Sziasztok!
Winnie: ez alá nem kell úszópelus elméletileg. (Ha ilyen 3 rétegű csodagatyó). Azt mondták nekem a babauszin, hogy a pisi abból is kijön, mert alapból beszívja a vizet a pelus, és aztán szivárogtatja ki, és csak a kakit tartja bent. Ezen meg ugyanúgy fennakad a kaki állítólag. Csak arra figyelj, hogy ne húzd túl szorosra a szárát. Én úgy éreztem, hogy oké, mégis meglátszott a lábán.
Ja és nekünk is
Angelcare van, és így egyszer csipogni nekünk is szokott. Ezeken már én sem parázok. Mondtam a dokinéninek, de ő is mondta, hogy szerinte is csak az érzékenységén kell állítani. Nekünk most 3-ason van. Meglátjuk. Lehet 4-re is felcsavarom majd. Meg múlt héten csinálta, hogy hajnalban be is riasztott, aztán mikor odaértem a szobájához, az ajtó nyillására összerezzent, és abba is maradt a csipogás. Erre meg azt mondták, hogy figyelni kell, és ha a héten lesz megint ilyen, akkor már azért vigyük vizsgálatra. Na az ilyentől már meg vagyok ijedve, mert különben meg nem szokott csipogni.
Niki: Nekünk is azt mondták, hogy jó lesz a 62-68-as méret. Mondom a nőnek erre, hogy de már most 68-asat hordunk ruhákból, és azok között is van már, ami éppencsak jó. Mire próbált erősködni, hogy de attól még jó lesz ez. Hát kinőttük volna 4 alkalom után, ha hagyom magam. Gondolom, neki is jó lett volna, ha már most vennék mégegyet.
Bölcsiről én azt hallottam, hogy kb. 1 évvel korábban jelezni kell, ha be akarod adni, mert tele vannak. Nállatok nincs ilyen? Az tök jó.
Különben meg ebben a melegben meg nagyon nyügi a kiscsaj. Ha bent vagyunk a pár fokkal hűvösebb szobában (Nállunk tetőtér
), akkor is szenved a melegtől, és nem sok időm van géphez ülni tőle, csak ha alszik. Mint most!!!!!
De ha felébred, akkor meg megyünk pancsolni a napernyő alá.
Roni nagyi: Fél karomat egy kis kimagozott meggybefőttért!!!!!!!4
Imádom. Nállunk mamáék tettek el régebben (Kiskőrösön laknak) mindenfélét, ami termett: birsalma, meggy, cserkó, alma, barack, szilva meg persze pálinka, és a szőlőből meg bor készült. De már nem sok föld maradt meg sajnos. Veszteséges fenntartaniuk
adók, többe kerül kitermelni, leszedni a szőlőt, mint amennyiért megveszik, miegymás.
Azért a maradékból még raknak el, de az csak pár üveg.
Nekem nagyon hiányzik. Olyan finomak.
Ante: Majd akkor a hullaházban találkozunk, ha végkimerülünk!
Apáknak meg türelem!!!!!!! Most már osztozniuk kell a szereteten. Nem csak az övéké vagyunk!
Szilvi: Ákos nagyon ügyes. Kiara csak kicsit rágta a lábát sanja, gyorsan abbahagyta. Pedig olyan édesek.
Üdv. Niki és Kiara