Sziasztok!
Gyorsan elmesélem, mi volt tegnap, hátha érdekel valakit.
Szóval 4-en voltunk a csoportban, 4 csaj. Kijött a titkárnõ, elmondta, milyen sorrendben vagyunk, én voltam a második, elmondta, kik vizsgáztatnak, ami tök mindegy volt, mert senkit nem ismertem
Bement az elsõ csajszi, mi meg ott ültünk halálra vált arccal, mint 3 akasztásra váró
A másik két lány, még próbált tanulni, én úgy voltam vele, hogy már felesleges.
Eltelt 20 perc, kijött az elsõ csaj sírva, hogy kirúgták!!!Na, mehettem befelé én is, rendesen félve, hogy mi lesz most. A itkárnõ aranyos volt, jól megbíztatott, hogy ennél csak jobb lehet.
Bementem, 2 hapsi és egy nõ vizsgáztatott, mondták egybõl, hogy nem kell megijedni, és egy kicsit mosolyogjak
Pont velem szemben ült a nagyon helyes pasi, úgyhogy egybõl jobban éreztem magam.
Leültem, és mondta a nõ, hogy szuper lett az írásbelim, nagyon szép, stb. még a bünti mértéke is jó! El kellett mesélnem a jogesetet, hogy a férfiak is tudja, mi volt az, aztán kérdezgetett a Btk-ból, de nagyon jó kérdéseket, egyszerûeket, látszott, hogy jóindulatú. Néha nagyon pongyolán fogalmaztam, de nem arra mentek, hogy szó szerint mondjam, hanem hogy értem-e, átlátom-e az egészet.
Aztán jött a szép hapsi büntetõeljárásból,õ is jókat kérdezett, nagyon meg akartak gyõzni, hogy a csajt nem az õ hibájukból kellett kirúgni
Volt, amire nem tudtam a választ, de rávezettek, és rendesek voltak, a csaj is, mert oldalról láttam, hogy bólogat, vagy rázza a fejét, így segített
Aztán egy idõsebb úr volt büntetésvégrehajtásból. Mondta, hogy tudja, hogy ez elég perifériára szorult terület a másik kettõ mellett. Én meg mondtam, dehogyis, nagyon érdekes
Erre azt mondja: engem biztos érdekel, de hogy önt?!
Kérdezett õ is párat, aztán azt mondták, kész, menjek ki, és mindenkit nyugtassak meg, hogy nem esznek embert, addig õk megtanácskozzák a dolgot.
Amikor visszamentem, kérdezték, hogy érzem, hogy sikerült
Mondtam, hogy úgy érzem sikerült. Erre mondták, hogy az írásbelim 5, de az 2x számít, úgyhogy 5, 5, és a szóbelin mindhárom részre 4-est adnának, mert voltak apró pontatlanságok. Ideadták az ideiglenes bizonyítványt, megköszöntem, és kijöttem. Pontosabban kirepültem, mert olyan boldog voltam. Ha mind kettes, annak is ugyanígy örültem volna, mert teljesen mindegy nekem a jegy.
Ennyi volt
Puszika, Lina