Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Edith, remélem ma már nem lázas Kriszta, de szerintem sem lehet ekkora láza a fogától, nekem anno azt mondta a doktornő, hogy 38 fok a max, amit rá lehet fogni a fogra. De remélem semmi komoly....

Zsandi, kitartást, már csak egy nap, és jöhettek haza! Tudom, ez neked sokkal lassabban telik, mint nekünk, de remélem gyorsan hazajöhettek :)

Julcsi, és a nyaralás milyen volt?
Tényleg minden pasi zakkant, de asszem ezért az "én keresem a pénzt" felszólításért az én párom is repülne az elsőről..... Garantálom. De ő tudja ezt és úgy szokott fogalmazni, hogy jó lenne ha dolgoznék, mert akkor több elköltenivalónk lenne. Nagyon kíváncsi leszek, mennyit keresek az első hónapban :)

Kata is, Bence is kapott tegnap szurit, mert délelőtt hirtelen rádöbbentem, hogy ha a héten nem adatom be, akkor pont a nyaralás alatt fog kijöni az esetleges mellékhatás, így bekuncsorogtunk tanácsadás elejére :) KAta mindkét karjába kapott, egyikbe az MMR-t, a másikba meg az agyhártyagyulladás ellenit (mert eddig nem volt olyan jól, hogy megkaphatta volna)
Nem is sírt volna, ha nem fogák le, de így mérgesen kajabált, és lökte el magától a nővért. Ahogy elengedték, már csöndben is volt. Bezzeg a Bence! Már amikor felültettem visított, és ahogy lefogták, a Kata is rákezdett, hogy Be-cí, Be-cí, és visított. A bátyját jobban féltette, mint saját magát. (azt már észrevettem, hogy amikor a Bencével veszekedünk, vagy megbüntetjük, Kata mindig sír, és hisztizik)
JAh a Bence a Pneumo23-at kapta meg. (sszem így hívják)

És persze hogy tegnap délután óta mindkét gyerek köhög, és Kata taknyos. Remélem nem lesznek most betegek.

Magunkról ennyit egyenlőre. Lassan már nagyon kéne képet feltennem, de sosincs időm. Ma is itthon maradtam ,mert a klíma miatt elég ramatyul vagyok, de dolgoznom itthonról is kell :(

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Zsu, gyógypuszik mennek a gyerekekenek.

És amikor otthon maradsz akkor az otthoni telefonodról telefonálgatsz? Vagy mit csinálsz? Kifizetik ezt neked?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Zsu:gyógymanók postázva!!!! :wink:

Rakjatok fel sok-sok képet, azt csak nézegetni kell.............én kivagyok ettől a melegtől, lementünk délelőtt de csak fél órát bírtunk kint lenni.Én a főtt kaját nem komálom, na gyerekek sem ették halálra magukat, de meg is értem!!!!!
Eddig a Roland szívta a Zsombi orrát, ma pedig én ;és eddig mindíg balhézott, most meg nekem vigyorgott az elején!!!!! :shock: És ma egy csomó puszit is adott nekem csak úgy magától :shock: , tutifix, hogy jön a hidegfront ilyeneket nem szokott csinálni!!!!! :shock: :D

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 

 
 

Barbi, a sajátomról egyrészt, de vettem t-mobilos kártyát, ha arról tudnék beszélni, akkor nagyon olcsó lenne (7 ft percenként) akkor nem érdekelne, csak senkitől se tudta mszerezni egy régi kiszuperált, de még működő 30-as telefont :(

Tényleg ha van vkinek és ideadná, vagy eladná, szólnátok?

Másrészt ugye az ingatlanos melóhoz van telefonom, így azzal nincs gondom.

Gyógypuszikat köszi, de szerintem továbbküldöm Edithéknek, Mártiéknak, Zsandiéknak, mert eddig nálunk nincs nagy gond...

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok,

teszek fel képeket, majd megpróbálok írni is, csak most rohanok a reptérre, mert jön anyu egy hétre. Annyira várom már, csak sajna el kell utaznom 4 napra tolmácsolni (persze pont ez az oka, hogy jön, a babavigyázás, de akkor is úgy itthon maradnék) Na, mindegy, ha előbb ne, akkor jövő héten próbálok írni. Nagyon jól vagyunk, szuperül érezzük magunkat.

Szégyenkezem, hogy ennyire nem tudok jönni, szeretnék résztvenni a beszélgetésekben, de nem nagyon megy :(

Kinga

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
scullyx
 
 


Sziasztok, Lányok!

Olyan hülyén érzem magam, hogy szinte csak magunkról írok, de sajnos nincs többre most (sem) időm.
Kriszta sajnos nincs jól. Az este lement a láza, de éjjel fél kettőkor nagyon sírt, és amikor ölbe vettem, nagyon reszketett. Tiszta pisi volt a sok víztől, amit megivott, és nem aludt vissza csak fél 4 után. Akkor 39 fok volt a láza. Reggel 36 alatt volt :o :shock: és úgy ébredt, mintha kicserélték volna. Ezért el mertünk indulni vele (és anyósommal) egy áruházba. Kb. 4 órát voltunk távol, de most már tudom, butaság volt elmenni. :cry: :oops: :oops: :oops: :oops: Mire hazaérlkeztünk, 39 fölé ment ismét a láza. Most elaludt, előzőleg kapott paracetamol kúpot.
A dokinpőt hívtam, de épp egy gyűlésben van, majd felhív, amikor beszélni tud. Már nagyon várom, hoyg lássam, mit tegyünk, kijön ő, vagy vigyük be valahová? Az a helyzet, hoyg semmi más tünete nincs.
Még az jutott eszembe, hoyg esetleg valami kiütéses betegség (valamilyen himlő) előjele lehet ez a láz, de azéert nagyon remélem, hoyg nem.

Most ennyi vagyok, megyek gyorsan dobjam össze az ebédet, amíg Kriszta alszik. Remlem, kilábalunk már ebből a betegeskedésből! :roll: :roll: :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Edith: a múltkor a Szandinak a felső bal 2-es foga 38,5 fokos lázzal jött ki. Persze nem biztos,
hogy Kriszta is attól lett lázas, de ebben a melegben szerintem van rá esély.

Márti: szerintem ebben a melegben senkinek nincs étvágya. A Szandi is alig eszik (nem mintha máskor enne). Nálunk gyümiből is max. egy fél almát v. barackot eszik meg.

Én nem látom hurkásnak a Szandit. :oops: Jó nem vékony, de szerintem nem is kövér. Ennyire elfogult vagyok?! :shock:

Szúnyogcsípés: érdekes, amit a Julcsi írt, hogy allergiaszerű, tényleg úgy néz ki.
Engem nem szeretnek, évente max. 1-2 csípésem van. Eddig a Ferkó volt a kedvenc, de most átpártoltak szegény manóra.

Nem sok erőm van írni. Hulla vagyok. Vigyáztam a nővérem gyerekeire, most mentek el. Azt hiszem ez nem nekem való.

Hihetetlen milyen meleg fülledt idő van. Még korán reggel leszaladtam a Szandival vásárolni, meg egy kicsit hintázni. Ahogy guggoltam a hinta előtt, majdnem elájultam, úgy megszédültem. Már tegnap este óta sz@rul vagyok, gondolom valami front van.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Edith, szerintem mindenképp vidd el orvoshoz Krisztát, azért ez túl magas fogzáshoz. Mennek a gyógymanók és nem baj, hogy csak Magatokról írsz, gyere gyakran.

Julcsi!

Pasitéma: Gondolod én nem ordítottam le a fejét???? Ő azért tud annyit dolgozni, mert én egy teljesen önálló senkire nem szoruló, mindent egyedül megoldani tudó nő vagyok. Nem kell orvoshoz jönnie velünk, nem kell bevásárolni ..... stb.

A külföldi utak viszont nem kívánságműsorok, akar menni vagy nem. Ha valamelyik gyerek vagy én betegek vagyunk, akkor halaszt pár napot. Tudod más alkalmazottként dolgozni vagy a sok év alatt megszerzett saját tőkét kockáztatni. Más reggel 8-tól este 5-ig fix bérért dolgozni vagy egy saját tőkéből működő vállalkozást igazgatni. Azért valljuk be, sok kockázata nincs az alkalmazottnak, de a tulajnak annál több. Sajnos szenvedélye is a munka, azon túl, hogy a munkába belehajszolja magát. Megegyeztünk, hogy másra is bíz feladatot, nem Ő az Atyaisten, akinek egyedül kell mindent megoldani.
Egyszer kiszámoltam , mennyit kellene fizetni nekem, ha alkalmazott lennék itthon. Csak nyílt a szeme. Egyébként a Gyedem a régi keresetem töredéke csak, igaz az adható max. összeg, de ezzel messzire négyen nem mennénk. Szumma szummárum jó nagy veszekedés volt néhány napja, azóta este 5-kor már hazajön és velünk foglalkozik, nem dolgozik.

Mesélj már légyszi Balatonról, képeket is szeretnénk ám látni!!! Légyszi-légyszi!

Márti!

Cak jönne már a hidegfront, mert én már kész vagyok. Tegnap este 1/2 7-kor engedtem ki a gyerekeket az udvarra.
Képet kicsinyítenem kellene de igyekszem!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Kép

Kép


Ime a fogsorom:
Kép

Kép

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Zsuzsi:jön valami hidegfront holnaptól azt hiszem, de ettől a melegtől is kerülgethet az ájulás!!!!!! :x

Edith:nagyon sajnálom Kriszta babát, remélem kiderül mi az oka és gyorsan orvosolni lehet a problémát.

Sms-eztem a Zsandival, holnap már mennek haza és otthonról jelentkezik!!!!Azt mondja nehezen bírják a 40 fokot!!!!Nem csodálom, főleg a kórházban!!!! :?

Kinga:jó hogy jöttél.Nagyon édes a lánykád!!!!!

Mi szívesen vesszük a gyógypuszikat, én este rájártam a mézre úgy fájt a torkom, Szoninak is folydogál a nózija, beszéltem a Rolanddal ő sincs a toppon, torokfájás nála is bejátszik!!!!

Manók 1-1 órát aludtak! :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edit:én nem tudok nem kimenni velük, mert idebent megbolondulnak :shock: !!!!!Mikor múltkor hármasban voltunk, akkor is tiszta zizik voltak,keveset aludtak, nem tudtak mit kezdeni egymással!!!!.Persze délután kint vagyunk végig, akkor kellemesebb az idő.
Látom a jóétvágyat a Virágon édes kis pocakja van!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Nálunk is megkergültek, de annyira félek a túlmelegedéstől, hogy nem kockáztatok. A füvünk tele van darázzsal, mert sokat locsolunk, abban hűsölnek a szemetek a fűszálak között. :shock:
Még nem volt csípés az idén, de túlságosan parázok, így már csak ezért is maradunk benn ebben a hőségben. bevallom,kínunkban már Tescoztunk is ma!

Fürdetem őket benn a fürdőkádban, vagy a fedett teraszon kis felfújható medencében.

Étvággyal tényleg nincs gond! Ebéd után még bevágott a kiscsaj két barackot és lopkodta Barnus ebédjét is. Remélem Ő ilyen kis zabagép marad. Kopp-kopp!!!

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Beszéltem a doktornővel, és azt mondta, hoyg bár ritkán fordul elő, megtörténhet ez a láza foga miatt is. Pláne, hoyg szemfog. Most mindenképpen a lázát kell kordában tartanom, de ha este ismét felmegy akkor kijön, megvizsgálja ismét (hisz kedden ellenőrizte le tetőtől talpig :roll: ) és akkor holnaptól AB-t kell adnom neki. Neki sem könnyű a dolga, mivel nincs más tünet, amiből bármire is tudna következtetni. :(

Most megsimogattam és nem forró, elég nyugoodtan alszik.

Megyek, ismét. Már én sem bánnám, ha lehűlne kicsit ez a levegő!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Este megyünk bőrgyógyászhoz, mert nem javul a kiscsaj lába. :cry:

Edith! Drukk a lázcsillapításhoz, fürdesd sokat! A vizes zoknit írtad a múltkor, nekem eszembe nem jutott volna. Nem fázik fel benne?

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Megint itt...

Kriszta azóta is alszik, láza nincs, István is lefeküdt ebéd nélkül, de még én is pihentem egy félórácskát. Aztán egy hülye meggyet áruló felkiabált álmomból. Épp a nyitott ablak alatt aludtam. :evil: :evil: :evil:

NA, mimdegy, úgyis van még dologm.

Edit, drukk a bőrgyógyászathoz! Remélem, nem mondanak rosszat, illetve kiderítik, mi a baj! :)
Nem fázhatott meg a zokniban, hisz 10 perc alatt meg volt száradva rajta! :( És ebben a melegben! Annyi volt, hogy nem a bokájára tekertem rá a ruhát, hanem a nedves zoknit a lábára.

Márti, gyógyulást nektek is! Az én torkom is fájt az éjjel. De már múltkor elfogyott a mézem, nem volt mire rájárnom! :roll: :P Inkább a Stodalos üveget csapoltam meg. Az is olyan, mint a méz. :)

Zsuzsi, talán neked sem ártana egy általános kivizsgálás tetőtől talpig. MOstanában elég sokat panaszkodsz, hogy hol ez fáj, hol az. Nem jó halogatni a dologkat! :roll:
Bár pont én beszélek! Mióta mennem kellene már fogorvoshoz, és még mindig nem voltam. Igaz, ennek főleg anyagi okai vannak, de muszáj hamarosan erre is rászánni a pénzt. :roll:
JA, és Szandi nem hurkás, szerintem Julcsi szerint sem, de a közeli kép a lábáról, olyan kis husi, és gondolom, erre írta a Julcsi, hoyg nem tűnt neki Szandi hurkásnak. :) Őszintén, nekem is ez volt az első gondolatom, amikor megláttam a képet. :) De tényleg pont jó a lánykád. :)
A Fenistil gélt én már tavaly is használtam Krisztánál, nekem nem mondta a doktornő, hoyg nem lenne jó. Különben Krisztának is így néznek ki a csípései. Műltkor 2 hétig látszott két csípésnek a helye az arcán!

Edit, nagyon édik a manók, és valóban látszik, hogy Virág szinte mindent elles Barnustól. :) Így biztosan több téren is gyorsabb lesz a fejlődése. :)

Kinga, örülök, hoyg jelentkeztél, tényleg, jó lenne, ha már rendszeresen is írhatnál! Mennyi ideig is maradtok ott? LAura nagyon édes a képeken, nagyot nőtt ő is amióta láttuk! :)

Zsu, remélem, nem lesz nagyobb baj egyik manódnál sem! Köszi a továbbküldött gyógypuszikat, azért tartalékba tarts otthon is meg néhányat! :) Hogy boldogulsz most a melóval + gyerekekkel? Még mindig szereted a munkát?

Több nem jut eszembe, mit olvastam... :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edit:én is önálló vagyok, meg is oldhatnám a boltba járást, dokihoz járást=bár ezt végszükségesetén 2 rajtam lógó gyerekkel megteszem.De mivel ketten vállaltuk a manókat, a felelősséget, ez a legkevesebb, hogy ennyivel megkönnyíti a dolgomat, ha már az ő popója alatt van az autó és én nem vezetek; és nem kell 2 gyerekkel meg a szatyrokkal lavíroznom bkv-val haza pl. az auchanból!!!!!
Ez szerintem nem ezen múlik, hogy ki mit tud képes bír megcsinálni, hanem azon , hogy 2 felnőtt miben hogyan állapodik meg!!!!
Remélem ebből nem lesz sértődés, csak kicsit magamra vettem ezt az önállóság kérdést. :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti: szerintem félre érteted az Edit írását. :oops: Nekem úgy tűnik a Laci gondolja így, hogy az Edit önálló nem szorul segítségre.

Hát mi se nagyon mozdulunk ki a lakásból. Folyamatosan megy a klíma, bár a Szandi szobáját nem hűti le, azért a lakás többi része elviselhető. :oops:

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Hú Márti bocsi, de tényleg nem Neked szántam. Csak arról írtam, hogyha baj van, én univerzális vagyok, és nem kell hazarohanni segítenie.

pl. anyósom nem mászik fel a 3 fokos létrára és nem szedi le a függönyt, apósom csinálja.
vagy nem porszívózik anyós, mert túl bonyolult összeszerelni a porszívót, így az is szegény apósra vár. Szóval ellenpélda van rendesen a családjában, én meg mivel egyedül is megoldok mindent, ezt ki is használja Laci. Még egyszer bocsi. Egyébként nekem tényleg furcsa lenne, hogy várnom kellene haza Lacit, hogy elmenjek piacra, boltba stb. Mert hát sok esetben várnom kellene vagy 1 órát a megbeszéltekhez képest.

Bőrgyógyász: Adott új kenőcsöt, de konkrétan Ő is csak tippel. Kedden kontroll.


Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit:nincs gond
Remélem most már a jó krémet írta a receptre a bőrgyógyász :x

Ideért a vihar............nem semmi :shock: , lánykám be is van rezelve, azt mondta addig velem alszik, míg el nem múlik!!!!!Ja-ja feltéve ha aludna!!!! :lol:

Vasárnapra Rolandkám megint szolgálatmentes napot kapott, kezdem imádni ezt a Tűzoltóságot!!!!!! :wink:

Na lépek, mert még hajat kell mosnom!!!! :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edit, szerintem ezt mi csesztük el. Mármint, hogy hozzászoktattuk a pasikat, hogy mindent megoldunk. És ezt maradéktalanul ki is használják.
Én sokszor meg úgy vagyok, hogy kérem erre vagy arra, nem csinálja meg aztán megcsinálom én. És lám, Barbika ezt is megtudja csinálni, akkor hajrá! Pl. előszoba festés.

Itt is baromi nagy vihar volt. Szegény Ádám fel is ébredt rá. Pedig 1/2 órája aludt. Kivettem magam mellé, a nagy dörgéseknél csak úgy bújt oda hozzám. De bevallom, én is összeszartam magam, akkorákat dörgött az ég.

Edit, remélem ez a krém használni is fog. Hogy áll Virág a bilizéssel?

Márti, Zsombi jobban van? A te torkod?

Edith, mi újság Krisztával? Volt láza délután? Volt kint a doki nálatok?

Andikám, már csak egy éjszaka és otthon is vagytok!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Na,nálunk nem volt sok a viharból. Kb 15 perc volt, és dörgés is csak 1 volt, ami nagyon hangos volt :)

Viszont sikerült egy nagyon jó fotót készítenem :)

Fel is teszem nektek :)

Kép

Edith, igen nagyon szeretek dolgozni, végre felnőttek között vagyok, akik számítanak rám, és én is rájuk :) Már ezért megéri :)
A gyerekekkel is jól elvagyok, bár mióta dolgozom, Kata ébred éjjel, de remélem lassan hozzászokik, hogy elmegyek, és hazajövök :) De mostmár nagyon tudja, hogy aja, ana, a telefonba is szokta mondani :)
A házimunka meg vagy megvár, vagy a Tamás szabadnapos és megcsinálja.

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Nem is mondtam :) Kata belekakilt a bilibe :) (Aztán másnap meg a pancsolóba :):):) )

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Edit, sajnálom de én is magamra vettem amit írtál(csak nem tudtam hogy megírjam-e). Márcsak azért sem volt nehéz mert nekem címezted. :lol: (Nyugi, ezzel sincs bajom, hiszen én hoztam fel jó pár nap késéssel.) Sajnos nekem várnom kell Árpira egy-egy nagyobb bevásárlás miatt. Ugyanis nincs jogsim. Na meg azért két totyogóval egy nagyobb vásárálás elég mókás lehet. Néha már a kissebbektől is kivagyok. Pl. ha az egyik a hátamon a másikat tolom tuti mindkettő a másik helyébe akar lenni. Lerakni meg... ketten hat felé. Ennek ellenére én is önállónak érzem magam. Nagyon is. Leszedem a függönyt a tériszonyom ellenére és a megvett szekrényt is én raktam össze (oké ez kétszer volt a költözésnél), sőt BKV-zok is a "nem adom át a helyem" emberek ellenére. Mégis elvárom Árpitól, hogy igenis jöjjön velünk dokihoz, ha mindkettőt vinni kell, habár ez NAGYON ritka, mert olyankor inkább kihívom, minthogy a két beteggel ott kínlódjunk. Most még ecsetelhetném, de sok értelme nincsen. Te is azokat csinálod amiket én (na jó én nem locsolok füvet). De ennek ellenére akkor is felháborítanak az olyan emberek akik lebecsmérlik az "otthon ülő" anyukákat. Mert az ilyen emberek TUTI, hogy nem voltak egyedül otthon egy-két-sok gyerekkel a nap 24 órájában. Hiszen szép, hogy lehúznak tizensok órát a munkahelyen, de ők este lefekszenek és reggel felkelnek. De te ezt nem teheted meg, hiszen nem várod(várhatod) el a férjedtől, hogy éjszaka ő ugráljon a felriadó gyerekhez. Pedig néha neked is jó lenne aludni egyfolytában SOK órát. És a párod is tudja, hogy mennyit szenvedtél a gyerekekkel (evés, alvás) és a fejedhez vágja a pénzkérdést? Esküszöm ez NEKEM fájt. Úgy éreztem, semmibe veszi a "munkádat". Ezt próbáltam leírni, de lehet, hogy bántóan fogalmaztam (az írásod erejéből erre következettem), de hidd el nem volt szándékos. Csak szerintem a kölcsönös tisztelet és megbecsülés nagyon fontos. Persze összeugrunk mi is jó néhányszor, de azért elismerjük egymás kötelességét. Övé a munkahely enyém az otthon és a gyerekek. És egyik se könnyű. És szerintem mindegy, hogy a munkahelyen te vagy a főnök vagy sem. Hiszen ha nem teljesítesz megfelelően, pik-pakk kiraknak és mehetsz az utcára. A gyerekek ellenére. Persze, a főnök jobban félti a vagyonát, hisz az övé. De az alkalmazott pedig a fizetését, hiszen attól függ a léte. Az övé és a családjáé. Ezt csak azért írtam, mert SZERINTEM egyik sem könnyű(főnök vagy beosztott). Csak míg esetleg a főnöknek LEHET választása, addig az alkalmazottnak nem sok. Vagy repül. Tehát ezzel (ne haragudj), de nem értek egyet. És SAJNOS mi a bőrünkön még nem tapasztatuk meg milyen lehet egy vállalkozást igazgatni (ami tuti nem könnyű), de ennek ellenére van róla sejtésünk. De azért alkalmazottnak lenni sem könnyű. Mert ott kiszolgátatott az ember.
Na megint jó hosszú lett, pedig nem akartam ennyire bő lére. :oops:
Virág lábáról tettél végül képet? A csípésről vagy miről? Nem találom. Azért tök jó, hogy a doki is csak tippel...

Zsuzsi, nem kéne valamilyen vitamint enned? Olyan mintha kimerült volna a szervezeted, annyit fájdogálsz mostanában. És olyan lökött vagy! Szandi tökéletes kislány, nem duci, nem kövér és semmi ilyesmi. Egyszerűen csak az eddigi képeken nem tűnt fel, hogy ennyire hurkás a combija. Amúgy pont annyi hurkája van mint az enyimeknek. És lehet, hogy elfogult vagy, de akkor én is, mert szerintem ebben a topikban nincsen "dagadt" (ez olyan csúnya szó egy gyerekre!) gyerek. Vagy akkor pedig mind az.

Edith, hogy van Kriszta? Volt azóta valami?

Zsu, a kövi fizetéskor teljes havi pénzt kapsz? Nem emlékszem dátumilag mikor kezdtél. De én is kíváncsi vagyok.

Ibolya, a csajoknak nagyon bejött Geri egyik képe. Pont ott volt megnyitva a net, kiszúrták, közölték, hogy baba és azt kellet nézni. És ha ellapoztam nyafiztak. Utána még babás képeket kellett nézegetnünk. :lol:

Márti, Zsombi? És a család többi tagja hogy van? Rolandéknak most jó sok dolguk lehet.

Kinga, próbálj meg olvasgatni és ha megy szép lassan visszaszokni. Meg írhatsz ám magatokról JÓ SOKAT. Tök szép helyeken vagytok a képeken.

Barbi, hol tartasz a tanfolyamban? Vizsgák mikor vannak?

És akkor most élménybeszámoló a végén meg képek.

Az időnk jó volt, árnyékban is 30 fok. A Balcsiban kétszer fürödtünk, mert azért a szél fújdogált és (szerintem) túlaggódtam, nehogy megfázzanak. Értitek 30 fokban... Na mindegy, azért pacsáltak. Igaz, hogy Árpi sikeresen megijesztette a Livit, úgy sírt szegény. Bementünk első alkalommal a vízbe úszógumival (mármint a gyerekeknek...), én a Dorkát fogtam mert ő a félősebb. Erre a Kedvesem szegény Livit fogta és belerakta a vízbe aki el is süllyedt amennyire az úszógumi engedi. Értitek, NAGY víz, kicsit hűvösebb mint a pancsi víz, végtelen tér, nulla biztonság( a gyerek részéről), és ő nem gondolta volna, hogy megijed a gyerek. (Anyukám erre mondta, hogy FÉRFI) Szegény kislány persze egyből elkezdett üvölteni, kikapta az úszógumiból, a nyakába kapaszkodott és onnan remegett, nem bírtuk bele beszélni, hogy ez igazából jó dolog. Először Dorka is félt, de mivel biztonságban érezte magát nálam, elég hamar felengedett és el lehetett engedi a úszógumit, hátradölt és pacsált. Ezután magamhoz csaltam a Livit és sok rábeszéléssel bele tudtam varázsolni az úszógumiba és élvezte is. De sajna fenntartásai voltak. A következő alkalommal már mindketten élvezték a nagy vizet, Dorka úgy sikongatott... Livi meg... beletojt a vízbe. Még jó, hogy a Márti tanácsára adtam rájuk úszópelust. először azt hittem ennyire sáros a pelusa belülről. De aztán rájöttem, hogy nem, csak megtisztelte a Balcsit. A strandon a táborozó helyünkön lelegelték a füvet és odacipelgették azokra a helyekre ahol nem volt. Mivel apjuk mondta, hogy vigyék oda, persze viccből. De a csajok komolyan vették... ennyit a humorérzékükről. Így azzal foglalatoskodtak. Aztán láttunk lampionos hajófelvonulást, igaz a Livi bealudt, Dorka viszont élvezte, kurjongatott. Voltunk Tihanyban és pont akkor volt motoros felvonulás. A csajok csak néztek a nagy hangzavarra, de hamar megszokták. Én meg majdnem bőgtem a sok szép mocitól. Nagyon jó volt. Livinek megjött a beszélőkéje, eszméletlenül csacsog. És egyre többet ismétel minket, és néha már hasonlít is a kimondandó szóra. Dorka meg szinte BÁRMIT utánunk mond érthetően, tehát innentől kezdve csak angyalnyelven kéne beszélgetnünk. A csajok természetesen mindenkit elbűvöltek, a strandon is mindig mindenki őket nézte. Ők meg incselkedtek és köszöngettek mindenkinek, meg vigyorogtak. A szállás még mindig tetszik, ők is felfedezték. De a legjobban a hatalmas konyha jött be, ott kergetőztek. Remélem szeptemberben el tudunk még menni pár napra, de a legjobb az lenne, ha a Mártiék is tudnának jönni. Megnézném a sok kissebbet, amikor összeeresztjük az Andiék manókáival. Hat gyerek. Igazi kiscsoport. Na ezt elküldöm így is velem van tele az egész oldal. Keresek képeket. :lol:

KépKép
kgiulia
 
 


Julcsi:nem találtál képeket :shock: :D :D :D :D :D :D :D

Szonival pisikörúton voltunk és nem bírok visszaaludni :x , dög meleg van.
Mondjuk én nyáron mindíg ilyen zizzent vagyok éjjel, főleg ha baba van a pocimban :lol: , meg másnap(vagyis ma) dokihoz megyek :oops: .
Bár az a parám, hogy izgulhatok tovább majd az UH-ig!!!!

Zsu:jó lett ez a kép nagyon, ügyi vagy!!!!! :wink:

Nem tudom, hogy jövök e még reggel ezért:
ZSANDI ÉS FLÓRA NAGYON ÖRÜLÖK? HOGY VÉGRE OTTHON VAGYTOK!!!!!!!
küldünk egy nagy ölelést nektek: :lol:
Kép


sok sok puszit:
:D Kép


egy szép nap felkeltét (ezt még én csináltam valamikor):
Kép

Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


A kérdőjel nem tudom, hogy került oda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
és íme a napfelkelte:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Andi én is köszönteletek titeket újra otthon!!!!! Szívesen megnézném Marci és Flóra egymásnak esését. Tuti, le sem fognak egymásról szakadni.

Márti, ha hazaértél azonnal írj!!!!!!!!

Na, most rakok képeket, de nagyon sok van, amit már nem tudok tovább szűkíteni. :oops: :oops: :oops: Kép Na, ekkora volt a konyha. Szerintettek miért irigylem? Kép Múzeumlátogatás a sümegi várban, persze kézenfogva Kép Egy kis pihenő apával
Kép Minden este így néztek ki... kicsit kokik. Kép Livi és apa megbeszélte az útvonalat Kép Dorka is beszállt az útvoinal tervezgetésbe Kép Egymást etetik kaláccsal, marha éhesek Kép Fő az összetartás
Kép A HÁROM gyerekem!

Na egyenlőre ennyi, mert meg fogtok unni.

KépKép
kgiulia
 
 


Jó reggelt!

Szerencsére nem kellett kijönnie a doktornőnek, Krisztának az este csak egy kis hőemelkedése volt. Az éjjel semmi, ma reggel ismét 37,6, de nagyon remélem, hoyg ez már a vége. Különben a foga már áttört, így remélem - ha egyáltalán ettől volt :roll: - hogy most már elmúlik teljesen. A kedve elég jó, csak enni nem akar. A tápiját reggel megette, majd egy fél kekszet evett meg, amikor felkelt, ls most egy hatalmas almát majszol csendben és élvezettel. Ha nem lesz semmi baja, tudom, hyog az evőkéje is rendbejön. :)

Andi, nagyon remélem, hoyg ma tényleg hazaengednek, és most már átadhatjátok magatokat az otthoni együtt töltött napoknak! :) Képzeld, én ma éjjel veletek álmodtam. Itt laktatok fenn a negyediken ( :shock: :roll: ) és én felmentem meglátogatni titeket. Másra nem emlékszem, csak hogy a gyerkőcök hajszíne pontosan fordítva volt, mint ahogy valójában van! :lol: :lol: :roll: Jól megálmodtalak, mi? :D
Isten hozott otthon, és adja, hoyg többé soha kórház közelébe ne kerüljetek. :)

Julcsi, jó lehetett a kirándulásotok, és örülök, hoyg jól éreztétek magatokat! :) Sajnálom, hoyg elveszítetted a fotókat, így nem tudtál mutatni nekünk! :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P Várom őket! :)

Márti, ne aggódj, minden rendben lesz a dokinál. Remélem, Roland is idejében hazaér! Nálam, mivel magánrendelésre megyek, ugyanaz a doki csinálja az UH-t is, ezért nem kell külön utat sem tennem és mindig tuodok "találkozni" manókával! :) De ne aggódj, ha így is rendben talál mindent, majd az UH-kor sem mondanak mást. Sokat kell várnod rá?

Zsu, örülök, hoyg tetszik a munkád, és az a lényeg, hoyg jól érezd magad, miközben dolgozol. HA érzed, így vagy teljes, akkor így kell tenned. Biztos Katával sem lesznek gondok, ne félj! :)

Kriszta az előbb kimondta, hogy amma, azaz alma. Nyújtotta felém, és közölte velem egyszerűen, hoyg amma. :D :D :D

Megyek, mert ma elég sok dolgom lesz. István próbálni fog du., majd estefelé vendégeink is lesznek. :)
Puszi és szép napot mindenkinek.
Ja, az éjjel itt is nagyon fújt a szél, és esett is, de már ismét hétágra süt a nap. Azért jó, hoyg legalább lemosta a sok port, és felfrissült egy kcisit a levegő. :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Andi, remélem, ma hazaengednek végre titeket. Nagyon drukkolok!!

Márti: akkor újra várható, hogy hajnalba is bejelentkezel.
Drukkolok a dokihoz, bár én tudom, hogy minden rendbe lesz!!
Nagyon szép a kép.

Julcsi: jó volt olvasni a Balatoni élményeket.
A képek szuperek, látszik mennyire szeretik egymást a csajok. Nagyon aranyosak, ahogy fogják egymás kezét. És szuper csinik.
Az egymás mellett fekvő képen mennyire látszik a méretbeli különbség.

Edith: drukkolok, hogy Kriszta ma már láztalan legyen. Gratulálok az új fogacskához.
A Szandinak is meg van dagadva felül a szemfoga (az a 4. ugye?), de érdekes mert a 3-as még sehol nincsen.

Zsu: nagyon jó a kép. Ügyes vagy.
Gratulálok a biliző Katának!

Önállóság: én is mindent megcsinálok, de azt én is elvárom a Ferkótól, hogy az orvoshoz velünk jöjjön. Nálunk pl. a nagybevásárlás is az ő dolga.
Ha vezetnék, lehet nem így gondolnám, akkor talán egyedül is megcsinálnám.

Igazad van Barbi, mi rontjuk el a hapsikat. A múltkor is a Ferkó megkérdezte mit segítsen, mondtam porszívózzon fel. Persze mindent csinált (főleg a számítógép előtt ült) csak azt nem, végül már nem bírtam kivárni, megcsináltam én. :?

Hú ma nagyon jó éjszakánk volt. Egyszer sem kelt a Szandi!! :lol:

Képzeljétek, tegnap délután leraktam a Szandit aludni. Még egy ideig hallottam, hogy matat, zenél a játékaival aztán csend lett. Tettem vettem kb. fél óra múlva ránézek a bébiőrre és látom, hogy ül az ágyban és halál csöndbe játszik. Kb. 1 órán keresztül egy pisszenés nélkül szórakoztatta magát. :shock:
Kivettem, mentünk két kört a lakásban – ez az új, fogni kell a kezét és sétálunk. Megtalálta a cumiját és az alvós pelusát és visszamászott a szobájába. :shock: Beraktam az ágyba és már aludt is.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Zsuzsi, a 3-as a szemfog, ezért nem az bújik még Szandinál. ÁLTALÁBAN a rágók (4-esek) hamarabb kibújnak, és aztán jön a szemfog. A leghátsó rágók meg majd 2 éves kora körül/ után.
Látod, milyen ügyes a lányod? Éjjel alszik, nappal egyedül eljátszik, mire panaszkodsz még? :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Julcsi, most látom, hoyg beelőztél a képekkel: nagyon édesek a csajok! Tényleg, látszik, hoyg együvé tartoznak, és hogy mindenüket megosztják egymással. :) Remélem, meg tudjátok ismételni majd a kiruccanást! :)

Márti, itthon vagy már?

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Zsuzsi:a Zsombi is ha nagyon fáradt levadássza a cumiját , pelusát és képes bárhol elaludni!!!!! :wink:

Na szóval apa persze nem ért haza :evil: , tehát fogtam a 2 manót aztán hajrá.Még szerencse, hogy a buszon átadták a helyet, mert kész voltam így is mire innen leértem gyalog az oldalamon a Zsombival és Szonit terelgetve!!!! :? Apa az időpontunk előtt 1 perccel ért oda a hajam már kihullott, de még "mázli" volt, hogy a doki késett!!!!!
Szóval megvizsgált:zárt méhszáj, megnagyobbodott uterus :lol: :lol: :lol: , kérdezte, hogy ez jó hír e?, mondom persze, aztán azt is, hogy február 12-én mit csinálok?, mondom pont ráérek :lol: , mondjuk én 8-át számoltam, de üsse kő!!!!
Aztán mondta, hogy menjünk át, UH-ra ír beutalót, nem kell bejelentkezni!!!!Tehát azon is túlvagyunk, hallottam a kis szivét, 9 mm-es a drágám!! 8) És mint mindíg most is könnybe lábadt a szemem!!!!! :lol: Eddig minden oké, majd kb. 1 hét múlva megyek vissza a dokihoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsandi:Jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Julcsi:naggggyon tutik a képek!!!!

Azért vadásztam le a manókák vonalzóit, mert 3-at nem rakott be ez a dög, én meg másolgatni nem fogom :oops: , örülök, ha élek!!!!! :lol: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Julcsi, köszi a választ, ha lefekszenek du. a gyerekek, ígérem reagálok rá.

A képek nagyon jók, kész hölgyek már. Nekem a térképnézegetős a favorit.

Hol volt ez a szállás és mennyibe került? A konyha iszonyat nagy!

Tényleg annyira szépek a csajok! Látszik, tudnak együttcsinálni bármit. Én el vagyok keseredve, mert nálunk csak a nyarvogás megy játék terén. Mivel nem egy szinten vannak a gyerekek, állandóan nyafizik valamelyik. Virág azért, mert Barni nem ad oda valamit, Barnus meg azért, mert Virág mindent szétbarmol.

Márti! Jelentkezz légyszi, ha hazajössz!!!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Hú, látom, közben megjöttél Márti! nagyon örülök, hogy rendben vagytok!!!

Látom, Edith ugyanazt állapította meg az csajokról, mint én, azaz tudnak játszani EGYÜTT!

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Márti,
gratulálok!Akkor az UH-n is túl vagy,nem kellett 2x menni.
Szerintem a 3 vonalzót csak kép nélkül teszi fel,mert nincs annyi hely.Nekem legalább is csak így engedte.Az Áki így is lemaradt,azt másolgatni szoktam.

Zsandi,
remélem már otthon és minden rendben van!

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Edit, azért megnyugtatlak nálunk is megy a nyárvogás... tudod, hiába egy szint és hiába a minden játékból kettő. Valahogy mindig érdekesebb a másiké. De szavam sem lehet, mert valóban imádják egymást, figyelnek egymásra. Ha az egyik sír a másik megkeresi és odahozza neki az alvókáját (az minden sebet begyógyít) és egy cumit. Ha az egyik iszik odaviszi a másiknak is az övét. És fura, de valóban figyelnek arra, hogy a másikkal minden rendben legyen. Oké, játék közben lazán kinyomják egymás szemét, csakhogy közöljék velünk, hogy ott a szeme, sőt simán fejbe is rúgják egymást. De ezt sem direkt teszik. Nem tudom, hogy a korkülönbséges gyerekeknél elmúlik e valaha amit írtál. Talán amikor már a kicsi is eljut oda, hogy nem rombol. De akkor meg biztos lesz valami más. Szerintem csak a te idegeiddel játszanak, hiszen szeretik egymást. Úgyértem, hogy max téged készítenek ki a nyafival (dehát tudod az nem számít :lol: ), de ha kell kiállnak egymásért. A nagytesó megvédi a kissebbet. Te is írtál már ilyesmit. Ne legyél emiatt elkeseredve!!! Majd később fogtok ebből profitálni. Amikor tinikorban majd mennek haverozni és lazán egymásra bízhatod őket. A Barnus szerintem keményen és féltékenyen fogja védelmezni a hugicáját. Persze azért otthon majd rendszeresen összevesznek. Hidd el, igazam lesz! :lol: :lol: Szerintem ez az eleje a nehéz ilyen téren. Úgyértem az első pár év. A lényeg úgyis az, hogy összetartsanak, hiszen ettől jó tesók. Minket szülőket meg nyugodtan ki lehet készíteni idegileg...

Márti, jó hír!!!!!!!!!! Jót nevettem a Rolandon, tudom te nem annyira. (És mond meg neki, hogy ne haragudjon, hogy olyan hirtelen letettem a telcsit, de basszus Livi betojt és lehúzta a pelusát... A többit képzeld el...)

Zsuzsi, tök ügye Szandi. Biztos magányra vágyott. Fura, hogy már milyen okoskák, tudják, hogy mikor álmosak és látszik, hogy önállóan ki is fejezik. Tök fura nem? Nemrég még csak bőgtek, te meg lottózd ki mi a baja. Hiába öregszünk.

Ugye a tegnapi viharban senkinek nem lett baj?????????????????????

KépKép
kgiulia
 
 


Sikerültek a vonalzók!!!!!Köszi Timi, EDITH!!!!!! :lol: :wink:

Elmondtuk a Szoninak vigyorgott vagy 5 percig egyfolytában mint a tejbetök!!!!!! :wink: Zsombinak is mesélte , ő meg bámult rá és vigyorgott!!!! :wink:
Mondtam a Rolandnak hívja felk anyóst, hogy mit hozzanak a boltból, azt mondja neki a Szoni majd ő megbeszéli a mamával a kistesót :shock: :D , elmagyaráztam neki, hoyg ez nem telefontéma!!!!! :) Mondtam én , hogy kis pletykás!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, gratulálok!!! Olyan izgi! Nagyon örülök nektek!
És iszonyú édes, hogy Szoni ennyire örül.

Nagyon jó képeket tettetek fel. Barnus és Virág fotósorozat nagyon tetszik, olyan nagy már Virág! És jó hosszú a haja!
Zsu, jól elkaptad azt a villámot, ügyes!
Julcsi, olyan jó volt nézegetni a két lányodat a fotókon. Nekem nincsenek ikres ismerőseim in real life (rajtatok kivül), és most ezeket a képeket elnézve irigykedem. Biztos ezerszer nehezebb egyszerre 2 gyerköc, mint egy gyerköc, de tutira megéri (nem mintha ez választás kérdése lenne)! Sugárzik a képekről, hogy mennyire egymásra vannak hangolódva - és ezt erősit az is, amit írtál. Ez tök jó lehet.

Én is teszek egy tegnapi fotót - tegnap estefelé (még a vihar előtt) készült a Városligetben. (ezen szerencsére nem látszik, mennyire tompika voltam, egész napos munka után fél 7 körül mentem ki a fiúkhoz - Balázs ugyanis már korábban kivitte Samut)

Kép

Nálunk mostanában én érek haza később a munkából (azokon a napokon, amikor dolgozom), nem is írom le, hogy néz ki a lakás...
:oops:
Ezzel úgy vagyok, hogy én választottam. Tök szeretem csinálni, de az biztos igaz (nem tudom, melyikötök írta néhány napja), hogy a gyerköcöt-munkát-háztartást összehangolni nem egyszerű feladat. Nekem nem nagyon sikerül, jelenleg a házimunka úszik...
És dolgozni + pici gyereket nevelni csakis úgy tudok egyszerre - még ilyen nem sikerült módon is - hogy Balázsra nagyon lehet számítani Samuval kapcsolatban. A házimunkát (hozzám hasonlóan) ő sem csipázza.
No, belőlem most elég - inkább örüljünk Mártiék babájának.
Andi, ha lesz egy szusznyi időd, akkor jelentkezz, hogy mi van veletek!!!
Üdv:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Márti, de jó, hogy minden rendben van a babucival! Örülök, hogy az ultrahangot is eltudtátok intézni.
Anno a pici szíve dobogását én is megsirattam. Olyan jó volt hallani.

Edit, ne aggódj, ha most nincs is teljes összhang a két gyerek között. Fog ez változni, ne aggódj.
Nálunk az öcsém és köztem 2 év van, állandóan verekedtünk. Az első ilyen akkor volt, amikor az öcsém kb. 1 éves lehetett. Elakarta venni a játékomat, én meg kedvesen belevertem a fejét a szőnyegpadlóba. (anyu mesélte)
De ha az anyu kiakarta osztani egyikünket, a másik mindig megvédte. És a veszekedések ellenére, azért nagyon sokat játszottunk együtt, mindig összetartottunk.
És bár most is, néha agylobot kapok tőle, de tudom, bármikor számíthatnék rá és nagyon szeretjük egymást.
Jó, ha az embernek vannak testvérei.

Julcsi, a képek nagyon jók, édesek a csajok nagyon. Milyen kis csinik! Ahogy ülnek a babakocsiban és fogják egymás kezét... Ha nem ismernélek benneteket, és nem tudnám, hogy tényleg ennyire szeretik egymást azt gondolnám ez aztán beállított kép!
(vizsga csak jövő év elején lesz, már ha eljutok, mert kb. 2 hónapja egy mukkot sem tanultam)

Andikám, remélem csak azért nem írsz, mert Marcizol.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Ja, még az lemaradt, hogy Évi, tök jó a közös képetek. Nagyon csini vagy, még nem is láttam rólad ilyen közeli képet!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Majd jön a Zsandi, lehet hogy csak etse, OTTHON VANNAK MÁR!!!!!! :wink:

Évi:nagyon jó ez a kép rólatok, a Samunak a szeme sem áll jól!!!!! :lol:

Holnap jönnek a nővérem gyerekei 8) , nem fogunk unatkozni az tutifix!!!!

Köszi mindenkinke az örömködést és gratulációkat!!!!!
Lehet, hogy ma sokkoljuk anyóskámékat, mondjuk ha elfelejtenénk, majd Szoni felhomályosítja őket!!!!! 8) :D :P

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Évi, tényleg jól nézel ki a fiaddal! :) Ezen a képen teljesen egyforma a szátok. Ebből a szögből Samu teljesen rád hasonlít! :) És valóban nem látszik, hoyg fáradt lennél. :)

Andi, örülök, hoyg végre otthon vagytok. nem sürgetlek, de amint tudsz, jelentkezz! :)

Márti, szívesen, és még egyszer gratulálok! :)

Barbi, magatokkal semmi sem történik? :roll: :roll: :roll: :shock: :lol: MIndig olyan szűkszavú vagy! :P :P :P

Timi, ti hoyg vagytok?

Ja, és Márti, nagyon jók az új vonalzók, meg a legújabb is, bár nagyon fura most 3-at látni nálad!

Ibolya, merre? Tudom, írtad, elutaztok, de már nem emlékszem mennyi időre, ezért hiányollak! :)

Képzeljétek, én ma nem főztem ebédet. Rántottát ebédeltünk. :roll: :oops:
Kriszta kikészített. Volt, hoyg egy órán át le sem tudtam tenni a kezemből, mert ha nem, ordított. MOst már másodszor alszik ma, kíváncsi vagyok meddig. Annyira anyás most, hoyg ilyen még soha-soha nem volt. Játszani sem játszott egyedül, mindig ott kellett lennem mellette. Gondolhatjátok, mennyit haladtam ma. :roll: De nem baj, csak redbejöjjön. NAgyon az a gyanúm viszont, hoyg továbbra is kínozzzák a fogacskák, mert elalváskor többször felvisított fájdalmasan. Miután bekentem, elcsendesedett. Már mindegy, csak láza ne legyen! :roll: :(

Szép napot továbbra!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Majd egy kis lelkisegély jól jönne :cry: , mert anyósék is persze gratulálnak, de nem lesz sok???? meg nem lesz nehéz?????Úristen és itthon szülök????? :shock: :shock: :shock: :shock:
És most annyira rossz, hogy én érzem magam hülyén, hogy mi 3 babát szerettünk volna, és így is lesz.............persze mondtátok, hogy ne foglalkozzak ezekkel a megjegyzésekkel, de miért nem lehet önfeledten örülni, aztán majd lesz ahogy lesz.Nagyon jól tudjuk, hogy nehéz lesz az elején biztosan, de ezt akarjuk!!!!!

Aztán apával elmentünk kettesben vásárolni és jól bejégkrémeztem!!!!! :oops: 8) Ennyi már csak jár nekünk ezek után!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jaj, Márti! tudom, hogy ez most nehéz, de hidd el ők csak aggódnak. Titkon örülnek, de szerintem fel kell dolgozniuk a tényt. Hisz tudják, hogyan álltok anyagilag és nem is tudták, hogy a harmadikon "dolgoztok". Szerintem ez csak az első sokk. Itt is (a topikban) meglepődtek sokan, mert nem tudták, mi a pálya. De hidd el veletek fognak örülni. Sőt szerintem már most is örülnek, de az első sokkon túl kell jutniuk. És valóban bölcsebb lett volna hallgatniuk, de nézd el nekik, más generáció. Egyszerűen nincs okod/okotok sem hülyén, sem bárhogy negatívan érezni magatokat. Anyunak én is elmondtam, hogy mi van veletek és közöltem vele, hogy nekünk is lesz még egy dobásunk, ha az élet is úgy gondolja. Szerinted mit mondott. Nem vagyok normális. Ettől függetlenül ő is örülne. Nem kell velük foglalkozni. Figyeld meg (és ebben fogadok is veled), holnap állandóan kérdezgetni fogják, hoyg kérsz-e gyümilevet, nem vagy-e éhes stb. Bújjatok össze és tervezgessetek, álmodozzatok. És ne hagyjátok, hogy bármi is elvegye a kedveteket. Mert ez egy csodálatos és szép dolog.

KépKép
kgiulia
 
 


Bocsi, délelőtt óta nem olvastam vissza, csak Julcsinak reagálnék.

Julcsi! Na szóval a pasi témára a válaszom: Az „én keresem a pénzt” témában teljesen egyformán gondolkodunk Veled, engem is vérig sért az ilyen XVII. századi gondolkodásmód.

Az alkalmazott és a tulajdonos témát arra hoztam fel, mikor azt írtad, hogy Te nem ENGEDNÉD ilyen gyakran külföldre. Ez nem választás kérdés a férjem részéről. Nem leányálom ám 700 km-t éjjel végig vezetni majd napközben teljes figyelemmel az üzletre koncentrálni. Egy éjszaka pihenő, majd megint munka, aztán éjjel haza. Szóval nem kedvtelésből megy.

Írtad, hogy az alkalmazott repül. Tényleg így van, de sok kockázata nincs a dologban, mert elmegy máshová dolgozni, max. egy időre nincs munkája (bár a család léte foroghat kockán). A tulaj, ha szarul végzi munkáját, rámegy a vállalkozása, a pénze, sok esetben a háza, a teljes vagyona. Itt a kis halakról beszélek. Én nem dolgoztam és nem is fogok magunknál, mindig máshol teljesen más szférában mozogtam alkalmazottként. Tisztességesen, a legjobb tudásommal végeztem munkámat, de még soha nem feküdtem le úgy, hogy a tulajdonos pénzéért aggódtam volna. A sikeres cég nem csak egyedül rajtam múlt, hanem egy összeolajozott sokszereplős gépezeten.

Az orvoshoz járás úgy érzem egy kritikus pont írásaitokból. Én időpontra megyek, idő előtt két perccel megérkezünk, majd kb. 10 percet töltünk összesen ott. Szóval nem nehezebb feladat, mint egyedül vásárolni a manókkal.

A nézetbeli különbségek úgy érzem a lakóhely másságából adódnak. Én nem utazok tömegközlekedéssel, mert a helyi buszon kívül nincs is más. Nem kell 40 fokban BKV-val menni orvoshoz, ill. szupermarketbe. Én beülök az autóba és a város legtávolabbi pontján is ott vagyok 15 perc alatt. Ez a kisváros előnye a sok hátrány mellett. A jogosítvány és napi vezetés pedig megkönnyíti az életet és kitárja a világot, ami ebben a porfészekben nagy előny.

Én nem hiszem, hogy bárkire vonatkoztattam volna írásomat, sajnálom, ha valakit akaratlanul is megbántottam.

Virág lábáról csináltam képet, de nem tettem fel, mert nem igazán látszott a lényeg a rossz fényviszonyok miatt.

Jó éjt! Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Márti!

Igaza van Julcsinak! Ne bánkódj, csak váratlanul érte Anyóskáékat a hír. Remélem a jégkrém segített és már jobb a hangulatod!

Puszi/Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan beugrottam, visszaolvasni sajna már nincs időm, meg engergiám, de talán egyszer odáig is eljutok.
Megjöttünk a kórházból, örültem nagyon. Aztán el is keseredtem hazaérve, mert Marci nagyon elkanászodott, folyton csapkod, harap, hisztizik, látszik, hogy 2 hétig ővé volt a világ, valaki mindig csak rá figyelt, kényeztette. Flóra meg nem enged el magától 2 lépésnél távolabb. Tudom egyébként, hogy ez várható volt, csak valahogy nem készültem fel rá, nem gondolkoztam előre. De azért estére már kicsit jobb lett a helyzet, reménykedem, hogy belerázódunk. Egyébként nagyon aranyosak, sokat ügyesedett Marci is az eltelt idő alatt, simán megy egyedül, kapaszkodás nélkül a lépcsőn, fut mindenhova, igazi kis örögmozgó.

Az is kicsit rossz érzés, hogy tulajdonképpen nem érzem azt, hogy végre hazajöhettünk, meggyógyult a gyerekem, mert az antibiotikumot még szednie kell 5 napig (Supraxot kaptunk), egy hét múlva röntgen, és egy hónap múlva ismét. Sajnos még mindig nem tudják, hogy a mostani tüdőgyulladás miatt van a folt a rötgenképen, vagy alapban is ott van, ami a nagyobb baj lenne. Szóval, továbbra is bennem van a félsz rendesen.
Persze a Normaflora-t is elkezdtük enni, mivel ezek azért nem a leggyengébb antibiotikumok, amiket nem kis dózisban kapott/kap.

Flóra továbbra sem eszik nagyon, csak úgy ezt-azt, szerencsére a tápszert már az esetek 80 %-ában elfogadja. Méregettem néha a súlyát, míg bent voltunk, az első héten fél kilót fogyott, most már csak 20 dkg mínusznál tart.

Már letettük őket aludni, de most felébredtek, úgyhogy lépek is. Gondolom az alvással is lesz még egy-két harcunk, mire eljutunk a régi szokásokhoz.

Majd igyekszem bekukkantani néha, bár nem ígérek semmit, mert Zsolti meg jövő hét közepén vizsgázik (állítólag sehogy sem áll, bukásveszélyt érez), úgyhogy addig még próbálok kitartani.

Puszi Nektek!

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi drága!!!!Tarts ki, rendbe jön minden, csak idő kérdése!!!!! :lol:
Zsoltinak is sikerülni fog, olyan nincs, hogy nem!!!!Majd szorítunk nagyon szerdán!!!!

Julcsi,Edit:Köszi!!!!! :wink:
Edit:az igaz , hogy kisvárosban én is tuti vezetnék, jogsim az van, csak nem igazán vezettem az elején aztán minden bátorságom elszállt :oops: , de megújíttatom épp most lesz esedékes, hátha egyszer lóra(autóra) pattanok!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Andi! Tartsál ki, minden helyre rázódik majd. Flóra hogy fogadta a tesóját és viszont? Ha lesz időd, gyere légyszi!

Márti!

Tényleg könnyebb kisvárosban vezetni, de Pesten dolgoztam 2 évig, ott megedződtem. A XVII. kerületben laktam és Csepelen dolgoztam. Az első utam a két hely között autóval 1,5 óra volt, majd az utolsó 50 percre redukálódott. Fú, de utáltam ezeket a rohadt nagy távolságokat, annyira sajnáltam rá az időt!
Hajrá vezetés!

Akartam kérdezni, hogy a tegnapi viharban Rolandéknak sok munkája volt?

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

Délben,mikor a Gergő elaludt kigondoltam,hogy visszaolvasok és irok egy kicsit.Na ebből csak a visszaolvasás jött össze :oops: ,pedig már vagy 3x nekiálltam irni,de mindig közbejön valami.

Tegnap Gárdonyban voltunk,nagyon jól éreztük magunkat.Gergőt is sikerült a vízbe csalogatni,oly annyira,hogy a végén már kijönni sem akart.Este viszont óriási mázlink volt,kb 20 perccel értünk haza hamarabb ,mint ahogy a vihar ideért volna.Nálunk a szembelévő utcában kb minden második ház tetéjét megrongálta a vihar.

Julcsi,nagyon édesek a lányok ahogy fogják egymás kezét,óvják-vigyázzák egymást.Büszke lehetsz rájuk.

Márti,jó a kis vonalzód :lol: ,örülök,hogy mindent rendben találtak nálad.Kiváncsi leszek,hogy a kis "pletykás" lánykád kinek fogja még elujságolni a nagy hírt.

most elhúzok aludni mert már naaaaagyon késő van,reményeim szerint holnp folytatom.
bibolya
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?