Új privát üzeneted érkezett!

Márti,
nincs mit.Az a 12 ezer is jól jön havonta és szerintem Roland érvényesíteni tudja az összeset,mert biztos több adót vonnak tőle,mint 12 ezer!
timiban
 
 


Edit: :lol: :wink: arra már én is rájöttem , hogy nagyon jól választottam mikor életem párját és gyermekeim apját kerestem!!!!!! :wink:

Barbi:azért néha berohanhatnál a lakásba pötyögni nekünk pár sort!!!!! :wink:

Zsandi:igen KÉPEKET KÉPEKET KÉPEKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Kb. 1 órával ezelőtti képek, közkívánatra. :wink:

Engedjetek be!!!
Kép

Flóra a kertben
Kép

Lépcsőzni márpedig jóóóó
Kép

Kell ám a koncentráció :roll:
Kép

Ketten
Kép

Marci
Kép

Megszerelem a kerítést
Kép

Mindenki nagyon elfoglalt
Kép

Mit hoztál tesó, kavicsot?
Kép

Na, jó sok lett, de nem tudtam válogatni. :oops:

Andi
Kép
zsandi
 
 

 
 

Márti!

Légyszi kérdezd már meg a tárcsát Anyóskáéktól.
Lacit azzal lepném meg szülinapra, ami nemsokára itt van.

Andi!

Nagyon aranyosak a gyerekek! Flóra nagyon csini csajszi, a kalapja igazi hölgyé. Látom szereti a lépcsőt a kisasszony. Örülok, hogy végre eszik is már.


Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit:holnap kifaggatom őket, ma a Balcsin voltak-vannak.


Zsandi:ügyi vagy és jók a fotóalanyok!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edith, nagyon sajnálom, hogy ilyen magad alatt vagy. Ez betudható a hormonoknak és a növekvő "tehernek". Ami fizikai és persze lelki. Valahol olvastam, hogy minden gyermek születésével újra kell szerveződnie a családnak. Újra kell születnie. És ehhez idő is kell.
És azért valljuk be ahogy a terhességben egyre előrébb haladsz, egyre nehezebben fogod bírni. Ülj le szépen Istvánnal és homályosítsd fel, hogy azért nem véletlenül találták ki a "várandós", "áldott állapotú" és társai szó mellé a TERHES szócskát. Mert ilyenkor annyi mindennel meg kell küzdeni. A cikázó hormonokkal, a hányingerrel, a fáradsággal, az aggodalmakkal... és nem utolsó sorban az örökmozgó totyogóddal. Akivel bőven elég "megküzdeni" a mindennapokban. Értesd meg Istvánnal, hogy mennyire fáradt vagy és ennél több segítségre van szükséged. Vagy egyszerűen ültesd le ide és mutasd meg mit írtál nekünk. Az egész gyerekvállalás nem arról szól, hogy ÉN majd feláldozom magam a CSALÁD oltárán. Hanem arról, hogy KÉT ember megértésben és összhangban TÁRSKÉNT segíti egymást ebben a nagy feladatban. Mert azért ez nagyon nem könnyű munka. A feladatok nagyon eltérőek. Az egyik fél pénzt keres a másik háztartást vezet. Az egyik félnek szabott a munkaideje(általában), a másiké 24 órás. És igenis észre kell venni, hogy adott pillanatban melyik félnek van több segítségre szüksége. És jelen pillanatban TE szorulsz segítségre. És nem azért mert elhagyod magad (sajnos ismerek ilyen kismamát/anyukát is), hanem mert egyszerűen most ilyen élethelyzetben vagy. Én biztos vagyok benne, hogy mivel Istvánnal szeretitek és megbecsülitek egymást meg fogja érteni. Csak néha a pasiknak hangúlyosabban kell elmondani valamit. Szerintem észre sem veszi, hogy valami baj van. Hát mond el neki, úgy, hogy észre is vegye. És én nem írom le hogy mennyire nehéz lesz, mert nem vagy naív, ezzel te is tisztában vagy. Viszont tuti, hogy lesznek rossz napjaitok is. De ha ügyes vagy a lányodból (az idősebbikből) partnert tudsz "varázsolni" és segíteni fog neked. Oké nem mindig, de olyankor el kell dobni mindent és ahogy Márti írta, két kézzel ölelni két manót. Tudod én azt hittem, hogy mennyire nehéz lesz a két egykorú, egy értelmi szintű gyerekkel. Húúú, ne tudd meg mennyire rettegtem. Viszont érdekes módon náluk megvan a nagytesó-kistesó eset. Mert ha valamit kérek a Dorkától, tuti megcsinálja, ha az a Livivel kapcsolatos. Habár most, hogy belegondolok, szinte mindent megcsinál ha kérem. Na jó, nem mindig, de legtöbbször. Ő olyan nagytesós. És nem tom miért, hogy ez honnan van, soha nem mondtuk nekik, hogy te vagy a nagyobb, végülis a 3 perc nem idő. Valahogy mégis ilyenek, pici koruktól kezdve ez alakult ki. Mindig is nagytesósan, gondoskodóan fordult a húga felé. Livi meg kis lökött, mint egy szeleburdi hugi. De szerintem neked is menni fog, hogy Kriszta bevonásával partnerré tudod tenni. Ebben kell bíznod. Így szépen túlélitek a hétköznapokat. És szerintem Istvánt is partnerré tudod majd tenni. Annyira amennyire szeretnéd. És ő meg fogja tenni, hiszen ti vagytok a mindene. És ERRE kell gondolnod. Mond el neki, hogy eddig meg tudtad csinálni amit egy gyerek mellett kellett. De kettő mellett nagyobb segítségre van szükséged. Fel a fejjel! Tudom, hogy meg tudjátok oldani!

Edit, ennyire nem múlik Virág lábán a bibi? És elhagytad a tejterméket végül? Mert asszem arra gyanakodtál.

Zsu, a Múzeumok éjszakájára mi is ki akartunk menni, de buliban voltunk. Utoljára akkor voltunk, amikor a csajok a pocakomban voltak és két múzeum közt kisboltot kerestek nekem, mert akkor épp megkívántam valamit.

Andi, azért kicsit megnyugodtam a képek láttán. Azt hittem rosszabb állapotban lesz Flóra baba. Írtad, hogy a manóid nem nagyon játszanak együtt. (oké nem mostra gondolok a kórház után) Azt hittem ők is olyan kapcsolatban vannak mint az enyimek. Majd ha lesz erőd, időd, írsz kicsit róluk? Úgyértem a kettejük kapcsolatáról? Csak mert más ikres ismerősöm nincs, nem tudok mást zargatni...

Márti, vasárnap este 9 körül kérdezted, merre csavarogtunk ma. Csak azért emelném ki külön, mert tudom, hogy babás vagy és ilyenkor butul az ember. Na, de mínuszba??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Merthogy vasárnap kinéztünk a Gazdagréti buliba, utána meg beugrottunk Mártiékhoz és a kerítésen keresztül beszélgettünk. Elvileg nem akartuk őket feltartani, na meg ugye a bárányhimlő miatt nem akartuk összeereszteni a kissebbeket. Márti adott ki a csajoknak életmentő kaját, mert mi - gondos szülők lévén - nem vittünk hamit mondván addigra hazaérünk. Csak annyira jót dumáltunk, nem akaródzott hazamenni. Szóval a kerítés két oldalán álltunk és úgy szórakoztattuk egymást. Hát a Márti tisztára ragyog. De komolyan! Úgyis letagadja, mert ő nem látja a tükörben, de mi láttuk! És olyan jó volt nézni. Annyira megszépült! Zsombi meg akkorát nőtt. Alig ismertem meg olyan kispasis és akkorát nyúlt. Szoni egyből elújságolta, hogy lesz kistesója az anya pocakjában van. Megbeszéltük vele, hogy majd segít nevet választani neki és kislányt szeretne.
Szombaton meg az unokhaugom 18. szülinapi bulija volt és nagggyon jól éreztük magunkat. Csajokat néha láttuk, ill. látni láttuk de valaki mindig foglalkozott velük. Képzeljétek, még a nyugágyra is kifeküdtem!!! 2,5 éve nem tettem ilyet, mert valamelyik gyerek után rohangálnom kellett. És jó volt a társaság is, szóval jó volt.

És el is küldöm ezt a hsz-t, mert délután fél 4 óta írom.
Na basszus megint sok lettem. Bocsi! :oops:

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok!

Márti: dehogy maradtunk anyósnál, hiányoztak, de azért nem annyira! :lol: :wink:
Nagyon jók a képek, annyira aranyosak, ahogy együtt esznek, kulcsoznak, nézik az esőt!

Andi: örülök neki, hogy végre rendeződnek a dolgok. Nagyon jók a fotók, szépek a gyerkőcök!
Babadömping: a mi társaságunkba ez már a második kör. Az elsőt mi zártuk. :lol:

Edit: átküldöd nekem priviben szerinted milyen aloe cuccokat érdemes venni.
Mi volt a dokinál, mit mondott Virág lábára?

Ma annyira zizi volt a csajom délután, hogy alig bírtam vele. Még jó, hogy jöttek az Adáék, lementünk a játszótérre és ettől úgy kifáradt, hogy elfelejtette minden baját. Már szinte csak lábon hajlandó közlekedni, persze ez még nem megy egyedül fogni kell a kezét. Mit mondjak a derekam kezd leszakadni. Remélem, most már nagyon hamar elindul egyedül is.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Zsuzsi:Zsombi is zizi volt tegnap délután, még kicsit náthás, jön a foga, meg gondolom a front....persze tök egyedül voltam velük :lol: , úgyhogy mikor apa hazajött gyorsan átadtam a terepet, hogy ő fürdethessen!!!!! 8)
Ma lehet, hogy elmegyünk a Tropicariumba, még érvényes a bérletünk és rég voltunk, meg mondtam apának, hogy jó lenne szétnézni a C&A-ban nekem valami nyárra való-később is rám jövő rucit szeretnék!!!Nagyon nincsenek kismama ruháim, csak pár gatyó, de most sima felsőim sincsenek. :shock: Szóval nincs 1 göncöm amit felvegyek, ha elmegyek itthonról!!!!! :wink:

Ja Zsuzsi!!!Akkor megnyugodtam, gondoltam "fogva tartanak" a Szandi miatt!!!!!! :shock: 8)

Julcsikám:ja már rémlik valami :lol: :lol: :lol: :lol: , csak kóstolgatni akartalak kicsit, mert mindíg NEM írsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :?

Szonókámon kihalok, már most elidőzik a pocim alőtt, pedig nekem OLYAN hasam még nincs!!!!!!!!!!!!!!!!!Csak a régi lötyögős!!!!!! :oops: 8) Aztán kérdez valamit, vagy odabújik!!!!Megtudnám zabálni. :lol: :lol: :lol:

Én is elgondolkodom ám néha, hogy mi lesz itt 3 manóval!!!! :shock: Mert Szoni sem egy kisanygal mindíg, de ahogy nemrég a Zsombit akarta pelusozni, meg amikor a tesója pici volt a kiskádban fürdette velünk együtt, nincsenek kétségeim, hogy segíteni fog ismét!!!!!! :lol: Zsombi meg majd neki segít 8) .

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Tegnap 2x is leültem irni,de a fiam annyira zizi volt,hogy csak na. :twisted: Az idegeim pattanásig feszültek,sajnos kapott is egyet a fenekére. :oops: .Komolyan mondom az őrületbe kerget a legujabb szokásával:bekapja a kaját,megrágja,agyon nyálazza,majd mint aki jól végezte dolgát kiköpi.De nem ám a tálcára!!! :twisted: .Á,hogy képzelek ilyet,-szerte széjjel a lakásban épp ahol van.Komolyan mondom a 80 nm-es lakásban csak a fürdő és a WC marad ki ebből /mert csukva van az ajtó/.És itt nem a főétkezésekről beszélek,mert azt az etetőszékben ejtjük meg,hanem a banán,alma,pogácsa,stb...
És ezzel már vasárnap este is kiidegelt,hazajöttünk tök fáradtan a gyerekszigetről és míg pakoltam,és az apja csinálta a fürdővizet neki,addig elcsórt az asztalról egy meggyes sütit-amiből a meggyet kiköpi mert nem eszi meg,a süti többi részét pedig szépen elmorzsolta a nappali szönyegén,de oyan szinten,hogy alig volt 1-2 üres rész a szönyegen.Ugyhogy még este porszívozhattam is :twisted: .

Edith,egyetértek és nálunk is ugyanigy zajlik minden mint az Editéknél,de megmondom őszintén én nem is várom el a férjemtől,hogy egy kiruccanás alkalmával ő is segítsen pakolni.Ő inkább addig foglalja le a gyerekeket-igy ha legalább itthon hagyok valamit,akkor csak magamat okolhatom.De az evés-ivás-pisilés-ez tényleg igy szokott lenni,még nálunk is-pedig itt mekkora a korkülönbség.De tényleg fel a fejjel,a második babát már lazábban kell / szokták / venni .Ha majd Kriszta el kezd kommunikálni akkor már a párod is megérti és sokkal jobban el lesz vele./tapasztalat/

na most ezt elküldöm,mert reggeli kell a gyereknek és félő hogy egy mozdulattal kitörli addig./ tegnap is ez történt -idejött és valahogyan sikerült bezárnia az oldalt :twisted: /
bibolya
 
 


Edith:a pocakról, a többedik gyerek hamarabb látszik :lol: , ezt találtam:
"Ha már van gyermeked, a szalagok és az izmok lényegesen lazábbak lehetnek, és a 8. héten megjelenhet az árulkodó "pocak". "

Ibolya:ez tényleg nem jó móka, és mi lenne ha a többi kaját is az etetőszékben kapná????Ott aztán szórakozhat sok kárt nem tud tenni!!!!Max. lemosod a tálcát!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Julcsikám:a ragyogsáról, meg a kisimult arcomról annyit, hogy szerintem a visszakúszó kilók teszik!!!!! :lol: :lol: :lol: Bár még nem leng ki a mérleg mutatója, de az tuti, hogy változom.
Én hason aludni imádok a legjobban, és mindíg aggódtam a manók miatt, de most még eszembe sem jutott, hogy ne feküdjek éjjel a hasamon.Erre valamelyik este arra ébredtem, hogy nem kényelmes!!!!!!!!!!!!!! :shock: :roll: Tehát még 7 hónap és forgolódhatok egyik oldalamról a másikra, de üsse kő megéri!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Tudom írni sem tudok, meg az agyam is lyukas!!!!! :?

Barbi:kint aludtatok a hűvösben????? :shock: Bár most már lehült a levegő!!!!!

Zsandi:Zsolti hogy bírja a feszültséget??? :roll: És TE??? :wink: Nekik is 2 napos lesz a vizsga?????

Edit:Virág lába?????? :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jó "reggelt"!

Kriszta már vagy félórája kutatgatja a játékoszsákja kincseit, így sikerült elolvasnom, amit tegnap írtatok. Nem tudom, mennyit tudok írni, de megpróbálok.

Ma már jobban vagyok, a tegnap délután-este sokat segített helyrerázódnom. :) Második otthonunkká vált Marosparton voltunk ismét, ezúttal IStvánnak az egyik munkatársával és családjával, a nő iskolatársam volt. A gyerekek nem nagyon jöttek ki egymással, az övék nem engedte Krisztát a játékaival játszani, csak egy-egy pillanatig. Azért nem volt baj. (Kriszta már itt van. :roll: :lol: )

De tegnap valahoyg más volt. Kriszta is mintha lecsendesedett volna, nem kellett állandóan rohangálnom utána, majd a víz szélén sétálgattunk. Mármint a kisvízben. Este pedig - életében először - István fürdette meg Krisztát teljesen önállóan. :D :D :D Előtte én megetettem, aztán én öltöztettem, de hozta a tápszerét, a vizesüvegét, lemosta a cumiját, szóval mindenben segített, és csodák csodájára, egyszerre mentünk aludni. :)

Köszönöm mindenkinek a (további) tanácsokat és tapasztalatait, mint írtam, azért optimista vagyok, de az a pohár néha mégis betelik. :roll: Én is remélem, hoyg Kriszta társ lesz a kistesó körüli teendőkben, legalábbis az értelmi szintjéből kövtkeztetve, nem hinném, hoyg nagyon nagy gondok lennének. Ő is nagyon aranyos, ahogy meglátja a hasamat, mondja, hoyg poci, és mondja, hoyg baba (mármint az van benne). Szó nélkül lehajol vagy felcsimpaszkodik rám és puszit (má-t :)) ad a pocimra. Sokszor pedig csak simogatja és nagyon elragadtatva mondja, hoyg éééédi. :) Ilyenkor tényleg mindig a sírás kerülget. :) :oops:

Andi, tényleg nem látszik Flórán, hoyg annyi ideig beteg volt. Édesek a manók! Milyen jó, hoyg van udvar, ahol kitombolhatják magukat! :)

Edit, Ibolya, én is úgy szeretem, hoyg én pakoljak, főleg Krisztának, de IStván a saját cuccait mindig bepakolja. És Krisztának a kajahozzávalóit (tápszer, tejpép, cumisüvegek, cumi, tányérka, kiskanál).

Márti, én is olvastam valahol, hogy éppen a lazább izmok, szalagok miatt kezd később látszani a második (többedik) babás pocak, de végülis ez annyira lényegtelen! Csak én meglepődtem magamon, de olyan jó látni! :)

megpróbálok én is képeket feltenni.

De ezt azért előtte elküldöm...

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Márti: de jó nektek én is szívesen elmennék a tropikáriumba.
Látom megint korán keltél. :shock:

Szerintem mindenki másképp éli meg az első, második, többedik baba dolgot. Én biztos belepusztulnék, ha most elölről kellene kezdenem. :oops: Pedig a Szandi még a nyugisabb babák közé tartozik. Én tudom magamról, hogy ez nem nekem (nekünk) való feladat, ezért nem is vállalkozom rá. Minden tiszteletem a több gyerekes mamiké.

Ibolya: a Szandi ugyan ezt csinálja a kajával, a babapiskótát ha már nem kell neki teljesen szétmorzsolja. A kölesgolyót 2-3 db után csak beveszi a szájába, és kiköpi. A napi 3 porszívózás nem is mindig elég. :evil:
Ha az etetőszékben eszik akkor meg pl. a szendvicset apró darabokra cincálja és úgy szórja le. Még jó hogy a macskák a nagyrészét eltakarítják. :lol:

Megnyugodtam, nem romlott el a csajom :lol: , ha máshol is ez volt tegnap, akkor tuti a frontot érezte meg.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Gumicsizmás pocsolyázás:
Kép (csizma=mimma)
Kép :D
Kép .
Tegnapi ebédelés :roll: :lol:
Nem kell spagetti, nem érted? :P
Kép .
Mi a szösz ez? :shock:
Kép .
Nem kell!!!!!!!!!!
Kép .
Legyen meg a te akaratod, megkóstolom. :P
Kép .
Hmmm, ez nem is rossz! :wink:
Kép
Anyu, miért csak most adsz nekem először ilyet??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Tegnap a Marosparton:
Kép
Kép

És így édilte a másik fiúcskát. :D :D :D Az meg csak szabadulni akart! :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Mi hosszúhétvégéztünk - a szüleimnél voltunk Baracson péntek-hétfő között. Ott voltak öcsémék is, meg öcsém párjának a szülei. Samunak igenigen jó dolga volt. Rengeteget pancsizott, kutyázott, cicázott, folyamatosan foglalkozott vele valaki - figyelemből nem volt hiány. És bár egy hónapja nem jártunk már arrafelé, teljes magabiztossággal jött-ment a házban, szedte elő a játékait, stb. Nagyon tudta, hol is járunk.
Anyu ilyenkor mindig megpróbálkozik a bilivel. Minden peluscsere után ráültettük 1-2 percre, és a gyerek szinta minden peluscsere alkalmával produkált is bele valamit (nagyon sokszor belepisilt, és 2x bele is kakilt). Konkluzió: nem idegenkedik a bilitől, de azért távol vagyunk attól, hogy kérje :) Én úgy vagyok ezzel, hogy ha majd kéri, vagy legalább reagál valamit arra, hogy van-e kaki a pelusban, akkor próbálkozom. Mindenesetre a hozzáállása biztató a bili témához.
És a hír: öcsémék babát várnak, a sógornőm (de furi ezt így írni, soha nem hivatkozom rá sógornőként) 15-16 hetes terhes, Mikulás környékén jön az unokatesó. Annyira jó! :) Zsuzsi, hozzátok hasonlóan nálunk is elindult a szűkebb környezetben a babavárás többeknél is (öcsémék, legjobb barátnőm...)

Edith, én sajnos nem nagyon tudok okosakat mondani a dilemmáidra a második babával és az alakuló új helyzettel kapcsolatban, a többiek - akik ezt az élethelyzetet már megélték - nagyon jókat írtak. Én itt kíbic vagyok... :) Annak viszont örülök, hogy a tegnapi nap jól telt végül. És ahogy eddig megismertelek itt a topicban, biztos vagyok benne, hogy nagyon jól fogod / fogjátok kezelni a 2 gyerekes családdá válást is.

Andi, örülök hogy újra itt vagy, a gyerekeid gyönyörűek. Flórababán pedig valóban nem látszik a képek alapján, hogy hosszú kórházi tartozkódást tud maga mögött. Remélhetőleg hamar el is felejti...

Zsu, a Múzeumok éjszakája jól hangzik, mi is voltunk eddig, én nagyon szeretem ezt a prg-ot. Jól éreztétek magatokat? Kata hogy bírta?

Márti - a pancsis fotók nagyon jól sikerültek, mint mindig. A család többi részének is elmondtátok már az izgalmas-jó hírt?

Munkatéma: jókat írtatok. Nálunk az az érdekes, hogy én ezeket a vádakat (=túl sokat dolgozol) a páromtól kapom ... :oops:
És igaza van. Az elmúlt időszak elég sűrűre sikeredett. Ezt ő a finom meleg ételek és a tiptop lakás hiányán keresztül érzékeli. Meg fáradtabb is vagyok egy-egy húzósabb hét után, így kettőnkre is kevesebb energiám jut.
A teljes képhez tartozik, hogy nem csak az anyagiak miatt dolgozom - bár ez egyáltalán nem elhanyagolható szempont, sőt!, de nagyon szeretem a munkámat, és igen fontos része az életemnek. Ez eddig kimaradt az érvekből :)
Az biztos, hogy ezeket a kérdéseket át kell gondolnom, gondolnunk. Szeptembertől a párom új helyen fog dolgozni, jóval kevésbé lesz rugalmas az időbeosztása, és kevesebbet tud majd segíteni... :(
No, megyek, a lakást egy kicsit ráncba kell szednem...
Üdv:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Márti!

Állítólag alkati ekcéma, és ne lássak rémeket mindenféle allergiára.

Megvontam mindenféle tejterméket a magam fejétől, de a doki szerint felesleges volt.

Azért nem írtam erről a témáról, mert nagyon kivagyok a dolog miatt, a lába rettenetesen néz ki.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit:és kapott rá valami krémet????És el fog múlni?????
Elhiszem,hogy kivagy emiatt!!!!! :?

Évi:akkor pihiztetek jó sokat, Samu után rohangált gondolom a többi családtag!!!! :lol:
Az tuti, hogy nektek sem könnyű, meló+család, főleg, hogy Te is dolgozol!!!!! :roll:

Jelentem megjártuk a Tropicariumot, még szerencse, hogy volt bérletünk, mert tömeg volt!!!!! :shock: Zsombi is imádta:rohangált egyik akváriumtól a másikig, meg hangoskodott, hogy emeljük fel, Szoni is jól mulatott, de neki az a bácsi tetszett leginkább aki az egyik akváriumban állt, valami búváros ruciban, mert segédkezett valami csavarozásban a kinti pasinak. :shock:
Én meg teljesen leszedálódtam :lol: , ez a sok hal mindíg megnyugtat és ahogy a ráják úsztak a nagy vízben, mintha repültek volna.Egy csoda ez a hely!!!!! :wink:
Zsuzsi:tudom tudom TE IS TE IS!!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ja és jól elfáradtak hazafelé mindketten elaludtak!!!!!!!!!!!! 8) :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, te és a viszaszálló kilóid. NEM ATTÓL RAGYOGSZ TE LÖKÖTT!!!!!!!!!!!!! Úgyse érted meg, ezért nem is neked írtam, hanem a többieknek. :P :D

Edit, arra nem jó valamelyik homeopátiás szer(mármint az ekcémára)? Valamelyik aloe vera-ra gondolok.
És ha már végre eszembe jutott. Edit, Barbi. Asszem elsősorban ti vagytok otthon ebben az aloé-s dolgokban. Az egyik közeli rokonomnak, a testében, daganatszerűségek vannak. A dokik nem tudják, hogy a "gumók" gyulladástól vannak vagy esetleg valamilyen daganat. És nem lehet szövettant sem venni, mert félnek, hogy a megpiszkált valami rosszindulatúvá válik. Egyszóval a dokik teljesen tanácstalanok. Szeretnék venni neki valamilyen immunerősítőt esetleg ilyen jellegű dologra gyógyvalamit. A Márti elvileg majd kinyomozza nekem a kínai (vagy japán) kristálygombát(beszerezhetősége, hatása, stb.), mert arról azt olvastam, hogy erre is jó. A Márti majd kikérdezi a sógorát, mert tőle tudom én is ezt. (Na meg ha valamelyikőtöknek lenne valami tippje azt is megköszönném.) Ennyit az off topicról... Bocsika érte.

KépKép
kgiulia
 
 


Márti: igen én is én is akarok menni, de olyan marha messze van tölünk.
Tehetnél fel magadról is egy friss képet, had döntsük el mi mitől ragyogsz.

Edit: azt hiszem a Barbi ajánlotta ekcémára a Halicar – homeopátiás krémet. Nekünk bevált a Szandi arcát is helyre hozta és az én lábamat is. De ha jól emlékszem a patikában lehet kapni a BABE nevű termékcsaládot, és van valami nagyon jó testápolójuk száraz bőrre. Ez persze csak egy ötlet, nem tudom, hogy ekcémára jó e.
Sok gyógypuszit küldök, remélem hamar rendbe jön a lábacskája.

Julcsi: múltkor a nővéremnek ugyan ez volt a petefészkénél. Egyszerűen nem tudták megmondani, hogy mitől van. Aztán egyszer csak kb. 3 hónap alatt eltűnt!!
Remélem, találtok valamit, ami segít.
Az anyósom árul Royal Sales termékeket, nagyon jók állítólag. Én még nem szedtem (csak a takarítási eszközöket használom azok fantasztikusan jók!), de az egyik barátnők rendszeresen ezt a bogyót szedi és esküszik rá.

Erősíti az immunrendszert, méregtelenít, tisztítja a vért és a limfát, csökkenti a gyulladást; öli a vírusokat, baktériumokat, gombákat, parazitákat; gyorsítja a külső és belső sérülések gyógyulását. Fájdalomcsillapító, fiatalítja a szervezetet, növeli az energiaszintet, erősíti a szervezet metabolizmusát. Minden szerv működésére kedvezően hat. Torokfájdalom, ill. gyomorproblémák esetén is kedvező hatású.

Kép

Csomagolás : 150 rágótabletta
Rendelési kód : Dr.F-79
Ár : 9720 Ft

Egy tablettában több, mint 200 féle természetes, tápláló, vitalitást serkentő anyag lakozik.[/i]


most, hogy olvasom, mi mindenre jó, lehet én elkezdem szedni :oops:

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Belinkelem a kristálygombát, most nézem, hogy az ekcémára is jó!!!!!!:

http://www.kefirgomba.hu/index.php?opti ... &Itemid=29

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Szuper napom volt. :x
Úgy kezdődött, hogy az éjszakánk a tragikusnál is rosszabbra sikerült. Fél óránként keltünk. De már csak 2 fog, és megvan a 16. (remélem utána egy kicsi szünet lesz)
Persze mennem kellett a 15 hós szurit beadatni ma, mire mi jól elaludtunk. Nem csoda, egy ilyen éjszaka után. Úgyhogy reggel csitt-csatt-piff-puff, rohanás. Megint nem a mi dokinénink volt, aki persze már 10 órakor csomagolt, (11-ig van rendelés) hogy megy. Még jó, hogy elkaptuk, mert legyalogoltam hozzá, a reggeli szélviharba, szerintem megcsap a szél ha hiába megyünk. Megkérdeztem a mellékhatásokról, áááá, szinte semmi. Kérdeztem, hogy láz lehet? Na, az meg aztán végképp nem.
A kocsi ma vizsgázott. Erre hív az István, hogy mivel 2 éve betelt a forgalmi, és újat kellett csinálni, elírták az okmányirodában, és manuális váltót írtak a forgalmiba, holott ez automata. Potom 6.000.-ért új forgalmi, leszarják, hogy ők baszták el. Ja, és ha nem akarok egész nap ott ülni, valaki megint pénzért ugye elintézi.
Másra is tudtam volna ezt a pénzt költeni. De ez őket nem érdekli.

Aztán kinyomoztam, hogy az Aloe Verának dolgoznak orvosok is, többek között egy gyerekorvos. Egész nap próbálom hívni, hogy adjon valami tanácsot az alvásproblémánkra, mert már nem bírom tovább. Persze vagy ki van kapcsolva, vagy beszél.
Dióhélyban ennyit rólunk. És még nincs vége a napnak!

A képeket megnéztem, mindegyik manó tündéri.

Márti, én hiszek a Julcsinak, hogy ragyogsz. Nem is csodálom. A Szonó meg eszméletlen aranyos lehet, hogy ennyire várja az új kistesót. Nektek aztán nem lesz gond az oviba való beilleszkedéssel, ez a kislány annyira barátságos és annyira szereti a gyerekeket.

Julcsi, van nekik kifejezetten daganatos megbetegedésre valami bogyójuk, megkérdezem az anyutól a nevét és megírom.

Edit, nagyon sajnálom Virág lábát. Nekünk is azt mondta anno a dokicsaj, hogy ne álljak le a tejtermékekkel, mert hozzá kell szoknia a szervezetének. Csak ha rondábbak lennének a foltok. De nem is értem, hiszen Virág lába ahogy írod nagyon csúnya. Majd megkérdezem ezt is az anyutól, hogy mit lehet.
A first-tel nem próbáltad fújni? (bár ez nálunk sem segített)

Ja, azt hallottam ma az okosoktól, hogy a gélt nem szabad adni este, mert élénkítő hatása van. Inkább csak reggel. Ezt sem tudtam.

Zsuzsi, jó a Halicar tényleg, de amikor ilyen csúnyán jött elő az Ádám lábán az ekcéma, akkor nekünk is spéci krémet kevertettek ki a gyógyszertárból.

Nem tudom még mit akartam, ha eszembe jut jövök.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Juj, Barbi, nem semmi nap!!! Remélem a vége már jobb lesz. Kíváncsi vagyok, hogy mit mond a homeós alvásdoki ha majd végre el tudod érni. És köszi, hogy majd megkérdezed anyudat.

Zszusi, ezt hol lehet venni? Sima gyógynövényboltban?

KépKép
kgiulia
 
 


Barbi nem semmi mennyire összejött minden.
Ádám nappal is ilyen ramatyul alszik?
Én megfigyeltem a Szandi kb. 3-4 óránként ébredezik, ha szerencsém van akkor talál egy cumit és alszik is tovább. Van még valami ami miatt szerintem ébredezik, de azt nem írom le, mert akkor tuti dilisnek néztek :oops:

Julcsi: nem lehet boltba venni, de ha kell anyósnak szólok és akár már holnap utánra meg is hozza.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Barbikám:sajnálom!!!!! :(
De leginkább ezt a nem alvásos dolgot, szörnyű lehet!!!!!!!!!!!!!!! :shock:
Csak van valami magyarázat, mert az tényleg nem lehet, hogy minden éjjel a foga bántja!!!!! :?

Ja szerintem nem meséltem, hogy amíg az UH-ra vártunk egy vele egykorú kislánnyal a Szoni elkezdett rohangálni :shock: :D , jobb móka nem jutott eszükbe. :wink: Zsombi uzsgyi utánuk, jó nagy volt a folyosó oda-vissza rohantak, a kiscsávó persze mérföldekre lemaradva utánuk.Aztán egyszer a csajok már futottak vissza, Zsombi meglátta őket , sarkon fordult és visszaloholt a falhoz így akkor ő lett az első!!!!!!!!!!!!!!! :wink: De szétröhögtünk magunkat, ahogy a Zsombi szedte a virgácsait!!!!! :lol: :lol:
Kicsi fiam mikor elterült, felpattant mint a labda és rohant tovább, Szonika egyszer esett el, egyből eltörött a mécses...látszik, hogy a másodszülött edzettebb!!!!!!!!!!!!!! 8)


Zsuzsi:írd le!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: Én nem nézlek dilisnek!!!!! :D

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Julcsi megkérdeztem.
Első körben, a legfontosabb, a sárgabarack magja. Már lehet kapni barackot. Naponta kb. 35-40 szemet kell enni. Igazából mindenkinek kellene enni, mert megelőzés céljából a legjobb.
Ugyanis B17 vitamint tartalmaz, amire mostanában rájöttek, hogy a rákos sejtek elpusztításában nagyon fontos szerepet játszik.

Valahogy úgy magyarázta az anyu, hogy a barackmagban cián van.
De nem olyan mennyiségű, hogy ez nekünk ártana. Az okos szervezetünk termel ellene ellenanyagot, de a buta rákos sejtek, és minden más káros sejt nem tud, ezért elpusztul. (ez most az én szavaimmal)
De rákereshetsz az interneten úgy, mint B17 vitamin, ugyanezt írja le.

Tehát ez az első lépés. Utána pedig lehet az Aloe Verából a Liciumot és a Pomestit. Kb. 7-7000.-ft. A Pomestire azt mondják, hogy 10x olyan erős mint a Flavin 7. (szintén rák ellen)
Ja, és lehetne neki Gélt is innia, csak azért, hogy feltúrbózza az immunrendszerét.

Sajnos 2 éve a fateromnál vastagbéldaganatot diagnosztizáltak. Műtét, majd kivezetés. De szerencsére nem véglegesen. Azóta teljesen rendbejött (kopp-kopp), köszönhető ezeknek a szereknek, a sok barackmagnak, és a többi gyógynövénynek. Ja, és a napi 2 dl vörösbornak. Nem adta fel, küzdött ellene és ő győzött. Reméljük véglegesen. Úgyhogy az anyu nagyon otthon van ebben a témában, kérdezz bármit, sajnos saját tapasztalatukból tudja a választ.

Nem tudtam beszélni a dokival, de nem adom fel, holnap újra próbálkozom.

Márti, én is úgy gondolom, hogy minden éjjel nem jöhet a foga. Biztos vagyok benne, hogy ebben már megszokás is van. De mindent kipróbáltam, semmi sem segít. Úgyhogy most már kell a tuti megoldás, mert érzem, nem bírom már sokáig.
Ráadásul, szerintem a túlzott fáradság miatt, hiába feküdnék le korábban, egyszerűen nem tudok elaludni 11 előtt. De mostanában inkább később.

Zsuzsi, ha szerencséd van akkor talál egy cumit? Még jó, mikor telepakoltad az ágyát! :lol:
De mesélj, engem is érdekel. Nem nézünk hülyének, max. jól kinevetünk.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Csajok, sajnos itt ár nem segít a homeopátia, spéci kenőcsök kellenek Virág lábára. Ha holnapra nincs javulás, kértem előre időpontot, biztos ami biztos alapon a kecskeméti gyerekbőrgyógyászat osztályvezetőjétől, akkor elviszem holnap 13 órára. Nagyon viszket a drágának, de most, hogy itt a hűvös, a hosszú nadrágban nem bírja vakarni szerencsére. A first is csípi sajna, így az kilőve.

Barbi! Írd már meg légyszi nekem is, mit mondott az Aloes gyerekorvos. Valamelyik gél nyugtat,csak nem tudom melyik. Az én ízületépítőmet sem lehet estére, mert nem bírok elaludni tőle.
Frankó nap volt, remélem holnap jobb lesz.

Márti! Meg tudtad kérdezni a tárcsát?

Meg jöttek az immunszint értékek. Mindhárom érték javult, de még egy kicsit növekedni kell. Az össz. immunglob. decemberben 4 volt, most 5,6, az érték 7-től jó.

Zsuzsi!Holnpa írok p.ü-et az Aloe cuccokról, ma már nincs erőm.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit: előre is kösz a mail-t
Nagyon sajnálom, szegény kicsi Virágot. Remélem ez a doki, már tud valami hasznosat mondani.

Barbi: érdekes ez a barackmag elmélet, azt eddig is tudtam, hogy cián van benne, de azt nem gondoltam, hogy kis mennyiségben még segítheti is a szervezetnek. :shock:

Ha hiszed, ha nem, még ennyi cumi mellett is előfordul, hogy nem talál magának. :twisted:

Amúgy én biztos vagyok benne, hogy ezek az éjszakai ébredések nálatok is megszokásból vannak. Eddig nekem szinte minden doki azt mondta, akkor rontottam el, amikor kikapkodtam az ágyból. Rájött, hogy csak sírni kell, és anya már jön is.
Nem tudod egy éjszakára valakinek oda adni? Mondjuk anyukádnak? Legalább egyszer te is aludhatnál.

Ezért hoztam fel múltkor az alvás labort, kíváncsi lennék, mi megy végbe az agyában, ami miatt mindig ugyan akkor ébred. De most, hogy már csak 2x kel, eszembe sincs elvinni. :oops:

Na szóval, szerintem nálunk van egy szellem :oops: (most lehet röhögni). Én nem hiszek az ilyen dolgokban, de ebben a lakásban már annyi furcsa dolog megtörtént velünk, amire nincs logikus magyarázat. Kezdem azt hinni, mégiscsak léteznek ilyen dolgok.
A kamerás bébiőr éjjel infrás és akkor is látom a csajszit, sokszor, amikor nagyon rosszul alszik, egy furcsa fehér pötty kering fölötte. :shock:
Biztos láttatok már olyan dokumentumfilmet, amiben mutatnak ilyet. Én már olyat is láttam, ahol bebizonyították, hogy ezek a pöttyök csak porszemek. Igen ám, de a filmeken nem csak 1 ilyen cikázik, nálunk meg mindig csak 1 van és csak a Szandi körül.
Ha olyannak mesélem, aki hisz ezekben, az egyből rávágja, hogy szellem. A Ferkó szerint, ő nem hisz ezekben, dilis vagyok, és az csak egy bogár.

Szerintetek, mi lehet?

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Komolyan mondom eljutnék az Ildikóhoz, mindenkinek megkérdeznék mindent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:
De sajna még nem adott időpontot. :(

Szellemek:az unokatesóm fia, egész pici korában sírt, de végig.És amikor nagyobb lett akkor mondta el egyszer, hogy zöld valamiket látott. :shock: Na én ehhez annyira nem értek, de állítólag azok a gonosz szellemek. :shock: :?
Mi kérdeztük az Ildikót, mikor Szoni is ébredt éjjel, de nem ilyen sűrűn, hogy mitől lehet, nem e a Roland mamija van még itt, de mondta , hogy az nem gond, mert a rokon lelkek nem rémisztgetik a babákat, csak gyönyöködnek bennük, nézegetik őket.
De mikor még picik a babák , akkor néha nem ezen a világon vannak, hanem ahonnan jöttek és megijedhetnek az ottani dolgoktól, hogy hirtelen nem tudják mi van!!!! :shock:
Én úgy tudom, hogy 4-5 éves korukig még látják az aurát is, csak nekik ez tök természetes.Nővérem is mindíg azt hitte, hogy a színes haját nézi a Zsombi amikor pici volt, pedig nem, hanem az auráját. 8) És olyan embereknél érzik biztonságban magukat, akiknek hasonlít az aurájuk a szüleikére. :wink:
Aki nem hiszi járjon utána!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsuzsi:konklúzió:én nem zárnám ki ezt a szellem dolgot!!!!!

Edit:boldog névnapot a párodnak.

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edit!
Nagyon boldog névnapot kívánunk a párodnak!


Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Most mindenki megrémült tőlem???????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :D 8) :lol: :roll: 8)
Volt egy sanda gyanúm, hogy ezt így nem kéne leírni!!!!! :lol:
Most már mindegy!!!!!!!!!!!!! :D

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jó reggelt!

Edit, nagyon boldog névnapot kívánunk a Lacinak!

Márti, én nem rémültem meg. Sőt, hasonló élményeim vannak. De hosszú, majd egyszer személyesen.

Edit, remélem ez a doki már végre kitalálja, hogyan lehet meggyógyítani Virág lábát. Nagyon szorítok, hogy így legyen.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Márti: én nem rémültem meg, csak eddig telefonálgattam.
A sógornőm szerint őrangyala van a Szandinak, csak tudnám akkor miért ébreszti fel?!
Én is hallottam már, hogy a kisgyerekek látják az aurát. Tök furi, el se tudom képzelni, milyen lehet (engem ezek szerint egy nagy zöld v. kék pacának látnak?)

Aranyos lehet Zsombi, hogy szaladgált a lányok után. Nem akart kimaradni semmiből.
Én a Ninin szoktam nevetni, ahogy mászik a Szandi a Nini mindig utánozza, aztán néz furcsán nem érti, miért jó ez a Szandinak.

Edit: nagyon boldog névnapot Lacinak!

Zsu: Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok Bencének!

Annyira édes volt reggel a Szandi. Ültünk az ágyon és befeküdt közénk a macska, elkezdett dorombolni és a Szandi mutogatta a fülét (már mint a saját fülét). Mintha azt kérdezte volna, hogy én is hallom, hogy milyen hangot ad ki?!

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Sziasztok!

Edit, nagyon szurkolok, hogy Virágod lába rendbe jöjjön! A párom húga ekcémás, néha nagyon csúnyán. És ő most egy olyan kenőcsöt használ, ami direkt kisgyerekeknek lett kifejlesztve - és nem szteroid tartalmú. Valami olyasmi neve van, hogy Elidel - ez nem 1000%, de így hangzik.
Azt mondják, hogy a kisgyerekkori ekcémát legtöbbször kinövik a gyerekek... Remélem, h Virágnál is így lesz.

Szellem és egyéb "természetfeletti" (ez egy elég hülye szó) dolgokhoz nem tudok hozzászólni. Én nem hiszek benne. Illetve nem így hiszek. Zsuzsi, én is valószínűleg a párod "ez egy bogár" elméletét osztanám... :D

Barbi, tényleg, ez lehet, hogy jó ötlet. Nem próbálod meg egy éjszakára másra bízni Ádámot, vagy legalább megkérni valakit, hogy ő kelljen hozzá, ne pedig te. Nagyon érződik a hsz-edből, hogy az energiatartalékaid vége felé jársz... Szívesen segítenék valahogy, de nem tudom hogyan.

Samu szétunja az agyát, lassan ellépünk itthonról.
Üdv:
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Edit:szorítok, hogy kiderüljön az oka, vagy hogy mi is az valójában!!!!!Tarts ki!!!!Tudom könnyű mondani!!!! :?

Zsuzsi:mindenkinek van őrangyala!!!!! :lol: A Zsombninak állítólag 3!!!!! :shock:
Nem vagy paca :lol: , csak színes az aurád és gondolom főleg amíg picik azt bambulják!!!! :lol:

Zsombi is látványosan unatkozik, ezért le-föl mászkálunk!!!!! :roll: Én már kivagyok, főleg, hogy megint fejbevertek érzésem van, igaz hogy anyósék itthon vannak, de állandóan jönnek-mennek vagy valamit dolgoznak, Szoni elvan velük én meg rohangálok a kiscsávóval.
Tegnap is fél 7kor mondom feljövünk, azt mondja anyós még korán van, ja mondom jó lenne leülni kicsit, 3 óta lent voltunk és nem volt megállás!!!!!! :shock: Most kicsit nehezebben bírom a kiképzést, amit a Zsombi tart!!!!!!!!!!!!! :roll: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Én is unatkozom. :oops:
A Szandi is és a Ferkó is alszik még, most épp ülök a kádba, és áztatom magamat. 8)
Ha a Szandi nagyon unja magát, bemegyünk a szobájába. Imádja kipakolni a fiókokat, és ezt csak ott csinálhatja.

Márti nem irigyellek, elég fárasztó lehet egész nap Zsombit kísérgetni.

Most telefonált anyós, tűkön ül, hogy vigyük már át a Szandit.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Zsuzsi:legalább a Szandi nem fog unatkozni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :wink: Azért jó, hogy anyóskád így törődik vele!!!!
Nővérednek, hogy sikerült a múltkori randi????? :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi, köszi, nagyon aranyos vagy, hogy eszedbe jutott :)

Már reggel felköszöntöttük a fiatalurat, meg is kapta a zegyik kisebb ajándékát, hogy ne szenvedjen jövő hét szombatig, mert akkor lesz megtartva a szülinapja. Na azóta nem lehet lelőni, csak a duplo vonattal játszik (hidat kapott hozzá).

Múzeumok éjszakája szuper volt, csak nem sok helyre jutottunk el. Elmentünk először a Dunapartra, a Kassa (most asszem Debreceb hajóra) Megnéztük a Sopront is (ez az a hajó, amin apu zsokott hajózni/dolgozni) utána mentünk a csodák palotájába. Na és ittragadtunk :):):):) Bence annyira élvezte, csak rohangált egyik helyről a másikra, mindent kipróbált, mindenre felült, felmászott, annyira jó volt látni :) Kata sem aludt el a babakocsiban kilenckor, csak 11 után dőlt ki, addig ő is ott szaladgált, mi meg kergettük őket :) Meg is beszéltük apával, hogy még a nyáron kimegyünk újra, mert ez egy egész napos program, nem 2-3 órás.
Bence végülis fél 1-kor dőlt ki, ahogy beültünk a taxiba, elaludt :) szóval jövőre hamarabb indulunk, autóval megyünk, és akkor megint szuper lesz :)

Most a hétvégén meg megyünk ki a gyerekszigetre, remélem jó, és nem túl jó idő lesz hozzá. Jön ki valaki?

Zsuzsi, én hiszek ezekben a misztikus dolgokban, a szellemekben is, viszont nem sokat tudok a dologról, és tuti félnék....Asszem ha a Kata felett látnék ilyet, akkor már rég köztünk aludna :)

Edit, remélem gyorsan helyrejön Virág lába. Panka hugom volt nagyo nekcémás, de neki jó volt a síma gyógyszertári krém is. Csa kegyszer volt gáz, amikor eltört a lába, és a gipsz alatt az egész hasa ekcémás és sebes lett. De akkor csodát tett a rongyal valahogy alátuszkolt neogranormon :)
Drukk hogy gyorsan helyrejöjjön a lába :)

Barbi, ha gondolod, gyertek el, én vigyázok Ádámra, amíg alszol :) Úgyis hajnali bagoly vagyok, szal 2-3-ig tuti nem fekszek le, azaz nem is zavarna :) Úúúúgy segítenék valahogy :)

Zsandi, köszi, hogy betetted az ingyenes akciót, szerencsére jó sok képet tudtam feltölteni, így végre lesz képünk... eddig mindig sajnáltam rá a pénzt, mindig kellett valami fontosabbra :(

Még nem nagyon olvastam vissza, még ma pótolom :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Aranyosak vagytok, köszönöm. Már én is gondoltam rá, hogy kölcsönadom éjszakára, de más okból. Elmennénk vacsizni, csavizni az Istvánnal, és akkor őkelme megy az anyuhoz. De utána maratoni alvást csapunk.

Most meg jól kigondoltam, hogy lecuccolok a Balcsira szombaton, majd csak 2 hét múlva jönnénk haza. Felhívom a papát, erre bejelentkezett hétfőre egy "kedves rokon", akit a hátam közepére sem kívánok látni, úgyhogy maradok a fenekemen. Ugyan csak szerdáig marad, de akkor meg az a gáz, hogy hét közben hogy tud levinni az István. Szóval :x

Zsu, Bencének én is nagyon nagyon boldog születésnapot kívánok!!!

Elfelejtettem mesélni, levágtuk az Ádám haját! Nem volt nagy fodrászkodás, csak géppel lenyírtuk. Olyan kis pár szál haja volt, voltak benne hosszabb tincsek, össze-vissza. De most olyan fura, eddig babás volt, most meg inkább pasis. Majd ha felébredt délelőtti szuszájából lefotózom a kis kuglifejűt.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


A hajam kihullik!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anyós mondja, hogy jönnek a Dávidék elmennek a csarnokba, lecsónak valóért, mert azt rendeltek.Gondoltam délután jönnek.
Erre apa hazaér, mondom neki, hogy kérdezze meg mikor jönnek, mert jó lenne ha még nem eresztenénk össze őket.Máténak 13-án jött ki, már elmúlt, de a kicsin még simán kijöhet, nekünk van még 3 nap amit betartunk.Erre apa mondja, hogy már itt vannak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: Így lement és felhozta a Szonit, ő meg kiborult!!!!!
De komolyan nem lehet megérteni, hogy nincs humorom megint 3 hétre nem találkozni senkivel??????????????????????? :shock: :x :evil:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti,
teljesen igazat adok!Ezekszerint csak a Máté volt b.himlős?A kisebbik gyerkőcön nem jött ki?Talán ti is megusszátok.Nincs még semmi tünet nálatok?pl.nátha.
És te hogy vagy?

Barbi,
nagyon sajnállak.Remélem hamarosan találtok vmi megoldást Ádám alvókájára.

Julcsi,
sikerült találni jó szert!Sajnos ebben nem igazán tudok segíteni,a barátnőm is kipróbál minden olyat amiben bízik.Jövő héten megy az utolsó kemóra,utána meg egy új gyógyszert kap,amit egy évig kell kapnia.Mellette eszi és issza a különböző homeopátiás dolgokat!

Edit,
anyukám szerint nekem nagyon csúnya ekcémám volt gyerekkoromban a hajlataimban.A doki neki is azt mondta nem kell teljesen megvonni a tejterméket csak módjával.Ezzel együtt kelll élni.Még régebben sokat írtunk a Barbival-ha jól emlékszem- erről.
Ma már sokfajta krém van rá,reméljük most már olyat kap Virág ami hatni is fog neki.
Eddig mit kapott rá?
A párodnak BOLDOG NÉVNAPOT!

Zsu,
mi lehet,hogy kimegyünk a gyerekszigetre.

Pusz mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Timi:a kicsin még nem jött ki, most van 2 hete, hogy kijött a nagyobbon szóval még 1 hét van!!!!!! :roll:
Náthásak vagyunk-voltunk(koppkoppkopp) , de szerintem ezt a Zsombi torokgyuszijából nyaltuk be, mert mindenki elkapta.
Még egy "jó" hír pénteken jön a Máté!!!!!Remélem a kicsit nem hozzák és akkor talán megússzuk!!!!! :roll:
Én köszi megvagyok, bár most érzem a hasamat alul, nem fáj csak érzem, remélem csak a méhem növöget!!!!! :wink:

Zsu:boldog szülinapot a Bencének!!!!! :wink:

Edit:remélem jó híreid vannak!!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Hát nem tudom jó hírek e vagy sem.

Sem ekcéma, sem RÜH, hanem allergiás reakció rovarnyálra (csípéskor) és/vagy atkára, ami földben, homokban, fűben él. Kapott kencéket és nem biztatott, nagyon lassan fog múlni!!!! Napra, homokba nem lehet vinni, csak tusoltatni. Nagyon rendes, hozzáértő doki volt. Szóval nem igazán jó, de legalább nem ekcéma.

Azért frankó,hogy 3 bőrgyógyász szétteszi a kezét, és a 4. gyerekbőrgyógyász mondja meg a diagnózist. Nagyon remélem, hogy tényleg javulni fog.

Párom köszöni a köszöntéseket!!!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit:na akkor ezt most én sem tudom, hogy jó hír e????? :shock: Mert akkor ez bármikor előjöhet, de az jó, hogy nem a kajától van és az is, hogy legalább ez a doki megmondta a frankót!!!!!
Remélem hamar rendbe jön a lába és Te is megnyugszol kicsit!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edit drágám, azért az jó hír, hogy nem ekcéma, de a másik dolog is szörnyen hangzik. Élete végéig vigyázni kell? Azért ez is borzasztó.
Vannak allergiára is csodaszerek, megkérdezzem? Vagy meg tudod kérdezni, miket kell adni Virágnak?

Márti, nagyon kerülget benneteket ez a nyomorult bárányhimlő! Vagy legalábbis a kedves rokonok.
Most már borzasztó kíváncsi leszek, hogy elkapják-e a csemeték. Remélem nem!

Beszéltem a dokival. Igazából nem azzal, akit tegnap hivogattam, mert azt ma sem értem el, ki van kapcsolva. Lehet, hogy nyaral. De találtam egy másik aloés gyerekorvost, azt felhívtam.
Úgy beszélt, hogy mondjad mi van, bár rohadtul nem érdekel! :evil:
Annyit mondott, hogy adjak neki este a mézből és a Royal Jelly (nem tudom, így írják?) tablettából felet. Ettől aludnia kell, van benne kicsi nyugtató is.
De hogy mi lehet meg ilyesmi, arról már nem is beszéltünk, mert olyan pikírt volt, hogy inkább leraktam a telefont.
Most hozott át az anyu ilyen tablettát, mától teszteljük. Szerintem pár nap múlva csak látszik, hogy használ-e.

Erről jut eszembe, lefektettem az Ádámot most 1/4 5-kor, és bár a vacsorát kellene csinálnom, leszarom, lefeküdtem. Persze 3/4 5-kor sírva kelt, visszaadtam a cumit és kijöttem vízért. Mire visszamentem elaludt. Én meg ugye felkeltem. Jól kialudtam magam!!! :x
Komolyan mondom szivat engem ez a kölyök, de ha nagy lesz úúúúgy elverem!

Zsuszi, te kérdezted a múltkor a nappali alvását. Azzal érdekes módon semmi baj nincs. 2x alszik, 1-1,5 órát, nyugodtan, nem ébred. (csak amikor én is lefekszem akkor dáridózik!)

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Tudjátok, a lyukas agyam,
de mikor is vizsgázik az Andi Zsoltija? A héten, nem? De mikor?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi, ha jól emlékszem ma. Jó hogy mondod, nekem is kiment az agyamból....

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Bassssssssssssssssszus!!!!!!!!!!!!!!!Én is elfelejtettem!!!!! :oops: Pedig valamelyik nap még kérdeztem, is, hogy 2 napos lesz e???????????????? :shock:

Zsandi!!!Bocsi :oops: :oops: :oops: !!!Hogy sikerült a Zsoltinak??????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?