmel, de az alsó :lol: :lol: jól néznénk ki egymás mellett :lol:

ez a kis mell mizéria egész életemet végig kíséri, olyasmi lehet, mint a férfiaknál a kopaszodás, csak az a különbség, hogy a nőket tényleg nem érdekli, hogy, ha egy pasi kopaszodik :twisted: de majd az Esztire vigyázunk, bombanő lesz belőle, egy okos bombanő :D

Megann,
és most tök rendben alszik Léna, úgy, hogy kinnt hagytad a rácsokat?
ma este ráccsal aludt, és reggelig nem panaszkodott, volt egy kis nyűglődés, de sztem csak álmában. majd ma összedugjuk a fejünket apával, lehet, h várunk 1-2 napot, aztán újra, mert most mondjuk ki van párnázva az ágya előtt, de bármikor kimászhat rajta. és ugye legelső este semmi gond nem volt. most napközben is anyásabb, meg a meleg, amire tényleg jól rá lehet fgni mindent ...
ja, és az Eszti ezt végig üvölti, úgy, mint régen, csak már tudja cifrázni, hogy anyaaa-apaaaa, olyan elkeseredett, fáradt hisztis sírás.amitől már elszoktam így lefekvéstájt.

Barbi, érdekel, hogy milyen esernyőkocsit veszel, én is szeretnék még elutazás előtt! még nem néztem szét.
ja, és mindig elfelejtem azt a cuipő márkát, amit múltkor kérdeztél, club dei primi (most hirtelen a közepe nem biztos), és az árkádben a másodikon van ilyen.
jó kis hét ;) :) :) :)

KépKép
KépKép
and
 
 


Délelőtt jó kis bababuli volt a kertben a zenebölcsibe járó gyerekekkel. Utána a házban Julcsi fogta a telefont és mondta: Szia, Karcsi vagyok. Babák jöttek Julcsihoz.
Csak tudnám kivel beszélget ilyenkor az apja nevében :wink:

Szia Cicamama :D :D :D

Barbi, de jó neked! Jó pihenést!

KépKép

KépKép
majola
 
 


Julcsi telefonál :lol: :lol: :lol: kis önálló :D

KépKép
KépKép
and
 
 


Sziasztok!

And!
Alapból nekem se nagy ám.. :lol: csak most, és az egyetlen ami miatt zavar kicsit, hogy nehezek.. :oops: :lol:

Mi is nemrég vettünk Bendegúznak esernyőkocsit, pont a nyár, meg nyaralás miatt, én nagyon meg vagyok vele elégedve egyenlőre. Be-be-go, egy kicsit dönthető a támlája, van napfényteteje, ami nagyon jó ilyen dögmelegben, pici kis hálója alul, és nagyon könnyen nyitható-csukható. Lehet hogy van olyan ami azért kisebb összecsukva, de ez se nagy, szóval én örülök hogy ezt vettük. :) És Bendegúz kényemesen ül benne.

Annamami!
Cicamama, ez annyira aranyos. :D
De jó, hogy mindjárt költöztök! :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Hú, most értem haza a turizásból, háááát egy rakás pénzt elköltöttem, de iszonyat jó cuccokat lőttem, 3 nagy zacsival :P :P :P

And, Márti!
Én is be-be-go kocsit veszek, csak használtan!!! :D :D
Pont azt tudja ez is, amit Márt írt, nekem is szimpi így képek alapján.
Márti, mennyi egy ilyen kocsi újonnan, mert a csaj 3500-at kér érte, nekem jó árnak tűnik. Persze ha újonnan nem sokkal drágább, akkor már nem is annyira jó........

Cicik miatt ne idegesítsetek, én adnék mind a kettőtöknek szívesen az enyémből, nekem még akkor is sok maradna :evil: :evil: :evil:

Zsuzsa!
Julcsit megzabálom, olyan okos! :wink: :D


Cicamama! :D :D
Örülök, hogy ilyen jól alakulnak a dolgok nálatok! :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Barbi!
Melyik turkiban voltál? Dobsz majd képet a legjobb darabokról? Kismamiruhákat nem láttál? Kellene újítanom azért a nyárra pár darabot.

A kocsit mi a Mária nagykerben vettük 9000 volt újonnan. Sztem megéri a 3500ért megvenni, pláne ha nem túl lehasznált.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Most olvasom, mit írtam, nem is ruhát, hanem gatyót meg felsőt szeretnék venni.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Annamami-Cicamama :P :P :P

Hát ez nagyon jól hangzik ám :wink:
Mazsigyerek zabálnivaló :wink:

Barbi!

Szerintem nem sok 3500 ért egy esernyőkocsi.
Turi :P :P :P :P
Hogy te milyen ügyi vagy. És most kinek turiztál?
Az egész családnak, vagy csak magadnak??
Ha felraksz képet, engem biztos menten megüt a guta megint :twisted: :twisted: hiába én pancser vagyok turizásból. :?

Tetszik a heti programotok.....de csak csenben mondom hogy állati rossz időt mond holnapra meg csütörökre.. :cry:

Tök jó hogy igy le tudod passzolni a fiúkat...mármint hogy lelkileg meg tudod tenni...
Sajnos én erre képtelen vagyok, még ha anyumhoz adnám akkor sem lenne egy nyugodt percem sem...
Ezért vagyok hulla dög fáradt.....ördögi kör... :? :? :roll: :roll:

And!

Igen, Léna most rendben aludt, igaz a délutáni alvásnál kb félidőben felébredt és kimászott az ágyból és felmászott hozzám a kanapéra és ott még visszaszundizott kb háromnegyed órát :D :D igy ma rekordidőt aludt kb 2-2,5 órát.
Igy le is passzoltam apjának hogy vigye le a dédihez és kergessék meg a dédi nyulait a mezőn...mert különben tuti nem lesz ma alvás :?
Szóval szerintem most egész jól megy rács nélkül is..ha igy haladunk, szerintem ősszel kaphat ágyacskát Léna..persze leesésgátlóval...


Juci!

Ti is Kréta???
Húúúúúúú de szuper... :P

Lányok!

Én meg beújitottam egy hosszú bőfazonú farmert 40!!!!!!!es méretet az Orsay-ből, hogy még ősszel is jó legyen rám, meg ha Svédbe megyünk, legyen mit felvenni...(nézegetem az időjárást...20 fok és esős :? :? :? :? frankó :? :? persze férjem ujjong)....úgyhogy most végre van kényelmes nadrágom :wink: :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk Éviéknél, tök jó volt :)
Mentünk Auchanba, gyerkőcök meg hullafáradtak voltak végig, alig bírták, mondjuk ma hajnalban sírva ébredt Lívi és nálam aludt tovább úgy hogy fáradtak voltunk...

Evés: Dettó ugyanaz, válogatás, alig evés :roll:
Elég idegesítő, pedig Lívi erős nagyon alkatilag, de ő pl. gyümit sem eszik :( hogy lehetne arra rávenni????

Már 1/2 7-től alszik a lelkem, mert Kuháéktól hazafelé már tiszta fáradt volt de nem tudott a kocsiban elaludni és hazáig(1 óra) üvöltött megint!!!! :shock: :shock: :shock:
Utána sme aludt, így kidőlt szegény, reméelm nem hajnalban kel megint :roll:

Puszika mindenkinek!!!

Mea
mea
 
 


Mea!

Hát, azért én sajnálom, mert lehetett volna jobb is a mai nap!!!
Gergő totál kikészített ma, a fejem még most is fáj (vagy már megint).
Miután elmentetek, egy sort hisztizett még, majd beraktam a kiságyába, rögtön el is aludt.
De nem kényeztetett el, kereken 1 órát aludt.

Aztán jöttek az újabb balhék, semmi nem volt jó, kajálni nem akart, csak a tv-t bámulni. Úgyhogy szépen kikapcsoltam a tv-t...

Kész vagyok a mai naptól...

Ráadásul majdnem másfél órát ültem a dokinál, az idióta jogosítvány hosszabbítás miatt, mire végre sorra kerültem.
A sok pletykás öregasszonytól komolyan, már hányingerem volt. Mást se hallottam: "te figyelj, és azt hallottad, hogy...., és azt tudtad, hogy... és láttad..." Áhhh, már azon a szinten voltam, hogy beszólok...

Többiektől bocsi, este igyekszem a többieknek is reagálni.

Barbi!

Igen-igen, kérünk képeket a mai szerzeményekről!!!

Kép
kuha
 
 


Sziasztok,

Róki, lányaid nagyon szépek! Jó a babakocsi, örülök, hogy végül is találtál-

Nekünk ABC disegn-es az esernyőkocsink, ez nem dönthető egyáltalán, de Rolinak már nem is kell, ezt is ritkán használja.

Megann, kitartás :) :)

Szombati uh-ról dobok fel képet!

Az elsőn a nagy füle :) :) a másodikon meg a puni látszik.

AND, mikor mész uh-ra?

Kriszti
Kép Kép

KépKép
Kép
csikken
 
 


Márti!

A babakocsit odadta 3000-ért a pasi. Nem tudom, miért, de mikor meglátott, azt mondta, vigyem el ennyiért..... :P :P
Tök jó, semmi baja nincs, persze látszik, hogy használt, de a célnak tökéletesen megfelel.
Kismama rucikat, nadrágokat nem láttam, dehát azt soha nem nagyon látni :(
Felsőket én meg nem kimondottan kismama felsőket vettem annó, hanem sima felsőt, aminek nyúlik az anyaga.

Akkor a kért képek, vigyázat, sok lesz :P :P :P


Farmer Nolcsinak-600 pénz :P
Kép

Farmer Leonnak, na ez drága volt....2200, viszont next
Kép

Kalap-még nem tudom melyiké, amelyikre jó lesz-600
Kép

Next póló Nolcsinak- 500
Kép

Címkés, új felső Nolcsinak-1800
Kép

Next póló Noelnak- 1400
Kép

Kantis naci Leonnak- 1000
Kép

Címkés-új roll-up rövid naci Leonnak- 800
Kép

H&M pizsi Nolcsinak (van ilyenje kisebben)- 500 :P
Kép

Folyt. köv. :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Barbi!

Hűű, ezek nagyon tutik!!!
Turiban voltál, vagy Tündénél???

Kép
kuha
 
 


Csíkos len szoknyák, asszem 1200/db
Kép
Kép

Pillangós szuper vékony kis blúz, apró csillogós kövekkel, amik nem látszanak a képen -1600 :evil:
Kép

Átlapolós felső- 900
Kép

Kis fehér blúz, szintén nagyon könnyű anyag-1500
Kép

Hússzínű halásznaci-500
Kép

Térd alá érő ruha-1500
Kép

Vékony karton/vászon szoknya- 1200
Kép


Remélem nem voltam sok és az se baj, hogy az árakat kiírtam :oops:
Csak hogy lássátok, nem kell vagyonokat költeni, hogy jól öltözhessünk, elég egy kis szerencse hozzá, na meg idő......

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Évi!
Turiban voltam :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Ja, itt nálunk a LUNA-ban, a Dohány u.-ban a Renoválásban és a drágább gyerekrucikat itt nálunk a tuti kis gyerekturiban vettem.

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Sziasztok lányok!

Reggel írtam, de nem látom sehol.... :? mindegy írok most is...

Ne haragudjatok, hogy ilyen keveset vagyok, olvasni sem igen olvasok..., de a nővérem és a kis Anna is leköt, meg 2-3 napja úgy bedurrant a lábamon 2-3 viszér, hogy naponta többször jegelem, és kenem, meg pócolom...szóval...mi lesz ha már nagyobb lesz a baba?

Tüncsi is, mi is amúgy jól vagyunk! Tüncsi az utóbbi 1-2 hétben iszonyatosan szófogadatlan...nagyon próbálkozik...már párszor oda kellett csapnom...nálatok hogy áll ez a helyzet? Kajálni nagyon változóan eszik...de ebben az időben nem is erőltetem...a folyadékot viszont igen...

Júli 5-19 ig nyaralunk majd utána bizti jelentkezem...

Barbi! ezek a rucik! Szuperek! Nagyon jól csinálod! :)

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Prüntyi!

Sajnálom a viszereket, nagyon fájdalmas lehet :( :( :(
Hova mentek nyaralni? :D
Leon is szófogadatlankodik, keményen rá kell szólni, de attól meg rögtön elbőgi magát, így szinte egész nap sír, ami baromi fárasztó..... :?
Majd kinövik egyszer, habár akkor lesz más.

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Halihó!

Megann:

No para! Én egyáltalán nem szedtem folsavat, azt semmi baj nem lett, tehát nem automatice károsodik a gyerek ha nem szeded be. Amúgy is, a zöldekben, gyümölcsökben töméntelen folsav van, tehát szerintem nyáron ha eszel friss gyümit/zöldséget, tuti magadba szeded a kellő mennyiséget.

Sajnálom hogy elkapott az álomkór, sztem próbálj minél többet pihenni... hallgass a szervezetedre. Főleg azért, mert most még valamennyire megteheted. Nem lehet azt hogy Lénát bekeríteni hogy szem előtt legyen a nappaliban vagy egy olyan szobában ahol te közben le tudnál dőlni? Vagy te is aludnál mikor ő alszik délután? Hidd el, addig tartalékolj amíg lehet. Ha elnyúzottan mész szülni, annak nem lesz jó vége, mert a baba születése után nem lesznek tartalékaid az első heteket ép ésszel túlélni.


Járgány:

Hát nem hiszem hogy évekig fogja használni, de nekem már arra a pár hónapra is megéri ha azt jelenti, nem töri össze magát egy bevásárlás alkalmával mert leesett a testvérfellépőről (ami ugye egyszer már megtörtént).


And:

Sajnálom hogy így elromlott Eszti alvókája megint. :( TUdod, én mindig úszom az árral, szerintem altassátok Esztit úgy ahogy a legkevesebb balhéval elalszik, és közben próbálkozzatok újra meg újra, hátha visszatér a régi rend. Már ha ezt lehet. Nálunk annyi szokott lenni, hogy Zsuzsa sír ha megpróbálunk kimenni a szobából. De ettől én minden alkalommal ugyanúgy elköszönök tőle, kijövök, és ha sír, visszamegyek, elmagyarázom hogy most este van, aludni kell (nem tudom mennyit használ, de ezt olvastam hogy így kell) és újra kijövök. Ha nagyon sír, akkor bent maradok vele. Általában ez nem szokott pár napnál tovább tartani, és akkor újra egyszercsak elalszik anélkül hogy ottmaradnánk vele. Szóval szerintem érdemes minimalizálni a sírást, de közben próbálkozni azzal ahogy te szeretnéd.


Zsuzsa se nagyon eszik gyümölcsöt, főleg a régi önmagához képest, amikor falta. Most a szőlő mehet, néha a barack, néha az alma, néha a görögdinnye. Meg néha a banán. Szóval már semmiből nem eszik tetemes mennyiséget csak a tésztából. :?

Kirakat: David is ezen humorkodott, hogy biztos azért akartam egymás melletti kocsit hogy lássák milyen szép gyerekeim vannak! És igaza van! :) Van benne egy kis hiúság is, hogy tessék, nézzétek a gyerekeimet!! :D De nekem az is tetszik ebben, hogy egymást is látják, mindkettő nézelődhet, és a kicsi nincs hátra benyomva ahol nem lát semmit.


Juci:

A kocsi mindkét oldala egymástól függetlenül dönthető majdnem vízszintesig... csak rövid időre ültetem Szilvit, mert már szeret üldögélni, de még nem tud :) itt is csak a kép erejéig ült.


Barbi:

Hát nem mondhatom hogy simán, de kifér a kapun a járgány. Oldalazva, és meg kell dönteni. :) És Zsuzsának be kell húznia a lábait...


And:

Engem érdekel ha kopaszodik egy férfi, nekem nem tetszik. ;) Látod, mindenre van kivétel. Nekem viszont az a bajom hoyg nagy a mellem...


Barbi!

Nagyon jók a ruhák, mint mindig. Te fel is szoktat próbálni őket mielőtt megveszed, vagy ránézésre tudod hogy mi fog jól állni? Mert nekem az a bajom, hogy ami a fogason tetszik az lehet hogy rajtam szörnyen néz ki, és fordítva... hogy ami a fogason nem mutat sehogy, az egész jól áll.


TÖbbgyerekes anyukák!

Most az a kérdés merült fel bennem, hogy mennyire jó vagy rossz ha a gyerekeknek osztozkodniuk kell. Nálatok min osztozkodnak a gyerekek és mi a közös? Azért kérdem ezt, mert Zsuzsa már többször szembesült azzal, hogy ami eddig csak az övé volt, azt most Szilvi is használja. Persze egy csomó mindenre nem emlékszik, de pl nem merem Szilvit berakni Zsuzsa ágyába, nehogy Zsuzsának rossz érzése legyen ettől. Meg hogy az egyszemélyes Graco babakocsit felváltva használják... meg hogy Szilvi megörökli Zsuzsa összes ruháját, sőt, már most van olyan ami mindkettőjükre jó. Ez baj szerintetek hogy van olyan ruha amit egyszerre hordanak? Inkább legyen minden szigorúan különvéve?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Barbi
aztaaaa, de jó cuccok!!! az átlapolós póló tetszik a legjobban!!! de a többi is nagyon tuti!!! :wink:

And
háááát, nagyon kellene gondolkodnom... :roll:
mostanában korán kel!!!! eddig 8-fél 8-ig aludt, és mostanában fél 7... :twisted:
meg hát kicsit kajamániás... :oops:

holnap kezdődik a festés!!!! hurrá, már úgy várom, hogy készen legyen, és tök fura érzés, hogy ez most tényleg készen lesz, és nem csak legyint az ember, hogy ki tudja, mikor fejezi be apa a festést... :lol:

Csikken
én ebben mindig tök béna voltam, de hol van itt a puni???
és melyik a fül? én az elsőn egy olyan rajzfilmfigurát látok... :oops: de nagyon aranyos, mosolygós rajzfilmfigurát... :oops: :oops: :oops: :lol: de mondjuk, ha az lenne a baba, akkor holnap mennél szülni... tehát biztos megint rosszul nézem... Mske mesélhetne, mit bénáztam a 4d-s videójuknál... :lol:
bocsánat...

Annamami
Cicamama! :lol: :lol: :lol: nagyon édi!!!!
hajrá szép új lakás!!! majd kérünk fotókat!!!

Majola
Julcsi telefonnal!!! :lol: :lol:
tündér a csaj!!! :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Barbi, Balatonfüredre.

Róki, ugyan csak egy gyerek van, de hogy itt a kis Anna, ki szinte mindennel játszik ami a Tüncsié...sokmindent odaad, de van pár "napi dolog, amit akkor éppen nem, és azt tüzön vizen át...szóval olyankor azt ráhagyom, hogy elvegye/visszavegye, mégha Anna hisztizik is...és két nagy kincs van... ez két baba...és ha Anna látja, hogy Tüncsi közeledik felé...már adja a kezébe az egyik, vagy másik babáját...de alapból igyekszem már most a közös játékra tanítani...nem tudom segítettem e :)

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Róki, a lényeg. ... szerintem.....ha úgy érzed bármiről, hogy az Zsuzsa kedvence, akkor azt inkább tartsd meg neki...még ha ruha is az...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Barbi!

Hűűűű, nagyon tutik a te ruhadarabjaid is!! Erre mondják azt, hogy aki keres, az talál!
Nem hiába, neked már abszolút szakavatott szemed van ehhez (is)!!!

Prüntyi!

Szia, jó, hogy megint vagy!
Visszér nem semmi, el tudom képzelni, mennyire fájhat. Nekem csak egy van, nem is fájt még soha, de anyum már többször is műttette a lábait, és tudom, hogy mit össze szenved vele.
Remélem, azért nem lesz sokkal rosszabb a helyzet!

Tüncsi és a szófogadatlanság? El sem tudom képzelni. Hát, nálunk is van, a mai nap volt eddig a csúcspont, és ki is verte nálam a biztosítékot.
A most este volt a hab a tortán, úgyhogy fogtam Gergőt, és szépen beraktam a kiságyába, kb. fél órája, ellentmondást nem tűrve.
Persze, erre nem számított, se vacsi, se semmi. De úgy voltam vele, hogy egyszerűen ma már nem bírom hallgatni... És persze azzal a szándékkal mindezt, hogy akkor itt már alvás lesz.
Még egy jó ideig ment a hiszti, de még a bébiőrt is kikapcsoltam, hogy ne halljam.
Most, hogy édesdeden alszik, van egy kis lelkiismert furdallásom, de úgy érzem, a gyagyulás határán vagyok...

Róki!

Bár tapasztalatom nincs benne, de szerintem egyáltalán nem baj, ha közösen használnak dolgokat a lányok. Arról nem is beszélve, ha vagy olyan szerencsés, és megöröklik egymás ruháját, és nem kell mindenből újat venni, mert különböző neműek a gyerekek.
És talán később sem lesz hátrány, és természetes lesz a lányoknak, hogy ami az egyiké, az a másiké is. Most speciel a játékokra gondolok, mert eljön az az idő, amikor majd már egymással fognak játszani. És akkor talán nem lesz gond...
Nálunk épp ma volt élő példa arra, hogy Gergő mennyire baromira féltékeny a cuccaira.
Mostanában Gergőnek nagyon nem tetszik, ha valaki mégcsak hozzá is nyúl ahhoz, ami az övé. Azt is utálja, ha az apja magához veszi a kispárnáját, a cumisüvegét, stb. Jön hozzám vinnyogva, és magyarázza, kifejezi nemtetszését.
Erre ma, mit látunk??? Itt volt Mea és Lívi, és Gergő olyan, de olyan baromi undok, irigy volt Lívivel, hogy csak na. Ez ilyen erősen ma fordult elő először, és meg is lepődtem, hiszen Lívivel már milliószor találkozott.
Ennek ellenére durva volt vele, és lelökte a csúszdáról, tolta el a kis motorjától (kettő is van), és a macit sem foghatta meg Lívi, meg semmit.
Úgyhogy nálunk így indult ez a mai brutális nap, volt már délelőtt jó kis hiszti Gergő irigysége miatt...

Csibb!

Hurrá festés, és hurrá közelgő költözés!!! Remélem, nem haragszol meg, de most nagyon irigyellek! Én is szeretnék költözni...

And!

Nem fogod elhinni, de azt hiszem, hogy tök véletlenül, és tök akaratlanul sikerült olyan kacsás-zenélős bilit venni Gergőnek.
Az úgy volt, hogy az Auchan-ban bilit akaram venni, ki is volt írva erre a bilire, hogy magasított támlájú, sötétkék színű, 699 Ft. Mondom, ez nekünk a célnak tökre megfelel...
Nem is foglalkoztam a kacsával, és meg sem néztem tüzetesen, csak leemeltem a polcról...
Erre a pénztárnál üti a csaj, kiírja a gép, hogy zenélő bili, 1.600 Ft. Mondom, hogy ez nem zenélős bili. De mondja a csaj, hogy de bizony az ám!!!
De mivel már így is kb. fél órát álltunk sorba, mondtam, én vissza nem viszem. Utána esett le, hogy valszeg ez ugyanaz a bili lesz, mert mintha Totka írta volna, hogy nekik is ugyanolyan kacsás bilijük van, mint nektek....
Nekünk még nem zenél, mert Gergő még nem pisil bele... :( :( :(


Csikken!

Nagyon jók az uh-s képek!!! Nekem Csibb-el ellentétben a fület sikerült megtalálnom, a puncit viszont nem . Ehhez én is béna vagyok!!!

Kép
kuha
 
 


Prüntyi, Kuha:

Nem feltétlenül játékra gondoltam... Zsuzsa érdekes módon nem szentimentális egy játékával sem... nincs kedvenc baba vagy maci... nincs kedvenc semmi igazából... (ezt önmagában is furcsállom, szerintetek nem furcsa hogy nincs semmi kedvenc? és hogy semmire se mondja/mutatja hogy szereti, tetszik neki? lelkes szokott lenni ha valami tetszik... vagy néha ha kéri hogy hadd nézzen vmit és berakom neki, akkor mondja, hogy "happy" de hogy ezt honnan tanulta??? nem is vagyok benne biztos hogy azt akarja vele kifejezni, hogy most örül. no mindegy, ez már egy másik téma)

Hanem inkább arra, hogy pl ugyanazt a babakocsit használják felváltva, vagy ha belerakom Szilvit Zsuzsa etetőszékébe ami eddig csak az övé volt, vagy a járókájába, meg ilyenek.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Hajni!!
ha még jössz ma este:
megdagadt talán egy nyirokcsomó a fülem alatt azon a bizonyos fejbiccentő izmon, és eléggé fáj. fáj a torkom, illetve most már picit lejjebb is, meg máshol is kicsit duzzadtabbak a nyirokcsomók, de nincs lázam. lehet ezzel valamit kezdeni???
csak iszom a teákat, meg vitaminozok.

KépKép
KépKép
and
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?