Új privát üzeneted érkezett!

Képek:Betti és Réka:

Kép

Kép

Kép

edoci

Edoci a rékáról a legjobb nem ment át elküldhetem még ha nem vagyok szemtelen?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Persze

edoci

Hehihahuho.

Ezekre megérte ennyit várni!!! Betti! Ti is állati klasszul néztek ki a képeken! Ígérem, 1 héten belül kerítek én is képet magamról, és felteszem nektek, már tényleg csak én lógok, Maginak is ott a szexi bikinis képe ;)

KépKép
lexus

Elküldtem! a labdásat ki is veheted azt nem akartam ha nem nagy munka!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Réka

Kép

edoci

Betti
Szépek vagytok! :D

most már tényleg lépek én is!

jó éjt!

edoci

Csajok!

:idea: ennek a topicnak van már táblája?? Ha nincs, szívesen készítek egyet - kezdetnek beleteszem magamat (semmi egoizmus, csak a minta kedvéért :D), és megnézitek, h tetszik-é, és akkor szívesen csinálgatnám, még akkor is, ha majd megpocakosodok egyszer :) Persze csak akkor, ha még nincs tábla, és ha kell egyáltalán ;)

KépKép
lexus

Nagyon köszi csajok!
Holnap várlak bennetket vissza a piroska pedig távozzon mindenkitől!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Na, akkor asszem én is megyek, apa is végzett a munkával (esténként néha a lap-topon is dolgozik, én totál kész vagyok ettől :cry:), bekucorodok mellé és DVD-zünk egy jót.

Szép álmokat mindenkinek! Betti! Remélem, tudsz tesztelni esetleg már holnap reggel, és 2 csíkra ébredek ;)

pussssz

KépKép
lexus

Lexa!
Jó ötlet!
Várjuk
Jó éjt!
Edoci!
Köszi!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Lanyok!

Nos ha nem vagyok jo sokat irtok!
alig birtam visszaolvasni.

Lexa!

En is szeretnek a tablaba kerulni. :wink:

Lanyok!

Jol bevasaroltam.

Nos voltam a C&A-ban ahol lehet olyan kismama felsot kapni amin a pocak resznal ket talpacska van es ala van irva kick me!

En nem birtam, vettem egyet.
Szoval ha ossze jon majd a baba, akkor ebben fogom varni haza az uramat vacsival es tortaval + a teszt.

Remelem orulni fog.
annyira jo a felso.

Na megyek aludni, mert nagyon almos vagyok.

Ezek regebbi nyiros kepek.
Kép

Kép

Kép

Magi
Vendég

Sziasztok, jó reggelt!

Betti, Magi! Örülök, h tetszik az ötletem, meg is csináltam a táblát, fel is dobom! Jó pár adatra szükségem lenne még, de mki látni fogja, h a saját sorából mi hiányzik, azt kérem szépen ;)

Maginak és Edócinak nem tudom az igazi nevét, bár Edócaival kapcsolatban van 2 tippem :D Na, íme a tábla:

http://kepfeltoltes.hu/070630/t_bla_www ... es.hu_.jpg

Bocsi, hogy csak így linkelve, de a bmp és png típusú fájlokat nem tölti fel a babanet, ha pedig jpg-ben mentem el, akkor siralmas és olvashatatlan lesz :? Majd még kitalálok vmit, h legközelebb h lehetne képként feltenni!

Ja, és ha van még vmi ötletetek, amit bele kéne tenni, vagy ha másmilyet gondoltok, vagy bármi, akkor írjátok meg nyugodtan, és mődosítok a kívánalmak szerint :)

Magi! Nagyon cukik a képek, ez a kissrác nagyon helyes! :) És nagyon ügyes anyukája van, h vágja a haját, ő meg nagyon ügyes, h hagyja!

KépKép
lexus

Jaj, már megint lehagytam vmit! :? Szóval, ha esetleg van még vki, akit nem írtam bele, akkor elnézést, de most így hirtelen ennyi emberkét tudtam összeszedni, akik írtak, vagy legalább jelentkeztek a napokban! :) Ha valaki kimaradt, BOCSI, sikítson, és máris beteszem ;)

A mődosítok meg természetesen módosítok.

KépKép
lexus

Na megint én. Látom, vtam olyan ügyes, h a jpg képet tettem fel - nem is annyira siralmas, sztem olvasható.

Magi! Neked akartam még írni (csak megint elfelejtettem), h tök jó ez a felső, amit vettél, tuti én is rástartolnék, ha lenne a közelben egy C&A :D

Megyek, ebédelünk, úgy látom, ma is csak este lesz pörgés. De akkor tessék jönni megint! ;)

KépKép
lexus

Sziasztok!

Már össze vagyunk csomagolva, reggel indulunk a balcsira, most hallom az időjárásjelentést :( Na mindegy, azért csak lesz jó idő is!

Képek: mindenki nagyon helyes a képeken!

Lexa!

Tök jó lesz a tábla, nekem tetszik :) én 29 vagyok, vagyis leszek augusztusban, de akkor már ne kelljen módosítani, 6. próbás hónap, hőmérőzés, ovuteszt. Esetleg még a terhességi kort beírjatnád, hogy a + teszt után lássuk, ki hol tart. Mit szóltok hozzá?

Mire visszajövünk a nyaralásból remélem nagyon sok pozitív teszt vár majd itt! Mindenikenk szorítok!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Hat lanyok, ez nem lehet igaz! :shock: :lol: Eselyem sincs hozzaszolni, mert mire elolvaslak, felkel Zsolti! Azert most probalkozok :wink:

Lexa!
Nem hiszem el, h mar a varakozason torod a fejed. Tessek csak meg dolgozni, vagy nem tudod, h peteeres utan 2-3 nappal is van meg esely? :wink: :lol: Te pontosan tudod a Pe-det, vagy csak a szamitasok alapjan? En legalabbis ezt vallom: legjobban ugy telik az ido, ha kozben "dolgozunk" :lol: :oops: A ciklus.hu-s tablazat szerint meg vasarnap is lehet fiut csinalni! :wink: :lol:
En sajnos egy kicsit ellottem, mert Zsoltinak pont akkor jutott eszebe belazzasodni, amikor nem kellett volna. Ki azert nem maradt semmi, de stressz is volt ezerrel. Kulonben nem sulyos, csak pont aznap hult meg amikor az oltast kapta es nagyon aggodtam mig a dokino meg nem nyugtatott.
Jo otlet a tablazat es nagy mazli, h nem maradtam ki. :lol: 29 eves vagyok, 2. igazan probalkozos honap es semmi extra. Majd par honap utan, ha nem jon ossze :wink:
Nem tudom a valodi okat, valahogy nem jon, h vonalzot keszitsek, de Te ugyis tudod hol tartok! :D Igerem ha majd lesz +om, akkor majd ugrok vonalzot kesziteni :)

Jok a kepek, en egyelore teszek Zsoltisat, majd keresek olyat is, ahol en is vagyok. Egyelore hajra szokek! :D Kép

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Kép Kép

bangham

Kép

bangham

Sziasztok!
Nagyon édesek képek!
Minden gyerek olyan szép!
Lexa!
29 év 1 hónap Jónás módszer meg néha spontán :oops:
Nyaralóknak jó nyaralást és jó hétvégét mindenkinek!

Jelentem még nincs piroska!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Halihó!

Viki! Vettem, köszönöm, be is teszlek azonnal, és akkor majd feldobom hamarosan bővítve is, csak egyesek még (khm-khm, Edóci, Lego (reggelre :twisted:) ígérték még, h jönnek ma, megvárom őket is a frissítéssel :)
Biztos jó lesz nektek a Balatonon, és talán az idő is kedvez majd mégis! ;) Jó pihenést!

Móni! Persze, h betettelek, elvégre te is itt vtál vmelyik nap ;) No nem mintha ezen múlna, mindössze annyi a dolog, hogy akik ott vannak az x.-edik oldalon, és én még nem találkoztam itt velük, róluk nem tom eldönteni, h most mi van - pocakosodtak és azért nem írnak, vagy csak jelenleg nem írnak, vagy abszolút nem látogatják már a topicot. Na most már ezt is tudjátok :D

Akció-nemakció: nem arról van szó, h leálltunk vna :P De a teszteléshez sajna (legalábbis én abszolút így érzem) az sem visz közelebb, ha továbbra is együtt vagyunk. Ezek nekem nagyon rohadt napok, pont ezért jöttem ide, amikor rátok találtam, mert vmi olyan hihetetlen depressziós érzés tört rám mindig, amikor vártam a tesztelésig, meg utána a negatív tesztek miatt, h már kezdtem befordulni. Na most lehet, h ez is rátett még egy lapáttal, nem tudom, minden esetre a párom ma megjegyezte, h milyen jó a kedvem, pedig tesztelés előtt állunk - jaja, ez már a fórumnak köszönhető! :)

Táblába beteszlek máris, a képek pedig egytől egyik szuperek nálatok is :D

Betti! Szuper hírek, és holnap végre már egy teszt eredménnyel is okosabbak leszünk, ugye???

KépKép
lexus

Lexa!
Nem tesztelek még!
Csak hogy borzoljam a kedélyeket!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Ja, Móni! Vonalzó: iiiggen, én tudom :D
Amúgy a kissrácról az a kép, ahol a csőröspohárral van - behalok, nagyon édes!!! :D

KépKép
lexus

Bettiiii! És az igazi oka mi? :D :oops:

KépKép
lexus

Szóval az hogy apa 1 cm nem tágított ma mellölem és nem tudtam megvenni mintha érezne valamit!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Jaa, értem, hát ez így tényleg nehéz! És akkor hétfőn a barátnőd ráér elmenni veled? Mintha említettél vna egy ilyen lehetőséget is.

KépKép
lexus

Ma azt igérte igen de majd meglátjuk!
Olyan hülyén érzem magam de tényleg nem benneteket akarlak idegesíteni csak így alakul a dolog meg addig ott a remény :oops:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Nem idegesítesz te senkit, mi csak izgulunk ;) És OK, tényleg van remény, de én napról napra biztosabb vagyok benne, h ez a teszt 2 csíkos lesz ;)

KépKép
lexus

lexa!
Nagyon jó hogy veletek megoszthatom mert én a szívdobogásig nem osztottam meg a közeli ismerősökkel a Rékát sem csak apával természetesen!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Helló csajok!

Voltam,vagyok,olvastam,de csak most jutottam szuszhoz...
Strandoltunk...bár reggel minusz20 volt,délre kisütött a nap.Szuper volt,holnap ismétlés.

Betti
Jajj de jó képek.Igazán vidám család vagytok!:):)
Irgumburgum,gyorsan elszaladni tesztért. :lol: Vagy vigyek???Mi elég közel vagyunk. :wink:

Lexa
Tábl szuper.Adatok:26év,terhesség 10+5,Dorka 2,5 éves.Hmmm...mi kellhet még.

Viki
Jó Balcsizást.Szorítok a jóidőért.;)

Móni
Édes a kicsifiad,kis szöszke. :lol:

Ha minden jól megy még jövök,de nem ígérem biztosra.Kicsit KO vagyok...

Pusszanat
Vendég

Lego!
neked hanyadik lett + a teszted?
Hát már bennem is felmerült hogy lassan megleptek egy teszttel ha sokat tökölök még! :oops:
De a Hétfő elég valószínű ha addig nem jön meg!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Lego! Nacsakhogyvégre ;) Strand? Dejónektek :D Amúgy igen, reggel (OK, nálam ez a 10 órát jelentette, maradjunk a délelőttben) tényleg hideg volt, itt sztem olyan 16 körül lehetett, elmentem boltba, és még az eső is elkapott, de csak amikor már 5 méterre volt a bolt :mrgreen: Amíg meg bíbelődtem, addig el is állt.

Betti! Örülök neki, h egyelőre okés a hétfő, remélem, h így is marad, nagyon szorítok, nagyon kíváncsi vagyok! És egyébként miért is jönne meg hétfőn? ;)

Én is tényleg veszettül örülök neki, h megtaláltam a topicot - nem tom, h mindenhol így megy-e, de úgy érzem, h sitty-sutty sikerült beilleszkednem, és ez abszolút NEKTEK köszönhető! Szuper egy csapat van itt azt hiszem! :)

Magi, merre vagy?

KépKép
lexus

Lexa!
Aki jó ember az könnyen társakra lel :D

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti! Ezt bóknak veszem :D

Lányok! Tegnap olyan drasztikusan termeltünk (este), h pénteken összesen 52-szer szóltam hozzá! :shock: És tegnap csak ebbe a topikba írtam :D Azért ez sztem nem semmi :D

Jó éjt nektek, majd holnap!

KépKép
lexus

Sziasztok lanyok!

Betti!
Ma sincs mensi?
Rosszullet?

Lexa!
En orulok, hogy sokat irsz, mert sokszor engem is a forum tart eletben. :wink:
A tablahoz: 31 eves leszek 10 nap mulva, 2. igazi probalkozas, homero es LH teszt. A nevemhez irhatod a Magi nevet, mert ha Agnest irsz nem talalom meg magam.

bangham!
Nagyon jok a kepek!
Azert probalkozz jonni.

Lanyok!
Ma mi is strandolni fogunk itthon a mediben.
Kozben keszitek rantott husit is.
Tegnap nem tudtam jonni, mert delelott mentunk arra a puccos kinevezesre. Zoli egesz jol birta. 10-tol 12-ig szepen ult es hallgatta, pedig nagyreszt angolul volt.
Utana itthon pakoltam meg pihentem, mig Zoli aludt, majd mentunk a Coraba es a Diegoba szonyegpadlot nezni a tetoterbe.

Vette a coraba Golya marcipant is, mai a kemenyen csucsul a feszekben es egy kendot tart a csoreben, amiben baba van.
Sutyiban megvettem 2 db-ot.
Ja es en is vettem palastfuvet igy matol en is iszom napi 2x mezzel. Remelem hatasos lesz.

Magi
Vendég

Magi!
Nincs mencsi de azon gondolkodom éppen hogy visszjön a reggeli vagy sem!Szóval hányinger a köbön ha minsen igaz ma tesztelek a barátosnőm ma jön jó lenne már tudni mi a helyzet!
Jó strandolást!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Engedd meg hogy gratulaljak.
Ez tuti baba.
Most megint irigy vagyok. :oops:

Na mindegy. Ma egy kicsit depis vagyok.
A lakas es a kert romokban.
Teljesen kivagyok. Egesz nap az alapot furjak. Mar meghalok a zugastol.
Na mindegy.

Most megyek, majd meg jovok.

Magi
Vendég

Basszus :shock: Amúgy sziasztok! :D

Bettíííí, Betti, Betti!!! Szedjük csak össze: késik, nem jött meg a mozgás hatására sem, ingerlékeny vagy, hányinger! Ez tuti, hogy baba!!! Én is halkan gratulálok, hangosan majd a teszt után. Nagyon várom a teszt eredményét, amint megvan, kéretik jönni vele!!!

Magi! OK, akkor Magit írok hozzád ;) Nem volt annyi eszem, h rájöjjek, h Ági vagy :D Jó strandolást, tök jó, h van medencétek! Nekünk az még sajnos várat magára egy darabig.. de mire majd a baba 2 év körüli lesz, addigra mi is szeretnénk!

Depi hess-hess, tessék jönni és kiadni magadból, mi meghallgatunk! ;)

KépKép
lexus

Sziasztok!

Hat persze, h jovok, amikor csak tudok! :wink:
Zsolti eleg csunyan kohog en meg reszketek, h nehogy ujra bronchitisz legyen... :? :cry: Mar volt ketszer es nagyon megviselte. :shock:

Betti!
Most mar en is biztos vagyok, h sikerult! Ugy ertem nektek :wink: :lol: 9 En majd lexaval jelentek 2 het mulva 8, ha o is benne van :lol: ) Kulonben en sem vittem tulzasba a teszteleseket: osszesen 3 tesztet csinaltam eletemben, egyet mikor Zsolti osszejott ( 1 hettel a mensi utan), egyet, amikor par honapos volt Zsolti, meg mensim sem volt csak megijesztettek az elojelek (akkor az egy csiknak orultem), egyet pedig 2 honapja, amikor majdnem biztos voltam... :?

KUlonben olvastatok a topicot arrol, h ki hogyan mondta el/tudta meg? Erdemes! :lol:

Zsolti koszoni a dicsereteket es igeri, h meg jelentkezik! :wink:

Fogalmam sincs, h hogyan fogom majd elmondani (bar mar ott tartanek! :roll: ), remelhetoleg nem ugy mint Zsoltinal, akkor nagyon osszejottek a dolgok, de annak is megvolt a varazsa :lol: Szinte mindenki telefonon tudta meg, parom, anyumek, anyosek... Most meg ferjem keszul utazni juli kozepen... :roll: ez legyen a legnagyobb gondom :lol:

bangham

Móni! Hol van ez a topic? Lehet ám, h csak a szememet szúrja :D Elnézelődnék benne én is szívesen, bár nem tágítok amellől, amit kitaláltam :D

Hát remélem, h 10 nap, és jelenthetjük be mindketten a jó hírt ;)

KépKép
lexus

Hadd el, Magi, eljon a mi idonk is :wink: Nalatok legalabb keszul a haz, mi csak almodozunk medencerol :roll:

bangham

[quote="bangham"]H írta:banghamadd el, Magi, eljon a mi idonk is :wink: Nalatok legalabb keszul a haz, mi csak almodozunk medencerol :roll:
Mi is :) Mármint mi is csak álmodozunk egyelőre a medencéről :)

KépKép
lexus

Varandossag/Hogyan tudtam meg?Hogyan mondtam el?

bangham

Mi annyira almodozunk, h szo sincs rola :) De ez legyen a masodik legnagyobb bajunk :lol: 8)

bangham

Móni! 'De ez legyen a második legnagyobb bajunk' - hát ez naggyon tetszik :D

Köszönöm, benézek :)

KépKép
lexus

Sziasztok!

Lexa
Bocsi hogy nem jelentkeztem de tegnap elég soká értünk Gyulára és már nem volt lelkierőm a gép elé ülni! :oops: :lol:
Szóval:név:Edit, :lol: Kor:29, :oops: Próbálkozás:azt hiszem 4, :?
Módszer: hőmérő, + teszt nincs :(
Megvan minden? :D

Magi
Nagyon jó ez az ötlet ezzel a felsővel! :D Remélem hamarosan odaadhatod a férjednek az "ajándékot" :lol:
Jó strandolást!
Ja és a marcipán is jó ötlet! :D

Móni
Látom nálatok is megvan a Thomas rajongás! :lol: Jók nagyon a képek! :D

Viki
Jó nyaralást! :D

Betti
Na???Már nagyon kíváncsi vagyok!!!Kilyukad az oldalam! :lol:

Most gyorsan ennyi,üdv mindenkinek Gyuláról,megyek csobbanni! :lol:

edoci

Szijja Edóci!

OK, téged is beleteszlek akkor a táblába ;) Az Edit volt az egyik tippem :D És igen, megvan minden, köszöntem!

Jó fürdést, pihenést, miegymást nektek továbbra is! ;)

Betti???

KépKép
lexus

Edoci!
Jo nyaralast! :D Igen, igazabol az unokaocsem Thomas-rajongo, de most mar azt hiszem atadtuk Zsoltinak is! :lol: Az utobbi nehany honapban apaval valosagos szakertok lettunk 8)

Lexa!
Utolag atfutott az agyamon, h ezt majd erti-e valaki, ezek szerint igen! :lol: Nem igerem, h folytatni fogom...

bangham

Móni! Ne is! ;)

Mi volt a vasárnapi ebéd, lányok? Nálunk húsleves, citromos csirke krumplival és csináltam piskótatekercset desszertnek.

KépKép
lexus

Lexa
Nekünk jó sok minden volt a vasárnapi ebéd:húsleves,borsóleves,bográcsos babgulyás aztán krumplipüre és sültcsirke. :lol:
Most délután meg grillezni fogunk.
Na de én ezekből csak húslevest ettem mert még mindig nem jött rendbe rendesen a gyomrom éd ezerrel diétázom. :?

BETTI??? :?:

edoci

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?