Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

GyöngyöskeKép

Én tudok, mert írt Marika sms-t, befektette a dokija a kórházba, de nem idítja meg a szülést, mert nincs felpuhulva a méhszája. Mondjuk én erre nem mondok semmit, mert nekem indított szülésem volt, az én dokim másképp áll ehhez a kérdéshez.

Kata007Kép

Köszi az sms-t, nagyon jól esett!Kép

Puszika, Lina
lina

Sziasztok!

LinaKép
Tudtuk mi, hogy nagyon ügyi vagy. Gratulálok!Kép Most már minden felesleges energiád a lakásra fordíthatod.

MarikaKép
Megy a drukk, hogy az a leányzó mostmár hamar bújjon ki, hogy ne kelljen sokáig a kórházban lenned.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok Lányok

Marika, együtt izgulunk mi is a többiekkel.

Kata képzeld elkészült a cd. de otthon lesz még egy kb. 10 perces melója a férjednek vele. Most hallgattam meg az egészet, ezért ha hülyeséget írok akkor az a loncsosnak köszönhetõ.
Szerintem vagyok olyan jó ember, hogy igen, jutnánk, hiszen a puding próbája az evés.
Párod sem engedi magát el mint mi többiek a férfinem közzül, csak olyan jó, ha a szokásosnál többet figyelnek ránk a feleségek.

A filmrõl találtam új infót a neten, megírom mailban
Bocs mindenkitõl, de olyan érdekes részletet olvastam a filmkritikából, bemásolom.
"Mint ahogy a film rendezõje is ment. Egyik filmfesztivál ról a másikra. És mindenhonnan elhozta a nagydíjat. Még Cannesból is. Csak az Oscart nem. De az már a kutyát sem érdekelte. Addigra mindenki tudta, aki számított, hogy ez egy jó film."

Lina, csak röviden. Szép volt!

Zoli, még jövök.
bbendi

Sziasztok!

Gyorsan elmesélem, mi volt tegnap, hátha érdekel valakit.

Szóval 4-en voltunk a csoportban, 4 csaj. Kijött a titkárnõ, elmondta, milyen sorrendben vagyunk, én voltam a második, elmondta, kik vizsgáztatnak, ami tök mindegy volt, mert senkit nem ismertemKép Bement az elsõ csajszi, mi meg ott ültünk halálra vált arccal, mint 3 akasztásra váróKép A másik két lány, még próbált tanulni, én úgy voltam vele, hogy már felesleges.

Eltelt 20 perc, kijött az elsõ csaj sírva, hogy kirúgták!!!Na, mehettem befelé én is, rendesen félve, hogy mi lesz most. A itkárnõ aranyos volt, jól megbíztatott, hogy ennél csak jobb lehet.Kép Bementem, 2 hapsi és egy nõ vizsgáztatott, mondták egybõl, hogy nem kell megijedni, és egy kicsit mosolyogjakKép Pont velem szemben ült a nagyon helyes pasi, úgyhogy egybõl jobban éreztem magam.Kép

Leültem, és mondta a nõ, hogy szuper lett az írásbelim, nagyon szép, stb. még a bünti mértéke is jó! El kellett mesélnem a jogesetet, hogy a férfiak is tudja, mi volt az, aztán kérdezgetett a Btk-ból, de nagyon jó kérdéseket, egyszerûeket, látszott, hogy jóindulatú. Néha nagyon pongyolán fogalmaztam, de nem arra mentek, hogy szó szerint mondjam, hanem hogy értem-e, átlátom-e az egészet.

Aztán jött a szép hapsi büntetõeljárásból,õ is jókat kérdezett, nagyon meg akartak gyõzni, hogy a csajt nem az õ hibájukból kellett kirúgniKép Volt, amire nem tudtam a választ, de rávezettek, és rendesek voltak, a csaj is, mert oldalról láttam, hogy bólogat, vagy rázza a fejét, így segítettKép

Aztán egy idõsebb úr volt büntetésvégrehajtásból. Mondta, hogy tudja, hogy ez elég perifériára szorult terület a másik kettõ mellett. Én meg mondtam, dehogyis, nagyon érdekesKép Erre azt mondja: engem biztos érdekel, de hogy önt?!KépKérdezett õ is párat, aztán azt mondták, kész, menjek ki, és mindenkit nyugtassak meg, hogy nem esznek embert, addig õk megtanácskozzák a dolgot.

Amikor visszamentem, kérdezték, hogy érzem, hogy sikerült
Mondtam, hogy úgy érzem sikerült. Erre mondták, hogy az írásbelim 5, de az 2x számít, úgyhogy 5, 5, és a szóbelin mindhárom részre 4-est adnának, mert voltak apró pontatlanságok. Ideadták az ideiglenes bizonyítványt, megköszöntem, és kijöttem. Pontosabban kirepültem, mert olyan boldog voltam. Ha mind kettes, annak is ugyanígy örültem volna, mert teljesen mindegy nekem a jegy.

Ennyi voltKép

Puszika, Lina
lina

LinaKép
Nagyon ügyes voltál, szívbõl gratulálok a ragyogó eredményhez! A sok munkádnak meglett az eredménye. Most aztán már tényleg az új otthonotok lép az elsõ helyre, ugye?
És talira is ráérsz már, igaz?Kép Ami mikor is lesz?

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Marikától kaptam az elõbb sms-t, remélem, nem bánja, hogy megosztom Veletek:

"Az amnioszkópiától most ment el a magzatvizem, csak az a baj, hogy nem tágulok rendesen."

Pusz, Lina

Ui: Köszi mindenkinek a szorítást és a gratulációt!
lina

Üdv Mindenkinek!

Marikának elfolyt a magzatvize, úgyhogy remélem még ma apa leszek!

Viktor
Marika (hriczom)

Marika&Viktor!Kép

Szorítunk Nektek is nagyon!Kép Várjuk a jó híreket!

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Marika és ViktorKép
Megy a drukk Nektek. Már csak pár óra és ti is a kezetekben tarthatjátok pici lányotokat.

Puszi, Panka

panka

Marika és Viktor!
Kitartás!!! Nagyon-nagyon szorítunk értetek! Könnyû és problémamentes szülést kívánunk!!!!

Viktor!!!
Jelentkezz a jó hírrel!!!!! KépKép

Lina!
Ezek aztán a szép jegyek!!KépKépKép Tudtam, ,hogy okos vagy, de hogy ennyire!!
Hogy álltok a lakással???
Nálunk most ássák az alapot, és holnap betonoznak.KépKépKép

Az nem mondom, hogy várjuk meg a talival, hogy kész legyen a ház, de elõbb-utóbb ott lehet.
Mikor is talizunk???!!!!!!

Puszi
Kriszta
dkrisztina

Igen, igen, mikor talizunk?KépKépKép

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Marika és Viktor!
Mi is szorítunk és várjuk a jó híreket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azóta már lehet, hogy hárman vagytok??? KépKépKép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Lina!
Nagyon ügyi voltál! Kép
Megérte szorítani az ujjaimat! Így már nem is fáj, mert tudom, hogy megérte!!!!! KépKépKép

Marika telcsije ki van kapcsolva! Kép
Remélem zajlik az élet a szülõszobán... KépKépKépKép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Megint én! KépKép

Szerintem most már várjunk annyit a talival, hogy Marikáék is ott legyenek, nem?

KépKép

KépKép
kata007

Marika + Viktor!
Könnyû szülést kívánok! Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Marika és Viktor!
Megkaptam az SMS-t. Nagyon köszönöm az értesítést. KépKép
GRATULÁLUNK! Sok boldogságot és tejcsit!!!!!KépKépKépKép
Várjuk a beszámolót (Viktor ez neked is szól)!!!!!!Kép

Kriszta
dkrisztina

Én is megkaptam!

De el is árulom, az volt benne, hogy Dorottya ma 16 órakor megszületett 3100 grammal!Kép

Gratulálunk!

Lina
lina

Sziasztok!

Marika! Nagyon sok gratula! Sok tejcsit és jó egészséget kívánok Dorottyának és Neked is!

Már két napja megint hasfájással küzdünk, szinte le sem tudom tenni a gyereket, azért nem jelentkeztem. Tudjátok gyakran fáj a hasa, nem eszik és nem is kakál olyankor. Egyébként is rengeteg gondunk van a széklettel. Mindig zöld és mindig kúppal, szélcsõvel van csak. Már annyi mindent kipróbáltam, de nem javul. Ilyenkor teljesen elkeseredek, mert egyébként ránézésre majd kicsattan az egészségtõl, dehát ez a kakálás ez egy krimi. Nincs valakinek ötlete? Folyamatosan kap olyan gyümölcsöket, ami elvileg kicsit könnyítené a székrekedését, de nagyon ritkán van valami eredmény. Tegnap már Levolac-ot adtam neki, de semmi, csak nagy-nagy görcsök. Karácsonykor is ezzel kerültünk be a GYEK-be, de azt mondták, semmi baja nincs, csak túletetem. Nem tudom ez hogy lehet, hiszen egy-egy étkezéskor max. 100 g-ot eszik napközben. Reggel-este tápszer, de az sem több 200 ml-nél. Teljesen tanácstalan vagyok, hogy hogyan tovább. Sokszor már aludni sem tud, úgy fáj a pocija.
Kata
killes

Sziasztok!

Örömmel közlöm, hogy megszületett a kislányom (kár, hogy császárral, így nem lehettem benn), de amikor kihozták és megláttam az mindennél jobb volt eddigi életemben.

Akit érdekel felraktam néhány képet a netre a kep.tar.hu/hriczom oldalra.

Marika jól van, látszólag nem viselte meg a mûtét, a bébi pedig rögtön tudta, hogy szopnia kell (és hogy hogyan kell). Ebbõl is látszik, hogy okos gyerek (apjára ütött).

Üdv!

Viktor
Marika (hriczom)

Marika és Viktor!

Gratulálunk!!!!!KépKépKépKépKépKép
Sok boldogságot és sok-sok tejcsit a picinek!!!!!!

Katáék!

KépKép

KépKép
kata007

Megnéztük a kicsi lányt! Kép

Viktor!
Tündéri kislányotok van!

A linket átírnám ha nem baj, s így rögtön odavisz mindenkitKép:

[url=http://kep.tar.hu/hriczom" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/hriczom[/url]

Kata

Ui: Viktor! A párom azt üzeni, hogy aludd ki magad!!! KépKépKép
Ja, és miért nem engedtek be a császárra? Õ végig bent volt!

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Kata(k)Kép

Nagyon sajnállak Benneteket, mert Martin 2 hónapos koráig volt ilyen szorulós. Én azt hittem kipusztulok, mire 4-5 naponta kakiltunk egyet. Szerencsére nálunk elég volt a tornáztatás, és vagy 2x meghõmérõztem. Aztán egyik napról a másikra elmúlt a dolog, és egészen az elmúlt hónapig meg naponta 3-4 kaki is volt, sõt néha 5-6 is. Akkor meg attól idegeskedtem, hogy miért ilyen sok?Kép De a doki néni megnyugtatott, hogy ez normális, mert hízik, csak gyors az anyagcseréje. Most kezd neki beállni napi 1-2-re. Nem tudom, mit lehetne tenni Nálatok. Nem lehet az a gond, hogy a baba már nagyon hozzászokott a szélcsõhöz, és nem tud külsõ inger nélkül kakilni? Esteleg éhgyomorra reggel segíthetne a kamilla tea, sok cukorral.

Puszi, Lina
lina

Szia Viktor!

Megnéztem a képeket, gyönyörû kislányotok van! Gratulálok mégegyszer!
Kata
killes

Jaj de örülökKépKépKép

Marika, már olyan izgatott voltamKép

GRATULÁLOKKép Sok boldogságot kívánok!Kép Várunk sok szeretettel visszaKép
neva
neva

Szia Lina!

Úgy látom, egyszerre írtunk. Te is a Marikáról érkezõ híreket figyeled? Lazításként a tegnapi sikeres vizsga után?
A múltkor adtam Karinának sárgabarackot, az kicsit meghajtotta. Nagyon ritkán (heti egyszer) van spontán széklete. Én sem a szélcsõvel kezdem, hanem elõbb torna, aztán kúp, majd szélcsõ. Mindig hagyom egy kicsit szenvedni, aztán kezdem "abajgatni". Úgyhogy nem hiszem, hogy a túlzott rászokás lenne a probléma. Meg hát ZÖLD! De mitõl? Most a Kismamában olvastam, hogy az epétõl is lehet zöld. De ez akkor van, ha valami túl gyorsan átmegy rajta. Itt nem gyorsan, hanem nagyon lassan történik a kakálás.
Üdv! Kata
killes

Sziasztok!

Marika és ViktorKép
Nagy-nagy gratula Nektek! Sok boldogságot, és mégtöbb tejcsit kívánunk. Dorottya nagyon aranyos pici lány.Kép

És akkor jöjjön az új tábla:
Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Szia Dorottya, Marika-Viktor gratulálunk sok boldogságot kívánunk.

Zoli és családja
bbendi

Úgy látom most elég sokan a gép elõtt vagytok... Kép

Akkor felteszek egy kérdést. Aki kitalálja kap egy hangszórót! KépKépKépKép

Mit gondoltok kinek adott ma Dóri puszit elsõ kérésre?????

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Killes!

Sajnos van tapasztalatom a szorulásos gyerekkel kapcsolatban. Kép Dancsi az elsõ pillanattól, 3 éves koráig az volt. Kép Semmi nem használt neki, sõt volt olyan, hogy az orvosnál 4-en fogták le, hogy a doktornõ "kipiszkálja" belõle. Kép
Mailban írok Neked egy-két nagyon bevált dolgot, hogy mit csinálj vele.

Most megyünk pancsizni, majd jövök!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Lányok

Bocs, de úgy gondoltam Dorottya külön hozzászólást érdemel, igaz.

Panka, megérkezett a levelem, azért kérdezném, mert merülõben volt a telcsi?

Úgy látszik a mai nap nagyon szép, teli vagyok élményekkel, de majd jön az illetékes és elmondja.
Neva figyelmedbe ajánlom Kép, Kép, Kép.

Zoli
bbendi

Kata007! Köszi. Nagyon várom Emilt!
Kata
killes

Kata007!

Zoliiiiiiiiii. Nyertem, nyertem, nyertem???????Kép

neva
neva

Na, látom senkit nem érdekel a kérdésem! KépKépKép

Azért én akkor is elmondom!
Zolinak! KépKépKép
Igen, a mi Babanetes Zolinknak. KépKép

Csináltunk nálunk egy mini talit kettesben. Vagyis nem kettesben voltunk, hanem Zoli, a párja, BendiKép és az én családom!
Volt egy kis megbeszélni valója a két fiúnak, úgyhogy megkértem Zolit, hogy hozza el a kiscsaládot is. Sajnos az a nyavalyás akku a (fényképezõbe) nem volt feltölte, így nem tudtam nektek képet csinálni a mi titkos topictársunkrólKép, pedig nagyon szerettem volna. Na majd legközelebb.
Hát Beni nagyon aranyos volt. KépKép A cuppogása ahogy a puszit küldte..., tündériKép! Egy mosolyt is sikerült kicsalnom a kissrácból!KépKépKép Persze a legjobban Dancsi tetszett neki, mert le nem vette róla a szemét ha a közelben volt.
Dóri nem jött be Beninél, és fordítva sem! Kép Talán Dóri nem akart hûtlen lenni az õ Martinjához??? KépKép

Zoli!
Megy majd mail is, de annyit szeretnék így gyorsan, pár szóban (hû maradva magamhozKép) mondani, hogy nagyon örülök, hogy megismertük a szûkebb családodat is! Életed párja nagyon aranyos és szimpatikus! Bízom benne, hogy õ nem az ellenkezõjét mondja majd rólunk. KépKép

Killes!
Mindjárt írom!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

neva!
Hát mivel elõttem írtál, nyertél!!!!!!!!!!

Sajnos a hangszóró nem mûködik, de tudok küldeni helyette egy ventillátort. Talán még jobban is örülsz neki, hiszen jön a nyár, jobban hasznát veszed mint a hangszórónak, ugye.
Tehát ha elfogadod, akkor itt van.
Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kata!

Köszike, de nem lehetne inkább egy winchestert .....? Kép

Nézegettem Dorttyát és olyan furcsa volt számomra, mert olyan "gyerek". Nem tudom jobban érzékeltetni a mondandómatKép Laura nem hasonlított gyerekre, eltelt talán egy hétnél is több idõ, mire végre láttam a szemeit, semmit nem csinált, csak feküdt az inkubátorban. A szpizást napokig tanítgattuk neki a szondázás után és akkor sem ment igazán.
Dorottya pedig néz bele a kamerába mint egy kész nõKép Csupa élet és értelem.
Azt hiszem rengeteg csodás dolog maradt ki az életembõl...Kép
Nem tudom milyen szülni, szoptatni... szívem szorul össze.

Marika végül is miért döntöttek a császár mellett?
Most eltûnök mert holnap malacvágás vasárnap pedig keresztelõ lesz.
neva
neva

Sziasztok Lányok

Neva készitsd egy kis gyömöszkére Laurát.
Igazából ez a siker nem új keletû hiszen már az ifjú hölggyel már ismetük egymást, s ma még csak második alkalommal látott. Hogy fokozzam a jókedvedet, vagy az enyémet, még sétáltunk is, a karomon volt, játszottunk, de a többit a képzeletedre bízom. Remélem az édesanyja, majd szabadidejében bõvebben beszámol.

Ezt írtam, de megvártam vele Katát, most már tudom, van valaki az égben és nem engedte, hogy fénykép készüljön rólam. Kép

Kata azt enged meg nekem, hogy elmondjam, ne keressék a többiek a Kuckó Mackót, aki igényt tart rá jelentkezhet.
Persze az hozzátartozik a dologhoz, hogy a faiamat kocsi szinte mindig elaltatja, most is így történt, de legalább addig beszélgethettünk, illetve Dóribaba is a kezeim közé kerülhetett. Az udvarlás sajnos még nem erõs oldala Bendinek, de visszafogott és tisztaszívû természete reményt keltõ.

Életem megrontója, jajjjjjjj mit is írtam, tehát a párom, mindenkihez õszintén, barátsággal fordul, s ha viszonzáskép ezt kapja akkor még a szívét is kiteszi. Amit feltételeztél ezért butaság, sõt én köszönöm a lehetõséget, ami neki nagy segítség is egyben.

Mail, majd jön, nem szalad el a boldogságom.Kép

Zoli
bbendi

Neva!

Nem sok választásunk volt a császármetszéssel kapcsolatban, mert Marika 6 óra alatt csak 1 centit tágult és a gyerek szívhangja többször is 80-ra esett vissza (és egyre sûrûbben). A doki azt mondta, hogy nem vár tovább és 15 perc alatt elvégezte a császármetszést. Utána mondta is, hogy a köldökzsinor kb 3X rá volt tekeredve a baba nyakára, a megzatvíz pedig enyhén szólva zöld volt.

Szerintem jó volt így,bár nem engem vágtak;)

Viktor
Marika (hriczom)

neva!

Na, jó küld vissza a ventillátort, itt a vincsi!
Kép

Megfelel?????? Kép

KépKép

KépKép
kata007

Marika és Viktor!

Szívbõl gratulálok kislányotok, Dorottya megszületéséhez! KépKépKép
A szülés sajnos nagyon hasonlít, Gyöngy születéséhez. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Marika, Viktor és drága Dorottya, akit már annyira vártunk!Kép Szívbõl gratulálok, sok boldogságot és jó egészséget kívánok Nektek!
Akkor a talival megvárunk Titeket! Okés?

Ilyenkor nagyon sajnálom, hogy nincs otthon netünk. Mindenki itt volt tegnap du, este, pörgés volt. De hogy akkor nem lett volna vacsoránk, az is tutiKép

ZoliKép Ez nem ér! Minitali meg puszi?? Nekünk meg semmi? Se fénykép, se semmi? Már akartam kérdezni, hogy a görömbölyi kultúrház megegyezik a görömbölyi faluházzal? Valaki mostanában ilyesmit emlegetett nekem, de nem tudtam, hogy a kettõ ugyan az, vagy sem.

Mindenkinek puszi ezen a szép napon! Hétvégén nagytakarítok!
Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Most beszéltem Marikával. Minden rendben van, jól vannak. Mondta, hogy abszolút nem tágult az oxitocintól sem, de szép kis bikinivágást kapott.Kép A baba egészséges, 51 centi, és szépen szopizik, bár még csak elõtejet.

Mindenkinek köszöni a gratulációkat, elõreláthatóan a jövõ szerdán engedik ki õket, mivel császáros, így a 6. napon jöhetnek.

Puszika, Lina
lina

Sziasztok!

ZoliKép
E-mail átjött, csak már késõn olvastam el.Kép

Kata007Kép
Ez az akku jó kifogás.Kép

NevaKép
Ne szomorkodj. Meglásd Laura még milyen sok boldog percet fog neked szerezni, amik kárpótolnak majd mindenért.Kép

LinaKép
De jó, hogy Marikáékkal minden rendben van.Kép

Nem tudom, hogy amikor a tali lesz milyen idõ lesz, de ha úgy gondoljátok (és persze az idõ is engedi) akkor akár nálunk is lehet a kertben tartani. A lakásban sajna nem tudnánk ennyien leülni. Mit szóltok hozzá?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok Lányok

Marika, azért, mert csoda dologokkal vagy elfoglalva Dorottya miatt irok neked is, majd legfeljebb késõbb olvasod. Mindenki megnézte õt nálunk nagyon-nagyon aranyos.
Úgy emlékszem az elõtejet nagyon fontosnak mondják, hagy papáljon csak belõle akkor bõven.

Dodus, a minitali lényegében praktikusság és pszichologiai - ha jól írom - céllal jött létre. A fénykép sikertelenségének szívembõl örülök, borostás is voltam, meg tudod vannak fenntartásaim.
A puszi egyébként teliszájas, finom s megismételhetetlenül puha volt, a gyömöszke, meg az ölben isteni, de volt simogatás és pofozás is.
A házat illetõen én csak mûvet szoktam emlegetni, de amit te hallottál úgy nem simertem. Valami közösségi háznak nevezeték el hivatalosan.
Nem akarlak tovább szomorítani, de látnod kellett volna Dórit a Kuckó Mackó és a Nightwist hallgatása közben. Nem felejtkeztem meg arrról, hogy a mackó a te érdemed is.

Panka, nem baj, amúgy is egy nagyon nehéz napom volt, hétõ de 11-ig, vagy kedd 11-töl, illetve a hét többi napján bármikor jó. Az akku valóban lemerült, hihi.

Neva, soha nem érezhetek úgy mint egy anya, de nekem is nagyon nehéz volt és ma is az még Bendivel. Közel egy hónapig csak két percre volt a kezemben, látni egy alakalommal láthattam, inkubátor, infuzíó, stb miatt.
Nagyon örültünk amikor 15-20 g-t megívott üvegbõl a kifejt tejbõl, majd a tápszerbõl pár g-l többet és többet.
Laura mint írtam bejön nekem is és úgy tapasztalom mindenkinek aki látta, ezért talán vigasztalhatunk valamennyire.

Talira szerintem jövõ héten, ha már mindenki elérhetõ gyüjteni kellene a legmegfelelõbb idõpont tippeket, jó az ötletem?

Zoli
bbendi

ZoliKép

Nem tudom, észrevetted-e, írtak Neked a Down-os topikba, szerintem nagyon várják, hogy írj Te is!Kép

Pusz, Lina
lina

Sziasztok Lányok

Lina úgy látom ma csak ketten vagyunk, nincs kedved beszélgetni? Annyi sok téma merült fel mióta apásoztunk, annyira visszafogtam magam a körmondatokban is, volna mit pótólni.

Köszi észleltem már tegnap, már levelet is képeket is váltottunk, most írok Lillának ismét. Ha felhatalmaz rá akkor majd elmondom, milyen más életminõséget élnek õk meg.

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Én is élek, csak a párom is itthon van, meg a hétvégén 3 lányom vanKép, úgyhogy nem akarok a gép elõtt lógni.
Azért napközben többször is bekukkantottam, csak írni nem volt idõm! Kép

Panka!
"Istenbizony" az akku volt a hibás!!!!!!!!!!KépKépKép
Mivel bizonyíthatnám be, hogy elhidd nekem???? KépKépKép

Hidd el, én lettem volna a legboldogabb ha végre megmutathatom Nektek a mi Zolinkat! Már a szöveget is kitaláltam. Úgy gondoltam, hogy beteszek egy képet a profilomba, amin Dóri, Zoli ölében van, és megkérdezem Tõletek, hogy kitaláljátok-e, hogy kinek az ölében van Dóri. Sajnos nem jött össze! KépKépKép

Zoli!
Igen, fogok írni bõvebben a mi "minitalinkról", de a fenti okok miatt, majd kicsit késõbb!
Azért én nagyon örülök ám, hogy mégis sikerült összehozni, még ha praktikusságból és pszichológia okokból történt is meg. KépKépKép
Feltételezni nem feltételeztem semmit, de olyan sok emberben csalódtam már aki õszintének látszott, aztán mégis az ellenkezõje volt igaz. A párod is annak látszott és csak meg akartam bizonyosodni, hogy jól éreztem az õszinteségét, a barátságos viselkedését. Annyira jól esett, hogy még az elején sem volt visszafogott, hanem úgy beszélgettünk mintha már régebbrõl ismernénk egymást. Én úgy vettem észre, hogy nem csak én éreztem így, hanem õ is. Jól esett neki egy kicsit beszélgetni szabadon, bármirõl. Jól láttam?
Persze remélem nem haragszol, hogy hiába Téged ismerlek innen a babanetrõl mégis a pároddal beszélgettem? Ahogy láttam Te is jól elcsevegtél az én párommal! KépKép

Szép álmokat mindenkinek!

Kata (és a holnap 10 hónapos DórikaKépKépKép)

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Lányok

Bevalom férfiasan ismét elaludtam a gép elõtt.
Most meg Bendi korai ébresztõt csinált.

Kata, jó volt, mi itt megbeszélünk mindent ami szükséges, illetve magánban, a többi pedig kettõtõk ügye volt a párommal. Lényegében ismeritek egymást, sokmindent íram róla, õ pedig sokmindent olvasott a topicból.
Mi férfiak is egy húron pendülünk.
Azért az akku kérdésében valami kisugárzásomnak is volt szerepe Kép.

Zoli
bbendi

Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Van itt valaki???
Kép
bbendi

Sziasztok!

Zoli!
Az akku kérdésben inkább az idõnek volt szerepe! Kép
Venni kellene már bele egy új garnitúrát! Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Lányok????

Kata
Az idõ tényleg jó dolog, most jöttem haza egy röpke kézgipszelésrõl Jucival, eltörött foci közben egy ujjja.

Zoli
bbendi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?