Új privát üzeneted érkezett!

Lányok! Én olyan marha sz_rul vagyok :shock: Elmentünk kocsival bevásárolni, basszus, olyan hányingerem van már vagy fél órája :cry: Mi a frászt csináljak vele???

Edóci! Ennyi féle leves? Aztapaszta :D Jó grillezést, bár sztem már megvolt ;)

Betti???

KépKép
lexus

Hát a barátnőm nem ért ide :cry:
de holnapra tutira igérte! :wink:
Kicsit megbonyolítja a helyzetet ez a titkolózás!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti! Egyre izgibb, már nagyon várom :) Holnap mikor?

Én még mindig rosszul vagyok :cry: Bár azért már jobb. Remélem, nem vmi betegség kezdete ez, és nem tesz be a babának :cry: :cry:

KépKép
lexus

Sziasztok lanyok!

koszi a hesegetest.

Depis azert vagyok mert kicsit kimerult vagyok.
Egesz heten reggel hat elott keltem es ejjel fekudtem.
Penteken noveremnel volt buli, szombat reggel mentunk arra a puccos kinevezesre, delutan vasarolni kellett, mert nem volt itthon semmi kaja.
Ma reggel 7:30-ra jott a vizes, aki az alapot furta delutan 2-ig.
majd jott az unokatestverem, majd a noverem es utana anyukamek.
Most este meg a ferjem baratja, aki most ment el.
Hulla vagyok.
Holnap hajnalba megyek Dunaujvarosba a suliba leadni az indexem, onnan az ugyeszsegre zugloba, majd a fogyira delutan 4-re a Lurdyba.
Szoval kikeszultem es eselyem sincs pihenni.

Faradt vagyok!

Betti!
Nagyon varom a fejlemenyeket.

Lanyok!
Medencenk ugy lett, hogy En kiastam miutan Zoli megszuletett.
Egy honapig astam fogytam 10 kg-ot.
A ferjem betonozta a baratjaval.
Igaz, hogy medences belelte, de az egy nap volt neki.
Majd egy baratunk burkolta a fedlapot, amit a gyarba vettem meg es cipeltem haza kocsival, mert ott volt a legolcsobb.
Szoval "homemade" medence.
A keritest is ele mi csinaltuk, a kertet is, mert nem volt ra penzunk.
Hat nem biztos, hogy megegyszer belevagnek.
Zoli kint aludt a kertbe a jarokaba en meg astam.
Mikor felebredt, lefekudtun a hintaagyba ott megszoptattam. Majd jatszott kicsit es ujra aludt.
Minden nap egy asonyomnyit astam ki es hordtam elore a kertbe 33,5 m-ert talicskaval.
Osszesen 15m3 fold jott ki.
Gondolhatjatok! Na jo azert jo az eredmeny, de akkor teljesen kivoltam tole es meg mindig nem jo szajizzel gondolok ra vissza.

Magi
Vendég

Magi!
Majd a fogyin pihizel míg kényeztetnek!
Nálunk is ma vendék volt vendég hátán!
az egyik ismerősöm megkérdezte nem vagyok terhes olyan nyugi vagyok!
Hát holnap du. kiderül!
Azért reméllem ma írunk még de ha nem jó éjt mindenkinek!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Lányok!! Nincs tipp hányinger ellen??? :cry:

KépKép
lexus

Próbálj valami homeós bogyót az nem árt ha baba lenne!
Megnézzem a homeos könyvembe?
De most sos segítséget nem tudok!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Magi! Basszus :shock: Ez nem semmi, gyerek mellett minden nap ásni basszus :shock: Minden elismerésem, egy igazi HŐS vagy, ezt még olvasni is fárasztó volt (mint Edóci zsákcipelését :)).

KépKép
lexus

Magi!
Ez tuti hogy nem kis munka lehetett le a kalappal!!!!!!!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Köszi Betti! Azért reménykedem benne, h holnapra elmúlik. Legyűrtem 3 pohát hideg vizet, vmi cseppeset is, Tibi adta, ő nagyon vágja az ilyeneket, meg próbáltam enni is, h hátha az a baj, de legszívesebben mentem vna a wc felé egy falat után. Rohadt dolog ez a hányinger.

KépKép
lexus

Pedig jobb lesz ha hozzászoksz :wink:
Még az is jó ha jégkockát szopogatsz ill.a smecta porod nincs otthon esetleg ezt is lehet ha babás vagy akkor is!!!
Próbáld meg ezt a Homeopátia napjainkban című könyvet a gyógyszertárba megvenni ha hiszel benne mert sok jó tanács lenne a jövőre!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Lanyok!

Koszi az elismerest, de nem azert irtam.

Lexa!
En ilyenkor lefekszem aludni.
Bar mostanaban nincs idom.

Magi
Vendég

Na egy par kep:

Zoli apaval alszik tegnap este
Kép

Zoli a medencejeben csuszizik.
Kép

Igy nez ki a kertunk 80%-a :cry:
Kép

Ilyen volt :cry:
Kép
itt az unokatestveremmel van.

Magi
Vendég

Betti! Köszönöm a tippeket! Letoltam egy barackot, miután az utolsó hsz-t elküldtem ide, le is feküdtem, de aludni nem tudok még :? Korán is van nekem ahhoz.. Kikeltem az ágyból, akkor még minden OK volt, de mire odaáig jutottam, h betöltött a gép, megint elkapott a hányinger. Bár az tény, h a pihenés jót tett, remélem, holnapra kialszom!
Ezt a könyvet pedig megnézem, amint tudom ;) Az allergiámra is homeos bogyót szedek, és mivel arra beválik, abszolút nincs okom kételkedni a homepátiában! :)

Magi! Zoli nagyon édes! És ne aggódj, biztos, h eljön az az idő, amikor a kert 80%-a sem lesz olyan, ami neked nem tetszik. Amíg Zoli ilyen korban van, gondolom kábé mindenfelé az ő játékai heverésznek - felesleges is lenne pakolászni utána folyton.

Én most megyek, legközelebb (holnap) már a munkahelyről jelentkezem - rem., nem tesz közbe semmi, nem akarok lemaradni Betti pozitív tesztjéről ;) Jó éjt!

KépKép
lexus

Jó reggelt, sziasztok!

Hát ilyen marha korán jelentkezem immáron a melóhelyemről. Tegnap nem tom, mi lehetett velem, lehet, h nem kellett vna fornettivel tömnöm magam kocsiba vágódás előtt. Valszeg összerázódott a gyomrom, nem tom. Minden esetre sokkal, de sokkal jobban vagyok, bár a kaját még nem kívánom, és néha kicsit még érzem, de ez már inkább csak émelygés, nem h.inger. 8-ig még nem kell csinálnom semmit, addig esetleg jöhetne még vki, akár többen is írni :D

Leugrom a büfébe egy kávéért, aztán jövök.. Ez a napom abszolút úgy fog telni, h Bettiért izgulok, amikor tudok, benézek!

KépKép
lexus

Megjöttem a büféből, büfésnéni (aki egyébként baromi jófej, nagyon szeretve van) megállapította, h sápadt vagyok :shock: Úh nem adott kávét :shock: Kaptam efy fél bögre tejet, köszönöm szépen, csak adtól nem fogok felébredni :P Na majd az automatából lesz kávé is :mrgreen:

Tudtam, h vmit még akarok! Megcsináltam a táblát, és gondoltam, ha már otthonról nem tudtam feltenni, elhozom ide (pendrájv, höhö), úh fel is dobom.
Lego! Esetleg még megírhatnád, h milyen módszerrel csináltátok, ha volt ilyen, és h hányadik próbálkozásra jött össze. Gabitól az összes adat kéne, Bettihez pedig már nem írtam be, h nincs pozitív teszt ;)

Kép

Na, 8 óra :( Lassan jön a munka. Majd benézek! Puszi

KépKép
lexus

Köszi a táblát !
Ügyi vagy!
Jó munkát!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Lehet, h nem is lesz ma olyan tengernyi melóm 8) Na azért nem akarom elkiabálni!

Betti! Mikorra megy a barátnőd? ;)

KépKép
lexus

6-7 óra körül így nem tudom mikor csinálom meg!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Mármint ezt most úgy érted, h esetleg holnap reggel, h első vizeletből legyen?

KépKép
lexus

Igen!
Azon vacilálok!
De majd meglátjuk mi lesz!Mert tegnap mondta az egyik ismerősön neki csak úgy magától is késik egy hetet is akár de nekem nem szokott így elbizonytalanodtam!
Neked nektek is szokott késni csak úgy?Nekem max. 1-2 nap de többet soha!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Nekem szinte óramű pontossággal 28 naposak a ciklusaim, nagyon néha késik, de akkor sem egy hetet, nálam is csak ez a max. 1-2 nap játszik. Ne bizonytalanodj el! Lehet, h az ismidnek szokott késni egy hetet, de neki valszeg nincsenek terhességi tünetei közben! ;)

KépKép
lexus

Sziasztok!

lexus szerintem gyomorrontásod lehetett, vagy esetleg hirtelen etted a kaját és megülte a gyomrod. Remélem hamar túl leszel rajta.
Adataim: 28 éves vagyok, most kezdjük majd a próbálkozást, hőmérőzök, LH teszt. tesők Betti 8, Norbi 6, Réka 3 éves.
Azt hiszem mindent megadtam.

Betti én már tiszta lázban vagyok hogy mi újság. Remélem tényleg baba van. Egyébként kérdésedre válaszolva nekem sajnos szokott késni a menszeszem, abszolút rendszertelen, főleg miután abbahagyom a fogamzásgátlót, most is épp erre készülők sajna. Már előre fel is írta a doki a gyógyszert ha esetleg majd jövőhónapban nem jönne meg, és nem is vagyok terhes. De nekem olyankor nincsenek terhességi tüneteim. Szóval ha neked pontos szokott lenni, és még tüneteid is vannak, akkor lehet hogy tényleg baba van. Drukkolok, nagyon.

Nekem mot vannak a piros napok szerdáig, utánna hajrá. ÉÉÉÉÉs a nyaralás alatt lesz a közép idő. tök jó.

Hétvégétek hogy telt?

Miénk egy kicsit mozgalmasan, Betti lányom sajnos szombat hajnalra beteg lett, 39 fokos láza volt, elvittem dokihoz, szombat reggel, aki közölte hogy mit keresek ott, vigyem majd hétfőn a saját dokinkhoz. Na aztán én jól kiosztottam, mit képzelnek ezek az orvosok hogy így beszélhetnek az emberrel. Majd mikor közöltem hogy eü dolgozó vagyok akkor megváltozott és még bocsánatot is kért. Hát nem semmi ahhoz hog emberségesen bánjanak az emberrel megkell mondani hogy eü dolgozó. Végül közölte hogy nincs mandula gyulladása csak piros a torka, írt fel gyógyszert. Én meg a biztonság kedvéért felhívtam a asaját dokinkat, miután ár nem először írt fel rossz gyógyszert az itteni ügyelet, persze most is beigazolódott a sejtésem, nem jó adagot írt fel neki. Így végül bevittem Pestre és ott a saját dokink megvizsgálta és kiderült hogy mandulái is bevannak gyulladva, amit felírtak itt Halmon az nem is jó erre, írt mást neki. Na erről ennyit. Jó mérges voltam. Aztán a szombat éjjelt szegény végig hányta, lázas is volt. De vasárnapra már jól volt, láza sem volt.
Úgy hogy a vasárnap már jól telt.

Telek ügyben is mászkáltunk, már kezdik a kerítést csinálni.

Szóval velünk nagyjából ez történt.

Gabi
lieglgabi

Sziasztok lanyok!

Itt vagyok, de csak beneztem.
Most ertem vissza Dunaujvarosbol.
Indexem leadtam, na meg a GYes igazolast a kovetkezo felevi tandijmentessegre. :lol:

Betti!
Csinald ma meg azt a tesztet. :oops:

Magi
Vendég

Sziasztok!

Lexa!
Olyan jo, h van vki, aki kezbevegye a dolgokat, jo az a tabla-otlet! :wink: Remelem eddig mar tulvagy mindenfele rosszulleten es majd csak nehany nap mulva tor rad megint. Tenyleg, irjatok le, h ti mikor ereztetek leghamarabb a jeleket, pl emelyges, hanyinger stb. esetleg van ennek vmilyen tudomanyosan kimutathato kezdeti idopontja? (csakhogy ne fantazialjak addig sem :oops: )

Magi!
Tenyleg nem semmi :shock: De megerte! :) :wink:

Betti!
Hajra!

Gabi!
Hol nyaraltok? Tessek beledolgozni, ennel jobb esely nincs! :) Mi is nyaralas alatt hoztuk ossze Zsoltit szinte eszrevetlenul :lol: :oops:

Mi hetvegenk sem volt vmi fenyes, Zsolti, apa betegeskedtek, en probaltam tartani a frontot. Azert megis megkockaztattunk vasarnap egy filmnezest egy baratunknal, Zsolti egesz hosiesen viselte :lol: (pedig nem semmi egy indiai film - ugy ertem hosszra :? :lol: )

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Lexa!
Megis sok a munka? Mivel foglalkozol?

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Halihó!

Móni! Igen, sajnos jól látod, előjött egy határidős munka, amit meg kellett csinálnom gyorsan, de volt segítségem, úh 9:30-12:00-ig ügyesen végeztünk vele ;) Most meg ebédszünetem volt, hát marhára nem kívántam a kaját, viszont jól érzem magam, kopp-kopp-kopp!

Egyébként nagyon izgis melóm van - papírokat pecsételgetek, meg ellenőrzök, h jól vannak-e kitöltve, stb.

Én úgy tudom, h a hányinger kébá a terhesség kezdetétől jelen lehet. Általában a 12. hétig tart, a szerencsésebbeknek addigra elmúlik, aikik meg a nemszerencsések, azoknak kitart a végiég. Szépen is néznék ki, ha nekem is ilyen lenne, és be is vagyok rendesen parázva, h ha majd lesz baba, akkor ilyen lesz a terhesség.. Mellfeszüléses tünetnek nagyon az elején kell jelentkeznie, meg érzékenyebbek a cickók is. Most kábé ennyi jutott eszembe.

Örülök, ha tetszik a tábla, igyexem, és örülök, ha sikerült vmi olyat alkotnom, ami tetszik nektek! :) Majd dolgozgatok még rajta otthon, h esetleg egy kicsit pofásabb legyen, ne csak ilyen snassz :D

Móni Zsoltijának, és Gabi Bettijének sok-sok gyógymanót küldök!!!

Gabi! Köszi az adatokat, ha kikeveredek innen, és még haza is jutok, akkor beleteszlek a táblába, ezt nem merem bevállalni itt ;)
Remélem én is, h nincs semmi gáz, csak egy kis gyomorrontás vagy hirtelen evés - mondjuk inkább az utóbbit tudom elképzelni, mert nem ettem össze sok kaját se, meg romlottat se, meg új ízt se.

Magi! Remélem, minden OK lesz! Ma dolgozol egyébként?

A mi hétvégénk most kicsit egyhangúan telt - ill. én tegnap nem unatkoztam, szorgosan görnyedtem a wc kagyló fölé, bár szívem szerint ezt inkább kihagytam vna, de sajna nem volt választásom :?
Szombaton semmi extrásan nem csináltunk, amikor nem a fórumon lógtam :D, akkor DVD-ztünk, beszélgettünk, tervezgettünk.. :)

Na, megyek vissza, várnak még rám szép, pecsét nélküli papírok :?

KépKép
lexus

Hű, szép hosszú lettem :shock: :D

Betti! Van vmi? Esetleg bnőd korábban ért oda, és leteszteltél, stb? ;)

KépKép
lexus

Itt már csak lazulás van 8) Úh benéztem, kicsit sajnálom, h nincsenek új hsz-ek, de így, h ma már dolgozok is a fórumolás mellett még meg is értem ;) Tiszta jófej most a főnököm, ma úgy kábé félóránként rohangált le hozzánk különböző értelmetlen dolgok miatt :D

Most (ma először) ettem, nem sokat, de már érzem, h nem kellett volna :cry: Tiszta sz.r, nem tom, mi a fene van velem. Ha ez így megy, tengernyi időm közepedte leszáguldok holnap a dokihoz. Ma már nem rendel sajna :?

KépKép
lexus

Újfent én :D Kiválóan elbeszélgetek itt magammal, de azért jöhetne már vki, aki hozzászól a dolgokhoz ;)

Mellesleg csaj helyzetjelenteni jöttem, összepakoltam, 4-kor irány haza. 5, fél 6 körül érek haza, majd benézel term. otthonról is, de még vásárolnom is kell. És most zötyöghetek ilyen állapotban haza. A gondolattól is a wc felett vagyok :? Na, megpróbálok nem nyafizni többet! Üssetek le, ha megtörténne! :oops:

KépKép
lexus

Hazajöttem :lol: Tele van velem a fórum 8) Csajoook!!! Hol vagytok??? :(

Betti! Barátnőd, teszt???

KépKép
lexus

Hát ma szépen elvagyok magamban. Mi ez az oltári nagy pangás??? Merre van mki? Na most igazából nem ezért jöttem, csak gondoltam, reklamálok is egy sort ;)

Nézitek/néztétek a Fókuszt?? Egy anya kidobta az ablakon (asszem 8. emelet) 2 kisbabáját, aztán ő is utánuk ugrott :cry: Hogy lehet képes vki ilyenre? :| :( Úgy összeszorult a szívem..

Tessék már jönni vkinek :!:

KépKép
lexus

Szia lexa!

En mar itt is vagyok.

Ma megjartam Dunaujvarost, majd utana mentem az Ugyeszsegre, kihallgatasra, majd fogyira es utana a Diegoba szonyegpadloert.

Hatalmas lett a tetoter.

6,1m x7,5 meter lett ami 45,75 m2 lett. :shock:

A fogyi brutal.
Ha terhes leszek, tuti csoda gyerek lesz, ha kibirja.

Magi
Vendég

Sziasztok!
% órakkor pozitívat teszteltem erre fél 8-kor megjött :cry: :cry: :cry:
Szerintetek most mi van?
Nagyon szomorú vagyok!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti! Úristen!!! Gratulálok vagy izé.. húha.. ninc smég egy teszted? Nem lehet, h "csak" vérezgetsz, és nem megjött? OK, ez most egy iszonyat hülye kérdés volt. Jajj :( Én drukkolok, h baba legyen!!! Nyugodj meg!

KépKép
lexus

Magi! Akkor legyen csodagyerek ;) Jó nagy lett a tetőtér!

KépKép
lexus

Bocs 5 órakkor ezt akartam írni de nem látok a könnyemtől

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti! Nem kéne megkérdezni egy dokit? Ha egyszer pozitív volt az a teszt..

KépKép
lexus

Már hívtam azt mondta a természet elvégezte a dolgát csak korán megtudtam hogy pozitív de holnap megyek!!!
De úgy görcsölök és vérzek rendesen pedig első nap nem szoktam!!!
Épp elveszítem a babám azt hiszem!
Férjem meg nem tudja mi bajom!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Mennyire jott meg?
Tenyleg nem lehet, hogy csak verezgetsz ahogy lexa irta?

Szerinem is orvos.

Bar en meg ugy gondolom, hogy nekem is osszejott es a beagyazodas nem sikerult, mert megjott, de nem ugy mint szokott es annyi ideig, mint szokott.

Most is faj a hasam jobb oldala, bar mar a bal is.
En arra gondolo, hogy a fogyitol.

Szoval nem tudom nalam sem, hogy mi is van.

Magi
Vendég

Jaj drága Betti! :( Pedig annyira reméltük mindannyian :( Azért én reménykedem benne, h a doki viszonylag jókat fog mondani! Nagyon fogok szorítani és gondolni rád! Mikor mész? Párodnak mikor mondod meg?

KépKép
lexus

Betti!

Sajnalom! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Szerintem mond meg a ferjednek , hogy segitsen.

Magi
Vendég

Ha lefektetem a Rékát beavatom majd!
Délután megyek dokihoz!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Kitartás, Betti! Tudod, h mi itt vagyunk neked, és most is abszolút veled vagyunk, veled érzünk!

KépKép
lexus

Hú, én azt hiszem, h mára sajnos el kell búcsúznom, mert megint borzalmasan érzem magam.

Betti! Kitartás-kitartás-kitartás!!! Holnap délelőtt még azért jelentkezz, délután pedig gondolok majd rád!

Edóci, Lego! Életjelet plíz!

Jó éjt, puszi mindenkinek!

KépKép
lexus

Betti!

most lehet, hogy hulyen hangzik, de talan ha tenyleg a termeszet elvegezte a dolgat, akkor jobb ez igy.
Gondolj arra,amit csirkesz irt.

Jobb igy, mint betegen felidoben megszulni, vagy netan megszuletik es nem el csak par napot, vagy orok eletere serult lenne.

Nektek sem es neki sem lett volna jo.

Lesz meg nekunk egyutt zebrank nemsokara egeszsekeg kis zebrank.

Bar en is bizakodom, hogy holnap azt mondja neked az orvos, hogy semmi gond a babaval, csak pihenned kell.
Van aki terhesen is mensizik meg egy ket honapig, igy fel sem tunik neki a terhesseg.
Szoval semmi sincs veszve.

Magi
Vendég

Jó lenne ha igazatok lenne!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

apanak szoltal mar?

Magi
Vendég

Lanyok!

Most en is megyek aludni.

Betti!
Kitartas es jelentkezz reggel, hogy mi van.

Magi
Vendég

Sziasztok!

:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Nagyon szorítok Nked Betti!!!!Sokat gondoltam Rád,de este már nem bírtam fent lenni.:( Szomoru vagyok,hogy ilyen híreket kell olvasnom.:( Kitartás!Doki biztos többet tud majd mondani.Én reménykedem!
Hogy döntöttél?Hová mész dokihoz?

Lexa
Bocsika.Eléggé kimerült voltam a napokban,vendégeim voltak,3 nagyon rossz csajszi+nagyszülők.Tegnap mentek el.
Mi jól vagyunk.Csütörtök reggel UH+doki.Vérvételre is mennem kéne. :? Már 3 hete nálam vannak a beutalók,csak időm nincs.Szép vagyok,nem mondom.Dorkával már másnap futottam...most meg...nincs kedvem kilépni a házból. :roll: :oops:
Jobb már a pocid???
Táblázathoz: elsőre sikerült,egyetlen védekezés nélküli együttlétből. :shock: :lol: Tutira mentünk.Így biztos vagyok abban,hogy mikor fogant. 8) Ja,és nem módszereztem. :wink:

Magi
Látom KO az udvar. :lol: :evil: ,de vigasztaljon,hogy hamarosan nagyon-nagyon szép lesz és élvezitek majd a kint töltött időt.Mi még most sem készültünk el vele,tavaly decemberben volt a térkővezés,majd áprilisban kezdtünk el csinosítgatni.DE alakul...Dorkának sikerült megcsinálni a játszóteret,szuper lett.
Nem semmi a medenceépítésetek.Én tuti nem vállaltam volna.Le a kalappal!!!Ügyes vagy,pláne,hogy szülés után voltál.Nem semmi energiád lehetett. 8) :shock: :D

Edoci
MA jöttök meg,ugye???Hogy sikerült Gyulázás???? :lol:

Móni
Jobban van Zsolti????

Gabi
ÉS Betti???REmélem már gyógyulgat. :wink:

Gyors felöltözöm,majd elfutok boltba.Szép napot,ha tudok jövök.

Bettiiiiii szorítok!!!!

Viki
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?