Szijasztok!
Hanga ma
17 hónapos.
Olyan nagy már...
Enikö! Nagyon élvezem az angol tanulást. Ma osztották ki az elsö dolgozatot és nekem lett a legjobb
Egyébként ezt saját zsebböl fizetjük, ugyanis a nyelvoktatást nem támogatja az állam, csak a munkanélkülieknek. A gyed/gyesen levöknek csak a felsöoktatást támogatják. Milyen szinten vagy angolból?
Karmen! Annyira szoritunk, hogy muszáj, hogy sikerüljön!!!
Ágci! Boldog névnapot Gabónak! Elkészült a mü, ma ragasztom ki!
Banita! Huu, eltom képzelni Beni mennyire örült! Tök jó ajándékot kapott!
Gabi3! Flóci is nagy baba már akkor! Lassan sütheted a szülinapi sütit! Délház totál megszünt. Nálatok van valami újság telekvétel és házépités terén? Akkora vacsi után, amekkorát én ettem, rá a keksz hegyeket és arra a tábla csokit, szerintem mindenkinek lelkiism furija lett volna. De nem baj, mert vasárnap a Znagy cukiból vittem haza egy csomó krémest meg RigóJancsit, és ebéd után megettük
És az is tök jó volt
Megnéztem Flóra képét, tündéri! Azok a hatalmas szempillák!
Enikö, GAbi3! Egy éves vizsgálat: nekünk vinni kellet pisit a doktornönkhöz, de ezt nem mindenkinek kell, a mi doktornönk mindig kér. Megmérte Hanga súlyát, hosszát. Valamelyik doki ilyenkor a fej és mellkas körfogatot is megméri. Adott 2 beutalót. Mindkettövel az Ifjúsági Rendelöintézetbe kellett menni, ami a Boldogasszony sugárúton van a hösök kapujától nem messze. Az egyik beutaló a vérvételre szólt, a másik a szemészetre. Ha bemész a kapun, akkor sorba kell állni a beutalóval kartonozó elött(vagy micsoda az), és majd ott megmondják, hogy hova menj pontosan. Babakocsival nyugodtan mehettek, mert a kartonozó elött ott lehet hagyni.
Hát ennyi. De lehet, hogy a ti dokitok egyik helyre sem fog elküldeni, mert nem minden doki teszi ezt. A barátnöm dokija asszem ugyanaz, aki Enikö dokija, és ö pl. nem küldte el a barátnöm kisfiát vérvételre, szóval lehet, hogy Boginak se kell menni. De nem vagyok biztos benne, hogy ugyanaz a doki.
Orsi sosem ir??
Jár valaki babaúszásra?
Szijasztok,
Lara