Barbi!
Nekünk nagyon bejöttek ezek a fűnyírók. A szomszéd kislánynak volt, arra csaptak le a törpéim, utána megláttuk a Tesco-ban, kb. 1200 Ft volt, szóval nem a legdrágább játékkategória. Eddig a lakásban volt, mert annyira bírják, hogy nem akartuk kivinni, had tologassák. De mivel ma ők is "aktívan" részt vettek a fűnyírásban, így kivittük, így már kint is marad.
Nagyon jól néz ki ez a cipő! Majd még gondolkozom rajta. Mindig árulnak mindenfélét? Mert augusztusban megyünk Pestre, ha akkor is lehet kapni télit, akkor már lehet be merném vállalni mondjuk az egy számmal nagyobbat próba után.
Nem tudom emlékeztek-e még a biztosítós dühöngésemre pár hónappal ezelőtt. Hát jelentem, TEGNAP megoldódott a dolog. Akkor ugye hiányolták a káreseti igazolást, ezért átsoroltak bennünket a legrosszabb (M4) kategóriába, és küldték a 70 ezres számlát. Akkor arra jutottam velük, hogy ezt nem fizetjük be, faxoljuk el a kérelmet, hogy nincs ilyen igazolásunk, mivel az előző autónk nem a mi nevünkön volt, és akkor visszasorolnak. Ez meg is történt. Közben küldtek egy érvénytelen csekket, meg egyet 800 Ft-ról. Nos, azt sem fizettük be, mert nem tudtuk, hogy mi az. Kb. 2 hete pedig jött a levél, hogy díjnemfizetés miatt törölték a szerződésünket.
Tegnap felhívtam őket, hogy akkor meséljék el nekem az egész történetet az elejéről, hogy legalább megértsem, és hogy mit lehet tenni ilyen esetben. Mondta a csaj, hogy valószínüleg ők hibáztak, mert nem kaptuk meg a különbözetről a 3000 Ft-os csekket, így nem is tudtuk befizetni.
Utánajár, és visszahív. Délután hívott, hogy semmi gond, újból él a szerződésünk, és küldik a harmadik negyedéves számlát összevonva ezzel a 3000 Ft-tal. Mondtam, hogy szupi, akkor már csak azt nem értem, hogy mi az a 3000 Ft. Annak a díja, hogy ide-oda sorolgattak bennünket????
Nem a mi hibánkból!! Kért még egy kis türelmet, és közölte, hogy ja-ja, elnézték, nincs itt semmi 3000 Ft, csak a harmadik negyedéves csekket fogják küldeni. Hurrá! Végülis csak pár hónapba telt, hogy újból ott legyünk, ahol eddig, és az egész teljesen felesleges volt. De legalább elrendeződött.
Isteni illat terjeng a lakásban. Csirkét sütöttem, tegnap vettem, azóta hűtőben volt. Amikor megmostam, akkor sem éreztem, de most eszméletlen dögszag van itt. Asszem nem eszünk ma ebédet.