Sziasztok!
Rég nem voltam.
Anita! Gratulálok a diplomához! Melyik tételt húztad? Melyik bizottság előtt voltál? Szívesen adtam volna tanácsot, de nem írtál e-mail-t telefonszám végett. DE a lényeg, hogy lediplomáztál!
Gergővel 2 hete elkezdtük a szobatisztaságra szoktatást és nagyon eredményesnek bizonyult. Mostmár minden bilibe megy, igaz néha előfordulnak még balesetek, főleg ha nem vagyunk itthon. Még a kinti állva pisilést meg kell tanulni. Nekem is és neki is.
Láttam, hogy írtatok a témában. Szóval én első nap egész nap csupin hagytam és akkor kb. 80-90%-ban bilibe pisilt. A déli alvás után voltak csak gondok, meg a kakilással, mert az eleinte a kisgatyába ment (illetve második nap a teraszra
) Lehet, hogy akkor fázott meg, szaladgált ki-be csupaszon.
Egy hete én is beteg vagyok, valami vírus, orrfolyás, stb.
Úgy kezdődött, hogy a múlt hétvégére elhívtuk a sógoromékat a barátnőjével, hogy segítsenek egy kicsit a ház körüli, illetve a házimunkában. Erre anyósom is bejelentette, hogy ő jön. Nem szeretem, ha több napot nálunk van, mert olyankor közli, hogy ő vendég és nem csinál semmit csak fekszik a TV előtt egész nap, közben alszik, emiatt éjjel meg már nem nagyon. Nem is hagyott aludni már szombat reggel se. Fél 5-kor ébresztő volt. Jó, Dávid is fel szokott kelteni, de utána vissza tudok aludni. Most nem ment, sőt utána napközben se tudtam pihenni, amíg a gyerekek aludtak. Így hétfőre annyira kikészültem, hogy a férjemet is haza kellett hívnom a munkábóll, hogy aludni tudjak egy kicsit. Aztán elkaptam ezt a vírust, gondolom a kimerültség miatt nem volt nehéz. Szerdán orvosnál voltunk, akkor éjjel Dávid 6-szor kelt, Gergő is állandóan felsírt álmában, úgyhogy se én, se a férjem nem aludtunk valami sokat. Most már jobban vagyunk, csak aludnom kellene. Mostanában 4-5 óra max. amit éjjel alszom. Helyette most is gépezek, meg előtte függönyt varrtam....
Szóval zajlik az élet. Az állásról még semmi hír, mert állítólag a szlovák leányvállalatnál is meghirdették, vagy ezt, vagy hasonló munkakört és annak a kiválasztási folyamatát meg kell várni.
Ma volt nálunk gyereknap, az itteni óvoda rendezte, zenés programok voltak meg kézműves foglalkozások. Gergő nagon élvezte, bár ő még kicsi volt elég sok programhoz.
Egyébként tényleg nagyon aranyosak, ahogy beszélnek. Mostanában Gergő többször mondta, hogy "Anya nagyon csinos.", vagy hogy "Milyen szép függönyt csináltál anya".
Nagyon aranyosak tudnak lenni.
Mindenkinek további szép estét kívánok!
Igyekszem azért néha-néha jelentkezni.
Nusi