Új privát üzeneted érkezett!

Gabi3
Nagyon aranyosak a képek! Mondtam Én már a multkor is, hogy a Flóci tud pózolni.
A holdas, meg a lábacskás a kedvencem.
Ti, hogy aludtatok? Mi szinte sehogy.
Megyek visszabújok,mert most alszik a kisasszony, habár fél hét körül jön a "tejesember"Kép

Edelweissrõl, Karmenrõl semmi hir?

Karmen:
Remélem Rögtön hirt adsz a két csikodról!
Nina
nina74

Sziasztok!

Nina: Mi viszonylag jól aludtunk. Kettõ elõtt kelt elõször a lyány, megszoptattam, elaludt, mire betettem a kiságyba felébredt, kb. 15 percig bömbizett, aztán elaludt. Reggel 5:20-kor kelt, megszoptattam, elaludt, de mikor visszatettem volna kipattant a szeme és ordított. Ez tartott kb. fél órát, aztán megelégeltem.

Ildi: Mi a helyzet? Meggyógyult már Lili?

Gabi3
inecsg

Sziasztok

Egy „soványka” 11-et sikerült elérnem az intim teszten. Nem is számítottam ilyen eredményre se. Csak az volt a gond, hogy nem sikerült ráéreznem a szorításra, mert csak egyszer mozgattam meg a görbét, a többi a 4-et se érte el. A többi nem is látszott (csak ha nevettem Kép ), pedig szorítottam, vagy abból a kütyübõl kiment a levegõ, mert a Bea egyszer kivetette és pumpált bele újra, utána tudtam megszorítani, majd megint semmi… Majd gyakorlok, szerdán kell visszamennem. Kiváncsi vagyok.

Berenda, nem láttalak, pedig figyeltem (bár még nem találkoztunk). Kicsit belecsúsztunk a te idõdbe, de mikor kijöttem, csak két fehér köpenyest láttam, gondoltam, hogy nem te lehetsz. Kép
Ágci, boldog Gábor névnapot! Mi lesz a meglepi?

Gigi
gigi1

Sziasztok!

Gigi: Hányra jössz szerdán? Addig is jó gyakorlást!Kép

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Szörnyû hétvégénk volt. Kép Azt hittem, Lili meggyógyult, erre szombaton egész nap tiszta láz volt, nem ment le kúppal sem. 39.7 volt a popsijában. Aztán hûtõfürdõ után lement 38.9-re, de 2 óra múlva megint 39.7 volt. Annyira sajnáltam. Kép De vasárnapra már semmi nem volt, akkor én remekeltem, kificamítottam a bokámat. Kép Annyira bedagadt, hogy nem tudom felvenni a cipõmet, így nem tudunk sétálni ebben a gyönyörû idõben. Kép Kép Kép

Ágci!
Boldog névnapot Cumikának! Kép Kép Kép

Gabi3!
Én meg vagyok elégedve a dokinénivel. Kedves szokott lenni, nem túl közvetlen, de engem ez nem zavar. Mi is kaptunk már antibiotikumot, legutóbb is. De úgy vettem észre, nem automatikusan adja. Te nem vagy vele megelégedve?
Lilinek jön mostanában hátul a foga, vagy fogai, és neki is sokszor van a szájában a keze, mert maszírozgatja az ínyét. Neki is nagyon sebes. Fürdetõkenõccsel szoktam kenegetni, most már szerencsére nem szopizza le, és kicsit jobb. De ha kitalálsz valamit, engem is érdekelne. Szerintem ne szoktasd rá a cumira.

Ildianyu
ildianyu

Szijasztok!

Hanga ma 17 hónapos.Kép Olyan nagy már...

Enikö! Nagyon élvezem az angol tanulást. Ma osztották ki az elsö dolgozatot és nekem lett a legjobbKép Egyébként ezt saját zsebböl fizetjük, ugyanis a nyelvoktatást nem támogatja az állam, csak a munkanélkülieknek. A gyed/gyesen levöknek csak a felsöoktatást támogatják. Milyen szinten vagy angolból?

Karmen! Annyira szoritunk, hogy muszáj, hogy sikerüljön!!!

Ágci! Boldog névnapot Gabónak! Elkészült a mü, ma ragasztom ki!

Banita! Huu, eltom képzelni Beni mennyire örült! Tök jó ajándékot kapott!

Gabi3! Flóci is nagy baba már akkor! Lassan sütheted a szülinapi sütit! Délház totál megszünt. Nálatok van valami újság telekvétel és házépités terén? Akkora vacsi után, amekkorát én ettem, rá a keksz hegyeket és arra a tábla csokit, szerintem mindenkinek lelkiism furija lett volna. De nem baj, mert vasárnap a Znagy cukiból vittem haza egy csomó krémest meg RigóJancsit, és ebéd után megettükKép És az is tök jó voltKép
Megnéztem Flóra képét, tündéri! Azok a hatalmas szempillák!

Enikö, GAbi3!
Egy éves vizsgálat: nekünk vinni kellet pisit a doktornönkhöz, de ezt nem mindenkinek kell, a mi doktornönk mindig kér. Megmérte Hanga súlyát, hosszát. Valamelyik doki ilyenkor a fej és mellkas körfogatot is megméri. Adott 2 beutalót. Mindkettövel az Ifjúsági Rendelöintézetbe kellett menni, ami a Boldogasszony sugárúton van a hösök kapujától nem messze. Az egyik beutaló a vérvételre szólt, a másik a szemészetre. Ha bemész a kapun, akkor sorba kell állni a beutalóval kartonozó elött(vagy micsoda az), és majd ott megmondják, hogy hova menj pontosan. Babakocsival nyugodtan mehettek, mert a kartonozó elött ott lehet hagyni.
Hát ennyi. De lehet, hogy a ti dokitok egyik helyre sem fog elküldeni, mert nem minden doki teszi ezt. A barátnöm dokija asszem ugyanaz, aki Enikö dokija, és ö pl. nem küldte el a barátnöm kisfiát vérvételre, szóval lehet, hogy Boginak se kell menni. De nem vagyok biztos benne, hogy ugyanaz a doki.

Orsi sosem ir??

Jár valaki babaúszásra?

Szijasztok, Lara
lara

Sziasztok!

Gigi!
Nem volt baj hogy belecsúsztatok az idõmbe, mert egy kicsit elkéstem. Mondták a "fehérköpenyesek" hogy várjak egy kicsit. Leültem, aztán 1-2 perc múlva ott volt a Bea, de téged nem láttalak. Szerdán ki fogja csinálni a tesztet, mert nekem azt mondta a Bea, hogy pénteken volt utoljára? Gyakorolj sokat, nézd meg Gabi is föltornázta a 9-es eredményét 15-ösre!

Gabi3!
Milyen nagylány ez a Flóra! Olyan fura, milyen kis súllyal született, és kész vasgyúró lett! Már ül, áll, mindent csinál!Beni 14 hónaposan állt fel, és 18 hónaposan indult el (de akkor egyik percrõl a másikra).
Még mindig az orvoson vacillálsz? Szerintem ha már kicsit is kételkedsz a dokinéniben, vagy megingott a bizalmad az már régen rossz! Én az elõzõ dokinéninket nem tudnám konkrétan megmondani hogy miért hagytuk ott (nem állított föl téves diagnózist stb.), egyszerûen valamit (kedvesség, figyelmesség stb.) hiányoltam belõle (utólag másoktól is ezt hallom).

Lara!
Mi járunk a vasárnapi babaúszásra.

Ildianyu!
Végül mi baja van Lilinek? Mióta beteg? 1 hete? Befejeztétek az antibiotikum kúrát?
Hogy álltok a lánynevekkel? Egy ismerõsünknek szombaton született Jankája (mindenki megdöbbenésére, mert úgy tudtuk, ha lányuk lesz Fanninak fogják hívni), sajnos császárral.

Ágci!
Boldog névnapot Gabónak! Élvezte a névnapozást?

Enikõ!
Mikor eszünk máktortát?

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!

Ildi: szegény Lili, gyógypuszik mennek. Te meg vigyázz magadra, hogy bicsaklítottad ki? A fürcsi kenõcsöt nem baj ha lenyalja? Az áprilisi Kismamában pont a cumi-ujjszopásról lesz szó. Annyira nem gondoltam komolyan a cumit. Egyébként nem is sikerülne, mert ha mérges nem fogadja el a cumit és pont akkor szpoja az ujját.

Lara: Hát telek ügyben annyi, hogy az önkormányzat küldött egy papírt, hogy áprilisban sorsolank ki 3 telket, ami elég szar helyen van, és egy kicsit drága is, no meg az egyik 3szög alakú!! Tegnap vacsira én is megettem az adagomat, utána meg bevágtam 3fél szelet sütit. Nem éreztem semmi lelkifurit. Majd letornázom címszóval.KépKöszi az egyéves infót. Ilyen nagy már Hanga!

Banita: Hát ez az, hogy szakmailag nem kételkedem benne. Csak az a baj, hogy úgy érzem a táplálkozásban kicsit maradi. Rántást ajánlott a fõzibe, nem rizsát vagy krumplit... Meg sem kérdezte, hogy mit eszik és hogyan.
Hát még vacillálok. Kép Nekem is a kedvesség hiányzik asszem. Kép

Enikõ: Boldog szülinapot Bogi!!!Kép

Az éjszakáink kezdenek alakulni. Igaz még van bömbi hajnali 2-kor, de ma 5.kor visszaaludt Flóci baba. Kép Remélem így is marad...

Gabi3
inecsg

Sziasztok!
Köszi a szülinapi köszöntést! Olyan gyorsan eltelt ez az 1 év, hogy észre se vettem Kép
Ma megyünk át Szegedre, mer holnap reggel már pisivel jelenésünk van a dokinéninél. Felhívtam a védõnõt, azt mondta, hogy szemvizsgálatra adnak majd beutalót, meg pisivizsgálat lesz. No meg persze, súly és hosszmérés....

Ha lesz tali valahol értesítenétek smsben?? Már nem leszek netközelben Kép Légyszi,légyszi, légyszi Kép

Most megyek, mert pakolok össze. A határon is sokat kell várni. Szétszedik az autókat a sajnálatos elnökgyilkosság miatt! Remélem Bogi jól fogja bírni... Az a baj, hogy kinõtte a hordozót és nem bírja kinyújtani benne a lábait. Ma megyünk veszünk másik autósülést neki. De addig.....legfeljebb anyukám a karjaiba veszi...

Puszika mindenkinek!!
Enikõ

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Sokáig nem jelentkeztem, mert nagyon beteg vagyok, ne haragudjatok érte!
Én is beleestem az influenzába, vagy mit tudom én mibe, ráadásul a hasam is sokat keményedik.
Tegnap voltam Uh-n, képzeljétek már most 6,5*8,1 cm Bence feje!!
Mi lesz így a 36.ik héten????

A történetem elkészült, leírnátok ide mindnyája a mailcímet aki kéri?
Nagyon fáradt vok visszakeresgetni.

Vasárnap voltunk Pankával babaúszáson, nem hittem volna, hogy ilyen jól fogja bírni.
Több mint fél órát voltunk a vízben, merültünk is, és egyszer sem sírt!
Én voltam benn vele a vízben, nekem is, és Bencének is nagyon tetszett!!!

Zsófi(26)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi
remélem hamar meggyógyulsz. A keményedésekre mit mondott a doki? Már 26?? rohan ám az idõ. Anna baba jól van?
Nekem küld ek légyszi:roboka@mail.tiszanet.hu

Anita
A párodnak van Adrienn nevû huga?

Nina
nina74

Sziasztok!

Enikõ: Én majd sms-zök neked, ha lesz tali, jó! Meddig lesztek Szegeden?

Zsófi:Gyógyulj meg gyorsan, és pihizzél!
A mail címem: inecsg@vnet.hu, ide küld a sztorit!

Gabi3
inecsg

Felírtalak benneteket, még ma ott Lesz a levelem!

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok

Enikõ, boldog szülinapot Boginak.

Zsófi jobbulást, küldd el nekem is a történetet, a címem: gigi76@freemail.hu

Gigi
gigi1

Gabi3
Nem tudok ezen a freemialen eligazodni, nem kaptam meg a leveled még most se. (Múltkor Enikõnek amit küldtem email, az is soká érkezett meg hozzá.)
Akkor holnap 3-ra jöttök az újklinikára? Majd megvárlak titeket a Fizikoterápia elõtt. Gondolom nem sok babakocsis anyuka lesz arra. Kép Vagy igen? Nem akarok mindenkit leszólítani... Kép
Gigi
gigi1

Sziasztok!

Enikõ!
Boldog szülinapot Boginak!

Nina!
Igen, Adriennek hívják a párom tesóját. Honnan ismered?

Zsófi!
Jobban vagy már? Nekem is külld el a történetet légyszi'! A címem:berenda@freemail.hu

Ildianyu!
Hogy ment ki a bokád? Rá tudsz már állni? Nekem is volt már ilyen, és a Burofixes borogatás nagyon jót tett.

Gigi!
Majd írd meg a holnapi intimteszt erdményét!

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok,
köszönjük a jó kívánságokat.Kép

Boginak, boldog szülinapot.
Holnap elmegyünk nagyizni, remélem jó lesz, vigyázzaotk magatokra, és legyetek jók:
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Enikõ!
Nagyon boldog szülinapot Boginak! Kép Kép Kép

Banita!
A bokám úgy ment ki, hogy mentem hazafelé a boltból, és rosszul léptem. Ráadásul ez a bokám elég labilis, már kétszer volt gipszben. Most már sokkal jobb, csak nagyon be van még dagadva.

Zsófi!
Az emilcímem: harmatcsepp@freemail.hu Köszi!

Ildianyu
ildianyu

Megkaptátok?

Zsófi(26+1)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi: Én nem kaptam meg az emiledet. Kép

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Ma próbáltam Hangára ráadni egy tavaszi sapkát, de elkezdett üvölteni és a vastag télit emelgette a fejéhez, igy a 3 cm vastag téli sapkájában sétáltunk a tüzö napon. Az utcán próbáltam levenni, de azért is megharagudott és vissza kellett rá húznomKép Hát ö igy érezte jól magát, csak az utcán néztek furcsán ránk, hogy szegény kislány mennyire túl van öltöztetveKép

Gabi3! Sorsolják a telket? Egyékbént mennyi a nm ára?

Enikö! Boginak boldog szülinapot!!Kép

Zsófi! Ne aggódj, láccik, hogy Bence jól érzi magát odabenn!

SZijaszotok, Lara
lara

Sziasztok!

Nem túl nagy a forgalom!

Lara: Sorsolják a telket, a nm árat pontosan nem tudom, de egy 1000nm-es kb. 3 milkó. Hangi feje nem sült meg? Flóra meg minden áron le akarta venni a fejérõl a sapit.

Flóra tegnap éjjel már csak kevesebb, mint 10 percet bömbizett, aztán elaludt. Haladunk! Hajnalban meg visszaaludt szépen.

Mostanában tíz körül elálmosodom és mintha kikapcsoltak volna durmizok. Ez lenne a tavaszi fáradság?

Szép álmokat mindenkinek!

Gabi3
inecsg

Gabi tíz körül?

Én már fél nyolckor alig bírom nyitva tartani a szemem.
Pedig nekem fenn kell maradnom tízig, ha szeretnék beszélni a párommal:-((((

Zsófi(26+1)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Gabi3!
Lehet, hogy Nektek mégsem jó a fürdetõkenõcsös kenegetés. Nekünk az a szerencse, hogy lefekvés elõtt bekenem, de Lili nem szopizza a kezét. Csak néha napközben rágja, de akkor nem kenem be.
Vagy tavaszi fáradtság, vagy kistesó! Kép Kép Kép

Banita!
Igen, végigcsináltuk az antibiotikumos kúrát, úgy tûnt, meg is gyógyult Lili. Azt hiszem, az én hibám, hogy visszaesett, mert pénteken elég sokat sétáltunk a szélben, és nagyon átfagyott, amire hazaértünk. Kép

Ti mibe öltöztetitek ilyenkor a babókat?

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Nem nagyon tudtalak olvasni benneteket,írni meg pláne nem,mert végre elkezdõdött a felújítás,a fürdõ már kész van.
Igaz,hogy 4 nap helyett 8 nap alatt lett kész,de most már
nem is akarok rá gondolni min mentünk addig keresztûl.
Szegény kis babócám,amennyi ideget megettem.
Nemsokára jönnek a festõk is, õk 12 napot mondtak az egész lakásra.
Remélem attól a sok festék szagtól nem leszek rosszul s a baba sem!
Ildianyu:Jobbulást neked is és Lilinek is!Mennyit mozog a kicsid?Az enyém egyre kevesebbet!

Gabi3: Én is már 8-kor álmos vagyok,a barátok közt-öt már szinte félálomban nézem.Pedig máskor még éjfélkor is pörögtem!

Sok puszi Mindenkinek! Jó éjszakát!

Erika
Erika

Sziasztok!

Ildi:Kistesó biztos nincs a láthatáron most voltak a piros betûs napok... Egyébként tervbe van véve. Megbeszéltük, akkor kezdünk el rajta dolgozni, ha a Flóci megtanul egyedül járni. Én még ártam volna addig míg el nem költözünk, de az nagyon sokára lesz. Jó hogy megygyógyult Lili végre.

Erika: Nagyon vigyázz magadra a felújítás során. Nem tudsz addig valahova elköltözni, míg ott vannak a festõk. A festék szag nem túl jó hatású, ha sok van belõle. Szellõztess annyit amennyit csak tudsz. Mi két hónapig voltunk szanaszét a felújítás után. Nem akarlak elkeseríteni. Mondjuk, nálunk késett a beépített szekrény és a konyhabútor is. A füdõhöz meg hozzá sem nyúltunk.

Gabi3
inecsg

Sziasztok
Zsófi, nem semmi a sztorid, el se hinném, ha csak úgy hallanám. Ehhez képest a szappanoperák... Kép Kép (csak vicceltem). Az a lényeg, hogy rendezõdtek a dolgaid, most már minden simán fog menni.

Tegnap voltam teszten, most már rájöttem hogy kell szoritani, és 11-rõl sikerült 14 fölé "feltornázni", meg voltam magammal elégedve. Kép Kaptam a Tündétõl még másmilyen gyakorlatokat is, ezek már nehezebbek lesznek, azt mondta két hét múlva megnézi, mire jutottam.

Gabi, örülök, hogy találkoztunk. Répafõzelék volt nálunk, gondoltam rátok...Kép

Gigi
gigi1

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek köszönet a hatalmas drukkért és a gratulációkért!! KépKép
Íme a kis trónörökös:

Kép

Nagyon jó baba. Csak akkor sír, ha éhes vagy tele a pelus. Bár már kezdi azt is próbálgatni, hogy mit szabad és mit nem. Kép Édes pofa. Olyan tündéri fintorokat tud vágni. A sztorinkat is leírom majd, de most rohanok zuhanyozni, mert Pöttömke most ájult be a szopizás után.

Karmen,
most biztos sikerülni fog!!! Drukk, drukk, drukk... Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Edelweiss:
Nagyon tündéri a kisfiad!Igazi fiús pofija van!Sok tejcsikét, és jó egészséget kivánok mindkettõtöknek.
Nina
nina74

Edelweiss: Gratula még egyx a babóhoz: Sok tejcsit kívánok Neked illetve Gergõnek! Nagyon szép kisfiú! Kép

Képzeljétek, Flóci ma éjszaka csak ici-picit sírt és még nyitva volt a szeme mikor letettem hajnali 3-kor. A szomszédok fellélegezhetnek meg talán mi is. Na majd a hétvégén a nagyiéknál... Most is ébren tettem le, nem is kellett neki a cici elalvás elõtt.

Gabi3
inecsg

Ez az öltöztetés dolog engem is érdekelne. Ugyanis veszettül tanácstalan vagyok. Nekem jó egy poló meg egy pulcsi, de akkor miért adok a kicsire három pulcsit? Mindig azt hiszem, hogy fázik.
Van aki azt mondja a kezét kell nézni, hogy hideg-e, de van aki azt mondja az orrát. De télen álltalában hideg mind a kettõ. meg most is. Nemtom. Egyszer begyullad a gyerek.
Nina
nina74

Nina: Szerintem mostmár lehet kicsit vékonyabban öltözteni. Én a Flócira tegnap egy trikót, hosszúujjút, vastagabb tavaszi kabátot adtam. Mikor kezd lehülni alevegõ adok rá egy pulcsit is vagy egy kardigánt. No meg egy tavaszi sapit, amit mindig le akar venni, mert biztos melege van benne. Mára 20-on fokot mondtak.

Képzeljétek, most nézetm a neten, hogy vannak koraszülötteknek való speckós cumi, ha én ezt akkor tudom. Bár amilyen a kórház biztos nem vállalták volna, mert csak kórházi személyzet használhatja. A család otthon nem,mert olyan speckós kiképzése van. Lehet szonda mellett is alkalmazni. Kíváncsi lennék mennyibe kerül!

Gabi3
inecsg

Szijasztok!

Edelweiss! Nagyon édes a kisbabád, olyan szép kis arca van! Majd ird le a sztorit, ha lesz idöd!

Gabi3! kicseleztem Hangát, mert úgy adtam rá a tavaszi sapit, hogy nem látta, mit húzok a fejére, igy azt hitte, hogy a vastag télit..aztán mikor hazaérve levettem róla, látni kellett volna a döbbenetet az arcán. Azt lehetett róla leolvasni, hogy: Úristen, ez a sapka volt rajtam egész délelött???
Akkor ti pár hónap múlva belevágtok a tesóba???jujdejóóóóóóKép

Zsófi, Gabi3! Jó nektek, hogy ilyen korán tudtok aludni. Én néha éjfélkor sem vagyok álmos, cserébe reggel alig birok felkelni.

Ildianyu, Nina! Hanga ma: harisnya+nadrág, kombidressz+kardigán és egy sapi. Igy sétáltunk.
Lilinek boldog 17. szülihónapot holnapra!

Mi kedden megmértük a hömérsékletet, ott ahol odatüzött a nap, és 35 fokot mutatott a hömérö...no comment.

Szijasztok, Lara
lara

Gratulálok Edelweiss! Gyönyörû kisfiad van!
Jól szopik?
Meso

Sziasztok!

Lara: Azért megnéztem volna Hangi arcát,amikor észrevette a sapit. Kép Azért én még reménykedem, hogy nem a jövõ hónapban tanul meg egyedül járni. Pedig nagyon szeret menni. Folyton fogná a kezem és menne.KépAzért próbálj meg elaludni hamarabb.

Gabi3
inecsg

CSak kis idöre keltem fel, nem tudom elolvasni a lemaradást. Hát én folytatom a pech szériát. A transzfer után 2 nappal influenzás lettem, a jó hogy mindenféle módszerrel sikerült a hömet 38 alatt tartani, de azért ez sem jó a babáknak. Nem tudom van-e még esélyem. Amugy 1 hét múlva vérvétel. Megyek fekszek.

Puszi
Karmen
karmen

Sziasztok

Karmen drukkolok. +++

Eddelweiss, nagyon helyes kissrác Gergõ, jó egészséget nektek. Én is várom a történeted.

Gabi3, úgy látszik Flóra megtanult reggel visszaaludni, mert máskor mindig korán reggel itt vagy már a fórumon. Kép Kép

Lányok, tudtok valamit az AVIVA tornáról, ismeritek?. Csak annyit tudok, hogy ez segít rendbe tenni a nõi dolgokat (ciklust, pé-t stb.)

Kellemes napsütést mindenkinek.

Gigi
gigi1

Sziasztok!

Karmen: Nagyon vigyázz magatokra!! Gyorsan gyógyulj ki abból a vacak inluenciából. Szorítok, hogy ne legyen baja a babóknak!!

Gigi: Ma reggel 6-kor kelt, ugyan vissza is aludt, de csak 5 percre. Most szundi van. Egyébként már nem sír fel amikor sisszateszem az ágyba hajnalban. Sõt tegnap de. egyedül aludt el, még a cici sem kellett neki.Igaz elõtte lenyomott egy deci tápit.

Hétvégére végre kimozdulunk egy kicsit. Elmegyünk Flóra nagyszüleihez. Egész télen nem voltunk náluk.

Gabi3
inecsg

Sziasztok

Tudjátok, hogy hol van Szegeden az andrológia?

Gigi
gigi1

Gigi:
A Nõi klinikán.
Nina
nina74

Köszi Nina.
Ott merre van az andrológia?

Gigi
gigi1

sziasztok,

Gigi,

a magasfoldszinten balra a sarokban.
g.
gabomamo

Gabomamo:
Mi ujság a költözködéssel? Mikor lesz kész ahová véglegesen költöztök? És mikor? És hová? És hogyvagytok? És Simi? És Jázmin?
TEssék közlékenyebnek lenni.
Nina
nina74

Karmen
Vigyázz nagyon magatokra! Csak nem lesz baj... Annyira drukkolok Nektek!

Lányok
Mi meg még mindig nagyon sárgák vagyunk, úgyhogy holnap befekszünk a Gyerekkórházba egy kicsit azilizni a kék fény alá. Remélem gyorsan elmúlik ez a buta sárgaság.
Ti hogy voltatok a szoptatással? A bal oldalamon semmi gond, megszopja a 90-100 grammot is (ahhoz képest, hogy az adagja 70 gramm lenneKép) De ajobb oldalon valahogy nem akar beindulni. Mondjuk a Klinikán az sebesedett ki jobban amikor szopizni tanultunk. Szerintetek ilyenkor mit lehet csinálni?

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok!

Gabó: Mi a helyzet költözködés ügyben? Hogy bírod? És a gyerkõcök?

Edelweiss: Remélem gyorsan kigyógyultok a sárgaságból! Szerintem szoptasd gyakrabban a jobból, hátha így jobban serkenti a tejtermelést. De ha biztosabb tanácsot szertenél keresd fel a La Leche Liga honlapját (www.lll.hu), ott meg van a szoptatási tanácsadó telefonja. Õk tuti tippet adnak neked. De a gyermekkórház nem a szoptatást segíti elõ a három óránkénti szoptatással. Próbálj beszélni valamelyik dokival, hogy bennt lehess éjszaka is, már mint hogy bemehess szoptatni. Annál gyorsabban kiürül a sárgaság, minnél többször szoptatod.

Jó éjt mindenkinek.

És jó hétvégét is, mert mi nem leszünk. Megyünk nagyit látogatni.

Gabi3
inecsg

Edelweiss,

eroltesd a jobb ill. rosszabb melled. Ugy ertem , ha kell,mindig azzal kezd a szopit. Vagy ha nem akarod igy, akkor a bal melled utan mindig rakd at a jobbra. Vagy minden szopi utan fejd le a jobb melled.
Nekem is a jobb mellem roszabb.
Jazmin egy ido utan el sem fogadta, igy kb 4 honapos koratol 8 honapos koraig csak a bal mellemet szopizta. Teljesen beallt a cicim ra, csak eppen 2x akkora lett, mint a masik.
Simi nekem mindket mellemet sebesre szopizta klinikan, igaz ugy szopott, hogy alig tudtam leszedni a cicirol, amikor bedugtam a kisujjam, szetharapta. Kép
Kenegettem Bepanthennel, de midig uj pork keletkezett a cicin, a szopinal ujra felazott, leszakadt es igy korforgasban ment ez. AKkor elolvastam a LLL kiadvanyait es ott olvastam, a legjobb, ha nem kenjuk, csak szoptatnk belole es meggyogyul sec-pec alatt. Tenyleg igy lett.
Cuki a babokad nagyon.

nu megyek,
remelema hetvegen sikerul irnom.û
g.
gabomamo

Sziasztok!

Kitört a tavasz, hogy nem ír senki?!

Hazajöttünk a nagyiéktól. Tök jó volt. Semmi dolgom nem akadt, egyedül a Flócit etettem meg pelenkáztam. Odafelé a kocsiban úgy aludt el,hogy az egyik pillanatban a maciját dobálta a másik pillanatban már lekonyult a feje. Nagyon vicces volt. Az éjjel 3x volt fenn és hajnali fél 6-kor ébresztõ volt. Szerencsére nem engem piszált, hanem az Apukáját. Birizgálta a bajuszát,belenyúlt a szemébe, meg ilyesmiket mûvelt vele. Kép

Jó éjszakát mindenkinek!
Gabi3
inecsg

Szisztok,

majd en irok par sort.
Jol megvagyunk, kezdenek a dolgog alakulni. Bar a seta meg mindig eleg korumenyes.
Simci bore meg mindig csunya, Jazmin meg csak jar, es mar nem is maszik. Kép pedig az olyan aranyos. De mostmar lehet ra ruhacskat adni Kép
A koltozkodes 6 ! napig tartott, de en nem nagyon csinaltam semmit, mindet aferjem csinalt meg. Ugy volt, hogy aprilis 30-an lesz keszen a laksunk, de a hideg tel miatt kesik, igy kb. majus 30 lesz az atada, de szerintem fog meg kesni. Uoda koltozunk ahol Agciek laknak.

nu megyek,
csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Sziasztok!

Gabó: De jó hogy a férjed mindent megcsinált. Akkor még egyszer költöztök? Melyik házba fogtok lakni? Van egy honlapjuk a realhungary-nak ott meg lehet nézni a terepet. De ügyi Jázi. Milyen jó hogy már jár.

Gabi3
inecsg

Sziasztok,
most csak röviden, kis családom már úgyis elszállíntott egy levelet, amit az elõbb írtam.

EDELWEISS,
Az elhúzodó sárgaságnak jóindulatú formáját is ismerjük, melyet az anyatejben lévõ egyik hormon okoz. A hormon magas szintje leköthet bizonyos enzimeket a gyermek májában, emiatt az epefesték kiürülése akár 3-10 hétig is eltarthat. A sárgaság az esetek túlnyomó többségében enyhe vagy közepes fokú, beavatkozást nem igényel. Ha a sárgaság kifejezett, átmenetileg 48 órára ki lehet hagyni a szoptatást, idegen nõi tejet vagy tápszeert lehet itatni a babával pohárból. Nagyon fontos, hogy ezalatt az anya is fejje a tejét. Ha a sárgaságot valóban a tejben lévõ hormon okozta, 2 nap alatt elmúlik, és újra vissza lehet térni a természetes táplálásához. Az egész kérdésnek nincs nagy jelentõsége, mivel a sárgaságnak ez a fajtája ártalmatlan. Érdemes rákérdezni, hogy mennyire magas az a nagyon sárga, tehát mennyi a normál érték és mennyi a picidnek, lehet, hogy nem is annyira vészes. Gondolom elvégeznek még 1-2 vizsgálatot, hogy egy esetleges súlyosabb betegséget kizárjanak, de ez biztos nincs nálatok.Kép
Fontos, hogy amennyit csak tudsz legyél benn vwele, lehetõleg éjszakára is, akármennyire is nem módi ez,azért mindig lehet találni megoldást. Sokat dédelgesd, ezek az elsõ napok a te lelkednek nagoyn fontosak, HIDD el nekem.

Mindenkinek szép hetet kívánok:
Ágci

Kép
Ágci

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?