Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Jolka, Ha jól vettem ki tegnap velem kezdted a leveled és velem zártad. Na ezt a megtiszeteltetést!
A lakásról irtam már, h. 4+ étkezős, tehát valóban hosszútávra oldaná meg a kérdést. Abszolút felújitott minden, de a bibi, h. nem az én izlésem szerint. Szal nem keveset kellene még rákölteni a tulaj viszont abban a tudatban van, h. micsoda csúcs, de izlések és pofonok. Rájöttem nekünk mégiscsak jobb lenne egy felujitásra váró, mert ott nem számolják fel a beleinvesztált költségeket. A lakásárak ahogy kezdek egyre jobban tájékozódni látom, h.lent vannak, de nincs is ezzel nagy baj, ha az ember nemcsak elad, hanem vesz is. Egyáltalán nem is adtunk még árajánlatot sem, mert tényleg nem akarunk ajtóstól rontani a házba. Vagyis még messze vagyunk a megvalósitástól. Bankokban jártam és sok érdekes dolgot tudtam meg a szocpollal kapcs-ban is. Zoli jövőre tölti a 35-öt és utána miatta már nem is igényelhetünk és 12 milliónál drágább lakásra sem adnak (ez meg eleve több attól). Ja elvileg gyed-en lévőként a bank szemében én nem vagyok jó ügyfél, ugyanis a gyedhez a bank nem nyúlhat. Zoli szerint egyszerű, mert hamarabb megyek vissza dolgozni, leglábbis papiron és a szabit mégis kiveszem, ami felhalmozódott, amit eredetileg nem szeretnék most felhasználni, hanem ahogy Zalán beszokott a bölcsibe mennék is dolgozni. Egyelőre ennyi. Kimerítő voltam?
Szivesen taliznék veletek, h. még egyéb felmerülő kérdéseidet is megválaszoljam. :lol: Amit itt a fórumon esetleg nem szivesen tennék meg. Bicajjal mi elmehetünk hozzátok is v. mondj egy játszit. Ha valaki randiképes szóljon és lehet újabb nagytali, de mivel mindig Jolka v. én mondom az időt és helyszint (és nyilván ilyenkor azt mondjuk, ami nekünk a legmegfelelőbb) most inkább csöndben maradnék ezügyben.

Petra, Gondolom, h. a bankban töltött idő napokat tett ki és nektek még ott volt a terveztetés stb. A szocpol új lakásra könnyen megy? A régire nem igazán. Szal a 450 ezerről lehet lemondunk akár beleférünk a szabályokba, akár nem. Akkor végképp elröhögtem magam, amikor mondták, h. vigyek képet a gyerekről. Előbb tényleg azt hittem, h. vicc. Amugy meg viszek én a szomszédéról és barátnőkéről is, ha ezen múlik. Nem elég nekik a szül.akvi. ? Röhej ahogy megráncigálják az embert azért az (arányaiban) kis pénzért.

Szép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Anita, Hú tudom most mit érzel. Gondolom madarat lehetne veled fogatni. Nagyon ügyes vagy! És mi lesz a diplomádba irva, mi lettél?

KépKép
tuzal

ANITA!!!
Szívből gratulálok neked!!! Nagyon ügyes vagy!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Nicsak még itt vagy Tünde?

Nekünk a héten már nem jó talira, legfeljebb holnap délelőtt.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

:D :D Gratula a friss diplomához Anita!! :D :D remélem most már gyakrabban jössz. képzeljétek Peti már alszik! :shock: úgyanis du. méltóztatott kemény egy óra hosszás alvást produkálni. estére tissza zizi lett. de mi is! :? így aztán 8órára ágyba került.
nem tudom ikor csinált ilyet utoljára

Kép
dora1980

Sziasztok,

nagyon -nagyon köszönöm, kedvesek vagytok! :D

Igen, hatalmas megkönnyebbülés, és iszonyatos jó érzés (büszke vagyok ám, hogy nem halasztottam B. miatt :oops: ) :lol:

okleveles közgazdász lettem :wink:

Most már mi is szinte akármikor randiképesek vagyunk, sőőőőőt, nagyon vágyom társaságba!!!!!! :D

Dóra, Boti szintén egy órát aludt ma, és már ő is alszik 8-tól. Remélem, visszarázódunk megint, kicsit felborult a rendszer,hogy össze-vissza voltak most a napok. Sokszor autóban aludt el, majd kerül ágyba nagyszülőknél (mert ott elaludni nem tud), és két órák a max. , amiket alszik.
Csípem a környéketeket :wink:

Tünde, annyira igzi, ahogy írsz a lakásprojektről. Drukk Nektek hozzá, és hajrá! Szerintem így is, úgy is a saját ízléseteknek megfelelően akarjátok az új lakást, szóval lehet érdemes tényleg kalkulálni azzal, hogy átalakítjátok, felújítjátok.
Zalussal mizújs?

Jolka, cukornak örülök,hogy jó. Én kétszer voltam terhelésen, meg 1x tesztebéden, mert sajnos a családban nem ritka a cukorbetegség. Tényleg bírható, bár én egy napig émelyegtem tőle, akárhogy citromoztam :D
Manó ágya, és kincsesládája naggggyon tetszik. Bírnék egy ilyet majd Botinak.

Ági, mi újság nálatok?

Annamari, ha olvasol minket, hogy érzed magad? Jó hülye kérdés... Remélem, lassan megnyugszik picit a lelketek. Várunk Benneteket Ádival :)

Jajjj, most csak ennyire emlékszem, ne haragudjatok! Majd még visszaolvasok.

Akkor most dobom én a labdát: MIkor, hol legyen tali???? :D Játszi, strand... ??? (jövőhét állítólag kánikula, Tünde, mit tudsz róla?)

Remélem, nem külditek ránk a gyámügyet :cool:, azt hiszem beborozunk apával :D

Pusssz!

Anita
Kép
Kép
_anita_

de j h. írál anita!! mit csipsz a környékünkön?? mert én most roadtul utálom, h. éjjel nem lehet ablakot nyitni, nam eg nappal sem... :twisted: iszonyat zaj van éjjel is, uia korányira nyílik az ablak...
hajrá borozás!! megérdemlitek!
a jövő heti tali nekünk is jó lenne.... sztem az erdei játszi tökéletes. mi amúgy is kinn vagyunk minden nap :oops:

Kép
dora1980

Sziasztok!

Először is mindenkinek köszönöm a kedves szavakat és az érdeklődést! Nagyon nehéz ez az időszak nekünk... Múlt pénteken volt a temetés, amitől nagyon tartottunk, de meg kell mondjam, amire nem is gondoltam volna, hozott egy kis megnyugvást mindannyiunknak (sokak szerint nagyon szép búcsúztató volt, már ha lehet ilyet mondani). Viszont a hiányérzet egyre nő, nem tudom, ez meddig fokozódhat. :( És Ádám sokszor emlegeti, olyankor picit megfagy a levegő...

Tünde! Ez a lakásvásárlás tényleg villámcsapásként jött, sok sikert és kitartást kívánok hozzá!!

Jolka! Nagyon jó Márkó ágya, a párnák is nagyon tetszenek! A ládikó meg igazán jó ötlet!

Anita! Hatalmas gratuláció a diplomádhoz! Nagyon ügyes vagy! Most Boti gondolom nagyon boldog, hogy visszakapta az anyukáját! :)

Ádámnak most még pár napig nélkülöznie kell engem, mivel napközben anyánál tanulok. Jövő héten lesz a szóbeli, remélem hétfőn le is tudom... Az írásbelin 120-ból 106 pontot értem el. Nem rossz, de jobbra számítottam... Hirtelen maximalista lettem úgy tűnik... :) Közben a tanfolyamnak is vége lett, ott is volt egy záróvizsga, ami jól sikerült.

Ádám tegnap (kicsit megkésve) kapta meg a 18 hós oltást, igazi hős volt. Szerencsére eddig semmi mellékhatás nem jelentkezett, remélem nem is fog. Egy kis dumagép lett egyébként, a kedvencem, amikor azt mondja, hogy "tyutyafáját". :) Meg lehet zabálni! Folyamatosan papagájt játszik, mondja utánunk, amit hall. :)

A vizsgáig már nem hiszem, hogy jövök, utána jelentkezem, és a taliban is benne lennénk!

Most ennyi voltam, üdv mindenkinek, vigyázzatok magatokra!
Annamari

Ádimama

Sziasztok!

Nos, nagy forgalom volt itt manapság, mondjuk Dóra hiányolja az embereket :lol: , nekem viszont elég volt visszaolvasnom!!
Viszont most olvastam valamit a szon-on (Tünde már biztos látta :D) belinkelem, mert ez felháborító. http://www.szon.hu/hirek/Szabolcs-Szatm ... 0956312816
Nem tudom nektek mi a véleményetek erről, de én teljesen ki vagyok a hajléktalanokra. Ilyeneket megengednek maguknak, és még ennek ellenére egy vadonat új szállást csinálnak nekik a kgst piac mellett (nem tudom láttátok-e mostanában)Nem tudom mennyien fognak oda kitelepülni. Megértem azt is aki önhibáján kívül kerül ilyen helyzetbe, de azokat még nem láttam a Kossuth téren 2- év körüli gyerekre orditani, (mert már ilyet is láttam saját szememmel), és nem kéreget alkoholra a rendörlámpánál... Nem értem miért nem tudja a város kiszorítani őket a belvárosból, és a környező részekről. Pl. ahova Domit hordom bölcsibe ott nem messze egy alkoholista férfi ad nekik inni, és teljesen odaszoktak arra a környékre. Szegeden miért tudták őket eltakarítani ezen helyekről? Vagy más nagyvárosban? Nálunk miért nem tesznek végre valamit ez ellen???!!! Engem ez mindig felhergel :evil: .

Anita!!! VÉGRE, VÉGE!!!! :lol: Gratulálunk a friss diplomásnak :D!!! Na akkor mostmár tényleg összehozunk mi is egy randit!!! :wink:
Hogy van Boti!!! Remélhtőleg ő is nyugodtabb lesz a nyár hátralévő részében, mert érzi, hogy te is felszabadultabb vagy!!!

Jolka, tényleg szuperek az uj szerzeményeitek. Az ágy nekem is kicsinek tünt a képen, de a valós méreteit tekintve nagy!!!

Tünde, KITARTÁS! Én ezt mind 7-8 hónapos pocakkal tettem, de megérte. Mondjuk nektek nem ez lesz az első önálló lakásotok, de tágas, kényelmes, és csak a tietek!!! Meg lesz a munka gyümölcse!! :wink:

TEgnap megkaptuk a 15 hós oltást! Egy mukja nem volt a nagyfiúnak!! Annyira büszke voltam rá pláne amikor öltöztetés közben hallottam egy három éves kisfiút, aki annyira keservesen sírt... :lol:

Mára ennyi futotta. Nagyon ki vagyok nyúlva mostanság, de majd jövök sokszor kevés időre és behozom a lemaradást!!!
Szép estét mindenkinek, és kellemes holnapot!!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Jó kis termés lett itt tegnap óta :) de így a jó!!!

Anita! Gratulálok a diplomához!!! Nagyon ügyes vagy és szerintem nagyon is jogosan vagy büszke magadra! Boti meggyógyult?

Tünde! A fényképet kmolyan gondolták :?: :?: HA jól sikerült a kép akkor több pénzt adnak? :) Amúgy kitartást az ügyintézéshez, megéri!

Jolka! Ahogy Petra is írta a Guliverben máár van "hagyományos" bevásárló kocsi is amibe bele lehet ültetni a gyerkőcöt. A bankkártyát meg nem figyeltem. Szerintem nem vagy egyedül azzal, hogy magadtól is telepakolnád a kosarat a játékboltban :D

Timi! Ez tényleg felháborító és sajnos életszerű... A környéken lévőkhöz képest egész jó lenne az a játszótér, de sokszor mégis elkerülöm Dorkával, mert ott tanyáznak délelőttönként a hajléktalanok :twisted:

Annamari! A tanuláshoz kitartást, a gyászhoz nagy-nagy lekierőt kívánok! Az eddigi eredményekhez gratulálok, nagyon ügyes vagy!
Ádi biztos nagyon édesen beszélget! Már én is úgy várom ezt a korzakot, de még kicsit arrébb van! :)

A taliban mi is bennevagyunk! Bárhol jó, írjatok időpontot :)
Szép napot és jó hétvégét mindenkinek, legközelebb valószínűleg csak hétfőn jövök, mert zsufi lesz a hétvégénk :)
Sziasztok!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Lányok!
Hol hívnak elő jó áron (<40Ft) digitális képről fényképet rendes, 10x15-ös méretben?

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Jolka, boldog névnapot kívánunk!!!(ha ma tartod.... :oops: :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Annamari, örülök nagyon, hogy írtál! Írásbelihez gratu, szóbelihez drukk! Nagyon édes lehet Ádám, ahogy beszélget. :D

Anita, seperc eljön Dorka ideje is, annyira durva pl. , hogy Boti nemsokára másfél éves :shock: Na, és mi újság a nagylánnyal? Fogacskák? Mozgás? Kaja?
Ilyen olcsóbb "fényképelőhívóhely" engem is érdekelne ám :wink: Van némi elmaradásunk, szerintem megint lenne már közel 150 kép Botiról, amit elő illenék már hivatni.

Timi, én is folyton bosszankodom, hogy a lámpánál, meg úton-útfélen zaklajták az embert. :twisted:

Dóra, nem tudom pontosan, vhogy szeretem azt a városrészt, de csak a ti sorotokat, a másik oldalt nem :lol:
Hogy van Peti?

Szép estét mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Jolka, közben megsasoltam, hogy novemberben tartod :cool: :wink: Azért legyen így is szép napod, illetve már csak estéd :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Tünde!

Hát igen nem egyszerű ez...........,de ez a sok utánajárás ne tántorítson meg ezzel szinte mindenki így van. Amikor mi kértük az építési engedélyt aminek 30nap az elbírálása beadtam áprilisban és agusztusban az építési osztály vezetőjétől kérdeztem meg h monja már meg h mi tart eddig de ezalatt a majdnem 5 hónap alatt én minden ügyfélfogadáson ott voltam ami hétfő szerda péntek. Szóval az ügyintéző, nagyon hülyének nézett mindig azt mondta h jöjek a következő ügyfélfogadásra.Végűl az asztalra kellet csapni a főnökénél :evil: és aznap a főnök adta a kezembe.Tudnék még mesélni, egy pár dolgot, h egynap hányszor mentem a földhivatal ügyvéd építési osztály megint földhivatal és megint építési osztály, dög melegben, gyalog, :shock: :shock: nekem akkor született Dóra , áprilisban, akkor éretségisztem szóval nem volt könnyű. De ezt a fénykép dolgot nem értem minek?? :roll: ilyet még nem hallotam.Kitartás!!!!

Annamari!
Jó h jelentkeztél, idővel könnyebb lesz, de a hiányt azt semmi nem pótolja. Tapasztalat én Apukámat vesztetem el 13 évesen még mindíg hiányzik karácsony volt december 24. szenteste......és arra gondoltam gyerek fejjel h ezen a karácsonyon nem kaptunk hanem elvetek tőlünk :cry: :cry:
Sok erőt kívánok neked.

Anita !!
Én is gratulálok neked! nagyon ügyes vagy és kitartó voltál.

Jolka!
ne haragudj a kérdésért egy kicsit tudatlan vagyok a Jolka az a Jolán becézése? :roll: Ez már régen meg akartam kérdezni de Ha igen akkor SOK BOLDOG NÉVNAPOT NEKED. Ha nem akkor is boldog napokat neked....

hát a változatosság kedvéért tegnap megint voltunk dokinál mind a kettő köhög antibiotikum meg a többi, szokásos, valszeg a kötőhártyagyulladásnak köszönhető, az éjjszakáink borzasztóak :shock: :shock: Dávidnak még mindíg nem jött ki a szemfoga :shock:

Többieket üdvözlöm már nem irok többet mert elfogyot a tinta.... :wink:

Szép estét és jó éjjt
Tündi.. Kép

Kép
Kép
kispaszuly

Jolka!
Anita megoldotta a dilemát tehát Jolán vagy de nem ma tartod.. :oops: Akkor meg boldog napokat................. :lol:

Kép
Kép
kispaszuly

Sziasztok Lányok!

Már régen voltam, mert délelőttösek vagyunk, és 8-tól letiltanak minket a netről... :evil:
Először is szívből gratulálok Anita a diplomádhoz!
Nem volt időm elmesélni, hogy mindig kitolnak velem Kisvárdában.
Direkt hétfőn mentem, mert akkor volt az a doki, akit szeretnék megfogadni, erre délben elment műteni, és lejött az a doki, aki eddig is uh-zott, de nem volt szimpi, szóval megint őt fogtam ki. És ráadásul még a genetikai uh-t sem csinálta meg, azt mondta menjek vissza 1 hét mulva. Tehát hétfőn, v. szerdán ismét megyek, de azért nem bánom csak, mert megint láthatom Picúrt... :D
Azt mondta, hogy 43 mm, és egy bizonyos méretet meg kell haladnia. Tehát akkor még a héten 11 hetes lehettem. Csak az bosszant, hogy se kép, se hang... :evil: Pedig már azt hittem, legalább a szívecskéjét fogom hallani. Azt még hasi uh-val mindig nem lehet hallani? Mikortól lehet?

Hogy vagytok? És Hol vagytok?

Jövő héten du-leszek, estefelé remélem tudok jönni.

Petra!
Te mikor dolgoztál itt? Én még csak januártól.

Na puszi mindenkinek!
Sziasztok, és jó hétvégét Nektek!

Andi
Kép
cicabogár

Sziasztok!

Rég nem voltam.

Anita! Gratulálok a diplomához! Melyik tételt húztad? Melyik bizottság előtt voltál? Szívesen adtam volna tanácsot, de nem írtál e-mail-t telefonszám végett. DE a lényeg, hogy lediplomáztál!

Gergővel 2 hete elkezdtük a szobatisztaságra szoktatást és nagyon eredményesnek bizonyult. Mostmár minden bilibe megy, igaz néha előfordulnak még balesetek, főleg ha nem vagyunk itthon. Még a kinti állva pisilést meg kell tanulni. Nekem is és neki is.
Láttam, hogy írtatok a témában. Szóval én első nap egész nap csupin hagytam és akkor kb. 80-90%-ban bilibe pisilt. A déli alvás után voltak csak gondok, meg a kakilással, mert az eleinte a kisgatyába ment (illetve második nap a teraszra :)) Lehet, hogy akkor fázott meg, szaladgált ki-be csupaszon.
Egy hete én is beteg vagyok, valami vírus, orrfolyás, stb.
Úgy kezdődött, hogy a múlt hétvégére elhívtuk a sógoromékat a barátnőjével, hogy segítsenek egy kicsit a ház körüli, illetve a házimunkában. Erre anyósom is bejelentette, hogy ő jön. Nem szeretem, ha több napot nálunk van, mert olyankor közli, hogy ő vendég és nem csinál semmit csak fekszik a TV előtt egész nap, közben alszik, emiatt éjjel meg már nem nagyon. Nem is hagyott aludni már szombat reggel se. Fél 5-kor ébresztő volt. Jó, Dávid is fel szokott kelteni, de utána vissza tudok aludni. Most nem ment, sőt utána napközben se tudtam pihenni, amíg a gyerekek aludtak. Így hétfőre annyira kikészültem, hogy a férjemet is haza kellett hívnom a munkábóll, hogy aludni tudjak egy kicsit. Aztán elkaptam ezt a vírust, gondolom a kimerültség miatt nem volt nehéz. Szerdán orvosnál voltunk, akkor éjjel Dávid 6-szor kelt, Gergő is állandóan felsírt álmában, úgyhogy se én, se a férjem nem aludtunk valami sokat. Most már jobban vagyunk, csak aludnom kellene. Mostanában 4-5 óra max. amit éjjel alszom. Helyette most is gépezek, meg előtte függönyt varrtam....
Szóval zajlik az élet. Az állásról még semmi hír, mert állítólag a szlovák leányvállalatnál is meghirdették, vagy ezt, vagy hasonló munkakört és annak a kiválasztási folyamatát meg kell várni.
Ma volt nálunk gyereknap, az itteni óvoda rendezte, zenés programok voltak meg kézműves foglalkozások. Gergő nagon élvezte, bár ő még kicsi volt elég sok programhoz.
Egyébként tényleg nagyon aranyosak, ahogy beszélnek. Mostanában Gergő többször mondta, hogy "Anya nagyon csinos.", vagy hogy "Milyen szép függönyt csináltál anya".
Nagyon aranyosak tudnak lenni.
Mindenkinek további szép estét kívánok!
Igyekszem azért néha-néha jelentkezni.
Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Sziasztok!

Anita! Gratulálok a diplomádhoz!! Nagyon ügyes vagy.

Tünde! Nekünk a hitellel együtt intézték a szocpolt, szóval az már nem volt plusz dolog, de Debrecenbe kellett mennünk, mert akkor még nem volt Fhb, meg mindig volt valami. Nem akarlak elkeseríteni, de sajnos szinte soha nem megy zökkenőmentesen a dolog, de ezt a fénykép dolgot nem értem. Szerintem is érdemesebb felújítandó lakást venni, mert akkor jóval áron alul megvehetitek és a felújított - ahogy te is írtad - nem a te ízlésed szt van felújítva.

Annamari! Jó, hogy jelentkeztél! Szorítunk a vizsgádhoz!

Andi! Én 2005. februárig voltam a T-comnál, akkor nem találkoztunk. Meddig akarsz dolgozni? Nem lehet könnyű abban a "jó levegőben" pocakosan.

Nusi! Jó volt olvasni rólatok! Ügyes Gergő, hogy már szobatiszta, mi is próbálkozunk, ma a földre ment a kaka. Kívánom neked, hogy mielőbb alhass egy nagyot!!

Tali nekünk jó a héten, de ez az idő elég kiszámíthatatlan. Tornapályára szavazok én is.
Puszi: Petra

Kép
ppetra

Pár új Tiszatelki kép

Majdnem akkora, mint Bence
Kép

Bence játszik Kép

Pancsi
Kép

Segít apának
Kép

Kép
ppetra

Sziasztok!

Vagyunk még, csak nincs miről írnom.

Nusi!
Gratulálok Gergőnek, ügyes nagyfiú. Elhiszem, hogy ki vagy merülve. Férjed nem tudna szabira menni egy kicsit, hogy tudnál pihizni? Vigyázz magadra, mert a srácoknak egészséges Muti kell. :) Anyósnak meg ad ki a melót. Vagy bízd rá a gyerekeket, és foglalkozz magaddal egy kicsit. Nehogy már Te ugrálj még körülötte is. Függönyre mi is kíváncsiak vagyunk. Ha van időd és energiád, szívesen fogadunk fotókat, weblapot frissíteni szoktad még? Az udvarra is kíváncsi vagyok ám. :) Ott legalább a gyerkőcök is el vannak míg, te ott dolgozol, vagy nem?

Petra!
Mire jutottak? Jön a Tesó?
Anyukádék vagytok, mostanában? Mert látlak az msn-en. :)
Nagyon tetszik a halacskás kép. :) Bencének van a legjobb dolga most. Pancsol, egész nap olyan neki, mint egy nyaralás. Te hogy vagy?

Andi!
Ha már nyíregyen dolgozol, akkor miért nem ide jársz dokihoz? Szívesen megadom a mi dokink számát. Magánrendelés csütörtökön van 4-8-ig, még munka után is el tudnál menni. :wink: Sikerült eljutni a genetikai Uh-ra?

Tündi, Anita!
Köszönöm a névnapi köszöntést. :)De tényleg novemberben tartom.
Apát felhívtam, hogy nem felejtett el valamit. Lelki szemeim előtt láttam, hogy vakarja a fejét, hogy mi a csodát felejtett már megint el. :lol: :lol: :lol: Amikor megmondtam, hogy ma van a névnapom, csak bazsalygott. :)

Tündi!
Gyerekek hogy vannak?

Tünde!
Ti, hogy álltok?

Fénykép előhívás: Dm-be megnéztétek már? talán 20ft/kép.
http://asp06.photoprintit.de/microsite/ ... 825a113e3a netten is megrendelheted, és csak be kell menni érte.
Vagy itt van a phtohall: http://www.photohall.hu/szolgaltatasok/ ... l_papirkep Érdemes megnézni. Kényelmes, mert még ki se kell tenni a lábunkat a házból. :)

Ági, Zsuzsi!
Hol vagy????? Hogy vagytok???

Szerda, délelőtt a erdei játszin? Vagy inkább délután? Kinek mikor jó?

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Még valami....

Most nem tudom a meleg miatt, vagy Manó változik, de állandóan mesét nézne, ennek nem igazán örülök. :( Ma is lementünk, de már unta a játszit, a rajzolást.... Lehet, hogy ellene a bölcsibe. :(
Mászkálni, most nincs kedvem, nagyon meleg van. Azt Tuti jobban élvezné, de nem mehetünk mindig fel a városba. Neki van a legnagyobb terepasztala, ha tehetné mindig az állomáson lenne. :)

Dórával szinte minden nap beszélünk , na és Dorkamamával is, csak Ti nem jelentkeztek. :(

Na megyek, hátha azóta írt valaki. :wink:

Délután szőnyeg mosás... Juhé, talán rendbe lesz a nappali ma. (Dóra :wink: )

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka, de jó, hogy írtál! :D Már vártam. Elhiszem, hogy egyre nehezebb így Manóval, nem csoda, hogy nincs kedved nagyon mászkálni.
Már rettegek, h kihal topic. Igazság szerint nekem sem volt nagyon miről írnom most, meg még mióta levizsgáztam, takarítok (borzalom, ami itt volt :oops: ), este meg már fél 9-9 körül aludtam, a tegnapi napot leszámítva.
Talit én naggggyon várom. Az időjárás miatt talán jobb lenne a délelőtt, csak lehetne mondjuk már úgy fél 10-től, hogy dél-fél1 táján ne legyenek már kint a csemeték. Nekünk mondjuk a délután is jó, ahogy dönt a többség, nekünk mindegy. Ráérünk bármikor.

Andi, nem semmi, milyenek voltak az UH-n. :( Sajnálom. Én egyébként tipikusan a "doki agyára menő páciens" vagyok - szerintem, én állandóan kérdezgettem, h ez mi, az mi, ez így jó-e...stb. Ne hagyd magad. Jogod van tudni mindent! Tényleg akár Nyíregyen is járhatnál dokihoz. Bár gondolom a szülés miatt jársz Kisvárdára. Szerintem még onnan is beérhettek a kórházba :wink:

Nusi, hatalmas gratula Gergőnek!!! Ez igen, nagyon ügyes! Napjaidat sajnálom, nagyon nehéz lehet így. Munkahelyhez külön drukk, vagy amit te szeretnél :wink:
Nem írtam, mert ahogy olvastam már akkor is, van tényleg elég bajod. Sokat vaciláltam, h elmenjek-e, mert hogy Boti is beteg volt, sok kiesés volt, h szaladgáltunk naponta a fül-orr-gégére. Hétvégén is mindig közbejött vmi, nem tudtam folyamatosan tanulni. Na, de jól van így. Mondjuk nagyon fáradt voltam agyilag, egy idő után már semmi nem akart eszembe jutni. A tételek tükrében simán tudtam volna jobban, de nagyon rossz volt, hogy nem volt felkészülési idő, nekem vhogy nagyon kell az a pár perc, h lenyugodjak (nagyon stresszes vagyok), összeszedjem, rendszerezzem a gondolataimat.
Kicsit off téma:
A 8-as tételt húztam (11 felett akartam :wink:): Vállalatértékelési módszerek (controlling), és a gazdasági társaságok adózása. K.G. egyébként meglepően normális, segítőkész volt, sőőőőt, még a szakdolimat is agyon dícsérte. Bizottságról teljesen pozitív a véleményem. 1 bukás volt, de volt még necces vizsgázó, akit átengedtek (a mi csoportunkban). Ja, a 3-as bizottságban voltam. Prof. P.I. volt az elnök.

Petra, nagyon édes Bence a képeken!!! :)

Tündi, tényleg mizújs a gyerkőkkel?

Tünde, mesélj már!!!! :)

Dóra, voltatok a játszin?

Ági, azt mondtad, benézel majd! :wink:

Zsuzsi, te is :wink:

Anita drága, te is rég írtál! Hajrá! :) Úszni jártok?

Na, megyek, megnézem a kaját, meg betakarom Botit.

Pussz.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok! a taliban mi is benne vagyunk, de nekünk a de a jobb. mi úgyis ott vagyunk minden nap! :wink:
Anita! Igen! voltunk ma is kinn. ott elviselhető ez a meleg! :wink:
petit letettem, de mmég nem alszik. sőt még kiabál.
megyek..

Kép
dora1980

Sziasztok!

Akkor holnap mi kint leszünk délelőtt a játszin. Megpróbálunk minél hamarabb menni. Anita tovább nekem sem jó, a meleg miatt sem, na meg akkkor Manó nyűgös lenne a buszon. :)

Jók legyetek!
És mi is nagyon várjuk a holnapi talit. Végre pletyizünk. :)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

sziasztok! holnap 10-től vizsgázom, úgyhogy ha úgyis együtt lesztek, kollektív pozitív energiát kérek! :)
a férjem elment Ádámmal csvarogni, úgyhogy most itthon tanulok, de igazság szerint már nagyon unom. lelkileg rákészültem a hétfőre, erre kiderült, h csak szerdán leszek. na mind1, 24 óra múlva már túl leszek rajta. megyek is olvasgatni, csak bekuksiztam, hogy mi a helyzet.

Ádimama

Jaaaa, hogy az már holnap van :!: :!: :!:
De jóóóóóóóóóó :D Ott leszünk mi is!!!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Annamari, ++++++++++++++++++++++++++
Drukkolunk, ügyes leszel! :)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Én is küldöm ++++++++++++++ Annamari. Egy Kárpát medencével!!!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

Nekünk a délelött elvileg jó. Szerintem is minél előbb kellene menni, mert délre mi is haza szoktunk érni és nem is volt sem tegnap, sem ma nagyon meleg érzésem.
A tegnapi eső jobbkor nem is jöhetett volna, vagyis a vele járó lehülés, mert már a vasalnivalóm eszméletlen sok volt, de igy könnyen rászántam magam 1-5-ig ki is tartott.
Amugy egész héten készülök a vasárnapi renoválásra. Ma kikevertettem a festékeket. Vasárnap csinálják a kömövesmunkát, gipszkartonozást .... mi pedig Zolival hétfőn festünk. Remélem menni fog, mert szabad festő ilyenkor se égen, se földön. Kisfiam Debiben lesz két nap. Amugy meg nem tudom miért épp most kettőhöz közeledve, de anyás lett. Sose volt az, én meg eddig tök biztos voltam benne, h. nekünk a bölcsi sima ügy lesz, mert eddig hidegen hagyta, h. ki van vele. Azért Anyukáméknál továbbra is sz.rik a fejemre, ugyhogy remélem nem lesz gond, h. nem leszek ott vele.
Többen meglepödtetek a szocpol-os fényképen, hát ennek örülök, mert akkor látom nem csak velem van a baj és akadok ki a bürökrácia hülyeségein.
Amugy azon kívül, h. már épülő ikerházat is néztünk, mert barátnőm rábeszélt, h. gondolkozhatnánk közösen is ebben a házformában, ugyanis ök is lakás és házkeresésben vannak, de ugye attól, h. egy ház ikerház, még mindig ház marad, tehát kizárva. Pedig látom én az előnyeit is, ami bőven van. Amig ott voltunk a két gyerekre rá se kellett nézni, a füben bogarásztak, láthatóan baromi jól elvoltak. Szal lakásügyünkkel semmi különösebb fejlemény. Hiszen a mi lakásunk még meg sincs hirdetve. Azért rengeteg lakást megnéztem itt a net-en (mennyivel egyszerübb igy a lakáskeresés) és van ami tetszik, tehát ha már tisztán látunk és esetleg megveszik elöttünk a kinézett lakást, akkor is vannak favoritok.
Annamari, Hajrá!!!!! Elképedek, h. már milyen ügyesen beszél Ádi. Na Petra Bencéje se semmi.
Jolka, Már nagyon kiváncsi vagyok a pocakodra. Mi valszeg bicajjal megyünk, ha mégsem, akkor hivlak és közösen buszozunk.

Szép napot.
Tünde

KépKép
tuzal

Tünde!

Tudok ajánlani neked egy jó festőt. :)
Dorkamama apukája:)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Anita3, És hétfőn pont ráérne? Ezer éve keresünk festőt is, de csak nyár végére vállalták volna el, most meg úgy áll, h. amit mi tuti nem tudnánk megcsinálni azt bevállalták (mostmár nagyon sürgös lett), de ami marad festés talán házilag is kivitelezhető, ha mégsem, akkor kereslek.

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Nekünk kicsit húzós a holnapi tali, mert délután temetésre megyünk :(
de azért szerintem kinézünk. Jó lenne már találkozni!
Most nem is írok többet, mert hulla vagyok (már megint nemalvós napokat élünk és a tejcsi is megcsappant kicsit, gondolom a melegtől :cry: )
Tünde, holnap beszélünk személyesen!
Ha nem mennénk majd akkor írok kisregényt :)
Jolka, ha megyünk kocsival megyünk ha gondolod felveszlek benneteket, útba estek :)

Jó éjt mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Nusi!

Boldog szülinapot!

Kép

Anita3 és Dorka

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Utólag is :)

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Most kerültem net közelébe, úgyhogy le is maradtunk a taliról:(
Sajnos apukám kórházba került, hirtelen, elég súlyos problémával, úgyhogy rohangálok a kórház meg a gyerkőcök között (anyukám dolgozik, nem tud szabira jönni) , közben munkahelyi problema is bejátszott a pároméknál, úgyhogy kezdenek összecsapni a fejem felett megint a hullámok :cry: este mire mindenkit helyére pakolok, már nincs kedvem netezni...

Ági!
Ha olvasol!!!
Bocsánat, h nem tudtunk találkozni, igyekszem keríteni egy nyugis időpontot, de berohanás-kirohanás szinten nem akartam jelentkezni, csak úgy, ha tudunk beszélgetni is...bocs mégegyszer... :oops:

Remélem jól szórakoztok a játszin, a következő talira megyünk, Kristóf is szünetel :) (vagyis még a héten délelőtt jár oviba, fürdenek a medencében, ebéd után meg már megyünk is érte. A jövő heti délelőttös oviműszak meg még függ attól is, hogy a kis haverok meddig járnak, egyelőre még örömmel vonul reggelente :lol: így csak az ovónőnek nyűg, h eggyel többen vannak...amúgy hál'istennek nincs vele probléma ott)

Szép napot mindenkinek:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Anita3! Köszi a szülinapi köszöntést. Tegnap betöltöttem harmadik x-et. Egész este meggymagozással és befőtt készítéssel ünnepeltünk.

Petra! Utólag neked is boldog szülinapot!

Jolka! Néha szoktam felrakni új képeket. Most a gyerekekével vagyok elmaradva, csak fel kellene töltenem, de a mobilos net veszett lassú.
A függönyökről majd csinálok képet! Mondjuk az ára szép volt!

Anita! Én is abban a bizottságban voltam korábban. K.G. hogyhogy abban volt? Ő mindig is az 1-esben volt M.L-nél!

Remélem, hogy jó volt a tali! Mi napközben nem igazán megyünk ki, csak kora délelőtt és este. A házban kb. 25 fok van, az teljesen elviselhető.
Mostanában Dávid már csak kétszer alszik napközben, így Gergő is 10-11 körül bealszik és emiatt estére már nyűgös szokott lenni, de legalább az altatásával nincs gond.
Jók legyetek!
Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Sziasztok!

Tali, mint mindig nagyon jó volt, de beszélni képtelenseég a gyerekek mellett. Mikor lesz, csak mamis tali?

Nusi!
Utólag is sok boldog Szülinapot kívánunk neked!!!
De azért a férjed megköszöntött, azért ez kerek évforduló volt. :wink:
Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Jelentem levizsgáztam!!! Eredményhirdetés majd 3-tól lesz, ha nem késik az is... 10 helyett 11 uán került rám a sor, már teljesen kivoltam, de a sors kárpótolt egy nagyon jó tétellel: "Számrendszerek és kódrendszerek a számítástechnikában"
Majdnem örömtáncot jártam, amikor kihúztam. :)

Remélem a köv. talin már ott tudunk lenni mi is!!

A szülinaposokat Isten éltesse sokáig!!

Zsuzsi! Sajnálom, hogy gondjaid vannak, remélem hamar túl leszel rajtuk! Apukádnak jobbulást kívánok!!!!

Ja, Jolka, köszi a múltkori névnapi köszöntést, de júliusban tartom! :)

Na, megyek pihenésképpen kilakkozom a körmöm! :) Remélem ez nem tartozik a szaranya kategóriába! :D

Ádimama

Sziasztok,

Tali tj volt most is és még az időre sem lehet egy szavunk sem. Nekünk most itt a lakásban is kifejezetten kellemes a hőmérséklet.

Petra, Van lelkifurkóm, mert csak este jutottál eszembe 9 körül, de akkor meg hiába próbálkoztam többször is az sms-sel már nem ment el, valszeg kikapcsoltad már a telcsit, reggel meg hivni próbáltalak, de akkor sem tudtalak elérni.

Nusi, Isten éltessen! Hogy itt milyen fiatal mindenki. Még jó, h. itt vagyok én rontani a topic átlagéletkorát. :wink:

Jolka, Nekem a hét még megfelel, de a jövő hét már nem annyira, bár az pl. neked sem, ha jól gondolom. Irj napot, h. neked mikor jó és akkor a többiek is megirják.
Amugy azt még kihagytam a felsorolásból, h. a fürdőszoba is rózsaszin, de nem csak a csempe, hanem még a szaniterek is. Szóval ki vele. Lesz mit rákölteni, ha a miénk lesz.

Anita, Boti simán szembeszállt Márkóval, Zalus meg inkább félrevonult. Szerintem Botinak ez a tulajdonsága a bölcsiben nem jön rosszul.

Dóra, Még azt elfelejtettem megkérdezni, h. amikor ilyen korán kel Peti nem aludna vissza nemsokkal a felkelés után? Próbáld meg. Zalus, amikor fél 8-kor felkelt fél9-kor visszaaludt, rájött, szerintem, h. elnézte az órát és 11-kor már keltenem kellett. ESte amugy Petit korán teszitek le? Bölcsit mikor kezditek? Nem kizárt, h. barátnőm kisfiával egy csoportba fog Peti járni. Ő nagyon elégedett a gondozónőkkel (pl. Böbe név rémlik).

Zsuzsi, Kivánom, h. hamar rendbeöjjenek a dolgok. Azt az ovit amig meg lehet, főleg, h. Kristóf is szeret járni csak húzzátok minél tovább. Amugy én tavaly tudtam meg, h. nyárra nem szivesen veszik be a gyereket oviba, na meg is lepődtem. Ha meg tudják, h. az anyuka otthon van a másik kisebb gyerekkel v. olyan a munkájam szinte ez kötelező, mármint a gyerek otthontartása.

Szép napot mindenkinek.

KépKép
tuzal

Annamari, Ügyes vagy, h. még ebben a nehéz időszakban is végig tudtad csinálni, ráadásul kisgyerek mellett. Biztos az ererdmény is jó. Ird majd meg.
Nem, azzal egyáltalán nem nevezhetsz a szaranya.hu-ra. :)

KépKép
tuzal

Szia Annamari!

Nagyon ügyes vagy. :) Tényleg szupi tételt húztál. Szeritnem max. pontot fogsz kapni. Gratulálok!!!

Mamis tali: Többiek mit szóltok hozzá?
Nekem vagy ahéten jó, vagy 2 hét múlva. Hétvégén most itthon leszünk, ha valakinek jó akkor is. :)

Szeritnem is jó idő van, a lakás nálunk is kellemes.

Szép napot mindenkinek!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Húú, képzeljétek, 1/2 6-kor jöttem ki a suliból... 3 helyett majdnem 5-kor kezdődött az eredményhirdetés. Éééés 30 pontból 25-öt kaptam a szóbelire!! Így 90%-os lett az érettségim. Szóval büszke vagyok magamra :) Szerintem még életemben nem sikerült ilyen jól vizsgáznom semmiből.

Tünde! Szerintem még külön jól is jött most ez, hogy tanulnom kellett, mert elterelte a gondolataimat... Ádám meg szerencsére nagyon jól elvolt az apukájával, amíg tanulatam, szal így könnyű dolgom volt.
A lakásotok mekkora? És gázos v. kp. fűtéses? És tudjátok már, hogy mennyiért adjátok?
A rózsaszínű fürdőszoba nem lehet gyenge.

Jolka! Jó ötlet a mamitali, hátha össze tudjuk hozni.

Ádimama

Sziasztok!

Annamari!
Gratulálok!
Nagyön Ügyes vagy!

Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szia Jolka! Köszi! Tegnap izgalmamban elszámoltam, nem is 25, hanem 29 pontot kaptam! :oops: :lol:

Ádimama

Sziasztok!!
Először is Annamari Gratula! ügyes voltál!Irigylem akiik gyerek mellett képesek tanulni! :wink:

Képzeljétek ma reggel úgy döntöttünk a mai beígért 37fok nem tol ki velünk!! Irány a dombrádi tiszapart! Hát 8 után amikor indultunk nem volt vmi kánikulai az idő itthon, de gondoltuk ez egy -kettő meg tud változni. hát nem...
azért csak lementünk a partra, peti homokozott, hideg nem volt, sőt a víz is kellemes volt! merthogy peti azt nem hagyhatta ki h. bele ne menjen. persze pucéron volt mert váltás ruhát nem vittünk, amiben meg jött nem akartam h. vizes legyen, mert akkor miben hozom haza. a parton egy lélek sem volt, így nemféltünk nagyon h. peti elvész a tömegben. :wink:
hazafelé P. bealudt az autóban egy fél órácskára, ui 11re már itthn voltunk kánikula híján. gondoltam behozom az autóból és alszik tovább, ,legfeljebb hamarabb ébred mint máskor!
Hát, megint csak nem... szem kipattan, duma beindul tehát alvás nuku! :evil:
így aztán most aludt el fél 3-kor, nagy cihelődés árán! de mindjárt keltem is, csak kitapétázom az oldalt! :D
a mai nap:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép

Kép
dora1980

:oops: :oops: :oops: bocsi a helyfoglalásért! kicsit nagyra sikeredtek! :oops: :oops:

Ja, Tuzal tegnap persze h. próbáltam reggel visszaaltatni Petit, de sikertelen kísérlet volt! :(

Kép
dora1980

Sziasztok!

Annamari!
Nagy gratula a vizsgához!!! (Anitával személyesen taliztam, neki akkor gartuláltam :D ) Ügyesek vagytok, jó példa, mire képes egy anyuka gyerkőc mellett, és ugye, hogy az apukák is szuperül elvannak a gyerkőcökkel :lol:

Petra!
Nagyon édes Bence a képeken :)

Tünde!
Sajna nekem is az a tapasztalatom a nyári ovival kapcsolatban :? mondjuk, ha valaki reggel 7-től délután 5-ig járatja a gyereket télen-nyáron, az tényleg durva, de mi van azzal, akinek nincs 3 hónap szabadsága ?? Mondjuk így is, hogy itthon vagyok a picivel, mindig van valami dolog, ami miatt elég egy gyerek felügyeletét is megoldani, nemhogy kettőjét... nah, mindegy, amíg lehet, délelőttözünk, de lehet, már jöv. héttől itthon lesz Kristóf :)

Jolka!
Meleget hogy bírod a panelben?Tényleg összefuthatnánk már, sőt Dorka "menyasszonnyal" is régen találkoztunk :D

A baba nélküli tali ötletét már Tünde is felvetette egyszer, de ahogy észrevettem, akkor csak én reagáltam rá :oops: pedig sztem nem elvetendő ötlet :wink:

Szép napot:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Zsuzsi!
Apukád, hogy van?
Tegnap taliztam Mesóval, mesélt egy kicsit rólatok, de legalább most már kivizsgálták apukádat. Jobbulást neki!!!
Ja és kikérem magamnak, nem panelba lakunk. :D Nálunk nagyon jó a klíma, de főzés mellett már nehezebb, ezért szoktam reggel elintézni. A ház körbe van fákkal, a redőny leengedve... Tavaly sokkal rosszabb volt. Tali jövő hét eleje?
Ja, még valami, Ti adtattok a dokinak Tomiról képet? Mintha őt láttam volna a sok baba között az asztalon. :)

Dóra!
Végül mikor kelt fel Peti?

Voltam ma a dokibácsinál. Képzeljétek faros a tesó. Eddig nem volt az. Gondolom, még megfordul. Egyelőre nem izgulok miatta. Valamikor múlt héten fordulhatott meg, mert a bal és jobb oldalamat egyszerre püfölte. :) De ritka lusti gyerkőc, Manó ilyenkor már szétrúgta a belsőmet. :) Doki szerint, akkor kint is ilyen nyugodt gyerkőc lesz. :) Szép feljlett, nagy baba. És fiú, hatalmas fütyivel. :D

Anita!
Zolkóék második helyen végeztek, a mai meccsük 9:1 lett, most buliznak. Így feljebb kerültek egy csoporttal.

Dóra!
Lassan utolérik a párodékat. :)

Omnia mamis talira? Július 2. hete?
Akkor talán már Tündéék is végeznek a festéssel.

Szép estét mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

ma már egyszer próbáltam írni...

Annamari, nagyon gratulálok! Szuper ügyes vagy!

Jolka, éljen a kisöcsi :lol: Zolkóéknak gratu, Tibim kinn volt megnézni a mai meccseket, mert mondta,h izgiknek ígérkeztek.
Nekem Boti odabent is hiperizgága volt, mondta is a dokim, hogy készüljünk :wink: Szal lehet igaza a dokidnak, úgy legyen! :D

Na, majd holnap folytatom, mert félő, h idecsap a villám.

Talit engem is édrekel.

Ja, tegnap volt nálam fényképező, csak elfelejtettem elővenni. :roll:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?