Sziasztok!
Melódia, Gesztenye - jó volt a tali, azóta is többször emlegetem a férjemnek, anyámnak, hogy milyen aranyosak voltak együtt a babók
Képzeljétek, mondtam hogy Zsoltikám kapott gluténos dolgokat mamánál és uncsitesójéknál, és hogy furább lett a kakija, na már nem kap de van, hogy még mindig kenhetőbb a kakija, tehát nem attól volt - lehet nem bírja ezt az új tápszert, mert a nyakán kiütések lettek.... Alig várom, hogy beszéljek a dokinővel, de azért megkönnyebbültem, hogy talán nem a lisztől volt a hígasabb kaki. Mindegy akkor se kap már egy éves koráig.
Anyám itt volt nálunk néhány napig, így egy időre két gyerekem volt
de voltunk strandon kétszer is, nagyon jó volt. Mondjuk anyu amióta agyvérzése volt egy kicsit más lett, így néhány kellemetlen helyzet adódott : tini fiúk jöttek megnézni Zsoltikát a strandon, anyám meg elkezdett eltorzított fejjel (ráadásul fogatlanul) beszélni a gyerek nevében.... Anyu rengeteg ismerősével találkozott, de mindenki csak igyekezett szabadulni tőle, szegény tényleg fárasztja az embereket, azt például senki se érti mikor azt mondja "mikor szőke voltam" ezt ugyanis az agyvérzése előtti időkre érti. Szóval mentem utána és mentettem az embereket a társaságától "anyu hol vagy már, menjünk enni, menjünk úszni stb... ez van, másoknak is el kell fogadniuk, hogy ilyen az élet, velük is bármikor megtörténhet, tehát pár perc fárasztást ki kell bírniuk és kész
Zsoltikám néhány napja nagyon aranyos lett, egész nap vidám, eleven - jókat alszik napközben, este meg ha az apja alszik vele, akkor nem bulizik éjjel, csak megébred, de alszik is vissza.
Timi - nem lehet, hogy Dóri a foga miatt nem tudott aludni? Hogy cici nélkül hogy lehet megoldani, nem tudom, nekem se megy........ Ha velem alszik képes órákat fennt maradni éjjel, a múltkor reggel hatra még csak két órát aludtam. Az apja cumival és amit ellenzek: teával oldja meg. Mondtam neki, hogy inkább vissza kéne ringatni, nálunk az otthagyás nem jönne be, mert nem az ágyában alszik, így eléggé fél az ágyától, előbb vissza kéne szoktatni bele. Tünemény aranyos a lányod, a múltkori lufis kép nagyon tetszett, csak elfelejtettem írni. Zsoltika is nagyon szeret hintázni
Edit: mozgáskorlátozott klóról jutott eszembe - a múltkor voltunk az árkádban, bementem a mozgáskorlátott klóba pelenkázni. Felénél se tartottam, mikor benyitott egy teljesen egészséges ötvenes nő - mondom foglalt, jó de ő nem szégyenlős és leült pisilni. Még a pisije szagát is éreztem, alig bírtam kimenekülni, na le is toltam a wc-s lányt, hogy nem mondta, hogy bennt vagyunk? De ő mondta, de a nő megállíthatatlan volt. Igazából van ott pelenkázós wc is, egy szinttel feljebb én voltam a hülye, hogy oda ugrottam be hirtelen, de akkor is.
Zöldségeket husival főzöm, a rizst külön
Anita - jobbulást!!!! Nagyon aranyos lehet Manó, Zsoltikám szokott puszikat adni, imádnivalóak!
Nem is írtam le, hogy milyen sok mindent tud már, pedig én is nagyon büszke vagyok, és csodálom is
Kukucska játékot kezdeményez, tud már integetni, berregni a szájával, berregteti a kis kezével a száját, cuppant, úgy, hogy beszívja a fél arcát, klattog, mindig megnézi felszólításra, hogy mi van a szőnyeg alatt
és néhány napja kicsit furán de mondja azt hogy anya, anyu - mondjuk nem csoda egy nap vagy negyvenszer hallja tőlem
Aranyos volt, mikor Gesztenye Barnijával együtt nézték, hogy mi van a szőnyeg alatt, hogy mit kereshetnek ott?
Bettus - Kitti ugyanúgy szeret menni ide-oda mint te, tök jó, hogy ilyen sok programot találsz ki. Nálunk is az van, hogy ha sok a program Zsoltikával is sokkal könnyebb Nagyon jók a képek ennivalóan vagány és aranyos Kitti!
Beuka - gratula az araszoláshoz, Boti nagyon vagány a napszemüvegben