Új privát üzeneted érkezett!

Jokaliza!
Minden tájékoztatóban úgy olvastam, hogy a halvány csík is csík!!!
Gratulálok!!! :)
Vöcsök

Kép
vöcsök

Jokaliza gratulálok!
Ez még csak nem is halvány csík, hanem jó erős!!!

Hát ez egyszerűen szuper!! Ez egy igazi zug-zebra, és megvan lecso zebrapárja!! :lol:

ne izgulj semmi mástól nem tud pozitív lenni, csak terhességtől.

és ujabb remény hogy 40.cn. után is van élet! (igaz még nagyon kicsi! :wink: :lol: )szóval 40.cn után is van terhesség!!

jó ilyen példákat is látni!

Kép

Kép
rejo

Jokaliza, ez bizony csodaszép pozitív! Hatalmas nagy gratula!!!
A teszt tuti jó, ne félj!!! :wink:

Igaz hogy a zebrák mindig párban járnak!!! :lol:

Kép

Kép
anyoooka

jajj niki nem azért írtam ám, köszi neked is a hiányolást! :lol: Tudom ám én, hogy mindenkinek hiányoztam! :lol: :lol: vagy mégsem? :lol:

neked pedig utólag is boldog szülinapot!!

Kép

Kép
rejo

Folyt.:

Monácska, remélem a hasmarsod már rendeződik. :) Beparáztattál egy kicsit, mert én is emelni szeretnék most a meten.
És utánanéztem a neten annak a Diabest tablettának is, ma veszek is a gyógyszertárban, és kipróbálom. :wink: :D
Dinnyével kapcsolatban osztom a véleményed, szerintem az egyik legjobb gyümölcs, és én nem vagyok hajlandó arra a pár hétre száműzni az étrendemből, amikor lehet emberi áron kapni! :twisted: Asszem erről Rambóka írt a múltkor, hogy mennyire "hasznos" gyümi. Szerintem még mindig jobb, ha megeszek egy szelet dinnyét, mintha fehér kenyeret vagy sütit zabálnék. :twisted:

Anyoooka, :shock: a görbéd, a pirid majd a barna láttán :roll: . Remélem, hamar kiderül, hogy mi ez az egész (piri v. barna).

Dimet, Rejóka, Kavicska, rég jártatok erre, és nagyon jó, hogy jöttetek! :)

Csipikém, hűtő + ebédlő szuper! :D Nagyon klasszak a színek, nekem nagyon bejön. :wink: Bár én a Zújházban nem mertem ennyire bevállalni a színekkel, mondhatni nyúl vagyok, és minden terrakotta-bézs-sárga-narancs-cseresznye lett.

Vicky79, nagy nehezen megalkottam reggel az új vonalzómat, erre megláttam, hogy a tiéd is hasonló. :wink: De nem csináltam újat, ez a tavirózsa + hajó nagyon bejönl most nekem. :D
És nemcsak hogy az alapja hasonló a vonalzónknak, hanem "együtt is jár" - 2. cn. Sőőt, az előzményeink is egyeznek nagyjából... :lol:

Pusssztok,

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Jokaliza, ez bizony egy gyönnnnyörűűűűséges zug-zebra! Nem is halvány, sőőőt! :D
Gratula!!!!

Ugye, hogy ugye, a zebrák mindig párban járnak! :D

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Isten az atyám betojok!!!!!
Jokaliza drága!!!!!!!!!! Ez egy ZEBRA!!!!! Gratulálok!!!! Hüppp.... Komolyan el is bőgtem magam!
Vigyázz magatokra nagyon!!!!!

És hogy hogy végül mégis rászántad magad egy tesztre??? Juppppppppppíííííííííííííííííéééééééééééééééé!!!!
Vendég

Sziasztok!

Jokaliza:
Húúú, ez aztán a zebra! Nagyon gratulálok!

Csipi: Nagyon tetszik az új hűtőd! Bár amennyit szenvedtetek érte... Hihetetlen, hogy 2x is elbaltázták és még a linólelumot is tönkretették. Én tuti szóltam volna, hogy ez így nem kóser... Rossz vásárló vagyok :D

Én a mettől minden evés után felfújódok. Szerintetek lehet mellé szedni időnként erre valamit? Azt hiszem az Espumi jó lehet, ha minden igaz nem szívódik fel, max 2-3 órával ésőbb veszem be, mint a metet és akkor a felszívódásában sem okozhat problémát. Szerintetek?

Kép

Kép
bettica

Anyóka, Tükörke! Elmúlt a hasmarsom! Tükörke, én nem emeltem, hanem elkezdtem a Diabestet, meg a Maca Vibe-t. Én február óta egy folytában szedem a 3x500-at.
Mindenkinek nagyon kösznöm a jókívánságokat, tényleg sokkal jobban vagyok!

Zsizsik! Írtam privit!! No, mert én is, meg a párocskám is jövünk!!! Snagriát viszek, és cseresznyés lepényt!

Csipi! A konyhád olyan hangulatos, hogy nagyon elirigyeltem! Itt emberek laknak, az messziről látszik! A hűtőd szuper!!!!

Rejóka! Na, végre már!!! A minap gondoltam rád!!!! A diétát tartani??? Hümm......... Nagyon, nagyon nehezen! Nekem kiskamaszom van, csontsovány a lelkem...... Hát adjak neki szénhidrát szegény diétát??? Na, azt nem! Szóval egy félét főzök mindig, ha gázos a diéta miatt nekem, akkor keveset eszek belőle, vagy valami mást eszek. Ennyit a tudatos étkezésről..... khm.... :oops: :oops: :oops:
Vendég

jokaliza, én már nemtok mit mondani :D telefonon megbeszéltük :D úúúúgy örülök. annyira nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!
ezt a d-vitaminos kúrát majd írd le itt a többieknek is. és látod, nem kell ehhez mensi :D
és ne parázz!!!!!!!! a természet tudja mit akar!! de a baba-kezdemény már ott van bent!!! pihenj, örülj az életnek, olvasgass.

komolyan csajok, azért ebben van vmi boszorkányság,hogy párossával jönnek a zebrák....nem??? :roll:

megyek felmosni.tegnap óta tervezem.....
dimet

okr, te tényleg gyalog jössz?? mármint bkv-al??? figyi, ha a kék metróval jössz, kőbánya kispestig, akkor ott felveszünk és kiviszünk. vagy ha az őrstől jössz, pl. 85össel, akkor is fel tudunk venni. de egy megállóval hamarabb:)
mi 10-fél 10 körül indulunk, férjem kivisz. nem enged vezetni már nagyon :? csak ha bevásárolni megyek.....meg ha ő sörözik :lol:
dimet

Sziasztok!

Jokaliza!
Ez igen, tuti erős zebra :lol: nagyon örülünk!!! :lol: :lol: :lol:

Rejoka!
Jó felöled ismét hallani :D

Monácskám kiscsillag!
gyógyulj meg rendesen...aggódom ám érted!!!!! :(

Bettica!
Szerintem nem lesz semmigon, ha mind a két gyógyszer egy helyen szívódik fel, akkor 1/2-1 óra külömbséget elég tartani!

Hát az új hűtő nagyon szuper! Még apa is mondta este, hogy már az szép, mikor csak előtte állsz, nézegeted nyitogatod.....
Örülök, hogy tetszik neketek az étkezőm!! Nagyon szeretem a meleg színeket, az otthonos - barátságos lakokat + persze szeretek is lekberendezéssal is foglalkozni! Imádom a lakásban a virágokat, de sajna a konvektor miatt nagyon sok kipusztult!!
4 évvel ezelőtt még 50 valahány virágom volt, most meg alig haladja meg a 10-et, de a hétvégén megyünk ismét virág beszerző körútra!!!

pusza
csipi
csipi78

A D vitaminos kúráról már másodszor hallok egy hét alatt......
Olvastam, hogy segíthet a peteérésben, de azt is, hogy veszélyes is lehet.
Jokaliza! Mindenképpen szeretnénk majd hallani erről a kúráról többet rendben?????
Vendég

Jokaliza, szívből gratulálok az erős zebracsíkhoz !! :lol:
Fantasztikus, hogy PÉ bármikor lehet a ciklusban :wink:

Most már tényleg biztos, hogy nincsenek magányos zebrák :lol:

mniki

Szia csipi - Xena -herkules!! ezen jót nevettem még kint! :lol:

monácska csakegy anno állandóan nyomta, hogy nézzünk utána jobban ennek a d-vitamin dolognak, mert szte neki is ez segített, de nem nagyon ugrott senki erre a témára. pedig ugy néz ki télleg van benne valami.

kérdezzétek őt, ő sokáig és nagyon nagy adagban szedte.

Kép

Kép
rejo

remélem jokaliza lesz még ma. de úgy emlékszem,hogy vmi szegedi profnak jó eredményei vannak a d-vitaminnal, együtt adva metfrominnal. de majd ő elmondja, leírja. nem emlékszem pontosan. de szerintem a d-vitamin alapból semmiképpen nem árt. sőt. az e-vitamin kúra is jót tesz.
dimet

Sziasztok!

Jokaliza!

Mi ugyan még nem találkoztunk, de NAGYON NAGY GRATULA! :D:D:D

Hümm... lányok, kicsit el vagyok kenődve.
Tegnap felraktam a táblámat a jó magas hővel (36,8 ) erre meg ma reggelre visszament a hőm megint 36,2re. Legszívesebben kivágtam volna reggel a hőmérőt az ablakon amikor megláttam hogy mennyi. A francba! :cry: :cry:
Nem tom mit gondoljak. 14 cn. a mai, de nem volt petefészek szúrkálás, viszont a 11 cn.-on elég komoly mennyiségű nyákom volt.

Aztán meg úgy tűnik hogy megfázhattam egy kicsit a hétvégén vagy mi, mert fáj a pocim tegnap este óta. Nem nagyon, de érzem hogy valami nem kerek.

Tudom hogy elméletileg lehetséges hogy valaki úgy babásodik be, hogy nem iskolapélda a görbéje, de az enyém egy normál görbétől olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől. :( Pedig úgy szeretném ha rendben lenne! :(:(:(
Nem akartam, de jövő hónapban el kell mennem nőgyógyászhoz, reméltem hogy csak a met segíteni fog, de úgy tűnik nem. :cry:

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee!!!!!
Az én elmúlthavi görbémen ezeket az ugrásokat 4x vagy 5x lehet megfigyelni. Persze semmi nem lett belőle.
De a szervezeted erőlködik, dolgozik, és a met is hat, csak lassabban, mint vártad! Mióta szeded? Nem vagy kicsit türelmetlen?
A nyákolásról.... Pco-ban a jellemző, hogy összevissza nyákolunk, én a ciklus 10. napjától a vége előtt egy héttel folyamatosan, és nagyon bőven..... Ugyanúgy nem megbízható az LH teszt sem, mivel magasabb az LH szintünk, mint kellene, ezért téves riasztást ad általában.
Azt el lehet mondani, hogy a 3 támpont együttállása esetén (LH teszt, nyák, magas hő, ami fent is marad ) volt pé.

Ne görcsölj! Hehehehehehe.... Ha itt lenne Norka, úgy vágna fejbe, hogy elszállnék. Nem tudom, milyen jogon írom ezt pont én Neked, én is ugyanilyen voltam a múlthónapban. Sírtam, búsultam, világvége hangulatban voltam.
Felesleges miatta sírni, dühöngeni, nem tudsz változtatni!!!!!!! Én már csak a mensikkor szoktam bőgni.
Szóval! Mérd a hőt, apával szeressétek egymást rendszeresen, ne csak a hőmérő jelzéseire, és nem lesz gond! Átlag két-három naponta egy szerelmezéssel nem tudtok nagyon mellé lőni!!!!

Kitartás!!!!

És gyere, kérdez bátran!
Ja, és még valami nagyon fontos!!! A PCOS nem egy hónap alatt alakult ki, hanem hosszú idő alatt. Ne várjuk, hogy egyik napról a másikra rendbe jön, a metfromin nem csodaszer!!! Csak segítség nekünk!!!!
Vendég

Csak érdekességképpen! A múlthavi görbém!
És nézdd meg, hogy amikor elkezdtem szedni a progit, hogy emgjöjjön a mensim, valamikor az 5 nap alatt szépen peteértem egyet....... Persze csúnyán lekéstük! :oops:
:twisted:

Kép
Vendég

Termeltetek ezerrel.............

Jokaliza, nagy gratula!!!Ez +!!!!!!!!!Nyugi!!!!!!!

Kincsem, igen, én kezelem, küldd bármikor püben (nickname, név, lakóhely, telószám, email)!

Anyóm.....nem értem. :shock:

Rejo, nem tudom, miért akarja leállítani, mondjuk még nem tettem meg.....vacillálok ezerrel, na meg diétázom, most voltam gesztáxiós ambulancián, ahol beparáztattak, hogyha szedem a metet, akkor hasnyálmirigy-problémája lesz a gyereknek.
Szóval totál kész vagyok most.Nem tudok dönteni.
Diétázom és azzal szépen kordában tartom a cukrot, a legtöbb is eddig kaja után 1 órával 6,2 volt.
Vendég

lafi, ez hülyeség,hogy hasnáylmirigy problémája lesz a gyereknek!!!! miért lenne? mivel tudják ezt az állítást alátámasztani???? na, mindegy. diétát tartsd be és kész. a 6,2 kaja után 1 rával meg tökéletes. én is szenvedtem a döntéstől a 12. hét körül, emlékszel? és végül kompromisszumos megoldásként kevesebbet szedtem/szedek. és persze próbáltam okosan enni. ennnyi.

egyébként nekem is a szent imrébe elkezdték anno,hogy miért szedem...stb..s.tb....de elkezdtem beszélgetni velük, és nem tudtak érvelni. na, mindegy. ez mindnekinek igazából a saját maga döntése.
dimet

Dimet én is asszem arra jutok, hogy nem 3*850 -et szedek, hanem 2*850-et....sztem ez a legjobb megoldás. Mert hát ha magas az inzulin is és a cukor is akkor többet ártok, mintha szedem a gyógyit....Nem?
És azért bízok benne, hogy a szemét duphaston nyomta meg ennyire....ebben egyetértettünk a diabetes asszisztenssel.
Vendég

Lafi félre ne érts, én nem vagyok híve a terhesség alatti met-szedésnek, és semmilyen gyógyszerének, csak amit muszáj. úgy gondolom ilyenkor olyan szinten más módón működik a szervezet, és olyan szinten nem tudunk róla semmit, hogy akkor inkább ne is avatkozzunk bele, mert nem tudjuk mit teszünk.

De: ezek brutál értékek amit írtál. ezekre a nagyon magas értékekre mit reagált tűű? nem aggódott?

Bár a cukrod elég jó így kaja után most. terhesség alatt lehet a szervezet több inzulint termel alapból, mert több kell a baba miatt. (ez csak okoskodás)

Én biztos abbahagynám.

ja, kérdezni akartam már rég, hol dolgozol? ez nem lesz jó a babának így két hónapig...nincs valami kiskapu, te jogász vagy, próbálj valamit kitalálni, fizetés nélküli szabi, vagy kórház papíron, vagy mittudomén, de ilyen stresszben két hónapig...ki fogsz készülni, ez a picsa most még jobban fog rugdosni, baba szegény sajnálni fog téged nagyon a pocakodban...

és mi vqn ha elmégy most táppénzre, a főnököd dögöljön meg :lol: , és mire visszajössz 3 év múlva arra a pár hónapra ami visszavan már nem is ő lesz a főnök...lehet addigra tök kedves főnök lesz, és örülsz majd hogy visszajöhetsz...meg akkor kevésbé lesz veszélyes rád a stressz még két hónapig, mint most...

gondoldd meg. 3 év nagy idő, az alatt sok minden változhat

Kép

Kép
rejo

mert mennyi volt az inzulinod?? nekem is magas a terhesség óta, ki tudja,hogy nem-e aterhesség csinál ilyen magas inzulint alapból. bonyolult folyamat. :)
ja, szerintem is szedd még. sajna nemtom a petrányi régi leveleit átküldeni neked, mert férjem újratelepítette a gépet és a leveleimet elfelejtette lementeni :?
és szerintem is a magas cukor árthat leginkább a babának, persze az sem feltétlenül......
dimet

Sziasztok!
most aztán hosszú leszek, vigyázat!!

Mamint!
Nem szültünk, bár egy ujjnyira nyitva volt. Miért kell a szülészetet a legfelsô emeletre tenni nem értem...

Anyóka!
A MÁV kórház volt ahol bolyongtunk. A szülôszobák feliratu ajtón túl viszont a béke várt minket. Nagyon tetszett az egész. Egy szülésznô jött ki a csengetésre megkérdezni, hogy fájásai vannak-e. mindezt olyan hangsúllyal, amit nem lehet tanítani. Totál megnyugtató volt. Nagyon kedvesen megnézték a babát is, hogy minden rendben van-e. Pedig nem volt vészhelyzet, éjjel fél egy volt...
Nagyon bíztató volt ez a hónapod is. Szerintem nincs baj nálatok, csak nem sikerült elkapni a legjobb pillanatot. Na majd most!!

Mniki!
Remélem a gyogyi hat!!
Torna? Háááát... nem nagyon járok arrafelé mostanság, pedig kellene.
Mindig azt hiszem, hogy anyár nyugis lesz (mivel tanítok is, az ilyenkor ugye szünetel), DE NEM! Több dolgom van mint máskor.

Bettica!
Akkor neked a pf-en látszik a dolog?? Biztos hatni fog!!
Nekem már az elsô hónapban pozitív változások áltak be az állapotomban.
Espumisant szedhetsz szerintem én is szoktam.

Kincs!
Álom szép cicus!! Fúú, de pajkos lesz! Látszik a szemén. Nekünk egy öt éves hamuszürkénk van. Bearanyozza minden napunkat. Szégyen, de nálunk befekszik az ágyba a lábunkhoz... de ô kizárólag benti cica.

Monácska!
Örülök , hogy jobban vagy! Bocs, amiért ismételgettem önmagam, de annyira akartam segíteni. Gratula a fogyáshoz!! Kilenc kiló nem semmi, ügyi vagy!

Csipi!
Csak nem Ikea?? Szuperül néz ki az egész!! Nekem is nagy vágyam a nagy konyha, aminek lelke van. Sajna a miénk 8 négyzetméter és az elosztása se túl jó, 2x4m-es. Étkezô már nem fér bele.

Tükörvíz!
Ha gondolod, nekem van 1000-es receptem. Cserélhetünk nekem 500-as kellene.
A többiben nem tudok segíteni... talán jobb areggel, este 1000.

Jokaliza!
Hip-hip hurrá!! Engedd meg, hogy gratuláljak!
Mikor mész dokihoz? Van valami tüneted?
Erre a d vitaminos kúrára kiváncsi vagyok!

Monee!
A met hatni fog! Hidd el!! Monácska jól leírta a lényeget. Most én is a 11. nap körül nyákoltam éreztem a szúrkálást... valóban volt, amikor többször is egy hónapban. És mehet ez a hô még fel az egekbe, ne búsúlj!!

Na és végül magamról tudósítok: Átálltam a reggel este 500-as szedésére, sokkal jobb, mint korábban. Lassan megpróbálom emelni lesz ami lesz. tegnap kitakarítottam a konyhaszekrényeket. Micsoda meló volt, de megérte. Csütörtöktôl nem leszek. 10 napig alkotótáborba megyek. Hogy fogom kibírni nélkületek és a férjecském nélkül nem tudom!

Szép napot !
Lona
lona1

vc terhelés:8,9
insulin: 180

Rejókám, megoldhatnám a tp-t , nem is lenne gond megoldani. Csak egyáltalán nem akarok visszamenni a szakvizsga után....amúgy valahogy már jobban tűröm, Asszem így hogy leesett az a kő, hogy elmondtam a pics...nak, valahogy nem stresszelem magam....Nem is érdekel.De már ő is "kitagadott" a kedvenc kolleganői közül....(hogy bánik azzal, aki utál????)
Szóval felém sem néz.....

Most nyugi van. Meg most szabin vagyok, aztán már csak 1.5 hónapot kell kibírnom.....
Vendég

Sziasztok!

Köszi Mindenkinek, nagyon-nagyon aranyosak vagytok és el nem tudom mondani, hogy mennyi erőt lehet Belőletek meríteni...bár gondolom itt ezzel mindenki így van :)

A D-vitaminos kúrát az endokrines dokinő javasolta. Hetente fél üveg (5ml)-t meg kellett innom egyszerre (Vigantol azt hiszem a neve). Aztán vártuk, hogy megjöjjön, legalábbis a dokinő úgy fogalmazott, hogy "ezzel majd jól kivéreztetjük magát". Összesen 5x ittam, nem jött meg...mellette tornáztam és 3*500mg metformint szedtem, csak a teljesség kedvéért...de NEM voltam IR-es, IR vizsgálatot az endokrines nem is kért sosem!
Most utoljára mikor voltam, akkor vett le vért, hogy monitorozzuk a progeszteronomat, "hátha volt peteérés"-ahogy ő fogalmazott, de annak még nem tudom az eredményét...illetve talán itt lapul... :oops:

Közben a férjemnek is megcsináltattuk az andrológiai vizsgálatot, nála mindent rendben találtak.
Ja, még annyit, hogy a D-vitaminról előttem kérdezte meg egy kollégáját az endokrines dokinő, egy profot, mert úgy szólította és aztán úgy búcsúztak el, hogy "persze, szólunk amint lesz belőle terhesség"...szóval gondolom ez egy tökre új dolog és kellek majd a statisztikába, de mit bánom én!!!! A neten sajna nem sok mindent találtam róla, 1-2 helyen írták, hogy 50%-os sikerrel produkáltak menstruációt és terhességet, de olyan 12-14 esetszámról írtak, így nemigen hittem benne....

Ennyi a történet, ha bárkinek tudok, segítek, kérdezzetek!!!!

Ja, én is kérdezek! Vettem EuroVit folsavat. Nyugodtan szedhetem a metformin mellett, ugye???

Kösz,
pusz,

Gyöngyi
jokaliza

Most kiszámoltam: sajna, mivel nem tudom, hogy mikor lehetett pém, ezért saccperkábé csak azt tudom mondani, hogy 93 nap teljes menstruáció hiánya után teszteltem pozitívat...

Pusszantás!

Gy**
jokaliza

Lafim, szegény, jól beparáztattak megint... De most úgy gondolom hogy ilyen brutál inzulinérték miatt én sem hagynám abba - legalábbis a következő terhelésig tuti szedném, még ha csökkentett adagban is... Nem nézeted meg újra, most hogy már nem szeded a progit?

Lona, fogadni mertem a volna hogy a MÁV kh volt az! Én is ott bolyongtam! A szülőszobák ajtaján túl viszont tényleg olyan a hangulat, ahogy írtad!
És most nem tudom, mi lesz a dokimmal, hogy összevonták a kórházakat... :(
Konyhaszekrény takarítást ne is mondd, tologatom már nem tudom mióta, de nem bírom rávani magam... :evil:
Alkotótáborhoz jó pihit!

Kép

Kép
anyoooka

rávani=rávenni... :oops:

Kép

Kép
anyoooka

Lányok,

megkaptam a priviket, elnézést, de most nem tudok senkinek válaszolni, ma este otthonról mindenkinek megírok mindent !

Jokaliza, gratulálok, remélem, most már minden rendben lesz veletke !!
zsizsik

Monácska!

Köszönöm!

Tudod az a baj, hogy valamiért azt szeretném hinni hogy az én PCOm nem annyira "súlyos" hogy nagyon nagyon sokat kelljen várnunk miatta.
Lehet hogy ez hülyeség, de abban bízok, hogy igazából a cisztákon kívül nincs más bajom. Jók voltak a cukor eredményeim, szedem a met-et, 28 napra mindig van mensim, nem vagyok túlsúlyos, stb.

Jah és igen, türelmetlen vagyok, ez biztos. :cry: :D

Nem nagy baj az hogyha sírdogálok most egy kicsit magamban, utána megint lesz erőm folytatni, csak ez olyan rossz hogyha lekéssük a megfelelő pillanatot (ha egyáltalán van ilyen már), a következő hónapig biztos várnunk kell. A türelmetleneknek nem egy kánaán. :) Minden reggel úgy kelek fel, hogy húúú nézzük mennyi is a hőm, hátha lesz valami jó jel. :cry: :)
És igen, szeretjük a Párommal elég gyakran egymást, bár úgy érzem ebben a kérdésben kicsit rossz úton járok. Nem mintha előtte nem szeretkeztünk volna 2-3 naponta, csak most minden nap megfordul a fejemben hogy ma is kéne, nehogy lemaradjunk valamiről és ez nem jó. Megígértem a Kedvesemnek, hogy ilyen "programozott szex" nem lesz. Kicsit emiatt is lelkifurdalásom van. :(

Közel két hónapja szedem a met-et. 2*850 mg-ot naponta.
De most már úgy látom, hogy nincs mese, bele kell kezdenünk a bajság nőgyógyászati kezelésébe is. A következő mensi után elballagok az orvosomhoz, hátha ő kicsit okosabb lesz nálam. Talán egy UH-al meg tudná nézni mi a helyzet, november óta úgysem voltam. A metet maszekban intéztem el magamnak.

Én is ilyen szempontból a sokadik PCOs amazon vagyok...

Nah, mindegy.
Szeretném ha már a következő hónap lenne! Nem tud esetleg segíteni valaki?! :D

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee ha két-három naponta együtt vagytok, akkor csak a terhesség miatt nem kell többször együtt lennetek, a kiskatonák akár 5-6 napig is eléldegélnek benned, két-három napi szexből mindig van annyi élő katona, hogy bármikor jöhet a petike nekik.

de nagyon sokan úgy esünk teherbe (másodjára én is) hogy csak egyszer vagyunk együtt abban a hónapban. vannak orvosok akik szerint így még jobbak is az esélyek.

szóval legalább ezen ne idegeldd magad

Kép

Kép
rejo

Monee: 2 hónap? Lehet, hogy picit több kell neki hogy hasson, hiszen egyéntől függ, hogy mennyi idő alatt hat igazán a met. Esetleg 3x850? Nekem ennyit írtak fel alapból (nincs IR-em)... Egyébként egy egészséges nőnek is van hogy 6-12 hónapot kell várnia, mire babás lesz. Ne add fel, gyorsan megy az idő és Te legalább tudod, hogy 28 napos a ciklusod...
Én most kilencvennemtudommennyit "futottam", gőzöm sincs, hogy mikor lesz legközelebb pém :( Tudom, hogy ez téged nem vígasztal...

Kincs: Az a cica nagyon szép! Gyakra visszalapozom, hogy megnézzem ;)

Norkáék vajon jobban vannak?

Lafi: Kitartást a hátralévő másfél hónaphoz, ne hagyd magad felhúzni. Tessék mondogatni, hogy Hunor vagy Lelle babáért mindent ;) Terheléses inzulint lehet, hogy kellene most megint csináltatni, hátha okosabbak lesztek és könnyebb lesz dönteni, hogy a gyógyszer maradjon vagy ne.

Zsizsik: Ne aggódj, sztem még pénteken is jöhet az a privi :)

Jokaliza: Ez a D vitaminos dolog érdekes, lehet hogy én is belefogok, ha rá tudom venni a házidokim.

Tényleg lányok: Mennyi Folsavat ajánlatos szedni a met mellett? Tudom, hogy többet, mint egyébként mert nehezebben szívódik fel a met miatt, de a 3mg elég naponta? Én szedek multivitamint, de abban csak 1mg van, gondolom az kevés a met mellett... Bár ha még a Folsavat szedem külön is, akkor az már 4mg, annyi már csak elég, nem?

Kép

Kép
bettica

Bettica, én 2*3mg-ot szedtem, most meg 3*3mg-ot!
Vendég

Húú, 2x3-at? Azt hittem elég 1x3, de akkor azt is emelnem kell, hmmm, még jó hogy megkérdeztem. Mi van akkor, ha mondjuk már x ideje szedem, akkor nem kell szünetet tartani?

Kép

Kép
bettica

Monee!
3 éve várunk babára. Abban már volt két vetélés is, 180 egynéhány napos "ciklus" is!
Ha megengedsz egy javaslatot, a dokidat eleve úgy keresd fel, ahogy Petrányi doki a pcos-s honlapon ajánlotta, idelinkelem a kérdést és a választ:

http://www.pcos.hu/show_question.php?question=456

Nagyon rossz tapasztalataim vannak a dokikkal, és ha feleslegesen hergellek, akkor előre, sőt majd utólag is bocsánatot kérek, de jobb az óvatosság midenképpen!

Mit jelent, hogy nem súlyos a pcos-ed? Az inzulinod mennyi volt? A 120 perces....

És még valami. A türelem azért sem ártana, hogy a hormonjaid a 28 napos ciklus ellenére is magukhoz térjenek. Egy viszonylag korai terhességet, ha nem stimmelnek a dolgok, hamar el lehet veszíteni. És az sokkal fájdalmasabb lelki seb, mint a havonta érkező mensi, hidd el.

És még valami..... Clostis és hasonlós stimulációra egyelőre ne vállalkozz azt ajánlom!!!
Vendég

Lafi!
Lassan elhagyhatod a folsavat szerintem, de kérdezz rá a dokidnál.
Én is 2x3mg-ot szedek, de a folsav konkrét hatását a terhesség 4-6. hetében kell kifejtse, addigra be kell záródjon a gerinccső.

Utána nem érdemes ilyen magas dózist szedni! Asszem.
De mindjárt utána kutatok kicsit!
Vendég

Csók csajok!!

Nem olvastam vissza ezer (lenne) a dolgom..

Viszont egy szépséges zebrán megakadt a szemem!! Jokaliza óriási gratulációm ! Bármikor bármi megtörténhet..a történeted kicsit Csakegyes..ő is D vitaminozott és 50cn pé je volt sikeres!

Kavic egy privit lehet megeresztek :roll:

(jégkrémeteszek) :oops: de fini

Szép estét!!
Vendég

Sziasztok! Kép

Jokaliza! Kép
Ezt nevezem zugzebrának! :lol: Ilyen még nem volt ebben a topikban, ha emlékeim nem csalnak!

Hatalmas gratula!!!!

Hihetetlen, de tényleg igaz, a zebra egyedül NINCS!

Lecsó! Kép
Lecsót készítek. Már nyáladzok a gép mellett, mert olyan fergeteges illatok áradnak a lakásban. :lol:

Monácska! Kép
Annyira tetszenek a hozzászólásaid! Hihetetlen életerő van benned! Kép

Bettica! Kép
Ami a folsavat illeti. 5-6 mg naponta kell. Teherbeeséstől számítva 3 hónappal előtte illik elkezdeni! Kép
Én 5 mg-ot eszem naponta.

Monee! Kép
Én azt tudom neked tanácsolni, edd a metet és türelmetlenkedj! Kép
Én már rég leszoktam arról, hogy türelemre intsem az embereket. Magam sem nagyon tudom.
Kell a sírás, mert utánna megkönnyebbül a szegény ember PCOS lánya. Kép

Sok cupp Mindenkinek!

Már csak négyet kell aludni. Kép
Vendég

Nnnnnna, meg van:
Az un. velő- vagy idegcső a fogantatás utáni 21-40 nap záródik be, amiben segít a folsav! A folsav vízben oldódik, úgyhogy a felesleget kipisiled!
Vendég

Megvan az inzulin eredményem:

éhgyomri: 9,03
120 perces: 14,08

Na mit szóltok????

Pusza
csipi78

ja, ja. 12-14. hétig kell több folsav, utána már "csak" magunk miatt kell szedni. én nem szedtem. csak néha:)

jokaliza, 2 szem elég naponta.
dimet

Hihihihihihihihi

Igazad van Kavicska!

Lehet ám bőgicsézni, én is szoktam, sokat...... És türelmetlenkedni is szoktam. Azt is sokat!

Én meg paradicsomos húsgombócot eszek!!! Barna rizzsel, és tk. liszttel rántva!!! Na???? Buksisimi, vagy valami????? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csipi!!!

Tökéletesek ezek az eredmények!!!!

Teljesen jók!

Az éhgyomrinak 10 alatt kell lenni, a 120 percesnek meg 30 alatt!

Hmm..... Ez metes inzulinérték?
Vendég

Szia monácskám!

Igen ez az, ekkor már szedtem 2x500 mg-ot....

Ha már itt csorgatjátok a nyálatokat, én is teszek hozzá: tejszínes gyümölcslevest főzők + hortobágyi palacsintát krumpli pürével az én drága kicsi férjemnek :lol: :wink: :wink:
Nekem meg csorog a nyálam a kaja után :cry: :cry:
csipi78

Lonácska!

Nekem is az a szerencsém, hogy van kicsi konyhám ( 3m x 2,1 m) és külön kiocsi étkező ( 3m x 1,85m)....de a nagy vágyam egy családi házikó fűvel..virágokkal..kutyussal ( aki velem együtt ugat :lol: :lol: ) és aegy nagy konyhával.........na meg persze medence, konditerem, szauna, szoli....és egy jó kis masszórsrác :) :) :) ...és most felébredtem. :cry:
csipi78

kiocsi=kocsi ( én kici kinai) :oops:
aegy=egy :oops:
masszórsrác=masszőrsrác :oops:

na meg ezek után egy gépelést tanító magántanár
csipi78

Dobok nektek egy görbét a teljesség kedvéért:

Kép
csipi78

tukorviz: Köszi, de én kerestem békát a tickeremre, csak nem találtam, úgyhogy most lepke van. Azt hiszem, te vagy a negyedik, aki a 2 cn. van.

Ezt a D-vitaminos kúrát nekem is javasolta a dokim, de nekem előtte csináltatott vizsgálatokat és ezek eredménye alapján nem adott. Volt Kalcium, meg valami hasonló vizeletből. Nem tudom, hogy miket nézett.

Jokaliza!

Gratula!
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?