Halihó!
Móni! Igen, sajnos jól látod, előjött egy határidős munka, amit meg kellett csinálnom gyorsan, de volt segítségem, úh 9:30-12:00-ig ügyesen végeztünk vele
Most meg ebédszünetem volt, hát marhára nem kívántam a kaját, viszont jól érzem magam, kopp-kopp-kopp!
Egyébként nagyon izgis melóm van - papírokat pecsételgetek, meg ellenőrzök, h jól vannak-e kitöltve, stb.
Én úgy tudom, h a hányinger kébá a terhesség kezdetétől jelen lehet. Általában a 12. hétig tart, a szerencsésebbeknek addigra elmúlik, aikik meg a nemszerencsések, azoknak kitart a végiég. Szépen is néznék ki, ha nekem is ilyen lenne, és be is vagyok rendesen parázva, h ha majd lesz baba, akkor ilyen lesz a terhesség.. Mellfeszüléses tünetnek nagyon az elején kell jelentkeznie, meg érzékenyebbek a cickók is. Most kábé ennyi jutott eszembe.
Örülök, ha tetszik a tábla, igyexem, és örülök, ha sikerült vmi olyat alkotnom, ami tetszik nektek!
Majd dolgozgatok még rajta otthon, h esetleg egy kicsit pofásabb legyen, ne csak ilyen snassz
Móni Zsoltijának, és Gabi Bettijének sok-sok gyógymanót küldök!!!
Gabi! Köszi az adatokat, ha kikeveredek innen, és még haza is jutok, akkor beleteszlek a táblába, ezt nem merem bevállalni itt
Remélem én is, h nincs semmi gáz, csak egy kis gyomorrontás vagy hirtelen evés - mondjuk inkább az utóbbit tudom elképzelni, mert nem ettem össze sok kaját se, meg romlottat se, meg új ízt se.
Magi! Remélem, minden OK lesz! Ma dolgozol egyébként?
A mi hétvégénk most kicsit egyhangúan telt - ill. én tegnap nem unatkoztam, szorgosan görnyedtem a wc kagyló fölé, bár szívem szerint ezt inkább kihagytam vna, de sajna nem volt választásom
Szombaton semmi extrásan nem csináltunk, amikor nem a fórumon lógtam
, akkor DVD-ztünk, beszélgettünk, tervezgettünk..
Na, megyek vissza, várnak még rám szép, pecsét nélküli papírok