Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!
megint rövid leszek :oops: :oops: :oops:

Meli
adószám mindenképp kell a picinek a Babakötvényhez, viszont az Államkincstár majd fog küldeni egy levelet, amiben benne lesz a pici adóazonosító száma amivel intézkedhetsz majd :wink: :wink: azon rajta van az is honnan tölthetsz le nyotatványt az igényléshez.
Amúgy a párod munkáltatója is igényelheti, nekünk is Tibi munkahelye kérte az adókártyát :wink: :wink:

na ha este tudok jövök bővebben is

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Nektarin,
Tenyleg nagy osszevisszasag van mostanaban a korhazak korul :? Nem irigylem a dokikat, azt sem tudjak hogy merre mennek....nem mindegyik akar maganrendelot nyitni.
A baratnom a Rakosinal szult 5 hete a BM-ben, nagyon meg volt elegedve :D Gondolom a szuloszoba is olyan hangulatos mint maga az egesz korhaz.

Mire jo a babakotveny?
Allam bacsi penzt ad a babaknak? :)
Gondolom errol lehet szo...mert meg is adoztatja a csoppsegeket :shock: Meg a tojashely a fenekukon van, de mar van adoszamuk :wink:

En lassan megyek hazafele :)

Kép
icus
 
 


hellóóóó !!!

bocsi, hogy nem jöttem sokáig, de a cégnél dili van, estére agyilag úgy lefáradok, hogy már csak a tévét lesem... :?

ráadásul az egyik barátnőmnek a nőgyógyászati szakrendelésen nem vették észre a teniszlabda ! nagyságú cisztáját !
elment magánrendelésre, ott rögtön észrevették !!!!
holnapután műtik !!
ki tudja mi lett volna, ha belenyugszik és nem megy el magánrendelésre !! :evil: :evil:

menni akartam talpmasszázsra, már időpontom is volt, erre vízhólyag nőtt a talpamra !

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki
 
 

 
 

Musz
Maus nagyon klassz kis csaj ! a csodaszarvastól tiszta extázisba esett !! :lol: :lol:
a Hungaroringen akkor nagyon jó időt teljesítenél !!!!! :lol:

Nektarin
a folyosón ülnek a vajúdó nők ??? :evil:
belegondolok, hogy már több mint 10 éve fizetek a betegbiztosítónak és ki tudja mit kapok majd érte, ha kórházba kerülök !! :evil:
ma kaptam egy kolléganőmtől egy SOTE-s orvos telefonszámát,
holnap felhívom és bejelentkezek hozzá
33 éves leszek szeptemberben, és a bennem lakó ciszta is idegesít, szóval, a tettek mezejére lépek :roll:

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki
 
 


Málna
hatalmas drukkhegyek az államvizsgához !!!!

Gabi
gyerkőcök hogy vannak ? Esztikének biztos jobb most, hogy elmúlt a kánikula !!

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki
 
 


Dóri
Gerda is tündéri kislány !!!

Mókuska
rám egy hegynyi cucc vár vasalni - ágynemű, lepedő, pólók stb. :oops:
Te tollasoztál versenyszerűen is ? azt tudom, hogy Gyöngyösorosziban többen űzték versenyszerűen

Meli
Dénes is jobban érzi magát a hűvösebb időben !
tényleg, hogy becézitek a trónörököst ?

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki
 
 


Sziasztok!

Csak gyors életjel... Este elment a netünk azért nem jöttem. Lilike beteg, tegnap belázasodott az oviban (már nagyon bánom, h még erre a két hétre elvittem oviba :roll: ), 4-ig volt orvos igy egyből oda mentünk, megint csunya a torka is, ugyhogy kaptunk gyógyszert. Szegény annyira nyügi volt a láz miatt, sztem teljesen legyengitette a végtagjait mert mindig azt mondta, h anya, mindenem fáj... Este hütőfürdő után 39 volt, kup+hideg borogatás a csuklókra, majd 2 óra mulva Nurofen, hajnalban Nurofen és szinte semmit nem ment le, csak szinten tartotta :cry: Viszont a kedve már a régi, ezt jó jelnek veszem. Éjszaka többször is felvoltunk, mert szomjas volt :wink: Holnap mennénk anyáékhoz, +a dokihoz is vissza kell vinnem, remélem már sokkal jobban lesz!

Viki
Igen versenyszerüen tollasoztam! Már akartam kérdezni, h a gimiben nem volt egy Éva nevü osztálytársad (természetesen Ő is gyöngyösorosziból és tollasozott :wink: )?

Majd még jövök :wink:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Hahó lányok!!!! Mi van Veletek? Csak én érek rá ennyire :oops: :lol:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!!!

Nagyon eltunt mindenki :?
Csak nem atkoltoztetek a masik topikba :shock:

Mokuska,
Sajnalom Liliket, remelem mielobb rendbejon. 39 fok hutofurdo utan nagyon magas laz :( Valami virust szerdett ossze az oviba?
Nem szed antibiotikumot?

Kép
icus
 
 


En is raerek :oops:

Kép
icus
 
 


Icus
Igen, van vmi virus ami megtámadja a torkot, attól ilyen magas a láz :? Kapott antibiotikumot is.

Mennem kell porszivózni, mert mindenhol pattogatott kukorica van a földön :roll: Bár a "nagybeteg" kislányom ide jött könyörögni, h ő szeretne porszivózni :lol: Ez már tuti javulás :wink:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!

Icus, mi Székesfehérváron lakunk és B.Pestre megyünk lagziba úgyhogy sajnos nem nagyon tudunk hazaugrani, de szerintem nem lesz semmi baj, csak az anyai aggodalom. Már nem szoptatok, most kezdtem nála el a főzeléket, még csak 2-3 kanállal eszik, de majd biztos beindul.

Rólunk, tegnap nagyon fárasztó napunk volt, délre mentünk a kórházba kontrollra és kettőre meg tanácsadásra kellett mennünk. A tanácsadást már végig ordította, nagyon potyogtak a könnyei, tiszta ideg voltam, hogy érjünk már haza. Erre az egyik védőnő vagy nem tudom ki volt, berobbant, hogy "éhes ez a gyerek?", mondtam neki nem csak egész nap orvoshoz járunk és gondolom már elege van szegénykémnek és fáradt. Mondta akkor biztos fáj valamilye mert nagyon sír. Oltárira ideges lettem a nőre, biztos azt hitte, hogy milyen anya vagyok, hogy nem tudom megvigasztalni, már átvette tőlem és ő cipelgette. Nagyon szarul esett és mérges is voltam a nőre. Amúgy ahogy kiértünk a rendelőből a levegőre egyből abbahagyta a sírást. Hazajöttünk és adtam neki enni, de nem éhes volt, egyszerűen csak fáradt. Letettem aludni és 3 órát szunyált. Szóval nem tudom mit patterászott nekem a nő :twisted: . Na mindegy, a lényeg, hogy minden rendben van és szépen fejlődik. 67,5cm és 7180gr. Olyan jól esett, mondta a dokim, hogy nagyon szép gyerek, jól sikerült :D . Szó mi szó, büszke is vagyok rá :D . Dehát ki nem büszke a babájára. Ja voltunk pecázni is egyik nap, nagyon jó volt, szép csendes környezet, friss levegő, szuper volt, jövőre már biztos Levi is fogja a nagy halakat :lol: . Apa úgyis akar venni magának egy új pecabotot, a régit meg megkapja a kis lurkóm.

Hoppá, remélem nincs semmi baj, hogy nem jelentkeztél még!!! Voltál ultrahangon? Puszi
Kép
vikike_
 
 


Szép napot mindenkinek!!
Dóri!Bocsika,hogy nemtudtam jönni,de elalaudtam!!OLYAN JÓL ESETT!! :wink:
Jelentem!A gyermekem már sokkal jobban van!! :D
Márcsak péntekig kell szednie a gyógyszert!
Sajna a MÁV kórházban nagy a káosz!!Összevonnak 4 kórházat!És két szinten lesz szülőszoba!Rengeteg embert elbocsájtanak!Remélem a szülész nénimet nem! :?
Borzasztó ez a rendszer!!UNDORITÓ eza kormány!!
Na mindegy!Nem politizálok! :evil:
Mennem kell a bankba!
Candi!Hol vagy??
Viki!!Édes a Levikéd!!
Remélem legközelebb többet tudunk majd dumcsizni! :wink:
Kata!!!!!!Hol vagy??
Na megyek!!
Mindenkinek szép napot!

Kép
bea27
 
 


Sziasztok!!!!

Köszi mindenkinek a jó tanácsot és dícséreteket!!!!!Az éjjel szegénykém nagyon megijesztett(igaz én voltam hülye)szóval este még állati meleg volt a lakásban,nem adtam rá éjszakára mást,csak egy bodyt!És persze betakartam kispléddel,pedig az utóbbi időben elég volt csak a pelus takarózni!Letettem nagyed 10-kor és egy óra múlva már ébresztő volt....éhes lett!!!!!Aztán amikor 2 után újra ébredt teljesen meg volt fagyva a gyerek.....vacogott és remegett szegénykém....annyira lehűlt a lakásban a levegő hajnalra,hogy fázott.....gyorsan átöltöztettem melegebb cuccba és összebújtunk.....úgy megijedtem,hogy megbetegszik....ugye nem?????Remélem nem...nyugtassatok meg!!!!!!
És a mai időjárás is....hajnalban 7 fok volt nálunk,most meg 30 fok van....engem is kiborít,nem még egy csecsemőt.....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ


Bocs,ne haragudjatok....


Vikike,megértem az idegességedet...én ezért nem járok tanácsadásra(meg azért mert mindig egy falka cigó van a rendelőben és nem szívok velük egy levegőt.....mind meg akarja a gyerekemet érinteni...nanemá....
Természetesen érdekel a történeted,mármint ami miatt már nincs tejcid....és ha segíthetek valamiben,csak szólj!!!!!!

Icus,ez a szállás nagyon jól hangzik!!!!!!!!Szerintem ki lehet fogni a nagyon jó áron lévőket,csak keresni kell...az egyik barátnőm a Forgácsba járt és nagyon elégedett volt....most 1,5 éves a Petra....szerintem nem lesz gond azzal,hogy kevés az orvos,ha tudnak időpontot adni!!!!!Babakötvény:ja,kapunk 40.000Ft-ot és minden év végén még valamennyit hozzá...nem sok,de arra ösztönöz,hogy tegyél félre valamennyit a gyereknek...csak az a gáz,hogy mire 18 éves lesz,ennyi pénzzel nem tud mit kezdeni...estleg vesz rajta magának egy bicajt :cry:


Ildi,nagyon sajnálom,hogy Lilike beteg lett!!!!Vigyázz,nehogy Dani is elkapja!!!!!!

Az én dokimat is elbocsátották a MÁV-ból :cry: :cry: :cry: :cry: még pont annyi időt fog ott tölteni,hogy az unokatesóm tud nála szülni...aztán vége!!!!!!Utálom ezt a kormányt,ezt a rendszert....ha nem most szültem volna,mi már vagy Olaszban,vagy Ausztriában élnénk :cry: de én sem politizálok....

Szép napot mindenkinek és bocs,hogy ilyen hangulatban jöttem....puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118
 
 


Sziasztok,

megint nem vagyok sokat, mindjárt pácolunk. :wink: Péntektől hétfőig megyünk Győrbe, először céges buli (aptyuké), aztán peca-peca-peca... :lol: Már alig várom.

Vikike, köszi az érdeklődést, egyenlőre minden oké. Tegnap voltam dokinál, de csak gyógyszerért mentem. Az asszisztens csaj szólított, hogy menjek be a dokihoz:

Doki: SZia, (nagy vigyor-mosoly) na? Örülsz??
Kata: igen, de egyenlőre csak halkan, majd akkor, ha lesz szívhang...
D: mennyi idős vagy most?
K: 5+1
D: akkor majd jövő héten uh-zunk.

Különben ma reggel még a könnyeim is folytak, úgy szenvedtem a kisvukkal. De nagyon örültem neki. Ma is sokszor sz@r a gyomrom. A cickóim fájnak. Ennyi.

Na megyek, remélem este jövök. (ígérni már nem merek, mert mindig közbejön vmi)

Sziszi??? Mi újság? Köszönöm az sms-t, majd még egy kérdésses megbombáználak!! :wink:

Málna, remélem megy a tanulás, és ügyes leszel a hétvégén!!

Bea, amire a géphez értem, már nem voltál msn-en :?

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Beus, Ádinak jobbulááááááááááááást!
Mi lesz így a lányom következő randijával? :roll: :lol:

Icus, hagyd, hogy ők rugjanak be! Utána már észre sem veszik, hogy TE NEM rúgtál be :wink: sőt, akkor már nem is érdekli őket :lol:

Esztike, még van időd hátra, hátha addig tisztázódik a helyzet! (legalábbis muszáj lesz neki). Én is homeless (kórházless :lol: ) voltam egy ideig, de szülés előtt 2 nappal (jobb későn, mint soha :wink: ) megtudtam, hogy csinálhatjuk úgy, ahogy én szeretném, és ahogy eredetileg megbeszéltük. Szóval fő az optimizmus!

Kata, kisvuk már csak olyan, hogy megríkat bennünket :D
De örömünkben sírni azért teljesen más :roll: :D
Kitartás! Puszillak!

Vvviki, a 33 év szép kóóóóóóóóóóór! Én is annyi leszek augusztusban :roll: Bár apa szerint innen már csak lefelé van :twisted: :lol: , de én élvezem, hogy végre benőtt a fejem lágya :lol:

Viki, ne is törődj az idegenekkel! Te vagy Levi mamája, és te tudod a legjobban, hogy mire van szüksége!!!
Kitaláltad már, kire hasonlítok? :wink: A gyerekemre nem, az tuti :lol: , mindenki azt mondja, hogy tiszta apja :D

Meli, nincs semmi baj! Nyugi!
Az én gyerekem is volt már túlöltözött és alulöltözött is, és túlélte :roll:
Szerintem kezdő anyukaként mindenki gondban van, hogy öltöztessük a gyereket. Én is állandóan faggattam a védőnéninket, meg hívogattam az anyut, hogy most x fok van és süt a nap / fúj a szél / esik a hó/eső/jégeső :wink: stb, milyen gúnyát adjak rá?????????????? :shock:

Ildi, kész takarítóbrigád a családod :lol:
Ugye van morzsaporszívód, aztán önkéntes takarítónénid :shock: :lol: Le a kalappal :lol:

Szegény Mausom a szuri óta elromlott. Csak mellen hajlandó elaludni, és kizárólag velem alszik. Szóval ölkutya visszatért - welcome :twisted:
Pedig a dokinál úgy tűnt, semmi gond, még mosolygott is - na nem amikor megszúrták...

Ezt is fél kézzel írom, a másik foglalt...

Egy képet azért nem úsztok meg, ezt tegnap készült, az utazóágyban történő 5 másodperces tartózkodása idején
Ez egy gúnya a sok közül, ami 2* volt rajta: először és utoljára... ezt is kinőtte :?
Kép

Na megyek, mert leszakad a kezem... maus 61 cm és 5,26 kg (+gúnya + pelenka...)

Musz

KépKép
muszkuru
 
 


Sziasztok!

Musz
Ruhák :lol: Előbb-utóbb mindenki rájön, h éppen ezért fölösleges sok ruhát megvenni nekik-főként az elején :wink: Lilinek is van egy vagon szoknyája-ruhája, nálunk is előfordul, h 1-2-szer tudunk csak 1-1 db-ot felvenni :roll: Esztimanó szépen gyarapodik :lol:

Meli
Nyugi, biztos nem lesz semmi baja Dénesnek! Nekem mindig lerugdossák magukról a takarót, és találtam már ugy Lilire reggel, h a pizsi nadrágja bokáig le volt tolva, kivolt az egész háta, csupasz feneke és nem lett semmi baja :wink: (persze ez télen volt!)

Vikike
Birom az ilyen "okos" és "segitőkész" embereket :x Levi is nagyon szépen növöget :wink: Egy év mulva már Málnához hasonló képeket tehetsz fel róla -kezében a zsákmánnyal :lol:

Lili már jobban van, tegnap du. óta teljesen láztalan, reggel már étvágya is sokkal jobb volt :lol:

Én most elköszönök egy hétre, ma megyünk anyáékhoz és lent is maradok a gyerkőcökkel :lol:

Mindenkinek szép és eseménydus napokat kivánok :wink:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!!!!

Ildi,Ági,köszi a megnyugtató sorokat!!!!!!Már nem parázok,tényleg sok mindent kibírnak ezek a kismanók!!!DE!!!!Észrevettük,hogy Deni 25 fok alatt már vacog,ha pelenkázunk és le kell vetkőztetni...27 fok felett meg úgy izzad,hogy 3x kell átöltöztetni....na erre varrjatok gombot...tegnap este a lakásban 25 fok volt és be kellett kapcsolnom fürdetéshez a hősugárzót,hogy ne liluljon el a gyerekem!!!!!Hjjaa...

Ruhák :) hát neki van olyan gönce,ami még sosem volt rajta és már nem is lesz...jövő héten mi is jobban ráérünk és megyünk ruhavásárolni....és még a hétvégén elhasználom a maradék Pampers 1-est és rámegyünk a 2-re....mert már olyan nagy ez a gyerek!!!!!Csak tipp....a madaras tecsóban elég jó áron vannak bodyk....399 ft...szerintem erre a pár hétre,amíg ki nem növi jó üzlet....


Katán,éljen az a vuk....lesz ez még jobb is 8) majd amikor nem mersz otthonról elindulni.....de szép is volt az....nekem is hiányzik ám néha a terhesség.....

Na én lépek,mert ma jönnek hozzánk a nagybátyámék 4-ből 3 gyerekkel..be vagyok sz@rva,de talán nem amortizálódunk le....

Puszi és szép napot mindenkinek

Kép Kép
meli1118
 
 


Sziasztok!!!!4

Sajnos jól látom,hogy tegnap óta nem volt senki :cry: :cry: :cry: mindenki nyaral????Vagy ennyire kihaltunk????Nemár lányok!!!!!!Hol vagytok?????Nem írogatok magamnak...pedig azt hittem milyen sokat kell majd visszaolvasnom :cry: :cry: puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118
 
 


SZIASZTOK!!!!

MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A DRUKKOKAT!!!!!!!

SIKERÜLT A VIZSGÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOST MÉG A SULIBAN VAGYOK, DE MEGYEK HAZA ALUDNI!!!!!!!!!!!
PUSZI!

málna2162
 
 


Hát én is benéztem néha-néha, és döbbenten láttam, hogy sehol senki... :shock:

Málna, ügyes vagy, szép álmokat! :D

Ildi, én tényleg nem tudom, de arra jutottam, hogy nincs az a ruhamennyiség, ami elég lenne :?
Mivel elég összevissza idő van, soha nem lehet tudni, mikor milyen ruha kell, vékony-vastag-hosszúujjú-rövidujjú... szóval be kell szereznem mindenből, és egy sosem elég, mert szegény Mausom elég sokat bukik, van, hogy reggel 10-kor már a harmadik gúnyáját fogyasztja.
És mivel jó sok a ruha, néhány darabról olyan szépen megfeledkeztem, hogy csak na... Aztán mikor megtalálom döbbenek rá, hogy jé, ez is van, és jé, már ezt sem foogja hordani, mert kinőtte... (Csak apa meg nem tudja, mert kinyííííííííííííír... :lol: )

Meli, én most a tuskóban fedeztem fel a sajátmárkás cuccaikat - a -cherokee-kra gondolok. Hát valami gyönyörűek! És az áruk pedig nagyon baráti. :D
A madaras tuskós bodykkal csak az a bajom, hogy általában műanyag kapcsosak, és a műanyag kapocs nem bírja a vasalást. :evil: Ezt persze tapasztalati úton állapítottam meg, amikor a vasaló talpát nem akarta elengedni az egyik hülye patent... :evil:
És egy 56-os bodyt úgy vasalni, hogy kerülgeted a patentokat egy normál méretű vasalótalppal - hát nekem kihívás :shock:
Van lányos és fiús csomagjuk is, gyorsan lekaptam, amiket utoljára portyáztam (ez itt a reklám helye - de nem adnak %-ot :twisted: :lol: )

(bocsánat a sok képért - csak Melinek ízelítő, de hátha másnak is jól jön az ötlet)

3 cuki rugi (volt kékben is, ha Deninek nem jönne be a rózsaszín :lol: :lol: :lol: )
Kép

Jó minőségű zoknik (egy felvétel után nem lesz tiszta boholy / bolyh vagy hogyishívják... :oops: )
Kép

Bodyk (vastagabb, tartósabb anyagból, mint a madarasok)
Kép

Rugik
Kép

Musz

KépKép
muszkuru
 
 


sziasztok!

Malna,
Gratula :P Nagyon ugyi vagy!
Nehez volt???

Musz,
Tenyleg szupik ezek a goncok :D

Nekem tegnap megvolt a bucsuztatom, berugatni nem tudtak, de 2,5 korso sor csak lement az ejszaka folyaman... :oops:

Megyek be a varosba vasarolgatni, mert nemsokara repulok 8)

Jo Hetveget!

Kép
icus
 
 


hellóó !!!

Málna
hatttalmass gratula !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Musz
Maus hogy van ? még mindig ölkutyus ?
hogy őszinte legyek, én is bajban voltam ma reggel, mit vegyek fel, mert olyan összevissza időjárás van
hogy kisbabára mit kell ilyenkor adni, abban is nagyon bizonytalan lennék
valószínűleg anyumat fogom állandóan hívogatni, mit adjak a picimre

Meli
és Ti hogy vagytok ma ?

Kata, Sziszi
a legfrissebb kismamák hogy vannak ???

Ildi
nagyon jó, hogy Lilike már jobban van
volt egy Nemcsik Éva nevű lány Orosziból, de ő csak évfolyamtársam volt
azt tudom, hogy ő is tollasozott !

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki
 
 


sziasztok!

jövök én egy cseppet :wink: :wink: :wink: nyáron a 3 lurkó mellett sűrűbben nem megy, általában örülök ha aludhatok :oops: reggel ha nem muszály, most nem az, lustálkodom az ágyikóban :wink: :wink: :wink: mit ne mondjak élvezem :lol: :lol: :lol:

Musz
ezeket a fehér rugikat én is kinéztem, majd pizsinek őszre, ha még elviseli a tipegőst :wink: :wink: :wink:
nekem body van olyan cicamintás :wink: :wink:
Amúgy én is csípem ezeket a cuccokat.

Málna
hatalmas gratula, akkor most már jöhet a megérdemelt pihenés :wink: :wink: :wink:

Vvviki
igen erre az Évára gondolt Ildi (szerintem :wink: )

Icu
Neked kellemes utat kívánok!!!!!!!!!!!!

Meli
ne pakolj el semmi ruhát, nem érdemes! Most úgyis csak tejes, és nyálas lesz, az meg kijön. Majd a gyümölcsök adásakor lehet kímélni jobban a rucikat :wink: :wink: :wink:

Kata
kitartás, már csak pár hét, és költözik a kis vuk :wink: :wink: :wink: ebben a melegben meg még rosszabbul is tud lenni az ember. Utazást bírod?

Na megyek pakolni amit vasaltam :roll:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Én is vagyok még azért, csak rettenetes húzós hetem volt meg még van ma is meg holnap is meg hétfőn is meg kedden is stb.
Apja 3 napja önkormányzati bulikban múlatja az estéit én meg fuvarozom, mert kedvem nem sok van megjelenni ezeken a pofaviziteken :? :oops:
Málna: itt is nagy gratula neked , megünepelted alaposan? Egy hét és nyaralás, irigykedek ám, majd hozzál sok-sok képet jó?
Musz: ezek a tuskós cuccok még felnőttben is meglepően jó minőséghűek és most a héten nagy leértékelések lesznek én pólókból szoktam betankolni. Mauska hogy van, kicsit azít a megszorítsokon? Ettél pipiltél mostanában egyedül?
Icus: azért biztosan jó volt a buli, jelentkezz ha tudsz itthonról, és készülj mert jön a meleg :)
Lányok mindenkinek ezer puszi ennyire futotta az enrgiám mára is, jók legyetek.

Andi
candi
 
 


hihi, mauska lejött a tejről, és mostmár kacsát meg lepkét tol :lol: :lol: :lol:

jobbsorsraérdemes lepke:
Kép
Kép

hasonlósorsú kacsa:
Kép

megyek, mert apa kiadta az ukászt, hogy fürdetünk

ha nem alszom be szoptatás közben, még jövök :D

Musz

KépKép
muszkuru
 
 


Kép Kép Kép

Kép
bea27
 
 


Sziasztok,

Málna, gratulálok én is/ mi is a vizsgádhoz, nagyon ügyes vagy!!!
Jó pihenést !!

Bea, Ádi tündéri, mekkora már .....! :shock: Sokkal nagyobbnak néz ki, mint egy 7 hónapos kisfiú...!

Musz, a kicsi lányod egyre édesebb, komolyan, ezek a szemek...! Most jön majd az a kor, amikor mindent a szájába tol, csak győzzed kivenni belőle.... :wink: :lol:

Candi, látom, te is azért a dolgozók táborát erősíted.... :roll: Nem egy nagy élmény nyáron dolgozni, ez biztos.... én is megyek még egészen július végéig, a fene esne belé. :twisted: És ebben a rohadt melegben még jópofát is kell vágnom a főnökök ötleteihez, és még lelkesednem is kell(ene)... na mindegy, ez van.

Mi voltunk férjemmel egy kétnapos wellness túrán, Bükfürdőn, jó volt nagyon... :lol: :oops: aludtunk, bicajoztunk, ültünk a meleg vizben, szóval jól elvoltunk...
Közben Eszter anyánál volt, egy múló fülgyulladással, majd egy hirtelen jött lázzal, ami ahogy jött, úgy el is ment... nem is tudom, mi lehetett. Semmi nem fájt neki, torka sem volt piros, csak 39,2 C volt a láza pár napig. Orvos szerint vírus. Na de mire hazajöttünk, ez is elmúlt neki.

További szép napot mindenkinek !!
zsizsik
 
 


Sziasztok!!!!

Málna,gratula a vizsgádhoz!!!!!!

Ági,köszi a tippet,jövő héten úgyis megyünk bevásárolni...és igen,a kék jobban bejön,mint a rózsaszín :lol: Olyan szép a lányod...odáig vagyunk érte a fiammal 8) 8)

Gabi,pihenj csak,amennyit csak tudsz,3 gyerek mellett nem csoda,hogy kifáradsz..a ruhaelpakolást úgy értettem,hogy elcsomagolom a kihízottakat a tesónak....

Zsizsi,de jó,hogy jöttél!!!Remélem a jó kis termálvíz nálad is olyan áldásos lesz,mint Katánál!!!!Eszti betegsége ne lehetett allergia???Nálam is így kezdődött:megmagyarázhatatlan láz...aztán kiderült,hogy ezért!!!!!!Megérkezett már a kiskutyus????Mi is kutyát akarunk most szerezni,mert a miénk megpattant :cry: :cry:

Többieknek nagy ölelés!!!!

Képzeljétek,tegnap lementünk a Tiszához a tesómékhoz és ez a gyerek annyira egy tündér volt,hogy nem igaz!!!Itthon jóllakott,a kocsiban végig aludt,odaértünk,a tesómék jól meggyömöszölték,összecsókolgatták,tisztába tettem,megetettem,aztán babakocsiztunk vele 3 órát és egy hangja sem volt...pedig Tőserdőn most Óbor fesztivál volt,rengeteg ember,zaj,szólt a zene és még csak fel sem ébredt...ÉÉÉSSSS megvolt az első éttermi étkezésünk a születése óta és nagyon jól ment,igaz akkor már mocorgott,így fél kézzel a babakocsit tologáltam,a másikkal meg toltam befelé a sült halat :lol: :lol: aztán a nyaralóban újra megetettem10(!!!!)perc alatt jóllakott és hazáig megint csend volt!!!!!!!
Bocs,ha untatlak ezzel benneteket,de nekünk ez annyira nagy élmény,hogy tényleg akárhová magunkkal vihetjük,olyan jó gyerek,csak eszik,alszik és nézelődik is már egyre többet,de nem sír,hanem szépen lassan bealszik!!!!Nekünk ez hatalmas élmény,látom,hogy ahogy napról napra kinyílik neki a világ...
Na ezen a sikeren felbuzdulva,ha a hétvégén jó idő lesz megyünk a Velencei tóhoz és augusztusban meg elmegyünk a Balcsira egy párszor!!!De mindig csak egy napra...még ott aludni macera lenne!!!!

Lányok,ti a gyerekeknek beadattátok a kullancs elleni oltást???Nekem mindenképpen ajánlja a dokinő és én is szeretném,de állítólag hiánycikk az egész országban...ha esetleg tudtok róla,hogy valahol van egy patikában,akkor szóljatok lécci....ja és max.80 km-en belül.....

Na puszi mindenkinek,megyek hajat mosni!!!!

Kép Kép
meli1118
 
 


Bea!Musz!
Nagyon cukik a babák.
Én is szeretem ezt a márkát Musz.

Kis_plutó!
Nem semmi 3 gyerek pihenj csak. Szép a nagy család. Irigylem az energiádat. Mi is 3 gyereket szeretnénk.

Málna!
Gratulálok ügyi voltál most már no stressz jöhet a bebi.

Meli!
Jó olvasni az élménybeszámolót. Jó kisbaba Dénes. Jó,hogy ennyi tejcit van. Én már 2,5 hónapja két mellből szoptatok, de hála Istennek még elég csak a tejci.
Mi megszakítás vagy óvszer :(

Candi!
Kitartást a melóhoz.

Zsizsik!
Remélem én is,hogy a Bükfürdő megteszi hatását. én is voltam ott nekem nagyon tetszett.

Mókuska!
Gyönyörűek a gyerekek.

Viki!
Neked is szorítok!

Társam Viki!
sajnálom,hogy már nincs tejcid. A Berti is már próbálkozik a másszással.

Icus!
Reméljük a magyar levegő babás hatással lesz rád.

Kismamák vigyázatok magatokra. Várjuk a beszámolókat.

1 hét múlva jövök legközelebb.
nika04
 
 


jó estét Mindenkinek !!!

gyönyörűek a babák !!!

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki
 
 


sziasztok!

Gyorsan bekukkantok én is. Ruhákat pakolok, válogatok. Úgy össze tudjátt túrni a szekrényüket a gyermekeim :? :? :?

itt már megint olyan meleg van, és nem is tetszik a legkisebbemnek :? :? :?

na már az ölemben is nyafizik, kicsit játszok vele.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Ezt nem hiszem el, írtam egy fél oldalt, és valami sz@rt megnyomtam, és minden eltűnt!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Kezdem újra! :twisted:

Sziszi, ezer éve nem voltál!! Mi újság?? Jelentkezz légyszíves!!!
Rókakoma? Van, vagy békén hagy?? Pocakfotó???

Málna, mégegyszer gratula a vizsgádhoz! Mostantól pihi, nyugi, baba!! :lol:

Meli, remélem Deni jól van, és nem fázott meg!! Nagyon jó lehet, hogy elvihatitek bárhová, és nem nyűgös!! Én is ilyen babát szeretnék. Mi mindig megyünk valahová, úgyhogy majd nek iis hozzá kell szoknia, hogy pörgős az életünk...

Nektarin, szoktad nézegetni a 4D-s uh fotókat?? Hihetelen, hogy már így lehet látni őket!! Videót is kaptatok??

Elküldöm ezt a részt, mielőtt megint balfékeskedek egyet :lol:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Bea, Ádi már kész fiatalember! Látsik rajta, hogy boldog baba!! Azért írhatnál is a képek mellé, mi újság veletek!!?? Jól gondolom, hogy anyukád már elutazott?? Hogy bírod??

Zsizsik,
Bükfürdő is kimondottan jó a babára vágyóknak!! Remélem hatásos lesz!! Én el tudom képzelni, hogy ez is besegített nekem!!

Plutó, te baromi fáradt lehtsz! Még olvasni is sok, mennyi mindent csinálsz!! És mindemellett három gyerkőc... Szóval le a kalappal előtted!!

Musz, látom Mauska, nevéhez hűen szereti az állatkákat (megkóstolni is) :lol: Én még évekkel eelőtt turkiztam bébicuccokat, persze fogalmam sincs, most hol vannak, de majd meglátjuk, szépek-e még most is.. akkor nagyon tetszettek, de ki tudja, ma is divatosak-e??Meg a másik, ugyebár ki tudja, kisfiú lesz-e vagy kislány??? Bár megmondom őszintén, én magamnak kisfiút érzek... De majd kiderül...

Rólam: Képzeljétek tegnap délután elkapott egy NAGYRÓKA Annyira, de annyira örültem neki... :lol: Persze, amíg nálam volt, addig nem volt olyan jó... :? Most is émelygek, remélem lesz is eredménye... Szerdán kderül...

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Azért remélem ti is jelentkeztek, nem csak magamnak írogattam...

Vvviki, és mindenki: mentek nyaralni?? Hová?? Mikor???
Te is kipróbálhatnád a termálvizet, hátha...

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Sziasztok,

jól vagyok. máig mondhatni tünetmentes voltam. Egyszer hánytam csak savat egy fél pizza után. Ha felbosszantanak iszonyú gyomorégés és émelygés fog el.
Most viszont egy túrórudit megettem és olyan hányingerem van, hogy csak na.... Persze nem bánom :lol: :wink: .

Szépek a pici babák. Örülök, hogy minden anyuci kezdi kialakítani a kis életét és a babák is egész rendesen vizelkednek :P .

Hoppá
Szerdán mindeképpen írjál!
Látod, hogy örül az ember lánya egy hányásnak.... Én mindig aludnék, Te???

Málna
Ügyi vagy.
Vendég
 


Szia Sziszi,

én is sokszor (nem mindig) aludnék, hason aludni fájdalmas (nyomódik a cicim), sokszor éhes vagyok (de megpróbálom visszafogni magam, mielőtt bálnaként tengetném életem :lol: ), és sokat émelygek (de nem korán reggel, hanem napközben, kb. 10-től 2-ig)

Mindenképp írok doki után, remélem jó híreket!

Többiek????? :roll: :shock:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


jó estét !

kutyafuttában vagyok, valami vírus költözött hozzánk, a gyomrunk nem az igazi

Sziszi,Hoppá
végre ismét itt a babaeső !!!!!

alig várom már hogy baba miatt ölelgessem a vécékagylót !!! :D

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki
 
 


Igen, jól sejtitek, a múltkor bealudtam :lol:

Bea, Mausom is felfedezte magának a szőnyeget, a legközelebbi randijukon már osztozniuk kell rajta a fiataloknak :lol:
Kép
Kép Kép
Ádi nagyon édes, ahogy nyelvet nyújtogatva nevet :D

Andi, hogy áll a sufni? Illetve izé, áll még? :wink: :lol:

Zsizsik, jó lehetett a bükfürdői vizit, bár én azt a bringázós részt kihagytam volna :D

Meli, irigyellek Deni miatt. Szuperbaba! :D
Akkor elmondom, hogy mi hogyan szoktunk közlekedni: apa vezet, én a hátsó ülésen az ordító gyerekkel (általában minden gyerek bealszik a kocsiban – kivéve az én lányom).
Út közben ordítás, csak akkor hagyja abba, ha folyamatosan (értsd levegővétel nélkül) beszélek hozzá – tök mindegy miről, csak járjon a szám, illetve az egyik felhúzható zenélőkéje „énekeljen”. Azért egy Budapest – Érdet (20 km) végigdumálni nem kis teljesítmény. Ahogy megérkezünk az úticélhoz, ráveti magát a mellemre (nem mintha indulás előtt nem etettem volna meg), aztán bealszik rajtam. De ha leteszem, felébred és ordít.
Babakocsival általában úgy közlekedünk, hogy gyerek a kézben, a másik kéz pedig lavírozik a babakocsival… mert ha benne van, ordít :?

Edina, én alapban két mellből szoptatok, lehet, hogy akkor nem húzom olyan sokáig, mint ti? :(

Kata, én is kisfiút éreztem, vettem is jóóó sok világoskék göncöt :lol:
De Mausnak jól állnak, csak utcára nem adom rá, nehogy fiúnak nézzék :twisted:
Kiszámoltam, 10 hónapja nem aludtam hason… :?

Szisz, tudod, az idegeskedés bosszúállás saját magunkon mások hülyesége miatt – ez rád most duplán is igaz :wink:

Musz

KépKép
muszkuru
 
 


Sziasztok,


Meli gratulálok Déneskéhez, nagyon kis ügyes baba.
Kata, Szisz, nagyon izgalmas időszak, főleg a hányingerek, de azért jóóóóóó:) örülök, hogy minden renedben.
Musz, édes ez a lány, annyira tud nézni.
Málna, gratulálok ám!

Rólunk, szóval tegnap voltam az új orvosnál a SOTE-n.
Mivel nem is magánrendelésre hívott, hanem a terhesgondozásra nem is tudtam, hogy majd a végén adjak-e pénzt vagy sem, szóval 3 órát kellett várnom, volt pisi, vérnyomás, uh, vizsgálat, felírta újból a terheléses vércukrot, teljes vérképet vizeletet, szuper, újból mindent.
Azt mondta, minden nagyon szép, minden ok, aztán a végén, az UH-ban azért megkérdeztem, hogy tartozom-e valamivel a mostaniért, merthogy azért mégiscsak, de hát nem voltunk egyedül két asszisztens is állt körülöttünk, szóval úgy éreztem ez nem az a helyzet, de utána olyan szar érzés fogott el, hogy hihetetlen, szóval fel is hívtam a szülésztnőt akin keresztül mentem az orvoshoz és mondtam, hogy kicsit kellemetlen volt a szitu, de mondta - meg mások is -, hogy nehogy ezen aggódjak, majd legközelebb, szóval most ezen agyaltam tegnap egész nap, annyira szar érzés volt, az orvos, amúgy nagyon szimpi, kedves és normális.
4 hét múlva megyek majd CTG-re, addig egyenlőre a vérvétgeleken kívül semmi.
Csajok, megkérdezhetem, hogy nálatok ez a pénzes dolog hogy volt, nagyon fura volt, a BM-ben már ismertem mindent, tudtam az orvos dolgait is, de itt minden új volt, a kórház, az orvos, szóval fogalmam sem volt, hogy mit is hogyan.
Na most jól leírtam.
Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
nektarin
 
 


Csak gyorsan:
Esztike,
én a váróban puhatolóztam a többi kismamitól - mások is ezt teszik, mert engem is kérdezgettek a tarifákról.
Szóval ez egy bejáratott információs forrás :wink:

Musz

KépKép
muszkuru
 
 


Sziasztok!!!!

Ági,nagyon sajnálom,hogy kis Mausod nem éppen menős gyerek...nekem tényleg nagy szerencsém van,mert Dénes szeret babakocsizni és autózni is...mondjuk tegnap a tecsóban jelenetet rendezett,így ki kellett vinnem,de nagyon melege volt,csak az volt a baj!!!!De azért azt el kell monanom,hogy én is ilyen vagyok,mindegy hová,miért és kivel,csak menni valahová!!!!!És apa is szeret csavarogni,szal ez nála genetikus....

Sziszi,Kata,nagyon örülök az émelygés-hányásnak(bármilyen fura is,ha az ember ilyesminek örül :lol: )de tényleg nagyon megnyugató tud lenni...hason fekvés....hát nekem már megy,de a melleim olyankor olyanok,mintha betonnal lennének kiöntve...

Viki,te nagyon sokat panaszkodsz a gyomrodra!!!Nem kellene kivizsgáltatnod????Anyunál is így kezdődött a Crone betegség.....ezt csak zárójelben és halkan írtam,neked biztosan minden ok,de azért tényleg sokat mondod,hogy nem tudsz bizonyos kajákat megenni....


Esztike!!!!!Szerintem kérdezz rá a dokira őszintén,hogy ő mennyit kér,mert akkor nem lesz belőle kellemetlenség!!!!!Hűha,mindjárt te következel!!!!Megvettétek már a babaszobába a cuccost????Majd kérünk róla egy -két fotót!!!!!

Puszi mindenkinek!!!!

Kép Kép
meli1118
 
 


Sziasztok,

én nem vagyok egy egyszerű eset és félek ez a baba sem marad velem még bő 6 hónapot...
Van egy cisztám, ami óriási: 114 x 71 mm
Valószínűleg meg kell műteni úgy 2-3 hét múlva :cry: Nagyon félek, nem tudom mi lesz.

Ma barnáztam, de a dokim nem volt elérhető, így a Szt.Imrébe mentem a kórházi UH-ra. Ott rögtön észre vették, bár először ők is azt hitték, hogy a hugyhólyag és nem voltam pisilni. Múlt héten a dokim is ezt mondta, pedig voltam akkor is.
Hát ciszta.
El is rákosodhat, ha kidurran elvetélek. Ha nem húzódik vissza 2-3 hét alatt, akkor műtét, nem tudom mi lesz velünk....
Vendég
 


Szia Sziszi!!!!Ne félj,biztosan minden rendben lesz!!!!Szerencse,hogy észrevették időben és még műthető....tudom ez nem vigasz,persze jobb lenne,ha nem lenne,de bízz a dokidban és biztosan rendben lesz minden!!!!!A baba elvesztése pedig NEM következhet be!!!!Nagyon vigyáznak rátok és segíteni fognak!!!!!!Kitartás ésmeglátod néhány hónap múlva már neked is az lesz az egyetlen bánatod,hogy a kicsikéd miatt nem tudod magad kialudni!!!!!!!Puszillak

Kép Kép
meli1118
 
 


sziasztok!

Sziszi
nem tudom cisztáknak van e több fajtája, de nekem is volt Krisztikével, én amiatt véreztem be 8 hetesen. Viszont a cisztára legtöbb esetbenj ó hatással van a terhesség!!!!
Nekem 3 hét kórház volt, közben napi 2 méhlepény alakulását elősegítő szuri, de megérte.11 hetesen már ciszta nélkül engedtek haza :wink: :wink:
Nekem azt mondták azért a vérzés, mert amíg nem alakul ki a lepény a petefészek által termelt hormon növeli a picit, de egyben a ciszta felszívódását is ez '"biztosítja"
Majd megkeresem nekem mekkora méretű volt a cisztám :wink: :wink:

most rohanok, délelőtt nem volt net, talán holnap lesz időm írni, ma jó sokat főztem :twisted: :twisted:
Na meg képet is hozok :wink: :wink:

Puszi:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


helló Mindenkinek !

Sziszi
melletted vagyunk és nagyon szorítunk érted !!!!!!
és fél év múlva már Te is arról fogsz írni, hogy a babókád már megint ölkutyus lett mint Musz Mausa !!!!
UTÁLOM A CISZTÁKAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mi a francnak vannak ???? és mitől ???? :x :x :x :x
mi mindig itt leszünk Neked és MINDENBEN segítünk !!!

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki
 
 


Szép Jó estét kivánok!!MINDENKINEK!!
Sziszi!Drukkolok,hogy minden rendben legyen!!
Egyébként a barátnőmnek is volt cisztája a terhesség alatt!Nemtudom,hogy az milyen,és mekkora volt,de a baba elnyomta! :shock:
Más téma:Egy kicsit önző módon magunkról!
ÁDI ÚGY BEINDULT A MÁSZÁSSAL,HOGY CSAK NA............ :D Olyan édike! :D
Muszkuru!Lassan találkozhatunk újra!!
Látod ezt?Candi????
Tényleg!Hol vagy?Csak nem már az osztrákoknál??
Dóri!!Te hol vagy?? :roll:
Málna!Te?Mikor mentek nyaralni?Kérhetünk olyan nyaralós táblázatot??
Kata!!Holnap lesz az UH!!!Meglátod a Vkit!!Drukkolok,IZGULOK!!! :wink:
Kérek egy azonnali smst!!El ne felejtsd! :)
Azthiszem ennyi mára!
Jó éjt mindenkinek!

Kép
bea27
 
 


Sziszi drága, vigyázz nagyon magatokra, pihizzél sokat. A terhesség jó hatással van a cisztára, reméljük legközelebbre már kisebb lesz!!! Minden rendben lesz!!

Bea, holnap doki után írok.

Szorítsatok, holnap lesz a nagy nap: első uh. Remélem nem az utolsó... Úgy izgulok, nem tudom, láthatunk-e már szívhangot!?????

Jó éjt.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Sziasztok,

köszi csajok, de pont a méretekkel van nálam baj. Nekem túl nagy, már kellene visszahúzódnia. Állítólag a túlzott hormonszint is probléma lehet a növekedésben, ami ugye simán fennáll és még mindig szedetik velem az utro-t napi 4-et :twisted: .

Holnap este megyek egy specialistához, aki a Schöfmérei vezető dikja volt. Rögtön fogadott és meg is műt...
Szorítsatok!!!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?