Halihó!
Viki! Vettem, köszönöm, be is teszlek azonnal, és akkor majd feldobom hamarosan bővítve is, csak egyesek még (khm-khm, Edóci, Lego (reggelre
) ígérték még, h jönnek ma, megvárom őket is a frissítéssel
Biztos jó lesz nektek a Balatonon, és talán az idő is kedvez majd mégis!
Jó pihenést!
Móni! Persze, h betettelek, elvégre te is itt vtál vmelyik nap
No nem mintha ezen múlna, mindössze annyi a dolog, hogy akik ott vannak az x.-edik oldalon, és én még nem találkoztam itt velük, róluk nem tom eldönteni, h most mi van - pocakosodtak és azért nem írnak, vagy csak jelenleg nem írnak, vagy abszolút nem látogatják már a topicot. Na most már ezt is tudjátok
Akció-nemakció: nem arról van szó, h leálltunk vna
De a teszteléshez sajna (legalábbis én abszolút így érzem) az sem visz közelebb, ha továbbra is együtt vagyunk. Ezek nekem nagyon rohadt napok, pont ezért jöttem ide, amikor rátok találtam, mert vmi olyan hihetetlen depressziós érzés tört rám mindig, amikor vártam a tesztelésig, meg utána a negatív tesztek miatt, h már kezdtem befordulni. Na most lehet, h ez is rátett még egy lapáttal, nem tudom, minden esetre a párom ma megjegyezte, h milyen jó a kedvem, pedig tesztelés előtt állunk - jaja, ez már a fórumnak köszönhető!
Táblába beteszlek máris, a képek pedig egytől egyik szuperek nálatok is
Betti! Szuper hírek, és holnap végre már egy teszt eredménnyel is okosabbak leszünk, ugye???