Új privát üzeneted érkezett!

Fájó búcsút kell vennem tőletek, mert ledob itt a cégnél a net 9kor....
Legyen csodaszép napsütéses napotok!!!!!

babszika

Jó reggelt!
Anyóka! Nem sokkal vagyok jobban, tegnap már sírva csináltam végig a délutánt, végül egészen korán lefeküdtem, ha mozdulatlan voltam, nem kellett rohannom sehova. De véresre dörzsölődött a fenekem, és már nagyon elegem volt, hogy félóránként rohantam. Ha egy pohár vizet megittam, ki is jött egy negyed órán belül. Végül bevettem két Sulfaguanidint, és 10-től átaludtam az éjszakát, de reggel emgint kezdődött a reggeli után, hogy szaladnom kellett, de már legalább nem vízszerű anyag jött belőlem...... Szóval, nem tudom mikorra lesz jobb, de már nagyon elegem van, bár fogytam vagy 2 kilót ez alatt a 4 nap alatt.

Gratulálok a spontán mensihez Neked! És Neked is Babszika!! Olyan hihetetlen jó érzés lehet.........

Monee! A peteérés után a luteális fázis hossza 14 nap, és ez igen ritkán változik. Kevesebb lehet, de hosszabb nem igen, kivéve, ha terhes lettél. A progi szinted is a peteéréssel van összefüggésben. A kiszabaduló petesejt helyén kialakul a sárgatest, ami progeszteront termel, többek között ez felelős a hőd felugrásáért is! Ha elégtelen a progeszteron szinted, akkor vetélés lehet a vége, illetve lerövidül a luteális fázis, ezért nézetünk progiszintet. Ha nincs peteérésed, nagyon alacsony a progi szinted, többek között ez is figyelmeztet a peteérés elmaradására.
A Te görbéd viszont nagyon figyelemre méltó...... :lol: :lol: :lol: :lol: Ebből még akármi is lehet! Ha 2-3 napig marad kb. ilyesmi magasan, akkor biztosra vehető a peteérés!!!!
Nagy drukkok repkednek feléd!!!! IS!!!!
Vendég

Jó reggelt !

Mindenkinek nagyon köszönöm a szülinapos köszöntést !

Bettica, a linzercsigádra nagyon kíváncsi vagyok, imádom a linzer sütiket !
Háziorvos is kiírhatja a metformint, az enyém is 3 hónapra szokta felírni, legalább nem kell havont órákat eltölteni a betegek között..

Anyoo, látom Te is mensizel. Úgy tűnik mindkettőnknél szépen felment a hő, mielőtt leesett volna. Viszont a Te példád is megerősíti, hogy ilyen szép progi egyáltalán nem minden. Sajnos…
1 hét múlva megyek én is cukros lötyit inni, meg hormonokat nézetni. Tűű dokihoz majd nyár végére jelentkezek be, vagy szeptemberre

Csipike, új hűtő hogy szuperál ? Eszméletlen, hogy egymás után 2 hibásat is kiszállítottak. :evil:

Apple, a barnázás ovulációt is jelenthet, vagy tényleg a HSG utóhatása. Kaptál antibiotikumot ?

Szépen lesülve, de nem kipihenve érkeztünk haza a Balcsiról :) Péntek estétől szenvedtem, mint a kutya, annyira görcsöltem és jó erős mensim volt. Még szerencse, hogy szombaton vacak idő volt és nem császkáltunk sokat. Tegnap viszont kánikula, lesültem egy kicsit (idei első szín)

Az antibigyókat eddig lekopogom bírom, csak két gondom van vele, a Fromilid iszonyú keserű utóízt ad, néha éjjel arra ébredek, hogy hánynom kell tőle. A másik AB, meg mindig megakad a torkomon (kerek és jó nagy+lapos) de azért hősként tűröm a megpróbáltatásokat
:wink: :lol:

mniki

Monácska, ugyanígy voltam egy jó hónapja kb. Ennyire szenvedtem én is és a szulfaguanidin és egy napi keserű tea-pirítós kúra után lett jobb, de annyira legyengültem hogy felkelni sem tudtam.de én még fogyni sem tudtam... :? Szegény Te, jobbulást!!!

Monee, Monácskához még annyit tennék hozzá, hogy tüszőrepedés után egy héttel - normális ciklusban a 21. napon - nézetjük a progiszintet.

Niki, milyen volt a hétvége?

Ezo?!

Kép

Kép
anyoooka

Niki, az erő legyen velünk a cukros lötyihez! :wink:
Szegény, akkor annyira nem volt jó a Balcsi :( Az antobiot hány napig kell szedned?
Én biztos voltam benne, hogy ebben a hónapban nem les nálam baba, de a luteális fázist nem értem ilyen progi mellett... :shock: Viszont végre nem barnáztam! El sem hittem, annyira meglepődtem hogy csak na! :lol:

Most számoltam ki, hogy augusztusban pont akkor fog megjönni mikor nyaralni leszünk :evil:

Kép

Kép
anyoooka

Anyóka! A Diabestet úgy kidobtam, mint a pinty..............

:twisted: Azt remélem, hogy mostantól jobb lesz! Nemsokára megyek dokihoz, meghosszabbíttatni a jogsimat, és felíratni a metet. Aztán okmányiroda. Remélem, nem kell kéredzkednem sehol wc-re....... :oops:
Vendég

Vagy nem jön meg, mert................... :!: :lol:
Vendég

Monácska!
Írtam pü-t!!
lona1

Kép
Vendég

Lona!
Válaszoltam!!!

Szisza! Mi van veled???? Hogy vagy? Régen láttalak!!!
Vendég

Lafikám :lol: :lol: :lol: Köszi a megjegyzést !

Anyoo, 1 hétig kell szedni a bogyókat :?
Az elköv. 2 hónap nagyon fini lesz, 2x a ciklus 11. napján teljes hormonlabor (+ most az inzulin, VC), a 14. napon UH és a pé után 1 héttel progiszint mérés.
Szóval lesz szúrka-piszka, de már csak ez hiányzik az immunmókusnak. Egy szavam nem lehet, mert pont jól jön ki, mielőtt elmegyek 2 hétre a barátnőmékhez, le tudom vetetni a véreket (feltéve, ha a pé-m nem húzódik el nagyon :evil: )

Dimet, én többször hiányoltalak, nagyon eltűntél :roll: majd hétvégén cseverészünk :wink:

Zsizsik, hogy telt a hétvége ? Végülis mit főzünk szombaton ?

mniki

niki, pont kérdezni akartam,hogy ugye jössz??? de akkor jössz.
mikorra menjünk zsizsik?? reggel 6? :lol: 8)
nemtom mit süssek szombatra :roll: lehet málnás krémest csinálok. csak az kicsit lutri. nem mindig sikerül jól a krémje, néha híg lesz. de max. kanállal esszük :lol: de majd igyekszem jól megcsinálni.
huh, csajok nemsokára szülök. és lassan 1 éve,hogy írogatok ide. de jóóó, hogy idetaláltam. ha nem találtam volna ide, lehet nem lennék babás!!!!!!!!! úgyhogy remélem minél többen ide találnak azok,akik pcos-os, vagy pcos gyanúsak.
ja, niki. vissza tudod hozni majd a 24es dvdt? ha tudok, viszem a többit. melyik hiányzik még?????
dimet

Sziasztok!

1000 éve nem jártam erre - amióta Rambóka megnyitotta a nevelési tanácsadót :) -, és hát két gyerkőc mellett alig van időm azt is olvasni, de most ismét bekíváncsiskodtam, és csupa új arcok, akarom mondani nevek :).

Ki az egyik zebra boldog tulajdonosa? (Teljesen lemaradtam... :( )

Szeptembertől reményeim szerint én is idejárok majd, hogy várjak egy újabb zebrát, meg hogy merckformint szedjek - csak hasmenésem ne legyen... És addig már csak 60 nap van...

Vöcsök

Kép
vöcsök

Dimet, a málnás krémes istenien hangzik :) és viszem a dvd-t! Hát mivel ez az első évad volt, így a többit szívesen venném ! (akár úgy is, hogy lemásoljátok én pedig viszem az üres dvd-t - persze csak ha nem nagy kérés :oops: )

Esetleg a Szex és New York 5. és 6. évadja nincs meg valakinek ?

Vöcsök, Lecso a zebratulajdonos :lol:
Egyébként várunk "vissza" :wink:

mniki

Sziasztok!

gyors helyzetjelentés, aztán majd visszaolvasok:

új, és egyben 3. hűtő szuoper!!!!! És vettöónk szőnyeget takarás képpen ( meg új kisebb étkezőt -ezt is már régóta terveztük)

Rambóka!
Párom egyik szakmája a hütéstechnika, úgyhogy a választás műszaki részét ő intézi ( én csak a konforttal foglalkoztam)

Vickyke!
Akkor nem szóltam.....és ha utána egy kis rozskekszet kapsz be????

Biborlány!
Még nem voltam nála, tudsz esetleg valamit??????

Pusza
csipi78

Ja azt nem írtam! Ez a nagy kékség volt = elektromos világ!!!! -rögtön megrázó élményben volt részünk :lol: :lol:
csipi78

Csipi nem tudok semmit, én is épp doki keresőben vagyok, s akit találtál, itt lenne a közelben. Szóval meg kéne néznünk? :wink:
Vendég

Szia Bíborlány!

Nézted a honlapját???
csipi78

Anyooo! Mniki!

Sajnálom, h. zebra helyett piri kopogtatott! A fene a pofájába! :evil:

Monácska!

Ha nem javul a Diabest kidobása után sem, akkor lehet be kellene menned a körzetidhez fadobozért! :shock:

Dimet!

Hajnali 6-kor? Hehe! :lol: Mi 11 előtt tuti nem érünk oda Pécsről!
Kanalas krémes! :lol:
Vidd el Mnikinek az összes létező sorozatot, mert már csak 9 hónapja van rá, h. megnézze őket! Utána azt sem fogja tudni, h. hol áll a feje! :wink:

Csipi!

Akkor ezek szerint nem csak a pirosakhoz nem érdemes bemenni! :twisted:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Helló emberek !

Rémesen fáj a fejem, úgyhogy most rövid és tömör leszek.

Szombaton reggel 10-től várom a népeket soxeretettel, a címemet szétküldöm még a héten priviben mindenkiek. Légyszi ne írjátok be a fórumba egymásnak sem, nem szeretném publikussá tenni. Köszönöm !

A franc a piribe, hogy ez nem bír már végre elmaradni egy kicsit... mondjuk én még ne panaszkodjak, egyelőre a 14. cn-on vagyok, és megint reményt keltő a görbém, pé várhatóan a 18 cn körül lesz.

A nőgyógyászhoz eljutásom kezd egy teleregénnyé alakulni, Norka által ajánlott Mészáros doki, aki a MMEI-ben rendel(ne) , valamilyen titkos okból kifolyólag nem árulja el senkinek, mikor lesz szabadságon, ezért szegény Terka, aki a bejelentkezéseket fogadja, nem tud hozzá időpontot adni. Már egy csomószor hívtam szegényt, és mindig csak azt mondja, hogy hívjam pár nap múlva.
Végül is, ráérek....

Niki drágám, nagyon boldog szülinapot kívánok így pár nap elteltével, Eszter kérte, hogy mondjam meg, hogy ő külön boldog azülinapot kíván neked !! Remélem, a következőt már hármasban (négyesben, ötösben....) ünneplitek !!

Csók mindenkinek, akinek nem írtam, muszáj eldőljek kicsit, szétrobban a fejem.
zsizsik

nem lehet majd sorozatot néznem nekem sem????????? :shock: jaj, téééényleg???? :D
niki, írtam privit dvd ügyben.

de lehet barackos krémes lesz. van itthon sok-sok barack.
dimet

Csipi, nem néztem, azt se tudom, ki az:) Szóval ki az? Muti a honlapját!
Vendég

Babszika!

www.egeszseghalozat.hu/drerdelyi/

aztán véleményezz nekem :) :) :)
csipi78

Zsizsik, jobbulást! Biztos ettől a hüle időtől van, tegnap nekem is iszonyú migrénem volt :evil:

Monácska, mi a helyzet? Hogy tudtál ügyeket intézni?! Jobb már?

Lányok, nem tudom mi van, piri elmúlt :shock: sehol semmi... Úgy látszik, reggel elkiabáltam... :cry:

Kép

Kép
anyoooka

Zsizsik !

Remélem a fejecskéd jobban lesz, migréned van ? Milyen figyelmes gyermeked van !!! Köszönöm Eszternek is a köszöntést !!
Szombaton én biztosan "időben" érkezek :lol:

A nőgyógyászos dolog nonszensz, de ezzel nagyot segítettél nekem, nem is próbálkozok a Mészárossal, megyek az SZTK-ba jövő héten, remélem nem fognak elzavarni.

Egyébként bosszankodok, mert a laparos dokimhoz is vissza kéne menni és pont aznap meg lehetne nézni UH-val, mi a helyzet tüszőérés terén. Persze nincs UH-ja :x

mniki

Anyoo, mi az hogy elmúlt :shock:
Nem akarod a görbédet feltenni ? Nem lehet, hogy mégis babás vagy ? :lol:

mniki

Niki, csak Neked! :wink: Tuti nem vagyok babás, hasam is akkora mint egy lufi, tipikus mensis jel...

Kép

Látod, ez nem egy babás görbe... de sehol semmi, se piros, se barna... :cry:

Kép

Kép
anyoooka

Anyóm, nem értem....... :shock:
Vendég

Anyóka drága!
Elintéztem a jogsimat, röpke 3 és fél órába telt..... :twisted: A keserű tea, pirítós, alma diétának ksözönhetően úgy tűnik, sehol semmi, a metet is szedtem. Sőőőt, a nagyon figyelmes dokinénim a cukromat is megnézte, imádom, mennyire rendes. Pedig csak a jogsimat mentem meghosszabbíttatni. 3 órával kaja után volt 4,9. Aszondta jó! De azt is mondta, hogy ilyen melegben nagyon figyeljek oda a rendes evészetre. Mondtam a hasmenést is, aszondizta, hogy várjuk meg a hetet, és ha nem javul, akkor jelentkezzek, mert hamar kiszáradhatok, ha nem figyelünk. Ennyi! Ja, és fogytam február óta csajok majdnem 9 kilót! Van nála mérleg, és ott szoktam méretzkedni!!! Nagyon jupppiiiéééé lennék, de Zsizsikhez hasonlóan szétdurran a fejem, annyira fáj!
Szóval most lebbencs levest főzök, és hűl a hűtőben a dinnye.... Tudom, tudom, tiltó listás..... Bár, én most csak a levest kívánom, de azt nagyon, lehet, hogy megpróbálkozom majd egy kis adaggal!

Holnaptól megint hűvösebbet mondd az időjárkálásjelentés, de nagyon ránk is fér, hogy őszinte legyek!

Anyóka! A te szervezeted meg rájött, hogy az nem járja, hogy ilyen progival csak 12 napos a luteális fázis, ezért majd holnaputánra bekeményít. Szerintem. Remélem!!!!

Rambóka! Dokinéni is azt mondta, hogy pénteken menjek vissza, ha nem múlik el a hasmenés!!!

Mindenkinek puszi!
Vendég

Sziasztok csajok!

Tegnap nagyon félre értettetek!
Én a görbémet nem azért raktam fel mert mérem a hőm!Múlthét szerdán lett + teszt,még csüt. megmértem ,de azóta sem,és nincs is szándékomban!!!!!!!!!
A görbémet csak a röngen miatt raktam fel,hogy esetleg segít abban,hogy árthatott -e akkor a babának!
De Bíborlány megvígasztalt ,hogy semmi gond nem lesz!!!

Sajnálom a mensizőket,na majd a köv hónapban!Akinak még nem jelentkezett miki,megy a DRUKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!

Kép

Kép
lecso

Anyooka , ez furi!

Niki, biztos szép színed lett! Nekem is már annyira jó lenne egy kis nyári barnaságot összeszedni.
Antibiotikumot nem kaptam, de lehet jobb is. Én attól mindig begombásodok. Ma reggel felhívtam a dokimat, azt mondta, h a kontrasztanyag nincs jó hatással a nyálkahártyára és valszeg attól barnázok. Holnap megyek UH-ra és majd megnézi mi van odabenn :roll:

Zsizsik! Arnold doki még nem rendel?

Monee, szépen megugrott a hőd!

Monácska, örülök, h jobban vagy! Gratula a -9hez!

Kép
apple

Sziasztok!

Íme a hűtőmmel + "új" étkezőm ( ennyit már megérdemel ez a gép, ha ennyit kínlódtunk érte ):
Kép Kép Kép
csipi78

Helló lányok!

Csipi a hűtő nagyon csini!
Az étkező is szupi!
:P

Zsizsik mi is 11körül fogunk érkezni,várom a prividet, a fejed már jobb??

Mniki szép a vonalzód! :D

Csajok majd a partyn mesélek,jó?! :)

pusszantás!
Vendég

Sziasztok Csajok!

Gyors helyzet jelentés! :)

Jól vagyok. :)
Időm kevés a netezéshez.
Jövök Zsizsik bulijára. Remélhetőleg vénaszonyok nem fognak potyogni az égből, mert nehéz lesz autóval szlalomozni közöttük :lol: . (jelzem az sem akadályozhat meg :lol: )

Mindenkinek kellemes hetet kívánok.

Csipike a hűtőd fergeteges. Ahogy az egész konyha. :wink:

Zsizsik! Mniki!
Írtam privit.

UI.: aki rajtam kívül gyümölcssalátára szavaz, kérem írjon privit, hogy megbeszéljük milyen gyümölcsöket hozzunk. :D

Szombaton: móka, kacagás, pletyka és babadögönyözés :D . Remélem sok baba lesz. :D
Vendég

anyoooka, babszika: mindenki ma van az 1. cn. :D Nekem 60 nap után spontán jött meg. Már megbeszéltem a dokimmal, hogy megyek hozzá norculutért, de ő is örült, hogy nem kell. Azért még megyek UH-ra.

lafead: megfogadtam a tanácsodat és nem vártam tovább. Tegnap óta 3*850 mg-ot szedek.....Tegnap este már meg is jött (azt nem mondtad, hogy ilyen gyorsan hat :) ) Kérlek javíts a táblában nekem egy 1. cn-t és 3*850 mg metet. Egyébként ma eléggé ment tőle a hasam, bár vasárnap nem volt tőle semmi bajom. De még bírom. Lehet, hogy sok volt a 2*850 után rögtön a 3*850mg?

Képzeljétek: végre találtam egy jó nőgyógyit, erre megkavarják nekem a MÁV kórházat, majd jövő hét pénteken (13-án :wink: ) megyek a magánba és akkor kiderül, hová megy. Én direkt a máv miatt választottam, de a kórház topicjában van egy nővérke és ő azt mondta, hogy elég sz@r lesz, úgyhogy majd meglátom. Ha marad az orvos jó, ha megy, akkor a kórház lehet jobb.

Bocsi, hogy hosszú voltam, csak már megint mérgelődöm. 1 éven belül ez már a harmadik kavarás a kórházaim körül és már kezdem unni. :evil:
vicky79
Budapest III. kerület

Pirik helyett már zebrácsíkok jöhetnének. :D Itt az ideje!

Mi Pestre fél 10 -re érünk,onnan,amíg eltötyögünk a privát helyre sztem lesz 11 óra.
Remélem más is hoz gyereket,mert az enyém már csorgatja a nyálát a babákra. :D

A gyümölcssali jó!Mit vigyek?

Csipi-Nagyon szép a hűtőtök! :) Megérte a sok herce-hurcát!

KépKép

KépKép
okr

Lányok! :D

Még egy utolsó gondolat, (nem belepofázásnak szánom :oops: )

Aki szeretne jönni drága Zsizsik háziaszonyunk által szervezett buliba, írjon Zsizsiknek privit (ha eddig nem tette meg), mert sokkal könnyebb neki a priviket megírni (benne címmel telefonszámmal) és pontosan átlátja, hogy kire számíthat (hányan leszünk)! :D

Viki!
Jól tetted, hogy emelted!
És gratula a menszidhez. Emellett a dózis mellett jönni fog a hatás. (nem a fosásra gondolok :lol: )
A tickered alapból egy picit hosszúra állítottad! :wink: Rövidebb lesz az (vagy kilenc hónap :lol: )
Vendég

Jaj olyan édik vagytok!!!

Irigyellek titeket a party miatt! Úgy mennék én is!!!!

Úgy látom nem jött be a zebra csalogató versem!!! De se baj, írok másikat!!!! :lol: :lol: -még jó, hogy énekelni itt nem lehet, különben amint kinyitnám a szám, az összes zebra az antarktiszra szaladna rémületében :lol: :lol: :lol:

Vicky!
Éljen spontán mensi!! Legközelebb úgy 40 hetes ciklusod lesz :wink: :wink:

Millió pusza
csipi78

Én is nagyon várom a talit! :P

Csipi miért nem tudsz jönni??, bizti?

Okr mi ketten megyünk az autónk hátul szabad! bárhol bármikor nagyon szívesen felveszünk!! :) :wink:
Priviben egyeztethetünk!

Jajj Lafi Te kezeled a szuper titkos címes neves táblát??
Én még nem vagyok benne..lehetek még?
Vendég

Sziasztok,

köszi a jókivánságokat, el ism últ a fejfájásom egyből... :lol: na jó, kettőből...

Kavics, zseni vagy, én már próbáltam összeírni hogy akkor ki jön szerintem, és holnap (természetesen munkaidőben 8) ) szépen elküldöm mindenkinek a címet és minden tudnivalót. De valóban nagy segítség lenne, ha írnátok privit, akkor biztos, hogy nem hagyok ki senkit.

Okr, mivel te gyalogosan jössz, gyerekkel, pocakkal, kérlek szépen, ne hozzál semmit ! Tündér vagy, hogy még erre is gondolsz, de éppen elég lesz eljutnod hozzánk, nem hogy még cipelsz is valamit...

Szerintem lesz egy pár gyerek, az enyém biztos itt lesz... 8) , Rambóka Gergője, Rejo (te jó ég, de régen írt, már úgy hiányzik) két csemetéje, Okr kislánya, aztán.... a többit nem tudom, de minden csemete benvenuto !! (szívesen látott)
zsizsik

Jó estét!

Anyoka: köszi kérdésed, de most már határozottan kimondhatom, hogy megjöttek a vendégeim. Örülök neki, mert idejében érkeztek és nem sok és nem görcsölök- úgy mint régen!

2-3 óránként falatozgattam napközben, így a szédülés is elkerült! :-)

KépKép
charlott

Szia Zsizsik!

Kb. meddig fog tartani az összeröffenés? Mi a terv? Mi a program?

Én mindenképpen hozom a páromat, mert ő a sofőr. Nem baj????
Innivalókat mit hozzunk?

rambóka

Zsizsik
Azért vmit viszek mindenképp.Üres kézzel nem megyünk,de úgy csinálom,hogy elbírjuk.
Jó,hogy elmúlt a fejfájásod! :D

Most már megyek lefekszem Kép Megviselt a mai nap.Hiányzik a párom!!!!!! Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok drága csajok!!!!

Végre itthon!!Komolyan a harmadik héten már kívánkoztunk haza, pedig nagyon jó volt a nyaralás! Jót hűsöltünk a 16-20 fokban, kabátban és pulcsiban nyomtuk, persze a német kisgyerekek meztelenül melletünk, plussz sok szél és eső is volt, (azért nap is sok volt), és megbeszéltük apával soha az életben nem jutott volna eszünkbe az Északi-tengerhez menni nyaralni, ha nincs apa melója, ahogy másnak sem, pedig miért is nem? rájöttünk nyáron oda kell menni hűsölni! :lol:

Lafi neked már régóta akarom írni, ilyen brutál inzulin és cukor értékek mellett miért akar tűű mégis leállítani a metről???? :shock: mivel indokolja? merthogy 7 akármennyi cukorral, te már most terheségi diabéteszes vagy. Mivel akarja akkor kezelni?

Anyo neked is akarom régóta írni (annyit gondoltam rátok míg nem voltam! 8) ) hogy olyan gyönyörű görbéid, PÉ-id, és most már tudjuk progid is van hosszú hónapok óta, és nem jön a zebrád. nem akarsz továbblépni és kicsit utánajárni a dolgoknak? mert ilyen pé-kkel neked már rég terhesnek kéne lenned.

okr annyira örülök hogy jössz és végre megismerhetlek!!!! jajj dejó!!! Hurrá!!

zsizsik olyan drága vagy hogy írtad hiányzom!!! Olyan jó volt olvasni! Te is hiányoztál nekem! 8) :lol: Olvastalak ám titeket azért, és te sem írtál mostanában.
Én nem tudok sütni lányok, mert pénteken vizsgázom, és még egy sort sem tanultam, és nagyon durva vizsga lesz, de a jegyzetet megnyaraltattam. Úgyhogy én Daubneres cuccot fogok vinni Nikihez hasonlóan asszem én is sósat, mert azt nem írtátok sokan, hogy süttök, esetleg gyümölcsöt. meg viszünk piákat, gyümilevet, némi alkoholt... :wink: :lol:

rambóka a vilmos-almát meg kell kóstolnod, az igazság az, hogy nem rontja el a vilmost...majd meglátod! :wink: :lol:

Én most nem merem elkezdeni a metet, mert ha bajom lesz tőle, pénteken nem tudok levizsgázni, és ez a hároméves suli legeslegutolsó vizsgája!! Szombaton sem merem kezdeni, mert enni akarok a sok finomságból amit hoztok, úgyhogy marad a vasárnapi kezdés. Kicsit félek tőle. Bár mindig is szorulásos voltam, lehet így pont jó lesz.

ja, és dühödt ellenállást érzek a diéta hallatán. Mi az hogy nem lehet dinnyét??? Hát hólyaghurut ellen az a legjobb...meg egyáltalán a gyümölcs egészséges és kell a vitamin, és nem lehet egy gyümi sem tiltólistás úgy döntöttem. :oops: :lol:

ja és Tűű doki azt írta a papíromra mediterrán jellegű diéta, az pizzát és makarónit és spagettit jelent, ugye? :lol: :lol:

ja és áruljátok el, ha valaki dolgozik és gyereke van, hogy a fészkes fenébe tudja tartani a diétát, mert nekem a melóhelyemen szó szerint pisilni és inni sem volt időm, nemhogy enni, pláne otthonról vitt otthon minden hétköznap este másnapra megfőzőtt diétás ebédet, merthogy a sulis menza nem épp a diétás kosztról híres.Na?????? (ja és Norbi meg ilyen-olyan fitnesz odaszállítjuk állítólag ez tuti friss, és diétás kaja nem ér magyarázatnak, mert azt nem eszem meg.)

ja és salátaproblémáim is vannak, de már késő van, ezt majd holnap kifejtem (vagyis csak jovő héten, mert a héten nem netezek, hanem a vizsgámra tanulok... :wink: :lol: ), dimet majd várom szakértő hozzászólásodat, :lol: , és továbbfejlesztettem kavicska a PCO = nőgyógyászati nátha elméletem, ezt is megosztom majd veletek!

Puszi! :lol:

Kép

Kép
rejo

ja és Lecso gratula!!!!!! Látod, látod??? :lol:

zsizsik írok privit. Látom lányok apa legtöbb helyen sofőr. Akkor velük mi lesz, apák végül maradnak, vagy mi lesz velük, elküldjük őket? befozetjük őket valami csoportos jegyre? :lol:

rambóka héten telefonozzunk, jó? program: odamegyünk 10-re, megeszünk mindent, leisszuk magunkat a sárga földig, hangosan éneklünk, elverjük a férjeinket, majd részegen hazavezetünk! :lol:

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!

Nálunk is lesz két hely a kocsiban... Mi békásról megyünk, szóval, ha nem nagy kitérő és igény lenne a fuvarra, akkor privi jöhet és megbeszéljük. Az én párom csak fuvaros lesz, sztem megy tovább, nem bírja jól a női összejöveteleket :D

No, öltözöm, mert apa morci lesz, ha miattam késünk el a munkából ;)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Monácska, ügyi vagy hogy kibírtad a tegnapi napot! :lol: És talán végre túl vagy a nehezén... Dokinénid nagyon rendes!
Te lassan pé-közelben leszel! :wink:

Csipi, szuper jól néz ki a hűtőd és az étkeződ is!

Rejo, üdv itthon! :wink: Asszem én az Északi-tengert kihagyom, 16-20 fok brrrr.....
Ne félj ennyire a mettől! Az én emésztésem elég gázos, és mégsem volt semmi gond a 850-ig, simán bírtam az emelést is! Nem annyira vészes, hidd el!
Vizsgádhoz hatalmas drukk!!!

Ami a továbblépést illeti, most beszélgettük Apával hogy utána kéne kicsit járni a dolgoknak. Most még megvárom 24-én Tűűt, meglátjuk mit mond és lépünk valamerre... Egy hsg vagy egy lapar...

De valami még mindig nem kerek az tuti. Most már barnázom, egyre erősebben, így ma vagy holnap szerintem jön az igazi piri is... Csak azt nem tudom, hogy akkor mi volt az a vérezgetés tegnap reggelre... és mikortól kezdjem az új ciklust...

ha most nem erősödött volna a barna, vettem volna egy tesztet, de így nem látom értelmét. És nem értem, hogy mitől barnázom, mikor a progim tök jó volt...

Niki, Te voltál így, jól emlékszem, hogy múlt hónapban, lapar előtt szuper progi után barnáztál sokáig?

Mindenkinek pussz!!!

Kép

Kép
anyoooka

Jó reggelt !

Anyoo, bizony előző hónapban már a 4. dpo.tól barnáztam és a progim 45 ng/l lett ! :roll:
Most csak 2 napos nagyon gyenge barna volt mensi előtt.
Ezért is írtam, hogy engem már nem érdekel a barnázás, mert tuti jó pé, progi mellett és a dokim szerint tökéletes állapotban van a méhem, semmi elváltozás, nincs ami indokolja... Szóval teszek a barnázásra :wink: De azért Krizsával megvitatom a kérdést majd holnap. Te jó ég ! 1 hónapja kértem tőle időpontot a lapar után és már el is telt 1 hónap :roll:

Mindenesetre ha holnapig nem lesz vérzésed, reggel tesztelj !!!!

Rejo, nekem is hiányoztál, jó sokáig voltál távol ! Nagyon kíváncsi vagyok Johanna mennyit változott :wink:

Csipi, szuper a hűtő és az étkezőtök is ! Öröm nyitogatni a gépet, igaz ?

Mona, lehet, hogy tiltólistás a dinnye, de szerintem ha mértékkel fogyasztjuk, nem lehet gond. Emlékezzetek mit írt Norka korábban ! Jégkrémet is lehet enni, de ésszel :wink:

mniki

Jó reggelt Kislányok! :)

Önző módon magammal kezdem a mondandóm :lol: :
2. c.napon vagyok. :D Igaz, 1 napi erős barnázással, de tegnap délutánra megjött 65 napra :shock: . Persze, hogy akkor jött meg, mikor már elhatároztam, hogy ezen a héten elmegyek a nőgyógyászhoz Norcolutért. Beijedt a Pirinéni. :lol:

És lenne egy kérdésem hozzátok: szeretném emelni a met-adagomat 2000 mg-ra. A gond ezzel csak annyi, hogy 500-as Meforalt ír fel a házi-/üzemorvosom (mert az endos doki 2x500 mg-ot írt a javaslatban), viszont - megfogadva Rambóka tanácsát - a pirulát nem szeretném félbe vagdosni. Szerintetek szedjek 4x500-at (6, 11, 16, 21 óra körül), vagy reggel - délben 500mg - este 1000, netán reggel 1000 - este 1000? Tök nagy gondban vagyok emiatt. :roll: :lol:
Köszönöm előre is a javaslatokat. :D

Most pedig visszaolvasok. :)

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Sziasztok!

Mindenkinek jó reggelt! Régen jártam már erre...

Nagyon izgatott vagyok, nézzétek:
Kép

Lehetséges, hogy ez nem is pozitív vagy valami hiba miatt pozitívat mutat?
Nem tudom hányadik napon vagyok, kb. április óta nem volt mensim...nem emlékszem mikor lehettünk együtt a férjemmel, hogy megtörténhetett...a hőmet csak ma mértem, 37,1°C...

SZERINTETEK?????

Elnézést, hogy nem olvastam vissza és nem reagáltam még!!!!

Gyöngyi[/img]
jokaliza

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?