sziasztok!
Csibb, ti biztos nem egy családból származtok Mskével
sztem is tuti képek
de a díjbírkózós babás sorozat azért mégis verhetetlen
köszönjük a mindenféle dícséreteket mindenki nevében
(Benianyu, szombaton még lóhereültetvény volt pitypangszínfoltokkal a kertünk.... ha még1x kezdenénk, magunk csinálnánk)
Esztinek annyira megtetszett, hogy tegnap a babák a járókában játszottak, hogy először a maciját, majd a babáját, majd őt is bele kellett tenni, és ott játszott velem így a konyhában, amíg én szöszmötöltem. csak eljutottunk a 20. hónapra oda, hogy eljátszik a járókában
és az is nagyon tezszett neki, hogy beleülhetett tegnap abba a kék kerekes ládába, úgyhogy ma ki kellett pakolnunk az egészet, és azt játszottuk, hjogy az az autó. azt nehezen viselte, hogy anya popója nem erre van méretezve
én délutánra dőltem ki, mert délutáni alvás alatt autóztunk, csak lefeküdtem a földre, és vártam, hogy jöjjön a felmentő sereg. 7-kor közölte a felmentő sereg, hogy most már ne is várjuk, fürödjünk csak
úgyhogy mindjárt megyek henyélni, holnap szeged
Megann!!
jajj de jó, hogy már láttad!!!!, biztos minden rendben lesz később is
milyen érzés volt?
ránk számíthatsz augusztusban
Évi!
olyan ügyesek ezek a férjek, mindent megoldanak, nyugi
biztos mások is nagyon megbíznak benne, ha ezt rá osztották!
én is úgy meglepődöm, amikor az Eszti megért valamit a tévéből, rádióból, olyan furcsa, hogy nem beszél sokat, mégis rengeteget ért.
Ayse, neked is ajánlom a voltaren dolo-t. uaz, mint a cataflam, fele annyi hatóanyaggal, tehát, ha kettőt veszel be belőle, ugyanott vagy. ez recept nélkül kapható, fogalmam sincs mennyi, de van egy tippen, hogy borsos
legalábbis két éve még így volt.
a saridon, panadol, stb azért egy kalap sz.r, mert mindegyikben paracetamol van, azaz olyan, mint a rubophen, legfeljebb van benne még egy kis koffein. az advil ultra már nem tudom mi a görcs, de ezek a recept nélküliek egy kaptafa. még a naproxen is bejött nekem, az is receptes, de azt ritkán adják, és ezek mind nagyon bánthatják a gyomrot.