Barbi!
Hűűűű, nagyon tutik a te ruhadarabjaid is!! Erre mondják azt, hogy aki keres, az talál!
Nem hiába, neked már abszolút szakavatott szemed van ehhez (is)!!!
Prüntyi!
Szia, jó, hogy megint vagy!
Visszér nem semmi, el tudom képzelni, mennyire fájhat. Nekem csak egy van, nem is fájt még soha, de anyum már többször is műttette a lábait, és tudom, hogy mit össze szenved vele.
Remélem, azért nem lesz sokkal rosszabb a helyzet!
Tüncsi és a szófogadatlanság? El sem tudom képzelni. Hát, nálunk is van, a mai nap volt eddig a csúcspont, és ki is verte nálam a biztosítékot.
A most este volt a hab a tortán, úgyhogy fogtam Gergőt, és szépen beraktam a kiságyába, kb. fél órája, ellentmondást nem tűrve.
Persze, erre nem számított, se vacsi, se semmi. De úgy voltam vele, hogy egyszerűen ma már nem bírom hallgatni... És persze azzal a szándékkal mindezt, hogy akkor itt már alvás lesz.
Még egy jó ideig ment a hiszti, de még a bébiőrt is kikapcsoltam, hogy ne halljam.
Most, hogy édesdeden alszik, van egy kis lelkiismert furdallásom, de úgy érzem, a gyagyulás határán vagyok...
Róki!
Bár tapasztalatom nincs benne, de szerintem egyáltalán nem baj, ha közösen használnak dolgokat a lányok. Arról nem is beszélve, ha vagy olyan szerencsés, és megöröklik egymás ruháját, és nem kell mindenből újat venni, mert különböző neműek a gyerekek.
És talán később sem lesz hátrány, és természetes lesz a lányoknak, hogy ami az egyiké, az a másiké is. Most speciel a játékokra gondolok, mert eljön az az idő, amikor majd már egymással fognak játszani. És akkor talán nem lesz gond...
Nálunk épp ma volt élő példa arra, hogy Gergő mennyire baromira féltékeny a cuccaira.
Mostanában Gergőnek nagyon nem tetszik, ha valaki mégcsak hozzá is nyúl ahhoz, ami az övé. Azt is utálja, ha az apja magához veszi a kispárnáját, a cumisüvegét, stb. Jön hozzám vinnyogva, és magyarázza, kifejezi nemtetszését.
Erre ma, mit látunk??? Itt volt Mea és Lívi, és Gergő olyan, de olyan baromi undok, irigy volt Lívivel, hogy csak na. Ez ilyen erősen ma fordult elő először, és meg is lepődtem, hiszen Lívivel már milliószor találkozott.
Ennek ellenére durva volt vele, és lelökte a csúszdáról, tolta el a kis motorjától (kettő is van), és a macit sem foghatta meg Lívi, meg semmit.
Úgyhogy nálunk így indult ez a mai brutális nap, volt már délelőtt jó kis hiszti Gergő irigysége miatt...
Csibb!
Hurrá festés, és hurrá közelgő költözés!!! Remélem, nem haragszol meg, de most nagyon irigyellek! Én is szeretnék költözni...
And!
Nem fogod elhinni, de azt hiszem, hogy tök véletlenül, és tök akaratlanul sikerült olyan kacsás-zenélős bilit venni Gergőnek.
Az úgy volt, hogy az Auchan-ban bilit akaram venni, ki is volt írva erre a bilire, hogy magasított támlájú, sötétkék színű, 699 Ft. Mondom, ez nekünk a célnak tökre megfelel...
Nem is foglalkoztam a kacsával, és meg sem néztem tüzetesen, csak leemeltem a polcról...
Erre a pénztárnál üti a csaj, kiírja a gép, hogy zenélő bili, 1.600 Ft. Mondom, hogy ez nem zenélős bili. De mondja a csaj, hogy de bizony az ám!!!
De mivel már így is kb. fél órát álltunk sorba, mondtam, én vissza nem viszem. Utána esett le, hogy valszeg ez ugyanaz a bili lesz, mert mintha Totka írta volna, hogy nekik is ugyanolyan kacsás bilijük van, mint nektek....
Nekünk még nem zenél, mert Gergő még nem pisil bele...
Csikken!
Nagyon jók az uh-s képek!!! Nekem Csibb-el ellentétben a fület sikerült megtalálnom, a puncit viszont nem . Ehhez én is béna vagyok!!!