Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Jaj, úgy látom, lemaradtam megint egy taliról! :(

Annyira akartam hamarabb jönni pedig közétek, de egyszerűen képtelen voltam. Úgy elmaradtam mindennel itthon, most próbálok mindent pótolni. Már ágyat húzok, megy a mosógép, még a főzés hátravan. Persze, mindent csak aprólékosan, azért is ültem most le közétek, hogy addig is pihenjek.

Hál' Istennek minden rendben van velünk, a bébi nagyon aktívan mocorog, remélem, jól is érzi magát odabent.

Ezen kívül sajnos semmi jó nincs nálunk, apával összeszólalkoztam kicsit. Tegnap felhívott, hogy mi van már velünk, mert már vagy egy hete nem hívtam. Pedig szerdán beszéltem vele! Mégpedig az amnio előtt, meg délután is hívtam utána (persze nem mondtam neki, min estem keresztül, nem akartam idegsíteni).
Hugicám ott van most anyukámmal is Liszkán, és átment tegnap takarítani apának, hogy jövő héten ne nekem kelljen megcsinálni mindent. Akkor hívott apa, vagyis csörgött, hogy hívjam vissza, mi van már velünk.
Mondtam neki, hogy nem történik semmi, ezért nem hívom, meg a számlámat vissza kell fognom. Erre fel még hívja a hugomat, hogy beszéljünk. Mondom neki, hogy tegnap már beszéltem a hugommal, persze, neki tök mindegy, mert nem az ő számlája ketyeg. Erre ő még a háttérből... hallottam, neki állt feljebb, hogy nem én fizetem, hanem az anyósom.... mert hogy céges a telefonom. De hozzá kell szokni, mert következő hónaptól már nem lesz céges. Ma próbáltam hívni, felvette, és közölte, hogy ő jól van, gondolja mi is, és letette.

Lányok, tényleg egoista apám van, erre rá kell, hogy jöjjek. Iszonyatosan kiszolgáltatja magát.

Ja, hab a tortán, hogy itt voltak ma anyósomék, és megkérdezte tőlem anyósom, hogy azért aug 1-vel nem akarok mindenépp eljönni, ugye? Na, gondolhatjátok... mondtam neki, hogy majd meglátjuk. Nem mondhattam azt, hogy de igen, mert tudom, hogy addigra nem fogom tudni betanítani az új lányt. Meg hogy utána mi lesz? Betegállományban leszek? Komolyan mondom, mintha nem a menyéről és az unokájáról volna szó! Párom szerint egyszerűen nem akarja, hogy eljöjjek, mert utána minden a feje tetejére fog állni odabent, de persze ezt nekem nem mondja. Úgy kicsit másképp esne a dolog. Még jól is érezném magam tőle, hogy így hiányoznék. De így nem tudom.

Már nem tudom, valaki kérdezte, hogy az amnio után nem jön-e át segíteni anyósom... hát, nem kérdezte meg, azt sem, hogy van-e kajánk, semmit. Persze, én felkészültem mindenre, nem kellett volna jönnie, csak jól esett volna. De át sem jött, csak tegnap. Apósom volt át pénteken, hogy hogy érzem magam. Na, lányok, ez van. Azt hiszem, sajnálom magam. Néha úgy érzem, hagyom magam kihasználni!

De végre túl vagyok ezen a francos vizsgálaton is, nagyon féltem tőle. Csak ez az eredmény, hogy csak 23-ra lesz meg?! Az még 3 hét!!! :(

Na, de ennyit rólam, elég volt a panaszkodásból. Néha biztosan untok már, hogy folyton csak nyavalygok. De egyszerűen nem tudok senkinek sem! Dani igazat ad nekem, és ennyi.

Virágom, Virágom!
Képzeld, megfőztem a mustáros szeleted dödöllével, iszonyatosan finom volt, és egyszerű! Daninak sajtot nem tettem rá, mert nem szereti, de úgy is baromi jó volt. Nagyon dícsérte ő is. Köszönet a receptért!
És most jöjjön a fekete leves...

Rettentően dühös vagyok, amiért Te is, és Éva is ilyeneket gondol, ír. Hogy eltűntök, meg nem írtok, mert most nincs miről, meg hogy vége a babára váró időszaknak?!
Virág, 1 hónap múlva mész kontrollra, valószínűleg addira felszívódik a ciszta. Látod, a lányok is megnyugtattak, mert ők is találkoztak ilyennel. Miért látod ilyen borúsan a helyzeted? Most, hogy végre sínen vagy? Hogy dokihoz jársz? Pont most kellene sokkal bizakodóbbnak lenned! Mert végre eljutottál orvoshoz, 1 hónap múlva megkapod a gyógyszert, ha pedig netán mégis ott volna a ciszta, akkor pedig méginkább jó, hogy végre lát orvos! Tessék kicsit pozitívabban gondolkodni!
Gondolj abba bele, hogy tavaly én sem tűntem el, eszembe sem jutott, én csakis veletek tudtam túllépni a történteken, és újra babában gondolkodni.

Évikém!
A fent leírtak Rád is vonatkoznak! Iszonyatosan hiányoznál, ha nem jönnél már közénk! Akár lesz baba, akár nem!
De természetesen még mindig úgy gondolom, hogy pozitív lesz a végkifejlet.
Mikor mész dokihoz újra? Annyimindenen túlmentél már, kérlek, ne add fel itt a cél előtt!!!

Erzsike!
Na, szinte rögtön gondoltam, hogy a dokid ilyen petrezselymes krumpli diétát fog javasolni. Nekem is azt kellett tavaly! :) Persze, hozzá kell tennem, hogy számomra nem csinált semmit.
Tényleg, és ha jó lesz a cukorvizsgálat, hogyan tovább? Nem lehet tudni, mitől nőtt ilyen nagyot a bébi? Talán mégis hamarabb fog kibújni?! Hú, de izgi! Én mindig azt mondom, inkább nagyobb legyen, mint kisebb! Tényleg, nem írtad meg a BPD-t. Mekkora a fejecskéje?

Eszter!
De örülök neki, hogy ilyen jó hangulatban vagy! Boldog vagyok, hogy jövő héten már túl leszel azon a bizonyos 8. héten, és biztos vagyok benne, hogy még inkább megnyugszol.
Bálintka még nem vett észre semmit? Meddig akarjátok titkolni előtte? 12. hét után gondolom, már elmondjátok, ugye?
Kollegáid? Tudnak róla? Vagy még mindig nem? Szegénykém, gondolom, most akkor minél tovább dolgoznod kell a pénz miatt, ugye?

Bufo!
De ügyi vagy! Tök jók a képek!!! De jó, hogy jól sikerült az anyukádéknál tett látogatásotok! Tényleg szupi időtök volt. Te is otthon jársz fodrászhoz? Én kozmetikushoz járok még mindig Miskolcon.
Ez a látszólagos rend ismerős... a férfiak !általában! ilyenek. Lásd apukám... aki szerint minek felporszívózni?! Meg kimosni a wc-t?

Áronkát meg meg tudnám zabálni! Hogy eszi a kutyakaját?! :lol:

Gyöngyi!
Hová utaztok? Jól olvastam, hogy vásárolni mész a nyaralás miatt?! Had irigykedjem! Mikor mentek?
Na, ezek szerint végre megoldódott a fogacskád is, és szerdára lesz pótlásod? Ez gyorsan megy, de jó!!!
Annyit vagy eszemben Gyöngyi, mindig, amikor felveszem valamelyik rucidat...még egyszer had köszönjem meg Neked a sok ruhát, amit tovább adtál nekünk, annyira drága vagy, olyan hasznát veszem már most a felsőknek, és a nadrágoknak is fogom majd az ősszel.

Juci!
Hát, hallod, Te is magadra vállalsz ám mindent, amit csak lehet! 3 gyerkőccel?! Atya ég! És a párod kislánya? Ő most merre van?
Amúgy hogy telnek a hétköznapok, hogy így bővült a család? Megszoktátok már? Hogy viseli a testvére?
Húúú, mennyi kérdésem volna feléd... és eszembe is jutott ám a minap, hogy nem kaptam választ arra a halom kérdésre, amit feltettem Neked, igaz, nem a közelmúltban.
Már amiket a színházzal kapcsolatban kérdeztem... hogy nem hiányzik a színház? Meddig tervezel otthon maradni Dudival?

Ági!
Azta, már csak 17 nap?! De irigyellek! Sokszor érzek én is így, néha olyan türelmetlen vagyok a kicsit illetően, úgy szeretném már, ha idekint volna!
Te, Ági, én azt sem tudom, mi az a foszfatáz. Mit jelent az, hogy ez magas?!

Mesi!Óóó, úgy sajnálom, hogy császár lesz belőle! És ráadásul nem is a saját dokid csinálja?! :(
A fene egye meg! De tudod, mi a lényeg?! Nem ez, hanem az, hogy egészségesen megszülessen! Akárhogyan jön is a világra!

Momo!Én is nagyon várom már azokat a képeket! Tényleg, meg van már az autód?
Írtad, hogy nem szoktál nagyon főzni. De akkor mit eszel? Te is hordod valahonnan a kajcsit?
Szaniteres cég... www.eros.hu... állítólag nagy a választék, talán érdemes szétnézni. Valamint a Soroksári úton van egy fürdőszoba üzlet, ahogy mész a városba befelé Soroksár felől, a jobb oldalon, az Asti gyerekbútor (a régi Baby outlet mellett) közelében, az valahol a Soroksári 110 körül van. Biztos látni fogod, ha lassan mész. Elég nagy a választékuk!

Áááá, jól elszaladt az idő, a fenébe, muszáj mennem, hisz holnap munka! :(

Puszi mindenkinek!!!

És várom az élménybeszámolót a taliról!!!

KépKép
titi_27
 
 


Remelem jol ereztetek magatokat lanyok!
Bocs,hogy nem is jeleztem,dehat nekem azert eleg messze lett volna+ma anyukamnal toltottuk a napot.igy en is kikapcsolodok egy kicsit! :lol:

Verzsike!
Csodaszep a tortad..hogy neked milyen turelmed lehet,hogy igy kidiszitsd! Es plane igy.. :lol:
igen,Kuwaitban szereztem a jogsit,de ott is jobbos a kozlekedes,ugy ertettem hogy azert nem erzem a kocsim jobb oldalat mert joval nagyobb mint amit korabban vezettem.

Eszter!

Tenyleg,mikor is fogjatok majd elmondani a kisfiadnak? bar a gyerekeknek nagyon erzekeny a radarjuk,lehet hog ymar sejti,nem? :wink:

Agi!

Jol erzed magad? Nekem anno(juj de reg volt :lol: ) a szules elotti ket hetben nagyon fajt ott lent,szurt is,hasogatott.

Titi!

Hat,csak nem birtal pihenni annyit amennyit kellene,legalabbis szerintem!
Nyugodtan sajnald magad...vagyis amit irtal jogos,mindenben igazad van...azt hiszem korabban mar irtam az anyosodrol,hat eleg fura lehet!
Ha ennyire fontos vagy szamara,akkor megjutalmazhatna egy kis fizuemelessel,nem? :lol:
Es tenyleg az unokajat hordod a szive alatt...
apukad...sajnos o ahhoz szokott hozza,hogy rohansz rogton...most meg kell szoknia hogy mas a fontossagi sorrend,az elso a babod,aztan te...es utana a tobbi...Es most nagyon onzonek hangzik...de igaz.
Ha te nem torodsz magaddal,nem szereted magad,akkor mas se fog!!!!!
Te es pindurkad vagytok a legfontosabbak a vilagon a csaladotokban es ezt ereztesd is veluk :!: :!: :!:

Koszi az infot,Erost ismerem,itt van a keruletben...es ott is akartam venni par szanitert...de a tegnapi beszolas utan csak azert se...,pedig a tulajjal mar szamtalanszor beszeltem,es tudta,hogy nem ket fillert hagytgam volna ott...(szoval raultem az egyik wcjukre hogy kiprobaljam :lol: ,erre mar jott is,gondolom lattak a kameran,hogy nem lehet raulni mert nincs rendesen rogzitve es kiszakadhat a falbol es csunyan torhet darabokra...na itt,ugy gondoltam hogy milyen rendes,hogy aggodik a testi epsegunkert...de ...igy folytatta tovabb...es behajtja rajtunk az arat!) :twisted: Na,erre ugy begurultam,igy vesztett el egy vasarlot! :twisted: Hiaba,a magyarok meg nem tudjak,hogy banjanak egy vevovel.

Ja,fozes...hat heti egyszer az Arkadba szoktunk menni,ott a SUgarban van egy jo kifozde,a het tobbi napjan meg altalaban anyukam foz,vagy en ha o kozben vigyaz Mishalra. Sajnos Mishaltol szinte lehetetlen barmit is csinalni. :roll:

Juci!

hat,3 gyerkoc megint...akkor majd az utana kovetkezo heten! talizunk :lol:
Kocsival mi lett,hol tortent?

Puszi mindenkinek,meseljetek!!!!
momo35
 
 


Sziasztok!

Remélem jól sikerült a találka, és mindenki nagyon jól érezte magát. Bízom benne, hogy képeket is készítettetek és megosztjátok velünk.
Bocsánatot szeretnék kérni, hogy nem mentem, de most kiélvezem kicsit, hogy Dávid nincs itthon és több időnk van egymásra a férjemmel.

Titi
Nem semmi családod van az egyszer biztos. Jól meg vagy áldva velük. Bocsánat hogy ezt írom, de rettenetesen bánt, hogy ennyi érzéketlen emberrel vagy körülvéve.Jó a papád szerintem fel sem fogja, hogy mit okoz neked ezzel. Az anyósod viselkedése számonra teljesen felfoghatatlan. Ő is nő tudja min mentél keresztül és mégis így bánik veled. Én bizony megmondtam volna, hogy igen csak addig dolgozom és kész. Most a baba a legfontosabb és ezt értse meg.
Sajnálom, hogy ilyen dolgokkal is meg kell küzdened.
Hogyhogy már rendezkedsz? Dani nem segít neked?
Remélem míg feküdnöd kellet addig te is kézhez kaptad a kaját, kiszolgált téged. Ennyi a minimum.
Csak óvatosan a mocorgással, mindent fél gőzzel végezz ha már nem lehet tovább pihizned!

Be kell valljam hiányzik a nagyfiam. Tudom jó helyen van, meg minden, de akkor is. A telefonba beköszön és max mond egy mondatot és már rohan is tovább a nagyon fontos dolgára.
Áron pedig egy tünemény szinte egész nap eljátszik magába, élvezi, hogy amit megszerez az nála is marad nem veszi el tőle senki. Olyan rumlit képes csinálni egy perc alatt, hogy csak lesek, na ebből a szempontból nem veszem észre, hogy egyedül van itthon.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 

 
 

Sziasztok!

Hogy sikerült a Tali? Biztos jól éreztétek magatokat. Sajnálom, hogy nem tudtam elmenni, de majd legközelebb. Mikor lesz?????

Ági!
Annyit gondolok rád mostanában. Már nagyon közel vagy a célhoz, és nemsokára találkozhat a picuroddal.
Ha jól emlékszem, akkor nekem a szülés előtt 3 nappal voltak hasonló fájdalmaim. Akkor mentünk a párommal egy végső bevásárlásra, és nagyon elfáradtam (ez volt pénteken), és hétfőn reggel már a kezemben tarthattam a Sárát.
Hogy vagy azóta? Mostmár minden reggel írj nekünk néhány sort.

Mesi!
Merre vagy? Rád is vonatkozik amit az Áginak írtam. Mikor mész megint a dokihoz? Most akkor programozott császár lesz? Írj nekünk!

Titi!
Nagyon vigyázz azért még magatokra, és ne dolgozz sokat. Tényleg a párod segített most neked?
A családi zűröket meg hagyd, majd megoldodnak valahogy. Apukáddal találkozol jövőhéten (ha jól emlékszem), az anyósod meg majd megtudja, hogy milyen rossz lesz, mikor már nem dolgozol neki.
Nyaralás: Olaszországba (Lignano) megyünk, de az osztrákoknál megállunk egy éjszakára a lányok miatt. Jövőhét pénteken indulunk.

Bufo!
Nagyon édes lehet Áron, ahogy eljátszik egyedül, és örül minden játéknak. Nálunk is előfordul, hogy a Rezi elveszi a Sárától, de ő most még csak mosolyog neki. Teljesen oda van a Reziért. Bármit csinál vele c sak nevet neki.
Hétvégén a Rezi is a nagyszülőknél volt, és nekem is nagyon hiányzott, pedig csak 2 nap volt távol. Ne izgulj, biztos jól elvan, csak mi érezzük rosszul magunkat ilyenkor.
Messze laknak anyukádék?
Ja, és a képek nagyon jók. Milyen nagy már Áron!

Juci!
Tényleg pályát tévesztettél. Hogy bírod a gyerekekkel? Azért a nagyok szoktak segíteni?
Kocsitokkal mi történt? Remélem nem komoly, és nem lett senkinek baja.

Verzsike!
Csodaszép a torta. Kár, hogy nem kóstolhattam meg. Nagyon ügyi vagy.

Puszi mindenkinek, és várom az élménybeszámolókat!

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok Lányok!

Annyira sajnálom, hogy lemaradtam a taliról! :cry: :cry: :cry:
Még pénteken elmentünk anyósomékhoz Komáromba és nem jutott el hozzám a tali híre, pedig hazajöttem volna korábban.

Úgy látszik a hétvége nem kedvezett az autóknak!
Mire a férjem leért a mercivel Gyulára műszaki vizsgára felkészíteni az autót, egy suttyomban eltört hajtókar miatt a dugattyú szétverte az egyik hengert. Sajnos 8 hengernél ezt nem sikerült elég gyorsan beazonosítani. Ez nekünk teljes motor és váltó cserét jelent. :cry:

Babaügyben pedig most ott tartok, hogy ismét semmi. A Hsg-t pedig a nyaralás miatt halasztani kell, mert abban a ciklusban már nem mehetek vízbe és nem akartam az egész nyaralást elrontani.
Már annyira várom. Saját lakókocsival megyünk kempingbe. 2 éve már voltunk, Balázs akkor volt 4 és fél hónapos.

Különben optimista vagyok. Egyszer majd biztosan összejön! 8)

Ági és Mesi! Nincs óra, hogy ne gondolnék Rátok!!!! Nagyon szorítok!

Titi!
Pihenj sokat!!!

Ne haragudjatok, hogy csak magamról írtam, de most jöttünk haza és óriási rendetlenség van nálunk!

Reggel jövök! Sok puszi mindenkinek!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!
Próbálom tartani az ígéretemet, hogy minden nap bejelentkezem:

Még 1ben vagyok.
De: megvettem a 4l tonikot. Nem tudom, hogy fogom ma meginni, mert nagyon-nagyon sok. Plussz mellette kell még az 1l málnalevéltea, hát így ez már rengeteg.

Vettem még 2 db "extra erős" feliratú paprikát. Ezt tegnap már megkóstoltam, de még egy ici-picit sem csípett. Ma vehetek újat.
Beszereztem még egy szintén extra erős chilli szószt is. Ma ezt is bevetem.

Juci!
Köszi a képeket!

Mondanom se kell, a kávétól még hajnali 1kor is kukorékoltam!!

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!

Jaj lányok nagyon jók a képek!
Igazán jól néztek ki rajta mindannyian. :)

Mesi
Le a kalappal előtted szerintem nagyon csini vagy. Nem is értem, miért mond neked a férjed 20 kg minuszt.
Nagyon rossz lehet, ogy a dokid nem lesz ott a szülésnél, de biztosan jó orvosnak adott át.
Hogy bírod meginni ezt a sok folyadékot?

Ági
Hú mekkora pocid van. Nem akarok okoskodni, de nekem még nem tűnik úgy, hogy lent lenne a képek alapján. Nagyon jól áll egyébként a kismamaság ki vagy virulva. :D

Verzsike
Még nem is gratuláltam a tortádhoz, igazán gyönyörűt alkottál.
Te semmit sem híztál azóta mióta találkoztunk. El sem tudom képzelni, hogy fér el abban a kis pocakban egy akkora baba, biztosan nagyon jól kihasznál minden helyet. :lol:

Juci
Te nem semmi vagy. Ennyi gyerek egyszerre. Szerintem pályát tévesztettél biztosan színésznő szerettél volna lenni?
Hogy bírod a kiképzést mennyire fárasztó, hogy ennyi kislurkót kell körbeugrálnod?
Dudi továbbra is zabálnivaló, kicsi Áronom biztosan most is megpuszilgatná ahogy én is.
Mi lett a kocsival, nagyon összetört?

Eszter
Azta mekkora már Bálintka, már kicsit sem kisfiú, igazi nagy legény.
Nem sejt még semmit? Mikor akarjátok elmondani neki, hogy kistesó lesz?
Még mindig rosszul vagy, vagy már néha jobb egy kicsit?

Annyi mindent elterveztem, hogy mit fogok megcsinálni amíg Dávid nagyizik, de sehogy sem akaródzik elkezdeni. Ablakot is szeretnék pucolni, de olyan sok, hogy már most nincs erőm hozzá. Muszáj lesz megcsinálni, mert ha itthon van mászik utánnam a létrára és azt nem akarom, hogy kiessen vagy valami baja legyen.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Oné
De jó nektek nyaralni mentek négyesben. Sárának, hogy oldod meg a kanalas kajákat míg ott vagytok? Innen viszed vagy ott veszel bébiételt? Nekem ez volt mindig a legmacerásabb az egészben. Pelenka mindenütt van, de a kaja nem.
Nekem elég messze van anya Nyíregyházán így nem ugrok át egy kicsit megbabusgatni a nagyfiút. Szombaton jönnek haza Bp-re az még elég sok nap.Ma már hajlandó vol beszélni velem telefonon, és hiányolt.

Momo
Úgy veszem észre az írásaidból. hogy anyukád most már többet segít neked mint az elején. Ennyit jelent, hogy közelebb laktok egymáshoz?
Amit írtál a magyar kereskedőkről az sajnos elszomorító. Biztosan találsz más helyet ahol sikerül kiválasztanod ezeket a dolgokat.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Meg kell mutatnom nektek is milyen kupit képes csinálni Áron egyedül kb 2 perc alatt. Kép Kép

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Titi! Azt ígérted vasárnapig csak pihi lesz! Az írásodból az tűnik ki, hogy már igewncsak dolgozgattál otthon.
Próbáld meg kikapcsolni a lelkiismeretedet, vagy legalább is nem ennyire komolyan venni, mert így tönkre fogod magadat tenni. És teljesen jól érzed, hogy hagyod magad kihasználni. A héten mindenről a férjednek kellett volna gondoskodnia az anyukájával együtt!
És semmi gáz, hogy nekünk panaszkodsz, legalább kiírod magadból…
Szerintem igenis keményíts be és közöld az anyósoddal, hogy aug 01-től betegszabi és kész. Ha hagyod magad lebeszélni még az lesz a vége, h a melóhelyről mégy szülni. HA nem tanul be rendesen az új lány, még mindig van telefon hogy felhívjon segítségért.
Próbálj meg minden és mindenki mást a baba és saját magad mögé helyezni!
Ugye hétvégén nem egyedül mégy Miskolcra?????? A férjed remélem nem engedi meg és elkísér.

Már írtam, de bizti átsiklottál, a baba BPD-je 89,1 mm volt 30hetesen, ami elvileg a 34 hetes értéknek felel meg sajna…
Azt mondta a doki a júl 11-i uh után majd eldönti mi lesz, de valószínűleg ha nem a cukor a baj, akkor a gének. Vannak sokan a családunkban, akik 4 kg fölötti súllyal születtek, lehet hogy szimplán ez az oka.

Momo! Teljesen igazad van! Útálatos dolog amit ma egyes kereskedők megengednek maguknak. Mintha nem is ők lennének a vásárlókért hanem fordítva…

Zsuzsa! Remélem jól telt a hétvége hármasban… A nagyfiadat meg 3 nap múlva már láthatod is. Sokkal jobb, ha még most hozzászokik, h nem mindig mindenütt van ott anyuci, így sokkal könnyebb lesz neki, ha megy majd táborba meg ilyen helyekre.
A doki is pont azt mondta, amit te, hogy ekkora hasban még nem látott ilyen nagy babát, mint az enyém…
HA nincs kedved ablakot pucolni, hagyd a francba, másnap úgyis esne az eső… Vagy kérdezd meg a férjedet nem csinálja –e meg, ha hiszitek ha nem az én férjem imád ablakot pucolni. Igaz ki kell közben szolgálni, és csak a régi piros ablaktisztítóval áll neki, de nekm így is tökéletes…

Gyöngyi! De jó lesz nektek… Mennyi időt kell kocsikáznotok ebben a dög melegben? Nagyon bátor vagy, hogy a picikkel be mered vállalni.

Juci! Köszi a képeket!

Éva! De sajnálom, hogy nem is olvastad a talit… HA megírod a számod ígérem ha legközelebb lesz ilyen 1-2 nap alatt leszervezett tali, írok neked sms-t.

Mesi! 4 l tonik kell a megfelelő hatás eléréséhez? Akkor hajrá!

Kézeljétek tegnap elhozott a férjem a talira, de nem volt nála lakáskulcs, mert én zártam az ajtót… Alig várta hogy végezzünk.
Eszter, Mesi miután kiszálltatok képzeljétek a férjem mit mondott: Akkor én egy aranyos férj vagyok ugye??? Annyira édes volt ahogy megkérdezte… Mondtam neki, azért nem kell a rossz példából tanulnia, maradjon csak ilyen.

Puszi
verzsike
 
 


Hű, lányok, a 4L tonik nem fog menni az tuti.
Még csak 1.5L-nél tartok, de már hányingerem van, ha ránézek.
Viszont jó csípőset ebédeltem.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok Lányok!

Mesi!
Annyira szorítok Neked! Valahol olvastam valami bábakoktélról. Van benne ricinus, meg mindenféle egyéb gusztustalanságok.
Azért a szénsavassal szerintem kicsit óvatosan, mert már nem sok helye van a gyomrodnak. A fénykép alapján nagyon szép kismama vagy! Annyira sajnálom hogy nem találkozhattunk személyesen! :cry:

Ági!
Mekkora pocid lett mióta nem láttalak! Jaj, remélem jön valami hidegfront, hogy ne 40 fokban kelljen szülnöd!
Persze, ha belegondolok babának lenni sem könnyű ilyen hőségben!

Annyira cserélnék most Veletek és az sem érdekelne, hogy hőség van! :cry:

Én úgy döntöttem egész nyáron nem foglalkozom a megtermékenyülés, teherbeesés témakörrel! :wink: :lol:
Most befejeztem a gyógyszereket is. Talán még a homeopátiát megpróbálom, az nem zavarja meg talán a szervezetem működését. Egyébként meg lazítok.
Ma körbetelefonáltam a fél várost a pajzsmirigyem kivizsgálása céljából. Sajnos senki sem tudta megmondani, hogy hová menjek, de a jelenlegi helyzetben nem nagyon kapkodnak utánam. Szóval a pajzsmirigyem még jó darabig nem lesz kivizsgálva. :?

Erzsike!
Ez a baba tényleg szép nagy! :lol: Ne aggódj kicsi babát is lehet nagyon nehezen megszülni és nagyot is pillanatok alatt. Azt hiszem ez inkább alkati kérdés.

Titi!
Tessék mostmár magatokra koncentrálni! Minden más le van sz@rva! Ilyen melegben otthon a helyed. Tessék olvasgatni, pihengetni és ráhangolódni a babára!
Olyan sokat gondolok Rád!!!!

Lányok jövök még, csak örökös időzavarban vagyok!!! :oops: :lol:

Éva

Kép
balimama
 
 


Lehet, hogy én ijesztettelek el benneteket? :roll: :roll: :roll:

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!
Lecsúszott a 4 liter tonik, 1 erős paprika meg 1 adag erős kínai leves.
Eredmény: semmi, csak egy életre megundorodtam a toniktól.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!

Lányok halihó hol van mindenki?

Mesi
Jézusom mindent meg tudtál inni. Te egy hős vagy, nekem biztosan nem ment volna. Iszonyú akaraterőd van tisztellek érte.
Sajnálom, hogy nem jött be a várt hatás tőle.
Most kipróbálsz valami más szülésindító dolgot?

Balimama
Szerintem nagyon jól teszed, hogy egy picit kikapcsolsz. Lehet, hogy ez fogja meghozni a várt dolgot. :D
Élvezd a nyarat és pihenj sokat, már amennyire lehet 3 gyerek mellett.
Ti mikor indultok nyaralni?

Verzsike
Nagyon könnyen meggyőztél hogy nem is olyan fontos megpucolni az ablakokat. Nem is kezdtem neki, inkább elmentünk csavarogni egy kicsit Áronnal. :roll:

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Jó nagy pangás van lányok. Merre jártok??

Éva! Biztosan nagyon jót fog tenni egy kis kikapcsolódás. Gondolj ránk sokat mikor pancsizol a tengerben...
Én már annyira mennék a Balcsira, de tudom hogy nem bírnám ki hogy ne menjek bele, ezést inkább nem is megyünk. Azt hiszem ez életem második olyan nyara, hogy nem voltam strandolni (az elsőn még csak 1/2 éves voltam).

Zsuzsa! Merre jártatok ebben a dög melegben? Tegnap még azt mondták ma lehülés lesz, erre tessék, 33 fok van.

Mesi! Reélem sikerült valami újat kitalálni, hátha ki akar már jönni a kislányod, persze még a hidegfront is késlekedik, pedig az lehet h segítene.

Én adok még egy esélyt a Szent Imrés előadásoknak, elvileg ma szülésznő és csecsemőgondozó tart a kórházi ottlétről és az újszülött ápolásáról. Nagyon remélem hogy jobb lesz mint a múltkori...

Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy megint bekukk, de kicsit visszaolvastalak benneteket és szeretnék gratulálni az ismerős pocakos kismamiknak!

Eszter! Nagyon boldogan olvastam, hogy ismét van egy pocaklakód. Mekkor nagy meglepetés lehetett, hogy az uh-on már a szivecskéjét is hallottad! DE jó lehetett! Ezért ha nem haragszol egy picit irigy-irigy vagyok :oops: !
Szívből kívánom, hogy mostmár problémamentes legyen a pocakosodásod!

Verzsike! Azta már 32 hetes vagy, hogy rohan az idő! Már csak 56 nap, egyre izgibb majd meglátod!!!
Nem szeretnék okoskodni, csak azt szeretném mondani, hogy a C and A -ban is nagyon aranyos babacuccokat lehet kapni. BÁr én először főleg a Kenguru Goldban vásároltam.
Jaj nagyon szép tortát sütöttél! Bizti nagyon fincsi volt! Ha nem titkos a recept légyszi tedd már fel a receptes topikba, mert én is nagyon szeretek sütni. Köszike!!!

Titi! REmélem kiheverted az újabb megpróbáltatást és nem vár rád már semmi komplikáció és boldogan, nyugodtan várhatod a kis angyalkád érkezését!
Neked is szívből kívánom, hogy problémamentes legyen a 2. félidő!!!

Sok-sok puszi Nektek!!
Vendég
 


Sziasztok lányok!

De irigykedem a hétvégi tali miatt!!! Annyira szépek vagytok lányok a képeken!!! Mindenki olyan csini!!!

Ne haragudjatok, hogy így eltűntem, de a teljes igazság az, hogy kicsit kikészültem.

Tegnap meg ma annyi munkám volt odabent, tegnap meg még itthon is, ma sírva törtem ki odabent.

Nem akarok ismételten panaszkodni, azt hiszem, tele vagyok stresszel az amnio miatt is, nagyon félek az eredménytől! :(

Végre hétfőn jönnek állásinterjúra a lányok, de hogy mikor tudnak majd kezdeni?! Szerintem leghamarabb aug 1-vel. Viszont így előtte veszek ki 1 hét szabit, és utána max 1-2 héttel tolom az eljövetelt. A szabijaimat akkor is el kezdem kivenni augusztus elején.
Úgy döntöttem, anyukámékkal elmegyek egy hétvégére Hajdúszoboszlóra is, ahová hívtak, de nem akartam menni. Igenis el fogok!

Mesikém, ezek szerint nem válnak be a csodaszerek? De ezek szerint megint lemaradtam volna valamiről? Nem olvastam, mi ez a tonik? És a csípős kajákra is azt írják, hogy ilyen hatása van? Csak mert én rengeteg csípős dolgot eszem, ugyanis imádom! Talán abba kellene hagynom?

Erzsike, hogy sikerült az előadás?
Jut eszembe! Pénteken megyek Miskolcra, muszáj, már tiszta szőrmók vagyok, a kozmetikusom este 7-re vár, csak miattam jön be! Be tudom adni a felsőket? Mert az Őrs felé megyek. Mikor lesz az esküvő? Mert ha nem most hétvégén, akkor inkább visszafelé vasárnap mennék, akkor jobban ráérek. Hmmm???
Húúú, a BPD szép nagy! A fene tudja, a végén tényleg hamarabb születik. De sebaj, csak egészséges legyen!

Sokat jut ám eszembe erről Rimar... emlékeztek lányok? Neki is folyton azt mondták, mennyivel nagyobb lesz a baba, aztán teljesen szép súllyal született meg Bazsó.

Erzsike, a doki mondta, hogy már ilyenkor nem lehet fürödni a Balcsiban? Csak mert mi 2-3 hét múlva lemennénk, ilyenkor talán még lehet, nem? Bár talán jó volna tudnom előtte, hogy zárva van-e a méhszájam.

Bufo, szupik a képek! :) Látom, Áronka tényleg tud dolgozni! Dávidka meddig marad a szüleidnél? A jelek szerint jól érzi magát. :)

Évike, talán igazad van, egy kis lazítás tényleg jól fog jönni, a nyár pont erre való, aztán mindjárt itt a szeptember, és aztán ismét - tudom jól, hogy - nagy kedvet és elszántságot kapsz a próbálkozásokra. Akkor ezek szerint addig nem is mész dokihoz? A gombás fertőzés miatt azért visszamész, nem? Vagy már voltál? Vagy nem is kell menni kontrollra?

Eszter, mi újság? Merre lófrálsz?

Na, megyek, igaz, még annyit akartam írni, de majd' leragad a szemem!

Puszi mindenkinek!!!

KépKép
titi_27
 
 


Krisztinka, aranyos vagy, hogy benéztél közénk! Nagyon köszönöm a jókívánságokat, rám férnek!
Neked pedig gyors babaáldás kívánok!

KépKép
titi_27
 
 


Sziaszok,

csak annyira van időm, hogy JÓL VAGYOK, EGYBEN... :)

Még itt van Karcsim unokaöccse, ma megy haza, kicsit sűrűre sikerültek a napjaink, de azért majd jövök hozzátok.
Nst-n voltam tegnap, minden a legnagyobb rendben! Kérdeztem a szülésznőt (jövöhét szerdától szabin lesz), hogy hogy lehet hamarabb megszülni, és ő azt mondta, hogy egy jó házas élet! :D Na, ma apa éjszakás... Vivi napközben velünk van... Ebből nem lesz hamarabb bébi, ha így folytatjuk! :roll: :lol: Pedig olyan jó lenne pénteken szülni az évfordulónkra. Ha választhatnék, holnap este mennék a kórházba (éjszaka) és reggelre meglenne Livi :)

Szombaton megyek az orvoshoz...

Majd jövök bővebben, amint ráérek.
Millió puszi mindenkinek,
Ági
csné
 
 


Jaj, Ági, de izgulok érted/értetek! De jó, hogy minden rendben van!

Drukkolok a péntek miatt! Én amikor bent feküdtem a kórházban, volt a szobában egy lány, aki nagyon-nagyon akart szülni, bent feküdt már 3 hete... végül megindították volna neki suttyomban a szülést kedden, aztán kedd hajnalban elfolyt a magzatvize.

Egész hétfőn lépcsőzött, guggolgatott, és meglett az eredménye! Hátha Neked is beválik! Azért csak mértékkel, és óvatosan!

Mesi, semmi előrelépés?! :(

Sok puszi!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Ági
Hajrá a cél érdekében mindent bevetni. :D
Tényleg szép ajándék lenne az évfordulóra.

Mesi
Nálad mi a helyzet, továbbra is semmi?

Titi
Nagyon jól teszed, hogy elmégy egy kicsit pihenni anyukádékkal. Nehogy meggondold magad!
Hogy bírod az újból rádszakadt sok munkát?
Dani segít most valamennyit?

Olyan nyomott idő van, hogycsak na. Úgy tudnék aludni, pedig éjjel sem kellett Áronhoz kelni.
Már csak 2 nap és Dávid is hazajön. Már várom, pedig tudom hogy hisztis lesz, mert mindig az van, ha anyáéknál volt.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Szia Bufo!

Gondolom, hogy hiányozhat Dávidka! Akkor ezek szerint hétvégére hazajön. Ti mentek érte, vagy a szüleid hozzák?

Itt is nyomi az idő, de nagyon várjuk már az esőt. minden csupa száraz!!! :(

Hát, őszintén bevallom, a munkám ma jól viselem, de tegnap nagyon kivoltam!

Danit is jól kiosztottam este, mert miatta is volt részben a kiborulásom. Mert néha úgy elhagyja magát. Ha noszogatom, mindent megcsinál, de magától semmit. Tegnap ebédidőben még a nagy kukánkat is kimosta, meg elmosogatott, büszkén mutogatta.

Kedden este úgy kiosztottam, hogy terhesen én locsolok odakint, ő nem csinálja meg, csak ha szólok! Aztán tegnap azt is megcsinálta magától.

Hát, ha ez kell, akkor majd cseszegetem. De most nagyon összeszedte magát. Csak kár, hogy ezért mindig b@szogatnom kell. :(

KépKép
titi_27
 
 


Jaj, lányok, olyan a hasam, mint a lufi! :(

Fel is hívtam a dokit, azt mondta, talán a belek miatt. Mikor mondtam neki, hogy talán a fáradtság is közrejátszik, mert hogy még aktívan dolgozom, azt mondta, hogy óóó.
2 hét múlva megyek hozzá, akkor megkérdem a táppénzt.

Nálatok hogy volt? Nekem azt mondta a körzeti orvos, hogy a nőgyógyásztól kell vinnem javaslatot havonta, én csak így tud kiírni hosszútávon táppénzre.

Nagyon várom már, hogy mehessek a dokihoz, biztos néz UH-t is, legalábbis nagyon remélem. Szeretném tudni, minden ok-e odabent az amnio után.

Teszek is fel mai képet, aztán majd csinálok már majd egy igazi pocifotót is.

Létezik az szerintetek, hogy amíg otthon feküdtem, pihentem, sokkal kisebb volt a hasam?! Olyan tehetetlenül állok itt, és legbelül félek a tavalyi eset ismétlődésétől. Lassan közeledik az idő, amikor kiderült... ugye a 24. héten voltam UH-n, ott vették észre a gondot, és most is akkor megyek a dokimhoz. Be vagyok tojva. Félek, hogy az élet ismétli önmagát.

KépKép
titi_27
 
 


Upsz a kép lemaradt...

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Ági, Mesi!

Nagyon sokat gondolok rátok. Majd most a hidegfront meghozza hatását.
Ági!

Ez a házasélet tetszik. Már én is hallottam, csak nem próbáltam, mert anélkül is előbb érkezett a Sára. A Rezinél meg a doki befektettet előbb,ígyy esélyem se volt.
Jaj, olyan izgalmas dolgok előtt álltok most.
Akkor szorítok a péntek miatt.

Mesi!

Hogy vagy a sok tonik után? Ki lesz a kicsivel, amíg a kórházban leszel?

Bufo!

Már nagyon hiányzik a Dávid, igaz? Gondolom Áron is hogy fog majd neki örülni. Már nagyon ügyesen megáll a képeken.
El is felejtettem írni, hogy a tali után itthagytátok a kis oroszlános szappanokat. Nem ugratok le érte valamikor?

Titi!

Remélem hamar megtalálod azt aki majd helyettesít, és akkor nyugodtan pihenhetsz majd a szülésig. Mikor rendezitek be a babaszobát? A párod, hogy áll a vásárláshoz, még mindig a végére tartogatja?
Ja, és használd ki a pihenést anyukádékkal.

Jucikám!
Merre vagy? Nagyon lekötnek a gyerekek? Még nem is meséltél a nyaralásról. Hogy bírta Dudi az utat? Én nagyon félek tőle, ezért is állunk meg fél úton éjszakára. Így kicsit hosszab lesz, de nem bánom.

Erzsike!

Milyen volt az előadás. Remélem nem csalódtál?

Na rohanok, mert vasalnom kell. Este megpróbálok jönni, igaz 20-ra megyek a fogorvoshoz. Remélem éjfélre hazaérek. De lesz pót fogam végre.
Persze most kellett mindent intéznem (útlevél...), mikor nem volt fogam. Gondolhattak valamit a hivatalban.

Sok puszi:GYöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Jaj, Titi már írtál is közben.
A sok ülés miatt is lehet ám nagyobb a hasad. Ne izgulj miatta.
Mit iszol napközben? Szénsavasat?

Nekem is estére mindig jóval nagyobb volt a pocakom. Reggel olyan kis édes volt, este pedig mint egy tonna donna.

Na mostmár tényleg vsalok.

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Tyű, de rég voltam már itt.
Na, de azért még megismertek? ugye?

Örülök, hogy mindenkivel minden oké, és hamarosan két baba is születni fog, és van újabb kismamánk.

Velünk minden rendben. Hála az égnek vége vannak a vizsgáknak mindenből 5-t kaptam. Most takarítgatok, ablakot pucolok szépen komótosan minden nap egyet- egyet. Majd csak végzek lassan.
Az üzletbe már csak vendég vagyok anyu mindent elrendez. A babsarok is lassan készülget, mert Ő velünk fog egy szobában lenni, de már alakul, már kéregetem vissza a szétosztott holmiaimat.
Voltunk 4d-s ultrahangon 24. hétben. Mondanom se kell 1 órát nézett a doki, mert az én fiacskám arccal befelé volt és még a kezével is eltakarta a pofiját. Ha tudokteszek fel képet, remélem sikerül. Magamról még nem tudok mert a lányzó eltüntette a kábelt, amivel lehet a géphez csatlakozni. Egyébként szépen növöget a pocim és még csak 1/2 kg híztam. Tegnap voltam dokinál meg iy dícsért milyen szép kismami vagyok. Pedig a kicsikém már 1400 grammot nyom. A BPDnk 75.1 volt. a korának megfelel 28-29 hetes vagyok most. Szeptember 22-re várjuk.
Hát ennyi van velünk egyelőre. 17-én megyünk nyaralni Horvátországba, már nagyon várjuk.

Titi!Nekem elég volt egyszer kérni javaslatot, azóta folyamatos Táppénzen vagyok.

Képet mégsem tudok feltenni, mert más formátumban van. Nem lehet valahogy átírni?

Puszi:

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Sziasztok!

Titi! Ilyenkor olyan kár, hogy a családban dolgozol, ott kéne hagynod csapot-papot és kész…
Ügyes vagy, hogy kiosztotttad a párod, ha már nncs kedved cseszegetnio valami miatt, egyszerűen ne csináld meg. Mondd meg neki, hogy most nincs energiád ezt vagy azt megcsinálni és ennyi. Rá fog jönni magától is, hogy akkor talán neki kellene. (Csak mondjuk ki kellene egyszer bírnod hogy 2 napi koszos edény legyen a mosogatóban vagy ilyesmi…) Így tuti elhiszi hogy nem csak a szád jár, hanem már tényleg nem bírod.
A pocakod miatt tessék nagyon odafigyelni és csak pihi meg pihi!!!!!!!!!!!!!! Mikor én kifárasztottam meg felidegesítettem magam nekem is teljesen felduzzadt és kőkemény volt. Én egy hét ilyen után mondtam, hogy nem érdekel semmi, az se ha szalad a lakás, de a baba a lényeg. (A vasalást is azóta csinálja a párom…)

Köszi, hogy gondolsz rám felső ügyben, de a tesóm meglepett eggyel, azt mondta ezt nem lehetett otthagyni és megvette nekem… De attól nyugodtan bejöhetsz vasárnap délután, szívesen látlak, már nagyon régen találkoztunk
Nem mondta nekem senki, hogy nem lehet fürdeni a Balcsiban, csak én alapban összeszedek mindig valamit a strandokon, és azt gondolom most ez még nem hiányozna… Amúgy fogalmam sincs, hogy a dokik mit mondanak erre.
Az előadás tegnap nagyon jó volt, egy gyerekgyógyász – neonatológus tartotta és tök jó dolgokat mondott el, teljesen megérthető módon.

Ági! Nagyon jól beterveznéd te a szülést, bárcsak így működne… Azért szorítok nagyon hogy sikerüljön.
Egy tippet azért tudok adni, lehet Mesinek is használna: Menjetek egy pár kört a 7-es busszal a két végállomás között, szinte bizonyos, hogy ha van egy kis hajlandósága kijönni a babának, akkor kirázódik…

Zsuzsa! Az alvás az nekem is menne, itt mindjárt esik az eső, remélem abbahagyja mire megyek haza.
Sok idő kell Áront leszoktatni a hisztiről mama után? Nem tudom miért, de ezzel úgy tűnik mindenki szenved, a keresztgyerekeink is ezt csinálják…

Gyöngyi! Jó vasalást! Remélem szép lesz a fogad. Ez lesz a végleges, vagy csak ideiglenes pótlást csinál először a doki?

Eszter! Mi újság? Rosszullétek vannak még?

Tegnap az előadás után nagy dilemmába estem… Fogalmam sincs én hogy fogom csinálni, de el kellene dönteni végre…
Azt mondta a doki, hogy addig amíg többször is szopizik éjjel a baba, addig aludjon egy ágyban a szülőkkel. Valahogy ez nekem nem igazán jön be, szerintem annyira félteném, hogy attól nem tudnék igazit aludni.
Azt is mondta, hogy másik szobába tilos rakni a babát kezdetben, Sajna nálunk a kiságy nem fér be a hálóba, de mózeskosarunk van, amiben alhatna a mi szobánkban.
Szerintetek mi a legjobb?????????

Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy megint jövök, de ha nem haragszotok Verzsikének írnék a kérdésére.

Verzsike! Én is voltam 1 db ilyen szülés előkészítő előadáson Kistarcsán és az elég is volt. Úgy gondolom, hogy amiket ott mondtak azt mind magamtól is tudtam, persze voltak ott olyan szülők akiknek fontos volt, hogy a legalapvetőbb dolgokat elmondják. Sajnos azt tapasztaltam nagyon sok buta kismami van. Perzsze nem akarok ezzel senkit megbántani, vagy lehet nem is buta, hanem a felvilágosulatlan a jobb szó.

Szóval igazából azt szeretném mondani, hogy nekem a kisfiam első perctől kezdve külön szobában volt, persze az ő és a mi ajtónk is nyitva volt és hallottam, ha nyöszörgött, és mentem is szopiztatni, aztán büfiztünk és visszatettem aludni és én is mentem a saját ágyamba. Az elején volt néhány nap amikor sírt este lefektetésnél de megszokta, hogy egyedül kell elaludni és azóza szerencsére nincs gond az esti elalvással (kopp-kopp). Persze nem mindenkinél működik így és mindenki azt gondolja, hogy úgy a jó ahogyan ő csinálja és ez a természetes.
Nem akartam okoskodni, csak ne félj attól, hogy külön szobán lesztek!

Jaj Lányok olyan szép pocakja van mindenkinek!!!! :lol:
NA jó csak a Kismamiknak!!! :lol:

Puszi
Vendég
 


Krisztinka!

Köszi szépen a megnyugtatást, mi is így terveztük eredetileg, de tagnap annyira összezavart a dokinéni. Minden másban teljesen egyetértettem vele és ennek következtében ezen is elkezdett járni az agyam.
verzsike
 
 


Verzsike
Biztosan jó lehetett az kórházi felkészítő. Az alvás terén meg megoszlanak a vélemények.Szerintem ez gyerekfüggő is.
Dávid egy szobában volt velünk de mindig a saját ágyában aludt és mikot nagyobb lett volt is baj az altatással rendesen. Áron már külön szobában volt tőlem, de Dáviddal együtt és soha nem okozott gondot ez.Most is egyedül alszik el este. Ha felkel átmegyek szopi és alvás tovább. Ha engem kérdezel a külön szobát pártolom.

Jaj felébredt megyek ...

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Titi
Nagyon szép a pocid.
Nyugodj meg nem lehet semmi gond a babával. Már annyi vizsgálaton túl vagy és mindig minden rendben volt most sem lesz másként hidd el.
Ha pedig kivagy a sok munkától akkor tényleg hagyd a fenébe. Tégy úgy ahogy Verzsike írta és meglátod bevállik.

Ánita
De jó, hogy írtál magatokról. Örülök, hogy minden rendben van és jól vagytok. Azért ha sikerül akkor tegyél fel képeket nagyon kíváncsi vagyok rá. :) :wink:
Névválasztással hogy álltok?

Jaj lányok olyan jó kedvem lett. A párom hívott, hogy mi lenne ha sikerülne elmennünk nyaralni,már nézett is utat szokás szerint Egyiptom, és négyesben. Gondolkodjak rajta. Nem tudom be lehet vállalni egy ilyen utat két ekkora gyerekkel. Kicsit tartok tőle. Még hely is van július13. indulással. Olyan izgatott vagyok meg tök tanácstalan.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Bufo, de jó! Ez szupi! Már hogyne vállalnád be?! Emlékszel télen is működött, pedig hóban szerintem még nehezebb mint nyáron, akkor nem kell agyon öltöztetni a picurokat, meg annyira vigyázni mindennel.
A legjobbak a váratlan utak! Júli 13 pedig jövő hét! Vágj bele, ráadásul ketten lesztek két gyerkőcre!

Erzsike, örülök, hogy kaptál felsőt, akkor nem viszem el. De így nem ugrok be, ha nem haragszol, amúgy sem időztem volna, örülni fogok, ha hazaérek szerintem. De ha nagyon pihent leszek, akkor felcsöröglek, és meglátjuk.
Na, örülök, hogy jó volt az előadás!

Anita, de örülök, hogy minden rendben van veletek! A képet pedig természetesen nagyon várjuk!!!

Gyöngyi, nem szénsavasat, bubimentest iszom egész nap. Igaz, sokat! Mostanában állandóan csak iszom, amit máskor nem szoktam. Általában napi max 1 l-t iszom, most meg a 2l simán lemegy.
A babaszoba berendezése sajnos várat magára, már csak azért is, mert a felső szintünk nem lesz készen, így össz-vissz egy ágyikója lesz a drágának, amit szerintem utolsó hónapban fogunk megvenni. Legalábbis én így tervezem, hogy megbesszük, punk-tum. Mondtam Daninak, hogy neki így majd csak össze kell szerelnie, de higyje el, hogy lesz neki elég rohangálnivalója, nem hogy még bútort is vegyen!
Hogy állsz a vasalással? Sikerült mindent kivasalni? Ááá, nekem is volna, de nincs kedvem hozzá. Talán majd este befejezem végre. 3 napja csak húzom, halasztom.
Remélem, a fogad szupi lesz, majd gyere a hírekkel!

Lányok, tényleg, akartam kérdezni már többször is. A babaruhákat vasaljátok? Mert most azon filózom, hogyha itthon leszek, és megveszem őket, akkor kimosogálom majd mindet, de ha vasalni is kellene, azokat tutira nem tudom eldugni Dani elől. Ő meg ugye nem akarja látni a rózsaszín kis ruccokat.
Bár bevallom, nem vettem még nagyon semmit, azt sem tudom, mekkora méretűt vegyek, meg milyeneket?! Kezeslábast? Vagy mit kellene télire?

Na, megyek, picit ledőlök, mert érzem, hogy ficánkol a bébi, kicsit megdédelgetem!

KépKép
titi_27
 
 


Csak gyorsan beugrottam... Reméltem, hogy Mesi ír magáról pár sort, de látom, hogy nem :(

MESI!!!????!!!!


...megyek Vivimmel dvd-zni :D
csné
 
 


Sziasztok Lányok!

Mindig olvaslak Titeket,csak írni nincs időm!

Mi jól vagyunk,bár bevallom néha nagyon sok a 3 gyerek egy rakáson.Emmának már 10 foga van és 10 ördög veszett el benne!Mindent kipakol,mindenhova felmászik(két percenként az asztal tetejéről szedem le),mindent megkóstol(fincsi,büdös kutyakaja!)...
Bori már 5130 gramm és 57 centi!Láthatóan fejlődik és már sokszor nagyon okosan néz ránk!

Eszter!
Nagyon örülök nektek,végre sikerült!És milyen nagy már a lurkó,hiszen dobog a szivecskéje!!!

Titi!
Biztos vagyok benne,hogy minden rendben lesz!A pocakod pedig gyönyörű és biztos azért ekkora,mert Szandi szép nagy baba!

Ági,Mesi!
Kívánom,hogy minél hamarabb a karjaitokban tartsátok a lányokat!És kívánok nektek nagyon gyors és könnyű szülést és utána sok-sok tejecskét!

Erzsike!
Nagyon csini kismami vagy!Nálunk a lányok egy szobában vannak még velünk hely hiányában.DE ha minden jól megy hamarosan elkezdik a tetőtér kialakítását és akkor ők is külön szobában lesznek.Az biztos,hogy a külön szoba a jó kezdetektől,mert én a fiammal és Emmával is sokat küszködtem illetve küzdök elalváskor.

Éva,Virág!
Kitartás!Biztos hamarosan ti is a kismamák klubjába fogtok tartozni!

Lányok!
Azoknak jó tanács,akik még szeretnének egy kistesót!Várjátok meg,hogy legalább 2-3 év legyen közöttük a korkülönbség!

Puszi mindenkinek!
Mona
monaszisza
 
 


Csak egy szó erejéig, aztán délben bővebben:

Még egyben, semmi sem használ nekem.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!

Mesi
Ne keseredj el a kicsi lányod tudja mikor van itt az ideje, hogy kibújjon. Nyugi ne akard annyira, mert még akkor bent marad egy ideig.

Mona
Örülök, hogy jól vagytok és szépen fejlődik a kicsi.
Látom nem hagy sok időt neked a kis eleven lányod. Nehogy azt hidd a 3 év sokkal jobb, akkor megy a hiszti ezerrel és már tudatosan.

Titi
Megrágtam vetettem az utazást és úgy döntöttem megyünk. A párom már el is ment leelőlegezni.
Dávidnak mi is csak az ágyat vettük meg a pelenkázóval, a ruhák nagy részét örököltük.. hidd el nem is kell több. Fél éves volt amikor átraktuk a másik szobába, mert addigra lett szekrényünk és bevallom nem is hiányzott neki, hogy nem volt csini kis szobája.

Megyek, mert nincs ebédünk és Áron is türelmetlen már.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Juci!

Itt is köszi a köszöntést, de a várva várt találka ma tuti elmarad.

Szóval:
Kedden voltam a dokinál meg a szülésznőnél is.
Betonkemény, teljesen zárt a méhszájam, teljesen fájásgyenge vagyok. Emiatt jövő pénteken be kell feküdnöm a kórházba, ahol 1 hetet még megfigyelés alatt tartanak, hogy nem nyílik-e szét a császárseb, és utána ha addig sem indul meg magától a szülés, akkor császár.
Csak az a gondom, hogy Zsolti nem fog kibírni nélkülem majdnem 2 hetet! Most azt akarom kibulizni,hogy vagy ne kelljen befeküdnöm, inkább odaköltözöm anyuékhoz, akik a kórháztól 10 percre laknak, és bemegyek akér napi 2 vizsgálatra is, vagy ha be is kell feküdnöm, akkor is naponta legalább délutánonként hadd jöhessek ki, hogy Zsolti esti lefekvését megcsinálja, aztán visszamennék a kórházba. Nem tudom, mit fognak szólni az ötletemhez.
Mindenesetre ma estétől a dokim sincs itthon.

Megkérdeztem a szülésznőt a bábakoktélról. Azt mondta, ha nem lettem volna császáros, akkor ajánlaná, de így meg ne merjem próbálni!!

Hát, röviden ennyi.

Bocs, hogy csak magamról írtam.

Jaj, még 1 kérdés:
Nincs valamelyikőtöknek tanító ismerőse?

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Mesi
Jaj, de figyelmetlen voltam, reggel. :oops:
Nagyon Boldog Névnapot Kívánok!

Hát ez nem jó hír, hogy ennyi időt kellene bent töltened a kórházban. Most már értem miért akarod ennyire kicsalogatni a kicsit. Szerintem meg lehet oldani, hogy hazagyere, különben is kevés az ágy.
Nekem van tanító ismerősöm. Szólj ha keressem meg.

Juci
Ez nem ér, hogy napok óta nem írsz egy sort se.
Tudom lefoglalnak a gyerekek, de néha benézhetnél egy mondat erejéig. Hiányoznak az írásaid. :)

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Zsuzsa!
Igen, igen, kellene a tanító ismerősöd.
Írok privit róla, jó, hogy a többieket ne untassam. A lényeg: az egyik barátnőmmel egy vállalkozáson törjük a buksinkat, az ötlet már megvan, elkezdtem kidolgozni a részleteket, de kellene egy tanító is a szaktudásával.

Köszi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Mesi

Oké. Várom a privit.
Kíváncsi vagyok mi a terved!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Zsuzsa!
Privi ment.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!
Csak bekukucskáltam megnézni néhány régi ismerőst. :D Szoktam ám leskelődni, mi van veletek! :D

Mesi, én tanító vagyok, ha tudok segíteni. :)

meri
 
 


Sziasztok lányok!!!

Gyorsan jövök, mert készülök holnapra, mivel megyek haza.

Beszéltem ma Eszterrel, mert már aggódtam érte.

Szegényke, nagyon maga alatt van, tegnap vérzett egy kicsit, úgyhogy el is rohant a dokijához, aki megnyugtatta, hogy minden rendben van, de úgy néz ki, hogy - Kodához hasonlóan - a méhlepény kezdemény közel van a méhszájhoz, talán attól vérzik.

De nagyon aggódik, mivel nem rég ugyanilyenkor halt meg a babácskája. :(

Drága Eszter, nagyon szorítok Nektek!!!

Mesikém, én is kívánok Neked nagyon-nagyon boldog névnapot! Bízom benne, hogy megoldható valahogyan a kívánságod! Jó volna, ha nem kellene ennyi időt bent töltened!

Bufo, de szupi! Jól teszed, menj csak el bizony!!! Ezek szerint jövő héten repültök? De irigyellek!!!

Juci, tényleg, mi van Veled? A tesód gyerkőcei meddig maradnak? Ezért vagy ennyire elhavazva? Gondolom, nem unatkozol...

Mona, annyira jó, hogy jelentkeztél! Képet nem kaphatnánk?!

Na, futok, muszáj pakolnom...

KépKép
titi_27
 
 


Titi
Jó utat neked, vigyázz magadra és ne te intézz el mindent ahogy szoktad. Tessék kicsit lejjebb adni mindenből.
Érezd magad jól!

Mesi
Megkaptad tegnap a privit?

Eszter
Remélem jól vagy és nincs több vérzés. Gondolom, hogy megijedtél. Jól tetted, hogy elmentél a dokihoz.
Jelentkezz mi van veled!

Ma jön haza Dávid, már várom. Igaz csak délután érkeznek. A kedvenc levesét főztem.

Mindenkinek jó hétvégét!
Bár ahogy nézem nem sok iromány lesz ma.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Köszi Bufo!

Tényleg igyekszem visszavenni! Rám fér, muszáj!

Biztos nagyon várhatod már Dávidkát, örülök neki, hogy ma hazakerül!

Szép hétvégét kívánok mindenkinek, vasárnap este jövök!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok Lányok!

Olvasok ám! Sajnos nem sok időm van írni és nem is nagyon tudok magamról semmi újat mondani. Egyelőre azzal szórakozom, hogy próbálom kideríteni, ki lesz a szerencsés, aki megvizsgálhatja a pajzsmirigyemet.
Nagyon beteg voltam ebben a hónapban az Utro-tól, úgyhogy teljesen leállok vele, sőt egész nyáron nem akarok se gyógyszert, se orvost látni.
Talán szeptemberben meg lesz a Hsg. Egyelőre tervezgetem, hogy márciusban visszamegyek dolgozni. Tulajdonképpen már nem sok esélyét látom a babának, de valahogy feldob, hogy megyek vissza dolgozni.

Mesi!
Én vagyok az utolsó, aki boldog névnapot kíván! Tök ciki, mert a lányom is Emese.
Nagyon boldog névnapot kívánok így utólag!

Nagyon szorítok a 2 szülés előtt álló maminknak!

Jövök még, csak most éppen szétszedik a gépem!

Éva

Kép
balimama
 
 


Mesi, emil ment. :)

meri
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok, van gépen, van netem:) De még vissza kell olvasnom, 1 perce kötötték be a netet.

Az új e-mail címem:

adamne.kovacstimea@chello.hu

Koda

Kép

Kép
koda
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: