Sziasztok!
JÓ ilyen hírekre érkezni
Hoppá!
HATALMAS GRATULAÉs nyugi,meglesz az a kiskönyv
Inkább azt mondogasd magadba,hogy mikor akarsz szülni,ne azt,hogy mikor nem.Én is bármikor szerettem volna szülni,csak karácsony szenteste nem
naná,hogy akkor szültem,persze akkor már semmi nem érdekelt,és a legszebb ajándékot kaptam.
Ha úgy adódik,febr.29.-én szülsz,legalább lassan fog öregedni a babó
Neveken gondolkodtatok már?
Málna!
Micsoda jegyek,szerintem sem kéne az államvizsga miatt aggódnod.
Drukk,hogy sikeres legyen a hónap.Máté édi,ahogy mesztelenül fürdőzik.
Hová mentek nyaralni?Bocs ha már írtad.
Bea!
Köszi a hiányolást
Egy nagy simi Ádinak,amiért már ilyen ügyeske,és mászik.
Anyusziszi!
Gondolom nem bánod,hogy nem kínoznak tünetek,a lényeg,hogy minden rendben van.Kiskönyvhöz gratula
Candi!
Milyen jó a memóriád
Valóban egy éve sikerült megszabadulnom az órámtól
Már előre félek,hogy mit hagyok el jövő júniusban
Veled mi újság mostanság?Most aztán már igazán te következel.Remélem hogy apa gyakori elkapásának meglesz az eredménye
Nektarin!
Nem semmi foltokat szereztél.Jó nagy esés lehetett
A terhesség gyakran lemondásokkal jár,de a kollégák biztos örülnek majd a szurkolásnak
Bírod a meleget?
Nika!
Megnéztem a helyet,ahova nyaralni mentek,nagyon szép kis szállásotok lesz.Melyik szoba lesz a tiétek?
Vvviki!
Nem írtál arról,hogy veled mi van
Kis_Plutó!
Nagyon szép mind a 3 gyerkőc.Esztike hány kilónál tart?Szép nagy baba.Oltást megkapta?
Adrika nagyon ügyes,és az erősítéssel azt hiszem nem lesz gond,ha sokat emelgeti Esztikét
Muszkuru!
Mit nem adnék most egy légkondiért.A gyerekszobába rekordot döntöttünk 30 fok van,pedig besötétítettem
Látom Esztike is hamar nyúlpárti lett.Nyúlgyereket sajnálom,és most még a macska is
valamit ki kell találni a menyétek ellen.
Zsiszik!
Tényleg szépen közeledsz a cél felé
Jó,hogy férjeddel minden fontos dologban egyetértetek.
Megértem,hogy nehezen hagytad ott lányodat a táborban egyedül,ez az élet rendje,felnőnek,és önállósodnak,csak néha szülöi szemmel túl korán.
Mókuska!
Gondolom nálatok is jó meleg van panelba.
Lili jár még oviba?Nem mentek Anyudékhoz?
Icus!
Remélem sikerül minden vizsgálatot időben megcsináltatni.Nem hiszem,hogy komoly gond lenne,hiszen elég pontosak a ciklusaid.
Remélem nem hagytam ki senkit,ha igen elnézést,de régen voltam,és sokat kellett visszaolvasni.Hétvégén volt bátyám esküvője,a szertartásra elvittük Gerdát is,az éjszakát pedig férjem testvéréékkel töltötte,persze úgy,hogy hazahoztuk megfürdettem,megetettem,és csak akkor mentünk vissza mikor elaludt,úgyhogy ő nem sokat vett észre az egészből.Én annál inkább,mikor reggel fél7-kor reklamált a kajáért,és persze napközben még véletlenül sem aludt annyit amennyit szokott,úgyhogy ki kellett bírnom 2,5 óra alvással.
Hétfőn délután pedig lementünk a balcsira,és Gerda életében először fürdőtt benne.Látszólag élvezte,meg is örökítettük az első vízre szállást,majd megpróbálok feltenni képet róla.