Sziasztok Lányok!
Megjöttünk mi is a nyaralásból, nagyon szuperul éreztük magunkat! Az idő is nagyon tuti volt, úgyhogy nagyon-nagyon nem akartunk haza jönni.
Nagyjából átfutottam az oldalakat, dehát egész egyszerűen képtelenség ezt a sok-sok hozzászólást végig olvasni...
Azért, hogy hű legyek önmagamhoz: persze, nem bírtam már internet nélkül, úgyhogy egyik nap behuppantunk egy internet - kávézóba.
Nagyon megörültem Megannak, rögtön kapott is egy sms-t!
Mea!
Hát, nem is tudom, mit mondjak! Illetve, amit mondhatnék, azt már ugye múlt héten megbeszéltük, de azért mégis ledöbbentett, hogy ennyire felgyorsultak az események
A mai eseményekről meg már ne is beszéljünk!
Nem mennék bele ebbe a témába, de egész egyszerűen nem értem az embereket!!! Miért kell még jobban beletaposni a másikba???
Azt hiszem, itt mega-irigységről, és ennek vonzatairól van szó...
Nyugi, most ne is foglalkozz az ilyen és hasonló rokonokkal, "barátokkal", szomszédokkal stb.
Igenis mutasd meg mindenkinek! És ne add meg nekik ezt az örömet, hogy dühösnek lássanak emiatt a szarkeverés miatt.
EGyébként nem jöttök el jövő héten? A hét elég zsúfi, csütörtökön anyumékhoz megyünk, de a jövő hét jó lenne.
Jelentem, holnap mi is megjelenünk And-éknál.
Nem tudtam And nagyon kedves invitálásának ellenállni, bár először tutira mondtam, hogy nem tudunk menni.
Aztán meggyőzött, hogy kezdjek el inkább ma mosni. Elkezdtem
három adagot már ki is mostam...
Úgyhogy, holnap megyünk... A többi meg ráér.
Most befejezem, azért még néhány képpel megdoblak Titeket!
Puszmák!
Látjátok, középen, a két faszi között a kisebbik csúszdát?? Gergő egész nap azon csúszott, úgy, hogy egyedül ment fel jobb oldalt a lépcsőn, egyedül ült a csúszdára. Én csak álltam a (neki nyakig) érő vízben, és a csúszda alján elkaptam. Majd a nyakig érő vízben egyedül kigyalogolt a medence szélére, és EGYEDÜL kimászott a medence oldalán!! És ez így ment egész álló nap...
Apukámmal (hétvégére ők is lejöttek)
Ezeket pedig egy profi fotós csinálta, aki épp a fürdőről készített képeket, egy internetes honlapra. És baromira tetszett neki Gergő, ahogy élvezi a csúszkát:
Ja, és Juci!
Köszi a sapkás tippet, még első nap megvettük neki ezt a sapit, persze rögtön tépte le a fejéről!! Aztán befenyítettük valamivel (már nem emlékszem, hogy mivel), de onnantól le sem vette a fejéről. Sőőőőt, akárhová indultunk, rögtön az volt az első, hogy kereste a sapkáját, és rakta a fejére...