Sziasztok drága csajok!!!!
Végre itthon!!Komolyan a harmadik héten már kívánkoztunk haza, pedig nagyon jó volt a nyaralás! Jót hűsöltünk a 16-20 fokban, kabátban és pulcsiban nyomtuk, persze a német kisgyerekek meztelenül melletünk, plussz sok szél és eső is volt, (azért nap is sok volt), és megbeszéltük apával soha az életben nem jutott volna eszünkbe az Északi-tengerhez menni nyaralni, ha nincs apa melója, ahogy másnak sem, pedig miért is nem? rájöttünk nyáron oda kell menni hűsölni!
Lafi neked már régóta akarom írni, ilyen brutál inzulin és cukor értékek mellett miért akar tűű mégis leállítani a metről????
mivel indokolja? merthogy 7 akármennyi cukorral, te már most terheségi diabéteszes vagy. Mivel akarja akkor kezelni?
Anyo neked is akarom régóta írni (annyit gondoltam rátok míg nem voltam!
) hogy olyan gyönyörű görbéid, PÉ-id, és most már tudjuk progid is van hosszú hónapok óta, és nem jön a zebrád. nem akarsz továbblépni és kicsit utánajárni a dolgoknak? mert ilyen pé-kkel neked már rég terhesnek kéne lenned.
okr annyira örülök hogy jössz és végre megismerhetlek!!!! jajj dejó!!! Hurrá!!
zsizsik olyan drága vagy hogy írtad hiányzom!!! Olyan jó volt olvasni! Te is hiányoztál nekem!
Olvastalak ám titeket azért, és te sem írtál mostanában.
Én nem tudok sütni lányok, mert pénteken vizsgázom, és még egy sort sem tanultam, és nagyon durva vizsga lesz, de a jegyzetet megnyaraltattam. Úgyhogy én Daubneres cuccot fogok vinni Nikihez hasonlóan asszem én is sósat, mert azt nem írtátok sokan, hogy süttök, esetleg gyümölcsöt. meg viszünk piákat, gyümilevet, némi alkoholt...
rambóka a vilmos-almát meg kell kóstolnod, az igazság az, hogy nem rontja el a vilmost...majd meglátod!
Én most nem merem elkezdeni a metet, mert ha bajom lesz tőle, pénteken nem tudok levizsgázni, és ez a hároméves suli legeslegutolsó vizsgája!! Szombaton sem merem kezdeni, mert enni akarok a sok finomságból amit hoztok, úgyhogy marad a vasárnapi kezdés. Kicsit félek tőle. Bár mindig is szorulásos voltam, lehet így pont jó lesz.
ja, és dühödt ellenállást érzek a diéta hallatán. Mi az hogy nem lehet dinnyét??? Hát hólyaghurut ellen az a legjobb...meg egyáltalán a gyümölcs egészséges és kell a vitamin, és nem lehet egy gyümi sem tiltólistás úgy döntöttem.
ja és Tűű doki azt írta a papíromra mediterrán jellegű diéta, az pizzát és makarónit és spagettit jelent, ugye?
ja és áruljátok el, ha valaki dolgozik és gyereke van, hogy a fészkes fenébe tudja tartani a diétát, mert nekem a melóhelyemen szó szerint pisilni és inni sem volt időm, nemhogy enni, pláne otthonról vitt otthon minden hétköznap este másnapra megfőzőtt diétás ebédet, merthogy a sulis menza nem épp a diétás kosztról híres.Na?????? (ja és Norbi meg ilyen-olyan fitnesz odaszállítjuk állítólag ez tuti friss, és diétás kaja nem ér magyarázatnak, mert azt nem eszem meg.)
ja és salátaproblémáim is vannak, de már késő van, ezt majd holnap kifejtem (vagyis csak jovő héten, mert a héten nem netezek, hanem a vizsgámra tanulok...
), dimet majd várom szakértő hozzászólásodat,
, és továbbfejlesztettem kavicska a PCO = nőgyógyászati nátha elméletem, ezt is megosztom majd veletek!
Puszi!