Beus, Ádinak jobbulááááááááááááást!
Mi lesz így a lányom következő randijával?
Icus, hagyd, hogy ők rugjanak be! Utána már észre sem veszik, hogy TE NEM rúgtál be
sőt, akkor már nem is érdekli őket
Esztike, még van időd hátra, hátha addig tisztázódik a helyzet! (legalábbis muszáj lesz neki). Én is homeless (kórházless
) voltam egy ideig, de szülés előtt 2 nappal (jobb későn, mint soha
) megtudtam, hogy csinálhatjuk úgy, ahogy én szeretném, és ahogy eredetileg megbeszéltük. Szóval fő az optimizmus!
Kata, kisvuk már csak olyan, hogy megríkat bennünket
De örömünkben sírni azért teljesen más
Kitartás! Puszillak!
Vvviki, a 33 év szép kóóóóóóóóóóór! Én is annyi leszek augusztusban
Bár apa szerint innen már csak lefelé van
, de én élvezem, hogy végre benőtt a fejem lágya
Viki, ne is törődj az idegenekkel! Te vagy Levi mamája, és te tudod a legjobban, hogy mire van szüksége!!!
Kitaláltad már, kire hasonlítok?
A gyerekemre nem, az tuti
, mindenki azt mondja, hogy tiszta apja
Meli, nincs semmi baj! Nyugi!
Az én gyerekem is volt már túlöltözött és alulöltözött is, és túlélte
Szerintem kezdő anyukaként mindenki gondban van, hogy öltöztessük a gyereket. Én is állandóan faggattam a védőnéninket, meg hívogattam az anyut, hogy most x fok van és süt a nap / fúj a szél / esik a hó/eső/jégeső
stb, milyen gúnyát adjak rá??????????????
Ildi, kész takarítóbrigád a családod
Ugye van morzsaporszívód, aztán önkéntes takarítónénid
Le a kalappal
Szegény Mausom a szuri óta elromlott. Csak mellen hajlandó elaludni, és kizárólag velem alszik. Szóval ölkutya visszatért - welcome
Pedig a dokinál úgy tűnt, semmi gond, még mosolygott is - na nem amikor megszúrták...
Ezt is fél kézzel írom, a másik foglalt...
Egy képet azért nem úsztok meg, ezt tegnap készült, az utazóágyban történő 5 másodperces tartózkodása idején
Ez egy gúnya a sok közül, ami 2* volt rajta: először és utoljára... ezt is kinőtte
Na megyek, mert leszakad a kezem... maus 61 cm és 5,26 kg (+gúnya + pelenka...)