Monee: 2 hónap? Lehet, hogy picit több kell neki hogy hasson, hiszen egyéntől függ, hogy mennyi idő alatt hat igazán a met. Esetleg 3x850? Nekem ennyit írtak fel alapból (nincs IR-em)... Egyébként egy egészséges nőnek is van hogy 6-12 hónapot kell várnia, mire babás lesz. Ne add fel, gyorsan megy az idő és Te legalább tudod, hogy 28 napos a ciklusod...
Én most kilencvennemtudommennyit "futottam", gőzöm sincs, hogy mikor lesz legközelebb pém
Tudom, hogy ez téged nem vígasztal...
Kincs: Az a cica nagyon szép! Gyakra visszalapozom, hogy megnézzem
Norkáék vajon jobban vannak?
Lafi: Kitartást a hátralévő másfél hónaphoz, ne hagyd magad felhúzni. Tessék mondogatni, hogy Hunor vagy Lelle babáért mindent
Terheléses inzulint lehet, hogy kellene most megint csináltatni, hátha okosabbak lesztek és könnyebb lesz dönteni, hogy a gyógyszer maradjon vagy ne.
Zsizsik: Ne aggódj, sztem még pénteken is jöhet az a privi
Jokaliza: Ez a D vitaminos dolog érdekes, lehet hogy én is belefogok, ha rá tudom venni a házidokim.
Tényleg lányok: Mennyi Folsavat ajánlatos szedni a met mellett? Tudom, hogy többet, mint egyébként mert nehezebben szívódik fel a met miatt, de a 3mg elég naponta? Én szedek multivitamint, de abban csak 1mg van, gondolom az kevés a met mellett... Bár ha még a Folsavat szedem külön is, akkor az már 4mg, annyi már csak elég, nem?