Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy jó ideje nem jöttem, csak annyi volt a dolog... meg végül csak hétfőn jöttünk haza! De hősiesen elolvastam azt a 2 oldal írást, ami született, örülök, hogy ilyen nagy a forgalom errefelé!:D
A hétvégénk jó volt, pénteken elmentünk Ctg-re. Emma babát is megsokkolták azzal az elektromos kütyüvel, mert 10 percig szundikált...Szegényke, úgy sajnáltam, utána meg nem bírt leállni! Az eredményt hétfőn vittem a dokinak, azt mondta, minden rendben. És végre van egy tuti biztos időpontom:
Augusztus 6.. Aszonta eddig várunk, és ha nem történik semmi, befektet a Klinikára, és állandó megfigyelés alatt tart. Ettől úgy megnyugodtam, bár azért reménykedem, hogy nem húzzuk olyan sokáig, mert észvesztően melegem van nekem is!
Tegnap akartam már írni, de képzeljétek el, hogy jártunk. A kedvenc kínai éttermünkben kajáltunk, amikor is bejön egy fickó, hogy nem-e tűnt el valami. Nézünk össze-vissza, először félre is értettük egymást, mert azt hittük, neki tűnt el valamije. Erre képzeljétek, kiderült, hogy egy cigány muksó meglépett a táskámmal...
Kisebb szívrohamot kaptunk, párom velem volt, neki egyébként is hamarabb felmegy az agyvize... A táskám a lábam mellett volt, mert egyszerűen nem volt más hely, ahová letehettem volna, de mondom, az egészből semmit nem vettem észre. A srác, aki berohant, hogy megkérdezze, mi tűnt el, civil ruhás rendőr volt... Ez volt a mákunk... Egyébként is megfigyelés alatt tartották az éttermet, mert az utóbbi időben sok volt a lopás. Hát, igyekeztem nem idegeskedni, de azért felugrott a vérnyomásom. Pénz nem volt benne, össz-vissz 1000 ft, és emiatt végződött szerencsésen a történet(legalábbis szerintünk), ugyanis 10 perccel később megjelent egy faszi, aki visszahozta a táskámat, és állította, hogy nem ő, hanem egy barátja lopta el... Sántított a sztorija, de ezzel már tényleg nem untatlak Benneteket, a lényeg, hogy táska itt, Emma baba meg bent.
Csak persze az egész délutánt a rendőrségen töltöttük...Hát, ott hiába kismama az ember, sztem több mint egy órát várattak!
Na ennyit magamról!
Petra! Olyan édesek a gyerkőcök együtt, meg kell őket zabálni! Sajnálom, hogy végül császáros volt, de tényleg az a lényeg, hogy rendben vagytok. Igazatok van, fájdalmasan nagy a császárosok aránya a topicban...Hát, nem nyugtatott meg az se, hogy tán Szegeden a legnagyobb ez az arány...De arra nem emlékszem, hogy a Klinikán-e vagy a Kórházban.
Jovika! Tényleg, Veled is egyidősek vagyunk majdnem...
És milyen volt 20 évesen a szülés? Engem azzal nyugtatnak, hogy 20 évesen olyan könnyen tágul az ember, hogy hamar kipottyan a babó. El tudsz ebben bizonytalanítani? Remélem nem...Ezt Anyós mondta, de azért hozzátette, hogy neki nem jött be, mert a párommal 2 műszakot végigvajúdott. Akkor megátkozta, hogy az ő gyereke is ilyen kemény harcos legyen, úgyhogy ajjaj nekem
Angie! Szerencsére a doki megnyugtatott, hogy elmúlt az erős folyás, megnyugodhatok. Bár a napokban azon gondolkodtam, hogy lehet megkülönböztetni az erős folyást a magzatvíz szivárgásától? Ne haragudjatok, lehet hogy hülye a kérdés.
Ildi! Hajrázok Neked ezerrel, hogy minél tovább bent trónoljon a Babád! Hogyhogy nem tudod a nemét? Nem mondták ultrahangon?
Manóci! Hát lehet mostanra meg is szültél...
Drukkolok Neked, és üzenem a Csabi fiúnak, hogy ügyi legyen!
Új választottam nagyon jó, teljesen meg vagyok vele elégedve.
Gabi! Brendon gyönyörűszép, micsoda pasi lesz majd belőle...
Szylvi! A 37. héten nekem is mondta a doki, hogy kenetet vesz, örülök, hogy tényleg mindenre odafigyel. Nagyon alapos. Meg azért jó dolog a Profnál szülni.
Az első két rész nagyon tetszett Shrekből, úgyhogy alig várom, hogy elcipeljem a párom a moziba.
Adri lányod nagyon szép ballagó volt, nagyon hasonlítotok!
És a pocid is nagyon szép, nekem is kábé ilyen, majd teszek fel én is képet!
Timi! Martin és Livike is nagyon cukorfalatok, jól látom, hogy a szemük ugyanolyan (szép)?
Csilla! Örülök, hogy végül magától beindult a szülés, szerintem is kellett hozzá ez a kis incidens!
Kitta! Kitartást kívánok Neked a munkához, már nem tart soká, és utána pihi-pihi jön!