Viki,
ha jól emlékszem az első 'mocorgás" - amikor még csak olyan mintha - az kb 17 hetesen volt. Konkrétan az Április 2.át neveztem ki annak, de már nem tudom, hogy akkor hány hetes voltam.
Talán kb. 20 - 21.
A lábdagadásra igazán csak a felpolcolás és a sok folyadék a jó! Sok - sok folyadék.
Igen, kb egy hónap múlva kell mennünk éhgyomorira. A diéta abból áll, hogy estére már ne egyek szénhidrátot, ha viszont eszem napközben, akkor sétáljuk le. Na ez ami szintén érdekes. Inkább togyorgás, mint séta, mert egyre jobban érzem a pocakomat és a derekamat.
Azért, ha tehetjük megyünk. Pl. szombaton is Visegrádon voltunk 'sétálni" a palotajátékokon, de csak nézelődtünk.
Ja és
ne lógassam a lábam!!
Sok gyümölcs, zöldség, sült- vagy grillezett husika nagyon kevés fűszerrel. pl. Serpenyőben megsütve, pároltzöldséggel.
Igazából nem is a kaját kívánom, hanem a folyadékot és a gyümölcsöket. Azt is hidegen.
Nálatok amúgy miden rendben? A dagadáson kívül.
AFP? Voltatok már, ugye? Eredmény van már? (Bocs, ha írtad volna, de egy kicsit szét vagyok szóródva.)
Apacs,
igen az elején lassan telik az idő. Aztán majd jönnek a vizsgálatok, a védőnénihez járás, a vérvételek, stb.... és eltelik az a röpke 9 hónap. Az lesz fura, hogy kismamaként az ember azt hinné, hogy mennyire ráér. Aztán KOPP és rájön, hogy alig van ideje. Vagy azért, mert annyifele kell menni vagy azért, mert mindent lassabban csinál és elrohan az idő.
Még a mai napig hihetetlen, hogy pár hétig tudom ÍGY magammal cipelni a gyermeket
aztán majd jön a városi élet és az ami vele jár. (Amiről mostanában sokat hallani.)
Igen, a párodnak magának kell kitapasztalni, hogy mi jó, mi nem. Valakinek ez jön be, valakinek teljesen más.
A nővérem pl nem bírta a tejes dolgokat. Én meg ennyi tejet (hideget) eddig nem ittam mint a várandósságom alatt.
Sőt a kakaót is hidegen iszom és a teát is.
Üdv a régieknek!!!
Zsebike,
jó, hogy itt vagy megint közöttünk.
Hiányoztál te is és a többiek is hiányoznak.
Gyerkőcök hogy vannak? Dobsz fel majd képet róluk? Ti hogy bírjátok az ikerszülőséget?
Van valami praktikád a szülés utánra? stb. Mesélj, ha van egy kis időd.
Babáról tudsz valamit? Vagy a többiekről?
Ginuska,
visszatértél? Eltelt már annyi idő, hogy lombikoztok?
Rohan az idő nagyon.
Gyere te is többet.