Sziasztok!
Jaj Enikő! Annyira sajnálom, hogy Gabi így áll a dologhoz. Pedig reménykedtem, hogy rendbe jön minden. Csak ugye a legborzasztóbb az, hogy pont szülés előtt és a 9. hónap a legnehezebb minden tekintetben. Ott van még mellette a kis Patrik is, aki akármennyire is okos, ügyes értelmes, mégis egész embert kíván egy ekkora gyerek éjjel nappal. Ha közelebb laknánk, segítenék neked. De ha kell valami segítség, ne szégyelj kérni. Mi már elég moblak vagyunk mondhatni, júliusban pedig már biztosan megyünk Csabára is csavarogni. Szólj, ha segíthetek valamiben is!
Amúgy közérzetileg hogy vagy? Lili? Mostmár jársz folyamatosan ctg-re. Minden rendben van? Attól már nem kell félni, hogyha beindulna véletlen a szülés, mivel már nem lenne koraszülött Lili.
Majd bemegyek a kórházba is meglátogatni, ha jól fogod érezni magad és fogadsz látogatókat. Jó?
Jó, hogy ennyien vagyunk már és Ildikó kivételével mind babások.
Ha így haladunk, Ildikó tényleg kedvet kap egy kicsihez!
Eszti!
Építkeztetek? Vagy csak felújítatok? Az olyan jó.
Én amikor kedvet kapok a festéshez, akkor loholok festéket venni, húzogatom a szekrényt és két nap alatt már új a nappali vagy a gyerekszoba, stb... Nagyon szeretek lakást festeni. Általában sk csinálok mindent, amit tudok. A dekorcsík is kézzel festett volt. Most pedig narancs a nappali és kézzel összepacsmagoltam krémszínnel. Olyan, mint a tapéta. Most a folyosót szeretném kifesteni, de erőm nem sok van, így lehet fogadok valakit, hogy csinálja meg.
Hogy vagytok pocakosok?
Mi jól vagyunk. Zsófi a meleget nehezen viseli, de amúgy nagyon édes, ügyes baba. Olyan nagy már. Sokat nőtt. A body-k már passzosak és a newborn pelus is éppen jó még. Szóval váltani kell.
Ez olyan jó.
Én mindennek nagyon örülök.
A babás dolgok valóban írtó drágák. Még így is sok volt a kiadásunk, hogy Geri után megmaradtak a szekrények, kiságy, pólya, pelenkák, plédek, stb... Szóval tényleg nagyon sok dolog megvolt már.
Most egy kalapot néztem Zsófinak és 1200ft alatt nem leltem. MOst pedig a 62-es rucikat kell beszereznem, hisz lehet 2 hét és nem bírom bepatentolni a body-kat.
A rugikat alig horsta és már szűkösen megy rá.
Ez van. De akinek ilyen jó étvágya van, mint Zsófinak, nem csoda, hogy így fejlődik.
megyek,mert ebédet kell csinálni. Utána meg szülinapra és névnapra megyünk.
Szép napot!
este még biztosan jövök netezni. Majd felnézek!
Puszi!
Anikó
Geri autót mos. Ez 2 napja készült.